Krever

Tuesday, 20 August, 01:01

Nyheter om Krever

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 05:55

Venstre-topp Krever gratis SFO i 2020

Gratis kjernetid på SFO for barn fra familier med dårlig råd må inn i høstens budsjett, Krever Venstres utdanningspolitiske talsperson Guri Melby..

VG - 15 Aug 19 kl. 05:37

Historisk ungdommelig samling for klimaet: Krever fullskala CO₂-lagring

ARENDAL (VG) De ni ungdomspartiene i Norge tar i dag et historisk grønt initiativ. De går sammen og Krever at regjeringen gir full gass for å få til fangst og lagring av CO₂..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:36

Venstre-topp Krever gratis SFO i 2020

Gratis kjernetid på SFO for barn fra familier med dårlig råd må inn i høstens budsjett, Krever Venstres utdanningspolitiske talsperson Guri Melby..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 20:57

Kjente forfattere og musikere Krever at de norske barna i Syria hentes hjem

Bjørn Eidsvåg, Dag Solstad og Linn Ullmann er blant 20 kulturpersonligheter som i et opprop Krever at regjeringen henter hjem norske barn og kvinner i Syria..

E24 - 15 Aug 19 kl. 07:03

Historisk ungdommelig samling for klimaet: Krever fullskala CO₂-lagring

ARENDAL (VG) De ni ungdomspartiene i Norge tar i dag et historisk grønt initiativ. De går sammen og Krever at regjeringen gir full gass for å få til fangst og lagring av CO₂..

Hegnar.no - 13 timer siden

Varsler ny skolestreik for klimaet

Miljø må være den viktigste saken i kommune- og fylkestingsvalget, Krever arrangørene av en ny skolestreik 30. august..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 08:10

17 tidligere statsråder Krever at regjeringen henter Syria-barna hjem

Redd Barna og 17 tidligere statsråder fra seks partier Krever at regjeringen henter norske barn i Syria hjem til Norge..

P4 - 14 Aug 19 kl. 06:17

Venstre-topp Krever gratis SFO

Gratis kjernetid på SFO for barn fra familier med dårlig råd må inn i høstens budsjett. Det Krever Venstres utdanningspolitiske talsperson Guri Melby. Tilbudet skal gå til de samme 46 000 barna som i dag får tilbud om gratis kjernetid i barnehagen, sier Melby til NTB.

NRK - 08 Aug 19 kl. 09:29

Burger King Krever penger av Askøy

Burger King Krever penger av Askøy kommune etter kokevarselet. Selskapet Krever 343.000 kroner for tap av omsetning i perioden 6.

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 08:32

16 tidligere statsråder Krever at regjeringen henter Syria-barna hjem

Redd Barna og 16 tidligere statsråder fra seks partier Krever at regjeringen henter norske barn i Syria hjem til Norge..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 08:10

16 tidligere statsråder Krever at regjeringen henter Syria-barna hjem

Redd Barna og 16 tidligere statsråder fra seks partier Krever at regjeringen henter norske barn i Syria hjem til Norge..

NRK - 13 timer siden

Ny skolestreik for klimaet

Miljø må være den viktigste saken i kommune- og fylkestingsvalget, Krever arrangørene av en ny skolestreik 30. august. Det er planlagt streik i Oslo, Bergen, Trondheim og 11 andre byer over hele landet..

VG - 8 timer siden

Fornærmede misfornøyd: Krever ny rettssak mot A$AP Rocky

Forrige uke ble den verdenskjente rapperen dømt til betinget fengsel for vold. Nå ønsker 19-åringen å anke dommen..

NRK - 13 timer siden

Vil hasteinnkalle Parlamentet

Labour Krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit, melder Reuters. Kravet kommer etter at dokumenter som varsler mangel på mat, medisiner og drivstoff dersom britene forlater EU uten en avtale, har lekket ut..

Hegnar.no - 12 timer siden

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour Krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser er lekket..

Klartale - 16 Aug 19 kl. 09:22

Krever at regjeringen satser på tog

Mange reiste på ferie med tog i sommer. Togtilbudet er altfor dårlig, mener kritiker..

Aftenposten - 13 timer siden

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour Krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser lekket..

NRK - 08 Aug 19 kl. 11:47

Krever nullutslipp i cruisebransjen

SV Krever at alle cruiseskip som legger til i Norge og skal gå langs norskekysten, må ha nullutslipp fra 2026, sier sentralstyremedlem Eirik Faret Sakariassen. Han mener et slikt krav vil legge press på industrien til å utvikle ny teknologi..

P4 - 12 timer siden

Vil hasteinnkalle Parlamentet

Labour Krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter som varsler mangel på mat, medisiner og drivstoff dersom britene forlater EU uten en avtale, har lekket ut. Den britiske regjeringen har forsøkt å dempe inntrykket fra den lekkede beredskapsplanen, skriver nyhetsbyrået Reuters..

P4 - 08 Aug 19 kl. 17:48

Krever strengere våpnelover

Over 200 amerikanske borgemestre Krever strengere våpenlover etter de to siste masseskytingene. De ber nå Senatet avbryte sommerferien og vedta nye våpenlover. To lover om strengere bakgrunnssjekk av våpenkjøpere er tidligere i år blitt stoppet av Senatet..

E24 - 13 timer siden

Labour vil hasteinnkalle Parlamentet til brexit-debatt

Labour Krever at det britiske Parlamentet kalles inn umiddelbart for å diskutere brexit. Kravet kommer etter at dokumenter om mulige konsekvenser lekket..

P4 - Igår: 15:31

100.000 i marsj i Hongkong

Over hundretusen mennesker samlet seg i dag i Hongkongs gater under en fredelig marsj for demokrati. Det skriver nyhetsbyrået skriver Reuters. Demonstrantene Krever blant annet at regjeringssjefen i Hongkong går av, demokratiske valg og en granskning av politivold.

NRK - Igår: 18:44

Elvestuen: – Ingen enighet nå

– En avtale Krever at alle partiene er enige, og den enigheten har vi ikke nå, sier Venstre-nestleder Ola Elvestuen om Frps bompenge-skisse. Frps landsstyre ble i dag enige om en skisse til avtale, som Venstre ikke godtar..

P4 - Igår: 16:15

Syke turister ender på sykehus

Flere cruisepassasjerer blir innlagt på norske sykehus årlig fordi de er for syk til reisen. Ifølge Ålesund sjukehus blir 30 til 40 cruisepassasjerer innlagt hver sommer, og mange oppgir at de ønsket å oppleve Norge før de dør. Sykehuset sier til NRK at de er overrasket over hvor skrøpelig mange er, og at de syke turistene Krever mye ekstraarbeid utover den medisinske behandlingen..

VG - I førrgår: 13:39

SV-fylkesleder Krever avklaring fra Vedum: – Prioriterer du Nord-Norge?

På de siste målingene har Senterpartiet vokst så mye i Nord-Norge at de har klatret forbi Ap. Men SV-fylkesleder Christian Torset i Nordland mener det er én viktig ting Vedum ikke har vært klar nok på..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 22:14

Klager på riving av Y-blokken: – Alternativer er ikke utredet slik loven Krever

Rett før fristen gikk ut, har Plan- og bygningsetaten mottatt flere formelle klager på vedtaket om rivingen av Y-blokken, som etter planen skal starte i oktober..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 19:08

SV Krever klimabudsjett i alle kommuner

SV mener alle norske kommuner bør ha ambisiøse mål og klare planer for hvordan de skal få ned utslippene av klimagasser..

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 14:10

Krever artister for millioner

Konkursboet vil ha tilbake forskuddet fra stjerneartister..

P4 - 16 Aug 19 kl. 19:26

Reagerer på fristbrudd i barnevernet

De mange fristbruddene i barnevernet er dypt alvorlig. Det mener både SV og Ap. VG fortalte sist uke at kun seks av landet 434 kommuner behandler alle bekymringsmeldinger innen fristen på tre måneder.

VG - 15 Aug 19 kl. 12:37

Sp om regelbrudd i fødselsomsorgen: – Ikke betryggende i det hele tatt

Flere politikere reagerer kraftig på at mange kvinner ikke får den følgetjenesten de har krav på, og Krever at helseminister Bent Høie (H) komme på banen..

P4 - 15 Aug 19 kl. 14:21

- Samskipnadene må rydde opp

- Studentsamskipnadene må rydde opp i det som har blitt en uforsvarlig festkultur i Fadderukene rundt omkring i landet. Det Krever Krfs Hans Fredrik Grøvan, i Utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget. Både politi, legevakt og studiesteder har uttrykt bekymring for den utbredte bruken av rusmidler, og skadene som følger.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 20:00

Bekjempelse av høyreekstrem terror Krever andre metoder enn forebygging av negative holdninger hos folk flest | Torkel Brekke

Det er ikke gitt at vi er kvitt terrortrusselen selv om vi skulle klare å bli kvitt antimuslimske holdninger i befolkningen generelt..

VG - 14 Aug 19 kl. 22:53

Kongressmann: Ville det vært mennesker igjen uten voldtekt og incest?

Kritikere Krever den svært kontroversielle republikaneren Steve Kings avgang etter at han onsdag forsøkte forsvare et totalforbud mot abort. .

VG - 16 Aug 19 kl. 18:00

Full taushet rundt omstridt Qatar-bonus: Krever FIFA-granskning

I all hemmelighet lovet en Qatar-basert TV-gigant å betale en bonus på 100 millioner dollar til FIFA dersom Qatar ble tildelt fotball-VM. FIFA-president Gianni Infantino ble kjent med opplysningene allerede for halvannet år siden..

NRK - 13 Aug 19 kl. 13:28

FN Krever gransking

FNs menneskerettssjef Michelle Bachelet er bekymret over maktbruken mot demonstranter i Hongkong og ber om en uavhengig gransking, det sier høykommissærens talsmann til pressen i Genève tirsdag..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 11:27

Mediegigant Krever supporterklubber for tusenvis av kroner etter ulovlig bildebruk

NTB scanpix forlanger penger etter ulovlig bruk av deres bilder. Fotballsupportere er de siste som nå må betale..

NRK - 13 Aug 19 kl. 07:48

Store demonstrasjoner i Moskva

Ti tusener har tatt til gatene i Moskva i det som er de størtse demokrati-demonstrasjonene siden 2011, melder amerikanske MSNBC. Demonstrantene roper «Russland skal bli fritt» og Krever rettferdige valg..

VG - 15 Aug 19 kl. 19:57

20 norske forfattere og kulturpersoner med marsjordre til Erna Solberg: Hent barna hjem!

Den norske kultureliten kaster seg inn i debatten om de norske barna i Syria. - Humaniteten skal stå sterkere blant oss enn den gjør nå, sier musiker Bjørn Eidsvåg, som er blant dem som Krever at både norske barn og mødre hentes hjem fra Syria..

VG - 13 Aug 19 kl. 08:44

Kvinne-opprør mot deltid

De har over 560 000 medlemmer i ryggen. Nå går tre ledende fagforeningstopper sammen og gjør opprør: – Nok er nok. Vi er lei av de politiske løftene.

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:50

Roser Syria-opprop

- Veldig modig og spennende gjort. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand, etter at 16 tidligere statsråder fra seks forskjellige partier i et opprop Krever at barn av norske IS-krigere i Syria hentes til Norge. De tidligere statsrådene frykter situasjonen i leirene i Syria er så forferdelig at barna kan dø.

P4 - 14 Aug 19 kl. 06:55

Krever prisgrense på barnehagemat

Oslo-foreldre betaler nesten dobbelt så mye for privat barnehagemat som for kommunal. Snittprisen blant de private er 315 kroner, mens de kommunale barnehagene i byen har en fast pris på 170 kroner. Byråd Raymond Johansen ønsker derfor å sette en makspris på maten.

Dagbladet - 11 Aug 19 kl. 21:49

Krever bevis på at Erna snakker sant

Regjeringen skryter av mer politi på veiene - mens politiets tillitsvalgte slår alarm om det motsatte. Nå må regjeringen bevise at de snakker sant, mener Sp..

P4 - 14 Aug 19 kl. 06:41

Syria-opprop fra eks-statsråder

16 tidligere statsråder fra seks forskjellige partier Krever nå at barn av norske IS-krigere i Syria hentes til Norge. Det skriver de i et opprop til statsminister Erna Solberg. Initiativtaker er tidligere utenriksminister Knut Vollebæk fra KrF, som sier til NRK at situasjonen i leirene i Syria er så forferdelig at både barna og de voksne kan dø.

E24 - 13 Aug 19 kl. 09:46

Kvinne-opprør mot deltid: - Helt krise

De har over 560.000 medlemmer i ryggen. Nå går tre ledende fagforeningstopper sammen og gjør opprør: – Nok er nok.

P4 - 02 Aug 19 kl. 06:53

Krever milliarder til rassikring

Nasjonal rassikringsgruppe Krever en dobling av penger til rasforebygging. Både Hordaland og Sogn og Fjordane prioriterer rassikring av veier på topp i Nasjonal transportplan, skriver Klassekampen. Gruppen vil også ha bedre kartlegging av rasrisiko på grunn av ekstremnedbør, og sier det nå går ras på steder der ingen trodde det skulle gjøre det..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt