Langt

Saturday, 25 September, 11:37

Nyheter om Langt

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 19 sep 21 kl. 21:20

- Bidens såreste punkt

Han er Langt bedre likt og har vært Langt mer effektiv enn sin forgjenger. Ett tall gjør imidlertid Joe Biden sårbar for angrep..

Aftenposten - 19 sep 21 kl. 17:32

Norge har eksportert mindre strøm så Langt i år enn snittet de siste ti årene

Tross høye strømpriser har Norge eksportert mindre strøm så Langt i år enn snittet de siste ti årene..

NRK - 16 sep 21 kl. 19:45

2.700 nye koronadødsfall i USA

Onsdag døde 2.678 personer av koronaviruset i USA, ifølge tall fra Johns Hopkins University. Døgntallet er blant de aller høyeste så Langt i år.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 16:22

Bratberg Lund (23) sendte Sandviken videre til semifinale, men treneren var Langt fra fornøyd.

Sandviken var Langt unna toppnivå i kvartfinalen mot 1.-divisjonslaget Fløya, men gjorde jobben og sikret avansement i….

NRK - 2 timer siden

Ingen tatt etter knivstikking

Ingen er så Langt pågrepet etter knivstikkingen i Åros i Asker fredag ettermiddag, skriver NTB. En ung mann døde, etter det som skal ha startet som en slåsskamp. Det var flere vitner som så en ung mann løpe fra stedet.

NRK - 15 timer siden

Innstilt fly etter vulkanutbrot

Eit nytt vulkanutbrot på den spanske kanariøya La Palma har ført til at fleire fly til og frå øya er innstilt fredag kveld, opplyser flyplasstyresmaktene. Fleire flyselskap har avgjort å la flya stå på bakken etter at vulkanen igjen byrja å spy ut tjukke oskeskyer etter det nye utbrotet. Det er første gong sidan utbrotet starta søndag, at fly har vorte innstilte.

NRK - 15 timer siden

Innstilte fly etter vulkanutbrot

Eit nytt vulkanutbrot på den spanske kanariøya La Palma har ført til at fleire fly til og frå øya er innstilt fredag kveld, opplyser flyplasstyresmaktene. Fleire flyselskap har avgjort å la flya stå på bakken etter at vulkanen igjen byrja å spy ut tjukke oskeskyer etter det nye utbrotet. Det er første gong sidan utbrotet starta søndag, at fly har vorte innstilte.

E24 - 10 sep 21 kl. 06:00

Kryptoeksperter: Her bør du investere – og dette bør du holde deg Langt unna

E24 har snakket med eksperter som gir sine beste råd til hvilke kryptovalutaer som egner seg best til sparing og investeringer, og hvilke mynter du burde holde deg Langt unna dersom du ikke vil gå på en smell..

NRK - Igår: 08:31

Færre tas av fotobokser

I fjor ble det skrevet ut 65.000 fotoboksforelegg. Det var 5000 færre enn året før.

NRK - Igår: 04:36

Vulkanutbrudd i Guatemala

Fuego-vulkanen i Guatemala begynte torsdag å spy ut lava og aske, men det er så Langt ikke nødvendig å evakuere folk, ifølge myndighetene. Utbruddet formet en rødglødende elv, som rant nedover fjellsiden. Vulkanen ligger om lag 35 kilometer sørvest for hovedstaden Guatemala City by..

Dagbladet - Igår: 21:41

Mennenes dommedag, kvinnenes apokalypse

I tv-serien «Y: The Last Man» er en verden uten menn Langt fra en dans på roser..

VG - Igår: 18:28

23-åring overrasket stort: – Han er fryktelig god

TRYVANN (VG) Thomas Helland-Larsen distanserte blant andre verdensmester Hans Christer Holund (32) og vant et 10,3 kilometer Langt rulleskirenn torsdag ettermiddag..

NRK - I førrgår: 09:53

Sverige opphever restriksjoner

29.september fjerner svenske myndigheter nesten alle dagens koronarestriksjoner. Bllant annet forsvinner begrensninger på hvor mange som får være til stede i teatre, på konserter og idrettsarrangementer.

NRK - I førrgår: 07:22

Barn dør i al-Hol-leiren

62 barn er døde så Langt i år i al-Hol-leiren i Syria. Det betyr at det dør 2 barn hver uke i leiren, i følge Redd Barna. Leirene drives av de kurdiske styrkene som har kontrollen i det nordøstlige Syria.

NRK - 08 sep 21 kl. 17:24

20 prosent fattige får vaksine i år

Kun 20 prosent av befolkningen i fattige land vil få koronavaksine i 2021, melder vaksinesamarbeidet Covax. Tallet er Langt lavere enn det de hadde forventet. Uttalelsen kommer dagen etter at den Den internasjonale legemiddelindustriforeningen (IFPMA) uttalte at det vil bli produsert nok koronavaksiner til verdens befolkning i slutten av år 2021.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:12

Over 120 sivile skal være drept

Ifølge lokale tjenestemenn skal Tigray-opprørere ha drept over 120 sivile i en landsby nær Amhara-regionen i Etiopia, skriver NTB. Administrator i Dabat i Amhara -regionen, Sewunet Wubalem, sier til nyhetsbyrået AP at de så Langt har funnet 123 døde og forventer å finne flere. Blant dem er barn, kvinner og eldre.

Aftenposten - I førrgår: 21:04

Besøkstallene har vært «begredelige». Nå satser kinoene på hjelp fra en hemmelig agent.

Billettsalget har vært Langt under normalt for kinoene de siste månedene..

NRK - 22 sep 21 kl. 09:00

Børsnedgang i Japan

Nedgangen i Japan kom til tross for kunngjøringen tidligere onsdag om at Evergrande har inngått nedbetalingsavtale. Senere onsdag skal USAs sentralbank holde pressekonferanse etter et to dager Langt rentemøte. I Hongkong og Sør-Korea var finansmarkedene stengt onsdag på grunn av offentlige høytidsdager..

NRK - 22 sep 21 kl. 06:45

Advarer hundeeiere mot virus

Veterinærer ber hundeeiere være oppmerksomme etter at flere hunder har blitt alvorlig syke av parvoviruset. Haugesunds Avis skriver at dyrlegene blir nedringt av hundeeiere, og at det så Langt er registrert to døde hunder. Parvoviruset gir smerter i magen og tarmene, og hundene kan bli svært dårlige av viruset..

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 22:28

For første gang disponerer USA nå et norsk krigsskip: – Militær avskrekking i sin reneste form

Bare USA gir Norge troverdig beskyttelse mot Russland. Derfor disponerer USA nå et norsk krigsskip til Langt ut i 2022..

VG - 21 sep 21 kl. 20:54

Sjansesløseri - men Norge har 13–0 på to VM-kvalik-kamper

(Kosovo-Norge 0–3) Seieren mot Kosovo skulle ha vært Langt større - men Norge har 13–0 i målforskjell etter to kamper i VM-kvalifiseringen..

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 20:54

Sjansesløseri - men Norge har 13–0 på to VM-kvalik-kamper

(Kosovo-Norge 0–3) Seieren mot Kosovo skulle ha vært Langt større - men Norge har 13–0 i målforskjell etter to kamper i….

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 20:54

Skår i gleden for Norge: Maanum skadet

(Kosovo-Norge 0–3) Seieren mot Kosovo skulle ha vært Langt større – men Norge har 13–0 i målforskjell etter to kamper i….

VG - 21 sep 21 kl. 20:54

Skår i gleden for Norge: Maanum skadet

(Kosovo-Norge 0–3) Seieren mot Kosovo skulle ha vært Langt større – men Norge har 13–0 i målforskjell etter to kamper i VM-kvalifiseringen..

NRK - 21 sep 21 kl. 19:52

Nye sprekker på La Palma

Ein ny sprekk der lava veltar ut, har tvunge ytterlegare 500 menneske til å evakuera etter vulkanutbrotet på øya La Palma på Kanariøyene. Utbrotet som starta søndag, har så Langt ført til at minst 190 bygningar er øydelagde. 6000 menneske er evakuerte..

NRK - 21 sep 21 kl. 17:13

Biden vil ha palestinsk stat

President Joe Biden nemnde Palestina særskilt i sin tale i FNs hovudforsamling då han gjekk inn for ein palestinsk stat. – Vi er fullt forplikta til å forsvara Israels tryggleik. Men eg meiner stadig at ein tostatsløysing er den beste måten å sikra Israels framtid som ein jødisk og demokratisk stat på, som lever i fred ved sidan av ein levedyktig, suveren og demokratisk palestinsk stat, sa han.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 16:49

Langt færre fikk hjerteinfarkt under pandemien. Nå lurer spesialistene på hvorfor.

De tre månedene Norge var stengt ned, kom færre til sykehus med hjerteinfarkt og hjertesvikt..

NRK - 21 sep 21 kl. 09:19

Færre hjartesjuke i 2020

Det var Langt færre pasientar med akutt hjarteinfarkt, atrieflimmer og hjartesvikt i 2020 enn året før, viser tal frå Folkehelseinstituttet. FHI trur det kan ha delvis samanheng med koronapandemien, og tiltaka som er sett i verk for å hindre viruset. Dødelegheita av hjarte- og karsjukdommar i 2020 var den lågaste sidan 1970..

E24 - 21 sep 21 kl. 04:01

Hongkong-børsen faller forsiktig

Det er Langt roligere utvikling på de asiatiske børsene natt til tirsdag. Unntaket er Tokyo der børsuken åpnes med bratt nedgang..

NRK - 20 sep 21 kl. 20:33

Serveringsnekt for Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro har støtt på utfordringer som uvaksinert statsleder under ukens FN-møte i New York. Bolsonaro har gjort et poeng ut av at han ikke vil la seg vaksinere mot korona. Men siden alle restaurantene i New York krever at man er vaksinert for å slippe inn, må Brasils president se Langt etter middag med bordservering.

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 18:27

Harmoni eller hurlumhei i Hurdal?

For Jonas Gahr Støre er det fortsatt Langt frem. Og kort tid..

NRK - 20 sep 21 kl. 13:21

Meir kvelds- og nattarbeid

Fleire nordmenn jobbar meir kveld og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har dette stige til 58 prosent.

NRK - 20 sep 21 kl. 13:21

Vi jobbar meir ulempe

Fleire nordmenn jobbar meir kveld, helg og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har dette stige til 58 prosent.

NRK - 20 sep 21 kl. 07:30

Lågare straumeksport

Noreg har eksportert mindre straum så Langt i år enn gjennomsnittet for dei siste ti åra. Eksporten fall også kraftig i august på grunn av mindre vatn i magasina. Ifølge NVE er norske vassmagasin 65 prosent fulle.

VG - 20 sep 21 kl. 02:35

Norsk major om Kabul-evakueringen: – Dommedagsstemning

LUFTROMMET OVER VIKEN (VG) – Dette er Langt ifra de opprivende scenene vi opplevde på flyplassen i Kabul, sier major og anestesilege Åke Erling Andresen om evakueringsøvelsen VG fikk være med på..

E24 - 19 sep 21 kl. 16:02

Lavere strømeksport i år enn snittet siste ti år: – Ikke slik at produksjonen raser av gårde nå

Tross høye strømpriser har Norge eksportert mindre strøm så Langt i år enn snittet de siste ti årene. – Den kyniske tilnærmingen blant produsentene, den tror jeg ikke du finner, sier Knut Lockert i Distriktsenergi..

NRK - 19 sep 21 kl. 12:19

Får behandling av helsepersonell

Motorsykkelføraren som var involvert i ei ulykke i Alnestunnelen i Giske får behandling av helsepersonell på staden. Skadeomfang er så Langt ukjent, men han skal ifølge politiet vere våken. Naudetatane er på staden og ei luftambulanse er på veg..

NRK - 19 sep 21 kl. 12:00

Tunnel stengt etter ulykke

Det er full stopp i Alnestunnelen i Giske kommune etter ei motorsykkelulykke. Ein person skal vere involvert i ulykka og det er snakk om personskade, melder politiet. Skadeomfang er så Langt ukjent.

Aftenposten - 19 sep 21 kl. 08:57

Ulik oppfatning av å dele treningsøkter: – Det har gått for Langt

LAVAZÈ (VG) Noen av utøverne på langrennslandslaget deler store deler av treningen på treningsappen Strava, mens andre….

VG - 19 sep 21 kl. 08:57

Ulik oppfatning av å dele treningsøkter: – Det har gått for Langt

LAVAZÈ (VG) Noen av utøverne på langrennslandslaget deler store deler av treningen på treningsappen Strava, mens andre vil være mer hemmelighetsfulle..

NRK - 18 sep 21 kl. 20:31

Få Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6.

Aftenposten - 18 sep 21 kl. 20:38

Her depper han etter dramaet på overtid: - Utrolig kjipt

Han var Langt nede, Robin Bjørnholm Jatta. Etter selvmålet som avgjorde lokalderbyet. På overtid..

NRK - 18 sep 21 kl. 19:01

Iden forsvarte VM-tittelen

Gustav Iden var fullstendig overlegen på det avsluttende halvmaratonen med løping, og triatleten forsvarte sitt VM-gull i Ironman 70.3 (halv-Ironman) lørdag. Bergenseren passerte målstreken 3.

NRK - 18 sep 21 kl. 18:02

Ubåtsaken kan skade Nato

Den diplomatiske krisen mellom Frankrike, USA og Australia har skapt dyp splittelse mellom sentrale Nato-land. Frankrikes tilbakekalling av sine ambassadører til USA og Australia vekket stor oppsikt fredag kveld. Årsaken var at Australia vraket en fransk ubåtkontrakt verdt flere hundre milliarder kroner og heller inngikk et strategisk partnerskap med USA og Storbritannia.

NRK - 18 sep 21 kl. 13:25

Danmark: Bindende klimamål

Statsminister Mette Frederiksen sier at landbruket i Danmark trenger bindende klimamål for å få ned CO₂-utslippene. – Vi må gjøre mer for klimaet, sa Frederiksen i sin tale på Sosialdemokratenes kongress i Aalborg lørdag. Hun trakk blant annet fram rapportert fra FNs klimapanel IPCC.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt