Fengsling

Thursday, 18 August, 07:32

Nyheter om Fengsling

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 23:45

Kvinne erkjenner ikke straffskyld for knivstikking i Stavanger

Kvinnen i 20-årene som er siktet i tilknytning til knivstikking i Stavanger søndag kveld, erkjenner ikke straffskyld. En langvarig konflikt skal være bakgrunnen for at en mann ble knivstukket flere ganger i ryggen på Hundvåg søndag kveld, skriver Stavanger Aftenblad. Kvinnen ble pågrepet sammen med en mann i 30-årene og siktet for grov kroppsskade.

NRK - 30 jul 22 kl. 09:58

Varetektsfengslet i fire nye uker

Den 26 år gamle mannen som er siktet for drap på sin far blir varetektsfengslet i fire nye uker, melder Nordlys. Politiet ba om videre Fengsling i åtte uker. Drapet fant sted 1.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:32

Mann dømt for narkotikasmugling hengt i Singapore

64 år gamle Nazeri Lajim ble i 2017 dømt for å ha smuglet 33 gram heroin. Fredag ble han henrettet ved henging i et fengsel i Singapore, opplyser fengselet. Det er den femte henrettelsen i Singapore siden mars i år.

NRK - 01 jun 22 kl. 13:28

Terrorsiktet samtykker til Fengsling

Mannen som er siktet for terrordeltakelse, og som ble pågrepet i Oslo tirsdag, samtykker til Fengsling. Det opplyser PST. PST opplyser videre at det derfor ikke blir ordinært Fengslingsmøte..

NRK - 11 jul 22 kl. 17:02

Anket dom etter drap i Molde

27-åringen som i juni ble dømt til 21 år i fengsel for å ha voldtatt og drept sin kone, har anket dommen. Han er også dømt for å ha forsøkt å drepe personer i nabolaget. Påtalemyndigheten har bedt om ytterligere Fengsling i åtte uker..

NRK - 08 jul 22 kl. 10:54

Politiet vil be om fire ukers varetektsFengsling

Mannen som ble pågrepet etter en væpnet aksjon i Glåmos i Trøndelag er siktet for uforsvarlig oppbevaring av våpen og mulig sprengstoff. Han fremstilles for varetekt i Trøndelag tingrett i Trondheim klokken 13 fredag. Politiet vil be om fire ukers Fengsling..

NRK - 04 jul 22 kl. 12:05

Mannen siktet for København-skyting fremstilles for Fengsling klokken 13

Fengslingsmøte kl. 13 blir begjært bak lukkede dører av påtalemyndigheten, skriver Københavns politi..

Klartale - 26 jun 22 kl. 15:05

Tror ikke at siktede samarbeidet med noen

Hva skjedde natt til lørdag 25. juli? Hvem var hvor?

NRK - 25 jun 22 kl. 00:51

Siktede vurdert som utilregnelig

Mannen som er siktet for å ha drept sin far med kniv i Loddefjord i Bergen i vår, samtykker til videre Fengsling. Rettspsykiatere mener mannen var utilregnelig, melder Bergens Tidende. Drapet skjedde ved parkeringshuset til kjøpesenteret Vestkanten i mars, og mannen i 30-årene har siden sittet varetektsfengslet..

NRK - 21 jun 22 kl. 10:11

Bergen: Mann pågrepet for voldtekt av barn

En mann i 20-årene fra Bergen er på pågrepet for voldtekt av et barn under 14 år. Mannen blir framstilt for varetektsFengsling tirsdag. Politiadvokat Cathrine Schjelderup sier til Bergens Tidende at siktelsen gjelder seksuell omgang.

Aftenposten - 13 jun 22 kl. 22:00

Mishandling og Fengsling. Trusler. Sensur. Alt dette truer nå afghansk journalistikk.

Taliban har styrt Afghanistan i ti måneder..

NRK - 10 jun 22 kl. 09:41

Skytingen på Trosterud: fremstilles for Fengsling fredag

Den siktede 17-åringen i skyteepisoden på Trosterud onsdag, fremstilles for varetektsFengsling fredag. Det opplyser hans forsvarer Sugin Varatharajan til VG. 17-åringen ble skadd i et skyteuhell, og er siktet for grov ulovlig bevæpning.

NRK - 01 jun 22 kl. 14:04

PST: Pågrepet mann siktet for støtte til al-Qaida

Mannen ble pågrepet i Oslo tirsdag. Han samtykker til Fengsling og det blir derfor ikke avholdt ordinært Fengslingsmøte..

NRK - 20 maj 22 kl. 14:52

Fremstilles for Fengsling lørdag

Mannen som er siktet for å ha knivstukket sin kone i Nore i Nore og Uvdal i dag tidlig, fremstilles for varetektsFengsling i Drammen tingrett lørdag klokka 11. Det sier politiinspektør Odd Skei Kostveit til NRK. Mannen er siktet for grov kroppsskade.

NRK - 20 maj 22 kl. 12:51

Forlenger Fengsling

En mann i 40-årene fra Tromsø må sitte ytterligere åtte uker i varetekt. Politiet mener han har en sentral rolle i et narkotikanettverk. Den antatte hovedmannen har vært bosatt i Spania, og ble pågrepet der i november i fjor.

NRK - 06 apr 22 kl. 08:37

Drapssikta samtykka til Fengsling

Mannen som natt til tysdag blei sikta for drap på ei 40 år gammal kvinne i Noresund har samtykka til Fengsling, skriv Sør-Øst politidistrikt i ei pressemelding. Påtalemakta har bede om fire veker varetektsFengsling, der to veker er i full isolasjon. Det var mannen sjølv som melde om hendinga like over midnatt natt til tysdag..

NRK - 09 maj 22 kl. 21:47

Ungdomsarbeider siktet for overgrep mot ytterligere syv unge gutter

Siktelsen mot en ungdomsarbeider fra Sør-Rogaland fortsetter å vokse i omfang. Ifølge politiet har mannen forgrepet seg på 18 unge gutter. I midten av mars ble barne- og ungdomsarbeideren siktet for voldtekt og overgrep mot elleve unge gutter.

NRK - 02 maj 22 kl. 09:30

Fortsatt uklar dødsårsak

Politiet har foreløpig ikke konkludert med hvorvidt det har skjedd noe kriminelt eller ikke, etter at en kvinne ble funnet død i Kåfjord i Troms søndag kveld. En person er siktet for grov kroppsskade, og vil i løpet av dagen ta stilling til om den siktede skal fremstilles for Fengsling eller ikke..

NRK - 22 mar 22 kl. 09:26

Siktet i Manglerud-drapssak fremstilles for Fengsling

Mannen som er siktet for drapet på sin ektefelle på Manglerud i Oslo, fremstilles for Fengsling tirsdag. Det forteller mannens forsvarer, advokat Aase Karine Sigmond, til NTB tirsdag morgen. – Jeg skal prate med ham i dag i 11-tiden.

NRK - 01 maj 22 kl. 23:02

Mistenkelig dødsfall i Kåfjord

En person ble funnet død i en bolig i Kåfjord lørdag. Politiet ser på dødsfallet som mistenkelig, og en person er pågrepet i saken, melder Nordlys. – Dødsårsaken er uklar.

NRK - 20 apr 22 kl. 11:05

Politet ber om fire vekers Fengsling etter valdshending i Stjørdal

Ein mann i 20-åra er alvorleg skadd etter ei valdshending i Stjørdal tysdag kveld. Politiet har gjort kriminaltekniske undersøkingar og gjennomført ei rekke avhøyr for å klarlegge hendingsgangen. Klokka 10 onsdag vart det gjennomført avhøyr av den sikta, som også er ein mann i 20-åra.

NRK - 05 mar 22 kl. 10:00

Fremstiller drapssiktet sønn for Fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept sin far på et kjøpesenter i Bergen i går, blir fremstilt for Fengsling lørdag. Mannens forsvarer sier til Bergens Tidende at han hadde en kort samtale med han i går. – Spørsmål om straffskyld eller selve siktelsen var ikke et tema.

NRK - 11 apr 22 kl. 09:20

Siktet for våpen og voldtekt

I en politiaksjon mot en bolig i Trondheim søndag morgen, ble det funnet et større antall våpen samt mindre mengder narkotika. En person ble pågrepet og siktet. I forbindelse med etterforskningen, ble vedkommende også siktet for to tilfeller av voldtekt.

NRK - 06 apr 22 kl. 19:06

Siktet for drapsforsøk på egen mor

Mannen i 30-årene, som er siktet for drapsforsøk i Lillehammer lørdag, skal ha forsøkt å drepe sin egen mor. Det forteller politiadvokat Hans Petter Ommedal til NRK. Det var natt til lørdag at en kvinne ble sendt til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt utsatt for en voldshendelse med en gjenstand.

NRK - 06 apr 22 kl. 10:36

Planlegg avhøyr og Fengsling

Politiet planlegg i dag å avhøyre den sikta i drapet på kvinna som vart drepen i Bærum i går. Dei kjem også til å be om ei varetektsFengsling i løpet av dagen, men tidspunktet er ikkje fastlått, fortel Lisbeth Aasheim, avsnittsleiar ved drapsseksjonen i Oslo, til NRK. Ho fortel også at personane i saka er lite kjent for politiet..

Aftenposten - 06 apr 22 kl. 10:14

Fant død kvinne i leilighet etter trafikkulykke: Ber om Fengsling i dag – ennå ikke avhørt

Den drapssiktede mannen som ble pågrepet etter en trafikkulykke i Lier fremstilles for varetektsFengsling onsdag..

Aftenposten - 06 apr 22 kl. 09:40

Drapssiktet i Noresund samtykker til Fengsling

Mannen som er siktet for drap på en 40 år gammel kvinne i Noresund, samtykker til varetektsFengsling..

Aftenposten - 04 apr 22 kl. 15:19

Politiet om voldtektssaken i Tromsø: – Skulle ønsket vi hadde gjort en annen vurdering

Politiet sier de ønsker at de hadde gjort en annen vurdering da de i fjor ikke ba om Fengsling av mannen som er siktet….

NRK - 30 mar 22 kl. 12:05

Fire personer pågrepet i narkoaksjon i Oslo

De fire er siktet for ulike straffbare forhold knyttet til narkotikavirksomhet, ifølge Kripos. Alle de siktede blir fremstilt for Fengsling onsdag ettermiddag. Aksjonen inngår i en Kripos-operasjon kalt «Hubris» som starta våren 2018.

NRK - 10 feb 22 kl. 14:13

To nye pågrepet i Tolga-saken

Politiet har pågrepet to nye menn i forbindelse med at en mann ble bortført på Tolga 2. januar. De to mennene er i 20-årene og er bosatt i Oslo.

Aftenposten - 09 mar 22 kl. 14:06

– Da jeg sa jeg ikke var kommunist, fikk jeg et hardt slag i ansiktet og ble etterlatt på gulvet. Dette skjedde hele tiden.

Fengsling, tortur og død. Hele livet kjemper Dermi Azevedo mot militærdiktaturet i Brasil..

NRK - 02 mar 22 kl. 20:55

Nok en mann siktet etter drapet på Bård Lanes i Tønsberg

En mann i begynnelsen av 20-årene er pågrepet og varetektsfengslet, siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i fjor. Tre menn har til nå vært siktet for drap eller medvirkning til drap på 33-åringen. Mandag ble en fjerde mann pågrepet i saken, og tirsdag ble han varetektsfengslet i fire uker, melder TV 2.

NRK - 25 feb 22 kl. 09:25

Siktet etter brann på Askøy løslatt

Mannen som er siktet for dødsbrannen på Askøy er løslatt, melder politiet i en pressemelding. – Ut fra etterforskningen mener politiet at mistanken mot siktede er svekket. De fleste etterforskningsskritt som begrunnet varetektsFengsling på grunn av bevisforspillelsesfare er også gjennomført.

NRK - 12 feb 22 kl. 19:10

Brann-siktede fremstilles for Fengsling

Politiet har besluttet å fremstille mannen som er siktet i forbindelse med brannen på Florvåg på Askøy for varetektsFengsling, skriver politiet i en pressemelding. Mannen, som er i 40-årene, er mistenkt for å ha stiftet brannen som førte til at to personer dødde..

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for Fengsling fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for Fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for Fengsling i Kongsberg fredag klokken 09:00.

NRK - 14 okt 21 kl. 15:21

Blir fremstilt for varetekt fredag

Espen Andersen Bråthen (37) blir fremstilt for Fengsling fredag. Bråthen er siktet for å ha drept og skadd flere i Konsberg sentrum onsdag ettermiddag og kveld. Den siktede vil bli fremstilt for Fengsling i Drammen Tingrett fredag klokken 09:00.

NRK - 21 sep 21 kl. 11:38

Fremstilles for Fengsling 12.45

Mannen som er siktet for drap på en kvinne og grov kroppsskade på en annen på Nav Årstad mandag, fremstilels for Fengsling i Hordaland tingrett klokken 12.45..

NRK - 16 okt 21 kl. 09:15

Forlenger Fengsling etter drap

En 30 år gammel mann som er siktet for medvirkning til drapet på Bård Lanes i Tønsberg i april, er varetektsfengslet i fire nye uker. 30-åringen er den eneste av de tre som er siktet i saken, som har forklart seg for politiet. Alle de siktede sitter varetektsfengslet, og alle nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

NRK - 15 okt 21 kl. 22:00

Fengslet etter nabokrangel

En Stavanger-kvinne er siktet for å ha kastet en hengelås i hodet på en nabo, og skal ha gått løs med superlim på våtdrakter, en elbil-lader og en garasjeport. Kvinnen er i Sør-Rogaland tingrett varetektsfengslet i fire uker på grunn av gjentakelsesfare, skriver NTB som siterer Stavanger Aftenblad. Tingretten frykter at hun vil fortsette å plage naboer.

NRK - 01 sep 21 kl. 12:01

Siktet blir fremstilt for Fengsling

Personene som er siktet i forbindelse med hendelsen mandag kveld, hvor en mann i 20-årene ble skutt ved Brynseng T-banestasjon, blir i dag fremstilt for Fengsling. Siktede har samtykket til kontorforretning, skriver politiet i en pressemelding..

NRK - 01 okt 21 kl. 10:55

Åtte pågrepet etter ungdomsran

Politiet pågrep torsdag åtte unge personer mistenkt for ran, etter at minst 10 barn og unge ble utsatt for ran i løpet av helgen 17.-19. september.

NRK - 30 sep 21 kl. 14:20

Tengs-sikta ankar ny Fengsling

Mannen i 50-åra som er sikta for drapet på Birgitte Tengs, og som torsdag blei attrådd varetektsfengsla i fire nye veker, ankar Fengslinga. – Han er skuffa over avgjerda og vil be lagmannsretten sjå på avgjerda, seier mannens forsvarar, Stian Kristensen, til VG..

NRK - 26 sep 21 kl. 16:37

Samtykker til varetektsFengsling

Mannen som er siktet for drapet på en mann i 30-årene i Åros i Asker, samtykker til Fengsling mandag. Han har ennå ikke tatt stilling til skyldspørsmålet, men har knyttet seg til hendelsen, ifølge politiet. NTB skriver at mannen avhøres nå..

NRK - 25 sep 21 kl. 20:46

Drapssikta avhøyrt av politiet

Mannen som er gripen og sikta for drapet på Åros i Asker har forklart seg for politiet. Han blir framstilt for Fengsling måndag. – Klienten min er svekka etter hendinga, men han har gjeve ei kort forklaring i dag.

Aftenposten - 21 sep 21 kl. 14:08

Siktede etter Nav-drapet i Bergen samtykker til Fengsling

Mannen i 30-årene som er siktet for drapet på en ansatt ved et Nav-kontor i Bergen mandag, samtykker til politiets….

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com