Tre

Tuesday, 17 May, 00:52

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 apr 22 kl. 20:17

Seks gutter kjent skyldig i gjengvoldtekt – dømt til fengsel

Seks gutter som på gjerningstidspunktet var 15 og 16 år gamle, er av Borgarting lagmannsrett funnet skyldig i grov voldtekt eller medvirkning til dette, skriver NTB. To av guttene medvirket til voldtekten ved å ta med seg fornærmede til et skur i et skogholt, hvor de overlot henne forsvarsløs til resten av vennegjengen. Tre av guttene brukte vold og trusler for å skaffe seg seksuell omgang med jenta, som da var 15 år.

Klartale - 09 maj 22 kl. 08:38

Kommuner Trenger ikke mer tid til å skaffe skoleplass

Regjeringen vil endre loven. Det er for å gi kommunene mer tid til å skaffe skoleplass til flyktningbarn. Utdanningsnytt har snakket med skolesjefer i 33 norske kommuner.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke i Engerdal

Tre personar får behandling på ulykkesstaden etter ei trafikkulykke på Fv 26 ved Hylleråsen i Engerdal. – Naudetatene er komme fram til staden. Dei Tre personene som er involvert i ulykka har komme seg ut av bilen, dei er skadde, og får behandling.

NRK - 08 maj 22 kl. 17:36

Væpnede menn drepte minst 48 i angrep i Nigeria

Minst 48 mennesker er drept i angrep på Tre landsbyer i delstaten Zamfara nordvest i Nigeria, ifølge en lokal tjenestemann og innbyggere i regionen. Nordvestlige og sentrale Nigeria har i årevis blitt terrorisert av kriminelle gjenger som stjeler kveg og foretar massebortføringer av innbyggere for løsepenger. – I alt 48 mennesker ble drept av bandittene i de Tre landsbyene (Damri, Sabon Garin og Kalahe) som ble angrepet fredag ​​ettermiddag, sier Aminu Suleiman, administrativ leder for Bakura-distriktet der landsbyene ligger.

NRK - Igår: 10:16

Selvmordsbomber drepte flere i Pakistan

Minst seks personer er drept i et selvmordsangrep nordvest i Pakistan. Blant dem var Tre barn og Tre soldater, opplyser militæret. Angrepet skal ha skjedd ved grensen til Afghanistan i Waziristan-regionen, ifølge det pakistanske militærets mediesenter.

NRK - Igår: 10:02

Stor etterspørsel etter sommervikarer

Hele en av Tre reiselivsbedrifter etterspør sommervikarer i år. Næringslivet sier det er krevende å få tak i folk og frykter konsekvensene. Etter to magre år som følge av koronapandemien er det voldsom etterspørsel etter sommervikarer.

NRK - Igår: 07:45

Tre døde i kollisjon i Sverige

En bil med Tre unge menn nektet å stoppe i en politikontroll og frontkolliderte like etterpå ved Tystberga i Sverige. To passasjerer i bilen omkom, mens føreren er livstruende skadd. En mann i 50-årene i den møtende bilen omkom også.

Klartale - 07 maj 22 kl. 07:00

TV-seriene som fikk nordmenn limt til skjermen

Lørdag skal norske TV-serier hylles. På TV. Det skal også andre TV-programmer.

E24 - I førrgår: 19:35

Vedum gir like mye tilbake til strømkundene i år som statens kraftselskap tjente på Tre måneder

Statens kraftgigant tjente inn hele årets strømstøtte på Tre måneder.

NRK - 06 maj 22 kl. 19:28

Tre siktet for frihetsberøvelse

Tre menn på Nordmøre er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. De Tre er mistenkte for å ha holdt to personer i en leilighet mot sin vilje. Alle de involverte tilhører et narkotikamiljø og retten tror det er narkotikagjeld som er grunnen til at de to ble holdt tilbake i flere dager..

Dagbladet - 13 maj 22 kl. 18:53

15-åring funnet - Tre menn arrestert

Maddie Thomas (15) fra Storbritannia var savnet i over to uker før hun ble funnet av politiet i en leilighet med Tre menn..

E24 - 13 maj 22 kl. 11:18

Ukens Investtech: Tre aksjer du bør selge i dag

Mange vekstselskaper har falt sterkt på børsen de siste ukene. Fredag får noen av disse pene rekyler opp. Her er Tre aksjer vi anbefaler at du likevel selger i dag..

Klartale - 27 apr 22 kl. 14:06

Russland har utvist Tre norske diplomater

De Tre er norske diplomater på ambassaden i Moskva. Det melder kanalen NRK.Russland har utvist dem som svar på at Norge utviste Tre russiske diplomater 6.

VG - 12 maj 22 kl. 20:50

Vålerenga ropte på straffe og brente kjempesjanse – så sikret Tromsø Tre poeng

(Tromsø – Vålerenga 1–0) Vålerenga jaktet sin Tredje strake seier i eliteserien, men på eget og slitent kunstgress, var det Tromsø som tok Tre poeng..

Klartale - 12 maj 22 kl. 14:47

Vedum hadde ingen løfter om mer hjelp med penger

Torsdag ble det kjent hva finansminister Trygve Slagsvold Vedum og resten av regjeringen vil endre i sine budsjetter. Staten skal bruke mindre penger enn de hadde planer om, sa Vedum. Det er for å hindre at folk må betale mer i renter på lån.

NRK - 12 maj 22 kl. 12:45

Ukraina: Tre personer skal være drept i russisk angrep i Tsjernihiv

Tre personer skal være drept og 12 personer skadd i et russisk angrep mot byen Novhorod-Siverskyj i Tsjernihiv nordøst i Ukraina, ifølge ukrainske myndigheter. Angrepet skal ha funnet sted onsdag Redningsarbeidere og helsepersonell arbeider på stedet, ifølge Tsjernihivs guvernør Viatsjeslav Tsjaus Angrepet skal ha skjedd mens det var mørkt og skal ha truffet kritisk infrastruktur, blant annet en skole, skriver NTB..

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

NRK - 12 maj 22 kl. 11:06

Regjeringen foreslår å dele Tre storfylker – sju fylker gjenoppstår

Elleve fylker blir trolig til 15 fra 1. januar 2024. Akershus, Buskerud, Østfold, Telemark, Vestfold, Troms og Finnmark gjør comeback som fylker.

Aftenposten - 12 maj 22 kl. 09:43

NRK: Tre VM-hoteller nektet homofile rom i Qatar

Tre hoteller som Fifa anbefaler under fotball-VM i Qatar, sa nei til å huse homofile..

NRK - 12 maj 22 kl. 00:57

Tre års overgang til sivilt styre i Guinea

Det blir en Tre år lang overgangsperiode før det igjen blir sivilt styre etter militærkuppet i Guinea, kunngjorde landets lovgivende forsamling onsdag. Partnere i regionen har tatt til orde for en raskere overgang. Perioden er riktignok noe kortere enn de 39 månedene som juntaleder, obersten Mamady Doumbouya kunngjorde rundt månedsskiftet.

NRK - 11 maj 22 kl. 12:55

To hjemvendte IS-kvinner pågrepet i Sverige

To kvinner som reiste til Syria for å slutte seg til terrorgruppen IS, og Tre barn har kommet tilbake til Sverige. Svensk politi har arrestert de to kvinnene. Kvinnene ble utvist av de kurdiske selvstyremyndighetene i det nordøsTre Syria og ankom Sverige onsdag.

NRK - 10 maj 22 kl. 21:52

Fellingstillatelse på ulv i Asker

Statsforvalteren i Oslo og Viken har gitt tillatelse til felling av en ulv på Hurumlandet sør i Asker kommune. Skogbrukssjef Petter Høistad i Asker bekrefter at det er gitt skadefellingstillatelse. – Det er en egen fellingsleder og to-Tre representanter fra kommunen som er på saken, sier han til Budstikka.

E24 - 10 maj 22 kl. 10:43

Tre grep når folkene dine forsvinner

Når kampen om talentene tetner seg til, må ledere tenke nytt. HR Norge-sjefen gir Tre tips til hvordan man kan sikre kompetansen bedriften Trenger..

NRK - 45 minutter siden

Vold på utefest i Arendal

I Arendal har politiet blitt tilkalt til Stølsvika hvor rundt 100 ungdommer er samlet. En person er kjørt til legevakta for sjekk etter å ha blitt slått av Tre andre. Saken blir anmeldt, opplyser Agder-politiet..

VG - 2 timer siden

Justispolitiker om Sjøvold-saken: – Det er mye som stinker

For første gang erkjenner Justisdepartementet at Hans Sverre Sjøvold ikke informerte om sine Tre ulovlige våpen før han tiltrådte som PST-sjef. Nå må justisministeren forklare seg i Stortinget..

Aftenposten - 4 timer siden

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid

(Bodø/Glimt - Tromsø 1–1) Innbytterne Victor Boniface (21) og Joel Mugisha (19) ordnet utligningen Tre minutter….

VG - 4 timer siden

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid

(Bodø/Glimt – Tromsø 1–1) Innbytterne Victor Boniface (21) og Joel Mugisha Mvuka (19) ordnet utligningen Tre minutter på overtid da Bodø/Glimt reddet ett poeng mot Tromsø..

VG - 4 timer siden

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid: – Forferdelig dårlig dømming

(Bodø/Glimt – Tromsø 1–1) Innbytterne Victor Boniface (21) og Joel Mugisha Mvuka (19) ordnet utligningen Tre minutter på overtid da Bodø/Glimt reddet ett poeng mot Tromsø..

Aftenposten - 4 timer siden

Glimt reddet poeng mot Tromsø på overtid: – Forferdelig dårlig dømming

(Bodø/Glimt – Tromsø 1–1) Innbytterne Victor Boniface (21) og Joel Mugisha Mvuka (19) ordnet utligningen Tre minutter….

NRK - 7 timer siden

Liten oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg mandag 0,39 prosent til 1.219,4 poeng. Med en mandagens oppgang har hovedindeksen nå steget 1,5 prosent så langt i år, skriver Dagens Næringsliv.

NRK - 8 timer siden

Mann og kvinne fra Tyskland mistet livet på Voss

Det var en mann og en kvinne i 50-årene fra Tyskland som mistet livet i trafikkulykken på Voss søndag. Det bekrefter politijurist Olav Otterdal i Vest politidistrikt overfor Bergensavisen. – Bilen var på vei mot Bergen, legger han til.

NRK - 08 maj 22 kl. 18:28

Nye amerikanske sanksjoner rettes mot russiske medier

Amerikanske myndigheter retter nye sanksjoner mot Tre russiske TV-stasjoner, og nekter også russiske selskaper tilgang til revisortjenester. Det går fram av en uttalelse fra Det hvite hus søndag. De Tre TV-selskapene det rettes sanksjoner mot er Joint Stock Company Channel One Russia, Television Station Russia-1 og Joint Stock Company NTV Broadcasting Company.

Dagbladet - 11 timer siden

Varselet om den totale ondskap

Tre av fire begreper som beskriver den totale ondskap i forrige århundre har sitt opphav, ikke i Hitler-Tysklands galskap, men i armenernes tragedie, skriver Morten Strand..

NRK - 12 timer siden

Nødetatene rykker: Brann i blokk

På Åssiden i Drammen brenner det i en blokk med Tre oppganger. Ifølge politiet startet brannen på terrassen til den ene leiligheten, og brannen har spredt seg til taket. Alle i oppgangen hvor brannen startet er evakuert, og nødetatene jobber med å evakuere de to andre oppgangene..

NRK - 13 timer siden

Angrep mot turisthotell i Ukraina

Tre personer er skadd etter at et russisk rakettangrep skal ha ødelagt et turisthotell nær den ukrainske havnebyen Odesa, ifølge det ukrainske militæret. De ukrainske styrkenes sørlige kommando sier at målet for angrepet skal ha vært en bro over elven Dnjestr som allerede hadde skader fra et tidligere angrep, skriver NTB. Det brøt ut brann på stedet der rakettene traff.

NRK - 13 timer siden

Alle pårørande er framleis ikkje varsla

Politiet kan mandag føremiddag ikkje seia meir om hendingsforløp og ulukkesårsak då to utlendingar søndag omkom i ein kollisjon mellom Tre bilar på E16 i Voss. Påtaleansvarleg Olav Otterdal kan heller ikkje seia noko om tilstanden til dei fire andre involverte. Og han seier det framleis pågår varsling av pårørande..

Klartale - 15 timer siden

Mer enn en av fire nordmenn frykter Russland

Noen folk i Norge er redde for Russland. Det viser en ny undersøkelse. Nesten Tre av ti av de spurte sier at trusselen fra Russland er «stor eller «svært stor».

NRK - 30 apr 22 kl. 19:39

Ukraina: Tre lik med fastbundne hender funnet ved Butsja

Likene av Tre menn med fastbundne hender er funnet i nærheten av byen Butsja utenfor Ukrainas hovedstad Kyiv, opplyser ukrainsk politi lørdag. De Tre ble funnet i ei grop i Butsja-distriktet fredag, ifølge politiet. – Ofrenes hender var fastbundet, de hadde bind for øynene, og noen var kneblet.

Klartale - 16 timer siden

Ti personer drept i masseskyting i USA

En person iført skuddsikker vest og hjelm begynte å skyte med rifle på et supermarked lørdag. Det skjedde i byen Buffalo. Byen ligger i delstaten New York i USA.

NRK - 17 timer siden

Tørke i Øst-Afrika: Danmark sender 140 mill.

Afrikas Horn er rammet av den verste tørken på 40 år, ifølge FN. Danmark øker derfor bistanden til regionen med 140 millioner danske kroner. Bidraget skal gå til arbeidet som FNs nødhjelpsorganisasjoner, Røde Kors og Redd Barna gjør i Kenya, Somalia og Etiopia, skriver NTB.

NRK - Igår: 00:00

To skutt og drept på loppemarked i Texas

Politiet i Houston i Texas sier to personer ble drept og Tre fraktet til sykehus etter en skyteepisode på et travelt loppemarked i byen. Skytingen skjedde etter det politiet omtaler som en konfrontasjon som involverte alle de fem og minst to våpen. Sheriff Ed Gonzalez i Harris County sier ingen andre ble skadd i hendelsen.

NRK - Igår: 18:44

Stor etterspørsel etter sommervikarer – næringslivet sliter med å skaffe folk

Hele 1 av 3 reiselivsbedrifter etterspør sommervikarer i år. Samtidig sier næringslivet at det er krevende å få tak i folk og frykter konsekvensene. – Sommerjobber er en viktig erfaring for unge som en del av arbeidsTreningen og erfaringen de skal ha med seg videre i livet.

NRK - Igår: 18:23

29 beboere evakuert etter brann i Bærum

Det er meldt om brann på Rykkinn i Bærum. To eller Tre personer er meldt skadet til nå, skriver politiet på Twitter. De har fått i seg røyk.

Aftenposten - Igår: 14:59

Harry Kane sendte Tottenham opp på Champions League-plass

(Tottenham – Burnley 1–0) Harry Kane (28) sikret Tre viktige poeng for Tottenham med sin straffescoring..

VG - Igår: 14:59

Harry Kane sendte Tottenham opp på Champions League-plass

(Tottenham – Burnley 1–0) Harry Kane (28) sikret Tre viktige poeng for Tottenham med sin straffescoring. Nå er presset på Martin Ødegaard (23) og Arsenal i jakten på en Champions League-billett..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt