Innfører

Tuesday, 26 October, 16:32

Nyheter om Innfører

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 sep 21 kl. 20:16

Trondheim Innfører festtiltak

Trondheim kommune ble tatt på senga av at så mange ville ut på byen tidlig på kvelden gjenåpningsdagen. Nå innføres festtiltak. Det ble blant annet meldt om at flere besvimte i køene utenfor Trondheims utesteder da Norge ble gjenåpnet.

NRK - 26 sep 21 kl. 16:25

Taliban Innfører barberingsforbod

Taliban har innført eit lokalt forbod mot å barbere skjegget i den sør-afghanske Helmand-provinsen, melder lokale medium. Avgjerda kjem etter møter mellom det religiøse politiet og lokale frisørar. Etter at Taliban kasta den internasjonalt godkjende regjeringa i Afghanistan i august, har dei innført ei rekke påbod og forbod.

NRK - 5 timer siden

Stenger ned by med fire millioner

Myndighetene Innfører portforbud i byen Lanzhou i det vestlige Kina på grunn av seks nye tilfeller av covid-19. Innbyggerne får ikke forlate hjemmet med mindre det dreier seg om et nødstilfelle, ifølge AFP. Kina har en nullsmitte-strategi mot korona..

NRK - 11 aug 21 kl. 22:05

Innfører vaksinekrav for lærere

Delstaten California Innfører vaksinekrav for lærere. Det skriver The New York Times. California blir med det den første delstaten til å stille et slikt krav i USA.

NRK - 22 okt 21 kl. 12:04

Endringer i innreiseregler

Helse- og omsorgsdepartementet Innfører krav om innreisekarantene fra Ungarn, Norrbotten i Sverige og tre regioner i Finland. Endringene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 25. oktober.

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 06:14

Biden Innfører vaksinekrav som omfatter 100 millioner amerikanere

USAs president Joe Biden Innfører nye vaksineregler som innebærer at rundt 100 millioner amerikanere kan få krav om….

NRK - 08 sep 21 kl. 15:31

Innfører høyhastighetsbevis for båt

Regjeringen Innfører krav om et eget høyhastighetsbevis for førere av fritidsbåter og vannscootere som kan oppnå hastighet på 50 knop eller mer. Det nye førerkortet, eller «kompetansebeviset», vil kreve at man har gjennomført både en teoretisk og en praktisk del. Regjeringen foreslår at det trer i kraft i 2023 for å gi båtførere og kurssentre tid til å innrette seg etter de nye reglene.

NRK - 15 okt 21 kl. 13:34

Krav om innreisekarantene

Regjeringa Innfører krav om innreisekarantene frå Ungarn, Norrbotten i Sverige og tre regionar i Finland. Dei tre finske regionane som får innreisekarantene er Mellersta Österbotten, Syd-Österbotten og Vasa. Endringane trer i kraft frå midnatt, natt til måndag 18.

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:57

Fortsatt mye smitte i verden

Det er stadig mindre korona-smitte i Norge. Samfunnet er åpent og vi kan leve som normalt. Årsaken er at veldig mange nordmenn er vaksinert.

NRK - 13 okt 21 kl. 14:08

Innfører avgift ved elbilkjøp

Ifølge den nye regjeringsplattformen skal det betales merverdiavgift på beløpet over 600.000 kroner ved kjøp av nye elbiler..

NRK - 05 sep 21 kl. 23:10

Kuppmakere Innfører portforbud

Det er innført nasjonalt portforbud i det vestafrikanske landet Guinea etter at spesialstyrker skal ha tatt makten i et militærkupp søndag. President Alpha Condé er pågrepet og avsatt, regjeringen er oppløst og grensene og luftrommet er stengt, opplyste oberstløytnant Mamady Doumbouya på statlig tv søndag kveld. Et par timer senere meldte AFP at det er innført nasjonalt portforbud i landet..

E24 - 08 sep 21 kl. 15:49

Regjeringen Innfører eget førerkort for å kjøre fort med båt

Regjeringen Innfører krav om et eget høyhastighetsbevis for førere av fritidsbåter og vannscootere som kan oppnå hastighet på 50 knop eller mer..

NRK - 03 okt 21 kl. 08:15

New Zealand åpner grensene

Når New Zealand åpner grensene igjen for tilreisende, vil alle måtte være fullvaksinert for å slippe inn i landet. – Vi Innfører krav om fullvaksinering for alle som er over 17 år og som ikke er borgere av New Zealand, sa covid-minister Christ Hipkins søndag. New Zealand har ført en vellykket kamp mot pandemie.

NRK - 25 aug 21 kl. 15:23

Askøy Innfører gult nivå

Det blir innført gult nivå for barnehager, skoler og SFO på Askøy. Det melder kommunen i en pressemelding onsdag. Grunnen er at kapasiteten i smittesporing- og testarbeid er på bristepunktet.

E24 - 01 okt 21 kl. 06:51

Frankrike Innfører pristak på strøm

Frankrikes regjering varsler pristak på gass- og strømpriser gjennom vintermånedene..

NRK - 01 okt 21 kl. 06:36

Frankrike Innfører pristak på strøm

Frankrikes regjering varsler pristak på gass- og strømpriser. Tiltaket ventes å vare gjennom vinteren og ut april. I tillegg skal 6 millioner lavinntektshusstander motta en engangsutbetaling, en energisjekk, på 100 euro i desember..

NRK - 25 sep 21 kl. 20:50

Innfører sjølvtesting ved behov

Alle kommunene i Hamarregionen har laga ordningar slik at innbyggarane kan hente utstyr for å koronateste seg sjølv. Det melder kommuneoverlege, Einar Sannerud Stødle. I dag forsvann dei aller fleste koronarestriksjonane i landet og helsemyndigheitene har nedjustert TISK-strategien.

E24 - 21 sep 21 kl. 20:09

USA slår ned på kryptobørs for hvitvasking av løsepenger

Finansdepartementet i USA Innfører for første gang sanksjoner på en kryptobørs for å ha hjulpet hackere å hvitvaske penger etter løsepengevirus..

VG - 20 sep 21 kl. 16:11

«Paradise Hotel» Innfører samtykkekrav før sex

Deltager Stian Trulsen (23) tror produksjonen tok grep etter overgrepsanklager i den svenske versjonen av realityprogrammet. Det avviser programsjef i Nent..

NRK - 17 sep 21 kl. 13:54

Ukens innreiserestriksjoner

Regjeringen Innfører krav til karantenehotell for reisende fra Slovenia, samt innreiserestriksjoner og karantenekrav for Færøyene og to regioner i Finland. Det kommer fram i endringene i innreiseregler fredag. Nytt er også at Australia ikke lengre er kategorisert som et såkalt lilla land.

VG - 17 sep 21 kl. 13:08

Innfører nedjustert testregime 27. september

Regjeringen kommer ikke med dato for videre gjenåpning, men varsler en nedjustering av TISK 27. september..

E24 - 17 sep 21 kl. 13:12

Innfører TISK-lettelser i slutten av september

Regjeringen har ikke satt en dato for neste steg i gjenåpningen, men varsler en nedjustering av TISK 27. september..

VG - 17 sep 21 kl. 13:08

Innfører TISK-lettelser i slutten av september

Regjeringen har ikke satt en dato for neste steg i gjenåpningen, men varsler en nedjustering av TISK 27. september..

NRK - 11 aug 21 kl. 16:05

Innfører nye tiltak i Bergen

Bergen kommune har bestemt å innføre flere nye tiltak etter fortsatt økt smitte og råd fra FHI. – Vi har ikke avgrensede utbrudd. Smitten har spredd seg i hele befolkningen.

NRK - 17 sep 21 kl. 02:32

Sanksjoner mot kuppmakere

Den vestafrikanske samarbeidsorganisasjonen Ecowas Innfører sanksjoner mot Guinea og landets kuppmakere, og krever at de utsteder valg innen et halvt år. Ecowas fryser midler tilhørende kuppmakerne og deres familiemedlemmer, og gir dem samtidig reiseforbud. Kuppmakeren Mamady Doumbouya tok makten i Guinea 5.

NRK - 16 sep 21 kl. 20:37

Krav om koronasertifikat

Italias nye koronalov som trer i kraft 15. oktober, pålegger arbeidsplasser å permittere ansatte uten lønn dersom de ikke har gyldig koronasertifikat. De som ikke vil vaksineres, må belage seg på å stå uten jobb eller ta daglige koronatester for å kunne dra på jobb.

NRK - 14 sep 21 kl. 12:56

Smitteøkning på skolene i Asker

I Asker ble det påvist 160 enkelttilfeller med koronasmitte på skoler sist uke. Kommuneoverlege Meera Grepp sier det er en kraftig økning i smitte blant ungdom i Asker nå. Hun sier det er viktig at barn er på skolen så mye som mulig.

NRK - 14 sep 21 kl. 12:56

Smitte på skoler i Asker og Bærum

I Asker ble det påvist 160 enkelttilfeller med koronasmitte på skoler sist uke. Kommuneoverlege Meera Grepp sier det er en kraftig økning i smitte blant ungdom i Asker nå. Hun sier det er viktig at barn er på skolen så mye som mulig.

VG - 26 aug 21 kl. 13:19

Smitteeksplosjon i norske byer - Trondheim Innfører påbud om bruk av munnbind

Torsdag våkent nordmenn til ny smitterekord i Norge. Nå sliter en rekke kommuner med smitteeksplosjon etter skole- og studiestart og avvikling av sommerferie. Torsdag innførte Trondheim påbud om bruk av munnbind..

NRK - 26 aug 21 kl. 13:11

Trondheim Innfører munnbindpåbud

Trondheim kommune har innført påbud om bruk av munnbind på offentlig transport og på steder det ikke er mulig å overholde minst en meters avstand, skriver VG..

NRK - 12 sep 21 kl. 16:16

Massetesting av elever i Horten

Kommuneoverlege i Horten, Niels Kirkhus, Innfører massetesting for 8. trinn på Holtan ungdomsskole, i stedet for å sette skolen på gult nivå. Nær 20 elever har testet positivt for korona.

NRK - 01 sep 21 kl. 00:42

Portforbud i strømløse New Orleans

New Orleans Innfører portforbud. Ordfører LaToya Cantrell sier det er for å hindre kriminalitet i byen, som er helt uten strøm etter orkanen Idas herjinger. Portforbudet trer i kraft fra klokka 20 tirsdag til klokka 6.

NRK - 17 jul 21 kl. 16:06

Gresk øy stenger ned

De siste 24 timene har det blitt regisret flere smittetilfeller på den greske øyen Mykonos. Myndighetene Innfører derfor strengere restriksjoner, melder mediet Protothema. Det blir innført portforbud mellom klokken 01:00 og 06:00.

Klartale - 10 sep 21 kl. 10:14

Biden krever at 100 millioner tar vaksinen

Joe Biden Innfører nå strengere krav enn noensinne. Han sier de som ikke tar vaksinen «kan gjøre stor skade»..

Aftenposten - 10 sep 21 kl. 06:14

Ny, tøffere linje: Innfører vaksinekrav som omfatter 100 millioner amerikanere

Alt ligger til rette for et bikkjeslagsmål om Joe Bidens nye påbud om vaksiner..

NRK - 09 sep 21 kl. 13:45

Innfører elektrosjokkvåpen permanent

Regjeringa har bestemt at politiet skal utstyrast med elektrosjokkvåpen. Det kan føre til at politiet bruker mindre dødeleg makt, meiner Freddy Rotseth, sjef for Beredskapstroppen..

Dagbladet - 11 aug 21 kl. 18:05

Innfører nye tiltak

Bergen Innfører nye tiltak for å bekjempe de høye smittetallene. Smittede vil ikke oppgi nærkontakter, som gjør smittesporingen krevende for kommunen..

Aftenposten - 11 aug 21 kl. 17:14

Innfører strenge koronatiltak i Bergen etter smittehopp: – Hvem som helst kan smittes hvor som helst

For å bekjempe de høye smittetallene i Bergen, Innfører byrådet ytterligere smitteverntiltak..

NRK - 08 sep 21 kl. 13:56

Innfører gratis skolemåltid i Oslo

Til neste skoleår blir det et gratis, kjøttfri skolemåltid for alle elever ved videregående skoler i Oslo, har byrådet bestemt. Etter hvert skal også ungdomsskolene få det samme tilbudet, og da vil 40.000 elever få ett måltid hver dag.

NRK - 12 jul 21 kl. 20:38

Frankrike Innfører en rekke tiltak

Frankrike Innfører en rekke nye koronarestriksjoner. Landets president Emmanuel Macorn kunngjorde tiltak for å bremse deltavarianten i en TV-sending mandag. Han innledet sin tale med å si at «hvis vi ikke handler i dag, vil antall tilfeller fortsette å øke».

VG - 16 aug 21 kl. 14:44

Innfører hurtigtesting blant studenter etter fadder-smitte

I helgen ble 100 faddere ved NMBU satt i karantene etter at det ble påvist smitte. Nå innføres hurtigtesting i fadderuken..

NRK - 02 sep 21 kl. 18:05

Fortsatt på grønt nivå i Trondheim

Trondheim Innfører ikke gult nivå i skolene, selv om statsminister Erna Solberg i dag oppfordret kommuner som opplever mye smitte om å gjøre det hvis det gir flere elever på skolen og en bedre undervisning. – I Trondheim har det vært en tett dialog med skolene om dette, og det har kontinuerlig vært vurdert hvilket nivå man skal ligge på etter trafikklysmodellen. Så langt har vi valgt å følge nasjonale anbefalinger om å starte skoleåret på grønt nivå.

VG - 01 sep 21 kl. 12:08

Helseminister Bent Høie: – Nasjonale innstramminger er ikke nødvendig nå

Til tross for smitterekord vil ikke helseministeren ha nye, nasjonale innstramminger. – Hvis vi Innfører strenge tiltak for barn og unge nasjonalt vil det ramme barn også steder der det ikke er smitte, sier han..

NRK - 01 sep 21 kl. 11:26

Organisasjon krever gult nivå

Skolenes landsforbund krever at myndighetene umiddelbart Innfører gult nivå i barnehager og skoler over hele landet, før smitten kommer ut av kontroll. Forbundet representerer rundt 7.600 medlemmer, blant annet lærere, i Norge..

NRK - 04 aug 21 kl. 04:36

Vaksinekrav på spisesteder i N.Y.

New York Innfører vaksinekrav for restaurantgjester og folk på treningssentre. Storbyen blir den første i USA til å innføre et slikt krav. Kun vaksinerte newyorkere vil få muligheten til å spise innendørs på restaurant, dra på kulturarrangementer innendørs eller på treningssenter, kunngjorde ordfører Bill de Blasio tirsdag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt