Kort

Søndag, 16 Mai, 07:00

Nyheter om Kort

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Stabil tilstand for knivstukket

En mann er siktet for drapsforsøk etter at en mann ble funnet knivstukket på Tøyen i Oslo lørdag. Tilstanden til den skadde er stabil, ifølge politiet. – Personen som er på Ullevål sykehus, er nå alvorlig skadd, men stabil, opplyser krimvaktsleder Astrid Hasselgård ved krimvakta i Oslo til Avisa Oslo lørdag kveld.

NRK - 16 timer siden

Høyblokk har rast sammen

En israelsk rakett har truffet en høyblokk hvor flere medier holdt til, melder nyhetsbyrået AP. Høyblokken har rast. For Kort tid siden skal flere ha flyktet fra bygget etter å ha fått en advarsel fra israelsk militære.

NRK - 16 timer siden

Mediehus ble bombet

En høyblokk med det viktigste mediehuset i Gaza er truffet i et luftangrep. Høyblokken har rast og er jevnet med jorden. Skadeomfanget er foreløpig ukjent.

NRK - 17 timer siden

Rakettalarm går i Tel Aviv igjen

Rakettalarmene går nok en gang i den israelske byen Tel Aviv, ifølge det israelske forsvaret (IDF). Eksplosjoner høres over byen. Bilder på sosiale medier viser en bil som brenner og røyk i Ramat Gan, øst i Tel Aviv.

Aftenposten - 22 timer siden

To år med skademareritt – nå er verdensrekordholderen endelig tilbake

SOGNSVANN (VG) Anders Fannemel (29) hadde verdensrekorden i skiflyging og var en av Norges sterkeste Kort..

VG - 22 timer siden

To år med skademareritt – nå er verdensrekordholderen endelig tilbake

SOGNSVANN (VG) Anders Fannemel (29) hadde verdensrekorden i skiflyging og var en av Norges sterkeste Kort. Nå skal han prøve å slå tilbake etter to år borte..

NRK - Igår: 03:20

Kina har landet på Mars

Kina har for første gang i landets historie landet et fartøy på overflaten på Mars. Landingen ble kunngjort av det statlige nyhetsbyrået Xinhua litt før klokken 3 natt til lørdag norsk tid. Romfartøyet Tianwen-1 gikk inn i bane rundt Mars i slutten av februar.

Aftenposten - Igår: 23:00

Kort sagt, lørdag 15. mai

Situasjonen i Colombia. Dette er dagens Kortinnlegg..

Dagbladet - Igår: 21:37

Kort tid etter dør han

Skuespiller og Youtube-stjerne Rahul Vohra brukte noen av sine siste åndedrag på å kritisere sykehuset han var innlagt på..

Aftenposten - Igår: 13:33

Bomber og raketter hagler: Norges ambassadør måtte søke tilflukt

– Ikke mange forventet en sånn eskalering på så Kort tid, sier Norges ambassadør til Israel, Kåre Aas..

NRK - I førrgår: 02:56

Jordskjelv ved Fukushima

Et jordskjelv med en styrke målt til 6 rammet et havområde utenfor Fukushima i Japan fredag morgen. Skjelvet fant sted klokken 8.58 på morgenen (1.

Aftenposten - I førrgår: 23:00

Kort sagt, fredag 14. mai

Aftenpostens politiske redaktør svarer. Sykehusutbygging i Oslo. Aftenposten om Israel.

NRK - I førrgår: 15:23

Solberg hilser «eid mubarak»

Statsminister Erna Solberg (H) tok til Instagram for å ønske Norges muslimer en god feiring av sin viktigste høytid. – Kjære alle muslimer, jeg ønsker dere en god og trygg id-feiring, eid mubarak, sa Solberg i en Kort video på Instagram. Id al-fitr er avslutningen på fastemåneden ramadan.

NRK - 13 mai 21 kl. 04:00

Tesla setter foten ned for Bitcoin

Tesla godtar ikke lenger betaling med Bitcoin, Kort tid etter at selskapet åpnet for bilkjøp med kryptovalutaen i mars i år. Hensyn til miljøet er begrunnelsen. – Vi er bekymret over raskt økende bruk av fossile drivstoff til Bitcoin-utvinning og transaksjoner, spesielt kullkraft, som har de verste utslippene av alle drivstoff, skriver Tesla-grunnlegger Elon Musk på Twitter.

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, torsdag 13. mai

Smittetiltak blant innvandrere. Dette er dagens Kortinnlegg..

NRK - 12 mai 21 kl. 22:40

Biden i telefonmøte med Netanyahu

USAs president Joe Biden snakket onsdag med Israels statsminister Benjamin Netanyahu, og understreket at Israel har rett til å forsvare seg mot rakettangrep. – Jeg hadde en samtale med Netanyahu for Kort tid siden. Jeg forventer og håper at dette vil ta slutt så fort som mulig, men Israel har rett til å forsvare seg når tusenvis av raketter kommer inn i deres territorium, sa Biden.

NRK - 12 mai 21 kl. 20:27

Avis: Minst 20 skadd i rakettangrep

Minst 20 mennesker skal være skadd i et rakettangrep mot byen Ashkelon i Sør-Israel, hevder Times of Israel. Meldingen kommer Kort tid etter at Islamsk hellig krig varslet et omfattende rakettangrep mot Israel klokken 20 norsk tid. Ashkelon har blitt rammet av flere rakettangrep fra Gazastripen de siste dagene..

VG - 12 mai 21 kl. 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset - i Israel går alarmen etter flere rakettoppskytninger

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå meldte Hamas om 130 raketter avfyrt mot Israel. Ingenting tyder på at bomberegnet mellom Israel og Gazastripen går mot slutten onsdag kveld..

VG - 12 mai 21 kl. 18:05

Ny høyblokk i Gaza har kollapset - flere byer i Israel rammet av rakettangrep

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå meldte Hamas om 130 raketter avfyrt mot Israel. Ingenting tyder på at bomberegnet mellom Israel og Gazastripen går mot slutten onsdag kveld..

VG - 12 mai 21 kl. 18:05

Israel vil trappe opp militære angrep mot Gaza

I Gaza har nok en høyblokk i Gaza kollapset etter israelske luftangrep. Kort tid etterpå traff flere raketter sivile mål i Israel og tok livet av en seks år gammel gutt. Ingenting tyder på at bomberegnet går mot slutten onsdag kveld..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 11:46

Joe Biden har lenge ligget foran. Snart har Erna Solberg mer å skryte av.

Joe Biden vil vaksinere 70 prosent av USAs voksne befolkningen innen 4. juli. Men Erna Solberg har bedre Kort på hånden..

NRK - 12 mai 21 kl. 10:30

Mann i 80-årene tiltalt for drap

En mann fra Moss er tiltalt for å ha drept kona i Moss i august i fjor. Ifølge tiltalen ble det brukt øks og kniv under drapet. Drapet skjedde i ekteparets bolig i gata Glassverket i Moss rett før 18.

NRK - 12 mai 21 kl. 03:08

Hamas: Over 200 raketter mot Israel

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza. Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med melding om at de hadde skutt over 200 raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza.

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, onsdag 12. mai

SV beklager på vegne av Aftenposten. Målrettede tiltak bak oljesuksess. Inkludering i arbeidslivet.

NRK - 11 mai 21 kl. 19:56

Omfattende rakettangrep fra Gaza

Luftvernsirene går av i Tel Aviv rett før klokken 20. NRKs direktebilder viser titalls raketter bli oppfyrt fra Gazastripen. Angrepet mot Israel kommer Kort tid etter at en boligblokk kollapset etter å ha blitt truffet under et israelsk luftangrep..

NRK - 11 mai 21 kl. 16:10

Politiet tipset VG om Hagen-saken

Politiet kontaktet VG-ledelsen etter at en abonnementsselger fra avisen ringte Anne-Elisabeth Hagen etter at hun forsvant. Årsaken var frykt for lekkasjer. Anne-Elisabeth Hagen forsvant fra sitt hus i Sloraveien i Lørenskog 31.

NRK - 11 mai 21 kl. 15:13

Vil stoppe russefeiring i Grenland

Ordfører Hedda Foss Five i Skien sier hun vil stoppe all russefeiring i Grenland og vil drøfte saken i formannskapet i ettermiddag, melder TV 2. – Det er masse smitte som har spredt seg på Kort tid. Vi gjør alt vi kan for å slå det ned.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, tirsdag 11. mai

Studentboliger som «bruk og kast». Kjønnskorrigerende behandling. Spillpolitikk.

NRK - 10 mai 21 kl. 17:15

Rakettangrep mot Israel

Flere raketter skal være avfyrt fra Gaza mot Israel. Det melder nyhetsbyrået AFP. Hæren i Israel bekrefter angrepet.

NRK - 10 mai 21 kl. 15:55

Sønn tiltalt for drap på moren

En sønn i 40-årene er tiltalt for å ha drept moren sin på Sofienberg i Oslo i fjor. Kvinnen i 60-årene ble funnet drept i en bolig 18. september.

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 15:30

Full klaff med flytting

Kort vei til alt, kontakt med gamle venner fra Oslo, god plass og nærhet til familie..

NRK - 10 mai 21 kl. 09:42

Erklærte seg ikke skyldig i drap

Mannen som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, erklærte seg ikke skyldig da rettssaken startet i Vestfold tingrett i dag. Han ble varetektsfengslet Kort tid etter drapet og har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 10 mai 21 kl. 05:43

Drapssak opp for retten i dag

Rettssaken mot en 46 år gammel mann som er tiltalt for å ha drept kjæresten i Sandefjord i februar i fjor, starter i dag. Han ble pågrepet Kort tid etter drapet. Han har nektet for å ha noe med drapet å gjøre..

NRK - 10 mai 21 kl. 05:40

Kystvaktskip venter på ubåt

I løpet av Kort tid vil den første amerikanske atomubåten legge til kai ved Tønsnes utenfor Tromsø. Fra midnatt ble det innført flyforbud. Kystvaktskipet KV Harstad ligger utenfor Arnøya i Ullsfjorden, mens KV Heimdal har vakthold ved Nord-Kvaløy..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, mandag 10. mai

Koronaen og kirken. NRK og dialektene. Apartheid i Israel?

NRK - 09 mai 21 kl. 08:03

Haukelifjell stengt

Det er stengt på E134 Haukelifjell, strekning Vågsli-Liamyrene, på grunn av vanskelige kjøreforhold, melder Vegtrafikksentralen Sør. I går ble det meldt om at det var ventet snø i området, og at fjellovergangen kunne bli stengt på Kort varsel..

VG - 08 mai 21 kl. 23:49

Rakettdeler på vei mot jorden

Deler av en kinesisk romrakett er ventet å falle på jorda innen Kort tid. Selv det er ventet at deler av den vil brenne opp, kan metallbiter opp mot 7200 kilo treffe bakken. Ifølge Kina vil deler av raketten trolig ende opp i Middelhavet..

NRK - 07 mai 21 kl. 16:54

Lover oppgradering av Old Trafford

Joel Glazer, en av de to Glazer-brødrene som eier Manchester United, prøver å dempe opprøret blant supporterne med nye lovnader. For andre gang på Kort tid har klubbeieren skrevet et åpent brev. I brevet erkjenner han at forholdet mellom eierne og supporterne må forbedres.

NRK - 07 mai 21 kl. 10:47

Gjess stenger E-18 i Oslo

Politiet stenger E-18 ved Maritim på Skøyen utenfor Oslo en Kort periode. Det opplyser politiet på Twitter. Årsaken er en gjeng med gjess på tur som skal hjelpes over veien..

Aftenposten - 06 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 7. mai

Barn har det best på skolen. Dette er dagens Kortinnlegg..

NRK - 06 mai 21 kl. 16:53

Væpnet soldat kapret skolebuss

En rekrutt i USAs hær er pågrepet av politiet i Sør-Carolina etter at han forlot leiren sin og truet seg om bord i en buss med barneskoleelever. Soldaten forlangte skyss til neste by, men lot barna og sjåføren gå av bussen etter Kort tid, melder AP..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 23:00

Kort sagt, torsdag 6. mai

Abort frå gynekologperspektivet. Dette er dagens Kortinnlegg!.

NRK - 05 mai 21 kl. 16:08

Kvinne skutt, påtent og drept

Drapet på en 31 år gammel kvinne ryster Frankrike. Kvinnen ble skutt i beina av sin fraseparerte mann og deretter dynket i brennbar væske og påtent, sier politiet. Drapet fant sted i Merignac ved Bordeaux i går.

NRK - 05 mai 21 kl. 15:50

Løypa for Kort for verdensrekord

Karoline Bjerkeli Grøvdal får ikke godkjent verdensrekorden på 5 km gateløp fordi løypa ikke var fem kilometer lang. En kontrollmåling viser at hver av de tre rundene Grøvdal løp var drøyt fire meter for Korte. Arrangørene beklager feilen..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:10

Koronapass åpner for festivaler i sommer. Arrangør: – Vi kan få til noe fett på Kort tid

Festivalene har ulike oppfatninger av hva koronapass og nye publikumsregler vil bety..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt