Utenfor

Monday, 24 June, 15:10

Nyheter om Utenfor

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 00:38

–Frp holdt Utenfor utenriksstrategi

Frp-politiker Christian Tybring-Gjedde sier partiet ble holdt Utenfor regjeringas arbeid med ny utenriksstrategi, mens Aps Espen Barth eide ble orientert. Det skriver Klassekampen..

P4 - Igår: 22:45

Person funnet død på Senja

En person er funnet død Utenfor en bolig på Senja i Troms. Politiet tror personen døde i en ATV-ulykke. De opplyser at foreløpige undersøkelser på stedet tyder på at avdøde har falt Utenfor en platting med ATV.

Dagbladet - Igår: 21:28

Fly på politioppdrag styrtet Utenfor Mandal

Tre personer sendt til sykehus..

NRK - 2 timer siden

Hurtigruteskip med motorstans

Hurtigruteskipet MS Finnmarken har ankret opp Utenfor Magerøya i Finnmark etter at maskinen har stoppet. Det er ikke fare for skip, mannskap eller passasjerer. Nå jobbes det med å få oversikt over situasjonen..

NRK - 20 timer siden

To døde etter gasslekkasje i båt

En mann og en kvinne ble funnet døde på en båt Utenfor Olshammar i Sverige søndag ettermiddag, skriver Aftonbladet. Ifølge redningstjenesten skal det dreie seg om en gasslekkasje om bord i båten..

NRK - Igår: 02:56

Rykker ut til mulig person i sjøen

Etter at noen fant en tom båt med motoren i gang Utenfor Nesøya i Bærum rykket nødetater, politihelikopter og luftambulanse til stedet. Uklart hva som har skjedd..

NRK - Igår: 19:00

Flystyrt i Mandal

Et småfly har styrtet i sjøen Utenfor Mandal i Agder. Tre personer skal ha blitt hentet opp av sjøen, ifølge VG..

NRK - Igår: 02:56

Rykker melding om tom båt

Etter at noen fant en tom båt med motoren i gang Utenfor Nesøya i Bærum rykket nødetater, politihelikopter og luftambulanse til stedet. De har funnet en person på et skjær, men vet ikke om det var flere i sjøen..

NRK - 1 time siden

Vrakdel funnet i sjøen

Et hjul er foreløpig den eneste vrakdelen som er funnet etter småflyet som styrtet med tre personer ombord, i sjøen Utenfor Mandal. Hjulet ble funnet og tatt med til Kristiansand av mannskapene på fartøyet «Eir» som deltok i leteaksjonen lørdag..

Aftenposten - Igår: 21:15

Derfor løp de MSM-mila med uniform

Jan og Piotr Uciechowski (59) løp for første gang Utenfor Polen i arbeidsuniformene..

P4 - 17 Jun 19 kl. 14:26

Ti pågrepet i Oslo under miljødemonstrasjon

Ti demonstranter fra gruppen Extinction Rebellion ble pågrepet i forbindelse med en miljødemonstrasjon Utenfor Klima- og miljødepartementet i dag. De ble pågrepet fordi de ikke ville fjerne seg fra inngangspartiet da politiet til slutt ba de om det. Aktivister fra gruppen har den siste tiden blant annet avbrutt et stortingsmøte og limt seg fast Utenfor Norges bank..

NRK - Igår: 23:13

Nye protester i Georgia

Flere tusen demonstranter har igjen møtt opp Utenfor nasjonalforsamlingen i Georgia for tredje dag på rad. Parlamentslederen trakk seg etter protestene torsdag, men folk krever også at innenriksministeren går av..

NRK - Igår: 00:09

Mann livstruende skadd

Den siste som var involvert i en flystyrt Utenfor Skagerrak er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK..

NRK - I førrgår: 04:35

Demonstrasjon avsluttet i Hongkong

Lørdag morgen lokal tid har de fleste av de flere tusen demonstrantene Utenfor politiets hovedkvarter gått fra stedet. Ifølge Reuters er det enda uklart om det blir nye protester i nær framtid..

NRK - Igår: 02:56

Rykker etter melding om tom båt

Etter at noen fant en tom båt med motoren i gang Utenfor Nesøya i Bærum ble det satt i gang et søk. De har funnet en person på et skjær, og sier at ingenting tyder på at det var flere i båten. Personen er fraktet i land..

NRK - Igår: 21:53

To personer lettere skadd

To av dem som var involvert i en flystyrt Utenfor Mandal i dag, er kun lettere skadd. Det skriver Sørlandet sykehus på Twitter. Tilstanden til den tredje personen, som ble sendt til Ullevål, er fremdeles ukjent..

NRK - Igår: 22:41

Politiet undersøker dødsulykke

Politiet undersøker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død Utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken..

NRK - 12 Jun 19 kl. 18:17

Dieselutslipp Utenfor Bergen

I Skålevik Utenfor Bergen omlag 1000 liter med diesel havnet på sjøen, det melder Brannvesenet. Det er foreløpig ikke klart hvordan utslippet har skjedd..

NRK - Igår: 00:09

Mann livstruende skadd etter styrt

Den tredje personen som var involvert i en flystyrt Utenfor Mandal er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK. Mannen i 50-årene behandles for livstruende skader..

NRK - 21 Jun 19 kl. 05:13

Blokkerer hovedvei i Hongkong

Demonstrantene i Hongkong har blokkert hovedmotorveien Utenfor parlamentet i landet..

Dagbladet - I førrgår: 03:44

Mann over bord fra passasjerferje

Natt til lørdag bekrefter redningsleder i Hovedredningssentralen Sør-Norge at en person har gått over bord fra en passasjerferje Utenfor Mandal..

Hegnar.no - I førrgår: 07:52

Frp holdt Utenfor da regjeringen jobbet med utenriksstrategi

Frps Christian Tybring-Gjedde reagerer på at regjeringen ikke involverte partiet da ny utenriksstrategi ble utviklet. Ap ble imidlertid orientert..

NRK - I førrgår: 00:54

Aksjonerer mot protester i Hongkong

Politiet aksjonerer mot det de kaller en ulovlig og irrasjonell protest Utenfor politiets hovedkvarter i Hongkong, ifølge AFP..

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:49

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg Utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og krever at byens leder må gå av..

Hegnar.no - 21 Jun 19 kl. 06:11

Dale myker opp reglene for utenlandske sjåfører

Samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) lemper på førerkortreglene for sesongarbeidere som kommer fra land Utenfor EØS-området..

NRK - Igår: 22:41

Politiet etterforsker dødsfall

Politiet etterforsker et dødsfall i Troms, det melder de på Twitter. En person er funnet død Utenfor huset sitt, og politiet antar at en ulykke med en ATV er årsaken..

NRK - I førrgår: 22:37

Nytt funn i Isdal-saken

I 1970 ble den mystiske Isdalskvinnen funnet død i en steinrøys Utenfor Bergen. Nå er det gjort et nytt funn på åstedet..

P4 - Igår: 07:24

Kritisk skadd etter flystyrt

En av de tre mennene som ble hentet opp fra sjøen etter småflystyrten Utenfor Mandal i går er livstruende skadd. Det opplyser Ullevål sykehus i Oslo der han nå får behandling, melder NRK. De to andre involverte ble fraktet til Kristiansand sykehus med lettere skader.

VG - Igår: 19:00

Tre personer hentet opp av sjøen etter flystyrt

Tre personer er hentet opp av sjøen etter at et småfly styrtet i Skagerak Utenfor Mandal..

NRK - Igår: 21:20

Ikke politifolk i flyet som styrtet

Etter det NRK erfarer var de tre personene som var ombord i småflyet som styrtet Utenfor Mandal, ikke politifolk. To av dem er sendt til Sørlandet sykehus, mens den siste er fløyet til Ullevål..

NRK - Igår: 19:22

Småflyet var på politioppdrag

Småflyet som styret Utenfor Mandal var på oppdrag for politiet, sier hovedredningssentralen til NRK. Flyet skal ha bistått politiet i et søk etter en savnet person som falt over bord på et skip tidligere i dag. Personen de søkte etter er ikke funnet..

P4 - 17 timer siden

Småfly styrtet etter kort tid

Småflyet som styrtet i sjøen Utenfor Mandal i går skal ha styrtet kort tid etter at det tok av. Det viser Havarikommisjonens undersøkelser så langt, melder VG. De har snakket med to av de tre som var ombord.

Dagbladet - Igår: 02:29

Livstruende skadd etter flystyrt

Tre menn ble hentet opp fra sjøen Utenfor Mandal lørdag kveld, etter at et småfly styrtet. To av dem ble fraktet til Kristiansand sykehus med letter skader, mens den tredje ble fraktet til Ullevål sykehus hvor han behandles for livstruende skader..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:16

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg Utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og krever at byens leder må gå av..

NRK - 21 Jun 19 kl. 12:12

Vil forhindre trygdeeksport

Regjeringen foreslår stopp i forsørgertilleggene til alderspensjonister og uføretrygdede som oppholder seg i land Utenfor EØS, skriver VG. Regjeringen håper innstrammingen vil hindre tvangsekteskap og hindre familier å sende barn på koranskoler..

Aftenposten - I førrgår: 06:30

Mann antatt omkommet etter å ha falt over bord fra passasjerferge

Mannen som falt over bord fra passasjerfergen Stavangerfjord Utenfor Mandal, er antatt omkommet, sier Hovedredningssentralen Sør-Norge..

P4 - Igår: 14:43

Havarikommisjonen på plass

Statens havarikommisjon for transport har nå startet sine undersøkelser i forbindelse med småfly-styrten i sjøen Utenfor Mandal i går. Det opplyser kommisjonen i en pressemelding. Samtidig jobber Agder politidistrikt parallelt med sine undersøkelser og etterforskning.

NRK - 20 Jun 19 kl. 01:16

20 fryktes druknet

20 mennesker fryktes omkommet etter at en båt sank i Middelhavet Utenfor Spania, det opplyser den spanske kystvakten til AFP. Ifølge NTB ble 27 personer reddet..

NRK - 20 Jun 19 kl. 22:13

Tåregass mot protester i Tblisi

Opprørspoliti har brukt tåregass mot demonstranter Utenfor parlamentet i Georgia, ifølge Reuters. Flere av dem har trukket seg tilbake fra inngangen til parlamentet, viser livebilder fra stedet..

P4 - I førrgår: 20:33

Kan betale for festival ved å plukke plast

På en festival Utenfor Ålesund kan du betale inngangsbilletten med plastsøppel. Plasten må være plukket fra naturen, og ikke være fra egen sortering hjemme. Festivalsjefen til Sommerfesten på øya Giske sier til TV2 at de har fått gode tilbakemeldinger etter at de gikk ut med nyheten.

NRK - 20 Jun 19 kl. 23:38

Slår hverandre med batonger

Demonstranter Utenfor parlamentet i Georgia har tatt batonger og skjold fra politiet, og begge slår mot hverandre. Opprørspoliti forsøker å hindre folk i å nå inngangsdøren og brukte tidligere tåregass mot folkemengden..

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 00:49

22 mennesker fryktes druknet Utenfor Spania

Mellom 20 og 22 personer er savnet etter at en båt sank i Middelhavet, opplyser den spanske kystvakten. 27 personer overlevde forliset..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:59

Tåregass mot demonstranter Utenfor Georgias nasjonalforsamling

Politiet bruker tåregass mot en stor gruppe demonstranter i Georgias hovedstad. Demonstrantene har forsøkt å storme nasjonalforsamlingen og krever at regjeringen går av..

NRK - 12 Jun 19 kl. 21:41

Stenger fiskesone Utenfor Gaza

Israelske myndigheter varsler at de stenger fiskesonen Utenfor Gaza-kysten, som svar på ballonger med bomber som er sendt mot Israel fra det palestinske området. Det er ikke kjent når Israel vil åpne fiskesonen igjen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt