Krever

Monday, 24 June, 21:44

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 08:38

Krever machete-forbud: - Folk er livredde

Jan Bøhler (Ap) Krever machete-forbud og en nasjonal handlingsplan mot knivkriminalitet. Det er heller ingen som vet hvor stor økningen er i knivrelatert vold og trusler..

Klartale - 18 Jun 19 kl. 12:36

Krever etterforskning av Mursis død

Egypt tidligere president Mohamed Mursi døde etter et rettsmøte mandag. Menneskeretts-organisasjoner Krever at det etterforskes..

VG - I førrgår: 20:48

Krever at Høie bryter Ullevål-tausheten

Det blåser friskt rundt Helse Sør-Øst etter det ble klart at Ullevål skal legges ned. Nå Krever SV at helseminister Bent Høie (H) uttaler seg om sykehusstriden..

NRK - 19 Jun 19 kl. 16:25

Krever opprydding i bomselskapene

Millionlønninger, flyreiser til Australia, sprit og standup. Bomselskapenes regnskaper viser at pengene fra bilistene har gått til mye annet enn kollektivtilbud og varm asfalt. Samferdselsminister Jon Georg Dale Krever opprydding..

P4 - 21 Jun 19 kl. 07:41

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Det er igjen demonstrasjoner i Hongkong. Tusenvis av demonstranter har samlet seg utenfor regjeringskontorene og politihovedkvartere og Krever at byens leder må gå av. Dette føyer seg inn i rekken av protester etter at myndighetene la frem et svært omstridt lovforslag som åpner for å utlevere borgere til Kina.

P4 - 18 Jun 19 kl. 20:04

Krever uavhengig Morsi-etterforskning

FNs menneskerettighetskontor Krever en uavhengig granskning av hva som førte til at Egypts ekspresident Mohamed Morsi døde i fangenskap. Det melder AFP. 67-åringen døde i går uventet under en rettshøring der han var tiltalt for spionasje.

Klartale - 9 timer siden

De Krever at statsministeren slutter

Flere enn 200.000 mennesker var med i en demonstrasjon. Den beskrives som den største i landet på 30 år..

NRK - 18 Jun 19 kl. 17:29

Krever uavhengig Morsi-granskning

FNs menneskerettighetskontor Krever en uavhengig granskning av hva som førte til at Egypts ekspresident Mohamed Morsi døde i fangenskap. Det melder AFP..

P4 - 20 Jun 19 kl. 22:12

Krever stans i returer til Afghanistan

SV og MDG Krever stans i alle returer til Afghanistan. Og de vil at Stortinget skal ta stilling til dette allerede i morgen. Det skjer etter at tvangsutsendelsen av familien Abbasi ble avbrutt.

Hegnar.no - 15 Jun 19 kl. 07:19

Norske forskere Krever forbud mot «drapsroboter»

640 akademikere Krever at norske myndigheter engasjerer seg i kampen for å forby autonome våpensystemer, såkalte drapsroboter..

Dagbladet - 8 timer siden

Krever Ludvigsen for over 850 000: - Helt ufattelig grovt

Mann (25) hevder han ble seksuelt utnyttet i over seks år. Bistandsadvokat med direkte prosedyre i retten..

NRK - 17 Jun 19 kl. 21:15

Amnesty Krever Morsi-etterforskning

Amnesty Krever «rettferdig, åpen og omfattende» etterforskning av Egypts tidligere president, Muhammed Morsi. Flere har pekt finger mot Egypt etter at Morsi skal ha falt om i retten og dødd mandag, blant dem Erdogan og Det muslimske brorskapet..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 14:45

Trondheims-politikere Krever at Abbasi-familien får komme hjem

Abbasi-familien må komme hjem til Trondheim – med garantier om at det ikke vil bli gjort nye forsøk på uttransportering, Krever formannskapet i Trondheim..

NRK - 15 Jun 19 kl. 02:28

Krever forbud mot «drapsroboter»

Akademikere Krever at norske myndigheter engasjerer seg i kampen for å forby autonome våpensystemer, såkalte drapsroboter, skriver Khrono. Det er 640 akademikere og teknologer som signert oppropet mot «dødelige autonome våpensystemer»..

P4 - 16 Jun 19 kl. 11:07

Krever regjeringens avgang

Titusenvis av demonstranter demonstrerer nå i Hongkong, og Krever en unnskyldning og at regjeringssjef Carrie Lam går av. I går stanset Lam et lovforslag som åpnet for utlevering av mistenkte kriminelle til Kina. Men demonstrantene vil at forslaget skal legges vekk for godt.

P4 - Igår: 19:20

200 000 demonstrerer i Tsjekkia

Over 200 000 demonstrerer i Tsjekkias hovedstad Praha i dag. De Krever at statsminister Andrej Babis må gå av etter anklager om at han har misbrukt EU-subsidier. Demonstrasjonen beskrives som den største i landet på 30 år..

P4 - 17 Jun 19 kl. 11:15

Krever full stans i tvangsreturer

Afghanistankomiteen Krever nå full stans i tvangsreturer til Afghanistan. Komiteen mener sikkerheten i landet ikke er bra nok og at myndighetene ikke har evne eller vilje til å gi beskyttelse til de som returneres. I går kveld demonstrerte en rekke organisasjoner og folk mot tvangsreturen av en familie, som består av en mor og tre søsken, til Afghanistan.

P4 - 18 Jun 19 kl. 07:47

Krever gransking av Abbasi-saken

SVs Lars Haltbrekken Krever nå en gransking av Abbasi-saken. De tre søsknene som skulle sendes til Afghanistan i natt, blir i stedet sendt tilbake til Norge, fordi afghanske myndigheter ikke godtok returen. Moren var allerede sendt tilbake til Norge etter at hun mistet bevisstheten kort tid etter pågripelsen i Trondheim lørdag..

NRK - I førrgår: 14:15

Tyskland: Marsjerer mot kullgruve

Hundrevis av tyske barn deltar lørdag i en klimaprotest ved en av Tysklands største kullgruver. Ifølge NTB Krever demonstrantene at gruva må stenges..

NRK - 5 timer siden

Sydney erklærer klimakrise

Australias størte by, Sydney, erklærer klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som Krever nødtiltak mot klimaendringene..

Aftenposten - 15 Jun 19 kl. 09:35

Høie Krever full stans av nattransport av syke eldre fra norske sykehus

I 2018 ble det kjørt minst 1.546 turer med eldre over 74 år ut av sykehusene mellom klokken 22.00 og 7.

Aftenposten - 5 timer siden

Sydney erklærer klimakrise

Sydney har erklært klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som Krever nødtiltak mot klimaendringene..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 01:56

20 000 raser - Krever at serien tas av skjermen

Det er bare ett problem: Underskriftskampanjen er rettet mot feil produksjonsselskap..

P4 - 17 Jun 19 kl. 07:16

Krever handling mot muslimhets

Kutt støtten til Human Rights Service, og få på plass mer handling mot muslimhets. Det Krever nå Arbeiderpartiet og SV. APs Gaute Børstad Skjærvø sier til Klassekampen at regjeringen mangler troverdighet i arbeidet mot rasisme så lenge de støtter HRS, og viser til at en Fafo-rapport nylig viste at en stor andel nordmenn har fordommer mot muslimer.

NRK - Igår: 23:13

Nye protester i Georgia

Flere tusen demonstranter har igjen møtt opp utenfor nasjonalforsamlingen i Georgia for tredje dag på rad. Parlamentslederen trakk seg etter protestene torsdag, men folk Krever også at innenriksministeren går av..

Aftenposten - 4 timer siden

NM-rittet ble avbrutt grunnet sikkerheten. Nå refser sykkeltopp forbundet – og Krever pengene tilbake.

Uno-X sjef Jens Haugland forventer at forbundet refunderer tapte kostnader til klubbene som deltok i NM. Det kan føre til at det ikke blir flere ritt, mener arrangøren..

Hegnar.no - 13 Jun 19 kl. 06:04

Krever nye forhandlinger om Oslopakke 3

Høyre og Venstre Krever nye forhandlinger om Oslopakke 3. De mener byrådet har ikke følger opp den avtalefestede enigheten om Røatunnelen..

VG - 6 timer siden

Ny kurs for grønn næringsutvikling!

Våre fire partier er uenige om mange spørsmål, men vi mener at både klima- og næringspolitikken Krever at vi fokuserer på å peke ut felles retning og felles virkemidler..

E24 - 1 time siden

Rike amerikanere Krever mer skatt

En gruppe med 19 superrike amerikanere oppfordrer potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste..

NRK - 21 Jun 19 kl. 07:49

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og Krever at byens leder må gå av..

P4 - 6 timer siden

- Viktig at Ludvigsen dømmes

- Det er viktig for min klient at Svein Ludvigsen dømmes til fengselsstraff og må betale erstatning. Det sier Gunhild Bergan, bistandsadvokat for den hovedfornærmede i straffesaken mot den tidligere statsråden og fylkesmannen. Tidligere i dag la aktor ned påstand om fem år og seks måneders fengsel for Ludvigsen, mens Bergan Krever 850.

E24 - 5 timer siden

Sydney erklærer klimakrise

Sydney har erklært klimakrise. Byen slutter seg dermed til hundrevis av byer, kommuner og regioner verden rundt som Krever nødtiltak mot klimaendringene..

P4 - 8 timer siden

– Svinenæringen må bli kontrollert i mye større grad

Krever bedre tilsyn. – Svinenæringen må bli kontrollert i mye større grad enn i dag. Det sier leder i Norges Bondelag, Lars Petter Bartnes.

NRK - 21 Jun 19 kl. 01:56

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Flere hundre har møtt for å demonstrere ved parlamentsbygningen i Honkong fredag morgen lokal tid. De demonstrerer mot regjeringens Bejing-vennlighet og flere Krever dens avgang..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 07:16

Nye demonstrasjoner i Hongkong

Tusenvis av demonstranter har samlet seg utenfor regjeringskontorene og politihovedkvarteret i Hongkong og Krever at byens leder må gå av..

Dagbladet - 21 Jun 19 kl. 14:57

Litchi-dødsfall blant barn stiger: - Alle hadde lavt blodsukker

En mystisk sykdom har rammet barn i Øst-India de siste åra. Nå har dødstallene steget til over 100 på bare noen uker. Foreldrene Krever svar fra myndighetene..

NRK - 11 Jun 19 kl. 06:26

Truer med vintoll

President Donald Trump antyder at det kan bli innført høyere toll på fransk vin for å styrke amerikanske vinprodusenter. – Frankrike Krever mye av oss for vinen, men vi Krever lite av dem. Det er ikke rettferdig, sier Trump til CNBC, ifølge NTB..

VG - 21 Jun 19 kl. 19:51

Krever at Norges forsvar kan innfri NATO-forpliktelser

Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på at Norge ikke kan stille med sin forventede andel av NATOs nye beredskapsstyrke..

VG - 21 Jun 19 kl. 19:51

Krever at Norges forsvar innfrir NATO-forpliktelser

Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på at Norge ikke kan stille med sin forventede andel av NATOs nye beredskapsstyrke..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:59

Tåregass mot demonstranter utenfor Georgias nasjonalforsamling

Politiet bruker tåregass mot en stor gruppe demonstranter i Georgias hovedstad. Demonstrantene har forsøkt å storme nasjonalforsamlingen og Krever at regjeringen går av..

P4 - 21 Jun 19 kl. 17:40

Klimademonstranter foran Stortinget

Klimademonstranter har samlet seg foran Stortinget og Krever at Stortinget må erkjlære klima- og miljøkrise. De blokkerte inngangen til nasjonaforsamlingen på vårens site møtedag. Politiet er på stedet og sier til VG at de ikke kommer itl å fjerne demonstrantene så lenge de oppfører seg fint..

P4 - 19 Jun 19 kl. 16:40

Fest og flyreiser med dine bompenger

En gjennomgang NRK har gjort av regnskapene for de siste 3 årene i de fem nye, regionale bomselskapene, viser at både fuktige fester og flyturer er betalt på bilistenes regning. Nå Krever samferdselsminister Jon Georg Dale opprydding..

NRK - 19 Jun 19 kl. 16:25

Bompengeselskapenes pengebruk

Millionlønninger, flyreiser til Australia, sprit og standup. Bomselskapenes regnskaper viser at pengene fra bilistene har gått til mye annet enn kollektivtilbud og varm asfalt. Samferdselsminister Jon Georg Dale Krever opprydding..

VG - 20 Jun 19 kl. 22:59

Demonstranter forsøker å storme Georgias nasjonalforsamling

Politiet bruker tåregass mot en stor gruppe demonstranter i Georgias hovedstad. Demonstrantene har forsøkt å storme nasjonalforsamlingen og Krever at regjeringen går av..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt