Kraftig

Tuesday, 26 October, 16:36

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 12 okt 21 kl. 07:13

Mange døde etter Kraftig uvær

28 personer er døde i oversvømmelser og ulykker utløst av Kraftig regn i det nordlige Kina. 13 personer døde da en buss havnet i ei elv med stor vannføring etter Kraftig regnvær i Hebei-provinsen mandag. En person var tirsdag fortsatt savnet.

NRK - 20 okt 21 kl. 12:19

Fare for snøfokk i Sør-Noreg

Det er meldt om Kraftig vind og snøbyer i fjellet i Sør-Noreg torsdag ettermiddag. Lokalt kan det oppstå Kraftig snøfokk og bli vanskelege køyreforhold i fjellet, melder meteorologane. Dei har difor sendt ut gult farevarsel.

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 13:10

Strømprisen faller Kraftig onsdag

Etter flere dager med rekordhøye strømpriser, blir det Kraftig prisfall onsdag..

E24 - 19 okt 21 kl. 12:58

Strømprisen faller Kraftig onsdag

Etter flere dager med rekordhøye strømpriser, blir det Kraftig prisfall onsdag. Utover uken ventes vindkraftrekorder i Europa..

NRK - 19 okt 21 kl. 08:40

Kraftig jordskjelv

Eit Kraftig jordskjelv ramma i morgontimane tysdag kysten av Tyrkia. Det er ikkje meldt om øydeleggingar eller personskadar. Jordskjelvet vart målt til 6,0 og hadde senteret sitt i Middelhavet, 155 kilometer frå den tyrkiske feriebyen Kas i Antalya..

E24 - 11 okt 21 kl. 08:29

Oppgang på Oslo Børs – Seadrill-aksjen stiger Kraftig

Før børsåpning har Seadrill fått ja fra kreditorene til redningsplanen, og aksjen stiger Kraftig fra start..

Klartale - Igår: 13:17

Smitterekord i Russland

Smitten øker Kraftig i Russland. Mange russere mangler fortsatt vaksinen..

NRK - Igår: 23:27

Tre sakna i elv i Hardanger

Kraftig regn, vind og stor vassføring gjer det vanskeleg å leite i Tokagjelet der tre personar er sakna etter at ein robåt vart teken av straumen og ført mot ein høg foss. Leitemannskapane fryktar at båten kan ha gått utfor fossen, der det er vanskeleg å komme til..

NRK - Igår: 22:22

Redningsaksjon i Kvam

Det pågår ein redningsaksjon etter tre personar i Tokagjelet i Kvam. Ein robåt skal ha blitt tatt av Kraftig straum i elva. Politiet skriv på twitter at dei fryktar personane er falt i vatnet..

VG - Igår: 22:29

Stor redningsaksjon i Hardanger

Det pågår en stor redningsaksjon i Tokagjelet etter melding om at en båt med tre personer har blitt tatt av Kraftig strøm..

NRK - Igår: 19:56

Myanmar skuldar FN-rapport

Militærjuntaen i Myanmar meiner FN sin siste rapport om det valds-herja landa vil føre til meir vald. Det har vore kaos og vald i det søraustasiatiske landet sidan militære kuppa makta i februar. Fredag sa FN at dei fryktar ei enda større menneskerettskatastrofe i Myanmar.

NRK - Igår: 19:56

Myanmar skuldar på FN-rapport

Militærjuntaen i Myanmar meiner FN sin siste rapport om det valds-herja landa vil føre til meir vald. Det har vore kaos og vald i det søraustasiatiske landet sidan militære kuppa makta i februar. Fredag sa FN at dei fryktar ei enda større menneskerettskatastrofe i Myanmar.

E24 - Igår: 20:01

Matprisene kan stige Kraftig på grunn av økte råvarepriser

Dagligvareprodusentenes råvarepriser har steget opp mot 70 prosent. Nå kan matprisene øke betydelig, varsler selskaper..

NRK - I førrgår: 14:50

Vil skjerpe grensekontroll

Den tyske innanriksministeren vurdera å skjerpe grensekontrollen mot Polen. Målet er å halde det han kalla ulovleg innvandring frå Kviterussland ute av Tyskland. Normalt er det ingen grensekontroll mellom dei 26 landa i Schengen-samarbeidet.

NRK - I førrgår: 07:28

Kraftig jordskjelv på Taiwan

En jordskjelv med en styrke på 6 rammet Taiwan tidlig søndag. Skjelvet hadde en dybde på 60 kilometer, melder det europeiske jordskjelvsenteret ESMC..

VG - I førrgår: 20:16

Frp raser mot skrinlegging av statlig eldreomsorg

I statsbudsjettet foreslår Solberg-regjeringen å kutte ut prosjektet med statlig finansiert eldreomsorg. Frps Bård Hoksrud er Kraftig provosert..

NRK - 22 okt 21 kl. 18:56

Forbyr menneskerettsorganisasjonar

Israel stemplar seks framståande palestinske menneskerettsgrupper som terrororganisasjonar. Det inneber i praksis eit forbod mot organisasjonane. Dette blir omtalt som eit Kraftig opptrapping i Israel sine mangeårige forsøk på slå ned på politisk aktivisme i dei okkuperte palestinske områda..

NRK - 22 okt 21 kl. 14:57

Krona er på det sterkaste

Fredag klokka 12 kostar ein euro 9.69 kroner. Det er den lågaste sidan juli 2019.

NRK - 08 okt 21 kl. 05:07

Kraftig jordskjelv i Tokyo

Et Kraftig jordskjelv rystet torsdag Tokyo-området. Minst 32 personer ble skadd, hvorav tre alvorlig. Skjelvet førte også til stans i metro- og togtrafikken.

NRK - 22 okt 21 kl. 01:09

Kolonnekøyring over Haukelifjell

På E134 over Haukelifjell er det kolonnekøyring på grunn av Kraftig snøfall og vind. Ventetiden er på rundt ein time, opplyser Vegvesenet. Bilar utan vinterdekk får ikkje passere..

NRK - 21 okt 21 kl. 23:20

Fire døde i storm i Mellom-Europa

Fire mennesker omkom i Polen da Kraftig vind feide over landet torsdag. I Frankrike har 250.000 husholdninger mistet strømmen.

VG - 21 okt 21 kl. 20:53

Kraftig snøvær skaper problemer på Vestlandet

Det kan komme opptil én meter snø det neste døgnet i flere fylker det neste døgnet. Snøen skaper store problemer i trafikken..

VG - 21 okt 21 kl. 20:53

Kraftig snøvær skaper problemer

Det kan komme opptil én meter snø det neste døgnet i flere fylker det neste døgnet. Snøen skaper store problemer i trafikken..

VG - 21 okt 21 kl. 20:10

Snøværet på Vestlandet: Riksvei 15 er stengt

Kraftig snøvær i Vestland og Møre og Romsdal skaper store trafikale problemer..

NRK - 21 okt 21 kl. 11:56

NVE spår høyere strømpriser

NVE spår langvarig høyere strømpriser, med en snittpris på 50 øre per kWt i 2040. Det er høyere enn prisene man gjennomsnittlig har sett i Norge til nå. Kjetil Lund i NVE sier til NRK at vi må belage oss på store variasjoner i tiden som kommer.

VG - 21 okt 21 kl. 11:49

Coronasmitten stiger Kraftig igjen

Mens de skandinaviske landene har fått god kontroll med coronapandemien, skyter smitten i været i mange europeiske land. Vaksineskepsis får skylden..

NRK - 21 okt 21 kl. 11:00

Koronasmitten stiger i Europa

Verdens helseorganisasjon kunngjorde denne uken at det er satt en milliard vaksinedoser i Europa. Men i mange land er vaksinasjonsgraden fortsatt lav, og den siste uken er det registrert en smitteøkning på 7 prosent i Europa, skriver NTB. Mye av smitteøkningen er registrert i Øst-Europa, blant annet i Russland, Romania, Slovenia og Bulgaria.

Klartale - 21 okt 21 kl. 10:50

Studenter sliter med dyr strøm

Strømprisene har økt Kraftig i det siste. Det er det mange studenter som merker godt..

VG - 21 okt 21 kl. 06:07

Moren til Tina Jørgensen: – Du får jo sjokk

Torunn Austdal Rasmussen forteller om hyppige mareritt og våkenetter etter at mannen i 50-årene ble mistenkt for drapet på datteren. Hun tar også et Kraftig oppgjør med politiet..

NRK - 20 okt 21 kl. 21:37

En av to barselavdelinger stengt

En av to barselavdelinger på Oslo Universitets sykehus (OUS) stenges midlertidig på grunn av budsjettkutt. Jordmorforeningen mener det skaper uro. Avdelingen ble stengt onsdag forrige uke.

Dagbladet - 20 okt 21 kl. 19:30

FHI med rekord-innkjøp

Årets influensasesong er rett rundt hjørnet, og FHI har sikret seg ekstra mange vaksinedoser i år. De advarer mot en potensielt Kraftig sesong med mange syke og flere med alvorlig sykdom..

E24 - 20 okt 21 kl. 17:57

Forbrukerrådet hardt ut mot Fjordkraft: – Nytt bunnpunkt for strømbransjen

Strømleverandøren Fjordkraft har varslet søksmål mot staten for å få tilby et omstridt strømprodukt. Forbrukerrådet reagerer Kraftig..

NRK - 20 okt 21 kl. 10:57

Økning i varsler i Oslo kommune

Oslo kommune sin sentrale varslingsordning registrerte en Kraftig økning i antall varsler om fare for liv og helse i fjor. Kommunen fikk 26 slike varsler i fjor, mot tre året før. 19 av varslene handlet om brudd på smittevern i forbindelse med koronapandemien.

Aftenposten - 20 okt 21 kl. 09:20

Fylkesordfører med Kraftig Røste-refs: – Dypt urovekkende

Fylkesordføreren i Viken mener det er dypt urovekkende at ikke skipresident Erik Røste (61) har løst den pågående….

VG - 20 okt 21 kl. 09:20

Fylkesordfører med Kraftig Røste-refs: – Dypt urovekkende

Fylkesordføreren i Viken mener det er dypt urovekkende at ikke skipresident Erik Røste (61) har løst den pågående konflikten med Clas Brede Bråthen for lenge siden..

NRK - 20 okt 21 kl. 05:17

Sp fell på ny måling, SV klatrar

Senterpartiet fell, medan SV gjer eit Kraftig byks opp på VGs første partimåling etter valet. Sp får ein oppslutning på 12,4 prosent (ned 1,2), Ap får 26,7 (opp 0,3), og SV får 9,3 prosent (opp 1,8). Raudt, som fekk eit rekordsterkt resultat i valet med 4,7 prosent, går fram 0,1..

E24 - 19 okt 21 kl. 22:15

Kaffeprisene fortsetter Kraftig opp: – En ny normal

Tilbudet holder ikke tritt med etterspørselen, sier importsjef. Prisene i butikk i Norge kan også komme til å øke..

Aftenposten - 19 okt 21 kl. 22:15

Kaffeprisene fortsetter Kraftig opp: – En ny normal

Tilbudet holder ikke tritt med etterspørselen, sier importsjef. Prisene i butikk i Norge kan også komme til å øke..

NRK - 19 okt 21 kl. 17:43

Flere tapte liv i oversvømmelser

Minst 41 mennesker har mistet livet og mange er savnet etter at Kraftig nedbør i flere dager utløste søleskred og styrtflom i Nord-India..

NRK - 19 okt 21 kl. 17:43

Fleire tapte liv i flaum

Minst 41 menneske har mista livet og mange er sakna etter at Kraftig nedbør i fleire dagar utløyste søleskred og styrtflaum i Nord-India. Det skjer etter at styresmaktene i Uttarakhand i Himalaya justerte opp tala på døde som følgje av eit søleskred tysdag. 35 menneske er no stadfesta omkomme i skredet, og framleis er mange sakna.

NRK - 19 okt 21 kl. 15:55

Moskva ber eldre holde seg hjemme

Lokale myndigheter i Russlands hovedstad Moskva ber eldre holde seg hjemme i fire måneder. I tillegg må bedrifter sørge for at minst 30 prosent av ansatte jobber hjemmefra, melder Reuters. Tiltakene vil gjelde fra 25.

Dagbladet - 19 okt 21 kl. 15:48

Selma (1) fikk RS: - Tenkte ikke tanken

16 måneder gamle Selma fra Sverige ble smittet av RS-virus. Det hele startet med det som liknet en vanlig forkjølelse. Med tiden begynte Selma å hoste Kraftig, deretter ble hun blå i ansiktet..

NRK - 19 okt 21 kl. 15:17

Etterspørsel hos Netflix synker

Etterpørselen på digitale orginaler synker for tredje kvartal på rad for Netflix. Dette er rekordlavt, til tross for Squid Game som har klatret på topplistene den siste tiden, melder Parrot Analytics. Eget produsert innhold er essensielt for abonnomentvekst, skriver byrået.

NRK - 19 okt 21 kl. 12:59

Tilleggsforhandlingane starta opp

Tilleggsforhandlingane mellom staten og landbruket, som i september vart utsett av Solberg-regjeringa, har starta opp igjen med Støre-regjeringa. Tysdag har det vore møte på leiarnivåa, skriv Norges Bondelag. Jordbruket krev mellom anna kompensasjon for ein Kraftig vekst i kostnadene til handelsgjødsel og byggjevarer.

E24 - 05 okt 21 kl. 06:04

Kraftig fall på Tokyo-børsen – oljeaksjer mot strømmen

Tokyo-børsen faller Kraftig etter mandagens teknologinedtur på Wall Street. Samtidig går de asiatiske oljeaksjene mot strømmen etter at Opec holdt produksjonspolitikken uendret..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt