Fredrikstad

Saturday, 25 June, 06:09

Nyheter om Fredrikstad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 18 jun 22 kl. 00:43

Kvinne påkjørt i gangfelt i Fredrikstad

En kvinne i 20-årene har blitt fraktet til Kalnes sykehus etter å ha blitt påkjørt i et gangfelt på Kråkerøyveien i Fredrikstad. Skadeomfanget er ukjent, men kvinnen var ved bevissthet, tvitrer politiet i Øst. Hendelsen fant sted fredag kveld..

NRK - 16 jun 22 kl. 12:29

Alvorlig trafikkulykke i Fredrikstad

Nødetatene er på stedet i forbindelse med en alvorlig trafikkulykke i Aarum i Fredrikstad på fylkesvei 22. En personbil og en lastebil er involvert i ulykken. – Veien blir stengt framover.

NRK - 18 apr 22 kl. 21:32

Fem personer pågrepet etter innbrudd i Fredrikstad

I ettermiddag ble det meldt om innbrudd og tyveri i flere boder i et borettslag i Fredrikstad. Blant annet ble et våpenskap med våpen stjålet. Politiet i kveld pågrepet i alt 5 personer fra Fredrikstad siktet for forholdene, skriver politiet på Twitter.

NRK - 05 jun 22 kl. 16:25

Bilulykke i Fredrikstad

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på Mosseveien i Fredrikstad. Politiet opplyser at det er snakk om en bil som har kjørt av veien, og at det ikke skal være alvorlige skader på noen personer. Føreren av bilen er fraktet til Sykehuset Østfold med ambulanse.

NRK - 27 maj 22 kl. 09:42

Tre personer pågrepet i Fredrikstad

En person ble tidligere fredag morgen hentet opp av vannet i Fredrikstad. Tre personer er nå pågrepet, og politiet etterforsker en voldshendelse i en båt, det skriver de på Twitter. Brannvesenet kunne først ikke utelukke at flere personer hadde havnet i vannet, men det ble senere avklart at det kun var snakk om en person i vannet.

NRK - 27 maj 22 kl. 09:42

Tre personer pågrepet i Fredrikstad etter at mann havet i sjøen

Politiet har pågrepet tre personer og etterforsker en voldshendelse i en båt etter at en mann havnet i sjøen i Fredrikstad, det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet rykket ut ved 7-tiden fredag morgen etter melding om person i vannet. Det var ført uklart om det var flere personer i vannet, men det ble senere avklart at det kun dreide seg om en person.

NRK - 27 maj 22 kl. 07:34

En person reddet opp av vannet i Fredrikstad

Brannvesenet rykket klokka 7 i morges ut etter melding om en person i vannet i Fredrikstad sentrum De har fått opp en mann fra vesterelva, men brannvesenet kan ikke utelukke at flere personer har havnet i elva. Derfor er de fremdeles på stedet og foretar søk..

NRK - Igår: 19:30

To pågrepet og siktet etter voldshendelse i Sarpsborg

Politiet har pågrepet og siktet to menn i begynnelsen av 30-årene etter at en 28-åring fra Sarpsborg ble utsatt for grov vold inne på et toalett på et utested i Sarpsborg. En av de siktede skal ifølge Fredriksstad Blad være fra Fredrikstad. Den andre skal være en lokal mann fra Sarpsborg..

Klartale - Igår: 13:20

Flere reisende møtte opp tidlig på flyplassen

Det er mange som reiser om sommeren. Avinor forventer at 97.400 skal reise fra Oslo lufthavn søndag 26.

NRK - I førrgår: 04:56

Starter søk etter brann i båt i Oslofjorden

Det er satt i gang søk i Oslofjorden etter observasjon av en brennende båt utenfor øya Rauer i Fredrikstad kommune, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. – Båten har blitt sett drivende sørfra og passerte Rauerkalven ved Engelsviken rundt klokka 23.45 torsdag kveld, opplyser operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

NRK - I førrgår: 04:56

Søker i Oslofjorden etter brann i seilbåt

Det er satt i gang søk i Oslofjorden etter observasjon av en brennende seilbåt utenfor øya Rauer i Fredrikstad kommune, melder Hovedredningssentralen Sør-Norge. – Båten har blitt sett drivende sørfra og passerte Rauerkalven ved Engelsviken rundt klokka 23.45 torsdag kveld, opplyser operasjonssentralen i Øst politidistrikt.

NRK - 17 maj 22 kl. 07:20

Rekkehus i brann i Fredrikstad

Et rekkehus står i brann på Kråkerøy i Fredrikstad. Alle beboerne er evakuert og det er ikke meldt om skader . Åtte beboere er evakuert, og det er ikke meldt om skadde, opplyser politiet.

E24 - 16 maj 22 kl. 08:00

Gjenvinner batterier i Fredrikstad: Driften på Hydrovolt er i gang

Hydro og Northvolt har startet driften på resirkuleringsanlegget Hydrovolt i Fredrikstad, som skal gjenvinne verdifulle materialer fra elbil-batterier..

NRK - 10 apr 22 kl. 08:51

Kontroll på konteinerbrann i Fredrikstad

Politiet advarte søndag morgen mot giftig røyk fra en konteinerbrann i Fredrikstad. Brannen er under kontroll, og ingen er skadd, varsler politiet. Ifølge politiet kunne røyken fra brannen i Kortbølgen i Gamle Fredrikstad være svært helseskadelig.

NRK - 10 apr 22 kl. 07:47

Politiet advarer mot giftig røyk i Fredrikstad

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et batterilager på Øra i Fredrikstad. Det er mye røyk på stedet. Ifølge politiet kan røyken fra brannen i Kortbølgen i Gamle Fredrikstad være svært helseskadelig.

E24 - 07 maj 22 kl. 14:50

Vill budkamp om Fredrikstad-bolig

80 familier møtte nylig på visning i Fredrikstad. Barnefamilier som rømmer fra Oslo bidrar til fortsatt svak prisvekst i boligmarkedet i hovedstaden..

NRK - 07 maj 22 kl. 04:42

Stakk mann med spisegaffel i Fredrikstad

En kvinne i slutten av 20-årene ble pågrepet og satt i arrest etter å ha utøvd vold mot en mann i 40-årene på en privat adresse i Fredrikstad natt til lørdag. Kvinnen brukte en spisegaffel til å stikke mannen, tvitrer politiet i Øst. Mannen er ikke alvorlig skadd.

NRK - 01 jun 22 kl. 12:55

Mann dømt til ti års fengsel etter krasj på E6

En 37 år gammel mann er dømt til ti års fengsel for drapsforsøk på to personer etter at han med vilje kjørte inn i en bil på E6 i Sarpsborg 25. februar i fjor. Han mister også førerretten og må til sammen betale 380.

NRK - 01 jun 22 kl. 11:48

Brann i bygning på Sellebakk

Alle nødetater har rykket ut til Sellebakk i Fredrikstad etter melding om brann i en bygning. Politiet skriver på Twitter at situasjonen er uavklart..

NRK - 03 maj 22 kl. 13:41

Kraftig skogbrann i Fredrikstad

Det brenner kraftig i et skogområde ved Borredalsvannet i Fredrikstad. Området det brenner i er 600 meter langt, og 200 meter bredt. – Det er ukjent omfang i et område med mest skog, men jeg kan ikke uttale meg noe om området ellers, sier Lars Erik Robertsen, vaktleder i Øst 110-sentralen.

NRK - 30 apr 22 kl. 18:22

Teknisk feil på minibank i Fredrikstad

I Fredrikstad har en minibank fra Nordea en teknisk feil som gjør at den leverer ut mer penger enn uttaket tilsier. Dette er varslet fra politiet til eier av minibank. Politiet i Øst skriver på Twitter at det er viktig å understreke at samtlige uttak blir registrert med rett utbetaling.

NRK - 30 apr 22 kl. 18:22

Minibank i Fredrikstad ga ut for mye penger

I Fredrikstad sentrum har en minibank fra Nordea en teknisk feil som gjør at den leverer ut mer penger enn uttaket tilsier. Dette er varslet fra politiet til eier av minibank. Politiet i Øst skriver på Twitter at det er viktig å understreke at samtlige uttak blir registrert med rett utbetaling.

Aftenposten - 21 maj 22 kl. 18:08

Klarer Brann syv strake uten tap?

Klarer Brann å slå formlaget Fredrikstad?.

NRK - 23 apr 22 kl. 15:15

Motorsykkelulykke i Fredrikstad

Nødetatene har rykket ut til en kollisjon mellom en bil og en motorsykkel på Rolvsøyveien, ved Glemmen videregående skole i Fredrikstad. Føreren av motorsykkelen blir fraktet til sykehuset på Kalnes for sjekk..

NRK - 20 maj 22 kl. 11:52

Fotgjenger påkjørt av buss

Politi og ambulanse har rykket ut etter melding om en fotgjenger som er påkjørt av en buss. Påkjørselen skal ha skjedd på bussterminalen i Fredrikstad..

NRK - 18 maj 22 kl. 02:12

Alvorlig skadd i elsparkesykkelulykke

En mann er fløyet med luftambulanse til Ullevål sykehus etter en elsparkesykkelulykke på Sellebakk i Fredrikstad. Mannen ble funnet på en gangvei av en forbipasserende som varslet politiet tirsdag kveld. – Helsepersonell som kom til stedet vurderte skadene som såpass alvorlig at han ble sendt med luftambulanse til Oslo, forteller operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB..

NRK - 16 apr 22 kl. 18:33

Stor gressbrann i Fredrikstad

Det brenner kraftig i et område på Ambjørnrød i Fredrikstad. – Vi angriper brannen fra to sider. Brannen nærmet seg skog, men det er avverget, sier vaktleder Leif Høyland i Øst 110-sentralen til NRK.

NRK - 15 apr 22 kl. 16:43

Trafikkuhell med tre biler involvert i Fredrikstad

Politiet rykket ut fredag ettermiddag etter melding om trafikkulykke med tre biler involvert. Operasjonsleder Jan André Delbeck sier til NRK at det har vært en møteulykke i 70-sonen på Mosseveien i Fredrikstad. Det er full stans i trafikken.

NRK - 10 apr 22 kl. 19:04

Brann i flere campingvogner i Fredrikstad

Det brenner i flere campingvogner på Kiæråsen på Lisleby i Fredrikstad, skriver NTB. – Det er svært mye røyk, og det brenner i flere vogner. Vi jobber med å få oversikt og kontroll, skriver Øst politidistrikt på Twitter.

NRK - 10 apr 22 kl. 18:53

Brann i Fredrikstad

Nødetatene har rykket ut til en brann i flere campingvogner på Lisleby i Fredrikstad. Brannen skal ha oppstått i en vogn og deretter ha spredd seg i flere vogner. – Det ser omfattende ut og vi vet veldig lite ennå, sier operasjonsleder hos Øst Politidistrikt Terje Marstad..

NRK - 10 apr 22 kl. 07:47

Brann i batterilager i Fredrikstad

Brannvesenet har rykket ut til en brann i et batterilager på Øra i Fredrikstad. Det er mye røyk på stedet. Politiet ber på Twitter beboere i området om å lukke vinduer og holde seg unna..

NRK - 03 maj 22 kl. 19:32

Politiet under etterforskning: Ba vitne slette mobilvideo

Politiet krevde at mobilvideoen av et basketak mellom vektere og en mann ble slettet. Nå starter Spesialenheten etterforskning av politiet. – Dette var en svært alvorlig voldshendelse.

NRK - 03 maj 22 kl. 13:41

Skogbrann i Fredrikstad

Det er meldt om brann i Fredrikstadmarka på Rolvsøy. Brannen skal være ved Borredalsvannet. Brannvesenet er på stedet og sier til NRK at det situasjonen er uoversiktlig.

NRK - 04 apr 22 kl. 03:42

Hus overtent i Fredrikstad

En enebolig er natt til mandag overtent i Slevik i Fredrikstad, melder Øst politidistrikt. Nødetatene er på stedet..

NRK - 28 mar 22 kl. 22:03

Brann i Fredrikstad under kontroll

Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen i gjenvinningsanlegget i Fredrikstad. Det skal ikke ha vært fare for spredning, ifølge vaktlederen. Politiet ba imidlertid beboere i området om å holde vinduer lukket.

NRK - 28 mar 22 kl. 20:06

Brann i gjenvinningsanlegg i Fredrikstad

Det brenner i gjenvinningsanlegget til Metallco Stene på Øra i Fredrikstad. Brannvesenet melder om kraftig røykutvikling i området. – Det er en haug med bilvrak som det brenner i, opplyser Arne Nurmi, vaktleder ved 110-sentralen.

Aftenposten - 25 apr 22 kl. 20:05

Emosjonell Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefaren

Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over Fredrikstad i 1. divisjon mandag..

VG - 25 apr 22 kl. 19:58

Emosjonell Mjøndalen-profil dediserte praktmål til bestefaren

Mjøndalen-spiller Joackim Olsen Solberg fikk drømmetreff i 2-0-seieren over Fredrikstad i 1. divisjon mandag. Scoringen var av det svært emosjonelle slaget..

NRK - 23 apr 22 kl. 18:24

Motorsyklist stanset etter politijakt i Sarpsborg

En mann i 20-årene krasjet inn i en politibil med en stjålet motorsykkel på Ise i Sarpsborg lørdag kveld. Ifølge operasjonsleder i politiet, Terje Skaftnes, begynte en politibil å følge etter motorsyklisten 20 minutter tidligere, ved Årum i Fredrikstad. – Patruljebilen ble liggende etter en stjålet motorsykkel hvor fører ikke stanset, sier Skaftnes.

VG - 21 apr 22 kl. 09:11

Filmanmeldelse «Alt for Norge»: Både mannen og ballen

Dette dokumentarportrettet av en fotballtrener i gummistøvler fra Fredrikstad er årets norske feelgood-film..

Klartale - 19 apr 22 kl. 16:05

Statsråder på to hjul for folkehelse og miljø

Jon-Ivar Nygård og Anette Trettebergstuen syklet begge til jobb tirsdag. Nygård er samferdselsminister. Trettebergstuen er kultur- og likestillingsminister.

Aftenposten - 18 apr 22 kl. 17:54

Kaoset rådet i en av Norges største klubber. Nå ser TV-kommentatoren en viktig endring.

Fredrikstad (Aftenposten): Vertene var sterkest i en kamp mellom to lag som stadig lengter tilbake til norsk fotballs….

NRK - 08 mar 22 kl. 02:07

Brann i hus i Fredrikstad

Det brenner natt til tirsdag i et hus på Torsnes i Fredrikstad kommune. To voksne og ett barn er evakuert fra huset, melder Øst politidistrikt. Politiet ber folk i området om å lukke vinduer, på grunn av mye røyk.

NRK - 04 apr 22 kl. 05:57

Full fyr i enebolig i Fredrikstad

Russiske tropper har begynt å trekke seg tilbake fra den østlige regionen Sumy i Ukraina, ifølge lokale myndigheter. Det er imidlertid fortsatt for tidlig å si at regionen har blitt frigjort, sier guvernør Dmytro Zjyvytskyj i Sumy til det ukrainske nyhetsbyrået UNIAN. (NTB).

Aftenposten - 27 mar 22 kl. 14:55

I februar hadde Ida (11) nesten helt sluttet å spise. Nå er hun innlagt for spiseforstyrrelse.

Fredrikstad (Aftenposten): Det pågår en kamp rundt lunsjbordet på Åsebråten barne- og ungdomspsykiatriske klinikk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com