Klartale > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:54

Klartale - 02 feb 23 kl. 12:22

Kommer med kraftig advarsel om helse

Sykepleiere løper beina av seg. Leger er utslitte. Vi har lest mange slike saker. Nå advarer et utvalg. Helsevesenet kan bryte sammen.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Norge, Gunnar Bovim, Europa, Norsk Sykepleierforbund, Lill Sverresdatter Larsen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kommer med kraftig, advarselom , helse
NRK - 06 okt 22 kl. 10:46

Styrker feltet for rus og psykisk helse med 300 millioner kroner

300 millioner kroner skal gå til styrket innsats på feltene rus og psykisk helse. Halvparten går til styrking av nye tiltak til psykisk helse og rus i skolehelsetjenesten og ved helsestasjoner. Den andre halvparten går til spesialisthelsetjenesten ved sykehusene.

NRK - 23 dec 22 kl. 11:57

Anbefaler å utsette Helseplattformen

Styringsgruppa som jobber med innføringa av Helseplattformen foreslår at innføringa av journalsystemet i Helse Nord-Trøndelag og Helse Møre og Romsdal blir utsatt. Det varsler Helse Midt-Norge i en pressemelding. Gruppa innrømmer at systemet har kritiske feil og mangler og at dette påvirker pasienttryggheten og driftssituasjonen ved St.

Klartale - 09 mar 23 kl. 13:25

En av fem unge sier at de ikke har venner

En av fem unge sier de ikke har venner, ifølge ny rapport. Den heter «Hvordan har du det – egentlig?», utført av Opinion for Mental Helse.

Klartale - 31 mar 23 kl. 15:26

Slik vil de bedre helsen din

Helseminister Ingvild Kjerkol presenterte folkehelsemeldingen fredag. Målet med den nye folkehelsemeldingen er å fjerne sosiale helseforskjeller. Det vil si at alle skal ha en god helse.

NRK - 31 okt 22 kl. 11:02

Helse Nord-direktøren går av

Administrerende direktør Cecilie Daae går av som øverste leder i Helse Nord RHF. Det skriver Helse Nord selv i en pressemelding. ​– Jeg har hatt nær tre svært spennende, men også krevende år i Helse Nord RHF.

Klartale - 01 nov 22 kl. 11:15

Helsevesenet er det viktigste for danskene

Lars Løkke Rasmussen vet hva velgerne er opptatt av. Han er tidligere statsminister. Han startet partiet Moderaterne for fire måneder siden.

Klartale - 13 feb 23 kl. 12:49

Sykehusene kan få 2,5 milliarder

Regjeringen vil gi sykehusene 2,5 milliarder kroner. Det er i forbindelse med revidert nasjonalbudsjett for 2023. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

Klartale - 19 maj 23 kl. 08:33

Vil gjøre vaksinering påbudt for helse-personell

Det er frivillig å vaksinere seg i Norge. Men Erlend Svardal Bøe vil ha strengere regler for helse-personell. Han er stortings-representant for Høyre.

Klartale - 06 jun 23 kl. 08:37

Demens er sykdommen som koster mest

En ny studie har vurdert hvor mye 144 sykdommer koster. Psykisk helse og demens er blant de dyreste. Demens kostet 31,92 milliarder kroner i 2019.

Klartale - 13 jul 23 kl. 12:36

50 millioner mer til ideelle og frivillige tilbud

Regjeringen gir 50 millioner kroner ekstra til helse og omsorg. Det kommer fram i revurdert nasjonalbudsjett. Organisasjon som jobber med helse- og omsorg får ekstra midler.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 11 timer siden

Tenne bål i skogen? Da må du vite dette

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot bål i Norge.

Klartale - 13 timer siden

O.J. Simpson er død

O.J. Simpson er død.

Klartale - 15 timer siden

Norske vintre vil bli varmere

Årets vinter har vært kald og med mye snø. Det er ikke sånn norske forskere tror vintrene blir fremover. Forskere i Cicero sier til NRK at vinteren blir varmere fremover.

Klartale - 15 timer siden

Tre av fire har ikke fylt på vaksinene sine

Du bør fylle på vaksinene dine. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI). Men mange av oss har ikke gjort det.

Klartale - 15 timer siden

Kjerkol slutter som helseminister

Ingvild Kjerkol ble tatt for å jukse på masteroppgaven sin. Det ble kjent torsdag. Kjerkol og statsminister Jonas Gahr Støre talte til pressen fredag formiddag.

Klartale - 16 timer siden

Barnefamilier må evakuere fra Russlands grense

Familier med barn må forlate 47 landsbyer og tettsteder på grensa til Russland. Det gjelder Kharkiv-regionen øst i Ukraina. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 17 timer siden

Mann siktet for drap kan ha vært psykotisk

Miriam Daniela Ayres Cea ble funnet hardt skadd i Arendal sentrum. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Hun døde av skadene kort tid etter.

Klartale - 20 timer siden

Nordmenn er dårligst til å bruke kondom i Norden

Nordmenn er dårligst i Norden på å bruke kondom. Det viser en ny undersøkelse fra RFSU. De undersøker årlig hvor flinke folk i Norden er til å bruke kondom.

Klartale - Igår: 16:00

Advarer om dårlige russebusser

Russetiden nærmer seg. Elever skal feire at de er ferdige med 13 år på skole.Mange kjøper busser som brukes til feiringen.

Klartale - Igår: 12:55

Må du møte på dugnad?

Om våren holdes det dugnad i idrettslag, barnehager og borettslag. Da skal det rakes, kostes og ryddes utenfor leilighetene.I noen borettslag velger de å gi bot til de som ikke møter på dugnad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com