Kraftig

Saturday, 03 December, 23:56

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - I førrgår: 11:27

Kraftig fall for brukte Obos-boliger i Oslo

Ikke siden finanskrisen har prisene på brukte Obos-boliger falt så Kraftig..

E24 - I førrgår: 11:27

Kraftig fall for brukte Obos-boliger i Oslo

Ikke siden finanskrisen har prisene på brukte Obos-boliger falt så Kraftig..

E24 - I førrgår: 11:27

Prisene på Obos-boliger falt Kraftig i oktober

Ikke siden finanskrisen har prisene på brukte Obos-boliger falt så Kraftig. Så langt i år har prisene likevel steget..

NRK - 28 nov 22 kl. 03:28

Kraftig fall på Hongkong-børsen

Hongkong-børsen åpnet markert ned mandag på grunn av uro over bølgen av protester mot covid-nedstengninger i Kina. Hang Seng-indeksen var ned 3,26 prosent da handelen åpnet mandag morgen. Også Shanghai-børsens indeks falt ved åpning med 1,5 prosent, mens Shenzhen-indeksen var ned 1,54 prosent.

NRK - 27 nov 22 kl. 13:43

Været forvansker redningsarbeidet etter jordskred i Italia

Redningsarbeidere i Italia kjemper mot klokken og mot været i håp om å finne overlevende etter jordskredet lørdag. Søndag er elleve personer fortsatt savnet etter at Kraftig nedbør utløste et jordskred på øya Ischia dagen før. En person er bekreftet omkommet, og tretten er skadd.

NRK - 27 nov 22 kl. 04:02

Kraftig snøvær og kuldegrader rammer Kyiv

Et Kraftig snøvær ventes å ramme Ukrainas hovedstad Kyiv søndag, med temperaturer under frysepunktet både natt og dag. Det skjer mens millioner av mennesker i og rundt byen mangler strøm og varme, eller har strøm og varme bare sporadisk. En strømleverandør sa lørdag at de bare kunne levere tre firedeler av strømmen landet har behov for, noe som betyr at restriksjonene fortsetter mens vinteren nærmer seg.

NRK - 22 nov 22 kl. 12:59

Flomvern på plass i Venezia etter Kraftig regnvær

Venezia har hevet flomportene rundt byen som følge av Kraftig regnvær. Vannstanden var tirsdag 170 centimeter høyere enn normalt. Byens varslingssystem er også påkoblet.

NRK - 21 nov 22 kl. 18:14

Varsler Kraftig snøvær i deler av Agder: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene Kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå. – Jeg ville latt bilen stå fram til tirsdag ettermiddag om det ikke var absolutt nødvendig å kjøre.

Aftenposten - 21 nov 22 kl. 18:19

Varsler Kraftig snøvær i sør: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene Kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til….

VG - 21 nov 22 kl. 18:06

Varsler Kraftig snøvær i deler av Agder: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene Kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå..

VG - 21 nov 22 kl. 18:06

Varsler Kraftig snøvær i sør: – Jeg ville latt bilen stå

Mandag varslet meteorologene Kraftig snøvær langs kysten av Agder. Meteorologisk institutt oppfordrer dem som kan, til å la bilen stå..

NRK - 21 nov 22 kl. 17:23

Kraftig fall i oljeprisen sendte Oslo Børs ned

Oslo Børs åpnet børsuken med et fall på 0,63 prosent. En av hovedårsakene var et Kraftig fall i oljeprisen. Hovedindeksen endte på 1.

NRK - 21 nov 22 kl. 08:58

Indonesia: Kraftig jordskjelv har rammet hovedstaden

Et Kraftig jordskjelv med en styrke på 5,6 rammet mandag den indonesiske hovedstaden Jakarta, men det er foreløpig ikke meldt om personskader. Skjelvet inntraff klokka 13.21 lokal tid.

VG - 13 timer siden

Irans ambassade om Ringnes-stunt: – Skammelig

Den iranske ambassaden reagerer Kraftig etter at Christian Ringnes plasserte statuen «Fearless Girl» utenfor ambassadebygget. – Jeg tenker det er en kommentar som er veldig irrelevant, svarer Ringnes..

NRK - 22 timer siden

Brann i enebolig i Stjørdal

Tre beboere kom seg ut etter at det brøt ut brann i en enebolig på Hegda i Stjørdal litt før midnatt. Både eneboligen og en garasje var overtent. Flere nabohus ble evakuert på grunn av spredningsfare.

NRK - Igår: 15:34

Brann i flermannsbolig i Haugesund

Det er full overtenning i flere leiligheter i flermannsbolig i området Rektor Steens gate og Bjørgvingata i Haugesund. Nødetatene er på stedet, og brannmannskap fra Haugesund har rykket ut. Totalt skal det være fire boenheter som er berørt av brannen.

NRK - Igår: 13:50

Italia evakuerer 1000 personar frå Ischia

Over 1000 personar må evakuere frå byen Casamicciola på den italienske øya Ischia, der elleve menneske miste livet i eit jordskred laurdag, melder Reuters. Grunnen er at det er venta Kraftig regn, og styresmaktene fryktar nye jordskred. Dei evakuerte blir innkvartert på hotell på andre delar av øya..

NRK - 18 nov 22 kl. 19:05

Kraftig snøvær lammer deler av delstaten New York

Kraftig snøvær lammet fredag deler av delstaten New York. Enkelte steder ventes det opp mot 90 centimeter snø på ett døgn. Men det er store lokale forskjeller.

NRK - I førrgår: 21:45

Elleve funne døde etter jordskred i Italia

Tre personar blei torsdag funne omkomne i ruinar etter eit jordskred i byen Casamicciola Terme på den italienske øya Ischia. Totalt har elleve mista livet. Kraftig nedbør utløyste laurdag jordskredet som feia gjennom byen.

VG - I førrgår: 17:53

Mener Belgias beste periode er over etter VM-exit: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset Kraftig opp i mesterskap etter mesterskap, men etter torsdagens tap tror flere at Belgias «gylne generasjon» er historie..

Aftenposten - I førrgår: 17:53

Belgia ut av VM: – Vi kan se at det er slutten nå

AL-RAYYAN (VG) (Kroatia – Belgia 0–0) De ble hausset Kraftig opp i mesterskap etter mesterskap, men etter torsdagens tap….

NRK - I førrgår: 11:02

Talet på drepne etter eksplosjon i Afghanistan aukar

Talet på drepne etter ein Kraftig eksplosjon i den nordlege byen Aibak i Afghanistan onsdag har stige til 21, melder lokale styresmakter. Eksplosjonen skjedde i ein skule som underviser i islam, og mange av ofra er elevar. Minst 24 er meldt skadde.

NRK - I førrgår: 08:59

Frykter for kvinnefengselet

De fengselsansattes fagforening frykter at regjeringens planer for nye mannsfengsler gjør at Bredtveit kvinnefengsel i Groruddalen fortsetter å forfalle og til slutt må stenge. Fengselet er gammelt og nedslitt, og mange har ment at det må bygges nytt mannsfengsel på samme tomt for få gjort noe. I går ble det kjent at regjeringen vil dele dagens Oslo fengsel på Grønland mellom Ilseng, Ullersmo og et mindre fengsel på dagens tomt på Grønland.

Aftenposten - 17 nov 22 kl. 17:29

Kraftig brann i rekkehus på Bøler. Brannvesenet har ikke kontroll.

Det brenner Kraftig i flere rekkehusleiligheter på Bøler i Oslo..

NRK - 17 nov 22 kl. 16:25

Rykker ut til Kraftig brann i tak

Nødetatene er på vei til Bøler i Oslo etter at de har fått melding om brann i taket på et rekkehus. Politiet sier det branner Kraftig. De sier også at det er stor spredningsfare til andre bygninger og at de jobber med å evakuere folk som bor i nabolaget.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:25

Rykker ut til Kraftig brann på Bøler

Nødetatene er på vei til Bøler i Oslo etter at de har fått melding om brann i taket på et rekkehus. Politiet sier det brenner Kraftig. De sier også at det er stor spredningsfare til andre bygninger og at de jobber med å evakuere folk som bor i nabolaget.

E24 - I førrgår: 06:04

Oppgang i Asia Fed-beskjed

Asia-børsene stiger bredt etter Kraftig vekst på Wall Street. Etter en tung start, kan det se ut som Asia gjør en sterk børsuke..

NRK - I førrgår: 02:41

Enebolig brant i Trondheim

En kvinne fikk i seg røyk og er fraktet til St. Olavs hospital etter at hun ble evakuert fra en brennende enebolig i Trondheim. Det var Kraftig røykutvikling fra brannen som nå er slukket, melder politiet i Trøndelag.

NRK - 30 nov 22 kl. 23:07

Venstre kritisk til fengsel-deling

Oslo Venstre reagerer Kraftig på oppdelingen av Oslo fengsel. Etter planen skal kun varetektsplasser forbli i hovedstaden, mens rundt 170 plasser flyttes til to andre kommuner. Regjeringen vil bygge ut Ilseng fengsel med 96 høysikkerhetsplasser og Ullersmo fengsel med 76 plasser.

NRK - 30 nov 22 kl. 22:07

Folk oppsøker vulkan på Hawaii

Tusenvis av skodelystne har nærast stengt ein av hovudvegane på Hawaii for å ta bilete av vulkanen Mauna Loa, melder nyheitsbyrået AP. Vulkanen vakna søndag til liv etter 38 år, og har no eit Kraftig lavautbrot. Lavaen sig stadig nærare vegen, som går gjennom gamle lavastraumar.

NRK - 30 nov 22 kl. 17:13

SAS-aksjen falt etter kvartalstall

SAS-aksjen falt med over 2 prosent på Oslo Børs onsdag. Hovedindeksen endte opp med 0,28 prosent til 1.220,76 poeng.

NRK - 30 nov 22 kl. 10:42

Norges Bank kutter kronesalget Kraftig

Norges Bank skal selge langt færre kroner i desember sammenlignet med november. Kun utenlandsvaluta til 1,9 milliarder kroner skal bli kjøpt opp hver dag. Det er et fall fra 3,7 milliarder hver dag i november, skriver Dagens Næringsliv.

Aftenposten - 29 nov 22 kl. 19:48

Gebyrene i Oslo vokser i voldsom fart. Høyre åpner for et uvanlig grep for å stanse veksten.

Gebyrene har økt Kraftig i Oslo, og de skal øke enda mer. Høyre åpner nå for ikke å sende hele regningen for vann og….

VG - 29 nov 22 kl. 18:00

Enighet om budsjettet: Regjeringen snur om kutt i omsorgsboliger

Etter flere dager med forhandlinger er SV enig med regjeringspartiene Ap og Sp. Regjerignen snur om omsorgsbolig-kutt etter Kraftig kritikk fra egne ordførere..

E24 - 29 nov 22 kl. 06:07

Hongkong-børsen til værs og oljeprisen henter seg inn

Markedet i Asia henter inn mye av det tapte, og i Hongkong skyter børsen fart. Samtidig gjør oljeprisen et sterkt comeback etter å ha falt Kraftig..

NRK - 29 nov 22 kl. 02:02

Kø hos begravelsesbyråene

Kø hos begravelsesbyråene skaper utfordringer for pårørende. Antallet dødsfall går Kraftig opp, noe som delvis forklares med covid. Tall fra Statistisk sentralbyrå (SSB) viser at 37.

NRK - 28 nov 22 kl. 17:26

Flytrafikken aukar

Så langt i år har 33,2 millionar passasjerar reist med fly i Noreg. Det er to og ein halv gang meir enn i same periode i fjor. Men det er likevel 20 prosent lågare enn i same periode i 2019, skriv Avinor i ei pressemelding.

NRK - 28 nov 22 kl. 15:20

Kraftig auke i straumprisen tysdag

I Nord-Noreg er det tysdag varsla ein snittpris på straum på 2,12 kroner per kilowattime, ifølge tal frå straumbørsen Nord Pool. Også i resten av landet er det varsla eit prishopp tysdag. Mellom klokka 17 og 18 er det varsla lik makspris over heile landet på dryge 5 fem kroner per kilowattime.

NRK - 28 nov 22 kl. 13:14

EU snur om snus – lover å holde seg unna prisen

Prisen på svensk snus kommer ikke til å bli berørt av et nytt forslag om tobakksskatt i EU, lover EU-kommisjonen. I helgen kom det opplysninger om at prisen på svensk snus kunne bli satt opp Kraftig som følge av et EU-forslag. Det har fått svenske snusere og produsenter til å reagere sterkt.

Klartale - 28 nov 22 kl. 08:40

Spedbarn og søsken døde i jordskred i Italia

Et guttebarn døde. Et ungt søskenpar døde også. Til sammen sju mennesker er funnet døde.

NRK - 28 nov 22 kl. 08:27

Kraftig hopp i oljeskatten

Høye olje- og gasspriser gjorde at staten tok inn drøyt 320 milliarder kroner mer i petroleumsskatt i fjor enn i 2020. Mens petroleumsskatten endte i minus for to år siden, ga den i fjor en inntekt på 299,2 milliarder, kroner, opplyser Skatteetaten i en pressemelding. – Årsaken til den store økningen er i hovedsak høyere oljepriser og de svært høye gassprisene i andre halvdel av 2021, sier skattedirektør Nina Schanke Funnemark.

E24 - 28 nov 22 kl. 07:58

Kraftig hopp i oljeskatten

Høye olje- og gasspriser gjorde at staten tok inn drøyt 320 milliarder kroner mer i petroleumsskatt i fjor enn i 2020..

NRK - 14 nov 22 kl. 09:29

Kraftig eksplosjon i Tyrkia: 46 anholdt

Minst seks personer er drept og 81 er skadd etter en Kraftig eksplosjon i handlegaten Istiklal i Tyrkias største by søndag. 46 personer er anholdt i forbindelse med eksplosjonen, melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer politiet i Istanbul..

NRK - 14 nov 22 kl. 09:29

Kraftig eksplosjon i Istanbul: 46 anholdt

Minst seks personer er drept og 81 er skadd etter en Kraftig eksplosjon i handlegaten Istiklal i Tyrkias største by søndag. 46 personer er anholdt i forbindelse med eksplosjonen, melder nyhetsbyrået Reuters, som siterer politiet i Istanbul. Tyrkias innenriksminister Suleyman Soylu hevder at Det kurdiske arbeiderpartiet (PKK) står bak eksplosjonen.

NRK - 27 nov 22 kl. 21:38

Sju døde funnet etter jordskred i Italia

Redningsarbeidere har funnet til sammen sju omkomne etter jordskredet på den italienske øya Ischia. Blant dødsofrene er et spedbarn og et ungt søskenpar. Fem mennesker er fortsatt savnet etter at et enormt jordskred gikk i Kraftig regnvær Casamicciola lørdag morgen, bekrefter Napoli-prefektet søndag kveld.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com