Tre

Fredag, 27 November, 12:26

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 22 timer siden

Påtalemyndigheten krever over Tre års fengsel for bildrap på Snartemo

Påtalemyndigheten ber om fengsel i Tre år og Tre måneder for 22-åringen som er tiltalt for ha kjørt ned og drept franske Daisy Mai Tran på Snartemo i Agder..

NRK - 22 timer siden

Påstand om Tre års fengsel

Aktor har lagt ned påstand om Tre år og Tre måneders fengsel for 22-åringen som er tiltalt for uaktsomt drap på Daisy May Tran. Han er også tiltalt for å ha kjørt på venninna, og for å ha forlatt dem. Aktor finner ingen formildende omstendigheter..

NRK - 23 nov. 20 kl. 00:07

Tre til sykehus etter E6-kollisjon

Tre personer er fraktet til sykehus etter en frontkollisjon på E6 mellom Ringebu og Fåvang i Gudbrandsdalen. Én av dem satt fastklemt etter ulykken. Alle Tre skal ha vært ved bevissthet, melder lokalavisa GD..

NRK - 20 nov. 20 kl. 09:56

Tre nye smitta på landslaget

Tre nye spelarar på det norske fotball-landslaget for herrar har testa positivt for koronaviruset. Dei Tre er Patrick Berg, Markus Henriksen og Marius Lode. Spelarane skal ikkje ha hatt kontakt med andre personar, ifølgje NFF..

NRK - 15 minutter siden

Tre indiske soldatar drepne

Minst Tre indiske soldatar er drepne i åtak frå den pakistanske hæren i grenseområdet ved Kashmir. To av soldatane vart drepne fredag i Rajouri-distriktet, medan den Tredje vart drepen i Poonch-distriktet seint torsdag kveld..

E24 - 30 minutter siden

Ukens Investtech: Tre sterke småselskaper

Det er flust av gode kandidater om man ønsker å investere i småselskaper. Vi ser på Tre av de sterkeste aksjene..

NRK - Igår: 18:25

Tre dagers landesorg i Argentina

Presidenten i Argentina har erklært Tre dager nasjonal landesorg etter at Diego Maradona døde i sitt hjem onsdag, melder Reuters. Maradonas død vil også markeres med ett minutts stillhet før onsdagens champions league-kamper..

E24 - I førrgår: 12:07

Nasjonale tiltak må vare i minst Tre uker til

– Jeg håper vi om Tre uker vil være i en situasjon som åpner for mer sosial kontakt under julefeiringen, sier statsminister Erna Solberg..

VG - I førrgår: 12:05

Nasjonale tiltak må vare i minst Tre uker til

– Jeg håper vi om Tre uker vil være i en situasjon som åpner for mer sosial kontakt under julefeiringen, sier statsminister Erna Solberg. Tidlig i 2021 håper hun vaksinering kan starte..

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:04

Tre løslatt etter Nice-terror

Tre menn som ble pågrepet i forbindelse med terrorangrepet i Nice, er løslatt. Tre andre mistenkte, inkludert gjerningsmannen, er fortsatt i varetekt. De Tre som ble løslatt, er Tre menn på 47, 35 og 33 år, ifølge nyhetsbyrået AFP..

NRK - I førrgår: 06:37

Sende heim Tre FN-soldatar

Etiopia har sendt heim Tre av FN sine fredssoldatar i Sør-Sudan. Årsaka er at soldatane stammar frå Tigray, hevdar ei diplomatisk kjelde ifølge Reuters. Konflikten mellom styresmaktene og den nordaustlege regionen har heldt fram i fleire veker..

NRK - I førrgår: 06:40

– Har teke seg inn i Kalbajar

Det aserbajdsjanske forsvaret seier at styrkane deira har teke seg inn i Kalbajar-regionen, som er den andre av Tre regionar Armenia skal overlate til landet, melder AFP. Overtakingane er som del av ei våpenkvile etter Tre veker med blodig konflikt..

Aftenposten - I førrgår: 21:07

RBK-børsen: Tre toere etter en svært svak prestasjon

Rosenborg overbeviste ingen med spillet hjemme mot Brann. Tre baklengsmål, som alle kom etter svake prestasjoner, preget kampen. Sjekk RBK-børsen her!.

NRK - I førrgår: 19:48

19-åring tiltalt for drapsforsøk

En 19 år gammel mann fra Stavanger er tiltalt for drapsforsøk på én av de Tre personene han skal ha knivstukket i mai, melder Stavanger Aftenblad. Han skal ha knivstukket en mann Tre ganger i mageregionen natt til 6. mai i Sandnes..

NRK - 24 nov. 20 kl. 06:53

Politiet får droner over hele Norge

Politiet over hele Norge skal få bruke droner. Det er bestemt etter at Tre politidistrikter har testet bruk av droner i to år. Erfaringene fra Agder, Trøndelag og Troms er at droner er nyttig i Tre av fire politioppdrag, sier Politidirektoratet..

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 17:21

Tre personer til sjekk etter kraftig brann i Skien

Tre personer er brakt til sykehus for sjekk etter at det brøt ut en kraftig brann i sammenpressede bilvrak som ligger utendørs i Havnevegen i Skien..

Aftenposten - 23 nov. 20 kl. 13:06

Tre skadet i arbeidsulykke i Follotunnelen

Tre personer er kjørt til Ahus etter å ha blitt skadd i en arbeidsulykke i tunnelen til Follobanen. En av dem skal være kritisk skadd..

NRK - 23 nov. 20 kl. 06:56

Aktivister holdes i varetekt

De Tre demokrati-aktivistene som har sagt seg skyldige i å demonsTrere i Hongkong, er satt i varetekt. De risikerer opptil Tre års fengsel, og dom faller 2. desember, melder Reuters.

NRK - 22 nov. 20 kl. 18:39

Tre nye smittede i Molde

Tre nye personer har fått bekreftet smitte av koronaviruset i Molde siste døgn, og totalt 38 er smittet etter et utbrudd knyttet til et etiopisk miljø. Over 600 personer er nå i karantene i Molde..

NRK - 22 nov. 20 kl. 14:33

Enda i slåstkamp over eit hundebur

Tre personar skal ha hamna i eit basketak, etter at to av dei skulle hente eit hundebur på Åssiden i Drammen. Dei Tre personane skal ha vore i 20-, 30- og 50-åra og ingen skal ha blitt skadd i hendinga, melder Drammens Tidende..

VG - 21 nov. 20 kl. 19:16

Andreas Wahl: – Jeg har Tre hjemme som har fått altfor lite tid

Det var en følelsesladet Andreas Wahl som møtte programledere og dommere etter siste dansen. - Jeg har Tre stykker hjemme som har fått altfor lite tid, sier Andreas Wahl..

NRK - 21 nov. 20 kl. 18:15

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

Gamle Gomsrud vei i Kongsberg er stengt etter en trafikkulykke mellom Tre biler, opplyser politiet på Twitter. En person skal være hardt skadet, og fraktes til sykehus med luftambulanse, sier politiet til VG. Totalt ti personer var i de Tre bilene..

NRK - 21 nov. 20 kl. 12:55

Tre til smittet på russisk fartøy

Tre til fra mannskapet på det russiske fartøyet «Aquamarine» har testet positivt for covid-19, opplyser Tromsø kommune. Hele mannskapet på 42 er testet etter at de la til kai i Tromsø tirsdag. Totalt har 19 fått påvist smitte og én er innlagt på UNN..

NRK - 21 nov. 20 kl. 10:07

Tre av fire puber kan stenge

I Storbritannia kan Tre av fire puber og restauranter stenges på grunn av smitteverntiltak, og bransjen frykter en varig endring. En undersøkelse blant 446 bedrifter som driver 20.000 serveringssteder viser at 72 prosent regner med å stenge i 2021..

NRK - 21 nov. 20 kl. 06:43

Tre drept, 11 skadd i Kabul

Minst Tre mennesker er drept og 11 skadet i rakettangrep i Kabul, melder det afghanske nyhetsbyrået Ariana. En talsmann for myndighetene sier det er skutt ut minst 14 raketter..

NRK - 21 nov. 20 kl. 02:35

Planlegger Tre nye henrettelser

Justisdepartement i USA har planer om å gjennomføre Tre henrettelser i tiden fram til Joe Biden overtar Det hvite hus. To av henrettelsene skal skje få dager før presidentskiftet. Dermed må Biden klargjøre om han vil fortsette med føderale henrettelser..

NRK - 20 nov. 20 kl. 15:17

Tre nye smittet etter Gamla-besøk

Ytterligere Tre personer som var på Oslo-puben Gamla 8. november har fått positivt svar på koronatest. Dermed er 38 gjester bekreftet smittet, bekrefter bydel St.

NRK - 20 nov. 20 kl. 14:58

Tre sykehus-ansatte smittet

17 ansatte er satt i karantene etter at Tre andre ansatte ved Ringerike sykehus har testet positivt for koronavirus. 15 pasienter er berørt av smitten. Det opplyser sykehuset i en pressemelding, og undersTreker at den daglige driften ikke påvirkes..

Aftenposten - 12 nov. 20 kl. 09:40

Begynner smittetiltakene å virke mot pandemien? Tre nye tall tenner et lite, forsiktig håp.

De siste uketallene gir Tre små, men viktige lysglimt i pandemien. For første gang på Tre uker øker ikke smitten eksplosivt..

NRK - 4 minutter siden

FHI etterregisTrerer 12 dødsfall

Fredag er det regisTrert 12 nye koronarelaterte dødsfall hjå FHI. Alle dødsfalla er frå denne eller førre veke. EtterregisTreringa er skulda tekniske problem.

Aftenposten - 1 time siden

To spillere toppet Molde-børsen mot Arsenal: - Enorm framgang

Molde slapp inn Tre mål, men de to midtstopperne var hjemmelagets beste spillere mot Arsenal..

E24 - 1 time siden

Vil fortsette med hjemmekontor: – Har blitt mindre sTress

To av Tre høyt utdannede ønsker å fortsette med hjemmekontor etter coronakrisen. Senioringeniør Mona Opsahl sier at familiehverdagen med hjemmekontor er preget av en helt annen ro..

VG - 1 time siden

Vil fortsette med hjemmekontor: – Har blitt mindre sTress

To av Tre høyt utdannede ønsker å fortsette med hjemmekontor etter coronakrisen. Senioringeniør Mona Opsahl sier at familiehverdagen med hjemmekontor er preget av en helt annen ro..

NRK - 5 timer siden

165.000 i bøter etter fest

Politiet har gitt koronabøter for til sammen 165.000 etter at over 30 personer samlet seg på en privatadresse på Romerike i begynnelsen av november, skriver RB. Tre av de på festen fikk et forelegg på 20.

NRK - 19 nov. 20 kl. 10:39

Bøter til utanlandske arbeidarar

Politiet har bøtelagd Tre utanlandske arbeidarar etter brot på karantenereglane. Det gjeld Tre britar på Stord, som har fått 20 000 kroner kvar i bot. Ein litauisk mann, som blei arrestert for tjuveri i Sandnes, har også fått bot for karantenebrot..

NRK - 6 timer siden

Tiltakene videreføre i Nordre Follo

Den sosiale nedstengingen i Nordre Follo kommune videreføres i Tre uker. Det bestemte et enstemmig formannskap torsdag. På onsdag var det meldt ti nye koronatilfeller i kommunen.

NRK - 15 timer siden

Tap for Molde

Molde starta bra og hadde ein god førsteomgang mot Arsenal i Europaligakampen på heimebane. Men det var Arsenal som blei sterkast i andreomgang. Då scora dei heile Tre mål og stillinga blei til slutt 0–3 til bortelaget..

NRK - 16 timer siden

Vil gi meir støtte til reiselivet

Regjeringa vil sette av 25 millionar kroner til ei tilskotsordning til reiselivet på Svalbard, som er hardt råka av koronapandemien. Forskrifta for ordninga blir no sendt ut til open høyring, då regjeringa ynskjer at den skal Tre i kraft før nyttår..

NRK - 16 timer siden

Reiselivet på Svalbard får tilskot

Regjeringa vil sette av 25 millionar kroner til ei tilskotsordning til reiselivet på Svalbard, som er hardt råka av koronapandemien. Forskrifta for ordninga blir no sendt ut til open høyring, då regjeringa ynskjer at den skal Tre i kraft før nyttår..

NRK - 17 timer siden

Smitte stoppa Thanksgivingtradisjon

Ti smittetilfelle hjå Baltimore Ravens har øydelagt den amerikanske tradisjonen med Tre NFL-kampar under høgtida Thanksgiving. Møtet mellom Ravens og regjerande Pittsburgh Steelers skulle vere sjølve storkampen, men er no utsett til søndag..

NRK - 18 timer siden

Oxford-vaksine Treng meir testing

Vaksinen mot covid-19 som er utvikla av AstraZeneca Treng vidare testing, skriv selskapet torsdag. Vaksinen er blant dei Tre som er mest aktuelle for Noreg og Europa. Grunnen er at dei trur vaksinen verkar beTre enn tidlegare oppgitt, ifølge styret..

VG - 18 timer siden

Hedres med Brageprisen etter sin død: – Beate ville likt dette

Beate Grimsrud er i kveld tildelt Brageprisen 2020 for romanen «Jeg foreslår at vi våkner» som kom ut bare Tre måneder før hun døde 1. juli i år..

NRK - 18 timer siden

Får Brageprisen etter sin død

Beate Grimsrud er torsdag kveld tildelt årets Bragepris posthumt for romanen «Jeg foreslår at vi våkner», ifølge NTB. Boka kom ut berre Tre månader før forfattaren døydde 1. juli i år etter ei periode med sjukdom, berre 57 år gammal..

NRK - 18 timer siden

Ny global handlingsplan for havet

Etter nesten Tre års omfattande arbeid legg regjeringa fram ein global handlingsplan for havet torsdag 3. desember. Målet er å sikre reine og rike hav for framtidige generasjonar, melder Statsminister Erna Solberg sitt kontor på nettsidene sine..

E24 - 18 timer siden

Tre grep for å snu frustrasjon til motivasjon

Når noen i teamet ditt har mislykkes eller er skuffet, kan du bruke erfaringen til å gjøre dem sterkere..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt