Innfører

Mandag, 26 Juli, 14:47

Nyheter om Innfører

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 juli 21 kl. 16:06

Gresk øy stenger ned

De siste 24 timene har det blitt regisret flere smittetilfeller på den greske øyen Mykonos. Myndighetene Innfører derfor strengere restriksjoner, melder mediet Protothema. Det blir innført portforbud mellom klokken 01:00 og 06:00.

NRK - 12 juli 21 kl. 20:38

Frankrike Innfører en rekke tiltak

Frankrike Innfører en rekke nye koronarestriksjoner. Landets president Emmanuel Macorn kunngjorde tiltak for å bremse deltavarianten i en TV-sending mandag. Han innledet sin tale med å si at «hvis vi ikke handler i dag, vil antall tilfeller fortsette å øke».

NRK - 16 juli 21 kl. 09:40

Abu Dhabi Innfører portforbud

Myndighetene i Abu Dhabi, hovedstaden i De forente arabiske emirater, Innfører neste uke portforbud om natten for å bremse smittespredning. Ifølge nyhetsbyrået WAM trer portforbudet i kraft mandag og vil gjelde fra midnatt til klokka 5 om morgenen..

NRK - 05 juli 21 kl. 14:58

Ullensaker Innfører tre nye tiltak

Fra tirsdag Innfører Ullensaker tre nye, lokale koronatiltak, som følge av smitteutbruddene den siste uken. Kommunen gjenInnfører krav om munnbind innendørs på offentlige steder, og det blir krav om ventekarantene for husstandsmedlemmer. Det blir også skjenkestopp ved midnatt, og ikke tillatt å slippe inn nye gjester etter klokken 22.

Aftenposten - I førrgår: 11:39

Kina Innfører sanksjoner mot ledere i USA

Kina har innført sanksjoner mot flere amerikanske ledere, blant dem tidligere handelsminister Wilbur Ross..

NRK - 23 juli 21 kl. 13:26

Innfører begrensninger i Vesterålen

Med bakgrunn i smittesituasjonen og belastningen på lokalt helsevesen innføres en lokal forskrift som forbyr skjenking etter midnatt og setter begrensninger for private sammenkomster i hele Vesterålen. Forskriften trer i kraft 24. juli klokken 00.

NRK - 12 juli 21 kl. 10:27

Innfører kjønnsnøytrale titlar

I samsvar med vedtak i Stortinget og føringar frå Justisdepartementet, Innfører Møre og Romsdal politidistrikt kjønnsnøytrale funksjonstitlar frå måndag 12. juli. Dermed fendrar dei funksjonstittel frå lensmann til politistasjonssjef.

NRK - 01 juli 21 kl. 18:51

Portugal Innfører portforbud

Portugal Innfører portforbud mellom klokken 23.00 og 05.00 i deler av landet.

VG - 1 time siden

Omstridt lov vedtatt: Frankrike vil kreve coronapass for å gå på kafé

Frankrike har vedtatt en omstridt helselov som Innfører obligatorisk coronapass for å gå på restaurant, bar og kafé. Over 160.000 demonstranter tok til gatene i protest i helgen..

NRK - 18 timer siden

Nye restriksjonar i fleire kommunar

Lødingen, Evenes og fleire kommunar i Troms Innfører frå midnatt strengare koronarestriksjonar grunna nylege utbrott av delta-varianten av viruset. Restriksjonane inkluderer mellom anna avgrensingar på talet besøkande og kortare skjenketider..

NRK - I førrgår: 14:36

Nattlig portforbud i Afghanistan

Afghanistans regjering Innfører nattlig portforbud i 31 av landets 34 provinser, i et forsøk på å hindre at Taliban erobrer nye områder. Taliban har de siste månedene tatt kontroll over store deler av landet, inkludert grenseoverganger til naboland. Regjeringen i Kabul sitter igjen med lite annet enn en samling provinshovedsteder som stort sett må få forsyninger og forsterkninger luftveien, skriver NTB..

NRK - 10 juli 21 kl. 12:16

Tror på god turistsommer i Europa

Deltavarianten fører til økt smitte i flere europeiske land. Likevel tror EU-kommissær Paolo Gentiloni at det kan ligge an til en god turistsesong i Europa. Han advarer mot at enkelte land Innfører «uberettigede reisebegrensninger» – Jeg håper virkelig at alle EU-landene koordinerer sine beslutninger i så stor grad som mulig, sier Gentiloni, som er EUs økonomikommissær Han peker videre på at vaksinefremgangen skiller denne sommeren fra den forrige, da det var labert med reising i Europa og verden for øvrig..

NRK - 19 juli 21 kl. 20:56

Nattklubber Innfører vaksinekrav

Briter som skal på nattklubb, må fra og med september kunne bevise at de er fullvaksinerte, sa statsminister Boris Johnson mandag. – Vi planlegger å gjøre fullvaksinering til en betingelse for å komme inn på nattklubber og andre arenaer der store folkemengder samles. Bevis på at du har testet negativt for koronaviruset vil ikke lenger være nok, sa statsminister Boris Johnson mandag..

NRK - 19 juli 21 kl. 14:43

Lime støtter innstramning

Forrige tirsdag ble det klart at byrådet i Oslo Innfører en ny forskrift om utleie av elsparkesykler i hovedstaden. Utleier Lime støtter innstrammingene. – Byrådet har vår fulle støtte med tanke på grepene som nå tas.

NRK - 18 juli 21 kl. 18:56

Ny smitterekord i Vietnam

I Vietnam er det registrert søndag registrert 5.926 nye tilfeller koronatilfeller, noe som er ny rekord. Myndighetene i Hanoi Innfører nå de strengeste smitteverntiltakene til nå, og byen stenges i praksis ned.

NRK - 17 juli 21 kl. 11:27

Frankrike Innfører koronatest-krav

Uvaksinerte personer fra en rekke europeiske land må ved ankomst til Frankrike vise fram en negativ koronatest fra det siste døgnet. Den nye regelen trer i kraft fra midnatt på søndag, opplyser den franske regjeringen..

VG - 18 juni 21 kl. 13:04

Regjeringen Innfører trinn tre av gjenåpningen

Regjeringen Innfører en rekke lettelser. Sjekk hvilke regler som gjelder nå..

E24 - 15 juli 21 kl. 17:24

Bolt stenger elsparkesykler på nattestid i helgene

Elsparkesykkel-aktøren Bolt Innfører nattestengt for sine sparkesykler i helgene. Avgjørelsen vil gjelde i alle byene selskapet opererer i..

NRK - 25 juni 21 kl. 14:51

Innfører ikke strengere tiltak

Grimstad kommune har bestemt seg for å ikke innføre strengere smitteverntiltak, til tross for den pågående smittesituasjonen. Kommunen har i ettermiddag hatt møte med FHI og Statsforvalteren. – Vi vil fortsatt følge situasjonen tett fra time til time gjennom helgen, og vi er parate til å gripe inn om utviklingen skulle snu, opplyser kommunen..

E24 - 12 juli 21 kl. 14:17

Norge Innfører ytterligere tiltak mot Hviterussland

Norge blir med på EUs nye sektorsanksjoner mot Hviterussland. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide krever at regimet løslater sine politiske fanger..

NRK - 12 juli 21 kl. 13:36

Innfører tiltak mot Hviterussland

– Norge har i dag sluttet opp om EUs nye sektorsanksjoner mot Hviterussland. Disse tiltakene er et nødvendig svar på de omfattende menneskerettighetsbruddene som begås av hviterussiske myndigheter, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding..

NRK - 10 juli 21 kl. 18:23

G20-landene støtter skattereform

Forslaget om en global skattereform går ut på at alle land skal Innfører samme nivå for skattlegging av næringsliv og selskaper, med en selskapsskatt på minst 15 prosent. I tillegg foreslår de at selskaper som Facebook og Amazon må betale skatter i land der deres varer blir solgt, skriver New York Times. G20-landene ga lørdag offisielt sin støtte til reformen.

E24 - 10 juli 21 kl. 13:55

Norwegian Innfører digital bagasjelapp

Nå kan du sjekke inn bagasjen din hjemme om du reiser med Norwegian. Selskapet bak oppfinnelsen har planer om lynrask ekspansjon..

VG - 10 juli 21 kl. 12:51

Nederland: Stort smittehopp blant unge – stenger ned

Myndighetene Innfører restriksjoner på utelivet for å stanse smitten blant unge voksne..

NRK - 11 juni 21 kl. 14:52

FHI vil bremse Oslo-gjenåpning

Neste uke Innfører Oslo trinn tre av gjenåpningsplanen. Men FHI fraråder å Innfører alle punktene i trinnet på én gang, skriver Aftenposten. Det kommer frem i en anbefaling som FHI sendte byrådet mandag denne uken, og er årsaken til at gjenåpningen av Oslo ble utsatt en uke, ifølge avisen.

VG - 09 juli 21 kl. 12:02

Innfører karanteneplikt fra Kreta

Neste uke endrer blant annet den populære ferieøyen Kreta farge på reisekartet, etter økende smittetrykk den siste tiden..

NRK - 09 juli 21 kl. 06:04

Sør-Korea stenger skolene

Sør-Korea Innfører de strengeste tiltakene i landet til nå i pandemien, etter at smitten i hovedstaden Seoul og området rundt har økt til et nytt toppnivå. Smittetallene den siste tida har nådd et «maksimalt krisenivå», ifølge statsminister Kim Boo-kyum. Det er registrert 1316 nye smittetilfeller det siste døgnet, det høyeste tallet på ett døgn siden pandemien brøt ut.

NRK - 09 juni 21 kl. 23:47

USA Innfører sanksjoner

USA Innfører sanksjoner mot fire støttespillere av Nicaraguas mangeårige president Daniel Ortega, blant dem datteren Camila Ortega Murillo. Bidens-administrasjonen anklager de fire for å bidra til regimets undergraving av demokratiet og brudd på menneskerettighetene i landet..

NRK - 31 mai 21 kl. 13:35

Trondheim strammer inn

Trondheim kommune Innfører forbud mot å ha flere enn to gjester i private hjem. Det blir også forbudt med arrangementer og det innføres skjenkestans. Treningssenter og svømmehaller stenges, og påbudet om hjemmekontor videreføres.

NRK - 07 juli 21 kl. 01:50

New York med tiltak mot våpenvold

New York-guvernør Andrew Cuomo Innfører flere krisetiltak for å bekjempe våpenvolden. Blant annet blir det enklere for ofre å saksøke våpenprodusenter. Cuomo erklærte tirsdag at vold med skytevåpen er en katastrofesituasjon..

NRK - 06 juli 21 kl. 21:06

Voi vil ikke nattestenge

Tirsdag kveld besluttet Ryde å stenge sine elsparkesykler om natta, men det kommer ikke konkurrenten Voi til å gjøre. De Innfører heller to egne tiltak for å hindre at berusede brukere skader seg. Det ene er en «fylletest» på reaksjonsevnen til føreren.

NRK - 04 juli 21 kl. 01:28

Tadsjikistan Innfører vaksineplikt

Koronavaksinering blir påbudt for alle voksne i Tadsjikistan, opplyser landets myndigheter. Alle over 18 må straks sørge for å bli vaksinert, kunngjorde myndighetene i den tidligere sovjetrepublikken lørdag. Landet benytter en indisk-produsert AstraZeneca-vaksine og den kinesiske Coronavac-vaksinen..

NRK - 03 juli 21 kl. 07:01

Indonesia stenger ned

Indonesia Innfører en delvis nedstengning i hovedstaden Jakarta og andre deler av landet for å bremse en voksende bølge koronasmitte. Moskeer, restauranter og kjøpesentre er stengt i Jakarta og på Java og Bali etter at det ble registrert 25.000 nye smittede og 539 nye dødsfall fredag..

Dagbladet - 02 juli 21 kl. 14:54

Innfører lilla land

For første gang har Folkehelseinstituttet smittesituasjonen i tredjeland. Når reiserådet for slike land oppheves, vil de bli omtalt som lilla land..

NRK - 01 juli 21 kl. 12:46

Strammar inn etter smitteutbrot

Smitteutbrotet ved to utestadar i Henningsvær i Lofoten gjer at Vågan kommune no Innfører lokale smitteverntiltak. Det blir skjenkestopp frå måndag, og maks fem kan vere samla i tillegg til husstandsmedlemmer..

Dagbladet - 01 juli 21 kl. 09:33

Kan dømmes til fest-nei

Danske myndigheter Innfører nå en ny regel, som åpner for å dømme folk til å ikke være i områder med mange utesteder..

NRK - 31 mai 21 kl. 13:35

Trondheim stenger ned

Trondheim kommune Innfører forbud mot arrangementer og Innfører sjenkestopp. Det blir også forbudt å ha flere enn to gjester i private hjem. Det blir også gult nivå i grunnskolen og rødt nivå i videregående skoler.

E24 - 28 juni 21 kl. 16:47

Innfører hastetiltak mot fremmed lakseart

Fiskeridirektoratet får én million kroner som et hastetiltak til bekjempelse av pukkellaks..

NRK - 28 juni 21 kl. 12:32

Innfører innreiserestriksjoner

Fra torsdag av forbyr Hongkong alle reisende fra Storbritannia å komme inn i landet. Storbritannia blir dermed satt tilbake på Hongkong sin liste over land som med høyrisiko for smitte..

E24 - 29 mai 21 kl. 08:17

USA Innfører sanksjoner mot Hviterussland

USA Innfører sanksjoner mot Hviterussland for omdirigeringen av et passasjerfly, som ble tvunget til å lande i Minsk. Like etter ble en opposisjonell pågrepet..

Aftenposten - 29 mai 21 kl. 08:17

USA Innfører sanksjoner mot Hviterussland

USA Innfører sanksjoner mot Hviterussland for omdirigeringen av et passasjerfly, som ble tvunget til å lande i Minsk..

NRK - 25 juni 21 kl. 10:16

Tillet kjønnsnøytrale ID-kort

Busette i New York skal ikkje lenger tvingast til å vere «mann» eller «kvinne» på førarkort og andre ID-papir. Delstaten Innfører no ein kjønnsnøytral kategori. Lovendringa skal blant anna sikre at ikkje-binære, transpersonar og interseksuelle ikkje tvingast til å velje kjønn på offentlege dokument..

NRK - 24 juni 21 kl. 13:30

EU-sanksjoner mot Hviterussland

EU Innfører de varslede sanksjonene mot sektorer i Hviterusslands økonomi. De rammer viktige eksportvarer som olje, kunstgjødsel og tobakk. De nye sanksjonene kommer i tillegg til sanksjoner mot navngitte personer og bedrifter knyttet til regimet i Hviterussland..

NRK - 05 juni 21 kl. 10:30

Innfører flyforbud

Det er innført flyforbud med utgangspunkt i innsjøen Flatningen i Vågå. Dette gjelder opp til 5000 fot, og har en radius 5 nautiske mil. Bakgrunnen er leteaksjonen som foregår i området.

NRK - 12 juni 21 kl. 15:28

Moskva med arbeidsfri uke

Moskvas ordfører Innfører en arbeidsfri uke for byens innbyggere neste uke i et forsøk på å bremse spredingen av koronasmitte. Også flere andre tiltak skal iverksettes for å hindre spredningen i den russiske hovedstaden, som for tiden opplever det største smittetrykket på seks måneder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt