Tre

Monday, 05 December, 00:10

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 21:42

Blodmysteriet i Bergen: Tre siktede løslatt

De Tre mennene mellom 23 og 35 år som ble pågrepet og senere siktet for kroppsskade i forbindelse med funn av blodspor i et hus på Landås i Bergen, er nå løslatt. Det bekrefter politiadvokat Linn Marie Søfteland i Vest politidistrikt. Politiet har forsøkt å finne personen som blodet stammer fra i frykt om at vedkommende er alvorlig skadet, men har foreløpig ikke lykkes med det.

Klartale - 27 nov 22 kl. 13:00

Disse heier fram lagene sine under fotball-VM

NASJONALSANG: Supportere for Ecuador holder hånden sin på hjertet under deres første kamp mot Qatar. Her synger laget nasjonalsangen sin. GLYN KIRK/AFPKYSS: To supportere fra Qatar er klar for kampen deres mot Ecuador.

NRK - Igår: 23:42

Tre menn fengslet for narko

Tre menn er varetektsfengslet i Bergen for befatning med en «meget betydelig» mengde narkotika. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører lørdag formiddag. Mennene ble pågrepet i en aksjon torsdag, forteller politiadvokat Øyvind Røyneberg i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - Igår: 08:21

Østerrike: Tre menn dømt for voldtekt og drap på 13-åring

En domstol i Østerrike har dømt Tre afghanske menn for voldtekt og drap på en 13 år gammel jente som ble funnet død ved siden av et Tre i et boligområde i Donaustadt i Wien i juni i fjor. Jenta var rullet inn i et teppe da hun ble funnet. En 24-åring som omtales som hovedmann i saken, er funnet skyldig i drap og dømt til fengsel på livstid.

NRK - Igår: 06:28

Tre gutter tatt etter biltyveri og brann

Tre gutter i 14-15-årsalderen er tatt av politiet og mistenkt i forbindelse med tyveri av to biler og en brann i en kiosk på et ridesenter i Porsgrunn. En av bilene ble funnet krasjet i en fjellvegg. Brannen i kiosken ble slukket av en politipatrulje.

NRK - I førrgår: 20:12

Tre til sykehus etter trafikkulykke i Troms

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E8 i Balsfjord i Troms. To personbiler med til sammen Tre personer skal være involvert i ulykken, som skal ha vært front mot front. En person har vært fastklemt i en bil, og fraktes til Universitetssykehuset Nord-Norge med luftambulanse.

NRK - 29 nov 22 kl. 12:33

Tre migranter reddet fra roret på tankskip

Tre migranter blir tatt hånd om etter at de klamret seg fast til roret på et tankskip hele veien fra Nigeria til Kanariøyene. Reisen tok elleve dager. Den spanske kystvakten opplyser tirsdag at de Tre ble oppdaget da tankskipet Alithini II ankom Las Palmas mandag kveld.

NRK - 29 nov 22 kl. 09:01

Tre dødsdømte japanere vil ha forbud mot henging

Tre japanere som har vært dødsdømt i over 20 år, har gått til sak mot japanske myndigheter med krav om at henging som henrettelsesmetode forbys. De krever også en erstatning på 33 millioner yen – tilsvarende 2,4 millioner kroner – for den psykiske påkjenningen de er blitt påført. Argumentet deres er at henging er en grusom form for henrettelse, og at metoden derfor bør avvikles, opplyste advokaten deres, Kyoji Mizutani, tirsdag.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:40

Dømt for narkotikakriminalitet

Tre menn i 30-åra er alle dømt til fengsel i eitt år og seks månader for grov narkotikakriminalitet eller for å ha medverka til dette. Lovbrotet blir sett på som grovt på grunn av mengda. Ingen av dei Tre erkjente straffskuld då saka var oppe i Møre og Romsdal tingrett for to veker sidan.

NRK - 28 nov 22 kl. 16:40

Dømt for å ha dyrka cannabis

Tre menn i 30-åra er alle dømt til fengsel i eitt år og seks månader for grov narkotikakriminalitet eller for å ha medverka til dette. Lovbrotet blir sett på som grovt på grunn av mengda. Ingen av dei Tre erkjente straffskuld då saka var oppe i Møre og Romsdal tingrett for to veker sidan.

NRK - 28 nov 22 kl. 07:14

700 skyteepisoder i nærhet av svenske grunnskoler siste Tre år

Rundt 700 tilfeller av skyting har funnet sted i nærheten av grunnskoler i Sverige de siste Tre årene. Det viser data som SVT har hentet ut i samarbeid med statistikkbyrået Infostat. Kartleggingen viser at 16 prosent av Sveriges grunnskoleelever, 196.

NRK - 9 timer siden

Kinesiske astronauter tilbake på jorda

Tre astronauter som har jobbet med byggingen av Kinas romstasjon Tiangong i seks måneder, er tilbake på jorda igjen. Chen Dong, Liu Yang og Cai Xuzhe landet i en romkapsel i Gobi-ørkenen søndag, ifølge kinesisk statlig TV. Tre andre kinesiske astronauter ble skutt opp til romstasjonen i slutten av november.

NRK - Igår: 19:33

Minst Tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst Tre personer skal være skadet.

NRK - Igår: 18:00

Tre menn fengsla i fire veker

Dei Tre mennene som laurdag vart framstilt for fengsling i Hordaland tingrett, er alle varetektsfengsla i fire veker. Alle er sikta for grovt narkotikalovbrot, etter at politiet arresterte dei i ein aksjon torsdag..

NRK - Igår: 16:24

Adressa: Tre personer siktet etter aksjon i Klæbu

Tre menn er siktet etter politikaksjonen i Klæbu, skriver Adresseavisen..

NRK - Igår: 16:24

Tre personer pågrepet etter aksjon i Klæbu

Tre personer er pågrepet etter politikaksjonen i Klæbu, bekrefter politiet overfor NRK. Ifølge innsatsleder Ketil Stene tilhører personene et narkotikamiljø..

Klartale - 03 nov 22 kl. 16:00

Slik blir håndball-EM for kvinner

Fredag starter Europa-mesterskapet (EM) i håndball for kvinner. Norge skal spille sin første kamp samme dag. Den er mot Kroatia.

NRK - Igår: 09:59

Ber om fengsling av Tre menn

Tre menn blir laurdag føremiddag framstilt for fengsling i Hordaland tingrett. Politiadvokat Øyvind Røyneberg seier til BT at mennene blei arresterte torsdag. Det er snakk om ei stor mengde narkotika.

NRK - 25 nov 22 kl. 15:22

Tre i 70-årene siktet etter at mor døde

En 99 år gammel kvinne på Ringsaker som i juli skal ha blitt mishandlet av sin to døTre i 70-årene, er død. Det bekrefter politiet til Hamar Arbeiderblad. – Fornærmede døde i begynnelsen av november.

NRK - Igår: 02:16

Tre arrestert etter slagsmål i Arendal

Tre personer er pågrepet i Arendal etter at politiet ble tilkalt til en fest der flere ungdommer var innblandet i slagsmål i et privathus. Det er ikke avklart hvor mange som har vært utsatt for vold, og om noen er alvorlig skadet, melder politiet i Agder..

NRK - Igår: 00:36

G7 og Australia slutter seg til oljepristak

G7-landene og Australia slutter seg til EUs pristak på russisk olje på 60 dollar fatet. I en felles uttalelse skriver G7 og Australia at pristaket på sjøfrakt av olje med russisk opprinnelse skal Tre i kraft 5. desember eller «meget raskt etter det».

NRK - I førrgår: 20:22

Enighet i EU om pristak på 60 dollar for russisk olje

EU-landene er blitt enige om et pristak på russisk olje. Polen holdt lenge igjen, men gikk til slutt med på å sette taket på 60 dollar per fat. Pristaket skal etter planen Tre i kraft allerede mandag, parallelt med EU-forbudet mot import av russisk olje som fraktes sjøveien.

Klartale - I førrgår: 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

E24 - I førrgår: 12:28

Deler ut over Tre laksemilliarder til kommuner og fylker

Regjeringen deler ut Tre milliarder til oppdrettskommuner fra Havbruksfondet. Frøya og Nærøysund får mest, med over 100 millioner kroner..

Klartale - I førrgår: 08:41

Flere Trenger sykehushjelp enn før pandemien

Sesongen med influensa er fortsatt foran oss, ifølge Folkehelse-instituttet (FHI). Og folk er godt beskyttet mot korona-viruset. Likevel sliter sykehusene med mye folk pasienter.

NRK - I førrgår: 02:37

Ankedomstol avviser Trumps forsøk på å forsinke gransking

En føderal ankedomstol har avvist tidligere president Donald Trumps forsøk på å hindre justisdepartementets gransking av tusener av dokumenter han tok meg seg fra Det hvite hus. Ankedomstolen i Atlanta avviste enstemmig ordren til en lavere rettsinstans i Florida om å utnevne en spesialgransker til å gjennomgå dokumentene som ble beslaglagt i Trumps bolig Mar-a-Lago. Dermed ville justisdepartementet vært forhindret fra å gå gjennom dokumentene i under granskingen av Trumps håndtering av saken.

Dagbladet - 01 dec 22 kl. 14:11

Fosterhjemsgården: Tre nye tilsyn

Ytterligere Tre Statsforvaltere har åpnet tilsyn etter at en Statsforvalter på Vestlandet konkluderte med at en gruppe fosterbarn er ulovlig plassert på en gård. Representanter fra en av kommunene var onsdag på gården..

NRK - 01 dec 22 kl. 06:44

Tre personar arrestert etter mogleg knivstikking

Politiet i Bergen rykka i dag tidleg ut til ei leilegheit på Landås der det vart meldt om knivstikking. Førebels er ikkje den fornærma funnen, men Tre personar fra leilegheita er tatt med og sett i arresten. Det var BT som meldte om hendinga først.

Klartale - 01 dec 22 kl. 05:00

Dag 1: Advent

1. desember.Vi er på god vei mot jul og adventstiden har startet.

NRK - 30 nov 22 kl. 06:53

Minst Tre drept i angrep i Pakistan

Minst Tre mennesker ble drept og minst 23 skadet da en selvmordsbomber angrep et politikjøretøy vest i Pakistan, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 30 nov 22 kl. 01:05

Kinesiske astronauter framme på romstasjon

De Tre astronautene ombord i romfartøyet Shenzhou-15 har kommet fram til den kinesiske romstasjonen der de ble møtt av Tre andre astronauter, melder det statlige kinesiske nyhetsbyrået Xinhua. Det er første gang det er skifte av mannskap mens stasjonen er i bane rundt jorda. Sammenkoblingen blir betegnet som vellykket.

NRK - 29 nov 22 kl. 23:47

Militsleder kjent skyldig i kongresstorming

Lederen av den høyreradikale militsen Oath Keepers, Stewart Rhodes, er kjent skyldig i oppvigleri under stormingen av Kongressen i januar i fjor. Et annet medlem av militsen, Kelly Meggs som leder Florida-avdelingen av gruppa, ble også funnet skyldig i oppvigleri, mens Tre andre ble frikjent for anklagene. Det tok juryen Tre dager å komme fram til kjennelsen etter en to måneder lang rettssak i Washington som viste fram den eksTremistiske gruppas innsats for å beholde Donald Trump i Det hvite hus, koste hva det koste ville.

NRK - 29 nov 22 kl. 17:04

Kina skaut opp bemanna romfartøy

Eit romfartøy med Tre astronautar om bord blei tysdag ettermiddag, norsk tid, skote opp i den kinesiske Gobi-ørkenen. Astronautane skal ferdigstille Kinas nye romstasjon. Når romstasjonen er ferdig skal eit rullerande mannskap på Tre jobbe med vitskaplege eksperiment og teste ny teknologi..

Klartale - 29 nov 22 kl. 14:11

Tre av ti unge dansker sykler mens de er fulle

En undersøkelse viser at unge dansker sykler mens de er fulle. Tre av ti sier de har syklet mens de har vært beruset. Så beruset at de har slitt med å styre sykkelen.

Klartale - 29 nov 22 kl. 11:37

Snart enige om budsjett

Tirsdag møttes Arbeiderpartiet (Ap), Senterpartiet (Sp) og Sosialistisk VensTreparti (SV). De siste ukene har de forsøkt å bli enige om neste års statsbudsjett. Ifølge en kilde så er de snart enige.

NRK - 29 nov 22 kl. 11:39

Avhøres tirsdag etter skyting i Froland

Politiet avhører tirsdag mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Han har sittet i arresten over natta og avhøres tirsdag, skriver Agderposten. – Mannen skal ha vært bare noen få meter unna da han avfyrte et skudd med hagle i retning av der de Tre fornærmede jobbet med en gravemaskin langs fv.

NRK - 29 nov 22 kl. 10:57

Tre palestinere drept på Vestbredden

Israelske soldater har skutt og drept Tre palestinere på den okkuperte Vestbredden, opplyser det palestinske helsedepartementet. To unge menn ble drept i nærheten av Ramallah, mens en Tredje døde av skadene etter å ha blitt skutt i hodet ved byen Hebron, opplyser departementet tirsdag. Den israelske hæren har bekreftet at soldater har skutt mot personer som kastet stein og hjemmelagede eksplosiver mot israelske soldater.

VG - 29 nov 22 kl. 09:16

Tre dødsdømte japanere vil ha forbud mot henging

Tre japanere som har vært dødsdømt i over 20 år, har gått til sak mot japanske myndigheter med krav om at henging som henrettelsesmetode forbys..

Klartale - 29 nov 22 kl. 09:04

VM-sjefen innrømmer hundrevis av dødsfall i Qatar

Hassan Al-Thawadi er sjefen for fotball-VM i Qatar. Han innrømmet dødsfallene i et intervju med Piers Morgan.– Beregningene er på mellom 400 og 500 døde.

NRK - 29 nov 22 kl. 00:50

Varslet om overgrep etter å ha sett Supernytt

Tre jenter i alderen 6 til 8 år varslet om at en SFO-assistent i Bergen hadde begått overgrep. Jentene forsto at det mannen gjorde mot dem, var ulovlig, etter at de hadde sett en episode av «Supernytt». Mannen ble pågrepet i desember i fjor.

NRK - 28 nov 22 kl. 12:08

Kina sender Tre astronauter til romstasjon

Tirsdag skyter Kina opp en rakett med Tre astronauter. Astronautene skal fullføre byggingen av Kinas romstasjon, Tiangong. I besetningen er en astronaut som deltok i på en ferd i 2005 og to som reiser ut i rommet for første gang, opplyser Kinas romfartsorganisasjon.

NRK - 28 nov 22 kl. 05:25

Mann anklages for å ha voldtatt Tre år gammel datter

En småbarnsfar i begynnelsen av 30-årene er tiltalt for å ha voldtatt sin egen datter da hun var to eller Tre år gammel, skriver Avisa Nordland. Hvis mannen blir dømt, risikerer han 21 års fengsel. Mannens forsvarer, Tor Haug, sier hans klient ikke erkjenner straffskyld på noen av tiltalepostene.

NRK - 20 nov 22 kl. 17:19

Tre menn tiltalt for innførsel av 150 kilo hasj

Tre menn er tiltalt for å ha innført 150 kilo hasj til Norge, som del av en organisert kriminell gruppe. Ifølge tiltalen gjemte de hasjen i en pall med papir. Hasjen ble forsøkt smuglet inn i landet januar i år.

Aftenposten - 27 nov 22 kl. 14:19

Klæbos eksTreme helg: Én ting vil han ikke høre snakk om

Tre renn. Tre seire. Etter Johannes Høsflot Klæbos (26) vanvittige helg, kommer selvsagt VM-spørsmålene..

NRK - 27 nov 22 kl. 08:56

Tre av ti unge dansker sykler i fylla

I en undersøkelse blant unge dansker svarer Tre av ti at de har syklet mens de har vært så beruset at de har slitt med å styre sykkelen. Tallet kommer fram i en undersøkelse for Rådet for Sikker Trafik , som jobber for at alle trafikanter skal være trygge. 30 prosent svarer altså at de en eller flere ganger i løpet av det siste året har syklet mens de har vært så fulle at de har vanskelig for å styre.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com