Penger

Saturday, 30 May, 07:59

Nyheter om Penger

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 13:05

Storebrand tilbyr staten billige Penger

Storebrands konsernsjef Odd Arild Grefstad vil at staten skal låne Penger hos ham i stedet for å ta fra Oljefondet. Det er mye billigere, hevder han..

E24 - I førrgår: 13:05

Han vil låne ut Penger til finansministeren slik at Oljefondet kan skånes

Storebrands konsernsjef Odd Arild Grefstad vil at staten skal låne Penger hos ham i stedet for å ta fra Oljefondet. Det er mye billigere, hevder han..

Klartale - I førrgår: 13:20

EU er klare med mer Penger til krise-hjelp

Mange EU-land har fått store problemer av korona-viruset. Nå er EU klare med mer Penger til krise-hjelp..

P4 - Igår: 12:55

NHO: – Folk må bruke mer Penger

- Folk burde bruke mer Penger og spare mindre. Det sier sjeføkonom, Øystein Dørum, som i dag la frem NHO sine ferske prognoser for norsk økonomi. De tror blant annet at norsk fastlandsøkonomi vil gå tilbake med 6,5 prosent i år - før BNP stiger med 3,1 prosent i 2021.

Klartale - 17 timer siden

Mer Penger til idrett, frivillighet og kultur

Kulturminister Abid Raja kommer med ekstra millioner..

Klartale - 19 timer siden

Vil hjelpe Norge med mer Penger

Korona-krisen er ikke slutt. Regjeringen sier hva de vil gjøre videre..

Klartale - 20 May 20 kl. 09:15

Folk vil bruke mindre Penger på ferie

Nordmenn gjør seg klare for sommer i Norge. Det er lenge siden vi planla å bruke så lite Penger som nå..

Aftenposten - Igår: 17:00

Kvalifisert mann får tiltre i ny jobb | Kjetil B. Alstadheim

Jo, han har mye Penger. Han har heldigvis også mye peiling..

P4 - Igår: 07:10

Godt tiltak, men ikke nok

Det er bra det settes av Penger til å hjelpe bedrifter til å ta tilbake permitterte, men de må gjøres mer. Det mener nestleder i LO Peggy Hessen Følsvik. I dag legger regjeringen frem en modell for lønnstøtte til bedrifter, og i går kunne finansminister Jan Tore Sanner bekrefte at de lytter til LO og NHOs ønske..

Aftenposten - Igår: 19:06

Aftenposten mener: På tide at det blir lønnsomt å tjene Penger igjen

Det finnes gode innvendinger mot lønnstilskudd, men det er i hvert fall langt mer treffsikkert enn kontantstøtte til bedriftene..

VG - 15 May 20 kl. 10:50

Permitterte og arbeidsledige under corona – venter på Penger fra NAV

Enormt søknadstrøkk og tekniske løsninger har latt Penger til tusenvis av arbeidsledige nordmenn vente på seg under coronakrisen. VG har snakket med fire av dem. De har klart seg takket være sparePenger, utsatt husleie og forskutterte Penger..

Aftenposten - I førrgår: 10:42

Aftenposten mener: 200 millioner her og 200 millioner der...

NRKs underskudd handler om mer enn Penger..

E24 - I førrgår: 19:28

Regjeringen med Penger til verftene

Regjeringen legger over 650 millioner kroner på bordet over en fireårsperiode for å få fart på flere maritime prosjekter. Altfor lite, mener næringen..

P4 - 11 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke Penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - Igår: 07:57

Mange gikk i minus før krisen

Én av tre bedrifter som har fått koronahjelp fra staten var i minus allerede før krisen. Og nesten én av åtte bedrifter som har fått Penger gjennom kompensasjonsordningen, hadde både underskudd og negativ egenkapital, viser en gjennomgang NRK har gjort. Målet med krisemilliardene var å hjelpe levedyktige bedrifter.

NRK - 19 May 20 kl. 13:14

Barn tilbys Penger for nakenbilder

En del barn og unge tilbys Penger eller gaver for å sende nakenbilder av seg selv, sier Kripos.12 prosent av tenåringer har delt nakenbilder av seg selv, viser en rapport fra Medietilsynet. Av disse svarer 13 prosent at de fikk betalt for bildene..

VG - 25 May 20 kl. 23:00

Kritiserer nød-respiratorene: – Penger rett ut av vinduet

Det er skuffende at assisterende helsedirektør Espen Nakstad forsvarer innkjøpet av 1000 nød-respiratorer, sier overlege Jon Henrik Laake etter VG-avsløring..

P4 - 26 May 20 kl. 08:51

Kraftig nedgang i bilsalget

Bilsalget har stupt under koronakrisen. Hittil i mai er salget ned hele 45,8 prosent, og til nå i 2020 er tallet minus 24,3 prosent, skriver Finansavisen. Øyvind Kundsen i Hyundai Norge sier bransjen har fått et dobbelt slag.

Aftenposten - 25 May 20 kl. 17:08

Forren snakker ut om gamblingproblemene: Derfor kan han få sparken i Molde

Molde Fotballklubb vurderer å si opp Vegard Forrens kontrakt. Årsaken er at han har brukt Penger fra MFK-spillernes felles konto til å dekke opp sin egen spillegjeld..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 08:31

Triksene matbutikkene bruker: Slik kan du med bevisste valg spare over 10.000 kroner

Dagligvarebransjen bruker store ressurser på å påvirke deg til å bruke mest mulig Penger. Grepene går rett på iboende svakheter hos mennesker..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 18:16

Frykter stort frafall i idretten – slik vil de redde fotballen

ÅIF har mistet flere hundre tusen kroner på korona. Likevel vil idrettslaget gjerne tape litt mer Penger på en gratis fotballskole for barn..

P4 - 11 May 20 kl. 18:22

Legeforeningen: – Ikke nok Penger for å nå målet

Regjeringen bevilger ikke nok Penger for å styrke fastlegetjenesten i Norge. Det mener president Marit Hermansen i Legeforeningen. I dag la regjeringen frem en handlingsplan for å bedre arbeidshverdagen til fastlegene.

P4 - 26 May 20 kl. 06:35

Kortbruken over fjorårets nivå

Nordmenns kortbruk er nå over fjorårets nivå. Kortbruken stupte med 30 prosent da koronakrisen slo inn, men ligger nå to prosent over fjorårets nivå, viser tall fra DNB som Dagens Næringsliv har fått. Økningen skjer til tross for at man ikke bruker Penger på utenlandsreiser, klær og sko.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 07:00

Bivirkning av korona? Oljekoroner. | Kjetil B. Alstadheim

Koronaviruset gir Erna Solberg enda en mulighet til å gjøre det hun er aller best til. Nemlig bruke mer Penger..

P4 - 14 May 20 kl. 21:24

Trenger kollektivPenger

Kollektivtrafikken i Trøndelag har tapt 17 millioner kroner hver eneste uke under koronakrisen. Trøndelag fylkeskommune ber nå om mer Penger fra regjeringen for å unngå kutt i kollektivtilbudet til høsten, melder NRK. Også Ruter, i Oslo og Akershus, ber om Penger, etter å ha tapt mye de siste to månedene..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 11:41

RBK fikk småPenger av Rajas millioner: – Viser at krisepakken bommer

Rosenborg søkte om drøyt 4,4 millioner fra idrettens krisepakke. Må nøye seg med 65.000 kroner..

VG - 24 May 20 kl. 12:52

Støre om ny krisepakke: Vil satse store Penger for å hindre stor ledighet

Ap-leder Jonas Gahr Støre frykter at arbeidsløsheten biter seg fast dersom planen for å kickstarte norsk økonomi ikke blir stor nok. Utfordringen går til statsminister Erna Solberg (H), som skal legge fram planen i uken som kommer..

Klartale - 21 May 20 kl. 09:57

– Vi må gripe sjansen og satse på sykkel

Staten må sette av mer Penger til å lage sykkel-byer. Det mener 17 organisasjoner som nå har gått sammen om et opprop. Det handler om både smittevern og folkehelse..

P4 - 12 May 20 kl. 06:32

- Må være villige til å bruke Penger

- Regjeringen kan ikke komme med flere skattekutt nå, men må ruste opp. Det sier LO-leder Hans-Christian Gabrielsen i forkant av at revidert nasjonalbudsjett legges fram i dag. Han forventer blant annet mer Penger til kommunene og statlige etater..

VG - 22 May 20 kl. 11:15

Nedtur for Rosenborg og Molde etter søknader

Rosenborg og Molde må belage seg på langt mindre Penger enn de søkte om i Lotteritilsynets krisepakke..

Dagbladet - 21 May 20 kl. 11:26

Advarer om ekstreme køer

I fem uker utsatte norsk helsevesen planlagte operasjoner som følge av coronaviruset. Nå advarer overlege Knut Magne Augestad om at det vil ta lang tid, og koste mye Penger, å hente inn etterslepet..

P4 - 24 May 20 kl. 17:27

Dørum: - Det verste ikke bak oss

Sjeføkonom Øystein Dørum tror det største fallet i økonomien er forbi, men vil likevel ikke si at norsk økonomi har vært gjennom det verste. Etter at smitteverntiltakene nå mykes opp igjen ser bankene at nordmenn begynner å bruke Penger igjen. Likevel peker Dørum på at det er en nokså seig innhenting landet nå står overfor.

P4 - 23 May 20 kl. 16:16

EU-land lanserer gjenreisingsplan

Østerrike, Sverige, Danmark og Nederland har lagt frem et nytt forslag til hvordan EU skal gjenreise seg etter koronakrisen. Landene foreslår et unikt krisefond for å styrke EUs økonomi. Nødhjelpen skal begrenses til en toårsperioden, ifølge NTB.

Aftenposten - 21 May 20 kl. 17:44

Kronekollaps gir milliardsmell for Follobanen

Samferdselsdepartementet ser seg nødt til å sprøyte inn Penger i Follobaneprosjektet før tiden. Svak kronekurs har gjort byggingen 1,27 milliarder kroner dyrere enn først antatt..

E24 - 21 May 20 kl. 15:51

Kronekollaps gir milliardsmell for Follobanen

Samferdselsdepartementet ser seg nødt til å sprøyte inn Penger i Follobaneprosjektet før tiden. Svak kronekurs har gjort byggingen 1,27 milliarder kroner dyrere enn først antatt..

E24 - 22 May 20 kl. 09:01

Borr Drilling steg kraftig etter krisegrep

Tor Olav Trøims hardt pressede riggselskap fikk inn friske Penger og jobber med en finansiell pakke som skal holde det flytende i to år. På Oslo Børs ble aksjen sendt kraftig opp fredag..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 10:34

TIL-topp kan ikke love Helstrup en ny spiss: – Vi har ikke mulighet til å signere noen

TILs daglige leder, Kristian Høydal, sier at de fremdeles ser behovet for å kjøpe ny spiss. Problemet er at det ikke finnes Penger..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 10:34

TIL-toppen kan ikke love Helstrup en ny spiss: – Vi har ikke mulighet til å signere noen

TILs daglige leder, Kristian Høydal, sier at de fremdeles ser behovet for å kjøpe ny spiss. Problemet er at det ikke finnes Penger..

E24 - 22 May 20 kl. 09:01

Borr Drilling stiger kraftig etter krisegrep

Tor Olav Trøims hardt pressede riggselskap fikk inn friske Penger og jobber med en finansiell pakke som skal holde det flytende i to år. På Oslo Børs blir aksjen sendt kraftig opp fredag morgen..

NRK - 12 May 20 kl. 10:58

Mer Penger til global helse

Regjeringen flytter Penger i bistandsbudsjettet og vil bruke over en halv milliard ekstra på global helse under koronakrisen. Regjeringen viser til store behov for smittevern, testing, behandling og bekjempelse av sult som følge av pandemien..

E24 - 20 May 20 kl. 23:40

Kriseemisjon i Kongsberg Automotive: «Snakker vi Norgesrekord i utvanning?»

Bildelsprodusenten henter Penger, men emisjonskursen er satt 93 prosent under aksjens sluttkurs på Oslo Børs onsdag..

Klartale - 20 May 20 kl. 10:29

Kina skal eie mye av Norwegian

Flyselskapet Norwegian hadde behov for mer Penger. Nå har Kina fått mange aksjer i selskapet. Og det får kriselån fra Norge..

E24 - 21 May 20 kl. 13:45

Konsumentverket gransker reiseselskapene for sen tilbakebetaling

Konsumentverket, tilsvarende det norske forbrukertilsynet, har startet gransking av fire store reiseselskaper fordi de ikke tilbakebetaler Penger til kunder for kansellerte flyturer raskt nok, skriver svenske SVT..

NRK - 20 May 20 kl. 05:22

Kutter i reisebudsjett før sommeren

Mens nordmenn i gjør seg klar for sommer i eget land, regner nesten fem av ti med å bruke mindre Penger i år. Ikke siden 2013 har feriebudsjettet vært lavere. Det viser en undersøkelse som Ipsos har gjort på vegne av DNB..

Klartale - 07 May 20 kl. 13:18

Korpsene får Penger

Korps har tapt Penger på grunn av korona. Nå får de hjelp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt