Krever

Søndag, 18 April, 07:51

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 14 april 21 kl. 09:32

Jørn Lier Horst Krever erstatning etter Gyldendal-krangel

For første gang i historien saksøker Gyldendal en av sine forfattere. Nye rettspapirer viser at de Krever at en rekke nyinnspilte Jørn Lier Horst-lydbøker forbys og trekkes fra markedet..

Dagbladet - 13 april 21 kl. 07:00

Krever svar etter vaksineavsløring

Bent Høie Krever svar etter Dagbladets avsløringer. Helseministeren vil vite hvorfor sykehus har vaksinert ledere uten pasientkontakt før ansatte i førstelinja..

E24 - 09 april 21 kl. 10:37

– Regjeringen må rydde opp i Equinor

Lars Haltbrekken (SV) Krever mener at kostnadskutt på norsk sokkel trumfer sikkerheten til arbeiderne. Nå Krever han handling fra regjeringen..

Dagbladet - 03 april 21 kl. 19:06

Krever styrket kontroll

Byrådsleder Raymond Johansen frykter aller mest at nye virusvarianter skal komme til Oslo og Norge som følge av importsmitte. Nok en gang Krever han at kontrollen styrkes..

Dagbladet - 03 april 21 kl. 19:06

Krever forbud

Byrådsleder Raymond Johansen frykter aller mest at nye virusvarianter skal komme til Oslo og Norge som følge av importsmitte. Nok en gang Krever han at kontrollen styrkes..

Aftenposten - 01 april 21 kl. 19:30

Storavis Krever at Jogi Löw må gå: – Nå er det forbi

Tysklands største avis Bild Krever at Joachim Löw (61) må gå av som landslagssjef umiddelbart – altså bare noen måneder….

VG - 01 april 21 kl. 19:30

Storavis Krever at Jogi Löw må gå: – Nå er det forbi

Tysklands største avis Bild Krever at Joachim Löw (61) må gå av som landslagssjef umiddelbart – altså bare noen måneder før fotball-EM..

VG - 30 mars 21 kl. 15:23

FpU reagerer på Frps nei til rusreform – Krever at landsmøtet avgjør saken

Fremskrittspartiets Ungdom (FpU) har ikke gitt opp rusreformen. Nå Krever de at partiets landsmøte skal avgjøre hva Frp på Stortinget skal stemme..

E24 - Igår: 17:40

Tilsyn Krever at Danske Bank tar større tap på coronarammede kunder

Det danske Finanstilsynet ber Danske Bank øke tapet på to utlån, der det ene er i avdelingen for de rikeste kundene. Banken må ta en smell på 69 millioner kroner ekstra i «private banking»..

Aftenposten - Igår: 15:39

Akademikerne: Krever forsikrings- og skattefradrag ved hjemmekontor

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen legger om kort tid frem nye regler for bruk av hjemmekontor..

Aftenposten - I førrgår: 20:57

Frp: Ansatte må ha plikt til å varsle når eldre utøver vold

Fremskrittspartiet Krever at helsepersonell får plikt til å varsle om vold på sykehjem..

VG - I førrgår: 18:37

Støtter FHI-anbefaling: – Beslutningen Krever ikke et ekspertutvalg

Sykepleierforbundet hadde helst sett at FHIs anbefaling om å ta AstraZeneca-vaksinen helt ut av vaksinasjonsprogrammet ble fulgt..

VG - I førrgår: 14:17

Ungdomspartier Krever at rusreformen vedtas

Regjeringen er avhengig av Arbeiderpartiets støtte i Stortinget for å få gjennom sitt forslag til en ny rusreform. Flere ungdomspartier ber nå partiet støtte reformen..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 22:00

Økt sysselsetting Krever nytenkning, ikke mer av det som ikke fungerer

Ikke gjør mer av det som ikke fungerer..

E24 - 14 april 21 kl. 19:23

Egypt beslaglegger «Ever Given» og Krever 900 millioner dollar fra eier

«Bergingsbonus» og «tap av omdømme» gjør kompensasjonskravet skyhøyt, ifølge forsikringsselskap..

NRK - 14 april 21 kl. 17:01

Krever uttrekking innen mai

Taliban fastholder at alle utenlandske styrker må forlate Afghanistan innen 1. mai, i tråd med avtalen de i fjor inngikk med USA. Ifølge høytstående amerikanske kilder vil president Joe Biden trekke amerikanske styrker ut av Afghanistan innen 11.

NRK - 14 april 21 kl. 10:57

Støre: – Hva er plan B, Solberg?

Arbeiderpartiets leder Jonas Gahr Støre Krever svar på hva vaksineforsinkelser har å si for gjenåpningsplanen til regjeringen. I Stortingets muntlige spørretime i dag viste han til at Johnson&Johnson-vaksinen ikke kommer til Europa som planlagt..

E24 - 14 april 21 kl. 06:07

«Ever Given» kan gi kjemperegning for selskaper med varer om bord

«Ever Given» er fortsatt ikke ute av Suezkanalen. Kanaleierne Krever erstatning, og nå kan vareeiere på andre siden av kloden bli med i det økonomiske dragsuget..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 06:07

«Ever Given» kan gi kjemperegning for selskaper med varer om bord

«Ever Given» er fortsatt ikke ute av Suezkanalen. Kanaleierne Krever erstatning, og nå kan vareeiere på andre siden av….

NRK - 13 april 21 kl. 18:26

Har tatt beslag i Suez-skipet

Egyptiske myndigheter har tatt beslag i skipet som i flere dager sperret Suezkanalen og Krever 7,6 milliarder kroner i erstatning for tapte inntekter. Egypt hevder å ha tapt inntekter på mellom 100 og 130 millioner kroner daglig mens kanalen var blokkert..

E24 - 26 mars 21 kl. 13:14

Volkswagen Krever erstatning fra tidligere toppsjefer

Volkswagen Krever erstatning fra tidligere toppsjef Martin Winterkorn og tidligere Audi-sjef Rupert Stadler som følge av utslippsjukset for seks år siden..

E24 - 13 april 21 kl. 06:33

Bitcoin-feber kan velte Kinas klimamål

Kinas bitcoin-utvinning driver nær 80 prosent av verdens kryptovalutahandel, men Krever enorme mengder strøm, som kan velte landets klimamål, viser en studie..

VG - 12 april 21 kl. 20:21

AUF rus-presser Ap-Raymond

AUF-leder Varin Hiwa i Oslo ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) gi sin varme støtte til rusreformen. Han sier reformforslaget Krever mer utredning..

E24 - 12 april 21 kl. 19:42

«Ever Given» ligger fortsatt i Suezkanalen: – Skipet blir til vi har mottatt kompensasjon

Egyptiske myndigheter Krever kompensasjon etter at gigantskipet «Ever Given» sørget for full stopp i Suezkanalen. Mannskapet sitter fast om bord, og nå kan det bli søksmål..

VG - 12 april 21 kl. 14:54

Rus-strid i Ap: Åpner for å utsette reformen til etter valget

Dersom Arbeiderpartiets landsmøte Krever større endringer i regjeringens forslag rusreform, kan det føre til en utsettelse av hele reformen til neste stortingsperiode..

VG - 12 april 21 kl. 13:44

Russisk vri på Frode Berg-saken: Nå Krever han Norges versjon

Helt siden Frode Berg ble arrestert i Moskva i 2017, er det russernes versjon av spionsaken som har kommet offentlig fram. Nå mener Berg og hans advokat at det er på tide å gjøre noe med denne ubalansen..

Dagbladet - 12 april 21 kl. 03:41

Krever svar om hemmelighold

Når Stortinget mandag holder høring om Frode Berg-saken, vil Rødt-leder Bjørnar Moxnes utfordre forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) på hemmeligholdet..

NRK - 24 mars 21 kl. 18:33

Samler seg mot vaksinemotstandere

Tolv amerikanske statsadvokater Krever at Facebook og Twitter iverksetter sterkere tiltak for å stoppe spredningen av falsk informasjon om Covid-19-vaksiner på sosiale medier, skriver AFP. I et brev sendt til Facebook-sjef Mark Zuckerberg og Twitter-sjef Jack Dorsey, Krever de at frentredende kontoer fjernes fra nettstedene..

NRK - 11 april 21 kl. 06:12

Ever Given holdes tilbake av Egypt

Trafikken er igjen i gang i Suezkanalen, men egyptiske myndigheter holder fortsatt tilbake gigantskipet Ever Given som blokkerte kanalen i nesten en uke. Egypt Krever at de japanske eierne betaler erstatning og vil at den pågående utredningen av episoden ferdigstilles..

VG - 10 april 21 kl. 08:35

Ropstads Instagram-populisme kan gjøre vondt verre

KrF-leder og barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad vil nok føle seg bedre hvis han får innført en lov som Krever merking av retusjerte bilder. De som loven er ment å hjelpe, vil neppe føle seg bedre..

NRK - 10 april 21 kl. 05:21

Opprop mot Googles eierselskap

Mer enn 1000 ansatte i Googles eierselskap Alphabet Krever at selskapet beskytter folk som varsler om seksuell trakassering på arbeidsplassen bedre. Oppropet ble lagt ut på nett fredag. I et åpent brev anklages gigantselskapet for å beskytte, og i noen tilfeller belønne de som er ansvarlige for seksuell trakassering, mens ofrene lider..

VG - 22 mars 21 kl. 15:34

Støre Krever lønnsfrys for ledere – og politikere

Ap-leder Jonas Gahr Støre Krever lønnsfrys for toppledere både i statlige og private selskaper. Han vil også fryse egen lønn..

E24 - 09 april 21 kl. 15:50

Klesgiganter anklages for å tjene på kinesisk tvangsarbeid

Franske organisasjoner Krever etterforskning av fire multinasjonale kles- og skoprodusenter som de hevder tjener på uigurers tvangsarbeid i Kina..

E24 - 09 april 21 kl. 11:48

Lederne Krever ny Kielland-gransking - følg høringen her

– Den eneste naturlige konklusjonen av kritikken som Riksrevisjonen legger frem at det må gjennomføres en ny avsluttende og helhetlig gransking, mener forbundet Lederne..

NRK - 09 april 21 kl. 09:34

Krever rettssak utsatt

55-åringen som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid, begjærer rettssaken utsatt. Hovedforhandlingen starter allerede mandag, og tiltalen ble forkynt torsdag. Forsvarer Torleiv Drangsland sier de ikke får nok tid til å forberede seg på bevisene..

VG - 09 april 21 kl. 06:08

Raymond Johansen Krever vaksinesvar: – Det haster

Byrådslederen mener Oslo vil bli hengende etter resten av landet i gjenåpningen hvis ikke regjeringen kommer med flere vaksiner. Han ber om at rådet om en tydeligere skjevfordeling blir fulgt opp..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 18:33

Utvalg anbefaler mer skjevfordeling av vaksinen. Nå Krever byrådslederen svar fra regjeringen.

Vil regjeringen følge Holden-utvalgets tydelige råd om betydelig mer skjevfordeling av vaksiner?.

E24 - 08 april 21 kl. 08:56

Equinor-tillitsvalgt: - Vi trenger flere folk raskt

Situasjonen i Equinor er alvorlig, mener konserntillitsvalgt Bjørn Asle Teige. Fagforeningen Safe Krever flere ansatte nå..

NRK - 07 april 21 kl. 22:46

Biden fremmer tiltak mot skytevåpen

USAs president Joe Biden vil torsdag legge fram en rekke tiltak for å få bukt med volden med skytevåpen i USA, ifølge nyhetsbyrået AP. Biden ventes å varsle strengere reguleringer som Krever at kjøpere av såkalte «spøkelsesvåpen» blir gjenstand for bakgrunnssjekk..

Aftenposten - 06 april 21 kl. 19:56

Dette Krever de av Ernas gjenåpningsplan

Lønnsstøtte, vaksinepass og reisedatoer: Statsminister Erna Solberg bes om en rekke konkrete grep fra NHO, LO og Virke….

E24 - 06 april 21 kl. 19:56

Dette Krever de av Ernas gjenåpningsplan

Lønnsstøtte, vaksinepass og reisedatoer: Statsminister Erna Solberg bes om en rekke konkrete grep fra NHO, LO og Virke når hun onsdag legger frem sin plan for gjenåpningen av Norge..

NRK - 05 april 21 kl. 18:26

Sier nei til nye flyplasser i nord

Miljøvernere Krever stans i planene om nye storflyplasser i Rana, på Leknes og i Bodø. – Et samfunn som legger opp til stadig mer reiser vil ha store problemer med å nå klimamålene, skriver Naturvernforbundet i Nordland i en pressemelding..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 14:35

Krever mindre sykkelbråk og mer klimakutt i Oslo

Sykkelveier og parkeringsbråk: Byrådets klimapolitikk har ført til mange konflikter i Oslo, men gitt….

VG - 14 mars 21 kl. 19:26

Uår for unge – Oslo-ordfører Krever krisepakke

For mange barn og unge har coronaåret vært enormt langt og tungt. Nå Krever Marianne Borgen en egen krisepakke også til de yngste..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt