Krever

Wednesday, 20 November, 23:23

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 timer siden

Krever granskning

Miljøorganisasjonene Bellona og NGO Shipbreaking Platform Krever gransking i Harrier-saken. Lasteskipet Harrier havarerte i 2017 og lå lenge i Farsund. Skipet skal senere ha sluppet ut olje i tyrkisk farvann, hevder Bellona..

Aftenposten - I førrgår: 05:50

Norsk politi Krever brødre utlevert fra Dubai

Norsk politi Krever to norsk-pakistanske brødre i Dubai i De forente arabiske emirater utlevert, skriver NRK..

P4 - 14 Nov 19 kl. 12:12

Kontrollkomiteen Krever nye svar

Kontrollkomiteen Krever nye svar i trygdeskandalen. Komiteen har i dag sendt ti nye spørsmål til arbeidsministeren, justisministeren og også ett spørsmål til Sivilombudsmannen. SV vil blant annet få større klarhet i hva Arbeidsdepartementet foretok seg underveis i Nav-skandalen, skriver VG.

VG - 13 Nov 19 kl. 13:58

Sri Lanka: Mødrene til de forsvunnede Krever rettferdighet

Mens mange opplever Sri Lanka som et yndet ferieparadis har tamilske kvinner i landet demonstrert i 1000 dager. De Krever å få vite hva som har skjedd med barn og ektefeller som de væpnede styrkene tok før, under og etter krigen..

E24 - 14 timer siden

Eieren av koffertkjeden Morris søker konkursbeskyttelse

Nordea Krever at Value Retail Group henter friske penger gjennom en emisjon..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 13:33

Polens statsminister Krever endring i Netflix-dokumentar

I et skarpt formulert brev til Netflix Krever Polens statsminister at et kart over konsentrasjonsleirer under andre verdenskrig endres i den nye true crime-serien «The Devil Next Door»..

Aftenposten - Igår: 11:56

Elvestuen får kritikk for hemmelighold av klimaplan

Opposisjonen Krever åpenhet om den nye klimaplanen som skal leveres inn til EU..

VG - Igår: 12:06

Elvestuen får kritikk for hemmelighold

Opposisjonen Krever åpenhet om den nye klimaplanen som skal leveres inn til EU..

NRK - 10 Nov 19 kl. 21:03

Krever forsterkning i Malmö

Politiet i Malmö Krever nasjonal forsterking for å slå ned på den omfattende voldskriminaliteten i byen. Rikspolitisjef Anders Thonberg politiet lover dette, mens inneriksministeren også lover tiltak etter at to 15-åringer ble skutt lørdag kveld..

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 07:02

Tusenvis Krever «dødstrailer»-stopp: - Livredd

Håkon (26) og Frøydis (28) Krever at politikerne tar grep foran nok en vinter med utenlandske trailere på veiene. På få dager har de fått 30 000 mennesker i ryggen..

VG - 4 timer siden

Åpen strid mellom Hauglie og NAV-sjefen: Støre Krever svar

GOL (VG) Ap-leder Jonas Gahr Støre mener sjokkbrevet i NAV-saken har svekket arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H). - Hun må avklare om det er NAV-sjefen eller statsrådens versjon som er riktig, sier Støre..

P4 - 16 timer siden

- Må få politisk etterspill

Frode Berg-saken må få politisk etterspill. Det Krever SV-leder Audun Lysbakken. I går kveld møtte en preget Frode Berg norsk presse, etter nesten to år i russisk fengsel.

NRK - 10 Nov 19 kl. 21:03

Krever nasjonal forsterking i Malmö

Politiet i Malmö Krever nasjonal forsterking for å slå ned på den omfattende voldskriminaliteten i byen. Rikspolitisjef Anders Thonberg lover dette. Inneriksministeren også lover tiltak etter at to 15-åringer ble skutt lørdag kveld..

Aftenposten - Igår: 09:24

Rødt om nye opplysninger om regjeringens rolle i trygde-dom: særdeles oppsiktsvekkende og graverende

– Regjeringen har stått med bena dypt plantet i uretten i NAV-skandalen, sier Bjørnar Moxnes i Rødt. Ap Krever at Hauglie legger alle kort på bordet..

VG - Igår: 08:54

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

NRK - 08 Nov 19 kl. 17:47

Krever skotsk folkeavstemning

Skottlands førsteminister Nicola Sturgeon, som også leder Det skotske nasjonalistpartiet, Krever en ny folkeavstemning om skotsk løsrivelse, hvis SNP skal støtte en mindretallsregjering med Labour etter valget 12. desember. Det melder The Guardian..

P4 - 12 Nov 19 kl. 15:26

Lagerbäck Krever full innsats

Selv om de kommende EM-kvalifiseringskampene mot Færøyene og Malta trolig ikke fører Norge til EM, avviser landslagssjefen at oppgjørene ikke motiverer. Håpet om å ta seg videre fra gruppen er kun teoretisk, men Lars Lagerbäck sa på en pressekonferanse i ettermiddag at han uansett Krever 100 prosent innsats mot Færøyene på Ullevaal fredag og borte mot Malta mandag. Svensken sier det er en viktig generalprøve før Nations League i mars, der Norge har gode muligheter for å kvalifisere seg til EM..

NRK - I førrgår: 09:18

Nytt fengslingsmøte for Assange

Det skal være nytt fengslingsmøte for Julian Assange i London. USA Krever WikiLeaks-grunnleggeren utlevert for brudd på spionasjeloven. I februar skal en britisk domstol behandle Assanges klage på beslutningen om å utlevere ham..

P4 - 12 timer siden

- Regjeringen må ta tak i problemene med vold og trusler

- Regjeringen må finne effektive tiltak for å unngå at folk blir utsatt for vold og trusler på arbeidsplassen. Det sier Aps Elise Bjørnebekk-Waagen i Arbeids- og sosialkomiteen på Stortinget. En fersk rapport fra FAFO viser at 45 prosent av helse- og sosialarbeidere blir utsatt for vold eller trusler på jobb.

NRK - 07 Nov 19 kl. 05:12

California Krever Facebook-innsyn

Myndighetene i California Krever at Facebook utleverer dokumenter om overlevering av brukerdata til selskaper som Cambridge Analytica. Saken er blitt etterforsket i det stille i 18 måneder, og blir kjent nå fordi Facebook stevnes for retten..

NRK - 15 Nov 19 kl. 17:23

– Trump femdobler prisen

USA Krever at Sør-Korea betaler 4,7 milliarder dollar for å ha amerikanske soldater i landet. Prisøkningen skaper frykt for alliansens framtid. Det er sørkoreanske medier som gjengir summen USA nå hevdes å kreve..

NRK - 17 Nov 19 kl. 01:48

Kina nekter politikere innreise

To australske politikere har blitt nektet visum på grunn av deres kritikk mot Kina. Kina Krever at de snur om kritikken dersom de skal få besøke landet. Andrew Hastie og James Paterson fra Liberal Party har vært kritiske til det kinesiske regimet..

Aftenposten - 15 Nov 19 kl. 23:37

Hvorfor har ikke kinesiske soldater stormet Hongkong? Her er tre viktige årsaker.

Partileder Xi Jinping Krever en slutt på urolighetene i Hongkong. Spørsmålet er om han er villig til å betale prisen dersom han griper inn..

Aftenposten - 07 Nov 19 kl. 05:47

California Krever at Facebook utleverer interne dokumenter

Myndighetene i California Krever at Facebook utleverer dokumenter om nettkjempens overlevering av brukerdata til selskaper som Cambridge Analytica..

E24 - 07 Nov 19 kl. 05:48

California Krever at Facebook utleverer interne dokumenter

Myndighetene i California Krever at Facebook utleverer dokumenter om nettkjempens overlevering av brukerdata til selskaper som Cambridge Analytica..

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

Dette Krever ESA en forklaring på i NAV-skandalen

ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå Krever de svar av departementet..

Dagbladet - 04 Nov 19 kl. 23:17

Iraks unge Krever revolusjon

Nok en gang er Midtøsten og Iraks unge ute og Krever endring. - Dette er en revolusjon mot systemet, sier den kjente bloggeren Mosul Eye..

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

Dette Krever ESA svar på etter Nav-skandalen

EUs kontrollorgan ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå Krever de svar av departementet..

VG - 04 Nov 19 kl. 16:07

ESA Krever svar etter Nav-skandalen: Fikk forsikringer om likebehandling

ESA vil vite hvordan det kan ha skjedd at Norge har straffet mottagere av trygdeytelser som har oppholdt seg i EØS-land. Nå Krever de svar av departementet..

E24 - 13 Nov 19 kl. 14:42

Kraftkommuner Krever klart svar om skatteinntektene

Kraftkommunene ber Siv Jensen forkaste Sanderud-utvalgets forslag alt før høringsfristen er ute, så kommunene vet hva de har å rutte med i årene som kommer..

P4 - 15 Nov 19 kl. 10:45

Krever innsyn i Hauglies kalender

Rødt-leder Bjørnar Moxnes har begjært innsyn i arbeidsminister Anniken Hauglies kalender for å få innsyn i hva hun visste om Nav-skandalen. Det skriver VG. Moxnes sier han vil ha svar på hvorfor det gikk 14 dager fra alarmen gikk til hun møtte Nav, og hvorfor folk ble dømt til fengselsstraff så sent som i september i år..

VG - 14 Nov 19 kl. 11:36

Kontrollkomiteen Krever nye svar: Trekker inn justisministeren

Stortingets kontrollkomité sender seks nye spørsmål om Nav-saken til arbeidsminister Anniken Hauglie (H). De sender også fire spørsmål til justisministeren..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 21:57

Boliviansk avis: Presidenten trekker seg

Hærsjefen og planleggingsministeren Krever Evo Morales avgang etter anklager om valgfusk..

NRK - 13 Nov 19 kl. 09:21

Krever kartlegging av muslimsk SFO

Fremskrittspartiet ønsker en kartlegging av religiøse internatskoler i Norge. Det sier Jon Helgheim. Frps integreringspolitiske talsperson.

P4 - 05 Nov 19 kl. 05:18

Krever svar om NAV-utredning

SV-leder Audun Lysbakken Krever svar om hva som skjedde med arbeidet med å kartlegge hvordan EØS-avtalen ville påvirke flere NAV-ytelser. Gjennomgangen ble startet like før den rødgrønne regjeringen gikk av i 2013, og Lysbakken sier til Aftenposten at det er viktig å få avklart om den ble fulgt opp og hva konklusjonene ble. Forrige uke ble det kjent at NAV har feiltolket regelverket og at 48 personer er uskyldig dømt..

NRK - 30 Oct 19 kl. 14:06

Hauglie Krever svar fra Nav

Hvordan Nav vil håndtere trygdeskandalen videre, er ett av spørsmålene arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H) Krever svar på. Hauglie Krever at direktoratet rapporterer fortløpende om hvordan Nav skal sikre at riktige regler blir praktisert..

Klartale - 11 Nov 19 kl. 10:32

Folk i Malmö Krever handling mot volden

Først var det en eksplosjon. Så ble en 15-åring skutt og drept. – Nå må noen gjøre noe, sier en kvinne som bor i Malmö..

VG - 12 Nov 19 kl. 15:49

Kontrollkomiteen Krever svar fra Hauglie

Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité sender et brev med en rekke spørsmål til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie (H)..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 06:04

Politikerne gjør ungdomsvolden farligere | Joacim Lund

Kompliserte problemer Krever smarte løsninger..

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 06:00

Helgheims farlige retorikk

Politisert forskning er først og fremst dårlig forskning. Og, går ikke Helgheim selv langt i å ønske mer politisert forskning, når han Krever innvandringsforskning med «supplerende perspektiver»?.

P4 - 04 Nov 19 kl. 16:20

ESA Krever svar om Nav-skandalen

EØS-tilsynet ESA Krever svar fra norske myndigheter om Nav-skandalen. I et brev stiller tilsynsorganet 11 spørsmål til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. Blant annet vil ESA ha svar på omfanget av skandalen, og de vil vite hvordan de som er rammet følges opp.

Dagbladet - 08 Nov 19 kl. 22:30

Krever svar om ukjent møte

«Oppsiktsvekkende» og «alvorlig», sier opposisjonen på Stortinget om det ukjente møtet i 2017. Nå blir møtet tema for kontroll- og konstitusjonskomiteen..

NRK - 02 Nov 19 kl. 14:00

Moxnes Krever svar fra Hauglie

Rødt-leder Bjørnar Moxnes Krever klare svar fra arbeidsminister Anniken Hauglie i Stortinget førstkommende tirsdag. Moxnes sa til partiets landsstyre i dag at han blant annet vil vite hvorfor det tok så lang tid før det ble tatt tak i situasjonen..

NRK - 30 Oct 19 kl. 10:37

Krever barrikader fjernet i Beirut

Den libanesiske hæren Krever at barrikadene som demonstranter har satt opp under masseprotestene de siste to ukene, må fjernes. Fredelige demonstrasjoner vil fortsatt være tillatt, men kun på offentlige plasser..

Dagbladet - 09 Nov 19 kl. 04:04

Livstidsfange «våknet» fra døden -Krever løslatelse

Drapsdømte Benjamin Schreiber (66) hevder han var død en kort periode før han ble gjenopplivet. Han mener derfor han har oppfylt livsstidsdommen og bør løslates.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt