Tre

Lørdag, 15 Mai, 01:35

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Mann dømt for Tre voldtekter

En mann i 20-årene er dømt til fengsel i sju år og to måneder for Tre voldtekter i Oslo og Drammen. De Tre voldtektene fant sted i forbindelse med nachspiel, og de fornærmede var ute av stand til å motsette seg handlingen som følge av beruselse eller søvn. I retten forklarte mannen at han ikke husker det ene tilfellet.

Klartale - 16 timer siden

– Far og TreTre drept på Gazastripen

En palestinsk far og TreTre ble drept. Dette skjedde etter israelske luftangrep på Gazastripen..

NRK - Igår: 17:54

Journalist dømt til 3 år i Myanmar

Journalisten Min Nyo er dømt til Tre års fengsel i Myanmar for sin dekning av protestene mot statskuppet som har preget landet i over Tre måneder. Min Nyo fra Democratic Voice of Burma (DVB) var den første journalisten til å bli arrestert av de militære etter kuppet 1. februar.

NRK - Igår: 11:09

Tre dagers våpenhvile i Afghanistan

I Afghanistan har Taliban og regjeringen begynt en Tre dager lang våpenhvile slik at folk kan feire høytiden id. Den islamistiske Taliban-bevegelsen tok initiativ til våpenhvilen i forrige uke. President Ashraf Ghani sa at også regjeringsstyrkene ville overholde den.

NRK - 10 mai 21 kl. 19:32

Israel: Har drept 3 Hamas-ledere

Ni sivile, blant dem Tre barn, er ifølge palestinske myndigheter drept i israelsk angrep på Gazastripen. Israel opplyser å ha angrepet Tre Hamas-ledere. Den israelske forsvarsledelsen opplyser på Twitter å ha drept Tre Hamas-ledere på Gazastripen mandag.

NRK - 09 mai 21 kl. 01:07

Tre skutt på kjøpesenter i Florida

Tre mennesker fikk skuddskader på et kjøpesenter i Aventura i Florida. Skytingen skjedde etter at medlemmer i to gjenger begynte å slåss. De Tre er ikke livstruende skadet.

NRK - 30 april 21 kl. 12:03

Tre pasienter på sjukeheim smitta

Tre pasientar på Tre ulike sjukeheimar i Bergen har fått påvist korona. To av dei er fullvaksinerte, medan ein har fått ein dose. Dei Tre pasientar bur på Frieda Fasmer, Betanien og Midtbygda..

NRK - 3 timer siden

Tre nye smittede – minner om regel

Tre personer i Vennesla har fredag fått påvist koronasmitte. Alle var i karantene fra før, opplyser kommunen. To av de smittede er russ.

NRK - 4 timer siden

Israel: 3 aketter skutt fra Syria

Det israelske militæret sier de har identifisert Tre raketter som er blitt skutt mot landet fra Syria. En av rakettene landet på syrisk side av grensen, opplyses det. Regjeringen i Damaskus har så langt ikke kommentert saken.

NRK - 4 timer siden

Israel står overfor Tre kamper

Israel står overfor en komplisert konflikt med kamper og uro på Tre fronter – i Gaza, på Vestbredden og hjemme. Mens de israelske aksjonene mot mål på Gaza med fly, artilleri og stridsvogner raste videre fredag, meldes det om ny uro mellom arabere og jøder i israelske byer. Samtidig er det meldt om voldsomme sammenstøt på Vestbredden, og situasjonen beskrives som den mest tilspissede siden den andre intifadaen i 2000.

NRK - 06 mai 21 kl. 15:59

Tre skadet i uhell på E39

Tre personer er skadet etter et trafikkuhell på E39 ved Mandal. To av dem var fastklemt. De Tre behandles på stedet, men luftambulansen har rykket ut, melder politiet..

NRK - 9 timer siden

Tre turgåarar er i god behald

Det har gått eit snøskred i Storlidalen i Oppdal kommune. – Det er Tre skispor som går inn i skredet. Vi har kontroll på personane som har gått i desse skispora, seier operasjonsleiar Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NRK.

NRK - 11 timer siden

Pågrepet for brudd på innreiseregel

Tre danske statsborgere tok seg denne uken ulovlig inn i Norge ved å gå på ski over grensen fra Sverige til Norge ved Bjørnfjell i Nordland, skriver VG. De ble pågrepet og bortivist for brudd på innreiserestriksjoner. En person bosatt i Tromsø er mistenkt for medvirkning ved å skaffe ski til de Tre danskene..

E24 - 14 timer siden

Ukens Investtech: Tre sterke aksjer for redusert risiko

Er du klar for å redusere risikoen i aksjeporteføljen ved å gå over til mindre volatile selskaper? Da bør du vurdere disse Tre aksjene..

NRK - 16 timer siden

Flere drept på Gazastripen

Ifølge avisen Haaretz ble en far og hans TreTre drept i et luftangrep på Gazastripen, natt til fredag. Til sammen skal 115 palestinere ha mistet livet siden mandag. Over 600 er skadet, opplyser helsedepartementet fredag.

Aftenposten - I førrgår: 00:17

Dønnum og Ingebrigtsen i ordkrig: – Helt ute av det

BERGEN (VG) Aron Dønnum (23) spilte ikke en god kamp selv om han sto bak Tre av Tre mål mot Brann, mener Kåre….

VG - I førrgår: 00:17

Dønnum og Ingebrigtsen i ordkrig: – Helt ute av det

BERGEN (VG) Aron Dønnum (23) spilte ikke en god kamp selv om han sto bak Tre av Tre mål mot Brann, mener Kåre Ingebrigtsen (55)..

E24 - I førrgår: 11:00

Investtech-analyse: Tre sterke oljeaksjer

Stigende oljepris Trekker oljeaksjene med seg oppover. Vi ser på Tre av de sterkeste aksjene akkurat nå..

VG - 11 mai 21 kl. 21:11

Tre ligatitler på fire år for Manchester City: – Uten tvil det beste laget

Pep Guardiola og Manchester City har virkelig festet et grep om Premier League. De lyseblå har nå vunnet ligaen Tre av de siste fire sesongene..

NRK - 11 mai 21 kl. 15:49

Skal bygge om skip

Hurtigruten har inngått avtale med Kongsberg Maritime og Myklebust Verft på Sunnmøre. Avtalen gjeld ombygging av Tre hurtigruteskip til hybridskip med store batteripakkar og lågt CO2-uslepp frå motorane. Dei Tre skipa det er snakk om er Nordlys, Kong Harald og Richard With.

VG - 11 mai 21 kl. 15:52

Fra Tre måneders pause til seriefinale: – Veldig spesielt

Kenneth Gabrielsen (46) ledet Vipers til toppen av norsk håndball. Tirsdag møter Storhamar-Treneren for første gang sin gamle klubb. Hamar-klubben går inn i seriefinalen uten å ha spilt en eneste kamp de siste Tre månedene..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 11:22

Hovlands Trener røper Tre store mål: – Ganske hårete

Viktor Hovlands Trener Jeff Smith sier til VG at 23-åringen har sine Tre store mål for sesongen innen rekkevidde takket….

VG - 11 mai 21 kl. 11:22

Hovlands Trener røper Tre store mål: – Ganske hårete

Viktor Hovlands Trener Jeff Smith sier til VG at 23-åringen har sine Tre store mål for sesongen innen rekkevidde takket være en fantastisk utvikling..

NRK - 10 mai 21 kl. 20:17

Tre mindreårige pågrepet

Tre mindreårige personer er pågrepet etter trusselsituasjonen på Manglerud NRK omtalte tidligere mandag. Seks personer skal ha truet én person, som svarte med å ta fram et jernrør. Noen blant de seks skal da ha tatt opp en machete.

VG - 10 mai 21 kl. 09:58

Tre venner fant Thea (31) brutalt drept

VESTFOLD TINGRETT (VG) Det var Tre venner som fant Thea Braavold drept i sitt hjem i Sandefjord. De oppsøkte henne fordi hennes nå drapstiltalte kjæreste skal ha fortalt en av dem at Thea var død..

NRK - 10 mai 21 kl. 09:35

Høgre med Tre hovudsatsingar

Solberg skisserte Tre område som blir Høgre sine hovudsatsingar i valkampen, då ho måndag morgon inviterte til pressekonferansekonferanse i framkant av Høgre sitt landsmøte denne helga. Høgre vil: 1) Inkludera fleire i arbeidslivet. 2) Jobba for det partiet kallar pasienten si helseteneste.

VG - 09 mai 21 kl. 21:51

Opptur for Arsenal – West Bromwich rykket ned

(Arsenal – West Bromwich 3–1) Sam Allardyce (66) har rykket ned fra den øverste divisjonen for første gang i sin 30 år lange managerkarriere. På motsatt benk kunne Mikel Arteta (39) smile for Tre poeng etter Tre praktfulle mål..

NRK - 09 mai 21 kl. 10:45

Plastsøppel blir mobildeksel

En bedrift på Jæren plukker plastsøppel fra havet og bruker det til å lage deksler til mobiltelefoner. Bak selskapet står Tre tenåringer, som i flere år har hatt som hobby å rydde på sTrendene. De Tre får ros fra Verdens Naturfond, WWF, for ideen..

NRK - 09 mai 21 kl. 02:15

Tre skadd i skyting på Times Square

To kvinner og et barn er skadd etter en skyteepisode på Times Square i New York lørdag. Politiet sier det er uklart hva som har skjedd. De Tre er lagt inn på sykehus med skader som ikke er livstruende.

NRK - 09 mai 21 kl. 02:15

Tre skutt på Times Square i USA

To kvinner og et barn er skadd i skyting på Times Square i New York lørdag. Politiet sier det er uklart hva som har skjedd. De Tre er lagt inn på sykehus med skader som ikke er livstruende.

NRK - 08 mai 21 kl. 13:35

Anbefaler høyere nivå i Grenland

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark anbefaler at regjeringen innfører statlige fastsatte tiltak på nivå 5B for de Tre Grenlandskommunene Bamble, Porsgrunn og Skien. Det er resultatet etter et møte med kommunene, FHI og Helsedirektoratet i dag. I tillegg anbefaler Statsforvalteren lokale tiltak for å supplere de som er beskrevet i den nasjonale planen.

NRK - 08 mai 21 kl. 12:32

Tre tiltalt for å planlegge terror

To menn og en kvinne er tiltalt for å ha planlagt en terroraksjon mot en frimurerlosje i Frankrike. De Tre er med i en nynazistisk gruppe, får AFP opplyst. Gruppa «Ære og Nasjon» rakk ikke å skaffe eksplosivene de ville ha før politiet avslørte dem..

NRK - 29 april 21 kl. 21:28

Tre arrestert i Spania for terror

Tre personer er pågrepet i Spania for å ha truet med voldelige angrep på franskmenn og franske institusjoner på grunn av Charlie Hebdos Muhammed-tegninger. De Tre ble pågrepet i Granada torsdag etter en seks måneder lang etterforskning som startet da det franske magasinet trykket opp igjen sine omstridte Muhammed-tegninger, ifølge spansk politi..

NRK - 07 mai 21 kl. 16:05

Politifolk siktet i Floyd-saken

En storjury har tiltalt fire tidligere politibetjenter for å ha brutt George Floyds grunnlovsfestede rettigheter da han ble drept i en pågripelse i fjor. Fra før er politibetjenten Derek Chauvin kjent skyldig i forsettlig drap. Domsavsigelsen med straffeutmålingen er ikke klar ennå.

E24 - 07 mai 21 kl. 11:00

Ukens Investtech: Tre aksjer med opphentingspotensial

De fleste aksjene på Oslo Børs er kraftig opp siden coronakrakket for et drøyt år siden. Men ikke alle har fått være med på festen. Vi ser på Tre aksjer med bra opphentingspotensial – og én aksje du bør holde deg langt unna..

NRK - 07 mai 21 kl. 07:53

84 russ er koronasmittet

– Status akkurat nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, Tre i Time, seks i Klepp, Tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes..

NRK - 07 mai 21 kl. 07:53

84 russ koronasmittet i Rogaland

– Status nå er at 84 russ som er smittet. Én i Hå, Tre i Time, seks i Klepp, Tre i Gjesdal, fem i Sola, én i Randaberg, 21 i Stavanger og 45 i Sandnes, sier Hans Petter Torvik, kommuneoverlege i Sandnes. I tillegg er seks nærkontakter smittet..

NRK - 07 mai 21 kl. 02:33

LO gir 23 mill. til rødgrønt valg

LO bevilger 23 millioner kroner til de Tre rødgrønne partienes valgkamp. Det er ti millioner mer enn for fire år siden. Arbeiderpartiet får 15 millioner kroner, SV får fem millioner og Senterpartiet får Tre millioner kroner, skriver Klassekampen..

NRK - 07 mai 21 kl. 01:01

Jente skjøt Tre på skole i USA

En elev i 6. klasse på en skole i Rigby i Idaho skjøt to medelever og vaktmesteren på skolen før en lærer tok fra henne skytevåpenet som hun hadde i skolesekken. De Tre skadde er ikke livstruende skadet, opplyser sheriffen i Jefferson County..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Børsene i USA steg fredag og hentet inn igjen noe av det store fallet fra tidligere i uken. Industritunge Dow Jones steg 1,1 prosent. Den bredt sammensatte S&P 500-indeksen gikk opp 1,5 prosent.

Aftenposten - 2 timer siden

Første PL-kamp på ti år for Carson – hat trick av Torres

(Newcastle – Manchester City 3–4) Tre mål av Fernando Torres (21) sørget for at Manchester City vant målfesten..

VG - 2 timer siden

Første PL-kamp på ti år for Carson – hat trick av Torres

(Newcastle – Manchester City 3–4) Tre mål av Fernando Torres (21) sørget for at Manchester City vant målfesten. Scott Carson (35) reddet straffe i første Premier League-kamp på ti år..

NRK - 4 timer siden

Indisk variant dominerende

Den indiske koronavarianten antas å bli dominerende i Storbritannia etter hvert. Den smitter mer enn den britiske varianten, ifølge den britiske regjeringens øverste medisinske rådgiver, Chris Whitty. Samtidig la han til at det foreløpig ikke er noe som tyder på at den er mer motstandsdyktig mot vaksiner enn den britiske varianten.

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 15:15

De Tre neste ukene skal over 367.000 fullvaksineres. Men i Oslo kan opp mot 50.000 måtte vente.

Det sendes ut nesten 660.000 vaksiner til landets kommuner de neste Tre ukene..

Aftenposten - 11 timer siden

Nidaros skal til eliten innen Tre år. Her er Treneren som skal ta dem opp

Henrik Sahlin blir ny Nidaros-Trener..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt