Tre

Onsdag, 21 April, 16:22

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 april 21 kl. 22:50

Tre røykskadde etter brann

Tre beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en leilighet i Motzfeldts gate på Grønland i Oslo. De Tre skal ha pustet inn røyk. Brannen skal ha startet på kjøkkenet og røyken har spredt seg i ventilasjonsanlegget i huset..

NRK - 12 april 21 kl. 12:02

De Tre tiltalte nektet straffskyld

De Tre mennene som er tiltalt for å være involvert i ran og drap på Sian-aktivisten Dan Eivind Lid, nekter alle straffskyld. Rettssaken mot de Tre startet i Kristiansand tingrett i dag. Lid ble funnet død i sin leilighet i Kristiansand i fjor..

Dagbladet - Igår: 10:22

Åpner tilsynssak

Statsforvalteren har åpnet tilsynssak etter at Tre ansatte og Tre beboere på et tilrettelagt bofellesskap på Gran har blitt coronasmittet..

NRK - Igår: 08:42

Tilsynssak etter utbrudd på Gran

Statsforvalteren har åpnet tilsynssak etter at Tre ansatte og Tre beboere på et tilrettelagt bofellesskap på Gran har blitt koronasmittet. Tilsynssaken åpnes etter en anonym klage om en smittet helsefagarbeider, skriver VG. – Vi skal undersøke om det er begått brudd på smittevernloven, helsepersonelloven og koronaforskrifter, både når det gjelder den ansatte og kommunen, sier fylkeslege Harald Vallgårda.

E24 - Igår: 16:52

Danmark åpner for karantenefri innreise fra Tre norske fylker

Danmark har besluttet at personer fra Norges Tre nordligste fylker, Trøndelag, Nordland og Troms og Finnmark, får reise til Danmark uten å sitte i karantene..

NRK - I førrgår: 00:53

Tre skutt og drept i Texas

I Austin i Texas er en 41-årig mann etterlyst etter at Tre mennesker ble skutt og drept søndag. Austins politisjef Joseph Chacon sier at mannen er antatt væpnet og farlig, og han ber folk i området holde seg innendørs..

NRK - I førrgår: 00:20

12 toppklubber starter ny superliga

Flere europeiske toppklubber trues med å bli kastet ut av internasjonale turneringer og nasjonale ligaer etter annonseringen av en ny superliga som skal erstatte UEFAs Mesterliga. Blant klubbene er seks britiske, Tre italienske og Tre spanske klubber..

NRK - 10 april 21 kl. 18:46

Seilbåt kanTret. Tre til sykehus.

Tre personer flys til sykehus etter at en seilbåt kanTret i Survika utenfor Hammerfest i Finnmark lørdag. De Tre ble oppdaget av en forbipasserende som brakte de i land. – Det var flaks at de ble oppdaget, sier Tore Hongset i Hovedredningssentralen..

NRK - I førrgår: 19:42

Minst Tre drept av skudd i Austin

Minst Tre mennesker er skutt og drept i Austin i delstaten Texas, melder Reuters. Myndighetene sier at gjerningspersonen fortsatt er på frifot..

NRK - 10 april 21 kl. 12:19

Tre soldater henrettet

Saudi-Arabia har henrettet Tre soldater som for høyforræderi, melder et statlig nyhetsbyrå. Byrået siterer forsvarsdepartementet på at de Tre ble kjent skyldige i samarbeid med fienden, men hvilken fiende det er snakk om, er ikke kjent..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre skadd i ulykke i Sandefjord

Tre personer er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord kommune. En av dem betegnes som kritisk skadd. En person har moderate skader og den Tredje er lettere skadd, ifølge politiet moderate skader..

NRK - 18 april 21 kl. 00:07

Tre jenter i ulykke i Sandefjord

Tre jenter på 13, 14 og 16 år er skadd i en utforkjøring i Andebu i Sandefjord. En av dem betegnes som kritisk skadd. En har moderate skader og den Tredje er lettere skadd, ifølge politiet..

NRK - 17 april 21 kl. 10:54

Over Tre millioner dødsfall

Nå er over Tre millioner koronarelaterte dødsfall regisTrert i verden, ifølge en opptelling gjort av nyhetsbyrået AFP..

NRK - 17 april 21 kl. 06:55

ISS-mannskap landet på jorda

Tre astronauter fra den internasjonale romstasjonen ISS landet lørdag morgen i Kazakstan med en Sojus romkapsel, opplyser Nasa. De Tre astronautene, en kvinne og to menn, har vært på romstasjonen i seks måneder og skal være i fin form..

E24 - 16 april 21 kl. 16:06

Her skjenker Jan-Erik sin første øl etter å ha vært permittert i Tre uker: – Jeg har slitt ut sofaen

Fredag ble skjenkenekten opphevet og etter Tre uker hjemme, fikk Jan-Erik Didriksen endelig komme tilbake på jobb på utestedet Jernbanen..

NRK - 16 april 21 kl. 14:03

242 på sykehus, Tre færre enn i går

242 pasienter er innlagt på sykehus med koronasmitte i Norge. Det er på Tre færre enn dagen før, ifølge Helsedirektoratet..

E24 - 16 april 21 kl. 11:02

Ukens Investtech: Tre aksjer du bør sikre deg nå

Støtte og motstand er blant de mest sentrale begrepene innen teknisk analyse. Vi går gjennom teorien og gir deg Tre klare kjøpskandidater..

NRK - 07 april 21 kl. 03:38

Turgåere funnet i god behold

Tre turgåer ble natt til onsdag funnet i god behold på Veltdalshytta i Skjåk. De Tre ble meldt savnet fra Grotli tirsdag, opplyser Innlandet politidistrikt. Turgåerne befant seg på hytta i påvente av bedre vær.

VG - 14 april 21 kl. 16:05

Skadeskutt Real Madrid-forsvar: – Liverpool kan fort score to-Tre

Real Madrid mangler Tre av sine fire faste forsvarsspillere og til sammen fem mann til onsdagens returkamp i Liverpool..

VG - 14 april 21 kl. 12:02

FHI: Vurderer å vente Tre måneder med andre vaksinedose

I dag får du andre stikk av Pfizer- og Moderna-vaksinen etter seks uker. Snart kan gå Tre måneder – iallfall for deg under 45 år..

E24 - 14 april 21 kl. 10:13

Tre til sykehus etter Atlantic Sapphire-ulykke

Lokale medier i Miami melder at Tre personer er alvorlig skadet etter en ulykke på et av selskapets oppdrettsanlegg..

Aftenposten - 1 time siden

Hun studerer to steder og har Tre deltidsjobber. Slik får hun det til

Etter flere år har Karolina Berg (26) endelig funnet den perfekte studieteknikken..

VG - 2 timer siden

Katie Price forlovet for åttende gang

Seks uker etter at hun ble skilt fra ektemann nummer Tre, har den britiske jetsetteren (42) sagt ja på nytt..

VG - 2 timer siden

Bare Arsenal beklager: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene Trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de Tre italienske Inter, AC Milan og Juventus innser også at prosjektet er dødt. Men Arsenal er alene om å si til supporterne at de gjorde en feil og beklage det..

Aftenposten - 2 timer siden

Bare Arsenal beklager: – Vi gjorde en feil

De seks engelske klubbene Trekker seg fra Super League. Atlético Madrid og de Tre italienske Inter, AC Milan og Juventus….

NRK - 4 timer siden

26 nye smittede i Bergen

Det er regisTrert 26 nye koronasmittede i Bergen siden i går. 15 er nærkontakter og Tre er importsmitte. To har ukjent smittevei og fem har usikker smittevei.

NRK - 5 timer siden

Buskerudværinger sier nei til Viken

68 prosent av folk i Buskerud vil oppløse Viken fylke og ha tilbake de Tre gamle fylkene Buskerud, Akershus og Østfold. Det viser en undersøkelse InFact har gjort for Lokalsamfunnsforeningen. 19,7 prosent av de spurte vil beholde Viken som ett fylke..

VG - 5 timer siden

Nå skjer det igjen i Sverige

Den britiske virusvarianten raser gjennom Sverige. Bølge Tre ligger an til å bli verre enn den forrige..

Aftenposten - 5 timer siden

FHI vurderer ny vaksinestrategi. Disse Tre endringene kan få oss raskere i mål.

Flere viktige punkter i vaksinestrategien kan endres. Nå ber regjeringen Folkehelseinstituttet om råd..

E24 - 6 timer siden

Én av Tre Nav-dømte sier at de ikke forsto reglene

En gjennomgang av de 77 første dommene som ble oppdaget i trygdeskandalen, viser at 32 prosent av de dømte sier at de ikke forsto Navs regler..

VG - 7 timer siden

Disse kan også bli dømt for George Floyd-drapet

I går ble Derek Chauvin dømt for drapet på George Floyd. I august stilles hans Tre kolleger for retten tiltalt for medvirkning til drap..

Aftenposten - 8 timer siden

Han var narkoman, tyv og politisk aktiv. Valentin vet hvilken av de Tre som er farligst.

KHABAROVSK (Moskva): Aleksej Navalnyj svever trolig mellom liv og død etter fengselsopphold..

E24 - 10 timer siden

Hun studerer to steder og har Tre deltidsjobber. Slik får hun det til

Etter flere år har Karolina Berg (26) endelig funnet den perfekte studieteknikken. – Arbeidsgivere vil finne henne interessant, sier karriereekspert..

Klartale - 16 timer siden

De som ikke forsto

Nesten én av Tre Nav-dømte sier de ikke forsto Nav sine regler. Det viser Klar Tales undersøkelse av de første uriktige dommene i Nav-skandalen..

NRK - 20 timer siden

Tatt av snøskred i Tromsø

To personer ble tatt av et stort snøskred på vestsiden av Hamperokken i Tromsø. Personene ble ført 300 meter ned fjellsiden, men ble ikke begravd og fikk seg selv løs. Skredet ble utløst av Tre skiløpere.

NRK - 23 timer siden

Undersøker flere ransakinger

Spesialenheten har mottatt minst Tre henvendelser om ulovlig ransaking etter at Riksadvokaten så seg nødt til å presisere ransakingsreglene. Riksadvokaten har også varsla en gjennomgang av politiets ransakingspraksis i narkotikasaker..

VG - Igår: 13:23

Én av Tre drakk mindre alkohol etter at Norge stengte ned

I en ny FHI-undersøkelse sier 30 prosent at de drakk mindre etter at Norge ble stengt ned i mars i fjor. 13 prosent sier at de drakk mer..

NRK - Igår: 13:05

I fengsel for marihuana-produksjon

Fire polske statsborgere er dømt til fengsel for produksjon og oppbevaring av store mengder marihuana i Sørskogbygda i Elverum. Huseier fikk Tre år og ni måneder. De andre fikk to år og elleve måneder, to år og fire måneder og en åtte måneder..

NRK - Igår: 13:00

218 koronapasienter på sykehus

218 koronasmittede pasienter er tirsdag innlagt på sykehus i Norge. Det er en nedgang på Tre pasienter fra dagen før. 47 av pasientene får respiratorbehandling.

NRK - Igår: 12:03

32 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det regisTrert 32 nye koronasmittede i Bergen. 25 av disse er nærkontakter. Kun to personer har ukjent smittevei, mens Tre har usikker smittevei.

NRK - Igår: 10:51

226 personar i karantene

I Kinn kommune er 55 personar i karantene og 171 personar i ventekarantene som følgje av at Tre personar no er smitta i kommunen. Det opplyser kommunedirektør Terje Heggheim. – Vi går ut ifrå at det er mutert variant, seier kommuneoverlege Jan Helge Dale..

NRK - Igår: 10:26

Ingen nye smittede i Lier

For første gang på lenge melder Lier kommune om null nye smittetilfeller det siste døgnet. Tre personer bosatt i kommunen er friskmeldt i samme tidsrom..

Aftenposten - Igår: 10:26

Elon Musk avviser at dødsulykke skyldes autopilot

Amerikansk politi mener ingen satt ved rattet da to menn omkom etter at en Tesla krasjet mot et Tre i helgen..

E24 - Igår: 10:26

Musk: Dødsulykke skyldes ikke autopilot

Amerikansk politi mener ingen satt ved rattet da to menn omkom etter at en Tesla krasjet mot et Tre i helgen. Tesla-sjefen sier autopiloten ikke var skrudd på. Samtidig har en annen ulykke i Kina fått oppmerksomhet..

NRK - Igår: 09:06

35 nye smittede på Nord-Jæren

Det er regisTrert 35 nye koronasmittede personer i kommunene på Nord-Jæren det siste døgnet. 22 av tilfellene er regisTrert i Stavanger, åtte i Randaberg, mens Sola har Tre og Sandnes to nye regisTrerte tilfeller, skriver Stavanger Aftenblad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt