Sverresdatter Larsen

Torsdag, 29 Juli, 11:37

Nyheter om Sverresdatter Larsen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 06 mars 21 kl. 14:27

Kritiserer intensivkapasiteten

Sykehuset Østfold og Ahus i Lørenskog behandler nå 55 koronapasienter. I Østfold har antall innlagte økt kraftig det siste døgnet. På Ahus er intensivkapasiteten sprengt.

NRK - 16 juni 21 kl. 12:01

Sykehusstreiken er over

Sykehusstreiken er over. Det bekrefter leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk sykepleierfornbund overfor VG. Løsningen blir en frivillig lønnsnemd..

E24 - 16 juni 21 kl. 12:02

Sykehusstreiken er over

Sykehusstreiken er over. Det bekrefter leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk sykepleierfornbund overfor VG..

NRK - 15 juni 21 kl. 14:00

Varsler opptrapping av streiken

Norsk Sykepleierforbund varsler ytterligere uttak i streiken i sykehussektoren. Fra mandag 21. juni vil til sammen 863 helsepersonell være i streik.

NRK - 09 juni 21 kl. 13:03

Trapper opp streiken 15. juni

I dag ble Spekter meldt om at Unio trapper opp streiken ved sykehusene med en fase 3, fra tirsdag 15. juni. Det er Unio-medlemmer som jobber med utrullingen av helseplattformen i Helse Møre og Romsdal og Helse Nord-Trøndelag som nå slutter seg til de 607 som allerede er i streik – 300 nye går ut i streik i morgen torsdag.

E24 - 08 juni 21 kl. 20:33

Deres streiker blir nesten alltid stoppet med tvang: – Vi har ikke reell streikerett

Sykepleierne i staten streiker videre, selv om kollegene i Oslo kommune har fått tvungen lønnsnemnd. Men streikegeneral Lill Sverresdatter Larsen er smertelig klar over at nesten alle streikene deres blir stoppet..

NRK - 08 juni 21 kl. 07:55

SV går i mot lønnsnemndvedtak

– For det fyrste kan eg lova at vi er villige til, og ut frå det vi veit i dag, så kjem vi til å gå mot det lønnsnemndvedtaket som kom i kommunesektoren på fredag. Det sa SV sin partileiar Audun Lysbakken i Politisk kvarter tysdag. I programmet var han i debatt saman med arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) og leiaren i Sjukepleiarforbundet, Lill Sverresdatter Larsen.

NRK - 08 juni 21 kl. 07:35

Politisk kvarter

Politisk kvarter handler om streikeretten etter at det ble vedtatt tvungen lønnsnemnd i flere streiker denne våren. Lill Sverresdatter Larsen i Sykepleierforbundet, SV-leder Audun Lysbakken og arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) kommer i studio for å debattere..

NRK - 31 mai 21 kl. 17:43

Streikende må møte på jobb

Norsk Sykepleierforbund mottok 331 søknader om å bruke streikende sykepleier på jobb i helgen. – Vi har 606 sykepleiere i streik, og vi mottok 331 søknader. Det sier sitt om hvor uunnværlige vi er, sier Lill Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund..

NRK - 28 mai 21 kl. 13:34

Varsler streik i sykehusene

Unio varsler samtidig at det kan bli streik også i sykehusene fra fredag 4. juni. 313 Unio-medlemmer, de fleste sykepleiere, er meldt ut i streik i første fase – Vi håper selvsagt å komme til enighet i meklingen, men er forberedt på å streike hvis det er det som skal til, opplyser leder for Unio Spekter, Lill Sverresdatter Larsen.

NRK - 14 april 21 kl. 14:20

Sykepleierforbundet uenig

Leder Lill Sverresdatter Larsen i Sykepleierforbundet mener koronakommisjonens dom over kommunenes beredskap er en feil. Hun påpeker at kommunene kun fikk ti prosent av smittevernsutstyret, til tross for at de fleste døde i kommune, på sykehjem. – Det er vanskelig å skyve kritikken over på kommunene når samtidig kommunene ikke ble rustet med rammer eller ressurser til å håndtere situasjonen, sier Larsen til NRK..

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:46

– Må følge med

Leder i Sykepleieforbindet, Lill Sverresdatter Larsen, sier hun ikke blir bekymret av de siste nyhetene fra Sverige, om at flere helsearbeidere enn ventet har måttet være borte fra jobb etter vaksinering. – Vi forventer alltid litt bivirkninger, som ømhet rundt innstikkstedet og lett feber. Det kan man også få av den vanlige influensavaksinen.

NRK - 13 feb. 21 kl. 12:46

– Må følge med på bivirkninger

Leder i Sykepleieforbindet, Lill Sverresdatter Larsen, sier hun ikke blir bekymret av de siste nyhetene fra Sverige, om at flere helsearbeidere enn ventet har måttet være borte fra jobb etter vaksinering. – Vi forventer alltid litt bivirkninger, som ømhet rundt innstikkstedet og lett feber. Det kan man også få av den vanlige influensavaksinen.

NRK - 12 april 21 kl. 04:27

Unio vil kreve mer i lønnsvekst

Frontfagets ramme i lønnsoppgjøret på 2,7 prosent er ikke nok for Unio, varsler leder Ragnhild Lied. Overfor Klassekampen understreker også leder Lill Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund, som er en del av Unio, at det heller ikke er godt nok for dem..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:05

Usemje om rusreforma

Det er usemje i Norges Sykepleierforbund om rusreforma, melder NTB. Medan leiar Lilli Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund uttrykker full støtte til rusreforma som er føreslått, er leiaren for helsesjukepleiarane, Ann Karin Swang, skeptisk..

Dagbladet - 17 feb. 21 kl. 08:42

Dropper portforbud: - Veldig fornøyd

Onsdag morgen melder regjeringen at forslaget om portforbud droppes. Lill Sverresdatter Larsen, leder i Norsk Sykepleierforbund, forteller til Dagbladet at hun er veldig fornøyd..

P4 - 12 juli 20 kl. 13:25

Ber folk holde seg i Norge

Sykepleierforbundet er skeptiske til regjeringens nye reiseråd og ber nå folk om å holde seg i Norge. Regjeringen har åpnet for reiser til og fra de fleste landene i Europa fra 15. juli.

NRK - 25 juni 20 kl. 22:50

Sjukepleiarar ser med uro på opning

Sjukepleiarforbundet er uroa for at det kan komme ein ny stor smittebølgje til hausten, etter at regjeringa i dag opna for reiser til og frå Schengen og EØS frå 15. juli. Forbundsleiar Lill Sverresdatter Larsen er uroleg for pasienttryggleiken..

P4 - 16 juni 20 kl. 08:52

Ber om flere sykepleiere

Sykepleierforbundet mener det er behov for flere sykepleiere for å sikre norsk beredskap. Til Klassekampen sier leder Lill Sverresdatter Larsen at vi mangler 6000 sykepleiere i Norge, og at konsekvensene av koronaviruset ikke hadde trengt å bli så store om dette var på plass. Hun mener lønnsoppgjøret i år må brukes til å gi sykepleiere høyere lønn og flere faste jobber slik at yrket blir mer attraktivt..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 15:00

Sykepleierleder reagerer på feil bruk av munnbind på flyplasser: – Mange spiser og drikker med munnbindet på haken

– Feil bruk av munnbind øker risiko for smitte, sier Lill Sverresdatter Larsen. Lederen i Norsk Sykepleierforbund ble rystet etter et opphold på Gardermoen..

P4 - 10 mai 20 kl. 20:53

Redde for å smitte eldre

Åtte av ti sykepleiere er redde for å smitte de eldre på sykehjem med koronaviruset. Det viser en landsdekkende undersøkelse av Norsk Sykepleierforbund, skriver Aftenposten. Lill Sverresdatter Larsen, leder i Sykepleierforbundet, forteller at de under hele koronakrisen har fått tilbakemeldinger fra sykepleiere som forteller at de er utrygge på jobb fordi de mangler smittevernutstyr..

NRK - 31 mars 20 kl. 23:23

Kritisk til kjøp av nødrespiratorer

Lederen i Norsk Sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen, er kritisk til regjeringens kjøp av 1000 nye, norskproduserte pustemaskiner. Larsen mener maskinene ikke er egnet til koronapasienter..

P4 - 10 april 20 kl. 10:37

Melder om brudd på smittevernregler

Nesten hver tredje sykepleier har opplevd brudd på retningslinjene for smittevern under koronapandemien. Det viser en ny undersøkelse fra Norsk Sykepleierforbund. Ifølge undersøkelsen står det verst til på store akuttsykehus.

P4 - 12 feb. 20 kl. 18:12

- Blir vanskeligere å rekruttere

Pensjonstilbudet var langt fra godt nok til at det kan akespteres. Det sier leder i sykepleierforbundet, Lill Sverresdatter Larsen. Siden i fjor høst har det vært forhandlet om pensjon for over 170.

P4 - 16 des. 19 kl. 12:37

– Lovbrudd skjer i alle kommuner

Det er ikke bare i Oslo at sykehjem bryter arbeidsmiljøloven for å gi forsvarlig helsehjelp. Det sier leder av Norsk sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen. Tall NRK har fått innsyn i viser at sykehjem i hovedstaden har brutt loven nesten 700 ganger på åtte måneder.

NRK - 07 nov. 19 kl. 10:02

Ny leder i sykepleierforbundet

Lill Sverresdatter Larsen valgt til ny leder i Norsk Sykepleierforbund. Sittende leder Eli Gunhild By må tre av. Hun tiltrådte som leder i 2011 og har sittet i to perioder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt