Fengsling

Onsdag, 23 September, 10:36

Nyheter om Fengsling

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 19 sep. 20 kl. 17:30

Drapssiktet sønn vil samtykke til Fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til Fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

NRK - 19 sep. 20 kl. 17:14

Samtykker til Fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til Fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

P4 - 19 sep. 20 kl. 17:12

Drapssiktet vil samtykke til Fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene på Tøyen i Oslo i går, vil samtykke til Fengsling. Det opplyser mannens forsvarer til NTB. Ifølge henne knytter mannen seg til tid og sted for drapet, men hun vil ikke utdype hvordan han stiller seg til siktelsen.

P4 - I førrgår: 16:25

Legevakten kontaktet politiet

Det var Legavkaten som kontaktet politiet før en kvinne i 60-årene ble funnet død på Tøyen i Oslo, fredag. Sønnen i 40-årene er siktet for drap. Han samtykker til Fengsling, men har foreløpig ikke tatt stilling til siktelsen.

P4 - 10 sep. 20 kl. 16:04

Anker Fengsling

Mannen som er siktet for et terrorangrep i Paris i 1982, anker varetektsFengslingen i Oslo tingrett, melder NTB. Nordmannen i 60-årene ble pågrepet i Skien i går, på begjæring fra fransk politi. Han ble besluttet varetektsfengslet i dag.

P4 - 10 sep. 20 kl. 08:22

Fortsatt Fengsling for Jensen

Narkotika- og korrupsjonsdømte Eirik Jensen fengsles i åtte nye uker. Det melder TV 2. 19.

NRK - 04 sep. 20 kl. 21:28

To sikta for grove overgrep mot dyr

To menn frå Romerike er varetektsfengsla og sikta for grove overgrep mot dyr. Mennene blei framstilte for Fengsling i Nedre Romerike tingrett, skriv Romerikes Blad. Begge mennene erkjenner straffskuld, seier forsvararane deira..

NRK - 24 juli 20 kl. 15:19

Vert framstilt for Fengsling

Den 49 år gamle mannen som er sikta for drap eller medverknad til drap i Askim, vert framstilt for Fengsling laurdag kl. 10. Mannen har tidlegare vore arrestert og fengsla, men vart tysdag lauslaten.

E24 - 02 sep. 20 kl. 10:49

Nye avhør av Vollvik i formiddag: Politiet vil vurdere Fengsling

Politiet vil i løpet av dagen vurdere om de skal fremstille Idar Vollvik for varetektsFengsling..

NRK - 02 sep. 20 kl. 09:08

Vil ha gjenganger fengslet

En 40 år gammel mann blir i dag fremstilt for Fengsling, siktet for 27 vinningsforbrytelser. Ifølge politiadvokat Trine Benedicte Opdal er det mest snakk om tyverier fra privatpersoner, butikker og hoteller. Mannen er domfelt 11 ganger tidligere..

P4 - 29 aug. 20 kl. 14:10

Nekter staffskyld for drapsforsøk

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter at en kvinne ble knivstukket i en bolig i Solbergelva i går, nekter straffskyld, men godtok Fengsling i Drammen tingrett i dag. Politiet har sagt lite om omstendighetene, og vil ikke si hvilken relasjon det er mellom mannen og kvinnen i 40-årene. Mannens forsvarer sier til NRK at han vil forklare seg forklare seg for politiet..

NRK - 29 aug. 20 kl. 13:07

Nekter straffskyld for drapsforsøk

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en kvinne i Solbergelva nekter straffskyld, men godtar Fengsling slik politiet ber om i Drammen tingrett lørdag. Ifølge forsvareren vil han forklare seg for politiet. Han er ennå ikke avhørt om knivstikkingen..

P4 - 27 aug. 20 kl. 14:07

Mann siktet for flere overgrep

En mann i slutten av 30-årene fra Oslo er pågrepet og siktet for overgrep mot minst 3 jenter under 14 år. Mannen fremstilles for varetektsFengsling i Oslo tingrett i dag. Politiet har bedt om fire ukers Fengsling med brev- og besøksforbud opplyser mannens forsvarer til TV2.

P4 - 26 aug. 20 kl. 15:22

Ber om Fengsling etter ulykke

Politiet ber om to ukers varetektsFengsling for mannen som er siktet for drapsforsøk etter trafikkulykken på E18 ved Porsgrunn. Den 32 år gamle mannen var passasjer i bilen som kolliderte med en tankbil mandag kveld. Sjåføren, som var kamerat av siktede, ligger på intensiven på Rikshospitalet..

NRK - 24 aug. 20 kl. 10:08

Fremstilles for Fengsling for ran

Tre kvinner og to menn fremstilles for varetektsFengsling etter ranet av en gullsmed i Trondheim lørdag. Det bekrefter jourhavende jurist Aleksander Tokle til Adresseavisen. Fire ansatte ble utsatt for vold under ranet, men ingen ble alvorlig skadd..

P4 - 23 aug. 20 kl. 21:16

Fremstilles for Fengsling etter ran

Tre kvinner og to menn blir i morgen fremstilt for varetektsFengsling etter ranet av en gullsmed i Trondheim sentrum lørdag. De fem er av utenlandsk opprinnelse og i 30 til 40-årene. Alle fem nekter straffskyld.

NRK - 23 aug. 20 kl. 19:39

Blir fengsla etter gullsmedran

To menn og tre kvinner blir framstilt for Fengsling måndag etter ranet av ei gullsmedforretning i Trondheim sentrum laurdag føremiddag. Det melder Adresseavisen. Ranarane blei i går arresterte i Malvik etter ei biljakt på E6..

P4 - 22 aug. 20 kl. 11:50

Erkjenner ikke straffskyld

27-åringen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i går, nekter straffskyld. Han ble pågrepet i går og siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand. Mannen fremstilles for Fengsling i dag.

P4 - 21 aug. 20 kl. 15:52

27-åring blir begjært fengslet

Den 27 år gamle mannen som er siktet etter at en 15 år gammel jente ble funnet død på et hotellrom i Sarpsborg i går, fremstilles for Fengsling i morgen. Det skriver Sarpsborg Arbeiderblad. Mannen ble pågrepet i ettermiddag og er siktet for å ha hensatt jenta i en hjelpeløs tilstand.

P4 - 19 aug. 20 kl. 14:50

Samtykker til Fengsling

Mannen i 80-årene som er siktet for drap på sin 70 år gamle kone i Moss samykker til varektektsFengsling. Han har i dag blitt avhørt og politiet har også bedt om om en primærpsykiatrisk undersøkelse, skriver VG. Kvinnen ble funnet drept i en bolig i går kveld og det var ektemannen som selv varslet politiet.

NRK - 26 juni 20 kl. 13:49

Forlenget Fengsling

Mannen som er siktet for å ha drept en mann i Nittedal er fengslet i fire nye uker. Det opplyser politiadvokat Aud Gravås til NRK. Mannen har erkjent de faktiske forholdene og har samtykket til forlenget Fengsling, sier forsvarer Cato Johannessen..

NRK - 25 juni 20 kl. 11:00

Krev fire vekers Fengsling

Politiet krev fire vekers varetektsFengsling for mannen som har vedgått å ha drepe ekskona si og ein annan mann i Stavanger natt til i går. Politiet krev Fengsling fordi det er fare for at bevis kan bli øydelagde, seier Lars Ole Berge i politiet..

P4 - 03 aug. 20 kl. 15:15

Forkastet Jensen-anke

Høyesterett har forkastet Eirik Jensens anke over fortsatt Fengsling. Den tidligere polititoppen ble i juni dømt til 21 års fengsel i lagmannsretten. 16.

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:11

Høyesterett avslår Jensen-anke

Høyesteretts ankeutvalg har i en ny avgjørelse forkastet Eirik Jensen anke over fortsatt Fengsling, opplyses det i en pressemelding..

NRK - 03 aug. 20 kl. 14:11

Jensen må fortsatt sitte fengslet

Høyesteretts ankeutvalg har i en ny avgjørelse forkastet Eirik Jensen anke over fortsatt Fengsling, opplyses det i en pressemelding. Jensen ble varektsfengslet 20. juni, etter å ha blitt dømt til 21 års fengsel i lagmannsretten dagen før..

P4 - 25 juli 20 kl. 16:51

Drapssiktet anker Fengsling

Den 49 år gamle mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drapet på Christian Halvorsen i Askim, anker varetektsFengslingen. Det sierer forsvareren hans til NTB. Mannen ble tidligere i dag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav de to første ukene i full isolasjon.

NRK - 25 juli 20 kl. 16:28

Drapssiktet anker Fengsling

Den 49 år gamle mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen i Askim, anker lørdagens varetektsFengsling. Mannen ble i tidligere lørdag varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud..

NRK - 25 juli 20 kl. 12:17

Ber om fire uker i varetekt

Politiet ber om fire ukers varetektsFengsling for den 49 år gamle mannen som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Christian Halvorsen fra Askim. Mannen ble løslatt fra torsdag. Politiet mener at de nå har bedre grunnlag for Fengsling..

P4 - 24 juli 20 kl. 15:21

Fremstilles Fengsling på nytt

Den ene av de to siktet for å ha drept eller medvirket til drap på en 43 år gammel mann i Askim blir fremstilt for varetektsFengsling i morgen formiddag. Mannen har tidligere vært arrestert og fengslet, men ble tirsdag løslatt. Politiet gikk til ny pågripelse i natt.

P4 - 22 juli 20 kl. 15:15

Avslo ankekrav fra Jensen

Eirik Jensen fikk ikke gjennomslag for at hans anke om Fengsling skal behandles av en annen domstol. Jensen har krevt at Borgarting lagmannsrett ikke skulle få behandle anken over varetektsFengsling, fordi Borgarting har vært involvert i så mange faser i saken tidligere. Men han har altså fått avslag, melder NTB..

NRK - 16 juli 20 kl. 11:35

Siktede ønsker varetektsFengsling

Drapssiktet 31-åring i Sarpsborg ønsker å bli varetektsfengslet, opplyser forsvarer Marius Otterstad til NRK. Politiet ber om Fengsling og det er blitt oppnevnt to sakkyndige for utføre en foreløpig rettspsykiatrisk vurdering grunnet siktedes helsetilstand..

Klartale - 16 juli 20 kl. 10:41

For syk til å delta i møtet om Fengsling

Natt til onsdag ble tre kvinner stukket med kniv. Mannen som er siktet, vil ikke møte for å forklare seg før han kan bli varetekts-fengslet..

P4 - 07 juli 20 kl. 20:29

Etterlyst hentet hjem fra Spania

Mannen som har vært etterlyst i forbindelse med en skyteepisode i Trondheim i fjor er nå utlevert fra Spania. Mannen transportert til Trondheim, og vil bli fremstilt for Fengsling i morgen, opplyser politiet. En person ble skadet etter en skytehendelse, og politiet etterlyste to menn etter hendelsen.

P4 - 02 juli 20 kl. 13:12

Fengslet etter drap

Mannen i 30-årene som er siktet for å ha drept moren sin i Halden i går, er i Halden tingrett varetektsfengslet i fire uker. Han er ilagt brev- og besøksforbud. Mannen har samtykket til Fengsling..

NRK - 02 juli 20 kl. 11:30

Drapssikta son godtar Fengsling

Mannen i 30-åra som er sikta for å ha drepe si eiga mor i Halden natt til i går, godtar varetektsFengsling, melder Dagbladet. Han blir varetektsfengsla i fire veker med brev- og besøksforbod, seier forsvarar Ole Richard Holm-Olsen til Dagbladet..

NRK - 20 mai 20 kl. 16:39

Vil senke terskelen for Fengsling

Frps justispolitiske talsperson Per-Willy Amundsen mener det er et stort behov for sterkere sanksjonsmuligheter overfor unge som begår kriminalitet. Å senke terskelen for Fengsling som sanksjonsform for barn under 18 år er ett av ti forslag..

P4 - 25 juni 20 kl. 16:47

Fengslet etter dobbeltdrap

Mannen som er siktet etter dobbeltdrapet i Stavanger natt til i går, er varetektsfengslet i fire uker. To av ukene holdes han i full isolasjon. Han har innrømmet drapene på en kvinne og en mann, og samtykket til Fengsling..

Klartale - 25 juni 20 kl. 08:37

Drapssiktet mann godtar Fengsling

En mann meldte seg til politiet onsdag. Han har innrømmet drap på to personer..

P4 - 24 juni 20 kl. 11:49

Løslatt etter terrorsiktelse

En mann i 30-årene som i mai ble siktet for terrorfinansiering av IS i Syria, er løslatt. Den syriske mannen har sittet varetektsfengslet i fire uker, men PST ba ikke om forlenget Fengsling, melder NRK. Han er fortsatt siktet, men nekter straffskyld og har forklart at han har sendt penger til venner og familie i Syria..

NRK - 24 juni 20 kl. 11:31

Løslatt etter fire uker i varetekt

I mai fant PST 390.000 kroner under mannens madrass. Etter å ha sittet i varetekt i fire uker er han løslatt, men fortsatt siktet for terrorfinansiering.

Dagbladet - 20 juni 20 kl. 12:51

Jensen begjærer seg løslatt

Den tidligere politimannen Eirik Jensen ble fredag dømt til 21 års fengsel. I dag ble han framstilt for Fengsling..

P4 - 20 juni 20 kl. 11:46

Vil fengsle Jensen i fire uker

Akkurat nå fremstilles den tidligere polititoppen Eirik Jensen for Fengsling. Spesialenheten for politisaker ber om fire ukers varetekt. Den tidligere polititoppen ble i går dømt til 21 års fengsel for grov korrupsjon og narkotikakriminalitet.

P4 - 20 juni 20 kl. 07:51

Jensen fremstilles for Fengsling i dag

Eirik Jensen fremstilles for varetektsFengsling i Oslo tingrett i formiddag. Den tidligere polititoppen ble i går dømt til 21 års fengsel i Borgarting lagmannsrett for korrupsjon og medvirkning til innføring av narkotika. Han anket dommen på stedet..

P4 - 12 juni 20 kl. 12:36

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann i 50-årene er pågrepet og siktet for voldtekt av barn. Mannen framstilles for Fengsling i Sør-Trøndelag tingrett i dag. Ifølge Adresseavisen er det snakk om nettovergrep.

NRK - 12 juni 20 kl. 12:26

Pågrepet for nettovergrep mot barn

En mann i fetmtiåra framstilles for Fengsling i Sør-Trøndelag tingrett. Han er pågrepet og siktet for voldtekt av barn. Ifølge Adresseavisen er det snakk om nettovergrep.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt