Penger

Saturday, 26 November, 23:05

Nyheter om Penger

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 06 okt 22 kl. 06:00

Dette trenger du å vite om statsbudsjettet

Torsdag er det klart for et nytt statsbudsjett. Hver høst blir det lagt fram et nytt et. Det blir lagt fram for å vise hva regjeringen ønsker å bruke Penger på.

Klartale - 06 okt 22 kl. 14:06

Dette bruker staten mest Penger

Torsdag la de som styrer Norge fram statsbudsjettet for det neste året. Budsjettet skal vise folk hva regjeringen ønsker å bruke Penger på.Dette trenger du å vite om statsbudsjettetStaten bruker totalt 1.

Klartale - 01 nov 22 kl. 14:40

Slik kan du spare Penger

Mange bekymrer seg for pengene sine om dagen. Både prisen på mat, strøm og lån er blitt høyere. Men det finnes noen ting du kan gjøre for å få bedre kontroll på økonomien din.

Klartale - 12 maj 22 kl. 12:00

Slik kan du spare Penger

54 kroner. Det som kostet 1.000 kroner i april i fjor, koster nå 54 kroner mer.

Klartale - I førrgår: 10:25

Mener at Norge gir for dårlig hjelp til dem med lite Penger

Jonas Gahr Støre får beskjed om å skjerpe seg. Norge må gi mer Penger til fattige nå. – Vi får nok sende nok et brev til den mannen.

Klartale - 14 jun 22 kl. 09:59

Dette vil regjeringen bruke Penger

Staten bruker mye Penger hvert år. Nå er det lagt fram et forslag for hva de vil bruke Penger på framover. Eigil Knutsen, Geir Pollestad og Kari Elisabeth Kaski har forhandlet om hva Norge skal bruke Penger på.

Klartale - 15 nov 22 kl. 11:15

Nordmenn har liten tro på framtiden

– Barometeret ser at folk forbereder seg på tøffere tider framover. Det sier Idar Kreutzer. Hun er administrerende direktør for Finans Norge.

Klartale - 10 okt 22 kl. 06:00

Libanons bønder mangler vann

Libanon sliter. Både økonomisk med også politisk. Store deler av folket sliter med å få endene til å møtes.

Klartale - 08 nov 22 kl. 16:00

Vet du hva barna bruker Penger på i dataspill?

– Dataspill er en viktig og positiv aktivitet for mange barn og unge. Men det er viktig at foreldrene er klar over at det er mulig å bruke mye Penger i mange spill. Spillene er laget sånn, sier Mari Velsand.

NRK - I førrgår: 06:31

Oslo får en koronamilliard av staten

Oslo får dekket over en milliard kroner mer av utgiftene kommunen hadde under koronapandemien. For hele landet foreslår regjeringen 7,3 milliarder mer i koronakompensasjon enn det som hittil er bevilget. Kommunen hadde bare våget å regne med 200 millioner kroner ekstra, og byrådsleder Raymond Johansen sier dette er en stor lettelse.

Klartale - 26 okt 22 kl. 08:46

Nordmenn fortsetter å bruke Penger

Tøffe tider, økte priser og dyr strøm. Nordmenn har ikke stoppet å handle. Forbruket i høst er 4 prosent høyere enn i 2019.

Klartale - 06 okt 22 kl. 11:50

Se hva Vedum sier om statsbudsjettet

Torsdag 6. oktober legger regjeringen fram nytt statsbudsjett. Da får vi vite hva regjeringen vil bruke Penger på framover.

Klartale - 17 okt 22 kl. 08:32

Slik kan du takle den dyre jula som nærmer seg

Du kan kjenne den salte lukta av pinnekjøtt. Ribba står i ovnen. Hele familien er pyntet til fest.

Klartale - 16 okt 22 kl. 06:00

Hva kan Xi love i årene som kommer?

Alt tyder på at Xi Jinping blir valgt til leder for Kinas kommunistparti for tredje gang. Etter ti år som leder for både parti og Kina kan han trolig gjøre seg klar for fem nye år ved makten.Og Xi har mye å skryte av når partiet samler seg.

Klartale - 27 okt 22 kl. 12:14

Orkla varsler at flere varer blir dyrere

Det er en stor sjanse for at du har en vare fra merkene Nora, Stabburet og Idun hjemme. Eller kanskje en Grandiosa-pizza i fryseren? Dette er bare noen få av merkene som blir laget av Orkla.

Klartale - 25 okt 22 kl. 11:55

Derfor snakker folk om prosjektet Andreas Hus

Andreas Hus har blitt snakket om de siste ukene. Og alt har ikke vært positivt.---Hva er prosjektet Andreas Hus?

Klartale - 09 nov 22 kl. 08:48

Regjeringen vil at flere skal jobbe med teknologi

Ola Borten Moe er høyere utdannings- og forsknings-minister. Han har tidligere blitt intervjuet av nettstedet Khrono. Der sa han at han ønsker at flere nordmenn tar doktorgrad innen teknologi.

Klartale - 03 jul 22 kl. 06:30

Her endrer prisen seg så fort at de lager nye sedler igjen

Du må betale stadig mer for mat og energi. Slik er det i hele verden. Men det er nok få steder hvor prisen har endret seg like fort.

Klartale - 08 nov 22 kl. 09:33

Nordmenn vil bruke mindre Penger på julehandelen

– Alt tyder på at vi sparer litt nå. Med høyere renter, inflasjon og prisøkning, sier Jarle Hammerstad. Han er leder for bransjepolitikk i organisasjonen Virke.

NRK - I førrgår: 09:32

Regjeringen foreslår 800 millioner ekstra til laksekommunene

Havbruksfondet, som deler ut Penger til oppdrettskommuner, skal styrkes med 800 millioner kroner ekstra i år, foreslår regjeringen. Ekstrabevilgningen kommer i forbindelse med nysalderingen av statsbudsjettet for 2022, skriver Dagens Næringsliv. Regjeringen utsatte auksjonene for oppdrettskonsesjoner i september i påvente av det omstridte forslaget om grunnrenteskatt.

Klartale - 06 okt 22 kl. 09:47

Dette er «lekkasjene» fra statsbudsjettet

Før hvert statsbudsjett kommer det som blir kalt «lekkasjer». Det er hint om at noe kan skje. Det kan være hemmeligheter som er delt med noen i mediene.

NRK - 22 nov 22 kl. 12:06

Vil sette av Penger til Andreas Hus

Høyre foreslår i sitt alternative statsbudsjett for 2023 at en pott på 27,8 millioner kroner settes av til blant annet Andreas Hus. Det nye senteret for alvorlig syke og døende barn ble lagt ned tidligere i høst etter at regjeringen foreslo å kutte de øremerkede midlene fra 2023. NRK har tidligere avslørt at Penger som skulle gå til Andreas Hus har blitt brukt på håndballreklame, PR-konsulenter og designmøbler.

Klartale - 22 nov 22 kl. 06:59

En av fire gleder seg ikke til jul

Flere gruer seg til jul dette året. Det viser en undersøkelse fra Ipsos gjort for Frelsesarmeen.I 2018 og 2020 svarte også flere at økonomi var grunnen til at de gruet seg til jul.

Klartale - 12 maj 22 kl. 14:47

Vedum hadde ingen løfter om mer hjelp med Penger

Torsdag ble det kjent hva finansminister Trygve Slagsvold Vedum og resten av regjeringen vil endre i sine budsjetter. Staten skal bruke mindre Penger enn de hadde planer om, sa Vedum. Det er for å hindre at folk må betale mer i renter på lån.

E24 - 21 nov 22 kl. 15:37

Flyr-aksjen raser – vil ikke spytte inn mer Penger på dagens kurs

Aksjekursen til Flyr har falt under en viktig grense. Hvis ikke kursen stiger, kan det bli vanskelig å hente inn nødvendige Penger..

Klartale - 19 okt 22 kl. 06:00

Kan Truss skape ny tillit?

5. september ble det kjent at Liz Truss vant kampen om å bli ny statsminister i Storbritannia. Da ble hun valgt til vinner i kampen om å bli leder for Det konservative partiet (toryene).

Aftenposten - 18 nov 22 kl. 11:00

Flere barn og unge bruker Penger på spill enn før. Tre kjennetegn du bør være obs på.

Flere barn og unge bruker ekte Penger når de gamer enn tidligere. Forsker Kamilla Knutsen Steinnes spiller seg gjennom….

NRK - 15 nov 22 kl. 12:41

Korrupsjonstiltalt 53-åring fikk Penger av russer

Den korrupsjonstiltalte norsk-inderen (53) skal ha mottatt mellom 40.000 og 50.000 kroner av en mann PST mener var russisk etterretningsoffiser.

Klartale - 14 okt 22 kl. 06:00

Skeive muslimer er redd for å miste organisasjonen sin

Salam Norge er en organisasjon for skeive muslimer. De har brukt å få en del støtte fra staten. Men under årets statsbudsjett har de fått mindre.

Klartale - 15 nov 22 kl. 10:28

Indonesia får Penger for å slutte med kull

Flere av verdens ledere har møttes til noe som blir kalt G20-møte. Det skjer på den indonesiske øya Bali. G20 er en organisasjon for de 20 landene som har størst økonomisk makt.

Klartale - 12 nov 22 kl. 06:00

Slike bilder kan du også ta

Verdensrommet kan være vanskelig å forstå. Derfor er det også en egen vitenskap. Den kalles astronomi.

E24 - 11 nov 22 kl. 18:05

Nederland får skryt for havvind-auksjon: Ser ikke bare på Penger

Nederland deler ut nye arealer til havvind, men ser ikke bare på hvor mye Penger de får inn. Et nytt prosjekt kombinerer havvind med hydrogenproduksjon, elkjeler til fjernvarme, batterier og flytende solkraft..

Aftenposten - 13 timer siden

Denne går rett inn på listen over Oslos beste restauranter

Du skal virkelig nyte livet og har Penger til det beste..

NRK - 13 timer siden

Styret trekker seg

Styret i Foreningen for barnepalliasjon (FFB) trekker seg, får Fædrelandsvennen bekreftet fra generalsekretær Natasha Pedersen. Den eneste som er igjen i styret, er Pedersen selv. NRK kjenner til at det skal ha vært uenigheter mellom styreleder og Pedersen den siste tiden.

NRK - Igår: 22:03

Dagbladet: Listhaug vil halvere NRK

– De dyktige NRK-ansatte får sikkert jobb et annet sted, sier Frp-leder Sylvi Listhaug, ifølge Dagbladet. Frp foreslår å halvere NRK allerede fra nyttår og kutte tre milliarder. Kutt i NRK er bare ett av punktene som tar Frp's offentlige pengebruk ned med 37,2 milliarder sammenliknet med regjeringens forslag.

VG - Igår: 21:45

Spionsaken ryster Sverige: Leilighet i Moskva knytter ekteparet til GRU

Det russiske ekteparet fremsto som vellykket, dansende og stinne av Penger. I 1999 flyttet de til Sverige. Samme år fikk de tildelt en leilighet i Moskva av den russiske militære etterretningstjenesten, GRU.

NRK - Igår: 17:16

Norse Atlantic stupte på flat Oslo Børs

I løpet av uken har Oslo Børs steget over 3 prosent. På ukens siste dag steg hovedindeksen med marginale 0,09 prosent, til 1.215,51 poeng.

Klartale - 09 nov 22 kl. 13:15

Sommertid året rundt kan spare liv sier forskning

Forskere har sett på over én million påkjørsler av hjort. Og 96 millioner timer med overvåking av trafikken fra hele USA. Dette er gjort ved University of Washington.

NRK - Igår: 14:59

Britisk løfte om ambulanser til Ukraina

Storbritannias utenriksminister James Cleverly hadde med seg et løfte om 24 ambulanser og 6 pansrede kjøretøy da han besøkte Kyiv fredag. – President Zelenskyj, Storbritannia støtter deg med handling, ikke bare ord. Det har jeg lovet deg, og det løftet skal Storbritannia holde, skriver Cleverly på Twitter i forbindelse med besøket.

Klartale - Igår: 14:00

Fem personer tatt i narkotikasak

Øst politidistrikt gjennomførte en aksjon sammen på onsdag. De var på jakt etter et kriminelt nettverk i østlandsområdet. Det opplyser de om i en pressemelding.

NRK - Igår: 13:47

Fem pågrepet i grov narkotikasak

Politiet pågrep onsdag 23. november fem personer og ransaket flere adresser på Romerike, i Son og i Halden. Det opplyser Øst politidistrikt i en pressemelding.

E24 - Igår: 06:17

Norse Atlantic hentet 300 millioner - Bjørn Kjos investerer over 5 millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet Penger - en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..

E24 - Igår: 06:17

Norse Atlantic hentet 300 millioner – Bjørn Kjos investerer 5 millioner kroner

Langdistanseselskapet Norse Atlantic har fått hentet Penger – en tredjedel kommer fra ledelsen og flynestor Bjørn Kjos..

NRK - I førrgår: 18:08

Kvinner saksøker banker i Epstein-saken

Flere kvinner saksøkte torsdag Deutsche Bank og JPMorgan Chase & Co fordi de mener at bankene tjente Penger på Jeffrey Epstein overgreps-operasjoner. Kvinnene bak søksmålet har anklaget Epstein for seksuelle overgrep. De er ikke identifisert i de rettslige dokumentene i forbindelse med søksmålet, skriver Reuters.

E24 - I førrgår: 17:44

89 av 150 «redningsmenn» ute av Flyr: – Altfor mange som bare skulle flippe

De skjøt inn krisePenger i Flyr, men er nå ikke å finne på listen over selskapets aksjonærer. Flere håpte på å tjene raske Penger, sier en av dem som solgte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com