Krever

Thursday, 28 September, 09:25

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 30 minutter siden

United-treneren Krever mer av kjempetalentet

I Manchester Uniteds ving-krise Krever manager Erik ten Hag (53) at stjerneskuddet Alejandro Garnacho (19) tar mer….

VG - 30 minutter siden

Ten Hag Krever mer av supertalentet: − Har ikke vært bra nok

I Manchester Uniteds ving-krise Krever manager Erik ten Hag (53) at stjerneskuddet Alejandro Garnacho (19) tar mer ansvar..

VG - 17 timer siden

Innrømmet innside-feil: Krever nye svar fra Gram

Forsvarsminister Bjørn Arild Gram (Sp) innrømmet at sakene knyttet til milliardkontrakt til våpenprodusenten Nammo burde vært håndtert som innsideinformasjon i Forsvarsdepartementet. Nå Krever kontrollkomiteen på Stortinget nye svar..

Klartale - 23 timer siden

En fin, men også tøff tid

Du har nettopp slitt deg gjennom 13 år med skole. Så er det på an igjen. Med studier.

NRK - 24 sep 23 kl. 23:03

Scholz Krever etterforskning av visum-skandalen i Polen

Tysklands statsminister Olaf Scholz Krever en etterforskning av at polske diplomater skal ha gitt visum i bytte mot bestikkelser. Scholz vil at anklager om at polske myndigheter skal ha visst om og sett gjennom fingrene med det som skjedde, skal etterforskes, skriver Financial Times. Videre truer den tyske statsminister med å gjenopprette grensekontrollen for å hindre at papirløse flyktninger fra Polen strømmer inn i Tyskland.

NRK - 22 sep 23 kl. 14:12

FN Krever at Iran skrinlegger hijab-lov

FN Krever at Iran skrinlegger en ny lov med strenge straffer for kvinner som ikke kler seg i henhold til streng islamsk kleskode. Kvinner risikerer opptil ti år i fengsel hvis de ikke kler seg etter loven. – Loven skjerper fengselsstraffene betydelig og gjør det mulig å gi bøter til kvinner, sier talsperson Ravina Shamdasani for FNs høykommissær for menneskerettigheter.

NRK - 15 sep 23 kl. 04:36

Ambassadeansatt Krever erstatning

En ansatt på en ambassade i Norge fikk sparken for å ha sendt konfidensielle e-poster til sin private konto. Kvinnen Krever nå en halv million kroner i erstatning. Saken skal opp for Oslo tingrett neste uke, skriver Avisa Oslo.

NRK - 14 sep 23 kl. 17:54

Krever strakstiltak for å forebygge ulykker

Teknisk- og miljøutvalget i Gamvik kommune Krever at Troms og Finnmark fylkeskommune gjør strakstiltak på fylkesvei 888, Holmenveien/Lilleborgveien, som er hovedinnfartsåren til tettstedet Mehamn i Gamvik kommune. Strakstiltakene kreves etter at det har skjedd to ulykker på strekningen og veien er sterkt trafikkert av personbiler og tungtransport, samt et endret trafikkbildet etter åpningen av den nye lokale Coop butikken, heter det i saksframlegget. Tiltakene som foreslås er blant annet å sette ned hastigheten på strekningen og gjøre veien enveiskjørt..

NRK - 14 sep 23 kl. 11:57

Konservativt i Balsfjord Krever omvalg

Partiet Konservativt i Balsfjord Krever omvalg. Det opplyser lokalleder i partiet til Dagbladet. Bakgrunnen for kravet er at det ikke var stemmesedler i et valglokale.

Dagbladet - 14 sep 23 kl. 12:05

Krever omvalg

Partiet Konservativt i Balsfjord kommune Krever omvalg etter at det manglet stemmer i valglokalet..

VG - 13 sep 23 kl. 19:00

Spillerforeningen i NFL Krever kunstgressforbud etter Rodgers-skade

To dager etter at superstjernen Aaron Rodgers ødela hælsenen i sesongåpningen Krever spillerforeningen i NFL at ligaen faser ut kunstgressunderlag..

NRK - 13 sep 23 kl. 08:42

Bergenslisten Krever omtelling

Bergenslisten Krever omtelling etter endringen i mandatfordeling i Bergen. Det skriver BA. Etter fintelling i går kveld ble det klart at Venstre overtar ett av Bergenslistens mandater.

Klartale - Igår: 06:00

Styringsrente

---StyringsrenteNorges Bank satte styringsrenta til 4,25 prosent. Sjef Ida Wolden Bache snakket om norsk økonomi sist torsdag.Ordet «styringsrente» består av to ord.

VG - Igår: 13:25

Carl I. Krever votering om Finnes og Flem

Frp-høvdingen Carl I. Hagen mener det er viktig å få høre versjonene til aksjeektemennene til Anniken Huitfeldt og Erna Solberg..

VG - I førrgår: 06:28

Tirsdag 26. september: Dette har skjedd i natt

Fagforeningsleder Richard Storevik Krever at bankene ikke øker utlånsrenten ytterligere. Ett av tiltakene han ser på er mulig boikott av bankene som øker rentene..

NRK - I førrgår: 03:49

Åpner for bankboikott

Fagforeningsleder Richard Storevik i Fellesforbundet åpner for å vurdere en bokoitt av banker som setter opp renten. Storevik leder avdeling 5 i Fellesforbundet – en avdeling med over 6000 medlemmer – hovedsakelig i industrien. Han Krever at bankene – i de vanskelige tidene som er nå – ikke øker utlånsrenten ytterligere etter Norges Banks siste renteheving, og peker på Sparebank1 Hallingdal Valdres, som har valgt å ikke sette opp renten.

NRK - I førrgår: 15:52

Kosovo ber Serbia utlevere seks menn som har krysset grensen til Serbia

Kosovos innenriksminister Xhelal Svecla hevder at seks menn mistenkt for angrepene i Nord-Kosovo, har krysset grensen til Serbia. Han Krever at de blir utlevert. – Informasjon vi har fått så langt, viser at seks terrorister blir behandlet på et sykehus i Novi Pazar.

NRK - I førrgår: 15:01

Klimademonstrasjoner med kjempeblekksprut i Oslo

I forbindelse med Arbeiderpartiets landsstyremøte hadde Greenpeace montert en fem meter høy blekksprut på Arbeidersamfunnets Plass i Oslo. Blekkspruten var en protest mot at regjeringen i sin mineralstrategi åpner for gruvedrift på havbunnen. I høst skal Stortinget behandle saken.

Aftenposten - 08 sep 23 kl. 05:44

Her skriver Raymond Johansen brev til Høyres Oslo-topp. Krever skattesvar i løpet av dagen.

Raymond Johansen Krever, i brevs form, at Eirik Lae Solberg legger frem et regnestykke som viser hvordan Høyre-kuttet i….

Aftenposten - 22 sep 23 kl. 21:12

Klubbens første kanadier Krever opprykk: – Der er vi på samme bølgelengde

Nidaros er hans 12. klubb på seks år. Nå skal Braylon Shmyr ta klubben tilbake til toppen..

NRK - 22 sep 23 kl. 20:44

EU er misfornøyd med Polens visum-svar

EU-kommisjonen er misfornøyd med Polens forklaring i visumskandalen, der polske diplomater skal ha gitt visum i bytte mot bestikkelser. – Brevet fra polske myndigheter svarer ikke tilstrekkelig på alle spørsmålene som ble stilt av kommissæren, sier en talsperson for EU-kommisjonen fredag. Derfor gjelder fremdeles svarfristen EU-kommisjonen har satt den 3.

NRK - 04 sep 23 kl. 20:29

Advokat Krever 10 millioner kroner etter Birgitte Tengs-saken

Advokat Arvid Sjødin Krever 10 millioner kroner etter å ha forsvart fetteren til Birgitte Tengs som til slutt ble frikjent for drapet på sin egen kusine. – Timelisten er på 71 sider. Jeg kommer til å kreve over 10 millioner kroner i betaling.

NRK - 21 sep 23 kl. 10:34

SV vil be Solberg om skriftlig redegjørelse

SV foreslår at Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité inviterer tidligere statsminister Erna Solberg (H) til å komme med en skriftlig redegjørelse om aksjesaken. – Der kan hun selv gjøre en vurdering av omfanget av sin inhabilitet og gi komiteen alle nødvendige opplysninger, sier SVs Audun Lysbakken til NRK. Han sitter i komiteen.

NRK - 03 sep 23 kl. 17:13

Stortings-ektefeller bør rapportere om egen økonomi, Krever MDG

MDG Krever at også ektefeller eller partnere til stortingsrepresentantene må rapportere om sine økonomiske interesser. – Folk over hele landet rister på hodet over en lang rekke skandaler i norsk toppolitikk. Trettebergstuen, Brenna, Borten Moe, Huitfeldt og Solberg – hvor lang skal denne listen bli før man tar grep?

NRK - 20 sep 23 kl. 13:06

EU Krever redegjørelse fra Polen i visum-skandale

EU ønsker en redegjørelse fra polske myndigheter om visum-skandalen der polske diplomater skal ha gitt visum i bytte mot bestikkelser. EU-kommisjonen gir Polen en frist på to uker med å komme med en redegjørelse i saken. Saken omtales som «svært bekymringsfull», av en talsperson for EUs innenrikskommissær Ylva Johansson.

NRK - 03 sep 23 kl. 08:38

Krever ny granskning av forliset til Utvik Senior

Etterlatte vil at Justisdepartementet gjenopptar granskningen etter forliset av fiskebåten "Utvik Senior". Fiskebåten med ni mann ombord forliste utenfor Senja 17. februar 1978.

VG - 19 sep 23 kl. 10:14

Jeg Krever omvalg!

Mistanken styrkes for meg om at partiet Høyre – med partilederen i spissen – har forsøkt en dekkoperasjon for å redde valget..

VG - 18 sep 23 kl. 23:21

Krever å få se hemmelige SMK-dokumenter

Rødt vil kreve at kontrollkomiteen på Stortinget får se de hemmeligholdte dokumentene om Erna Solbergs habilitetsvurderinger fra Statsministerens kontor (SMK)..

VG - 18 sep 23 kl. 09:22

Frp-Limi: Fortell alt

All informasjon om aksjehandelen til Erna Solbergs ektemann, må legges fram nå for å unngå tillitsbrudd mellom politikerne og velgerne. Det Krever Frp-leder Hans Andreas Limi..

NRK - 18 sep 23 kl. 08:18

Forbrukerrådet: Strømsalgselskaper tar ulovlig høye fakturagebyrer

Strømsalgselskaper tar opptil 74 kroner for utsendelse av papirfaktura, skriver Forbrukerrådet. De Krever nå at selskapene refunderer kundene som har betalt for mye. – En oversikt fra sammenligningstjenesten strømpris.

E24 - 18 sep 23 kl. 08:19

Forbrukerrådet: Strømselskaper tar ulovlig høye fakturagebyrer

Noen strømselskaper tar opptil 74 kroner for å sende ut papirfakturaer. Forbrukerrådet mener dette er ulovlig mye og Krever at selskapene refunderer kundene..

NRK - 17 sep 23 kl. 23:08

Støre møtt av klimademonstranter i Minneapolis

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ble søndag avbrutt av klimademonstranter da han besøkte det norsk-amerikanske miljøet i Minneapolis i delstaten Minnesota. Det skjedde under et møte med den amerikanske senatoren Amy Klobuchar (D) i Norway House. Demonstrantene Krever at Norge slutter å lete etter olje.

NRK - 17 sep 23 kl. 15:00

Klimaaktivister malte Brandenburger Tor i protest

Klimaaktivister fra gruppa Last Generation sprayet søndag oransje og rød maling på alle søylene i Brandenburger Tor, ett av Berlin mest kjente landemerker. Ifølge miljøvernorganisasjonen ble det brukt brannslukkere til å spraye den berømte porten. De sprayet også maling på Pariser Platz, som ligger foran monumentet i paradegaten Unter den Linden.

NRK - 13 aug 23 kl. 22:42

Nordkapp Sp mener Slagsvold Vedum må trekke seg som partileder

Nordkapp Senterparti har hatt medlemsmøte angående regjeringens kraftpakke til Finnmark. Lokallaget har nå sendt et brev til sentralstyret i Sp som de Krever blir behandlet. I brevet står det at Nordkapp Sp Krever å få en forklaring på hvorfor Senterpartiet har støttet et slikt forslag i regjeringen, på tross av at medlemsmassen har vedtatt at de er imot.

VG - 29 aug 23 kl. 23:48

Listhaug Krever svar fra Solberg: – Har krav på å vite

BERGEN (VG) 13 dager før valget er det full blåblå ordkrig: Frp Krever at Erna Solberg setter foten ned for samarbeid med MDG. – Bare tøys, svarer Solberg..

Aftenposten - 29 aug 23 kl. 11:18

Krever grep mot prisforskjeller: – En uholdbar situasjon

Frp Krever tiltak mot prisforskjeller med desidert dyr strøm lengst sør i landet, og mener Statnett ikke utnytter….

E24 - 29 aug 23 kl. 11:18

Krever grep mot prisforskjeller: – En uholdbar situasjon

Frp Krever tiltak mot prisforskjeller med desidert dyr strøm lengst sør i landet, og mener Statnett ikke utnytter mulighetene sine godt nok. – En uholdbar situasjon, sier Terje Halleland (Frp)..

Klartale - 29 aug 23 kl. 11:00

Derfor ber de fotballpresidenten om å slutte

Den spanske landslaget vant Verdens-mesterskapet (VM) i fotball. De slo England i finalen i Sydney. Det er første gang de spanske kvinnene har vunnet VM.

NRK - 15 sep 23 kl. 07:24

Manglet ni stemmer for å plass i kommunestyret

Fredag samles valgstyret i Balsfjord for å behandle klagen til partiet Konservativt. Det bekrefter leder i valgstyret og sittende ordfører, Gunda Johansen. Stemmeseddelen til partiet Konservativt Balsfjord manglet i valglokalet i Nordkjosbotn i flere timer mandag.

NRK - 15 sep 23 kl. 06:08

Storstreik i bilindustrien i USA

Klokka 6 fredag morgen norsk tid gikk arbeidere ved tre bilfabrikker i USA ut i streik etter at fagforeningen UAW ikke oppnådde noen avtale med bilprodusentene. United Auto Workers (UAW) varslet et par timer før fristen streikeuttak ved fabrikker i delstatene Michigan, Missouri og Ohio. – Pengene er der.

NRK - 15 sep 23 kl. 04:46

Minuttene tikker mot storstreik i USA

Klokka 6 fredag morgen norsk tid kan opp til 146.000 arbeidere i den amerikanske bilindustrien gå ut i streik. Kort tid før fristen var ingen avtale oppnådd.

Aftenposten - 28 aug 23 kl. 21:54

Krever statlig dialog om vindkraft: – Kan ikke bare skyve ansvaret over på oss

NVE mener det er ambisiøst å bygge mer vindkraft i Finnmark innen 2030, og kraftbransjen Krever at staten bidrar til….

E24 - 28 aug 23 kl. 21:54

Krever statlig dialog om vindkraft: – Kan ikke bare skyve ansvaret over på oss

NVE mener det er ambisiøst å bygge mer vindkraft i Finnmark innen 2030, og kraftbransjen Krever at staten bidrar til dialog med reindriften. – De må selv ta grep, sier Åslaug Haga i Fornybar Norge..

VG - 14 sep 23 kl. 15:21

Dette grepet mener Ruud må til for å henge med: – Må tenke på det hver gang

Casper Ruud har bestemt seg for å endre på spillestilen. Det har han konkludert med at må til, for å matche fremtidens tennis. Ekspert mener det Krever mye, men at det er helt nødvendig..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com