Innfører

Torsdag, 25 Februar, 03:47

Nyheter om Innfører

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 jan. 21 kl. 08:57

– Strengeste tiltak siden 12. mars

Fra klokka 12 lørdag 23. januar Innfører regjeringen påbud om hjemmekontor for de som kan, stengte butikker med unntak av matbutikker, apotek og bensinstasjoner, samt full skjenkestopp og rødt nivå for barnehager og barne- og ungdomsskoler i Oslo og Østre Viken. Dette er blant de strenge tiltakene helseminister Bent Høie presenterte på dagens pressekonferanse.

NRK - 03 feb. 21 kl. 10:25

Innfører 14 dagar mutantkarantene

Ulvik herad har i samråd med FHI innført 14 dagar karantene for alle som er smitta av det muterte koronaviruset. Dette vert innført i dag etter utbrotet i Hardanger-området av viruset. Frå før har Ulvik lagt ned forbod om besøk i private heimar..

NRK - 11 feb. 21 kl. 10:43

Stjørdal Innfører strengere tiltak

Stjørdal kommune Innfører forsterkede tiltak etter at mutert virus har spredt seg. De fraråder blant annet reise til ukontrollerte smitteområder, blant annet nabokommunen Trondheim..

E24 - 09 feb. 21 kl. 18:53

Bergen Innfører landets strengeste tiltak for byggebransjen – men stenger ikke ned

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) sier de Innfører svært strenge smittvernsregler på byggeplasser, og forbyr folk å jobbe på flere byggeplasser samtidig..

E24 - 09 feb. 21 kl. 18:53

Bergen Innfører strenge tiltak på store byggeplasser - men stenger de ikke ned

Byrådsleder Roger Valhammer sier de Innfører svært strenge smittvernsregler på byggeplasser, blant annet gjelder dette avstandskrav..

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 18:53

Innfører landets strengeste tiltak for byggebransjen

Byrådsleder Roger Valhammer (Ap) sier de Innfører svært strenge smittvernsregler på byggeplasser, og forbyr folk å jobbe….

NRK - 07 feb. 21 kl. 15:58

Østerrike Innfører grensekontroll

Østerrike Innfører søndag grensekontroll ved grensene til alle naboland for å hindre smittespredning av mutert virus, melder Reuters. Dette skjer samtidig som landet letter på restriksjoner. Butikker og museer får blant annet åpne neste uke..

NRK - 05 feb. 21 kl. 05:09

Innfører krav om karantenehotell

Storbritannia Innfører fra 15. februar krav om ti dagers hotellkarantene for tilreisende fra mer enn 30 land. Tiltaket har som formål å forhindre spredningen av nye koronavarianter, opplyser det britiske helsedepartementet..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 16:48

Sverige Innfører innreiseforbud. Sender soldater til grensen mot Norge.

Sverige Innfører innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 16:48

Sverige Innfører innreiseforbud for alle uten negativ test. Sender soldater til grensen mot Norge.

Sverige Innfører innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest..

NRK - 03 feb. 21 kl. 14:54

Sverige Innfører innreiseforbud

Sverige Innfører innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest.

VG - 03 feb. 21 kl. 08:12

Danmark Innfører vaksinepass

Finansministeriet i Danmark opplyser onsdag om at de Innfører et digitalt «coronapass» som skal vise om man er vaksinert..

E24 - 03 feb. 21 kl. 08:03

Danmark Innfører vaksinepass

Finansministeriet i Danmark opplyser onsdag om at de Innfører et digitalt «coronapass» som skal vise om man er vaksinert. Passet er i første omgang tiltenkt reisende i næringslivet..

NRK - 02 feb. 21 kl. 10:24

Ulvik Innfører besøksforbud

Ulvik i Hardanger Innfører besøksforbud i hjem og på institusjoner for å stanse et utbrudd av mutert koronavirus. Bare matbutikker får holde åpent, og da med begrensninger på antall kunder. Tiltakene gjelder til og med søndag, skriver kommunen..

E24 - 19 feb. 21 kl. 14:06

Regjeringen viderefører de fleste nasjonale coronatiltakene - Innfører skjenkestopp fra klokken 22 i hele landet

Det opplyser regjeringen på fredagens pressekonferanse..

NRK - 10 feb. 21 kl. 13:13

Innfører skjenkestopp i Trondheim

Trondheim kommune vil innføre blant annet skjenkestopp, påbud om hjemmekontor og stans av idrett- og fritidsaktiviteter for voksne..

VG - 09 feb. 21 kl. 11:00

Høy smitte av britisk coronavirus i Trondheim: – Vi Innfører ikke strengere tiltak foreløpig

Kommuneoverlegen sier kommunen føler de har god kontroll på utbruddet og ikke vil innføre strengere tiltak foreløpig..

E24 - 28 jan. 21 kl. 15:51

Innfører begrensninger i Gamestop-handel - aksjen ned over 50 prosent

Da Wall Street åpnet torsdag ble det satt rekord hos Nordnet . Aldri før har så mange prøvd å handle aksjer, opplyser Nordnet-sjefen. Samtidig Innfører en amerikansk handelsplattform begrensninger..

E24 - 07 feb. 21 kl. 10:22

Innfører ring-system for bergensområdet

Etter å ha påvist 23 tilfeller av muterte virus i Bergen innføres kraftige tiltak i vestlandsbyen og omkringliggende kommuner..

E24 - 07 feb. 21 kl. 10:22

Innfører ring-system for bergensområdet – se pressekonferanse fra Bergen

Etter å ha påvist 23 tilfeller av muterte virus i Bergen innføres kraftige tiltak i vestlandsbyen og omkringliggende kommuner. Klokken 12.30 holder Bergen kommune pressekonferanse..

VG - 06 feb. 21 kl. 20:58

Innfører ring-system for bergensområdet

Etter å ha påvist 23 tilfeller av muterte virus i Bergen innføres kraftige tiltak i vestlandsbyen og omkringliggende kommuner..

VG - 06 feb. 21 kl. 20:58

Innfører ringsystem for bergensområdet

Etter å ha påvist 23 tilfeller av muterte virus i Bergen innføres kraftige tiltak i vestlandsbyen og omkringliggende kommuner..

NRK - 05 feb. 21 kl. 12:31

HasteInnfører munnbindpåbud

Sandefjord Innfører påbud om bruk av munnbind i offentlig rom fra klokka 16. Hastevedtaket innebærer at det også skal brukes munnbind i butikker og på kjøpesentre. Munnbindpåbudet gjelder også der det ikke er mulig å holde minst én meters avstand..

NRK - 13 timer siden

Innstramminger ved karantenehotell

Regjeringen har besluttet at personer i innreisekarantene må oppholde seg på første ankomststed. Regjeringen Innfører også meldeplikt ved karantenehotell. Kommunene må i tillegg etablere en kontrollordning som sjekker at karantene blir overholdt..

NRK - 13 timer siden

Innstramminger for innreise

Regjeringen har besluttet at personer i innreisekarantene må oppholde seg på første ankomststed. Regjeringen Innfører også meldeplikt ved karantenehotell. Kommunene må i tillegg etablere en kontrollordning som sjekker at karantene blir overholdt..

NRK - 25 jan. 21 kl. 15:07

Innfører testing på Tromsø lufthavn

Tromsø kommune Innfører koronatesting til reisende sørfra på Tromsø lufthavn fra mandag klokka 19. Det sier fagleder ved Koronasenteret i Tromsø kommune, Øivind Benjaminsen. Årsaken er den mer smittsomme varianten av covid-19 på Østlandet..

VG - 24 jan. 21 kl. 21:10

Innfører tiltak i 15 nye kommuner

Regjeringen Innfører skjenkestopp og stenging av kjøpesenter i 15 kommuner på Østlandet..

E24 - 24 jan. 21 kl. 21:10

Innfører tiltak i 15 nye kommuner

Regjeringen Innfører skjenkestopp og stenging av kjøpesenter i 15 kommuner på Østlandet..

VG - 03 feb. 21 kl. 18:06

Hardangerkommuner Innfører ikke like strenge tiltak som Ulvik inntil videre

ULVIK (VG) Ulvik kommune oppdaget tirsdag at flere innbyggere er smittet med coronamutasjonen B117. Onsdag kveld ble nabokommunene enige om å ikke innføre like strenge tiltak som Ulvik..

E24 - 24 jan. 21 kl. 14:43

Sverige Innfører innreiseforbud fra Norge fra midnatt

Sverige Innfører innreiseforbud fra Norge fra midnatt og i tre uker framover, bekrefter innenriksminister Mikael Damberg..

NRK - 03 feb. 21 kl. 12:06

- Nytt innreiseforbud i Sverige

Sveriges regjering Innfører trolig innreiseforbud for alle utlendinger uten negativ koronatest, skriver NTB. Sverige har allerede innført innreiseforbud for alle utlendinger utenfor EU og EØS, samt Danmark og Norge..

NRK - I førrgår: 08:06

Polen vil kreve negativ koronatest

Polen Innfører nye innreiseregler denne uka, og vil da kreve en negativ koronatest av alle som vil komme. Det sier helseministeren til tv-kanalen TVN. Med et negativt testresultat slipper man også karantene, sier Adam Niedzielski..

E24 - 03 feb. 21 kl. 08:03

Danske TV2: Danmark Innfører vaksinepass

Danmarks regjering har blitt enige med arbeidslivet om å innføre et digitalt «coronapass» for å vise hvem som har tatt vaksinen, erfarer danske TV2..

NRK - 23 jan. 21 kl. 18:33

Innfører strengere innreisekrav

Regjeringen Innfører strengere krav for innreise til Norge, melder TV 2. Den negative koronatesten som kreves ved ankomst må være nyere enn 24 timer, ikke 72 timer som i dag. Reglene for karantene skjerpes og gjøres like uansett land man kommer fra..

NRK - 23 jan. 21 kl. 12:37

Johansen støtter tiltakene

Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen støtter regjeringens tiltak for å stanse spredningen av det muterte koronaviruset. – Vi Innfører de strengeste tiltakene siden 12. mars, og på noen områder Innfører vi de strengeste tiltakene noensinne, sier han..

Aftenposten - 31 jan. 21 kl. 17:46

Sarpsborg, Halden og Fredrikstad ber regjeringen innføre lokale koronatiltak

Sarpsborg, Halden og Fredrikstad ønsker at nasjonale helsemyndigheter Innfører lokale tiltak for kommuner som er berørt….

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:28

Mildare tiltak for dei yngre

Regjeringa Innfører lettar for born, unge og studentar. Blant anna opnar regjeringa opp for at studentar kan vera fysisk til stades ved undervisninga på universitet, høgskular og fagskular..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 18:12

Kina Innfører sanksjoner mot 28 personer i Trump-administrasjonen

Saken oppdateres... Kinesiske myndigheter Innfører sanksjoner mot 28 medlemmer av den nå avgåtte Trump-administrasjonen..

E24 - 20 jan. 21 kl. 18:12

Kina Innfører sanksjoner mot personer knyttet til Trump

Under 10 minutter etter Donald Trumps presidentperiode var over, bekreftet Kina at de Innfører sanksjoner mot 28 amerikanere knyttet til presidenten..

NRK - 19 jan. 21 kl. 20:04

Iran Innfører sanksjoner mot Trump

Iran slår tilbake mot president Donald Trump harde linje og Innfører sanksjoner mot den avtroppende presidenten og flere av hans nærmeste medarbeidere. Sanksjonene betyr innreiseforbud og frysing av eventuelle verdier i landet..

VG - 17 feb. 21 kl. 11:39

ALS-pasienter om Høie-nei: – Skuffet

Bent Høie Innfører ikke «right to try» for ALS-pasienter, men vil gjennomgå mandatet til et ekspertutvalg for uhelbredelig syke. – Må en kraftig endring til, sier ALS-rammede Nils Arne Morka..

VG - 17 feb. 21 kl. 11:39

Uhelbredelig syke ALS-pasienter skuffet over Høie-nei

Bent Høie Innfører ikke «right to try» for ALS-pasienter, men vil gjøre en ny vurdering av om disse pasientene skal få tilgang til medisiner som er under utprøving. – Det må en kraftig endring til, sier ALS-rammede Nils Arne Morka..

NRK - 17 feb. 21 kl. 11:24

Trolig strengere koronaregler

Kristiansand kommune Innfører trolig nye skjerpede koronaregler. Årsaken er manglende kontroll på smitteveier. Tiltakene, som er utarbeidet av kommuneoverlegen og kommunedirektøren, behandles i formannskapet klokken 16 onsdag..

NRK - 27 jan. 21 kl. 18:33

Innfører nye innreisereglar

– I praksis vert grensa stengt for alle som ikkje er busette i Noreg, seier statsminister Erna Solberg på ei pressekonferanse. Det vert nokre få unntak til innreisereglane, som vert innført natt til fredag..

E24 - 16 jan. 21 kl. 10:13

Regjeringen Innfører obligatorisk testing på grensen fra mandag ettermiddag

Regjeringen Innfører obligatorisk testing på grensen for personer som har oppholdt seg i et område med karanteneplikt, fra mandag 18. januar klokken 17..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt