Tre

Sunday, 19 September, 11:14

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 16 sep 21 kl. 07:54

Kinesiske astronautar på veg heim

Den nye kinesiske romstasjonen Tiangong er nærare å vere ferdigbygd. No er Tre kinesiske astronautar på veg ned til jorda etter Tre månaders opphald, skriv NTB. Astronautane er venta å lande i eit område i Indre Mongolia, nord i Kina i løpet av fredag.

NRK - 09 sep 21 kl. 21:01

Henter ut Tre personer fra fjellet

Tre personer må hentes ut fra Lårdal i Telemark med redningshelikopter. De Tre ringte selv etter hjelp da de begynte å bli kalde. Politiet opplyser at de har god kontroll på hvor de Tre befinner seg.

NRK - 15 sep 21 kl. 11:57

Tre pågrepet etter brann i Harstad

Tre menn er pågrepet etter at det brøt ut brann i Harstad natt til tirsdag. Politiet hadde fra før mistanke om at brannen var påsatt. De Tre er alle i 40-50-årene og er bosatt i Harstad-området.

NRK - 9 timer siden

ATV ulykke ved Stjernøya i Alta

To ambulansehelikopTre og et Sea King redningshelikopter er sendt til Stjernøya i Alta etter en ATV-ulykke. Finnmark politidistrikt meldte klokken 00.32 at en ATV har kjørt ut av veien i Store Kvalfjord på Stjernøya.

NRK - Igår: 06:43

Kjørte i et Tre ved Sandefjord

En bilfører i 20-årene får behandling av helsepersonell etter at han kjørte i et Tre ved Sandefjord lørdag morgen. Bilden har store skader i front og må berges. Det er begrenset fremkommelighet på stedet, melder politiet Sør-Øst på Twitter..

NRK - 10 sep 21 kl. 08:39

Tre av fire vil utsette Tredje dose

Tre av fire nordmenn ønsker å utsette si Tredje dose med koronavaksine i eit halvt år, for å få fleire vaksinert i fattige land. Det viser ei undersøking gjennomført av Mindshare og Responds Analyse for Norsk Folkehjelp. – Dette viser at nordmenn er opptatte av global rettferdig fordeling.

NRK - Igår: 05:10

Nordmenn mindre redd for smitte

Kun Tre av ti nordmenn sier at de er bekymret for å bli smittet av koronaviruset. Det er det laveste antall siden juni i fjor. Det er i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion at nordmenn er blitt spurt om sine bekymringer for at de selv eller noen i familien blir koronasmittet.

NRK - Igår: 22:25

ESPN: Pelé tilbake på sykehuset

Fotballegenden Pelé er tilbake på intensivavdelingen på sykehuset bare Tre dager etter at han ble skrevet ut. Det melder ESPN Brasil fredag. Han skal være innlagt på São Paulo’s Albert Einstein Hospital.

E24 - I førrgår: 11:07

Ukens Investtech: Tre aksjer i stigende Trender

Stigende Trender er noe av det viktigste man ser etter i teknisk aksjeanalyse. Vi gir deg Tre aksjer som sier kjøp..

NRK - 09 sep 21 kl. 12:04

Tre nye innlagt på UNN med covid-19

Det siste døgnet er Tre personer lagt inn på Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø med covid-19. Det er Tre flere pasienter enn forrige døgn. Totalt syv pasienter er nå innlagt på UNN på grunn av koronaviruset.

VG - I førrgår: 21:12

Vålerenga avgjorde thriller Tre minutter før slutt

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga-Frisk Asker 3–2) Axel Sundberg ble tilkjent det matchvinnende målet snaut Tre minutter før slutt - bare 14 sekunder etter at lagkamerat Mika Partanen hadde utlignet til 2–2..

Aftenposten - I førrgår: 21:13

Vålerenga avgjorde thriller Tre minutter før slutt

JORDAL AMFI (VG) (Vålerenga-Frisk Asker 3–2) Axel Sundberg ble tilkjent det matchvinnende målet snaut Tre minutter før….

NRK - 16 sep 21 kl. 10:37

Politimannen anka på staden

Politimannen som vart dømt til to år og Tre månadar fengsel for å ha misbrukt stillinga, anka på staden. Han vart skuldig i å ha hatt sex med Tre sårbare kvinner som han kom i kontakt med via jobben som politimann..

NRK - 16 sep 21 kl. 08:59

Australia skal bygge atomubåtar

Australia skal byggje tolv atomdrivne ubåtar saman med USA og Storbritannia. Det sa leiarane for dei Tre landa onsdag. Partnarskapet får namnet Aukus og opnar for at dei Tre landa kan dele teknologi om blant anna nettsikkerheit, kunstig intelligens, undervassystem og gi moglegheit for å nå mål langt vekke.

NRK - 16 sep 21 kl. 04:35

Bilbrann spredte seg i Trondheim

En bilbrann i Eli Sjursdottersvei i Trondheim spredte seg natt til torsdag til flere garasjerekker. Minst Tre biler har fått betydelige skader. – Vi fikk melding kvart på fire om at det er full fyr i en bil.

VG - 16 sep 21 kl. 02:57

LOs Tre topper går sammen og utfordrer Støre

Etter en årelang kamp erkjenner omsorgsselskapet Stendi at deres omsorgsarbeidere skal behandles som arbeidstakere. De Tre mektigste lederne i LO går sammen ut og krever at Ap-leder Jonas Gahr Støre følger opp med lovendring..

Aftenposten - 15 sep 21 kl. 19:03

I Danmark skal foreldres inntekt avgjøre hvor eleven får gå på videregående skole. I Oslo vurderes Tre ulike inntaksmodeller.

Danmark skal innføre en ny modell for opptak til videregående skoler. Elevene skal blant annet deles inn i Tre grupper….

Aftenposten - 30 aug 21 kl. 19:00

De har pusset opp Tre boliger på Tre år. Den siste brukte de kun Tre måneder på

Oppussing er blitt en felles hobby for samboerparet. De bruker gjerne kveldene til å diskutere hva slags type Tre gulvet….

NRK - 14 sep 21 kl. 18:56

Trafikkulykke i Nome

Tre personar er sendt til sjukehus og to til legevakt etter at Tre bilar kolliderte i Nome. Skadeomfanget er ukjent, opplyser Sørøst politidistrikt. Ulykka skjedde i forbindelse med ei forbikøyring, men politiet har ikkje meir informasjon om kva som har skjedd.

NRK - 14 sep 21 kl. 16:07

Tre biler i trafikkuhell

Tre biler er involvert i et trafikkuhell ved Skulleruddumpa på E6 i Oslo, melder politiet. Det skaper mye kø i retning Oslo..

NRK - 14 sep 21 kl. 07:42

– SV må med i rødgrønn regjering

Tidligere Sp-leder Liv Signe Navarsete mener SV, Sp og Ap må forhandle med sikte på en flertallsregjering. – Hvis de Tre partiene får flertall sammen, så mener jeg de Tre partiene må forhandle med sikte på å danne en flertallsregjering, sier Navarsete til Klassekampen. Hun sier videre at hun kan forstå Sp-skepsis til blant annet SVs rovdyrpolitikk, men framhever at Ap, Sp og SV forenes av et verdigrunnlag som utfyller hverandre.

VG - 13 sep 21 kl. 21:30

De Tre store er stadig likt

Novak Djokovic tapte US Open-finalen, og dermed er det fortsatt likt mellom «de Tre store»..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 21:30

De Tre store er stadig likt

Novak Djokovic tapte US Open-finalen, og dermed er det fortsatt likt mellom «de Tre store»..

NRK - 13 sep 21 kl. 20:56

Maaemo får tilbake stjerner

Oslo-restauranten Maaemo får tilbake sine Tre Michelin-stjerner. Dei fekk Tre stjerner i 2016, men mista desse i 2020 då dei stengde dørene for å bytte lokale. Den nordiske Michelin-guidens utdeling av stjerner skjer digitalt frå Stavanger.

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 16:04

Tre barn påkjørt i barnehage i Haugesund – ikke livstruende skadet

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en påkjørsel mandag ettermiddag..

VG - 13 sep 21 kl. 15:53

Tre barn til sykehus etter at bil kjørte ned barnehageport

Tre barnehagebarn ble kjørt til akuttmottaket ved Haugesund sykehus etter en påkjørsel mandag ettermiddag. Ifølge politiet er de trolig ikke livstruende skadd..

Klartale - 13 sep 21 kl. 14:11

Tre barn kjørt til sykehus etter å ha blitt påkjørt

En bil skal ha kjørt ned porten til en barnehage i Haugesund. Tre barn ble skadd og kjørt til sykehus..

NRK - 13 sep 21 kl. 13:42

Tre barn Treft av bil

Ein personbil har køyrt ned porten til ein barnehage i Haugesund og Treft Tre barn som sat og leika. Barna er køyrt til sjukehus med ukjent skadeomfang, ifølge politiet. – Vitne har forklart at bilen skulle snu utanfor barnehagen før ulykka skjedde, skriv politiet på Twitter..

NRK - 28 aug 21 kl. 07:56

Tre pågrepet etter ran i Trondheim

En person ble ranet av Tre personer med stikkvåpen i Trondheim klokka 04:30 i natt. Tre personer stakk av fra politiet. Ranet skjedde ved en politistasjon.

E24 - 12 sep 21 kl. 20:00

Studie: Tre ting talentene krever på jobb

På jakt etter nye folk? Her er Tre ting morgendagens talenter ønsker seg fra deg som arbeidsgiver..

NRK - 12 sep 21 kl. 15:15

Tre døde i bilulykke i Sverige

Tre personer omkom i en frontkollisjon utenfor tettstedet Sunne nord for Kalstad i Sverige søndag, melder SVT. To biler var involvert i ulykken og ingen overlevde. De døde var to kvinner i 20-årene og en mann i 50-årene.

NRK - 12 sep 21 kl. 14:24

Tre skadet i sykkelulykke

Fem syklister var søndag involvert i et sykkeluhell på Larkollveien ved Dilling i Moss kommune. Tre av dem ble skadet, og to av dem er kjørt til Kalnes sykehus med antatte bruddskader. Det opplyser politiet i Øst..

NRK - 11 sep 21 kl. 16:05

Fastklemt i bil

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke ved kanalbrua i Tønsberg. En bil skal ligge på taket mot bakken, skriver politiet på Twitter. Ulykken skal ha skjedd på Nøtterøy-siden av brua og Tre biler skal være involvert.

VG - 1 time siden

Trygve (37) på Haiti: En hel fødeavdeling hadde kollapset

Trygve Thorson fra Leger uten grenser har befunnet seg på jordskjelvrammede Haiti i Tre uker. – Det som var ille før skjelvet, har blitt verre nå, sier han til VG..

NRK - 10 timer siden

Romturister tilbake på jorden

Klokken 01:08 norsk tid traff romkapselen SpaceX Dragon havet utenfor kysten i Florida, etter Tre dagers reise i verdensrommet..

NRK - 11 timer siden

Romturister returnerer til jorden

Romkapselen «Crew Dragon» som har vært på reise i Tre dager i verdensrommet med fire turister er ventet å returnere til jorden natt til søndag. Den skal etter planen lande i havet utenfor kysten i Florida, der det vil være en flåte som er i beredskap, skriver CNN..

Dagbladet - 13 timer siden

Forsvant sporløst: - Nye opplysninger

Tre år har gått siden Truls Henrik Johansen (23) forsvant sporløst. - Vi har fått tips både om interessante personer og at han skal være gravd ned, sier privatetterforskeren familien nå har koblet inn..

VG - 15 timer siden

Lehne Olsen-dobbel sikret LSK-seier: – Han er en enmannshær

(Odd - Lillestrøm 2–3) Thomas Lehne Olsen (30) la til to scoringer på en allerede imponerende målkonto og sikret Tre poeng for Lillestrøm..

Aftenposten - 15 timer siden

Krøp opp i ryggen på serielederen etter «annulleringsbonanza»

(Kristiansund - Haugesund 3–2) Haugesunds Sondre Liseth fikk annullert hele Tre nettkjenninger før pause i Kristiansund..

VG - 15 timer siden

Krøp opp i ryggen på serielederen etter «annulleringsbonanza»

(Kristiansund - Haugesund 3–2) Haugesunds Sondre Liseth fikk annullert hele Tre nettkjenninger før pause i Kristiansund. Lagkamerat Niklas Sandberg så lenge ut til å bli den store helten, men et gulljagende Kristiansund snudde kampen..

VG - 15 timer siden

Kevin måtte forlate «Stjernekamp»

Dette var kvelden som fort kan bli den store prøven for årets «Stjernekamp»-artister: Men Tre av åtte fikk terningkast seks av VGs anmelder. Til slutt var det Kevin Mbugua som måtte forlate konkurransen..

NRK - 16 timer siden

To jenter mistenkt for brannar

To tenåringsjenter er mistenkt for å ha stifta to av dei Tre brannane i Trondheim sentrum i dag. Det melder politiet på Twitter. – Etterforskinga vil vise om vi kan knytte dei til den Tredje brannen og, skriv politiet..

VG - 17 timer siden

Mané i 100 mot «favorittmostanderen»

(Liverpool 2–0 Crystal Palace) Sadio Mané noterte seg for sitt 100. mål i Liverpool-trøya da han hjalp til med å sikre Tre poeng mot favorittmotstanderen Crystal Palace..

VG - 17 timer siden

Mané i 100 mot «favorittmotstanderen»

(Liverpool 3–0 Crystal Palace) Sadio Mané noterte seg for sitt 100. mål i Liverpool-trøya da han hjalp til med å sikre Tre poeng mot favorittmotstanderen Crystal Palace..

Aftenposten - 19 timer siden

Hjerteskjærende, sterkt og nært om demens

Hjerteskjærende og livgivende skildring av Tre mennesker som lider av demens..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt