Utenfor

Tuesday, 29 November, 21:08

Nyheter om Utenfor

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 16 nov 22 kl. 06:00

Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheter

Søndag 20. november starter verdens-mesterskapet (VM) i fotball for herrer i Qatar. Det skal være en spennende folkefest.

NRK - 8 timer siden

Aktivister forsøkte å trenge seg inn på Equinor-møte

Seks klimaaktivister er pågrepet av politiet i forbindelse med en demonstrasjon Utenfor Equinors høstkonferanse på Det norske teatret i Oslo. Det opplyser politiets operasjonsleder, Alexander Østerhaug, til NRK. Demonstrantene nektet å følge politiets pålegg om å holde seg innenfor et begrenset område.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 22:23

Gustav (17) og Guri (14) bor like Utenfor Skien, men har aldri hatt mobildekning der de bor. For å få det må de klatre i trær og ut på bratte stup.

Gustav (17) og Guri (14) bor like Utenfor Skien sentrum, men har aldri hatt mobildekning der de bor. For å få det må de klatre i trær og ut på bratte stup..

VG - 24 nov 22 kl. 20:09

Christian Ringnes satte kunstverk Utenfor den iranske ambassaden

Statuen «Fearless Girl» har stått Utenfor Grand Hotel i Oslo. Nå har den blikket festet på den iranske ambassaden – med en hijab i hånden..

NRK - 24 nov 22 kl. 10:17

Fristen for å sende julegaver til utlandet nærmer seg

For de fleste land i Europa er fristen for å sende julegaver i midten av desember, men for land Utenfor Europa er fristen mellom 25. og 29. november.

NRK - 23 nov 22 kl. 16:50

Drosjesjåfør kan få ny status

Drosjesjåføren som kjørte den hardt skadede mannen fra Furuset kirke til Ikea tirsdag kan få endret sin status i saken. Han kan få status som fornærmet, melder Aftenposten. En mann ble tirsdag funnet skutt Utenfor Ikea ved Furuset.

NRK - 09 nov 22 kl. 07:44

Nord-Korea har avfyrt ballistisk missil - landet Utenfor Japan

Nord-Korea har avfyrt ballistisk missil Utenfor østkysten, ifølge uttalelser fra Sør-Korea onsdag. Det skal ha landet Utenfor Japan, melder Reuters. Nord-Korea har avfyrt flere raketter den siste tiden, inkludert fire ballistiske missiler lørdag.

VG - 16 nov 22 kl. 22:27

USA anklager Iran for angrep på oljetanker Utenfor Oman

USA beskyldte onsdag Iran for et angrep på oljetankeren Pacific Zircon, operert av et israelskeid firma, Utenfor kysten av Oman dagen før..

NRK - 16 nov 22 kl. 10:32

Oljetanker angrepet med dronebombe Utenfor Oman

En oljetanker er blitt angrepet av en dronebombe Utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP. Angrepet skjedde tirsdag, og det er ikke meldt om personskader. Det er også uklart hvor store skader tankeren er påført.

E24 - 16 nov 22 kl. 10:29

En oljetanker er angrepet med dronebombe Utenfor Oman

En oljetanker er blitt angrepet av en dronebombe Utenfor kysten av Oman, opplyser en tjenestemann til AP..

E24 - 16 nov 22 kl. 10:29

En oljetanker truffet av «prosjektil» Utenfor Oman

En oljetanker er blitt truffet av et prosjektil Utenfor kysten av Oman, opplyser operatørselskapet..

NRK - 01 nov 22 kl. 09:39

Regjeringen åpner for oppdrett til havs

Regjeringen skal utrede om Trænabanken Utenfor Helgeland, Frøyabanken nord Utenfor Trondheim og Norskerenna sør Utenfor Stavanger kan brukes til offshore havbruk. – Dette markerer starten på det som kan bli en stor fremtidsnæring for Norge, og særlig i nord, sier fiskeri- og havminister, Bjørnar Skjæran (Ap) i en pressemelding..

E24 - 7 timer siden

Klimaaktivister pågrepet Utenfor Equinor-konferanse

Et antall klimaaktivister dukket opp for å demonstrere mot Equinor under et selskapets høstkonferanse i Oslo sentrum. Seks stykker er nå pågrepet..

Klartale - 7 timer siden

Anastasia Pyrozjenko gjør seg klar for vinteren

Før kunne Pyrozjenko nyte utsikten fra leiligheten sin. Nå har de russiske angrepene mot Ukraina gjort leiligheten hennes farlig.– De russiske angrepene kaster Ukraina tilbake til steinalderen, sier Pyrozjenko.

Aftenposten - 9 timer siden

Denne blokken har stått tom i syv år. Nå har Rødt skaffet penger til spøkelseshuset.

Hagegata på Tøyen skulle bli til boliger for de som står Utenfor boligmarkedet..

NRK - Igår: 07:14

700 skyteepisoder i nærhet av svenske grunnskoler siste tre år

Rundt 700 tilfeller av skyting har funnet sted i nærheten av grunnskoler i Sverige de siste tre årene. Det viser data som SVT har hentet ut i samarbeid med statistikkbyrået Infostat. Kartleggingen viser at 16 prosent av Sveriges grunnskoleelever, 196.

NRK - I førrgår: 13:11

Nye rakettnedslag flere steder i Ukraina

To raketter slo søndag ned i den sørukrainske byen Kryvyj Rih. Det er også meldt om rakettangrep flere steder sør og øst i landet. Rakettene i Kryvyj Rih ødela et infrastrukturanlegg for transport, sier regionens militærguvernør Valentyn Resnitsjenko på Telegram, uten å gi komme med mer detaljerte opplysninger.

NRK - 29 okt 22 kl. 17:48

Nynazister flagget på Løvebakken: – Viktig å følge demokratiske spilleregler, sier Gharahkhani

Representanter fra Den nordiske motstandsbevegelsen gikk lørdag opp på Løvebakken Utenfor Stortinget med flagg. Stortingspresidenten mener de burde ha søkt. – Det er viktig å følge våre demokratiske spilleregler, sier stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) til NTB.

NRK - 29 okt 22 kl. 17:48

Nazister flagget på Løvebakken: – Viktig å følge demokratiske spilleregler, sier Gharahkhani

Representanter fra Den nordiske motstandsbevegelsen gikk lørdag opp på Løvebakken Utenfor Stortinget med flagg. Stortingspresidenten mener de burde ha søkt. – Det er viktig å følge våre demokratiske spilleregler, sier stortingspresident Masud Gharahkhani (Ap) til NTB.

NRK - I førrgår: 21:57

Messi-magi sikret viktig Argentina-seier

Argentina var under hardt press, men Lionel Messi og Enzo Fernandez sørget for en meget viktig seier over Mexico da de vant 2-0. – De hadde et massivt press. Måten de responderte på er et mesterlag verdig, sier NRKs fotballekspert Kristoffer Løkberg etter kampen.

NRK - 26 nov 22 kl. 19:29

Truet med kniv

Politiet har rykket ut med store styrker etter at en person skal ha blitt truet med kniv Utenfor Ski storsenter sør for Oslo..

NRK - 26 nov 22 kl. 15:29

Uvanlige demonstrasjoner i Kina

Demonstranter tok til gatene i Urumqi i Kinas vestlige region Xinjiang, og krevde slutt på nedstengingene. De samlet seg på en offentlig plass, knyttet nevene i lufta og sang deler av nasjonalsangen med ordene «reis dere, dere som nekter å være slaver». Mange av Urumqis innbyggere bor i områder som har vært nedstengt i 100 dager.

NRK - 26 nov 22 kl. 12:05

Minst åtte døde etter jordskred i Italia

Italias infrastrukturminister melder at minst åtte personer er døde etter at det lørdag morgen gikk et jordskred på øya Ischia Utenfor Napoli. Det melder Reuters. Tidligere i dag ble det meldt at det var 13 savnede etter skjelvet..

NRK - 26 nov 22 kl. 07:52

Dødsbrann i Kina utløser koronaprotester

En brann som krevde ti menneskeliv i en boligblokk i Xinjiang nordvest i Kina, har utløst protester mot Kinas strenge koronatiltak. Ytterligere ni personer ble skadd i brannen i en provinshovedstaden Urumqi torsdag. Innlegg i sosiale medier både i og Utenfor Kina hevder at redningsarbeidet ble hindret av den langvarige nedstengingen av byen.

NRK - 25 nov 22 kl. 11:57

Mislykket kuppforsøk i afrikansk øystat

Statsministeren den vestafrikanske øystaten São Tomé og Principe sier det har vært et kuppforsøk i landet, men at kuppet ble avverget. Statsminister Patrice Trovoada sier i en video at fire menn, inkludert lederen for den avtroppende nasjonalforsamlingen, forsøkte å angripe hærens hovedkvarter natt til fredag. Det ble holdt valg i landet i september, og Trovoadas parti sikret seg rent flertall med 30 av de 55 plassene i nasjonalforsamlingen.

NRK - 25 nov 22 kl. 07:49

EUs innenriksministre møtes etter Ocean Viking-bråk

EU-ministre som er ansvarlige for innvandring og migrasjon skal holde et hasteinnkalt møte i Brussel fredag. Bakgrunnen er striden mellom Frankrike og Italia om hvem som hadde ansvaret for å ta hånd om migranter som ble plukket opp av det norskflaggede redningsfartøyet Ocean Viking. Italia nektet skipet å legge til kai, til tross for at det hadde plukket opp en rekke migranter Utenfor landets kyst.

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 23:25

Stakk av fra politiet og kjørte i feil kjøreretning

En bilfører stakk av fra politiet like ved Ikea Utenfor Kristiansand. Så kjørte vedkommende feil retning på E 18 og skal….

NRK - 24 nov 22 kl. 21:55

Video viser ødeleggelsene på Nord Stream-rørledningen

En video på underkant tre minutter viser de omfattende ødeleggelsene på gassrørledningen Nord Stream 2 ved Bornholm i Danmark. Det er TV 2 Bornholm som står bak videoen, som ble filmet torsdag ved hjelp av en undervannsdrone. Medier har fått tillatelse av det danske sjøfartstilsynet til å filme ved den sprengte gassrørledningen, vel 20 kilometer Utenfor Bornholms sørspiss.

Klartale - 24 nov 22 kl. 13:03

80 år siden dette skipet forlot Norge med 529 jøder

520 av jødene på skipet skulle aldri få se Norge igjen. De var med på den største utsendingen av jøder fra Norge under andre verdenskrig. Enden på reisen var Auschwitz-Birkenau.

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:39

Nekter å forklare seg til politiet

Tirsdag ble en mann funnet i en taxi Utenfor Ikea på Furuset i Oslo. Han var skutt. Politiet har lett etter det de mener er en eller flere gjerningsmenn, men uten å finne noen.

Klartale - 24 nov 22 kl. 10:26

Slik skal landslaget i langrenn unngå korona

Ragnhild Haga, Sindre Bjørnestad Skar og Marte Skaanes. Det er funnet spor av smitte med korona hos alle tre. Ingen av de får være med når landslaget reiser til byen Ruka i Finland denne helgen.

NRK - 23 nov 22 kl. 14:46

Skal søke etter savnet person i bakken

Politiet i Finnmark opplyser i en pressemelding at de skal søke etter en savnet person i bakken Utenfor en nyoppført idrettshall i Hammerfest. Etterforskning har pågått etter at den savnede personene forsvant i desember 2020. Politiet skriver at deres hovedhypotese er at den savnede har vært utsatt for en kriminell handling som er forsøkt skjult..

NRK - 23 nov 22 kl. 12:25

Norsk gasskip på plass i Tyskland

Et norsk spesialskip for mottak av flytende naturgass er på plass i Tyskland som en del av innsatsen for å erstatte gassen Tyskland tidligere fikk fra Russland. Gasskipet Neptune ligger for anker Utenfor øya Rügen og skal etter hvert flyttes til industrihavnen Lubmin i Mecklenburg-Vorpommern, der det skal fungere som en flytende gassterminal. Etter planen skal det være i drift 1.

NRK - 09 nov 22 kl. 07:40

Jordskjelv Utenfor kysten av Italia

Et kraftig jordskjelv rammet i morgentimene onsdag østkysten av Italia og kunne merkes over store deler av landet. Skjelvet ble målt til 6,1 og hadde sitt senter nord i Adriaterhavet, rundt 30 kilometer Utenfor kysten av Senegallia. Skjelvet kunne merkes i store deler av Italia, også i hovedstaden Roma, hele 300 kilometer unna.

VG - 23 nov 22 kl. 07:27

Dropper juleutstilling i strømprotest: – Jeg har skuffet en hel by

«Årets manglende juleutstilling på Solhøy er inspirert og sponset av den norske regjeringen», står det på en plakat Utenfor Solhøy Frukt og Tobakk i Horten..

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Fornærmet kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader Utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Politiet bekrefter nå til NRK at mannen ble kjørt til Oslo med den samme taxien som kjørte ham vekk fra åstedet..

NRK - 22 nov 22 kl. 19:14

Furuset-skytingen: Ble kjørt til Oslo i samme taxi

Politiet tror at mannen som tirsdag ble funnet med skuddskader Utenfor Ikea på Furuset i Oslo, ble utsatt for skuddhandlingen i nærheten av Furuset kirke. Deretter mener politiet at den fornærmede ble kjørt til Ikea i taxi. Fornærmede er ikke fra Oslo.

VG - 22 nov 22 kl. 17:08

Opplysninger til VG: Rundt halvparten av medlemmene i Giskes Ap-lag bor Utenfor Trøndelag

Tidligere nestleder Trond Giske har gjort stor suksess med å bygge partilaget «Nidaros» i Trondheim. Nå vurderer et utvalg i Ap om alle medlemmne skal telle når det avgjøres hvor mange delegater de får til møter i partiet..

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 14:05

Tydelige bilspor

Det er tydelige bilspor Utenfor Furuset kirke hvor politiet mener handlingen har skjedd..

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 14:05

Vitne: - Taxien kjørte i «full fart»

Det er tydelige bilspor Utenfor Furuset kirke hvor politiet mener skytehendelsen har skjedd..

Klartale - 22 nov 22 kl. 13:30

Derfor snakker de om kapteinsbind med regnbuefarger på

Søndag startet verdens-mesterskapet i fotball i Qatar. Det som bare skal handle om fotball og glede har handlet om mye annet.Fra fotballfest til kamp om menneske-rettigheterDet internasjonale fotballforbundet (Fifa) sier at ingen skal bruke kapteinsbind med regnbuefarger på.

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 12:52

- Får livreddende førstehjelp

Person funnet skutt i en bil Utenfor IKEA..

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 12:52

Hardt skadd etter skyting

Person funnet skutt i en bil Utenfor IKEA i Oslo..

Dagbladet - 22 nov 22 kl. 12:52

Flyktet til Ikea med skutt person

En mann ble tirsdag funnet skutt i en taxi Utenfor Ikea på Furuset i Oslo..

VG - 22 nov 22 kl. 12:40

Funnet skutt på Furuset

En person er funnet skutt i en bil Utenfor IKEA Furuset tirsdag, opplyser operasjonsleder Gjermund Stokkli til VG..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com