Tre

Søndag, 25 Juli, 18:51

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 juli 21 kl. 20:05

Dømt for machete-angrep

Fem menn er dømt til fengsel etter to voldshendelser på Torshov i Oslo i fjor. I begge episodene ble offeret stukket og hogd med machete. De to hovedgjerningsmennene er dømt til fem og et halvt og Tre år og Tre måneders fengsel for drapsforsøk og grov kroppsskade.

NRK - 09 juli 21 kl. 20:05

Dømt for machete-angrep i Oslo

Fem menn er dømt til fengsel etter to voldshendelser på Torshov i Oslo i fjor. I begge episodene ble offeret stukket og hogd med machete. De to hovedgjerningsmennene er dømt til fem og et halvt og Tre år og Tre måneders fengsel for drapsforsøk og grov kroppsskade.

NRK - 16 juli 21 kl. 02:24

En politibetjent drept, Tre såret

En politibetjent er drept og Tre andre er såret i en skuddveksling med en mann som har barrikadert seg i et bolighus i byen Levelland vest i Texas. Det er foreløpig få detaljer om episoden som startet ved 13-tiden lokal tid i et boligområde i byen. Medier på stedet melder at det fortsatt kunne høres skudd i 18-tiden.

NRK - 15 juli 21 kl. 22:42

Tre nye smitta i Harstad

Torsdag fikk Harstad kommune Tre nye positive Covid-19-prøver. De Tre har kjent smittevei og har vært i karantene siden tirsdag. I tillegg kommer den positive hurtigtesten til vedkommende som var på Meløyvær i helga.

NRK - Igår: 20:51

Fikk igjen båten etter Tre år

Fredag ettermiddag fikk politiet melding om funn av en stjålet båt i Holmestrand. Det viste seg at den hadde vært savnet i Tre år. Eieren har nå fått båten sin tilbake.

NRK - I førrgår: 16:36

Fremskynder dose to i Oslo

Oslo har et overskudd på 900 doser som går ut på dato neste uke. Derfor fremskynder de nå dose to for enkelte. Det betyr at de som har fått vaksine for minst Tre uker siden kan melde seg til kommunen for å få dose to.

NRK - 21 juli 21 kl. 17:39

Regn for ett år falt på Tre dager

En kjempeflom i Kina har tatt minst 25 liv og 200.000 er evakuert. Flommen rammer Henan-provinsen og hovedstaden Zhengzhou, som ha rvært utsatt for noe av det kraftigste regnet på tusen år.

NRK - 20 juli 21 kl. 22:22

Legemiddelselskaper punger ut

Tre av de største legemiddelleverandørene i USA har gått med på å betale delstaten New York 1,18 milliarder dollar som følge av opioidkrisen i landet. Forliket som ble kunngjort tirsdag, gjør at de Tre legemiddelleverandørene McKesson, Cardinal Health og AmerisourceBergen får Trekke seg fra en pågående rettssak i delstaten – mot at de betaler en sum på 1,18 milliarder dollar, som tilsvarer 10,6 milliarder kroner..

NRK - 20 juli 21 kl. 18:37

Færre allergiske vaksine-reaksjoner

En dansk studie omtalt av DR viser at færrre enn ventet får allergisk reaksjon etter koronavaksinen. Tre av nesten 200.000 vaksinerte i Danmark fikk allergiske reaksjoner på vaksinet, slår studien fra Odense Universitetssykehus fast.

Aftenposten - 20 juli 21 kl. 16:36

NRK: Tre personer pågrepet og store mengder våpen beslaglagt

PST har beslaglagt store mengder våpen forskjellige steder i landet. Tre personer er pågrepet i saken, som ifølge….

VG - 20 juli 21 kl. 08:58

Blake Lively tordner: – Hvor er moralen?

Blake Lively (33) og hennes Tre små døTre skal ha hatt en vond opplevelse med en fotograf nylig..

NRK - 20 juli 21 kl. 04:51

22 nye koronasmittede i Oslo

Det er regisTrert 22 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er Tre under snittet de sju foregående dagene. 22 tilfeller er Tre flere enn på søndag, men to færre enn samme dag forrige uke.

Aftenposten - 19 juli 21 kl. 16:35

Nå er Tre av fire nordmenn vaksinert. Sjekk status i din kommune.

Tre av fire nordmenn har fått vaksinen mot koronaviruset. Oslo er storbyen som har kommet lengst..

NRK - 19 juli 21 kl. 15:52

To tiltalt for økonomisk utroskap

To menn i Sør-Rogaland er tiltalt for grov økonomisk utroskap og hvitvasking gjennom Tre firmaer i Stavanger. En mann i 40-årene fra Stavanger, som var leder for de Tre firmaene, skal mellom mars 2013 og mars 2018 ha belastet det ene firmaet for nesten 25 millioner kroner i kostnader som ikke hørte til firmaet, skriver Sandnesposten. Han er også tiltalt for hvitvasking av penger ved å føre 8 millioner kroner i utbytte gjennom slektninger, og han skal ha lurt en Tredjepart til å investere 1,5 millioner i aksjekapital ved å gi ukorrekte opplysninger om investeringen.

NRK - 19 juli 21 kl. 09:58

Tre biskoper gir seg på få år

Innen 2023 vil Tre norske biskoper gi fra seg stafettpinnen i Den norske kirke. I løpet av de neste to årene vil aldersloven dermed føre til et generasjonsskifte blant norske biskoper, skriver avisen Vårt Land..

NRK - 19 juli 21 kl. 04:56

19 nye koronasmittede i Oslo

Det er regisTrert 19 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er seks under snittet de sju foregående dagene. 19 tilfeller er Tre flere enn på lørdag, og Tre flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 11 juli 21 kl. 02:44

Slagsmål i Rakkestad, Tre skadd

Tre menn er skadd og én er pågrepet ved 1.45-tida i natt etter det vitner kaller et masseslagsmål i Rakkestad i Østfold. Den arresterte er en mann i slutten av tenårene.

NRK - 18 juli 21 kl. 17:39

Tre personer kjørt til legevakt

Veien er ryddet, og trafikken begynner å komme i gang igjen. De Tre personene i personbilen er kjørt til lokal legevakt for oppfølging, etter å ha blitt påkjørt bakfra av en traktor ved Sanngrund camping..

NRK - 18 juli 21 kl. 11:13

Tre kinesere kidnappet i Mali

Tre kinesere og to mauritaniere ble kidnappet fra byggeplass i Nord-Mali på lørdag. Menn med våpen plyndret området og tok gisler, skriver Reuters. Hendelsen tok plass 55 kilometer fra landsbyen Kwala.

NRK - 1 time siden

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter.

E24 - 2 timer siden

Leier ut feriebolig på fire hjul: – Vi hadde aldri sett for oss at det skulle bli så populært

Da Ingrid og Karsten ved en tilfeldighet kjøpte «Harry», var de uvitende om at det skulle bli starten på en helt unik bedrift. Tre år senere vil gründerne leve av virksomheten – og jobbe kun seks måneder i året..

NRK - 4 timer siden

Påkjørt på gårdsplass

Barn på Tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Vedkommende er bevisst men har en del smerter. Fraktes til Nordlandssykehuset Bodø, for videre undersøkelser.

NRK - 4 timer siden

Treåring påkjørt på gårdsplass

Et barn på Tre år er blitt påkjørt inne på en gårdsplass i Koddvåg. Barnet er bevisst men har en del smerter, og fraktes til Nordlandssykehuset i Bodø for videre undersøkelser. De involverte er nært beslektet.

VG - 6 timer siden

Øyenvitner til meteoren: – Kom en ildkule rett mot meg

Jakten på hvor meteoren falt ned pågår for fullt. Hanna, Mari og Charlotte opplevde de dramatiske sekundene fra Tre ulike steder i nærheten av Finnemarka..

NRK - 17 juli 21 kl. 12:29

Tre nye smittet i Kristiansand

Tre nye personer er smittet av covid-19 siste døgnet i Kristiansand, det skriver kommunen. En av de smittede har ukjent smittevei. Det har vært smittede personer på Heidi's Bier Bar lørdag 10.

NRK - 22 timer siden

Bil krasja med høgspentmast

Ein bil med Tre personar har køyrt inn i ei høgspentmast på Kongsvingervegen i Vormsund, melder Aust politidistrikt på Twitter. Det er uvisst skadeomfang. Naudetatane er på veg..

NRK - Igår: 18:21

Smittevernlege i Sogndal slår alarm

Av dei elleve som er smitta etter eit utbrot på nattklubben Meat Point i Sogndal sist helg, var det berre Tre som ikkje var vaksinerte. Det har fått smittevernlege Jan Ove Tryti til å gå ut med ei åtvaring. – Smitteutbrotet i Sogndal gir oss grunn til å tru at vaksine gir dårleg vern mot smitte.

NRK - 16 juli 21 kl. 18:04

Tre personar i trafikkulukke

Det er meldt om trafikkulukke mellom bil og mc på E16 utanfor Bogatunnelen, i Vaksdal. Tre personar skal vere involvert. Skadeomfanget er ukjent.

Aftenposten - Igår: 12:08

Solskjær blir Tre år til i United

Manager Ole Gunnar Solskjær (48) har forlenget sin kontrakt med Premier League-klubben Manchester United til sommeren….

NRK - Igår: 07:51

Tyfonvarsel i OL – flytter øvelser

En tyfon er på vei mot Japans hovedøy og er ventet å nå regionen OL-byen Tokyo ligger i tirsdag. Uværet har allerede ført til OL-endringer. Rokonkurransene som skulle ha gått mandag er blitt framskutt til søndag i håp om å slippe unna uværet.

E24 - Igår: 22:00

Trippelrekord på Wall STreet mens Snap føyk oppover

Fredag satte alle de Tre store indeksene i New York ny rekord..

NRK - Igår: 21:57

FN ber Iran løse vannkrisen

FNs menneskerettighetssjef Michelle Bachelet ber myndighetene i Iran rydde opp og slutte å slå ned på demonstrasjoner i Khuzestan-provinsen. Det har de siste ukene vært demonstrasjoner i den velstående Khuzestan-provinsen i sørvestlige i Iran. Minst Tre personer har mistet livet i sammenstøt, og flere er pågrepet.

NRK - Igår: 19:08

Ein aserbajdsjansk soldat drepen

Ein soldat frå Aserbajdsjan blei drepen og Tre soldatar frå Armenia såra under ein Trefning mellom styrkar frå dei to landa i Kaukasus. Landa utkjempa i fjor ein seks vekers lang krig som tok livet av rundt 6500 mennesker, utløyst av usemje om grenseregionen Nagorno-Karabakh..

NRK - Igår: 19:08

Aserbajdsjansk soldat drepen

Ein soldat frå Aserbajdsjan blei drepen og Tre soldatar frå Armenia såra under ein Trefning mellom styrkar frå dei to landa i Kaukasus. Landa utkjempa i fjor ein seks vekers lang krig som tok livet av rundt 6500 menneske, utløyst av usemje om grenseregionen Nagorno-Karabakh. Det er i det siste meldt om fleire Trefningar langs grensa, og det er aukande frykt for at det kan utvikle seg til noko meir..

NRK - I førrgår: 16:36

Stanser vaksineleveranser til Oslo

Som følge av vaksineoverskudd, vil ikke Oslo få en eneste dose de neste Tre ukene. Samtidig framskynder de dose to for enkelte innbyggere. Etter samråd med FHI har kommunen allerede fått færre vaksinedoser de siste par ukene, skriver Avisa Oslo..

Aftenposten - I førrgår: 13:45

Russlands gullvinnende OL-bryter: – Skal tilbake til mammaperm etter Tokyo

Natalja Vorobjova (30) ser fram til å endelig ha bedre tid med sønnen – Tre år etter han kom til verden..

VG - I førrgår: 13:45

Russlands gullvinnende OL-bryter: – Skal tilbake til mammaperm etter Tokyo

Natalja Vorobjova (30) ser fram til å endelig ha bedre tid med sønnen – Tre år etter han kom til verden..

Aftenposten - I førrgår: 11:56

Koronabølge i Sørøst-Asia krever mange liv

Likbålene i India sjokkerte verden, men den siste tiden har Tre sørasiatiske land rapportert flere koronadøde pr..

NRK - 15 juli 21 kl. 12:13

18 koronapasienter innlagt

Torsdag var 18 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Ikke siden september i fjor har så få personer vært innlagt. Tallet er en nedgang på to pasienter fra dagen før.

E24 - I førrgår: 11:09

Ukens Investtech: Tre sterke kjøp

Det har svingt mye på Oslo Børs den siste uken, og det tekniske bildet er mindre positivt enn tidligere..

Klartale - I førrgår: 10:36

– Kan bli avlyst om smitten øker

Tre nye utøvere har testet positivt for korona-viruset. Totalt er det 110 smittetilfeller i Tokyo under De olympiske leker (OL).

NRK - I førrgår: 09:31

Tre nye koronadødsfall

Det er nå regisTrert 799 koronarelaterte dødsfall i Norge etter at Folkehelseinstituttet oppdaterte sine tall. Det er usikkert om dette er nye dødsfall, men de har ikke vært regisTrert i Folkehelseinstituttets systemer tidligere. Oppdateringen kom torsdag.

E24 - I førrgår: 08:47

Borregaard investerer 144 mill. i Alginor

Industrikonsernet Borregaard vil spytte inn rundt 270 millioner kroner i biotek-selskapet Alginor. Nå planlegger det Haugesund-baserte selskapet å hente mer penger, og vil gå på børs innen Tre år..

NRK - I førrgår: 07:49

Innbyggere flykter fra flom i Kina

Landsbyboere evakueres over midlertidige broer mens oversvømmelser sluker store deler av provinsen Henan i Sentral-Kina på fredag. Den historiske nedbørsmengden har så langt rammet Tre millioner personer, og 33 har mistet livet, ifølge kinesiske myndigheter. Folk fanges av flomvannet i dagesvis uten rent vann og mat, veier smadres av flombølger, og store områder dekkes av tykk leire.

NRK - I førrgår: 07:36

110 OL-smittede

Tre nye OL-utøvere har testet positivt for koronaviruset, opplyser arrangøren fredag. Totalt er det 110 smittetilfeller knyttet til OL. Det er ikke kjent hvilke nasjoner utøverne arrangøren melder om kommer fra.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt