Tre

Thursday, 28 September, 09:53

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 sep 23 kl. 09:14

Tre menn tiltalt for millionsvindel – utga seg for å være fra banken

Tre menn i 20-årene må møte i Oslo tingrett mandag tiltalt for grovt bedrageri. Til sammen skal de ha svindlet privatpersoner for over Tre millioner kroner. Svindlene fant sted mellom november 2021 og februar 2022.

NRK - 06 sep 23 kl. 13:47

Tre menn tiltalt etter stort narkotikabeslag

Tre menn i 20- og 30-årsalderen er tiltalt for salg, kjøp og oppbevaring av store mengder narkotika i Rogaland og Oslo. En mann fra Rogaland er tiltalt for å i løpet av et år ha omsatt minst Tre kilo amfetamin, minst 50 gram kokain og flere tusen narkotiske tabletter. Han er også tiltalt for å ha oppbevart nesten 16 kilo amfetamin, 10.

Klartale - 19 sep 23 kl. 16:30

Én av disse filmene kan bli nominert til pris

Filmprisen Oscar deler ut pris til den beste internasjonale filmen. Norge må velge en film til å representere landet. Det står mellom Tre filmer nå.

NRK - I førrgår: 21:43

Minst Tre skadet i eksplosjon i Stockholm

Minst Tre personer er skadet etter en eksplosjon i et boligbygg i Hässelby, vest i Stockholm mandag kveld, melder SVT. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd og politiet vet foreløpig ikke om dette er relatert til den siste tidens gjengkriminalitet. – Det har vært en kraftig detonasjon ved en bygård i Hässelby, sier politiets talsperson Anna Westberg til Expressen.

NRK - 25 sep 23 kl. 06:48

Tre biler i ulykke på E6 i Ullensaker

Tre biler har vært involvert i en trafikkulykke på E6 mellom Kløfta og Lindeberg i Ullensaker. Vegtrafikksentralen melder om kø. – VensTre felt stengt på grunn av trafikkuhell med Tre biler involvert.

NRK - 17 sep 23 kl. 01:56

Fant Tre døde spebarn i Polen

En mann og datteren hans er pågrepet etter at det ble gjort funn av Tre døde spedbarn i en kjeller i Polen. Politiet opplyser at kvinnen blir etterforsket for incest og to tilfeller av drap på nyfødte, mens faren hennes etterforskes for incest og Tre drap. Kvinnen er 20 år og faren er 54.

NRK - 16 sep 23 kl. 00:59

Mann i tenårene alvorlig skadd i ulykke

En bil med Tre personer om bord krasjet i et Tre i Indre Østfold sent fredag kveld. En mann er sendt til sykehus med alvorlige skader. Ifølge politiet var det Tre menn i slutten av tenårene i bilen.

NRK - 23 timer siden

Fleire blir smitta av harepest

Stadig fleire blir smitta av sjukdommen harepest i Noreg. I august og september har langt fleire vorte smitta enn i same periode dei siste Tre åra. I august og september i år har 54 personar vorte smitta av harepest, ifølgje Folkehelseinstituttet (FHI).

Klartale - 19 sep 23 kl. 13:55

Så mange sliter psykisk

Flere studenter kan ha en psykisk lidelse nå. Det gjelder 33,9 prosent av norske studenter. Det viser en en ny undersøkelse.

NRK - 19 sep 23 kl. 12:34

No startar «naboen» si forklaring i retten

– Eg syns det er veldig vanskeleg å måtta sitja her og forklara for så mange menneske. Situasjonen er for å seia det enkelt «heilt jævlig». Det sa «naboen» då han starta si forklaring i den grove overgrepssaka i Hordaland tingrett.

VG - Igår: 10:24

«Sagaen om Isfolket»-oppfølger: Minst Tre nye bøker

Fem år etter Margit Sandemos død gjenoppliver forlaget og etterkommerne «Sagaen om Isfolket» med minst Tre nye bøker i det som er Norges mest populære serie gjennom tidene..

Klartale - I førrgår: 08:52

Kraftig eksplosjon i Stockholm

Tre personer er skadd etter en eksplosjon. Eksplosjonen gikk av i et bygg i Stockholm. En person er knyttet til en konflikt mellom gjenger.

NRK - I førrgår: 06:57

Staten anker nakenvisiteringsdom

Staten er dømt i både tingretten og lagmannsretten for brudd på menneskerettighetene til Tre innsatte i Bergen fengsel, men anker videre til Høyesterett. I 2022 ble staten dømt for menneskerettighetsbrudd etter at flere hundre innsatte ved Bergen fengsel over tid hadde blitt utsatt for omfattende nakenvisitering. Blant annet ble en kvinnelig innsatt bedt om å fjerne en tampong mens en fengselsbetjent så på.

NRK - I førrgår: 03:22

Flere døde i flom i Mexico

Minst åtte mennesker har mistet livet og ytterligere Tre er skadd etter at en elv i den mexicanske delstaten Jalisco flommet over på grunn av styrTregn. Det er kommunen Autlan de Navarro sørvest i delstaten som er rammet. Der ble Tre personer reddet fra styrtflom, mens ni er savnet, ifølge Jalisco-guvernør Enrique Alfaro.

Aftenposten - I førrgår: 22:40

To eksplosjoner på ni timer i Sverige: Tre til sykehus

Tre personer ble skadet i en ekplosjon i Hässelby utenfor Stockholm mandag kveld..

NRK - I førrgår: 17:01

E18 åpen etter trafikkulykke i Asker

Nødetatene har rykket ut til E18 i vestgående retning ved Bellevuedumpa i Asker, etter at de har fått melding om en trafikkulykke. Ulykken har skjedd i vensTre felt, skriver politiet på X/Twitter. Det skal dreie seg om en påkjørsel bakfra.

NRK - I førrgår: 13:33

Tre menn dømt etter at barnehagebarn fant narkotika

Da barnehagebarn i Tromsø var på nissejakt i desember i fjor, snublet de over store mengder narkotika. Dermed ble en stor narkotikasak i byen avdekket. Nå er Tre menn dømt etter funn av nesten fem kilo amfetamin..

NRK - 25 sep 23 kl. 04:37

Siciliansk mafialeder er død

Mafialeder Matteo Messina Denaro, som ble pågrepet i januar etter å ha vært på rømmen siden 1993, er død, melder det italienske nyhetsbyrået Ansa. 61-åringen hadde tykktarmskreft. Han døde på sykehus sentralt i Italia, ifølge Ansa.

NRK - 23 sep 23 kl. 22:01

Tre fortsatt på sykehus etter skred

Tilstanden til de Tre personene som ble innlagt på sykehus etter kvikkleireskredet nord for Göteborg med lettere skader er stabil, men de er fortsatt på sykehus. Det opplyser det svenske politiet..

NRK - 23 sep 23 kl. 14:09

Seks døde og over 100 skadd etter fabrikkbrann

Seks personer omkom i en brann på en golfball-fabrikk i Pingtung i Taiwan. Tre av dem var brannbetjenter, som omkom i en eksplosjon, opplyser myndighetene. Brannen startet fredag kveld og ble slukket lørdag morgen.

Klartale - 22 sep 23 kl. 09:02

Mange vil slutte å jobbe i barnehage

Mange barnehagelærerne sier de vil slutte i jobben. Én av Tre vurderer å slutte i løpet av ett til Tre år.Det er for mange barn, men for få som jobber i barnehagen.

NRK - 22 sep 23 kl. 04:53

Pågrepet etter å ha stukket fra politiet

Tre personer er pågrepet i Oslo etter at en bil snek seg unna en patrulje ved Kiellands plass, skriver politiet på X. Politiet fant igjen bilen ved Bislett kort tid etterpå, og de Tre som satt i bilen ble pågrepet..

NRK - 14 sep 23 kl. 18:59

Spansk politi: Tre Real Madrid-spillere arrestert for sexvideo

De Tre spillerne, som ikke er navngitt av den spanske avisen El Confidencial, skal ha delt en video av seksuell karakter hvor en mindreårig skal ha deltatt. En talsperson for spansk politi bekrefter arrestasjonen til Reuters. De Tre spillerne skal tilhøre juniorlaget, andrelaget og Tredjelaget til Real Madrid.

NRK - 21 sep 23 kl. 20:21

Regjeringa vil gje fleire rett til sjømannsfrådrag

Sjøfolk med Tre vekers turnusordning på skip i kystfart bør få frådrag uavhengig av den utsegla distansen til fartøyet, meiner regjeringa. Finansdepartementet føreslår no at fleire skal få rett på særskilt frådrag for sjøfolk, òg kalla sjømannsfrådraget, og vere omfatta av tilskotsordninga for sjøfolk. Sjøfolk på skip i kystfart med ei avtalt turnusordning med minst Tre vekers opphald om bord om gongen, skal med forslaget òg ha rett til frådraget.

NRK - 14 sep 23 kl. 12:38

Sverige: Tre pågrepet etter razzia på børs i Stockholm

Tre personer er pågrepet etter at Ekobrottsmyndigheten (EBM) gjennomførte en razzia i lokalene til Nasdaq-børsen i Frihamnen i Stockholm torsdag. Påtaleansvarlig Pontus Hamilton i EDM, svenske økokrim, bekrefter razziaen overfor avisen, men ønsker ikke å si så mye mer enn at saken er knyttet til handel på børs. – Det dreier seg om lovbrudd knyttet til finansmarkedet.

NRK - 21 sep 23 kl. 16:09

Fem bulgararar tiltalte for russisk spionasje i Storbritannia

Britiske styresmakter tiltalte torsdag fem bulgararar som er busette i landet for å ha spionert for Russland. Tre menn og to kvinner mellom 29 og 45 år er sikta i saka. Dei tiltalte er skulda for å ha samla inn informasjon meint å vere «direkte eller indirekte nyttig» for Russland i perioden mellom august 2020 og februar i år, ifølgje påtalemakta.

VG - 15 minutter siden

Haaland rett på nattbuss etter benketilværelse: – Alle i Norge bør være glade

NEWCASTLE (VG) Erling Braut Haaland (23) reiste snaut Tre timer i buss til Tredje runde av ligacupen, ble sittende på benken og brukte deler av natten på å komme seg hjem igjen. Helt etter planen til Pep Guardiola..

Aftenposten - 15 minutter siden

Haaland rett på nattbuss etter benketilværelse: – Alle i Norge bør være glade

NEWCASTLE (VG) Erling Braut Haaland (23) reiste snaut Tre timer i buss til Tredje runde av ligacupen, ble sittende….

Aftenposten - 45 minutter siden

September dødeligste måned noensinne

På 12 timer er Tre personer drept i eksplosjon og skytinger i Sverige..

NRK - 4 timer siden

Mann død etter skyting i Sverige

Den ene av de to mennene som mennene, som onsdag kveld ble skutt i tettstedet Jordbro, sør for Stockholm onsdag kveld, er død, melder svenske medier. Tre personer som mistenkes for å være involvert, er pågrepet..

NRK - 4 timer siden

Bjørnebinne felt i Våler – første bjørn felt i årets lisensfelling

Onsdag ble det felt ei bjørnebinne i Bronkberget i Våler. Bjørnen er den første som blir skutt under årets lisensjakt. – Bjørnen er felt i Bronkberget vest for Glomma.

NRK - 4 timer siden

Bjørnebinne felt i Våler – første bjørn felt i årets lisensjakt

Onsdag ble det felt ei bjørnebinne i Bronkberget i Våler. Bjørnen er den første som blir skutt under årets lisensjakt. – Bjørnen er felt i Bronkberget vest for Glomma.

Dagbladet - 5 timer siden

Levninger funnet etter Tre år

Ektemannen til Suzanne var lenge siktet for drap, men fikk saken henlagt. Nå har politiet funnet levningene etter kvinnen..

NRK - 20 sep 23 kl. 17:07

Tre personer mistet livet i to småflyulykker i Tyskland

Minst Tre personer er døde etter at to småfly styrtet i to separate ulykker i Tyskland onsdag, opplyser tyske myndigheter. To av dem mistet livet da et tosetersfly krasjlandet i en åker nær byen Neuenstein vest i Tyskland onsdag formiddag. En Tredje person døde da et annet småfly tidlig onsdag ettermiddag krasjet inn i et lagerbygg øst i landet i byen Grossenhain, like nord for Dresden.

Aftenposten - 12 timer siden

Kristine (38) fødte et av de første barna gjennom eggdonasjon i Norge: – En utrolig gave

Tre år er gått siden eggdonasjon ble tillatt i Norge. Nå er over 100 babyer født..

NRK - 20 sep 23 kl. 16:07

En alvorlig skadd etter kjedekollisjon i Tønsberg

En person er alvorlig skadd etter en kjedekollisjon mellom fire biler ved E18 ved Undrumsdalskrysset i Tønsberg. Politiet vet ikke hvilke skader de Tre andre personene har fått. Det er store skader på Tre av kjøretøyene, og de må berges fra stedet.

NRK - 13 sep 23 kl. 11:07

Tre stemmer skilte VensTre og Bergenslisten

NRKs beregning viser at Tre stemmer avgjorde det siste mandatet i Bergen. Om Bergenslisten hadde fått Tre flere stemmer, hadde de tatt mandatet som VensTre nå får. Fintellingen viste at Bergenslistens velgere ga bort flest slengere av alle parti.

E24 - 20 sep 23 kl. 14:55

Investtech: Tre kjøpskandidater nå

Med Hovedindeksen i alle tiders rekordnivå er det flere gode kjøpskandidater på Oslo Børs i dag. Vi ser på Tre aksjer vi anser som gode kjøp nå..

NRK - 20 sep 23 kl. 13:23

Tre tilfeller av Fugleinfluensa på Galápagosøyene

Det er oppdaget Tre tilfeller av fugleinfluensa på øyparadiset Galápagos. Fugler ble sjekka fordi de så syke ut..

NRK - 19 timer siden

Irland med rekordstort kokainbeslag

En aksjon rettet mot et Panama-registert lasteskip førte til at irske myndigheter har gjort sitt største kokainbeslag noensinne. Beslaget var på 2253 kilo kokain med en anslått verdi på 157 millioner euro, omTrent 1,7 milliarder kroner. Irske soldater gikk ombord på skipet ved å fire seg ned fra helikopter etter at det nektet å følge instrukser fra myndighetene, ifølge irsk politi.

NRK - 19 timer siden

Én amerikansk og to russiske romfarere er tilbake på jorda

Den amerikanske astronauten Frank Rubio er sammen med to russiske kosmonauter kommet tilbake til jorda fra Den internasjonale romstasjonen (ISS). Romkapselen deres ble onsdag løsnet fra ISS, ifølge kontrollørene som følger romferden fra Moskva. Kapselen ankom jordens atmosfære rundt klokken 13 norsk tid.

NRK - 20 sep 23 kl. 07:47

Kollisjon mellom Tre biler i Bergen

Tre biler har vært i en kollisjon ved Nyhavn i Bergen. Ulykken skjedde på E39 Åsanevegen. Fire personer er involvert, og alle er bevisst.

E24 - 21 timer siden

Investtech-analyse: De Tre heteste salgskandidatene på Oslo Børs

Disse aksjene kan falle i et enda raskere tempo fremover..

NRK - 21 timer siden

Brudepar blant de døde i bryllupsbrann i Irak

Over 100 personer omkom og mer enn 200 personer ble skadd da det brøt ut brann på en bryllupsfest i Irak tirsdag. Brudeparet er blant de omkomne. Iraks president Mohammed al-Sudani har erklært landesorg de neste Tre dagene.

Aftenposten - 20 sep 23 kl. 06:45

Er han god nok til å vinne OL-gull på Tre distanser? Ja, men rekkefølgen blir feil.

OM FRIIDRETT: Er Jakob Ingebrigtsen (23) god nok til å vinne OL-gull på Tre distanser? Ja. Men rekkefølgen blir feil..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com