Kraftig

Wednesday, 07 June, 07:19

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 maj 23 kl. 10:53

Kraftig økning av korona i Kina

Kina står overfor et nytt og Kraftig koronautbrudd. Eksperter anslår at 65 millioner kinesere vil bli smittet av viruset hver uke i juni. Ettersom immuniteten mot tidligere koronavarianter avtar, antas det at antallet koronatilfeller i Kina vil øke betydelig de neste ukene, melder Bloomberg.

NRK - I førrgår: 13:03

Kraftig opptrapping i kampene i Khartoum

Innbyggere i Khartoum sier det pågår en Kraftig opptrapping i kampene i flere områder av den sudanske hovedstaden etter at våpenhvileavtalen utløp. Øyenvitner sier også at et militært fly har styrtet i Omdurman, en by som ligger rett ved siden av Khartoum. Regjeringshæren, som bruker jagerfly til å hindre RSF-militsen i å overta hovedstaden, har foreløpig ikke kommentert opplysningene.

E24 - 03 jun 23 kl. 16:59

SSB meldte om Kraftig fall i grensehandelen: – Skikkelig, skikkelig feil

SSB hevder grensehandelen falt dramatisk, mens kortdata viser at den tvert imot økte Kraftig. Nå er det full uenighet om harryhandelen..

Aftenposten - 03 jun 23 kl. 16:59

SSB meldte om Kraftig fall i grensehandelen: – Skikkelig, skikkelig feil

SSB hevder grensehandelen falt dramatisk, mens kortdata viser at den tvert imot økte Kraftig..

NRK - 01 jun 23 kl. 16:04

Politiets bruk av overtid øker Kraftig

Bruken av overtid i politiet øker Kraftig. I fjor brukte distriktene nesten en halv milliard på kroner på overtid. Det skriver Politiforum.

NRK - 31 maj 23 kl. 10:53

Spansk rakettoppskyting utsatt

Det spanske selskapet PLD Space har utsatt en planlagt rakettoppskyting på grunn av Kraftig vind høyt oppe i atmosfæren. Selskapet håper å delta i kappløpet om å utvikle nye raketter som kan frakte satellitter opp i bane rundt jorda. Raketten som skulle skytes opp fra en spansk militærbase onsdag, er ikke Kraftig nok til å komme opp i bane.

Dagbladet - 26 maj 23 kl. 03:02

Kraftig leilighetsbrann: - Ikke oversikt

Flere er evakuert og minst en skadd etter Kraftig brann i Tønsberg. Politiet har ikke oversikt over om det befinner seg flere i leilighetskomplekset..

Dagbladet - 26 maj 23 kl. 03:02

Kraftig leilighetsbrann: - Nær totalbrann

Flere er evakuert og minst en skadd etter Kraftig brann i Tønsberg..

NRK - 25 maj 23 kl. 11:33

Kontroll på Kraftig brann i Sydney – ingen skadd

Brannmannskapene i Sydney fikk etter noen timer fredag kontroll på en Kraftig brann som sto i fare for å spre seg i et boligområde. Brannen startet i en ubebodd sju etasjer høy bygning i Surry Hills-området, og store brannmannskaper ble tilkalt. Ved 11-tida norsk tid, tidlig kveld i Australia, meldte brannvesenet at de har overtaket på brannen, skriver Sydney Morning Herald.

NRK - 11 timer siden

Sterke reaksjoner etter evalueringsrapport: – Menneskeliv kunne blitt spart

Flere skeive organisasjoner reagerer Kraftig på den nye rapporten fra evalueringsutvalget som mener at terrorangrepet 25. juni i fjor kunne vært avverget. – I dag er jeg sint, sier leder for Oslo Pride Dan Bjørke.

NRK - 11 timer siden

Sterke reaksjoner etter evalueringsrapport: Mener liv kunne ha blitt reddet

Flere skeive organisasjoner reagerer Kraftig på den nye rapporten fra evalueringsutvalget som mener at terrorangrepet 25. juni i fjor kunne vært avverget. – I dag er jeg sint, sier lederen for støtteforeningen etter 25.

VG - 11 timer siden

Reagerer Kraftig etter terrorrapport: – I dag er jeg sint

FRI, Oslo Pride og støttegruppen for 25. juni er tirsdag kveld samlet for en felles markering i Oslo..

E24 - 24 maj 23 kl. 09:01

Höegh Autoliners faller Kraftig på Oslo Børs

Det er negativ stemning på Børsen. Bilfraktrederiet Höegh Autoliners faller Kraftig etter storsalg fra hovedeieren til rabatt..

E24 - 15 timer siden

Oppgang på Wall Street: - Markedet står litt på vent

Det amerikanske finanstilsynet går til sak mot atter en kryptobørs. Coinbase-aksjen falt Kraftig tirsdag..

Klartale - 19 timer siden

Mener det ikke er umiddelbar fare for atom-sikkerheten

Ukraina anklager Russland for å ha sprengt Kakhova-demningen. Russland anklager Ukraina for det samme. Vannet fra demningen forsyner kraftverket i Zaporizjzja med kjølevann.

NRK - 23 maj 23 kl. 20:47

Skoler stengt som følge av Kraftig regnvær sørøst i Spania

Skoler, universiteter og barnehager sørøst i Spania er stengt på grunn av fare for oversvømmelser i forbindelse med Kraftig regnvær etter langvarig tørke. Regnskyllet tirsdag førte til oversvømte kjellere, stengte veier og biler som ble stående under vann. Både Murcia, Valencia og Andalucía er hardt rammet av nedbøren.

Dagbladet - Igår: 00:23

Raser etter Utøya-kommentar

Forfatter og samfunnsdebattant Sanna Sarromaa gikk hardt ut mot kunnskapsminister Tonje Brenna i podkasten «Wolfgang Wee Uncut». Flere reagerer Kraftig i sosiale medier..

Aftenposten - Igår: 18:06

Skandalesystem til fem milliarder krever så mange klikk at ansatte blir syke. Nå slår lederne alarm.

15 seksjonsledere for helsesekretærene ved landets fjerde største sykehus har sendt en «Kraftig bekymring» til….

NRK - Igår: 11:08

Barneombudet reagerer Kraftig på bekymringsmelding-feilen

Barneombud Inga Bejer Engh er bekymret etter at det ble kjent at flere bekymringsmeldinger fra barnevernet har forsvunnet. – Dette er ekstremt alvorlig. Bekymringsmelding sendes når noen er bekymret for omsorgen barna får.

E24 - Igår: 10:32

Børsras for Viaplay etter melding om færre abonnenter

Aksjekursen til strømmetjenesten Viaplay stuper etter at selskapet Kraftig nedjusterte forventningene til 2023. Konsernsjefsjefen går på dagen..

Dagbladet - Igår: 09:37

- Da blir det verdenskrig

USAs tidligere FN-ambassadør med Kraftig advarsel..

E24 - Igår: 09:00

Oppgang fra start på Oslo Børs: Salmar og Frøy Kraftig opp etter storsalg

Det er grønne piler fra start på Oslo Børs mandag. Også internasjonale markeder responderer positivt..

NRK - I førrgår: 06:29

FN-bekymring over pågripelser av demonstranter i Hongkong

FNs høykommissær for menneskerettigheter er bekymret for situasjonen i Hongkong, der 23 søndag ble pågrepet for å ha «forstyrret den offentlige roen». Det var søndag 34 år siden hundrevis av fredelige demonstranter – muligens tusenvis – ble drept da Kina brukte militære styrker til å slå ned protestene i Beijing, og pågripelsene knyttes til markeringer av dette. Mange av de drepte i 1989 var studenter som sto i spissen for Kinas demokratibevegelse.

Klartale - I førrgår: 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

E24 - I førrgår: 06:00

Spår flere år med sterkt offshoremarked: – Skal ikke mye til for å skape veldig store reaksjoner

Resultatene i de børsnoterte offshorerederiene har vist til dels Kraftig hopp i vintersesongen. Analytikere er optimistiske før sommerens høysesong..

NRK - I førrgår: 23:49

Russisk politi anholdt over 100 Navalnyj-tilhengere

Russisk politi anholdt søndag over 100 tilhengere av Aleksej Navalnyj, da de markerte den fengslede opposisjonspolitikerens 47-årsdag. Den uavhengige russiske menneskerettighetsgruppa OVD-Info skriver søndag kveld at 109 personer i 23 russiske byer er anholdt av politiet i forbindelse med at de foretok offentlige markeringer av Aleksej Navalnyjs 47-årsdag. Myndighetene har slått Kraftig ned på alle tegn til opposisjon siden den russiske invasjonen av Ukraina.

Aftenposten - 22 maj 23 kl. 09:26

Kraftig økning i antall barn og unge som trenger hjelp av barnevernet - knyttes til koronanedstengingen

I barnevernet ser man nå de mulige langsiktige konsekvensene av pandemien: En Kraftig økning av barn og unge som trenger….

NRK - I førrgår: 14:05

Proukrainske russere sier de har tatt russiske soldater til fange

En gruppe proukrainske russiske soldater sier de har tatt to russiske soldater til fange under kamper i Belgorod i Russland. De sier også at de er villig til å slippe dem fri i et personlig møte med guvernøren i det russiske fylket. To grupper som kaller seg henholdsvis Legionen for frihet for Russland og Russisk frivillighetskorps sier de står bak meldingen som søndag ble lagt ut på Telegram.

NRK - 04 jun 23 kl. 02:12

Person sparket og slått i Trondheim

Natt til lørdag har en person blitt sendt til sykehus etter å ha blitt utsatt for vold i Trondheim sentrum. – Vi fikk melding om hendelsen klokka 0.47.

NRK - 03 jun 23 kl. 15:27

Person hentet ut av brennende bygning på Raufoss – uvisst om flere er inne i bygningen

Det brenner i på en privatadresse i Raufoss sentrum. Bygget har to bebodde leiligheter. Ifølge politiet er det meldt om Kraftig røykutvikling på stedet.

NRK - 03 jun 23 kl. 15:16

Brann i leilighetsbygg på Raufoss

Det brenner i et leilighetsbygg i Raufoss sentrum. Bygget har to bebodde leiligheter. Ifølge politiet er det meldt om Kraftig røykutvikling på stedet.

NRK - 03 jun 23 kl. 15:16

Én person sendt til sykehus etter boligbrann

Det brenner i et leilighetsbygg i Raufoss sentrum. Bygget har to bebodde leiligheter. Brannvesenet er på stedet og har fått en person ut av bygget.

NRK - 20 maj 23 kl. 16:34

Kraftig bilbrann på E18

Politiet og brannvesenet er på vei til E18 ved Padderudvannet i Asker etter melding om brann i en bil. – Det brenner Kraftig fra bilen, men det er ikke meldt om personskade, sier operasjonsleder i Oslo-politiet, Bjarne Pedersen. E18 i retning Drammen er stengt som følge av brannen..

VG - 02 jun 23 kl. 19:33

Kraftig brann i Halden: – Det brenner veldig godt

Det er spredningsfare, og flere hus i området evakueres..

NRK - 02 jun 23 kl. 15:48

UEFA åpner sak mot Mourinho

UEFA opplyser at de åpner sak mot Roma-trener José Mourinho for fornærmende og stygt språk mot en dommer etter europaligafinalen mot Sevilla onsdag kveld, melder Sky Sports. Mourinho hisset seg Kraftig opp flere ganger underveis i kampen, og fortsatte etter kamp. Da ble han filmet mens han skjelte ut dommer Anthony Taylor i en garasje.

NRK - 02 jun 23 kl. 13:03

Oppfordrer 500 000 til å evakuere i Japan

Opp mot en halv million innbyggere i Japan oppfordres til å evakuere hjemmene sine. Grunnen er den tropiske stormen Mawar, skriver det svenske nyhetsbyrået TT. Den har til nå ført til Kraftig regn, og oversvømmelser i flere japanske elver.

NRK - 01 jun 23 kl. 23:06

USA og Saudi-Arabia avslutter forsøk på fredssamtaler i Sudan

USA og Saudi-Arabia gir inntil videre opp forsøkene på å framforhandle våpenhvile mellom partene i Sudan i Jeddah, kunngjør de i en felles uttalelse. Samtidig kommer Washington og Riyadh med Kraftig kritikk av både den sudanske hæren og militsen RSF for bruddene på våpenhvilen, skriver Al Arabiya. 29.

E24 - 01 jun 23 kl. 10:36

Elon Musk er verdens rikeste person igjen

Han danker ut LVMH-sjef Bernard Arnault etter Kraftig luksusfall på europeiske børser..

NRK - 01 jun 23 kl. 09:47

Millionstøtte til anlegg på Rjukan

Aker Horizons Asset Development (AAD), hydrogenselskapet til Aker Horizons, får inntil 135 millionar kroner i tilskot og lån frå Innovasjon Noreg til å utvikle eit storskala produksjonsanlegg for grønt hydrogen på Rjukan. Anlegget som skal etablerast på Rjukan er forventa å føre til auka sysselsetjing og mogleg tilvekst av nye bebuarar i Tinn. – Produksjonsanlegget vil bidra til at Rjukan kan styrkjast Kraftig som ein viktig industrilokasjon i Noreg, seier kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik..

NRK - 31 maj 23 kl. 23:15

Brann ved industriområde i Fredrikstad

Det brant Kraftig inne i et søppelsorteringsanlegg ved et industriområde i Fredrikstad onsdag kveld. Brannvesenet har kontroll på stedet, melder Øst 110 på Twitter..

NRK - 31 maj 23 kl. 02:11

Stor folkelig støtte til Nato i Sverige

I Sverige har støtten til Nato-medlemskap økt Kraftig det siste året, viser en ny undersøkelse. 67 prosent er for, som er 20 prosentpoeng mer enn i fjor. Nato-støtten øker i nesten alle grupper og klart mest hos menn, viser undersøkelsen gjort av Kantar Sifo for Svenska Dagbladet.

E24 - 30 maj 23 kl. 21:52

Beregning: «Skjult» norsk handel med Russland for mer enn én milliard

Vestlig eksport til Russlands naboland, særlig Kasakhstan, Georgia og Armenia, har økt Kraftig etter invasjonen av Ukraina..

Aftenposten - 30 maj 23 kl. 19:55

Norge stengte skolene under pandemien. Svenskene holdt dem åpne. Hvordan gikk det med pandemibarna?

Kraftig økning av psykiske problemer hos norske barn gjør at flere stiller spørsmål ved om vi skulle gjort som svenskene..

NRK - 30 maj 23 kl. 16:58

Oslo Børs snudde til minus

Hovedindeksen på Oslo Børs endte med et fall på 0,47 prosent tirsdag etter å ha startet dagen positivt. Dermed endte hovedindeksen på 1209,81 poeng på ukas første handelsdag etter at børsen holdt pinsestengt mandag. Fallet blir drevet av nedgang hos store selskaper som Equinor (-1,85 prosent), Telenor (-1,09 prosent) og Orkla (-1,23 prosent).

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com