Kraftig

Fredag, 25 Juni, 09:13

Nyheter om Kraftig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 15 juni 21 kl. 05:57

Kraftig husbrann i Sandnes

Alle nødetater er på stedet etter at det er meldt om en Kraftig husbrann i Sandnes i Rogaland tirsdag morgen. Det meldes om Kraftig røykutvikling på stedet, melder Sørvest politidistrikt. Det skal ikke bo folk i huset.

E24 - 18 juni 21 kl. 07:57

Kraftig coronasmell for Tui

Det norske selskapet i reiselivskonsernet Tui har tapt Kraftig på pandemien. Omsetningen i fjor falt med nær 60 prosent..

Aftenposten - 18 juni 21 kl. 07:57

Kraftig koronasmell for Tui

Det norske selskapet i reiselivskonsernet Tui har tapt Kraftig på pandemien. Omsetningen i fjor falt med nær 60 prosent..

VG - 16 juni 21 kl. 19:23

Lastebil i tunnel brenner Kraftig – stor røykutvikling

Det brenner Kraftig i en lastebil som står i Merraskottunnelen i Asker kommune. Politiet jobber med å avklare om folk befinner seg i tunnelen..

VG - 16 juni 21 kl. 19:23

Kraftig brann i lastebil – stor røykutvikling

Det brenner Kraftig i en lastebil som står i Merraskottunnelen i Asker kommune. Politiet jobber med å avklare om folk befinner seg i tunnelen..

VG - 16 juni 21 kl. 19:23

Tunnel stengt etter Kraftig lastebilbrann

Onsdag kveld brant det Kraftig i en lastebil i Merraskottunnelen i Asker kommune. Det er ikke gjort funn av personer i tunnelen..

NRK - 14 juni 21 kl. 04:51

Kraftig brann i historisk svensk by

en svenske byen Laholm ble rammet av en Kraftig brann i den eldre bebyggelsen i sentrum natt til mandag. Laholm er en av Sveriges eldste byer, med historie tilbake til 1200-tallet. Over 30 brannfolk fra Laholm og Halmstad kjempet mot flammene natt til mandag..

VG - 13 juni 21 kl. 14:41

Brummundal: Kraftig brann i enebolig - fem hus evakuert

Det brenner Kraftig i en enebolig i Brumunddal, og fem nærliggende eneboliger er evakuert. Det er ikke personer i huset, men tre hunder er igjen inne..

E24 - 11 timer siden

Nasdaq satte ny rekord på positiv Wall Street

Kraftig BNP-vekst og enighet om ny infrastruktursatsing fulgte med torsdagens oppgang på Wall Street..

VG - 13 timer siden

Rudy Giuliani fratatt advokatbevillingen: - Jeg skal slåss

NEW YORK/OSLO (VG) Full av selvtillit kom Rudy Giuliani ut av luksusleiligheten sin på Manhattan torsdag morgen, og slo Kraftig tilbake mot anklagene..

E24 - 17 timer siden

Nasdaq fortsetter rekordrally – Wall Street stiger fra start

Kraftig BNP-vekst og mulig enighet om ny infrastruktursatsing følger med oppgangen på Wall Street..

E24 - 17 timer siden

Oppgang på Wall Street etter infrastruktur-enighet

Kraftig BNP-vekst og enighet om ny infrastruktursatsing følger med oppgangen på Wall Street..

NRK - 19 timer siden

Britisk rente blir på 0,1 prosent

Bank of England lar renten bli stående på rekordlave 0,1 prosent. Banken øker vekstprognosen, men advarer og sier prisveksten midlertidig kan gå over 3 prosent. – Forventningen er at økonomien vil oppleve en midlertidig periode med Kraftig vekst i bruttonasjonalprodukt og høyere inflasjon enn målet, sier banken..

VG - 22 timer siden

Det er altfor mange katter i dette landet!

Fuglebestandene stuper. Nå argumenteres det for båndtvang på huskattene for å hindre at de jakter flygedyr. Men istedenfor å ta livskvaliteten fra mini-tigrene bør kattebestanden reduseres Kraftig.

NRK - Igår: 21:28

Brann i bustadblokk i Stavanger

Politiet melder om brann i ei bustadblokk i Verven i Stavanger. Ifølgje vitne NRK har snakka med brenn det Kraftig i toppetasjen av blokka..

Aftenposten - Igår: 18:07

Trekker seg i protest - kollegene forstår ikke kritikken

Begard Reza trekker seg og retter Kraftig kritikk mot Ytringsfrihetskommisjonen..

E24 - Igår: 17:47

Northug avlyste utbyttefest etter millionsmell

Den tidligere langrennsløperen kan fortsatt notere seg et overskudd på en halv million kroner, men både inntektene og resultatet falt Kraftig i fjor..

E24 - Igår: 12:38

Kjendisinvestorer kjapt ute av lakseliste

Etter Kraftig kursoppgang er flere av kjendisinvestorene som ble med oppdrettskonsernet Måsøvål på børs, nå ute av listen over de største aksjonærene i selskapet..

VG - Igår: 10:39

Fyrer seg Kraftig opp mot strengere røykelov: - Smått utrolig

Politikere fra både Høyre og Frp mener regjeringens forslag til endringer av tobakksskadeloven er overformynderi, og kommer til å virke mot sin hensikt..

Dagbladet - 08 juni 21 kl. 23:08

- Helt ubeskrivelig

Naboene i Heiklevvegen i Skien var vitne til et Kraftig uvær mandag ettermiddag. Flere beskriver et Kraftig oransje lys som lyste inn i hjemmene deres..

NRK - I førrgår: 05:32

Kraftig jordskjelv i Peru

Et jordskjelv med styrke 5,8 har rystet Perus hovedstad Lima. Skjelvets episenter lå rundt 10 kilometer sørvest for byen Mala, som igjen ligger sør for hovedstaden. Skjelvets dybde var på 50,6 kilometer, ifølge de første opplysningene som det amerikanske jordskjelvinstituttet USGS har registrert.

NRK - I førrgår: 19:46

Brann på avfallsanlegg

Det brenner i madrasser og hageavfall på Bjorstaddalen avfallsanlegg i Skien. Det er foreløpig uvisst hvor Kraftig brannen er og det er ennå ikke meldt om personskader. Brannvesenet melder at røyken er giftig, men at det ikke er hus i umiddelbar nærhet.

NRK - 22 juni 21 kl. 08:55

Kraftig børsoppgang i Japan

Nikkei-indeksen i Tokyo steg tirsdag med 3,1 prosent, etter å ha falt med 3,3 prosent mandag. Nikkei-indeksen har steget med 5,3 prosent siden årsskiftet, og den ligger nå 28,1 prosent over nivået den var på for ett år siden..

NRK - 22 juni 21 kl. 07:43

FN vil ha korallrev på fareliste

Unesco vil sette verdens største korallrev, Great Barrier Reef utenfor Australia, på listen over truede verdensarvsteder og mener australske myndigheter ikke har klart å bedre vannkvaliteten ved revet. Australias regjering reagerer Kraftig på dette..

Dagbladet - 21 juni 21 kl. 18:21

NRK tar Kraftig selvkritikk

NRK har mottatt flere titalls klager etter bildene av Christian Eriksens hjertestans under kampen mot Finland..

NRK - 20 juni 21 kl. 19:16

Kraftig fall for Solberg

Bare halvparten av de spurte mener nå at Erna Solberg har gjort en god jobb under pandemien. Høyres ordfører i Larvik skylder på bråket om vaksinefordeling, men tror ikke partiets valgkamp blir skadelidende..

NRK - 20 juni 21 kl. 16:57

Ni born omkom i trafikkulukke i USA

Ti menneske, blant dei ni born, mista livet då to køyretøy kolliderte under eit Kraftig uvêr i den amerikanske delstaten Alabama, opplyser lokale myndigheiter. Årsaka til ulukka var truleg vassplaning. Eit ukjend tal personar blei også skadd i ulukka, som skjedde laurdag.

VG - 05 juni 21 kl. 22:41

Kraftig bilbrann i Sande – E18 stengt

Det brenner Kraftig i en bil i sørgående kjørefelt 200 meter utenfor Hanekleivtunnelen i Sande i Vestfold, melder politiet på Twitter..

NRK - 05 juni 21 kl. 21:46

Kraftig bilbrann i Sande

Det brenner Kraftig i en bil i Hanekleivtunnelen i Sande, melder politiet på Twitter..

Aftenposten - 20 juni 21 kl. 03:01

Start-treneren svarer på kritikken: – Skjønner at det er spesielt

Sindre Tjelmeland (31) har fått Kraftig kritikk for måten han forlot Ull/Kisa på. Starts nye trener forstår reaksjonene..

VG - 20 juni 21 kl. 03:01

Start-treneren svarer på kritikken: – Skjønner at det er spesielt

Sindre Tjelmeland (31) har fått Kraftig kritikk for måten han forlot Ull/Kisa på. Starts nye trener forstår reaksjonene..

Dagbladet - 19 juni 21 kl. 20:40

Slår alarm om lungekreft: - Kraftig økning

Antall lungekreftpasienter kommer til å øke markant fram til 2030, og det vil ikke bli noen tydelig nedgang før etter 2040, ifølge Kreftregisteret..

Aftenposten - 19 juni 21 kl. 20:18

Først markerte hun byggestart for nytt sykehus. Så slo statsministeren Kraftig fra seg.

Erna Solberg slo fra seg da grunnstenen for det nye sykehuset i Møre og Romsdal ble lagt ned..

NRK - 19 juni 21 kl. 16:33

Færre tjuveri og innbrot

Erstatningane etter innbrot og tjuveri frå bustadar har gått Kraftig ned hittil i år samanlikna med fjoråret, viser tal frå Finans Norge. Ifølgje statistikken blei erstatningane etter denne typen hendingar redusert med 14 prosent til 78 millionar kroner dei fire første månadane i år, samanlikna med same periode i fjor. Erstatningane etter biltjuveri gjekk endå meir ned – då blei det redusert med 41 prosent i same periode.

VG - 18 juni 21 kl. 22:38

Drømmevær i Sverige, men lyn og regn på Østlandet

Sverige ligger an til å få knallvær lørdag, med 35 grader enkelte steder, mens det ser ut til å bli Kraftig regn, lyn og torden i deler av Norge. I Tromsø får derimot Midnight Sun Marathon bedre løpevær enn på lenge..

NRK - 18 juni 21 kl. 17:14

Fraråder bading i Oslo

Bymiljøetaten i Oslo kommune fraråder bading etter Kraftig regnvær. Det er en generell fraråding mot bading i ett døgn. Det er de mer urbane badestedene som blir mest påvirket på grunn av risiko for overløp av kloakk i elver og bekker, men også avrenning fra land.

E24 - 18 juni 21 kl. 14:05

Kraftig fall for Olav Thon Gruppen – resultatnedgang på 4 milliarder

Lavere markedsverdier på eiendommer bidro til at overskuddet i Olav Thon Gruppen ble barbert i fjor..

NRK - 18 juni 21 kl. 09:45

Mateksporten stuper etter brexit

Storbritannias eksport av mat og drikke til EU har falt Kraftig etter at britene forlot det indre markedet. I årets tre første måneder gikk over halvparten – 55 prosent – av mateksporten til land utenfor EU. I samme periode i fjor var den andelen bare 40 prosent.

NRK - 18 juni 21 kl. 08:09

11 arbeidere drept i flom

Skred og flom ble utløst etter Kraftig regn over hele Nepal. Kinesiske, indiske arbeidere er blant de 11 drepte i flommene, mens 25 personer er savnet, melder Reuters..

NRK - 18 juni 21 kl. 00:32

Piloten bekreftet omkommet

Politiet bekrefter at en person omkom i helikopterstyrten ved Porsgrunn torsdag kveld. Helikopteret styrtet etter å ha truffet en høyspentledning. Havarikommisjonen er varslet og skal undersøke åstedet.

NRK - 17 juni 21 kl. 23:57

Uvær da helikopteret styrtet

Et øyenvitne forteller at det var lyn og torden og Kraftig regn da et helikopter styrtet på Lannerheia ved Porsgrunn. Helikopteret skiftet retning flere ganger før det endte i et voldsomt lysglimt, forteller vitnet til NRK..

NRK - 17 juni 21 kl. 21:48

Fare for styrtregn i natt

Det ventes Kraftige regnbyger på Sør- og Østlandet torsdag kveld og natt til fredag. Det er fare for overvann i tettbygde områder, samt stengte veier. Meteorologisk institutt har sendt gult varsel for Kraftig regnbyger torsdag kveld og natt til fredag.

NRK - 17 juni 21 kl. 18:58

Lisboa strammer inn

Innbyggere i Lisboa, hovedstaden i Portugal, får ikke lenger lov til å forlate byen i helgene. Innstrammingen kommer som følge av en Kraftig økning i antall smittetilfeller i byen. Menneskene er tvunget til å være innenfor bygrensene fra klokka tre fredag ettermiddag til klokka seks mandag morgen kommende helg.

NRK - 17 juni 21 kl. 15:29

Tredje bølge rammer Afrika

Antallet nye tilfeller med koronaviruset stiger Kraftig i deler av Afrika. I 22 afrikanske land økte smitten med over 20 prosent sist uke, uttalte Matshidiso Moeti i Verdens helseorganisasjon. Flere land har nå sine høyeste smittetall noensinne siden pandemien brøt ut, melder nyhetsbyrået AFP.

NRK - 17 juni 21 kl. 13:34

Altfor mye nitrogen i Oslofjorden

Det har vært en Kraftig økning i utslippene av nitrogen i Ytre Oslofjord. Det har vært en femdobling på 150 år, og det er Norge selv som forurenser. Det skriver Miljødirektoratet i en pressemelding.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt