Kraftig

Sunday, 14 August, 11:16

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 jul 22 kl. 08:52

AstraZeneca viser Kraftig fall i første halvår

Det biofarmasøytiske selskapet AstraZeneca viser et Kraftig fall i første halvdel av 2022 i sin nye halvårsrapport, melder AFP. Selskapet, som er en stor produsent av koronavaksiner, sier i en uttalelse at fortjenesten falt Kraftig grunnet kostnader knyttet til en nylig overtakelse. Sammenlignet med de første seks månedene i fjor, falt nettoresultatet med 64 prosent til 746 millioner dollar, heter det i en uttalelse fra AstraZeneca..

NRK - 07 aug 22 kl. 07:23

Tusenvis av duer tatt av vinden

Flere tusen duer er savnet etter en kappflyvningskonkurranse der duene skulle fly fra Narbonne i Sør-Frankrike til Belgia, skriver The Guardian. En Kraftig storm gjorde at duene ble desorientert og mange kan ha havnet i feil land. Arrangøren av konkurransen får Kraftig kritikk av duenes eiere og dyrevenner.

NRK - 05 aug 22 kl. 07:25

Kraftig nedgang i havisen rundt Svalbard

Havisen rundt Svalbard har sunket Kraftig siden mai, mengdene ligger over 62 000 kvadratkilometer under normal. Dette er mer enn hele det sammenlagte landarealet til Svalbard, eller Møre og Romsdal, Vestland og Rogaland kombinert. Forsker ved Meteorologisk institutt, Signe Aaboe, forklarer at nedgangen trolig skyldes årets sommervarme, med klimaendringene som medvirkende faktor..

NRK - 04 aug 22 kl. 18:47

Oljeprisen faller Kraftig

Oljeprisen på 93 dollar Prisen for nordsjøolje har falt Kraftig de siste dagene, og koster nå mindre enn da Ukraina-krigen startet. Onsdag kveld koster et fat nordsjøolje 93 dollar etter et fall på tre prosent. Prisfallet kommer etter økt frykt for økonomisk tilbakeslag fordi renten internasjonalt skal opp.

NRK - 04 aug 22 kl. 09:55

200.000 er bedt om å evakuera på grunn av uvêr i Japan

Rundt 200.000 innbyggjarar er bedt om å evakuera området nord i Japan som er ramma av Kraftig regnvêr. Det gjeld dei fem regionane Niigata, Yamagata, Fukushima, Ishikawa og Fukui.

E24 - 03 aug 22 kl. 15:30

Kraftig teknologiløft på Wall Street

Teknologiaksjer stiger Kraftig etter oppløftende innkjøpstall og selskapsresultater..

NRK - 02 aug 22 kl. 22:02

Svenske bustadprisar fell Kraftig

Prisane på den svenske bustadmarknaden fall Kraftig i juli. Det melder VG. Ifølge Aftonbladet viser tal frå den statlege banken SBAB og bustadnettstaden Booli ein nedgang på 12 prosent i Stockholm.

Dagbladet - 02 aug 22 kl. 18:53

Kraftig advarsel: - Leker med ilden

Tirsdag kveld norsk tid satte Nancy Pelosi sine bein på taiwansk jord som den mest høytstående amerikanske politikeren som har besøkt øya siden 1997. Nå kommer Kina med en Kraftig advarsel..

NRK - 31 jul 22 kl. 18:36

Kraftig vekst i Saudi-Arabias økonomi

Saudi-Arabias bruttonasjonalprodukt hadde i siste kvartal en vekst på nesten 12 prosent sammenlignet med året før. Den oljesmurte økonomien i landet er med andre ord i Kraftig vekst, ikke minst på grunn av energikrisen i kjølvannet av Ukraina-krigen. Til tross for oppfordringer fra vestlige land om å øke oljeproduksjonen, har Saudi-Arabia valgt å holde produksjonen på noenlunde samme nivå som før.

Klartale - 5 timer siden

Ett år med Taliban

Taliban tok makta i Afghanistan igjen. 15. august 2021 rykket soldater inn i kontorene til regjeringen.

E24 - 22 timer siden

Russisk utstyr på vei til Svalbard: UD har gitt unntak fra sanksjoner

Russland har reagert Kraftig på at gruvesamfunnet Barentsburg rammes av sanksjoner. Onsdag krysset en norsk lastebil grensen i Finnmark med flere varer på vei nordover..

Aftenposten - 22 timer siden

Russisk utstyr på vei til Svalbard: UD har gitt unntak fra sanksjoner

Russland har reagert Kraftig på at gruvesamfunnet Barentsburg rammes av sanksjoner..

NRK - 23 timer siden

Brann i bygning i Mysen

Brannvesenet har rykket ut til brann i bygning i Holmveien i Mysen i Indre Østfold kommune. I følge Øst 110-sentralen brenner det Kraftig i et bryggerhus/verksted i tilknytning til et gårdsbruk..

NRK - Igår: 08:49

En død og tre alvorlig skadet etter Kraftig vind under festival i Spania

En person omkom og tre er alvorlig skadet etter Kraftige vindkast på festivalen Medusa i Valencia i Spania natt til lørdag, melder spansk politi på Twitter skriver VG. 14 personer er også lettere skadd. 1News meldte natt til lørdag om Kraftige vindkast som skapte kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stede..

NRK - Igår: 08:49

Ein død og tre alvorleg skadde etter Kraftig vind under festival i Spania

Ein mann i 20-års omkom og tre personar er alvorleg skadd etter Kraftige vindkast fekk deler av ein scene til å kollapsa under festivalen Medusa, ved kysten nær Valencia i Spania, natt til laurdag, melder Reuters. Ifølge helsemyndigheitene i landet er det totalt 40 skadde etter ulykka. 1News meldte natt til laurdag om Kraftige vindkast som skapa kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stades.

NRK - I førrgår: 09:36

Estland stenger grensene for russiske turister

Estland vil ikke lenger la russiske turister slippe inn i landet. Det er en konsekvens av krigen i Ukraina. Dermed blir en populær rute inn i Europa og resten av Schengenområdet stengt for russiske turister.

NRK - I førrgår: 09:20

Oljegigant satsar på norsk karbonfangst

Det amerikanske oljeselskapet Chevron investerer 100 millionar kroner i norske Ocean Geoloop. Det skriv E24, som siterer ei børsmelding. Aksjen til Ocean Geoloop stig Kraftig på Oslo Børs etter nyheita.

E24 - I førrgår: 09:01

Pexip stuper på negativ Oslo Børs

Børsen åpner ukens siste handelsdag med røde tall. Videokonferanseselskapet Pexip faller Kraftig etter å ha varslet et spareprogram torsdag..

E24 - I førrgår: 09:01

Kraftig fall for Pexip

Børsen åpnet ukens siste handelsdag med røde tall. Videokonferanseselskapet Pexip faller mye etter å ha varslet et spareprogram torsdag..

E24 - I førrgår: 06:11

Blandet i Asia – Tokyo-børsen stiger

Børsen i Tokyo stiger Kraftig på ukens siste handelsdag, etter å ha vært stengt torsdag. Ellers er det blandet utvikling for børsene i Asia..

NRK - I førrgår: 21:55

Over 1.000 brannfolk kjemper mot den intense skogbrannen i Frankrike

Myndighetene i Frankrike advarer om at den store skogbrannen sørvest i landet kan vokse seg enda større. Totalt har 361 utenlandske brannfolk blitt sendt til Frankrike for å bistå sine franske kolleger. De 1.

NRK - I førrgår: 18:37

Minst 34 skadde på Legoland i Tyskland

Minst 34 personer er skadet, to av dem alvorlig, etter en ulykke med en karusell på Legoland i byen Günzburg i Tyskland. Det melder tyske Bild. Ifølge politiet skjedde ulykken da en av vognene på berg-og-dal-banen bremset Kraftig, og et annet tog kom kjørende bak..

NRK - I førrgår: 18:37

Over 30 skadde på Legoland i Tyskland

Minst 31 personer er skadet, en av dem alvorlig, etter en ulykke med en karusell på Legoland i byen Günzburg i Tyskland. Det melder tyske Bild. Ifølge politiet skjedde ulykken da en av vognene på berg-og-dal-banen bremset Kraftig, og et annet tog kom kjørende bak.

Klartale - I førrgår: 16:33

Slik blir været i helgen

– Været blir veldig forskjellig i hele Norge, sier Susanna Reuder. Reuder er statsmeteorolog hos Meteorologisk institutt.Reuder kan fortelle at østlandet får det fineste været i helgen.

E24 - I førrgår: 14:06

Ny containerrekord: Rederi tjente 85 milliarder

Hapag-Lloyd fortsetter å legge frem Kraftig resultatbyks i lys av containerboomen. Sjefen ser nå «første tegn» til et svakere spotmarked..

NRK - I førrgår: 13:23

Olaf Scholz vil ha gassrøyr frå Portugal og Spania

Den tyske rikskanslaren Olaf Scholz vil ha nye gassrøyr frå den iberiske halvøya til sentrale delar av Europa, ifølge Reuters. – Det vil Kraftig avlaste forsyningssituasjonen i Europa, seier han. Scholz skal allereie ha vore innom emnet i møte med statsleiarane i Spania, Portugal og Frankrike, i tillegg til EU-kommisjonen.

E24 - 11 aug 22 kl. 09:01

Kahoot stiger Kraftig på positiv Oslo Børs

Pilene peker oppover fra start på Oslo Børs. Kahoot skyter opp etter å ha lagt frem kvartalstall før børsåpning..

E24 - 11 aug 22 kl. 08:01

Kahoot med Kraftig omsetningsvekst

Kahoot omsatte for 36,1 millioner dollar i årets andre kvartal, opp fra 18,4 millioner dollar i samme kvartal i fjor..

E24 - 10 aug 22 kl. 22:47

Disney+ med Kraftig vekst forrige kvartal

Walt Disney Company slo forventningene på både topp- og bunnlinje..

Dagbladet - 10 aug 22 kl. 22:22

Russisk TV ryster Norge

Utenriksdepartementet tar et Kraftig oppgjør med Putin-regimet, som de mener at får stadig sterkere totalitære trekk. Blant annet tar de for seg hatretorikk på statsstyrt russisk TV..

NRK - 10 aug 22 kl. 21:10

Skogbrann har blusset opp igjen i Frankrike

Brannen som ødela titusenvis av mål med knusktørr skog sørvest i Frankrike, og som tvang 6.000 mennesker til å evakuere, har blusset opp igjen. Ytterligere 60.

NRK - 10 aug 22 kl. 15:34

Skogbrann i Frankrike har blusset opp

Brannen som ødela titusenvis av mål med knusktørr skog sørvest i Frankrike, og som tvang 6.000 mennesker til å evakuere, har blusset opp igjen. Ytterligere 60.

NRK - 27 jul 22 kl. 18:41

Flere hundre døde i Kraftig monsunsesong i Pakistan

Minst 340 mennesker har mistet livet i Kraftig monsunregn i Pakistan de siste ukene. De fleste omkomne er kvinner og barn. Voldsomme flommer har tvunget mange tusen innbyggere til å evakuere.

Klartale - 10 aug 22 kl. 13:54

Hva skjedde da russisk base eksploderte på Krim?

Minst en ble drept i en Kraftig eksplosjon på en flybase tirsdag. Det skjedde på Krim-halvøya. Halvøya var tidligere en del av Ukraina.

NRK - 10 aug 22 kl. 11:16

Gult farevarsel for vind torsdag

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for vind i Troms i morgen. Det anbefales at man unngår unødvendig ferdsel på utsatte steder, og at man viser forsiktighet ved ferdsel i strandsona og på sjøen. Vinden er såpass Kraftig at det er mulighet for at løse gjenstander kan blåse av gårde, og at avganger for ferje, fly eller annen transport kanselleres..

E24 - 10 aug 22 kl. 08:29

Sjeføkonomer om inflasjonstallene: – Ligger an til nytt dobbelt rentehopp

Kjerneinflasjonen - som Norges Bank bruker som styringsmål - øker Kraftig. Nå tror ekspertene på rentehopp i august, og kanskje september..

NRK - 10 aug 22 kl. 08:00

SSB: Konsumprisindeksen opp 6,8 prosent på eitt år

Konsumprisindeksen steig med 6,8 prosent frå juli 2021 til juli 2022, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er ein uvanleg Kraftig oppgang i matvareprisane som er den viktigaste årsaken til at tolvmånadersveksten held fram. Vi må tilbake til 1988 for å finne ein tilsvarande vekst på eitt år..

NRK - 10 aug 22 kl. 08:00

SSB: Prisane steig med 6,8 prosent på eitt år

Konsumprisindeksen steig med 6,8 prosent frå juli 2021 til juli 2022, ifølge Statistisk sentralbyrå. Det er ein uvanleg Kraftig oppgang i matvareprisane som er den viktigaste årsaka til at tolvmånadersveksten held fram. Frå juni til juli steig prisane på matvarer og alkoholfrie drikkevarer med 7,6 prosent.

Aftenposten - 27 jul 22 kl. 06:04

Kraftig jordskjelv på Filippinene onsdag morgen

Minst to personer har mistet livet, og mange andre er skadd i et Kraftig jordskjelv nord på Filippinene..

NRK - 09 aug 22 kl. 13:02

Etterlyser person etter voldshendelse

Politiet i Agder etterlyser en person etter en voldsepisode i Kristiansand. Hendelsen skjedde på gata utenfor Heidis Bier bar natt til lørdag 5. februar 2022 ca.

NRK - 26 jul 22 kl. 12:44

Ukraina: Russland har uten forvarsel økt trykket i gassrørledningen til Europa

Det statlige russiske energiselskapet Gazprom har økt trykket i gassrørledningen som går gjennom Ukraina til Europa Kraftig, sier den ukrainske operatøren. Slike trykkøkninger kan føre til nødssituasjoner, inkludert brudd i ledningen, og operatørene er pliktig å informere hverandre om dem på forhånd, sier den ukrainske operatøren (OGTSU), ifølge The Guardian. – 25.

NRK - 09 aug 22 kl. 05:06

Minst sju døde etter regnvær i Seoul

Kraftig regnvær har tatt livet av minst sju mennesker i den sørkoreanske hovedstaden Seoul. Fire døde da de ble fanget i oversvømmede bygninger, en døde av elektrisk støt, en i et jordskred og en da et busskur veltet. Ni mennesker er skadd og seks er savnet.

NRK - 08 aug 22 kl. 18:50

Brann i cubansk oljedeponi sprer seg

Brannen i et oljedeponi i Matanzas på Cuba har spredt seg til en tredje tank, opplyser Mario Sabines guvernøren i provinsen til statlige cubanske medier. Brannen er svært Kraftig og arbeidet med å slukke den ved hjelp av skum er svært krevende og vil ta tid, sier han. Én person er bekreftet omkommet og 16 brannmenn er savnet i brannen, som ble utløst av et lynnedslag i en av tankene på depotet fredag.

E24 - 08 aug 22 kl. 15:31

Svak kveld på Wall Street

Databrikkeselskapet Nvidia falt Kraftig etter skuffende kvartalstall. Samtidig steg meme-aksjen Bed Bath & Beyond nesten 40 prosent..

NRK - 07 aug 22 kl. 20:34

Cuba får utenlandsk hjelp ved brennende oljedepot

Spesialteam fra Mexico og Venezuela har ankommet Cuba for å bidra i slukkingen av en brann som brøt ut ved et oljedepot fredag. Brannen startet da et lyn slo ned i en oljetank. Flammen har siden spredd seg til ytterligere en oljetank og forårsaket flere eksplosjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com