Langt

Onsdag, 21 April, 15:10

Nyheter om Langt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 april 21 kl. 16:09

Fem nye smittede i Midtre Gauldal

Fem nye er bekreftet smittet så Langt i dag i Midtre Gauldal. Dette betyr at i alt 31 personer er bekreftet smittet så Langt i det pågående utbruddet..

VG - 11 april 21 kl. 15:37

Eirik (28) gikk 476 km på ski på ett døgn

Verdensrekorder har stått for fall i helgen. Mens ukjente Eirik Asdøl (28) har gått ellevilt Langt på ett døgn, går skiprofilen Anders Aukland (48) & co. for å gå så Langt som mulig i ett strekk..

NRK - 11 april 21 kl. 09:35

700 drept etter kuppet i Myanmar

Militærjuntaens vold mot demonstranter i Myanmar har så Langt krevd over 700 liv, opplyser aktivister. I går meldte øyenvitner at over 80 demonstranter ble drept i byen Bago. En talsmann for militærjuntaen sier at 248 personer er drept så Langt..

NRK - 2 timer siden

25 koronadødsfall registrerte

Det er registrert 25 koronadødsfall hjå Folkehelseinstituttet det siste døgnet. Dette er ein kombinasjon av dødsfall dei siste dagane, etterregistrering og oppdaterte tal frå Dødsårsaksregisteret. Dødsfalla er i hovudsak frå veke 15 og 16, men somme er frå så Langt tilbake som veke 5..

Aftenposten - 5 timer siden

Nordmenn med 50 millioner i kryptoverdier har unndratt skatt

Skatteetaten har funnet ut at opptil 70.000 personer eier kryptovaluta, men anslår at det reelle tallet er Langt høyere..

E24 - 6 timer siden

Nordmenn med 50 millioner i kryptoformue har unndratt skatt

Skatteetaten har funnet ut at opptil 70.000 personer eier kryptovaluta, men anslår at det reelle tallet er Langt høyere..

NRK - 7 timer siden

Få søkarar til distriktsjobbar

Næringsdepartementet gjorde det mogleg å søka på departementsjobb, sjølv om ein bur Langt frå Oslo. Likevel var 8 av 10 søkarar frå Oslo eller Viken..

E24 - 17 timer siden

Netflix fikk Langt færre abonnenter enn ventet

Strømmegiganten faller i etterhandelen på Wall Street etter at selskapet skaffet færre betalende medlemmer enn hva markedet håpet på..

NRK - Igår: 11:28

Etterforsker karantenebrudd

Øst politidistrikt har så Langt registrert 74 anmeldelser om brudd på regelverket om karantenehotell. Anmeldelsene gjelder både ved Oslo lufthavn Gardermoen og ved riksgrensen, opplyser politiinspektør Anne Utaker Langseth til Dagbladet. Øst politidistrikt har tidligere opplyst at de ikke har til hensikt å pågripe folk som bryter karanteneplikten, men at personene blir anmeldt.

NRK - Igår: 09:55

Mange dødsfall i India

I India går krematorieovnene for fullt. Rapporter fra krematoriene tyder på at dødstallene forårsaket av covid-19 kan være høyere enn det myndighetene oppgir. Flere krematorium i indiske delstater melder om voldsom økning i antall kremasjoner de siste ukene.

NRK - Igår: 07:10

Asker: Lite smitte spres på skolen

Smittetall for Asker viser at kun én av fem barn og unge ble smittet på skolen, skriver Budstikka. Etter nærmere undersøkelser av perioden 1. februar -17.

VG - Igår: 16:51

Her får Ap-Raymond sitt første vaksinestikk

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) fikk sitt første vaksinestikk mandag ettermiddag. Han sier helgens parkglede gikk Langt over streken..

NRK - I førrgår: 15:06

– Utestenges fra landslagsfotball

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) truer med å utestenge spillere som deltar i den nye superligaen fra landslagsfotball. De kommer ikke til å få være med i EM, og får ikke spille for landslagene sine, ifølge Uefa-president Aleksander Čeferin. 12 topplag fra engelsk, spansk og italiensk fotball har så Langt sagt at de skal være med i turneringen..

E24 - I førrgår: 14:19

Bergen strammer inn for barn og unge: - Sitter Langt inne

Lettelsene barn i Bergen fikk for idrett- og fritidsaktiviteter varte bare i fire dager. Men det blir ikke ny skjenkestopp..

VG - I førrgår: 14:04

Bergen strammer inn for barn og unge: - Sitter Langt inne

Lettelsene barn i Bergen fikk for idrett- og fritidsaktiviteter varte bare i fire dager. Men det blir ikke ny skjenkestopp..

VG - I førrgår: 11:28

Farvel Liverpool?

Planene om en lukket europeisk eliteliga er så Langt fra Shanklys filosofi man kan komme. Hvis Liverpool går dit, er det ikke jeg som forlater Liverpool. Det er dere som forlater meg.

NRK - 04 april 21 kl. 10:33

Bare 13 smittet av influensa til nå

Hvert år smittes rundt 500.000 personer i Norge med influensa. Så Langt denne sesongen har det totalt blitt påvist 13 smittetilfeller.

NRK - I førrgår: 19:51

Finværet fortsatte mange steder

Det varme og tørre været har også i dag fått mange til å møtes ute. Tønsberg har vært varmest i Norge med 19,3 grader. Målestasjonen på Florida i Bergen noterte 18 grader, det høyeste så Langt i år.

Aftenposten - 18 april 21 kl. 15:05

August (20) lurte hele Glimt-forsvaret – beskjeden til sjefen er klar

August Mikkelsen er lei av benketilværelsen. Nå mener han at han er klar for å spille Langt mer for «Gutan»..

Aftenposten - 18 april 21 kl. 12:31

Fryktet å bli glemt – gjorde comeback etter to år Langt skademareritt

Andreas Helmersen fikk endelig belønning etter uendelig mange timer alene på veien tilbake til fotballbanen..

Aftenposten - 18 april 21 kl. 11:42

Som spedbarn ble hun lagt i solen for å dø fordi hun er jente. Nå sitter hun ansikt til ansikt med Taliban.

Fredsforhandlingene i Afghanistan spisser seg til. For kvinnene som deltar, er diskusjonene med Taliban Langt fra den….

NRK - 18 april 21 kl. 10:41

Gir Tsjekkia full støtte

– Storbritannia gir Tsjekkia full støtte, etter at landet har avslørt hvor Langt russisk etterretning er villig til å gå, sier utenriksminister Dominic Raab. Tsjekkia jakter blant annet på mennene som mistenkes for nervegiftangrepet i England i 2018..

NRK - 17 april 21 kl. 19:16

Mange priser finværet i Oslo

Finværet i Oslo-området har fått mange til å ta lørdagskvelden ute i parker og friområder. Flere steder holder ikke alle på meteren. Operasjonsleder Tor Grøttum i Oslo politidistrikt forteller om henvendelser gjennom hele ettermiddagen og kvelden.

Aftenposten - 17 april 21 kl. 07:45

Besteforeldre er de beste kokkene

Selv om dere bor Langt unna, gleder jeg meg til hver gang jeg skal besøke dere..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 21:18

Andre land har satt Langt flere doser. Men FHI valgte å se kun på norske tall da de ga råd om å skrote vaksinen.

FHI brukte norske tall da de konkluderte med at Astra Zeneca-vaksinen skulle skrotes..

NRK - 16 april 21 kl. 16:17

To sykehjemspasienter døde i Oslo

To hjemmeboende sykehjemspasienter i Oslo er døde av covid-19, melder kommunen. De to døde henholdsvis sist lørdag og onsdag, og var ikke fullvaksinerte. 59 sykehjemsbeboere og 7 pasienter på helsehus i Oslo er døde i koronapandemien så Langt..

VG - 16 april 21 kl. 16:20

Forsvaret bekrefter: Slik angrep IS norske soldater

For første gang forteller Forsvaret at norske soldater deltok i skarpe oppdrag mot IS inne i Syria. Enheten som major Knut Andreas Flydal ledet ble utsatt for et tolv timer Langt angrep fra krigere som kjempet til døden..

NRK - 16 april 21 kl. 16:17

To pasienter døde i Oslo

To hjemmeboende pasienter i Oslo er døde av covid-19, melder Sykehjemsetaten i kommunen. De to døde henholdsvis sist lørdag og onsdag, og var ikke fullvaksinerte. 59 sykehjemsbeboere og 7 pasienter på helsehus i Oslo er døde i pandemien så Langt..

Aftenposten - 16 april 21 kl. 16:12

Nysigneringene kan være på vei og bedring på skadefronten for Klepp

Etter en trøblete oppkjøring med en rekke skader og mangel på signeringer, ser det nå Langt lysere ut for Klepp en drøy….

NRK - 16 april 21 kl. 03:42

360.000 korona-døde i Brasil

Den mislykkede politiske håndteringen av koronapandemien har ført Brasil ut i en humanitær katastrofe, mener Leger Uten Grenser. Så Langt er 360.000 døde.

VG - 15 april 21 kl. 22:20

Her har de bakvakt som brannmann hele døgnet

SALANGEN (VG) I tillegg til sine andre jobber, er de klare til å rykke ut når som helst som brannmenn i bygda. Men med et politi Langt unna, må de stadig oftere ta deres plass først på stedet, forteller brannmennene..

NRK - 15 april 21 kl. 14:07

Økende smittetrend i Sverige

Det er registrert 41 nye dødsfall i Sverige det siste døgnet. Så Langt under pandemien er det registrert 13 761. Svenske helsemyndigheter opplyser at det er økende smittetrend i landet, og at helsevesenet er presset over hele landet..

NRK - 15 april 21 kl. 14:07

Helsevesenet er presset i Sverige

Svenske helsemyndigheter opplyser at at helsevesenet er presset over hele landet. Situasjonen blir beskrevet som svært alvorlig. Det er en økende smittetrend i landet.

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

Aftenposten - 15 april 21 kl. 10:45

Nå betaler Oslo-folk Langt mer for strømmen: Dobbelt så dyr strøm i sør som i nord

Strømprisen i Oslo, Bergen og Kristiansand er på sitt høyeste siden februar, men halve landet får rabatt..

E24 - 15 april 21 kl. 10:33

Nå betaler Oslo-folk Langt mer for strømmen: Dobbelt så dyr strøm i sør som i nord

Strømprisen i Oslo, Bergen og Kristiansand er på sitt høyeste siden februar, men halve landet får rabatt. Torsdag er strømprisen i Sør-Norge dobbelt så høy som i Molde, Trondheim og Tromsø..

VG - 15 april 21 kl. 09:50

Morten Hegseth og Sigrid Bonde Tusvik leder årets Gullruten

Morten Hegseth og Sigrid Bonde Tusvik synes fjorårets utdeling var uprofesjonell, og lover et Langt bedre show i år..

Aftenposten - 15 april 21 kl. 08:43

Hun hadde Langt mer i seg enn det man så ved første øyekast

Inger Marie Ytterhorn (1949–2021).

Aftenposten - 15 april 21 kl. 08:24

Nær sjokkovergang: Gamsten forhandler med Ranheim

Tidligere landslags- og RBK-profil Morten Gamst Pedersen (39) er i forhandlinger med Ranheim, og skal Langt på vei være….

NRK - 14 april 21 kl. 21:44

Mystisk likfunn ved Lyngør

Politiet ber om hjelp etter det mystiske likfunnet i skjærgården i påsken. Levningene ble funnet på en populær holme utenfor Lyngør. Så Langt er det ingen savnede som kan knyttes opp mot funnet på holmen.

NRK - 14 april 21 kl. 18:39

279 koronadødsfall i Tyrkia

Tyrkia har det siste døgnet registrert det høyeste koronadødstallet så Langt under pandemien med 279 døde. melder Reuters..

NRK - 14 april 21 kl. 18:00

38 koronadødsfall i Storbritannia

I Storbritannia er det registrert 38 koronadødsfall i løpet av det siste døgnet, og nærmere 2500 nye smittede. Tallet på smittede og døde i landet har falt kraftig i takt med vaksineringen. Så Langt har over 32 millioner briter fått første vaksinedose, over 8 millioner har fått to..

VG - 14 april 21 kl. 15:27

Store uenigheter før nedstengingen: FHI følte seg ikke hørt

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet var Langt fra enige om store smitteverntiltak før Norge stengte ned 12. mars i fjor..

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så Langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

NRK - 14 april 21 kl. 12:56

Flere sivile afghanere blir drept

Til tross for fredsforhandlinger mellom regjering og Taliban har dødsfall blant sivile i Afghanistan økt kraftig så Langt i år. Det viser tall fra FN i landet. De kommer samtidig med at USA er ventet å kunngjøre at deres og Natos styrker skal hjem..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt