Krever

Onsdag, 15 Juli, 20:09

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 08:26

Krever utlevering av norsk kvinne

Gresk politi Krever utlevering av en norsk kvinne som skal være dømt til åtte års fengsel i landet, for å ha sendt litt over 34 gram cannabis i brevpost fra Spania til Hellas i 2010. Aftenposten skriver at politiet Krever at hun pågripes..

P4 - 2 timer siden

Krever at kunder bruker ansiktsmasker

I USA Krever Walmart at alle kunder nå må bruke ansiktsmasker i deres butikker. I en uttalelse sier selskapet at de vil utplassere ansatte ved innganger for å minne kunder på kravet. Andre store selskaper i USA har allerede innført lignende tiltak.

P4 - 09 juli 20 kl. 06:57

Krever kutt i avgifter på matvarer

Norge må kutte avgiftene på dagligvarer for å stoppe at folk drar til Sverige og bruker pengene sine der i stedet. Det Krever NHO og Virke. Handelen i Norge har tatt seg kraftig opp når folk ikke har kunnet handle i Sverige.

NRK - 08 juli 20 kl. 18:11

Krever tre millioner i erstatning

Brødrene Lars Peder og Magnus Holøyen Krever til sammen tre millioner kroner i oppreisningserstatning fra Tolga kommune og Fylkesmannen i Innlandet, skriver VG. Brødre ble registrert med diagnoser de ikke har og satt under vergemål mot sin vilje..

P4 - 07 juli 20 kl. 11:39

Krever milliarderstatning

Fornøyelsesparker i Sverige Krever til sammen 1,5 milliarder svenske kroner i koronaerstatning fra regjeringen. Parker som Liseberg, Grøna Lund og Skara Sommarland er pålagt å holde stengt. Liseberg alene sier de taper over 800 millioner kroner, melder SVT..

VG - 08 juli 20 kl. 18:03

Tolga-brødre Krever 3 millioner i erstatning

Brødrene Lars Peder (36) og Magnus Holøyen (27) ble registrert med diagnoser de ikke har og deretter satt under vergemål mot sin vilje. Nå Krever de til sammen 3 millioner kroner i oppreisningserstatning fra Tolga kommune og Fylkesmannen i Innlandet..

P4 - 08 juli 20 kl. 18:13

Tolga-brødrene Krever erstatning

To av brødrene i Tolga-saken Krever nå til sammen tre millioner kroner i oppreisningserstatning fra Tolga kommune og Fylkesmannen i Innlandet. Det opplyser deres advokat til VG. De tre brødrene ble satt under vergemål mot sin vilje og uvitende registrert som psykisk utviklingshemmede.

P4 - 09 juli 20 kl. 14:56

Krever svar

Datatilsynet Krever nå en redegjørelse fra Oslo Universitetssykehus fordi taushetsbelagte opplysninger om pasienter skal ha vært offentlig i over tre år. Oslo universitetssykehus har de siste tre årene publisert personnummer og pasientnavn i offentlige postlister på nett rundt 275 ganger. Sykehuset har beklager at de interne rutinene har sviktet og har midlertidig fjernet postlistene fra nettsidene.

VG - 08 juli 20 kl. 18:03

Tolga-brødre Krever tre millioner kroner i erstatning

Brødrene Lars Peder (36) og Magnus Holøyen (27) ble registrert med diagnoser de ikke har og deretter satt under vergemål mot sin vilje. Nå Krever de til sammen tre millioner kroner i oppreisningserstatning fra Tolga kommune og Fylkesmannen i Innlandet..

NRK - 07 juli 20 kl. 10:33

Svenske tivolier Krever erstatning

Svenske fornøyelsesparker som Liseberg, Grøna Lund og Skara Sommarland Krever 1,5 milliarder kroner i erstatning fordi de pålagt å holde stengt på grunn av koronapandemien. Det skriver SVT. Liseberg sier at de taper over 800 millioner kroner..

NRK - 23 timer siden

Føler seg lurt

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene Krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

Aftenposten - Igår: 11:39

Trangt sommerhus på hjul: Slik lykkes man med bobilferien

Er bobilferie noe for to voksne og to store ungdommer på tur sammen? Ja, faktisk, men det Krever god planlegging..

NRK - 23 timer siden

Føler seg lurt av strømselskaper

NVE har mottatt en rekke klager fra folk som mener strømselskapene Krever for mye penger for strømavlesning og at de heller ikke utfører jobben..

Aftenposten - 20 timer siden

AUF Krever at Ap tar mer fra de rike for å finansiere det grønne skiftet

AUF-leder Ina Libak mener Ap må bli tøffere til å redusere økonomiske forskjeller. Det mener hun må til for å skape forståelse for det grønne skiftet..

Aftenposten - Igår: 05:40

Fikk nylig vite at hun ble dømt til åtte års fengsel i Hellas i 2014. Nå Krever grekerne henne utlevert.

Kvinnen har forklart at hun ikke har visst at hun var dømt, ei heller at rettssaken hadde funnet sted..

Aftenposten - Igår: 05:40

For tre uker siden fikk kvinnen vite at hun ble dømt til åtte års fengsel i Hellas i 2014. Nå Krever grekerne henne overlevert til soning.

Kvinnen har forklart at hun ikke har visst at hun var dømt, ei heller at rettssaken hadde funnet sted..

VG - 12 juli 20 kl. 11:32

FHI har strengere smittekrav til EØS enn Norden

Folkehelseinstuttet (FHI) Krever færre nye registrerte smittetilfeller i landene i EØS- og Schengen-området enn for regionene i Norden..

P4 - Igår: 05:47

Frykter for skolegangen

Nesten ti millioner barn står i fare for aldri å komme tilbake på skolen etter koronakrisen. Det går fram av en rapport fra Redd Barna. Der heter det at pandemien har ført til økende fattigdom som igjen har ført til en utdanningskrise uten historisk sidestykke.

NRK - 12 juli 20 kl. 11:49

Prostituerte Krever gjenåpning

I Hamburg i Tyskland demonstrerte prostituerte lørdag kveld mot nedstengningen av bordeller og krevde gjenåpning på lik linje med butikker, restauranter og barer. – Verdens eldste yrke trenger din hjelp, stod det på en av plakatene..

VG - 10 juli 20 kl. 12:21

Krever «kjæresteskjema»: Åpner grensene for partnere fra hele verden

Fra 15. juli kan kjærester og familiemedlemmer fra hele verden komme på besøk til sine kjære i Norge..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 11:30

De intolerantes seiersgang | Anki Gerhardsen

Vi lever i kampanjenes æra. Der Krever de intolerante både virkelighetsfortellingen og portvokterfunksjonen..

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 15:17

Datatilsynet Krever redegjørelse fra OUS og UNN

Datatilsynet ber Oslo universitetssykehus og Universitetssykehuset Nord-Norge forklare hvorfor taushetsbelagt pasientinformasjon var offentlig tilgjengelig..

Aftenposten - 09 juli 20 kl. 15:17

Datatilsynet Krever redegjørelse fra OUS

Datatilsynet har sendt inn krav til Oslo universitetssykehus om redegjørelse for at taushetsbelagt pasientinformasjon var tilgjengelig i offentlig postjournal..

Aftenposten - 08 juli 20 kl. 14:38

KHiO-studenter Krever avkolonisering av pensum

Over 130 studenter har skrevet brev til skolen. Rektor sier seg enig i kritikken..

VG - 09 juli 20 kl. 16:41

Hertuginne Meghan Krever at fem navn holdes hemmelig

Hertuginne Meghan (38) forlanger rettslig forbud mot at hennes venninner skal navngis i forbindelse med den betente mediekrangelen..

NRK - 09 juli 20 kl. 14:55

Krever redegjørelse fra sykehus

Datatilsynet har sendt krav om redegjørelse til Oslo Universitetssykehus fordi taushetsbelagte opplysninger om pasienter skal ha vært offentlig i offentlig postjournal i over tre år. UNN i Nord bes redegjøre for publisering av en usladdet postliste..

NRK - 26 juni 20 kl. 23:19

Støre Krever stortingsmøte

Leder for Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, Krever at Stortinget skal samles ekstraordinært for å stemme over en utvidelse av permitteringsordningen. Det skriver Støre i et brev til Stortingets presidentskap, melder VG..

P4 - 09 juli 20 kl. 13:55

– Regjeringen vil vurdere avgiftskutt

– Regjeringen vil vurdere å kutte i avgiftene på dagligvarer. Det sier statssekretær i Finansdepartementet, Maria Gøthner. NHO og Virke Krever kutt i avgiftene på dagligvarer, etter at handelen i Norge har tatt seg kraftig opp når folk ikke har kunnet reise til Sverige for å handle de siste månedene:.

P4 - 09 juli 20 kl. 08:47

Raja i telefonmøte i morgen

Kulturminister Abid Raja skal i morgen ha et telefonmøte med Norges fotballforbund. De Krever full åpning av breddefotballen tidligere enn regjeringen har varslet, og i går sa Raja at han er klar for et møte. Og det skal altså skje i morgen, opplyser kulturministeren på Twitter nå..

NRK - 07 juli 20 kl. 08:22

Sliter med å finne ledsager

Magne Sivertsen har reist verden rundt i rullestol på egenhånd. Men i 2016 kom et nytt regelverk som Krever at han må ha med seg ledsager på fly. Terskelen for å reise noe sted har da blitt høyere, både økonomisk og sosialt..

E24 - 07 juli 20 kl. 18:03

LOs helikopterutvalg: - All helikopterflyging med 19 passasjerer må opphøre

Forbundene i LO-systemet Krever at all helikopterflyging med full cabin, 19 passasjerer, må opphøre..

P4 - 08 juli 20 kl. 06:39

SV stiller tre krav til ny rød-grønn regjeringe

SV vil ha regjeringsmakt, men stiller tre konkrete krav for et nytt rød-grønt regjeringssamarbeid i 2021. De Krever blant annet at de rikeste må betale mer og de sier nei profitt til private leverandører som barnevern og barnehage. Leder i Ap, Jonas Gahr Støre, sier til VG at de er åpne for å diskutere punktene for å bidra til et mer rettferdig Norge..

P4 - 08 juli 20 kl. 06:39

SV stiller tre krav til ny rød-grønn regjering

SV vil ha regjeringsmakt, men stiller tre konkrete krav for et nytt rød-grønt regjeringssamarbeid i 2021. De Krever blant annet at de rikeste må betale mer og de sier nei profitt til private leverandører av barnevern og barnehage. Leder i Ap, Jonas Gahr Støre, sier til VG at de er åpne for å diskutere punktene for å bidra til et mer rettferdig Norge..

P4 - 01 juli 20 kl. 06:50

Krever unnskyldning fra staten

Sju organisasjoner Krever offentlig unnskyldning og erstatning fra staten etter at rundt 500 personer har blitt sterilisert for å få riktig juridisk kjønn i Norge. Frem til 2016 måtte man fjerne livmor, livmorhals, eggstokker og testikler for å kunne skifte juridisk kjønn. Det har rundt 500 personer gjort i Norge siden 1950.

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 22:44

Støre Krever at Stortinget kalles tilbake for permitteringsavklaring

I et brev til Stortingets presidentskap Krever Jonas Gahr Støre (Ap) at Stortinget samles for å stemme over en utvidelse av permitteringsordningen, melder VG..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 21:30

Gode utdanningsvalg Krever modenhet og muligheter | Stoltenberg, Flatø og Torvik

Videregående opplæring må gi elevene tid til å utvikle valgmodenhet og mulighet til å velge et utdanningsprogram de kan lykkes med..

VG - 26 juni 20 kl. 13:43

Krever at Stortinget avbryter ferien

Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum er klar til å avbryte ferien for å sikre at permitterte får forlenget permitteringsperioden. Rødt Krever det..

VG - 26 juni 20 kl. 21:48

Krever avklaring om permitteringsordningen

Jonas Gahr Støre (Ap) sender fredag kveld et brev til presidentskapet hvor han Krever at Stortinget samles igjen for å stemme over en utvidelse av permitteringsordningen..

NRK - 06 juli 20 kl. 18:33

Korona smitter lettere enn antatt

Korona smitter lettere enn det vi har trodd tidligere, ifølge en stor gruppe forskere som nå Krever at WHO endrer smitterådene. Forskerne sier de er sikre på at smitten også skjer gjennom aerosoler - små partikler i luften..

E24 - 07 juli 20 kl. 18:56

Mener EØS-regler ikke står i veien: Krever at Finnmarks oljeterminal blir bygget

Det brygger opp til politisk og juridisk kamp om oljeterminalen på Veidnes i Finnmark. Olje- og energiministeren advarer mot statlig drahjelp kan være EØS-stridig. Nå slår Industri Energi og Hammerfest-ordføreren i bordet med en juridisk vurdering som sier det motsatte..

NRK - 05 juli 20 kl. 17:37

Delegasjon møter demonstranter

En delegasjon fra Sudans regjering skal møte sudanere som demonstrerer i Darfur. Demonstrantene Krever beskyttelse fra regjeringen etter en bølge med drap og plyndringer. Delegasjonen skal gå i dialog med demonstrantene, melder statlige medier..

P4 - 07 juli 20 kl. 05:59

Norske utslipp i det blå

Nordmenns utenlandsreiser og andre forbruksvaner teller ikke med i Norges klimaregnskap. Ifølge regjeringen har det vært en nedgang i utslipp på 3,4 prosent fra 2018 til 2019. Da er ikke store kilder til norske klimautslipp regnet med i den offisielle statistikken, fordi vi kun tar med utslipp som skjer i Norge, skriver Klassekampen.

P4 - 26 juni 20 kl. 22:37

Støre Krever permitteringsavklaring

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre har i kveld sendt brev til presidentskapet hvor han Krever at Stortinget samles igjen for å stemme over en utvidelse av permitteringsordningen. Å komme sammen er det minste de folkevalgte kan gjøre for å sikre at usikkerheten fjernes, sier Støre til VG. Også Rødt-leder Bjørnar Moxnes har sendt brev om det samme.

P4 - 06 juli 20 kl. 08:06

Vil ha minstelønn for bevilling

Fellesforbundet Krever nå at utesteder betaler minstelønn til de ansatte for å få skjenkebevilling i Oslo. Vedtaket er allerede satt i gang i Bergen,Trondheim og Stavanger, skriver Dagsavisen. Fellesforbundet reagerer på Oslo kommune ikke følger etter og mener et slikt krav kan bekjempe kriminalitet i utelivsbransjen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt