Kraftig

Søndag, 16 Mai, 07:35

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 mai 21 kl. 08:22

Drapsteori Kraftig svekket

Politiets teori om at en mann i 70-årene kan ha blitt drept på Veme utenfor Hønefoss, er Kraftig svekket. Det skjedde som følge av avhøret av mannen som er siktet for uriktig forklaring, opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til Ringerikes Blad. – Mannen er nå løslatt, sier hun.

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen faller Kraftig: Handles uten emisjons-billett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen uten rettighet til å få delta i selskapets kommende emisjon og kursen faller Kraftig..

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen faller Kraftig: Handles uten emisjonsbillett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen uten rettighet til å få delta i selskapets kommende kronerulling og kursen faller Kraftig..

E24 - 05 mai 21 kl. 09:18

Norwegian-aksjen svinger Kraftig: Handles uten emisjonsbillett

Norwegian er i sluttspurten i selskapets andre restrukturering under corona. Onsdag handles aksjen uten rettighet til å få delta i selskapets kommende kronerulling og kursen falt Kraftig fra start..

VG - 11 timer siden

Ine Eriksen Søreide: – Ligg unna EØS-avtalen, Vedum!

OSLO S (VG) Ine Eriksen Søreide (H) tar et Kraftig oppgjør med Sp-leder Trygve Slagsvold Vedums EØS-motstand. Hun mener at dette setter norske distriktsarbeidsplasser i fare..

NRK - 01 mai 21 kl. 07:56

Kraftig jordskjelv nordøst i Japan

Et Kraftig jordskjelv målt til 6,8 rammet lørdag den nordøstlige kysten av Japan, men det er ikke sendt ut tsunamivarsel. Det er ikke meldt om omkomne, men minst tre mennesker ble skadd, opplyser myndighetene. Skjelvet hadde sitt senter 47 kilometer under havbunnen utenfor Ishinomaki, rundt 400 kilometer nordøst for Tokyo..

Aftenposten - 16 timer siden

Slår knallhardt tilbake: Gjert Ingebrigtsen mener Vebjørn Rodal er bitter

Gjert Ingebrigtsen tar et Kraftig oppgjør med Vebjørn Rodal i høydehus-saken..

NRK - Igår: 16:10

Brann i verksted i Oslo

Brannvesenet har rykket ut med flere biler etter melding om en brann i et verksted i Strømsveien i Oslo. Det er meldt om Kraftig røykutvikling, og publikum bes om å holde vinduer og dører lukket. Ifølge politiet skal det brenne i en bil.

NRK - Igår: 15:56

Brann i Fredrikstad

Det brenner Kraftig i en enebolig på Rolvsøy i Fredrikstad. Politiet ber beboere i området om å lukkevinduer på grunn av røyken. Det er bekreftet full overtenning i boligen som ligger langs Soliveien..

NRK - Igår: 10:06

Kraftig salmonella-auke

I 2021 har Mattilsynet trekt varer frå marknaden tolv gonger på grunn av salmonella. I 2018 gjorde dei det same berre to gonger. – Dei fleste tilfella har samanheng med kjøt som er importert til Noreg, seier Ole-Herman Tronerud, fungerande direktør for avdeling regelverk og kontroll i Mattilsynet..

E24 - Igår: 09:50

Musks kryptofavoritt hopper Kraftig etter ny melding på Twitter

Kryptovalutaen ble skapt som en spøk, men nå er dogecoin mer verdt enn den norske oljegiganten Equinor. Etter at Tesla-sjef Elon Musk sa han jobbet med utviklerne for å bedre effektiviteten, skyter kursen fart..

Klartale - Igår: 08:45

Jordskjelv utenfor Japan

Natt til fredag ristet det Kraftig utenfor Fukushima i Japan. Ingen er meldt skadd eller døde etter jordskjelvet..

E24 - Igår: 08:13

Beregning viser Euronext Growth-knekk: 38 milliarder barbert bort siden nyttår

Euronext Growth-aksjene var brennhete i fjor. I år har kursene blitt Kraftig barbert. Investor Haakon Sæter har vært med på nedturen i Nordic Aqua Partners, men har fortsatt tro på den landbaserte oppdretteren..

NRK - I førrgår: 21:34

Tyskland åpner for båtflyktninger

Tysklands utenriksminister Heiko Maas sier at Tyskland er åpen for å avlaste Italia og ta imot migranter som er kommet med båt over Middelhavet. Antall migranter og flyktninger som har tatt seg over Middelhavet fra Libya i skrøpelige båter, er gått Kraftig opp de siste dagene. Over 2000 kom til øya Lampedusa sist helg.

E24 - I førrgår: 21:25

Krever Oljefondet-grep: – Kan ikke håve inn milliarder på at dyr behandles uverdig

Oljefondet eier aksjer for flere milliarder i selskaper som kobles til dårlig dyrevelferd. Det får Dyrevernalliansen til å reagere Kraftig. MDG mener fondet må ha samme krav til dyrevelferd som til menneskerettigheter..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 16:10

Smitten øker Kraftig igjen. Årsaken er et vårlig fenomen.

Det korte svaret på det er egentlig nei. At smittetallene øker, skyldes først og fremst noe som irriterer en del….

NRK - 12 mai 21 kl. 15:57

Kraftig smitteøkning

Koronasmitten i Vestfold og Telemark økte med 81 prosent i forrige uke i forhold til uka før. Det kommer fram i den nyeste ukesrapporten til Folkehelseinstituttet. Bare Rogaland hadde en større økning i antall smittetilfeller..

NRK - 28 april 21 kl. 04:15

Kraftig brann i avfallsanlegg

Det brenner Kraftig på området til Indre Østfold gjenvinning i Mysen. Politiet ber beboere i området lukke vinduene på grunn av røyken. En bygning har brent ned og brannen har spredt seg til en deponihaug for avfall.

E24 - 12 mai 21 kl. 10:49

EU skrur opp de økonomiske forventningene Kraftig

EUs økonomi vil vokse med 4,2 prosent i år og 4,4 prosent neste år, tror EU-kommisjonen. Det er betydelig mer enn i prognosene som ble lagt fram i vinter..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 09:29

Kraftig økning i henvendelser om spillavhengighet under pandemien: – Den verste fienden er alenetiden

Under pandemien har det vært en betydelig økning i antall mennesker som ber om hjelp for spillavhengighet..

NRK - 11 mai 21 kl. 18:52

Fryktar kollaps for smittesporinga

Systemet for smittesporing i Skien kan kollapse dersom utbrotet i kommunen blir verre. Det kjem fram i ei risikovurdering frå kommuneoverlege i Skien, Anne Gunhild Waagsbø-Kjellsen. Skien kommune har registrert 51 nye smittetilfelle siste døgn.

E24 - 11 mai 21 kl. 10:59

– Nødvendig å møte krisen med kraftfulle grep

Oljepengebruken øker Kraftig i Norges reviderte 2021-budsjett. Krisetiltakene forlenges, men trappes ned. – Vi legger vekt på at midlertidige krisetiltak nettopp skal være midlertidige, sier finansministeren..

E24 - 11 mai 21 kl. 10:59

Det viktigste fra revidert budsjett

Oljepengebruken øker Kraftig, men nå skal krisetiltakene trappes noe ned. – Vi legger vekt på at midlertidige krisetiltak nettopp skal være midlertidige, sier finansministeren..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 10:33

Finansministeren legger frem revidert budsjett

Regjeringen øker oljepengebruken Kraftig i det reviderte nasjonalbudsjettet for 2021..

E24 - 11 mai 21 kl. 10:33

Finansministeren legger frem revidert budsjett

Regjeringen øker oljepengebruken Kraftig i det reviderte nasjonalbudsjettet for 2021. Pengene går blant annet til krisetiltak etter coronaepidemien..

NRK - 11 mai 21 kl. 09:51

Forventer sterkere fornybarverkst

Det internasjonale energibyrået (IEA) oppjusterer forventningene til fonybar energi Kraftig. Ifølge byrået økte verdens fornybar-kapasitet med 285 gigwatt i 2020, noe som utgjorde hele 90 prosent av ny energikapasitet i fjor. Dette er eksepsjonelt mye, men også den nye normalen, skal vi tro IEA..

NRK - 11 mai 21 kl. 09:06

Nordea ser lyst på sommeren

Norsk økonomi er ved vendepunktet og kommer snart til skyte fart i løpet av sommeren, tror Nordea Markets, som venter et Kraftig, forbruksdrevet comeback..

E24 - 11 mai 21 kl. 06:45

Svakere driftsresultat for Norway Royal Salmon

Norway Royal Salmon fikk svakere driftsresultat i første kvartal enn på samme tid i fjor, men Kraftig vekst på bunnlinjen..

E24 - 11 mai 21 kl. 06:29

Bakkafrost snur til pluss i første kvartal

Bakkafrost ser tegn til bedring i markedet etter coronakrisen, og snur samtidig fra minus til Kraftig i pluss på bunnlinjen i første kvartal..

NRK - 26 april 21 kl. 18:49

Kraftig brann i Bergen

Det brenner Kraftig i et industribygg på Kokstad i Bergen, og brannvesenet omtaler det som en storbrann, ifølge Bergens Tidende. Politiet er på stedet, og har ikke funnet folk der. Røykutviklingen kommer fra taket på Nav-bygget, ifølge brannvesenet..

NRK - 11 mai 21 kl. 01:28

Unge velgere ga Biden Seieren

En Kraftig økning i antallet unge velgere bidro til å gi Joe Biden seieren i presidentvalget, viser en ny studie. Ifølge analyseselskapet Catalist, som står Demokratene nær, utgjorde unge velgere en mye større andel av velgermassen i det siste presidentvalget, enn de gjorde da Donald Trump gikk seirende ut i 2016. Mens 23 prosent av velgerne i 2016 var under 40 år, var andelen i fjor steget til 31 prosent..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 19:59

Israel varsler «veldig Kraftig respons» etter rakettangrep fra Hamas

Ni personer skal være drep etter at Israel gikk til motangrep mot Hamas..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 19:52

Supporteralliansen vil «kuppe» Qatar-avstemning – NFF reagerer Kraftig

20. juni sier norsk fotball ja eller nei til deltagelse i Qatar-VM. Norsk Supporterallianse tar nå grep for at alle….

VG - 10 mai 21 kl. 19:52

Supporteralliansen vil «kuppe» Qatar-avstemning – NFF reagerer Kraftig

20. juni sier norsk fotball ja eller nei til deltagelse i Qatar-VM. Norsk Supporterallianse tar nå grep for at alle breddeklubber skal få stemt ved valget.

E24 - 26 april 21 kl. 08:26

Kraftig Hynion-opptur på flat Oslo Børs

Det er små bevegelser på Hovedindeksen, før temperaturen i resultatsesongen tar seg opp senere denne uken. Hydrogenselskapet Hynion er samtidig på vei Kraftig oppover..

NRK - 10 mai 21 kl. 16:00

Kraftig kollisjon i Larvik

Nødetatene i Larvik rykker ut etter å ha fått melding om trafikkulykke i Brunlanes. Ifølge politiet har to biler kollidert og det er store materielle skader. Foreløpige rapporter tyder på at ingen er alvorlig skadd..

VG - 10 mai 21 kl. 15:37

Politiet om Veme-dødsfallet: - Hypotesen om drap er Kraftig svekket

Etter et avhør med mannen som er siktet for falsk forklaring, tror ikke lenger politiet at mannen i 70-årene som ble funnet død i sett hjem på Veme utenfor Hønefoss ble drept..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 14:59

Nå selges brukte båter til samme pris som nye

Forhandlere melder om et brennhett båtmarked før sommersesongen. Salget har økt Kraftig både for mindre og større båter..

E24 - 10 mai 21 kl. 15:05

Brukte båter selges til samme pris som nye: – Uheldig

Forhandlere melder om et brennhett båtmarked før sommersesongen. Salget har økt Kraftig både for mindre og større båter..

NRK - 10 mai 21 kl. 14:35

Advarer mot Kraftig vind i Vestland

Meteorologene har sendt ut gult farevarsel og advarer mot vindkast på opp mot 30 meter per sekund i ytre og midtre strøk av Vestlandet. Det anbefales å sikre løse gjenstander og å unngå unødvendig ferdsel på utsatte steder. De har blitt utstedt gult farevarsel for mandag kveld for Florø, Bergen, Sauda og Stavanger i fra klokka 17 til midnatt.

NRK - 10 mai 21 kl. 13:37

85 døde etter angrepet i Kabul

Så mange som 85 mennesker mistet livet i angrepet mot en skole i Kabul i helgen, opplyser afghanske tjenestemenn til CNN. Tidligere er det opplyst at 58 mennesker døde. Angrepet skjedde lørdag ettermiddag, da en Kraftig bilbombe gikk av rett utenfor skolen..

VG - 25 april 21 kl. 21:25

Kraftig brann i leiligheter på Kløfta

Det brenner Kraftig i tre boenheter på Kløfta. Politiet ber folk i området holde seg inne..

NRK - 10 mai 21 kl. 02:54

Porsgrunn ber om flere vaksiner

Porsgrunn kommune ber staten om flere koronavaksiner etter en Kraftig smitteøkning i helgen. Grenlands-kommunene Bamble, Porsgrunn og Skien er fra søndag plassert på tiltaksnivå B til og med tirsdag 25. mai..

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 19:28

Trøblete smittesporing: - Veldig uheldig

I Skien har smitten økt Kraftig den siste tida. For smittesporerne har arbeidet vært alt annet enn enkelt..

VG - 08 mai 21 kl. 20:56

Hovland spilte seg oppover: – Strålende

Viktor Hovland (23) hadde en superrunde på gang under den tredje runden i Wells Fargo Championship på PGA-touren. Noen kostbare treputter ødela for nordmannen, som likevel spilte seg Kraftig opp..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt