Monrovia

Sunday, 19 May, 02:55

Nyheter om Monrovia

NRK - 22 jan 24 kl. 15:19

Presidentinnsettelse måtte avbrytes i Liberia

Liberias nyvalgte 79 år gamle president Joseph Boakai fikk tilsynelatende et illebefinnende da han skulle tas i ed mandag. Seremonien ble holdt utendørs i sterk varme i hovedstaden Monrovia. Boakai begynte på sin tale, men måtte plutselig avbryte den.

NRK - 08 jan 24 kl. 17:11

Dødstallet stiger etter tankbil-ulykken i Liberia i romjulen

Dødstallet etter at en tankbil med bensin eksploderte i liberia 26. desember har steget til 74, opplyser myndighetene i landet. Det nye dødstallet er en kraftig økning fra det forrige rapporterte tallet, som var 40.

NRK - 14 nov 23 kl. 14:27

Valget er i gang i Liberia

Liberiere flokker til valgurnene for å bestemme hvem som skal bli president, en kamp som står mellom en tidligere fotballstjerne og en politisk veteran. Den tidligere fotballstjernen og presidenten George Weah vant forrige valg mot tidligere visepresident Joseph Boakai i 2017 med tynn margin. Nå ligger det igjen an til en valgthriller i Liberia.

NRK - 18 sep 19 kl. 13:37

26 barn døde i skolebrann

Minst 26 barn og to lærere mistet livet da en koranskole brant ned utenfor Liberias hovedstad Monrovia. Det opplyser kontoret til president George Weah..

Hegnar.no - 25 sep 18 kl. 05:39

Liberiere demonstrerte etter at sedler forsvant

Flere hundre liberiere demonstrerte mandag i hovedstaden Monrovia etter at sedler verdt mer enn 800 millioner kroner forsvant på vei til landets sentralbank..

Aftenposten - 25 sep 18 kl. 05:45

Liberiere demonstrerte etter at sedler forsvant

Flere hundre liberiere demonstrerte mandag i hovedstaden Monrovia etter at sedler verdt mer enn 800 millioner kroner forsvant på vei til landets sentralbank..

Aftenposten - 25 sep 18 kl. 05:45

Liberiere demonstrerte etter at sedler for 800 millioner forsvant

Flere hundre liberiere demonstrerte mandag i hovedstaden Monrovia etter at sedler verdt mer enn 800 millioner kroner forsvant på vei til landets sentralbank..

NRK - 24 nov 15 kl. 17:05

Ebolasmittet gutt døde i Liberia

En 15 år gammel gutt er død av ebola i Monrovia, mindre enn tre måneder etter at landet ble erklært ebola-fritt. Gutten døde mandag på et behandlingssenter nær hovedstaden Monrovia, melder BBC. Guttens bror og far fått fortsatt behandling..

NRK - 22 nov 15 kl. 14:54

Nye Ebola tilfeller i Monrovia

Det er oppdaget tre nye tilfeller av Ebola i Monrovia i Liberia bare to måneder etter at landet ble erklært Ebola fri. I tillegg følges 153 personer opp for å hindre ett nytt Ebola utbrudd. Over 4800 døde av Ebola sist viruset herjet i Liberia..

NRK - 20 mar 15 kl. 19:38

Nytt ebola-tilfelle i Liberia

En person i Monrovia i Liberia har testet postivit for ebolaviruset. Landet har ikke hatt nye tilfeller av ebola på flere uker. Femte mars i år ble den siste pasienten som en vet er smittet med ebola i Liberia friskmeldt, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 14 okt 14 kl. 21:08

Hverdagsliv i ebolaland

Monrovia (NRK): Det er kort mellom liv og død i Liberias hovedstad Monrovia nå. Mens mange forsøker å opprettholde et hverdagsliv midt i ebolaepidemien, må andre gi tapt - uten å få en sjanse til å overleve..

NRK - 14 okt 14 kl. 15:24

Norge gir 75 millioner til ebola

Monrovia (NRK): Norges utenriksminister Børge Brende er på plass i Liberias hovedstad Monrovia og har med seg en ny ebola-sjekk på 75 millioner kroner, men aller først vil han forsøke å løse streiken som har rammet det ebola-herjede landet..

NRK - 13 okt 14 kl. 19:40

Helsearbeidere i Liberia streiker

Monrovia (NRK): – Vi krever penger. Vi krever utstyr. Og dere kan ikke nekte oss å snakke med pressen, roper leger og sykepleiere ved JFK Hospital i Monrovia til en offentlig tjenestemann som forsøker å hindre NRK å komme i kontakt med dem..

NRK - 08 nov 14 kl. 16:21

Møt en av verdens beste journalister i et verdens verste land

Monrovia (NRK) – Norge bør ikke gi penger direkte til Liberia, landet vårt er for korrupt, sier redaktøren til NRK. Denne uka kom meldingen om at han og avisa Front Page Africa får den store medieprisen av Reportere uten grenser..

Aftenposten - 17 okt 14 kl. 06:20

Amerikanske soldater til kamp mot ebola i Liberia

De første av 4000 amerikanske soldater som skal bidra i kampen mot ebola, er kommet til Liberia..

NRK - 15 okt 14 kl. 17:52

Vasker hendene 5–10 ganger i timen

Monrovia (NRK): Når NRK-reporter Sverre Tom Radøy våkner står sprayflaska med klor på nattbordet og må vaske seg med klor 5–10 ganger i timen..

Aftenposten - 13 okt 14 kl. 10:23

- Folk lukker og forlater hus der det er døde

Ebolaepidemien er mer omfattende enn det Verdens helseorganisasjon rapporter, mener Itta Helland-Hansen (34). Hun kom denne uken hjem etter fem ukers jobb i den epidemiherjede byen Monrovia i Liberia..

VG - 11 okt 14 kl. 23:17

Mekie (28) døde av ebola: Her tar søsteren farvel

Denne kvinnen kollapset etter å ha tatt farvel med sin døde søster. Liberias hovedstad Monrovia er blant stedene som er hardest rammet av ebola-epidemien..

NRK - 11 okt 14 kl. 21:38

2000 ebola-pleiere truer med streik

Monrovia (NRK): Helsearbeidere i Liberia truer med å gå ut i streik fra mandag, midt i den svært alvorlige ebolaepidemien. De krever høyere månedslønn enn 2500 kroner for å gjøre den livsfarlige jobben..

NRK - 11 okt 14 kl. 16:49

Slik forbereder NRK seg på tur

Monrovia (NRK): Liberia er verst rammet av Ebola-utbruddet, her er det registrert 2.316 døde. For å jobbe i disse områdene kreves ekstra forbehold..

VG - 28 aug 14 kl. 23:23

Norsk lege reiser hjem fra ebola-oppdrag i Liberia: - For farlig for meg

12. august reiste Gunnar Hasle til Monrovia med Leger uten grenser for å behandle ebolapasienter. Nå trekker han seg fra oppdraget..

P4 - 21 aug 14 kl. 12:25

Ebolasmittet lege skrives ut

Den amerikanske legen som ble smittet av ebola i Liberia skrives ut av sykehuset i Atlanta i dag. Da Kent Brantly fikk viruset informerte legene i Liberias hovedstad, Monrovia, at tilstanden hans var svært kritisk. Nå viser legens blodprøver ikke lenger spor av ebola, og Brantly skal gjenforenes med sin familie i dag, melder CNN..

VG - 20 aug 14 kl. 13:45

Uro i karantene-område i Liberia

En gruppe mennesker i den liberiske hovedstaden Monrovia kastet stein mot politiet i et forsøk på å forlate et område som er under karantene for å hindre spredning av ebola. Politiet svarte med tåregass..

NRK - 19 aug 14 kl. 13:33

Fant ebolapasienter på flukt

De 17 ebolapasientene som stakk av under et angrep mot behandlingssenteret deres i en slum i Monrovia i Liberia, er kommet til rette..

Dagbladet - 19 aug 14 kl. 03:17

Finner ikke rømte ebola-pasienter

Liberiske myndigheter fortsatte mandag en desperat leting etter 17 ebola-pasienter som stakk av etter at et behandlingssenter i et slumområde i Monrovia ble angrepet..

VG - 19 aug 14 kl. 03:03

Resultatløs jakt på rømte ebola-pasienter i Liberia

Liberiske myndigheter fortsatte mandag en desperat leting etter 17 ebola-pasienter som stakk av etter at et behandlingssenter i et slumområde i Monrovia ble angrepet..

NRK - 19 aug 14 kl. 02:46

Rømte ebolapasienter ikke funnet

Liberiske myndigheter fortsatte mandag en desperat leting etter 17 ebola-pasienter som stakk av etter at et behandlingssenter i et slumområde i Monrovia ble angrepet..

VG - 17 aug 14 kl. 14:45

AFP: 29 Ebola-pasienter rømte fra isolasjon

Ifølge vitner nyhetsbyrået AFP har snakket med, skal 29 Ebola-pasienter ha rømt fra en klinikk i Monrovia i Liberia..

VG - 17 aug 14 kl. 14:45

AP: Helsemyndighetene frykter masse-utbrudd av Ebola i Liberia

Liberianske myndigheter frykter at Ebola skal spre seg i slummen West Point i Monrovia etter at minst 29 mulige Ebolasmittede ifølge nyhetsbyrået AFP har rømt fra en klinikk i området..

VG - 04 aug 14 kl. 21:41

Tilbake i Norge etter å ha kjempet mot ebola: - Sjefen min døde

Dagen etter at legen, Shariar Atai (29), kom hjem til Norge etter å ha kjempet mot ebola i Liberia, fikk han beskjed om at sjefen hans på Monrovia-sykehuset var død av den fryktede sykdommen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com