Tre

Friday, 30 September, 21:24

Nyheter om Tre

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 8 timer siden

Tre livvakter fra politiet stanset med våpen på flyplass

Torsdag var Tre livvakter fra Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) på vei til Kongo. På N’djili-flyplassen ble de stanset for kontroll.De var der for å gjøre klart for å være livvakt for Espen Barth Eide.

NRK - 14 sep 22 kl. 11:52

Tre frifunnet i Danmark for trusler mot Mette Frederiksen

I januar hengte Tre menn opp en dukke av Danmarks statsminister Mette Frederiksen med teksten «Hun må og skal avlives». Nå er de frifunnet for trusler. Trioen ble frifunnet i en domstol i København, til jubel fra tilhørerne.

NRK - 10 timer siden

Tre PST-ansatte stanset med våpen på flyplassen i Kongo

Tre ansatte fra PST på tjenestereise ble torsdag stanset på N'djili-flyplassen i Kinshasa og fratatt våpnene de hadde med seg. PST sier til NRK at de Tre ikke er pågrepet..

NRK - 10 timer siden

Tre PST-tilsette stansa med våpen på flyplassen i Kongo

Tre tilsatte frå PST på tenestereise i Kongo blei torsdag stansa på N'djili-flyplassen i Kinshasa og fråtatt våpna dei hadde med seg. PST seier til NRK at dei Tre ikkje er arrestert. Dei PST-tilsatte skal ha vore livvakter på eit førebuande besøk til landet i forkant av eit besøk frå Noregs klimaminister Espen Barth-Eide..

Klartale - Igår: 11:25

Derfor tror Carlsen at Niemann jukser

4. september spilte Magnus Carlsen mot Hans Niemann. Det skjedde under en turnering som heter Sinquefield Cup.

NRK - Igår: 07:10

Aung San Suu Kyi dømt til ytterligere Tre års fengsel

En domstol i Myanmar har dømt landets avsatte leder Aung San Suu Kyi til ytterligere Tre års fengsel for å ha brutt landets lov om statshemmeligheter. Suu Kyi dømmes sammen med den australske økonomen Sean Turnell, som tidligere fungerte som hennes rådgiver. Turnell har vært i politiets varetekt i nesten 20 måneder.

NRK - Igår: 03:19

Tre armenere drept i nye sammenstøt med Aserbajdsjan

Tre armenere døde onsdag i nye sammenstøt med Aserbajdsjan, ifølge armenske myndigheter. Det er to uker siden en våpenhvile gjorde slutt på harde kamper. Til sammen døde minst 286 mennesker i de to dagene med sammenstøt tidligere i september.

Klartale - 27 sep 22 kl. 11:12

Mistenker at noen har ødelagt gassrørledninger

To gassrørledninger har hatt Tre lekkasjer. Det sier de som styrer Sverige og de som styrer Danmark. Nord STream AG er operatør for de to ledningene, som kalles Nord STream 1 og Nord STream 2.

NRK - 27 sep 22 kl. 07:34

Tre vil kjøpe Dronning Sonjas plass

Tre interessentar er interesserte i å kjøpe Dronning Sonjas plass, midt i Ålesund sentrum. Ålesund kommunen bestemte seg for å selje eigedomen i mai i fjor, og i oktober er det venta at det blir klart kven som får kjøpe. I dag klokka 10.

NRK - 15 sep 22 kl. 15:52

To tenåringsjenter voldtatt og drept i India – seks menn pågrepet

To søsTre på 15 og 17 år er funnet voldtatt og drept nord i India. Likene var hengt opp i et Tre. Nå er seks menn pågrepet.

NRK - 9 timer siden

EU-landene enige om krisetiltak for energimarkedet

EUs energiminisTre ble fredag enige om Tre krisetiltak som skal dempe effekten av skyhøye strømpriser. – Avtale! melder det tsjekkiske formannskapet på Twitter få timer etter at EU-landenes energiminisTre møttes til et ekstraordinært møte i Brussel.

Klartale - 9 timer siden

Dette er rekordene Haaland kan ta

Erling Braut Haaland er en av verdens beste fotballspillere. Han er fra Norge og spiller på engelske Manchester City. Både laget og Haaland har startet denne sesongen veldig bra.

VG - 10 timer siden

Tre PST-livvakter stanset i Kongo

I sosiale medier skriver kongolesiske journalister at Tre norske statsborgere er pågrepet. PST tilbakeviser disse påstandene. – Stemmer ikke, sier PST..

Klartale - 12 timer siden

PST mener terrorfaren er blitt mindre

Etter Tre måneder med høy terrorfare mener Politiets sikkerhets-tjeneste (PST) at det er blitt tryggere igjen. De mener det nå er moderat fare for terror i Norge, som er nivå Tre av fire. På det nivået mener PST at det finnes grupper eller personer som «kan ha evne eller vilje til å gjennomføre terror i Norge».

Klartale - 15 timer siden

En dag kan Exenos bli noens øyne

– Foran, foran, foran sier Anette Hornfelt med høy stemme. Hun snakker til hunden Exenos.En dag kan hunden på halvannet år hjelpe en person med å gå.

VG - Igår: 21:07

Naboer bekymret etter flere skyteepisoder: – Det er dritskummelt

TORSHOV (VG) Den siste måneden har det vært minst Tre skyteepisoder på Torshov i Oslo. Ingrid Marie Idland (26), som bor i området, mener bestemt hun har hørt skyting Tre ganger til. Nå er hun redd..

NRK - Igår: 00:53

Tre reddet etter orkan-forlis ved Cuba

Tre mennesker er reddet etter at en båt med flyktninger fra Cuba forliste på vei til Florida onsdag, melder CBS News. 20 mennesker er fortsatt savnet. Båten forliste under uvær forårsaket av orkanen «Ian»..

NRK - I førrgår: 16:57

Forskere: – Et katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Tidligere smelterekorder ble knust av hetebølgene som rammet Europa. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset.

NRK - I førrgår: 15:25

Forskere: Katastrofalt år for isbreene i Sveits

Isbreene i Sveits har mistet 6 prosent av volumet siden nyttår, ifølge en ny rapport. Flere mindre breer er nå i praksis borte, og målingene her er derfor stanset. – 2022 var et katastrofalt år for de sveitsiske isbreene.

NRK - 20 sep 22 kl. 18:15

Iransk guvernør: Tre drept i protester etter varetektsdødsfall

Det er uro og demonstrasjoner i Iran etter at en ung kvinne døde i «moralpolitiets» varetekt. I landets Kurdistan-provins er Tre personer drept. De Tre ble drept som del av en «fiendtlig sammensvergelse», sier områdets guvernør Ismail Zarei Koosha ifølge det iranske nyhetsbyrået Fars.

Klartale - I førrgår: 08:28

Forskere mener norske gassanlegg kan være i fare for angrep

I går ble det kjent at det er Tre store lekkasjer av gass i rørene Nord STream 1 og Nord STream 2 i Østersjøen. Det er mistanke om at noen har ødelagt disse med vilje.– Jeg tror det er Russland som vil kutte forsyningen av gass uten å si det, Ståle Ulriksen til avisa E24.

Klartale - 20 sep 22 kl. 15:30

Politikere mener endringen skaper skille

– Vi har ikke lenger et velfungerende demokrati. Det sier Stein-Ove Skilbrei Johannessen til kanalen NRK. Han er en del av partiet Høyre.

NRK - I førrgår: 03:40

Tre alvorlig skadd etter eksplosjon i tysk by

Tre personer ble alvorlig skadd i en eksplosjon på et torg sentralt i den tyske byen Halle tirsdag, opplyser politiet. Eksplosjonen fant sted rundt klokka 18 lokal tid i de offentlige toalettene ved markedet, i et historisk bygning som også huser en kafé og leiligheter. To jenter på 12 og 13 år og en 51 år gammel kvinne ble tatt til sykehus med alvorlige skader.

Klartale - 20 sep 22 kl. 11:05

Flere nordmenn drar på rehabilitering etter korona

Noen av de som har hatt korona har fått senskader. De har fortsatt ikke blitt helt friske. Det kalles «long covid» på engelsk.

NRK - 27 sep 22 kl. 19:11

Tyske atomkraftverk fortsetter driften fram til april

Den tyske regjeringen sier to av landets Tre gjenværende atomkraftverk vil bli holdt i drift fram til april 2023. Hensikten er å hindre mulig energimangel i løpet av vinteren, opplyser landets finans- og energiminister Robert Habeck tirsdag. Det er atomkraftverkene Isar 2 i Bayern og Neckarwestheim utenfor Stuttgart som skal fortsette driften fram til våren.

Klartale - 27 sep 22 kl. 15:43

– Dette er ingen liten sprekk

To gassrørledninger har hatt Tre lekkasjer. Det sier de som styrer Sverige og de som styrer Danmark.Nord STream AG er operatør for de to ledningene, som kalles Nord STream 1 og Nord STream 2.

NRK - 27 sep 22 kl. 10:10

Operatørselskap bekrefter Tre skader på gassledning

Nord STream AG, selskapet som opererer gassrørledningen Nord STream, bekrefter at det har oppstått Tre skader på gassledningen i løpet av en dag, skriver Reuters. Ifølge selskapet er det umulig å si når rørledningen vil kunne operere med full kapasitet..

Klartale - 27 sep 22 kl. 08:34

Flere døde etter uvær på Filippinene

Uvær har truffet Filippinene. Natt til tirsdag kom tyfonen Noru. Både Bulacan, Zambales, Bataan og Quezon-provinsen er hardt truffet.

NRK - 11 sep 22 kl. 00:52

To turfølgje blir redda ned frå fjellet

Hovudredningssentralen i Sør-Noreg, opplyser om to pågåande alpine redningshendingar. Langfjella Alpine Redningsgruppe, saman med luftambulanse frå Ål, har henta opp Tre klatrarar i Hemsedal. Politiet skriv på Twitter at dei 21.

NRK - 25 sep 22 kl. 08:55

En administrasjonsbygning i sentrum av den ukrainske havnebyen Odesa ble søndag truffet av Tre drone

En administrasjonsbygning i sentrum av den ukrainske havnebyen Odesa ble søndag truffet av Tre droner med eksplosiver, melder regionale myndigheter. I en Twitter-melding fra ukrainske GrozaMedia blir det oppgitt at ingen er såret. En fjerde drone skal ha blitt skutt ned av det ukrainske militæret.

NRK - 25 sep 22 kl. 08:36

Politibiler påkjørt av bil i flukt

Tre personer ble i morges pågrepet på Torsnes i Fredrikstad etter at de prøvde å flykte fra politiet i en stjålet bil. Da politiet prøvde å stoppe bilen, valgte føreren å presse seg forbi og kjørte dermed inn i to politibiler. Operasjonsleder i Øst politidistrikt Terje Marstad beskriver det som en farlig hendelse.

Aftenposten - 24 sep 22 kl. 12:12

Hvor raskt kan lærersTreiken være over? Dette er de Tre ulike løsningene.

Etter helgens megling, kan vi på mandag ha Tre ulike utfall for landets lærere og elever..

NRK - 23 sep 22 kl. 19:23

Tidligere advokat Amir Mirmotahari får tilleggsdom på Tre år

I fjor ble den tidligere advokaten Amir Mirmotahari dømt til elleve års fengsel. Nå er han dømt til en tilleggsdom på Tre års fengsel. Den tidligere advokaten dømmes av Oslo tingrett for flere tilfeller av bedrageri og grovt bedrageri, ulovlig å ha overdratt narkotika, og for ulovlig å ha skaffet noen som er undergitt varetektsfengsling, gjenstander, skriver AdvokatWatch.

NRK - 08 sep 22 kl. 11:11

En av Tre studenter sliter psykisk

35 prosent av norske studenter sier de sliter psykisk, men det står bedre til med den fysiske helsa, viser årets helse- og trivselsundersøkelse. 35 prosent er en nedgang fra 2021-undersøkelsen, da hele 45 prosent oppga å ha alvorlige psykiske plager. Samtidig er Trenden jevnt over at andelen øker: I 2018 oppga kun 18 prosent av studentene at de hadde slike plager, skriver de involverte studentsamskipnadene i Studentens helse- og trivselsundersøkelse (SHoT).

NRK - 23 sep 22 kl. 15:51

Danmark på god vei mot klimamålet for 2030

Danmark er på god vei til å nå klimamålet for 2030, mens det er mer tvil om landet vil nå 2025-målet. Sammen med Folketinget har regjeringen landet flere klimaavtaler. Det har ført til at nesten Tre fjerdedeler av veien mot å redusere CO2-utslippene med 70 prosent i 2030 sammenlignet med 1990, ligger klar.

NRK - 6 timer siden

Store trafikale problemer etter kjedekollisjon på Gol

Tre personbiler har vært involvert i en kjedekollisjon på Gol. Det er store trafikale problemer på stedet, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. – Bakerste bil har kjørt inn i bilen foran, som igjen har dyttet denne inn i fremste bil, skriver politiet.

E24 - 8 timer siden

Stort fall i strømprisen – under én krone i hele Norge

Lørdag faller strømprisen kraftig i de Tre prisområdene i Sør-Norge..

Klartale - 9 timer siden

Norge gir Tre milliarder kroner til Ukraina

Bjørn Arild Gram er forsvarsminister. Fredag snakket han med kanalen NRK.– Invasjonen av Ukraina har skapt den største krisen Europa har hatt siden andre verdenskrig, sier Gram.

E24 - 9 timer siden

EU-landene enige om krisetiltak for energimarkedet

EUs energiminisTre ble fredag enige om Tre krisetiltak som skal dempe effekten av skyhøye strømpriser..

Aftenposten - 9 timer siden

PSTs livvakter skal ha blitt fratatt våpen i Kongo

De Tre PST-ansatte var på vei til et livvaktsoppdrag i Kongo. Ved flyplassen i Kinshasa skal de ha blitt fratatt våpnene..

VG - 10 timer siden

Tilbakeviser rykter: PST-livvakter ikke pågrepet

I sosiale medier skriver kongolesiske journalister at Tre norske statsborgere er pågrepet. PST tilbakeviser disse påstandene. – Stemmer ikke, sier PST..

NRK - 22 sep 22 kl. 16:50

Tre skadd i trafikkulykke mellom buss og biler i Oslo

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Tvetenveien i Oslo. En rutebuss og to biler er involvert, melder politet på Twitter. Tre passasjerer som var om bord på bussen behandles av ambulanse på stedet.

NRK - 15 timer siden

SV krever redegjørelse fra regjeringen om lokaldemokratiet på Svalbard

SV krever en redegjørelse fra regjeringen om hvordan innbyggerne i Longyearbyen skal sikres lokal medvirkning i framtida. Bakgrunnen er de nye valgreglene for Svalbard, som innebærer at utenlandske statsborgere må ha bodd i en norsk kommune i minimum Tre år før de får stemme ved lokalvalget i Longyearbyen. Reglene har ført til at flere hundre innbyggere i Longyearbyen har mistet stemmeretten over natta.

NRK - 22 sep 22 kl. 11:56

Tre politimenn drept i demonstrasjoner i Iran

Tre politimenn er drept i demonstrasjonene som har brutt ut i Iran som følge av at en ung kvinne døde etter å ha blitt pågrepet av landets «moralpoliti». Politimennene var mobilisert for å håndtere demonstrantene som krever rettferdighet for 22 år gamle Masha Amini som døde etter at hun ble pågrepet av Irans moralpoliti forrige uke for hennes angivelige løse hodesjal. To av dem døde etter å ha blitt knivstukket i Mashhad og Tabriz i nordvest Iran, mens den Tredje politimannen ble drept i den sørlige byen Shirax, ifølge iranske medier.

NRK - 19 timer siden

Nordfund investerer 220 millioner i vindparker i Sør-Afrika

Utviklingsselskapet Norfund investerer 220 millioner kroner fra det nye klimainvesteringsfondet i Tre vindparker i Sør-Afrika. Vindparkene skal bygges av det franske selskapet EDDF Renewables, melder Norfund i en pressemelding. Når kraftverkene er i drift, vil de levere mer enn 1.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com