Innfører

Sunday, 04 December, 22:27

Nyheter om Innfører

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 26 nov 22 kl. 03:54

Innfører unntakstilstand i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro Innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet. Unntakstilstanden blir innført kort tid etter at hundrevis av buss- og taxisjåfører demonstrerte i hovedstaden Tegucigalpa. De opplever å bli truet og drept av gjengene som presser dem for «beskyttelsespenger,» som gjengene kaller for skatt.

NRK - 28 okt 22 kl. 11:41

Norge Innfører EUs nye sanksjonspakke mot Russland

Norge Innfører i dag EUs nye sanksjonspakke mot Russland, melder Utenriksdepartementet. Pakken er nå en del av norsk lov. Dette er blant sanksjonene: Ytterligere 30 personer og sju enheter blir listeført, inkludert flere aktører involvert i de såkalte folkeavstemningene i okkuperte ukrainske regioner.

NRK - 01 dec 22 kl. 11:42

Nye krav til drosjenæringa frå nyttår

Regjeringa Innfører fleire nye krav til drosjenæringa frå nyttår, melder Samferdselsdepartementet i ei pressemelding. – Blant anna vil vi innføre krav om bakgaranti, krav til taklampe og krav til dokumentasjon om taksameter og at køyretøyet er registrert som drosje i køyretøyregisteret, seier samferdselsminister Jon Ivar Nygård. Krava blir innført frå 1.

NRK - I førrgår: 15:28

Canada med nye sanksjoner mot Iran

Canada Innfører ytterligere sanksjoner mot Iran, i tillegg til de som er innført fra før, melder Reyters,.

Klartale - 19 nov 22 kl. 06:00

Jorda snurrer raskere enn før

Den 29. juli fikk jorda det travelt. Til vanlig så roterer jorda rundt på 24 timer.

VG - 26 nov 22 kl. 05:52

Unntakstilstand innføres i Honduras

Honduras' president Xiomara Castro Innfører unntakstilstand for å ta opp kampen mot gjengvirksomheten som er ute av kontroll i landet..

NRK - 26 okt 22 kl. 19:31

USA utvider sanksjonene mot Iran

USA Innfører nye sanksjoner mot sentrale personen innen iransk etterretning, Revolusjonsgarden og fengselsvesenet, samt flere institusjoner og selskap. USA har fra før innført sanksjoner mot en rekke iranske statsborgere, institusjoner og selskap. Blant dem som nå settes på sanksjonslista, er lederen og nestlederen for Revolusjonsgardens etterretningsorganisasjon, vakter i flere av landets fengsler og et iransk selskap som benyttes av myndighetene for å sensurere innhold i sosiale medier.

NRK - 24 nov 22 kl. 10:16

Avslutter russisk pressesamarbeid

Barents Press International legger ned sin organisasjon i Russland. I en pressemelding skriver de at «dagens situasjon for fri og uavhengig presse i Russland har ødelagt mulighetene for et trygt og åpent samarbeid mellom nordiske medlemmer av Barents Press og deres russiske kolleger». Organisasjonen er et nettverk for journalister og redaktører i Barentsregionen i Norge, Sverige, Finland og Russland.

NRK - 01 dec 22 kl. 17:17

Iran Innfører 60 minutts angrefrist for «desinformasjon»

Iranske medium får no ein angrefrist på 60 minutt til å rette opp i desinformasjon, opplyser styresmaktene sitt cybersenter. I ei fråsegn frå senteret heiter det at alle informasjonstenester er pålagde å korrigere desinformasjon innan ein time. Bakgrunn for nyheitsmeldingar må leggast fram i løpet av 24 timar.

Aftenposten - 08 nov 22 kl. 19:22

Norsk hoppsport snur - Innfører krav om helseattest

Etter de siste par dagers debatt om saken blir det nå innført helseattest i norsk hoppsport, det bekrefter Clas Brede….

VG - 08 nov 22 kl. 19:22

Norsk hoppsport snur – Innfører krav om helseattest

Etter de siste dagers debatt om saken blir det nå innført helseattest i norsk hoppsport, bekrefter sportssjef Clas Brede Bråthen overfor NRK..

VG - 24 nov 22 kl. 11:29

Eliteserien får nye dager og kamptidspunkter i ny TV-avtale

Kommende sesong overtar TV 2 rettighetene til norsk fotball. De Innfører kamper både på fredag og mandager i tillegg til helgen..

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 11:29

Eliteserien får nye dager og kamptidspunkter i ny TV-avtale

Kommende sesong overtar TV 2 rettighetene til norsk fotball. De Innfører kamper både på fredag og mandager i tillegg….

Aftenposten - 24 nov 22 kl. 11:29

Eliteserien får nye dager og kamptidspunkter i ny TV-avtale: – Krever at NFF er ekstremt gode

Kommende sesong overtar TV 2 rettighetene til norsk fotball. De Innfører kamper både på fredager og mandager i tillegg….

VG - 24 nov 22 kl. 11:29

Eliteserien får nye dager og kamptidspunkter i ny TV-avtale: – Krever at NFF er ekstremt gode

Kommende sesong overtar TV 2 rettighetene til norsk fotball. De Innfører kamper både på fredager og mandager i tillegg til helgen..

NRK - 21 sep 22 kl. 21:24

Mer Innfører prisdifferanse på lading

Mer Norge Innfører prisdifferensiering for lading i nord og i sør. Fra 22 september Innfører Mer Norge prisdifferensiering i offentlig ladenettverk i nord og i sør. Prisdifferensieringen innebærer at prisene på lading i nord vil justeres ned i forhold til nåværende pris på lading mens prisene på lading i sør økes noe.

NRK - 28 sep 22 kl. 08:31

Regjeringen Innfører grunnrenteskatt på havbruk og vindkraft

Regjeringen Innfører grunnrenteskatt på havbruk og vindkraft. Samtidig øker de skattesatsen for vannkraft og Innfører en ekstraordinær avgift på vann- og vindkraft på grunn av de svært høye strømprisene. Slik vil regjeringen øke skatteinntektene med rundt 33 milliarder kroner årlig.

NRK - 02 nov 22 kl. 12:26

Storbritannia med sanksjoner overfor fire oligarker

Storbritannia Innfører sanksjoner overfor fire russiske oligarker innen stål- og petrokjemisk industri. Sanksjonene er knyttet til krigen i Ukraina, melder Reuters. Vestlige land har innført svært mange sanksjoner mot Russland og russiske enkeltindivider etter at Russland invaderte Ukraina..

NRK - 20 okt 22 kl. 17:29

Regjeringen vil bremse de voldsomme lederlønningene

Regjeringen Innfører et strengere regime for utvikling av lederlønnen i selskaper hvor staten er eier. Det sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) til VG torsdag. Nyheten kommer i forbindelse med at regjeringens eierskapsmelding skal fremlegges fredag.

NRK - 20 okt 22 kl. 17:29

Regjeringen vil bremse de enorme lederlønningene

Regjeringen Innfører et strengere regime for utvikling av lederlønnen i selskaper hvor staten er eier. Det sier næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) til VG torsdag. Nyheten kommer i forbindelse med at regjeringens eierskapsmelding skal fremlegges fredag.

NRK - 19 okt 22 kl. 13:56

Russlands president Innfører krigslov i fire annekterte områder i Ukraina

Russlands president Vladimir Putin Innfører krigslov i fire annekterte områder i Ukraina. Det melder flere nyheitsbyrå..

E24 - 28 okt 22 kl. 11:36

Norge Innfører nye sanksjoner mot Russland

Norge har innført den nye runden med sanksjoner mot Russlands president Vladimir Putin og det russiske regimet..

NRK - 14 nov 22 kl. 16:29

Flere Russland-relaterte sanksjoner

USA Innfører nye sanksjoner mot 14 personer, 28 enheter, og åtte fly, melder USAs finansdepartement, ifølge Reuters.

NRK - 29 okt 22 kl. 07:44

USA sanksjonerer iransk organisasjon etter Rushdie-angrepet

USA Innfører en rekke sanksjoner mot organisasjonen 15 Khordad, som amerikanerne mener utstedte en dusør for drapet på forfatteren Salman Rushdie Organisasjonen har forpliktet seg til å gi millioner til alle som er villige til å utføre drapet, heter det i en uttalelse fra det amerikanske finansdepartementet fredag. – Ledelsen i 15 Khordad har offentlig gått ut med en belønning og hevdet at hele summen vil bli gitt umiddelbart til den som dreper Rushdie, skriver de. Sanksjonene innebærer at alle eiendeler til organisasjonen i USA fryses, og at medlemmer ikke lenger kan gjøre forretninger med amerikanske statsborgere.

NRK - 19 okt 22 kl. 13:56

Russlands president Innfører militær unntakstilstand i fire annekterte områder i Ukraina

Russlands president Vladimir Putin har sagt han vil innføre militær unntakstilstand i fire annekterte områder i Ukraina. Det melder flere nyhetsbyrå. De fire områdene er Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja.

NRK - 31 okt 22 kl. 15:48

Portforbud for fjærkre i England

Den britiske regjeringen Innfører portforbud for alle fugler i fangenskap i England fra mandag 7. november. Bestemmelsen er et tiltak for å håndtere et alvorlig utbrudd av fugleinfluensa..

Aftenposten - 31 okt 22 kl. 06:38

Regjeringen Innfører nye miljøkrav. Det kan redusere kraftproduksjonen med opp til 1 prosent.

Norske kraftverk må slippe ut vann som kunne ha gått til kraftproduksjon når regjeringen setter inn nye miljøtiltak..

NRK - 31 okt 22 kl. 06:30

Nye miljøtiltak – opp til 1 prosent av årlig kraftproduksjon kan gå tapt

Norske kraftverk må slippe ut vann som kunne ha gått til kraftproduksjon når regjeringen setter inn nye miljøtiltak. Mens strømprisene står i taket og kraftprodusentene er under sterkt press, Innfører regjeringen nye miljøtiltak i vannforvaltningen. Den oppdaterte vannforvaltningsplanen kommer til å stille krav om økt vannføring på 144 elvestrekninger knyttet til kraftverk.

NRK - 03 okt 22 kl. 19:39

Russland Innfører forbud mot varetransport – omlasting på Storskog

Russiske myndigheter Innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog, opplyser det russiske generalkonsulatet i Kirkenes. Generalkonsulatet skriver dette i et innlegg på sine Facebook-sider mandag. (NTB).

NRK - 03 okt 22 kl. 19:39

Russland Innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog

Russiske myndigheter Innfører forbud mot internasjonal varetransport over Storskog, opplyser det russiske generalkonsulatet i Kirkenes. Generalkonsulatet skriver dette i et innlegg på sine Facebook-sider mandag. Forbudet trer i kraft fra mandag 10.

NRK - 20 okt 22 kl. 06:38

Flomrammede Tsjad erklærer nødsituasjon

Oversvømmelser utløst av kraftig regnvær i landets sørlige og sentrale deler er registrert i 18 av Tsjads 23 provinser. Mer enn en million innbyggere er berørt, opplyste landets leder Mahamat Idriss Déby Itno i en TV-tale onsdag. Han la til at det ikke er registrert noen dødsfall knyttet til oversvømmelsene, så langt, men sa at det trengs hjelp til den rammede delen av befolkningen.

NRK - 22 sep 22 kl. 16:56

USA Innfører sanksjoner mot Irans moralpoliti

Amerikanske myndigheter har innført sanksjoner mot det iranske «moralpolitiet» etter at 22 år gamle Mahsa Amini døde i deres varetekt. Det amerikanske finansdepartementet uttaler at moralpolitiet er ansvarlige for at Amini døde mens hun var pågrepet for angivelig å ha båret hijaben på en upassende måte. Dødsfallet har ført til massive demonstrasjoner i iranske storbyer.

NRK - 30 sep 22 kl. 16:34

USA Innfører nye sanksjoner mot Russland

USA Innfører sanksjoner mot 278 medlemmer av den russiske duma for å ha «bidratt til Russlands falske folkeavstemninger og forsøk på annektering», skriver Reuters. President Joe Biden fordømmer Putins erklæring om tvangsinnlemming av de fire ukrainske regionene Donetsk, Luhansk, Kherson og Zaporizjzja..

NRK - 26 okt 22 kl. 14:30

Kan ikke nekte stripping

Oslo kommune kan ikke nekte strippeklubber skjenkebevilling eller frata steder med stripping og toppløsservering retten til å servere alkohol. Det slår næringsbyråd Victoria Marie Evensen (Ap) fast. Rødt ønsker å forby stripping og har foreslått at Oslo bystyre Innfører regler som hindrer strippeklubber og toppløsbarer å skjenke alkohol.

NRK - 07 okt 22 kl. 17:01

Sosialbyråden i Bergen har satt krisestab etter barnevernssaken

Byråd Katrine Nødtvedt har satt krisestab etter funn av feil og avvik i barnevernstjenesten i Bergen. Byrådet har kalt inn til pressekonferanse fredag kl. 19.

NRK - 28 sep 22 kl. 09:11

NHO om skattepakken: – Dramatisk

Næringslivets Hovedorganisasjon (NHO) mener regjeringens nye skattepakke for kraft- og havbruksnæringene er feil medisin. – Det er dramatisk at regjeringen Innfører så store skatteendringer. Det norske bedrifter trenger nå, er forutsigbarhet.

NRK - 06 okt 22 kl. 19:53

USA Innfører sanksjoner mot sju iranske tjenestemenn

USA har innført sanksjoner mot sju iranske tjenestemenn som følge av den brutale håndteringen av protestene i landet. De sju blir ilagt sanksjoner som følge av sin rolle når det gjelder fortsatt vold mot fredelige demonstranter og nedstengingen av internett, opplyste USAs finansdepartement torsdag. Sanksjonene rammer innenriksminister Ahmad Vahidi, kommunikasjonsminister Eisa Zarepour og fem andre sikkerhetstopper.

VG - 19 okt 22 kl. 14:20

Putin Innfører krigslov i fire annekterte områder i Ukraina

Russlands president Vladimir Putin har kunngjort at krigslov gjelder i de fire områdene av Ukraina som Russland har annektert..

VG - 17 okt 22 kl. 23:42

Innfører felles VM for alpint og nordiske grener: – Vil bringe hele skisporten sammen

Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) jakter nye grep for å motvirke den dalende TV- og publikumsinteressen for sine mange vintersporter. Nå lanseres et felles VM hver fjerde år..

Aftenposten - 17 okt 22 kl. 23:42

Innfører felles VM for alpint og nordiske grener: – Vil bringe hele skisporten sammen

Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) jakter nye grep for å motvirke den dalende TV- og….

VG - 17 okt 22 kl. 23:42

Innfører FIS-games for alpint og nordiske grener: – Vil bringe hele skisporten sammen

Det internasjonale ski- og snowboardforbundet (FIS) jakter nye grep for å motvirke den dalende TV- og publikumsinteressen for sine mange vintersporter. Nå lanseres et felles VM hver fjerde år..

Aftenposten - 29 sep 22 kl. 14:11

Tyskland Innfører pristak på gass

Tysklands regjering varsler at det innføres et tak på prisen forbrukerne betaler for gass..

E24 - 29 sep 22 kl. 14:12

Tyskland Innfører pristak på gass

Tysklands regjering varsler at det innføres et tak på prisen forbrukerne betaler for gass. Pakken vil koste opp mot 200 milliarder euro..

NRK - 28 sep 22 kl. 16:12

EU Innfører nye sanksjoner mot Russland

EU-kommisjonens leder, Ursula von der Leyen sier at EU vil innføre nye sanksjoner mot Russland..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com