Fengsling

Sunday, 26 January, 15:08

Nyheter om Fengsling

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 Jan 20 kl. 09:21

Samtykker til Fengsling

Mannen som er siktet for drap i Hov i Søndre Land nekter straffskyld, men samtykker til varetektsFengsling. Det forteller mannens advokat, Frode Aabak, til NRK. Mannen samtykker til Fengsling slik at politiet skal få klarhet i hendelsesforløpet..

NRK - 20 Jan 20 kl. 17:51

BT: Var på jobb på hospitset

Den drapssikta mannen i 30-åra, som i dag vart framstilt for Fengsling, var nattevakt ved hospitset der politiet meiner dobbeltdrapet i Bergen har skjedd. BT har no fått bekrefta at mannen var på jobb i dagane før to personar vart funne døde måndag..

NRK - 20 Jan 20 kl. 09:58

Drapssikta i Fengslingsmøte mandag

Den fjerde drapssikta i dobbeltdrapssaka i Bergen blir framstilt for Fengsling måndag klokka 12.45 Mannen i 30-åra blei pågripen utan dramatikk fredag. Då sa påtaleleiar Inger-Lise Høyland at det enno ikkje var bestemt om mannen skulle framstillast..

P4 - 20 Jan 20 kl. 09:26

Erkjenner ikke straffskyld etter vold

Mannen som er siktet for drap på en 34 år gammel mann på Hov i Søndre Land fredag, erkjenner ikke straffskyld. Det sier siktedes forsvarer, Frode Aabak, til NTB. Mannen har imidlertid samtykket til Fengsling - og derfor holdes dagens Fengslingsmøte som såkalt kontorforretning, der partene ikke er til stede.

P4 - 16 Jan 20 kl. 11:46

Fremstilles for Fengsling

En mann i 30-årene som er siktet for drap eller medvirkning til dobbeltdrap i Bergen fremstilles for varetektsFengsling i dag. I går ble to andre menn varetektsfengslet i fire uker etter at en kvinne og en mann ble funnet drept i et turområde i Bergen mandag. En fjerde mann ble løslatt i går kveld..

P4 - 06 Jan 20 kl. 12:44

Vil be om fire ukers Fengsling

Påtalemyndigheten vil be om varetektsFengsling i fire uker for en mann som er siktet for drapsforsøk etter skytingen i Ila i Trondheim i desember. Det skriver Adresseavisen. Mannen er en av de to mistenkte i saken.

P4 - 02 Jan 20 kl. 17:43

Pågrepet etter skyting

En av de to mistenkte etter skytingen i Ila i Trondheim i desember er pågrepet og siktet. Mannen var i Danmark og meldte seg selv til politiet via sin forsvarer i romjulen, skriver Adresseavisen. Han er vareteksfengslet i Danmark, men kommer trolig til Trondheim i helgen og vil bli fremstilt for Fengsling der.

NRK - 31 Dec 19 kl. 08:56

Mann tatt med tre kilo marihuana

På Majorstua i Oslo blei ein mann laurdag tatt av politiet med tre kilo marihuana og ein halv kilo kokain i sekken, skriv VG. Mannen blei framstilt for Fengsling måndag. Han har erkjent straffskyld, men vil ikkje seie kor han fekk takk i narkotikaen..

P4 - 31 Dec 19 kl. 08:58

Sekken full av narkotika

En mann ble tatt med en sekk full av narkotika i Oslo i romjulen. Mannen i 30-årene, skal nærmest ved en tilfeldighet ha blitt pågrepet på Majorstua T-banestasjon. Der så han så nervøs ut at to polititjenestemenn som var på perrongen tok kontakt.

NRK - 27 Dec 19 kl. 14:25

Kallar inn Irans ambassadør

Frankrike kallar inn Irans ambassadør til landet på teppet, melder AFP. Det skjer på grunn av det Frankrike kallar uakseptabel Fengsling ein fransk og ein fransk-iransk akademikar. Frankrike krev nå at dei to blir lauslatne..

NRK - 24 Dec 19 kl. 09:00

FN hardt ut mot retur av migranter

Nærmere 9.000 flyktninger og migranter er med bistand fra EU stanset i Middelhavet i år og ifølge FN returnert til uholdbare forhold i Libya. FN mener migrantene risikerer Fengsling, tortur, seksuelle overgrep, tvangsarbeid og også å bli drept..

NRK - 20 Dec 19 kl. 15:40

Alle tre blir sluppet fri

Tre finnmarkinger slipper ut etter fire ukers varetekt for kongekrabbe-saken. Fengslingsfristen går ut, og påtalemyndigheten har ikke begjært videre Fengsling..

P4 - 23 Dec 19 kl. 15:34

Forlenger Fengsling etter Sola-drap

En av mennene som er siktet for medvirkning til drap på en 44 år gammel mann i Sola 9. desember, er varetektsfengslet i fire nye uker. Sist ble han fengslet i to uker, mens de to andre siktede da ble varetektsfengslet i fire uker..

Dagbladet - 18 Dec 19 kl. 16:50

Dykker i havnebassenget etter Harnes-Fengsling

Tidligere Bandidos-topp Lars Harnes (51) er siktet for vold..

P4 - 13 Dec 19 kl. 09:53

Fengslingsmøtet fortsetter i Danmark

Etter et over 11 timer langt Fengslingsmøte i går, fortsetter møtet om Fengsling i terrorplanleggingssaken i Danmark nå i formiddag. Fire menn og én kvinne er siktet etter Danmarks mest alvorlige terrorparagraf og har ifølge siktelsen forsøkt å kjøpe pistoler, lyddempere og ammunisjon som de planla å bruke i en eller flere terroraksjoner..

P4 - 28 Nov 19 kl. 06:07

Drapssiktet samtykker til Fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 50-årene på Jeløya i Moss samtykker til Fengsling. Det opplyser forsvareren hans til TV2. Mannen vil bli framstilt for varetekt i dag eller i morgen.

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 08:59

Begjærte seg løslatt - Fengsling ferdig på fem minutter

I dag blir det klart om de sakkyndige finner Philip Manshaus (22) tilregnelig eller ei..

P4 - 06 Dec 19 kl. 11:30

Tre mistenkt for drap i Sverige

Tre personer er mistenkt etter drapet på 17 år gamle Wilma Andersson i Uddevalla i Sverige. To av disse sitter i varetekt, mens den tredje fremstilles for Fengsling i ettermiddag. Politiet har så langt kun funnet en kroppsdel i søket etter 17-åringen, men sier dette funnet viser at hun ikke kan være i live..

P4 - 18 Nov 19 kl. 19:53

Fremstilt for Fengsling etter vold

Politiet ber om varetektsFengsling i to uker for tre menn som er siktet i en voldssak på Gran i Oppland lørdag kveld. To menn og tre kvinner skal ha blitt utsatt for vold i en privatbolig, men ble ikke alvorlig skadd. De tre er siktet for grov kroppskrenkelse og grove trusler og ble fremstilt for Fengsling i Gjøvik tingrett i ettermiddag..

NRK - 28 Nov 19 kl. 16:02

Forlenget Fengsling

En 20 år gammel mann har fått forlenget varetektsFengsling fram til 3. januar neste år for drapsforsøket på ei kvinne i Ringebu den 30. oktober i år.

NRK - 28 Nov 19 kl. 06:02

Drapssiktet enig i Fengsling

Den 30 år gamle mannen som er siktet for drap på en kvinne på Jeløy i Moss, har samtykket til varetektsFengsling, skriver TV 2. Han erkjenner å ha drept kvinnen, men har ikke tatt stilling til skyld..

VG - 28 Nov 19 kl. 19:35

Reagerer på mulig Stålsett-Fengsling: – Håper det fører til at loven endres

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide omtaler Gunnar Stålsett som «Norges moralske kompass» – og håper at en eventuell fengselsdom mot eks-biskopen vil føre til en lovendring..

NRK - 27 Nov 19 kl. 20:26

Ber Kina slutte med internering

Frankrike ber Kina slutte med masse-internering og Fengsling av muslimske minoritetsgrupper, melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge FN og flere andre kilder er rundt én million mennesker blitt plassert i såkalte omskoleringsleire i Kina siden 2014..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 09:50

Mann siktet for drap i Moss samtykker til Fengsling

En kvinne i 50-årene ble funnet død av politiet i Moss onsdag ettermiddag. En 30 år gammel mann som er siktet for drap, samtykker til varetektsFengsling..

Dagbladet - 21 Nov 19 kl. 11:11

Kongekrabbesiktede aksepterer Fengsling

To siktede i kongekrabbesaken aksepterer begjæringen om varetektsFengsling i fire uker, men de har ikke tatt stilling til straffskyld..

NRK - 20 Nov 19 kl. 13:59

Ambulansekaprer godtar Fengsling

Den 32-årige mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo 22. oktober, samtykker til å la seg fengsle i nye fire uker. Det skriver Dagbladet..

Aftenposten - 22 Nov 19 kl. 16:07

Oslo tingrett sier ja til Fengsling av tenåringer siktet for kidnapping i Oslo

En 16-åring og en 18-åring er siktet for frihetsberøvelse i Oslo mot det som skal være mindreårige gutter. Oslo tingrett sier ja til varetektsFengsling av begge..

P4 - 20 Nov 19 kl. 14:21

Samtykker til Fengsling

Den 32 år gamle mannen som er siktet etter ambulansekapringen i Oslo i slutten av oktober samtykker til å varetektsfengsles videre i fire nye uker. Det opplyser forsvareren hans til Dagbladet. Mannen er siktet for drapsforsøk, befatning med våpen og oppbevaring av narkotika.

NRK - 16 Nov 19 kl. 18:20

Blir framstilt for Fengsling

Den 28 år gamle mannen som er sikta for å ha tent på Larvik bibliotek natt til laurdag, blir framstilt for varetektsFengsling måndag. Det seier operasjonsleiar Tore Grindem i Sør-aust politidistrikt til NTB..

Aftenposten - 17 Nov 19 kl. 07:26

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for Fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsFengsling..

VG - 17 Nov 19 kl. 07:11

Florø-drapet: Siktet 27-åring fremstilles for Fengsling

Den 27-år gamle mannen som er siktet for å ha knivdrept en 51 år gammel kvinne i Florø, fremstilles søndag for varetektsFengsling..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Drept kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 14 Nov 19 kl. 13:18

Pirater fremstilles for Fengsling

De seks personene som er pågrepet for å ha overfalt og ranet nordmenn på seiltur i Panama, fremstilles for varetektsFengsling i Panama by i dag, etter det NRK kjenner til. Gjerningsmennene risikerer mellom 10 og 18 års fengsel, ifølge politiet..

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Siktede og avdøde kjente hverandre

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 16 Nov 19 kl. 08:14

Avdød kvinne i Florø kjente siktede

Kvinnen som ble dept i Florø og siktede kjente hverandre. Motivet for drapet er foreløpig ukjent. Kriminalteknikerne vil jobbe på stedet utover dagen.

NRK - 12 Nov 19 kl. 17:26

Forlenga Fengsling for drapsiktede

De to mennene som er sikta for drapet på Cathrine Sand i Trondheim, må sitte i fire nye uker i varetekt. To av dem i full isolasjon. Den 39 år gamle kvinnen ble funnet hardt skadd i en leilighet på Lademoen i slutten av oktober..

P4 - 14 Nov 19 kl. 14:08

Forsøkte å drepe tilfeldig mann på Oslo S

En 36 år gammel kvinne er siktet for å ha forsøkt å drepe en tilfeldig mann med kniv inne på Oslo Sentralstasjon tirsdag ettermiddag. Mannen kom fra hendelsen uten fysiske skader, etter at et vitne så hva som var i ferd med å skje, og fikk kontroll på kvinnen. Påtalemyndigheten mener det er høy fare for at kvinnen kan begå nye, alvorlige handlinger og har bedt om fire ukers Fengsling.

P4 - 14 Nov 19 kl. 14:08

Forsøkte å drepe tilfeldig kvinne på Oslo S

En 36 år gammel kvinne er siktet for å ha forsøkt å drepe en tilfeldig kvinne med kniv inne på Oslo Sentralstasjon tirsdag ettermiddag. Kvinnen kom fra hendelsen uten fysiske skader, etter at et vitne så hva som var i ferd med å skje, og fikk kontroll på den siktede. Påtalemyndigheten mener det er høy fare for at kvinnen kan begå nye, alvorlige handlinger og har bedt om fire ukers Fengsling.

P4 - 25 Oct 19 kl. 05:21

Ber om ny Fengsling i Osen-saken

Politiet vil be om videre Fengsling av polakken som er siktet for overfallet på mangemillionær Reidar Osen i Bergen i 2015. 35-åringen ble pågrepet i slutten av august som følge av et DNA-gjennombrudd. Ifølge Bergens Tidende er to andre polske også menn mistenkt i saken..

P4 - 23 Oct 19 kl. 12:46

Samtykker til Fengsling

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers Fengsling. Det opplyser Sør-Øst politidistrikt til VG. Det blir derfor ikke rettsmøte.

P4 - 31 Oct 19 kl. 13:49

Ber om fire ukers Fengsling

Politiet ber nå om fire ukers varetektsFengsling av mannen som er siktet for drapsforsøk i Ringebu i går. En kvinne er innlagt på sykehuset i Lillehammer etter at hun ble slått i hodet med en øks, men er utenfor livsfare. Politiet tror hun var et tilfeldig offer.

P4 - 29 Oct 19 kl. 14:50

Godtar Fengsling

De to mennene som er siktet for forsettlig drap etter at en kvinne i 30-årene døde etter en voldshendelse i Trondheim søndag, godtar varetektsFengsling. Det skriver Adresseavisen. Politiet vil be om fire uker varetektsFengsling for begge mennene..

NRK - 09 Oct 19 kl. 16:30

– Innforstått med Fengsling

Krekars advokat Brynjar Meling sier hans klient begjærte seg løslatt i dagens Fengslingsmøte, men var innforstått med videre Fengsling. – Det var viktig å ikke samtykke på prinsipielt grunnlag, da han aldri har noe med terror eller Italia å gjøre..

Dagbladet - 24 Oct 19 kl. 18:25

Ambulansekapreren fengsles i fire uker

Den siktede 32-åringen samtykket til Fengsling. Han møtte ikke selv i Oslo tingrett..

NRK - 23 Oct 19 kl. 12:45

Knivstikker fengslet i 4 uker

Mannen som er siktet etter knivdrapet i Drammen i går kveld samtykker til fire ukers Fengsling, sier politijurist Ann Iren Svanes Mathiassen i Sør-Øst politidistrikt til NRK Det blir dermed ikke rettsmøte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt