Eksplosjoner

Sunday, 14 July, 11:56

Nyheter om Eksplosjoner

Klartale - 08 jul 24 kl. 12:21

Russland har angrepet minst fem byer i Ukraina

Russland har sendt raketter mot flere ukrainske byer. Minst 20 mennesker er drept. Rundt 50 er skadd.

Aftenposten - 08 jul 24 kl. 11:11

Barnesykehuset i Kyiv angrepet – Eksplosjoner flere steder i Ukraina

Ukrainas største barnesykehus var blant målene som ble rammet i et av de største russiske missilangrepene..

NRK - 08 jul 24 kl. 09:51

Russiske angrep mot Kyiv på høylys dag

Ukrainas hovedstad Kyiv har blitt utsatt for et luftangrep mandag morgen og formiddag, melder lokale myndigheter. Regionale myndigheter sier at byens luftvern måtte i aksjon da Russland angrep byen med raketter mandag. Det er svært sjeldent at Kyiv angripes på dagtid.

NRK - 27 maj 24 kl. 20:55

Medier: Flere Eksplosjoner i Luhansk

Det skal ha vært flere Eksplosjoner i den ukrainske russisk-okkuperte byen Luhansk mandag kveld. Det melder blant andre russiske RIA og flere ukrainske krigsbloggere på Telegram..

VG - 27 maj 24 kl. 20:43

Russisk nyhetsbyrå: Flere Eksplosjoner i Luhansk

Det meldes om flere Eksplosjoner i den russisk-okkuperte byen, øst i Ukraina..

NRK - 22 maj 24 kl. 18:05

Meldes om Eksplosjoner i forbindelse med brann i industrimaskin - ber publikum holde avstand

Det brenner i en industrimaskin i Sarpsborg. Det skal være spredningsfare til andre maskiner, melder politiet. Det meldes om til dels kraftige Eksplosjoner fra stedet, publikum bes holde god avstand til stedet.

Klartale - 21 maj 24 kl. 09:55

Eksplosjoner i Kharkiv og Odesa

Russland har angrepet Kharkiv og Odesa i Ukraina. De har brukt droner. Det sier ordføreren i Kharkiv.

NRK - 21 maj 24 kl. 02:46

Eksplosjoner i Kharkiv og Odesa

Minst tre personer er skadet i et russisk droneangrep mot Kharkiv nordøst i Ukraina natt til tirsdag, opplyser byens ordfører. Flere boligblokker fikk skader, og redningsmannskaper jobber med å slokke flere branner i byen, skriver ordfører Ihor Terehov på Telegram. Også havnebyen Odesa i sør ble angrepet med droner i løpet av natten.

NRK - 19 jun 24 kl. 00:36

Eksplosjon og brann i ammunisjonslager i Tsjad

Det brenner kraftig i et ammunisjonslager i hovedstaden i Tsjad i Sentral-Afrika. Det skal også ha blitt hørt kraftige Eksplosjoner som følge av brannen. Årsaken, og om noen er skadd, er ikke kjent..

NRK - 14 maj 24 kl. 01:06

Rester av kollapset Baltimore-bro sprengt

Den største gjenværende delen av broen i Baltimore i USA er sprengt i stykker ved hjelp av kontrollerte Eksplosjoner, halvannen måned etter at broen kollapset. Mannskaper gjennomførte mandag en rekke kontrollerte Eksplosjoner for å bryte opp den største gjenværende delen av Francis Scott Key Bridge. Denne delen av broen hadde lent seg mot det store containerskipet som uten styring krasjet inn i broen 26.

NRK - 12 jun 24 kl. 03:15

Reuters: Russiske angrep mot Kyiv

Natt til onsdag var det flere russiske angrep på Ukrainas hovedstad Kyiv, skriver Reuters. Innbyggere i området skal ha hørt flere Eksplosjoner i Kyiv, og i områdene rundt, ifølge nyhetsbyrået. Ukrainsk luftvern er aktivert for å slå tilbake et russisk luftangrep.

NRK - 26 maj 24 kl. 13:12

Flere raketter skal ha blitt skutt mot Tel Aviv

Det israelske forsvaret har aktivert rakettsirener i Tel Aviv, melder nyhetsbyråene Reuters og AFP. I en uttalelse sier Hamas at de står bak et stort rakettangrep mot Tel Aviv, melder Reuters. Den israelske avisen Haaretz skriver at det er hørt flere Eksplosjoner..

NRK - 26 maj 24 kl. 13:12

Hamas skal ha skutt flere raketter mot Israel

Det israelske forsvaret har aktivert rakettsirener i Tel Aviv og det sentrale Israel, melder flere israelske medier. I en uttalelse sier Hamas at de står bak et stort rakettangrep mot Tel Aviv, melder Reuters. Den israelske avisen Haaretz skriver at det er hørt flere Eksplosjoner.

Aftenposten - 19 apr 24 kl. 04:57

Meldinger om flere Eksplosjoner i Iran.

Iransk luftvern er aktivert og deler av luftrommet stengt etter at det er hørt kraftige Eksplosjoner..

NRK - 24 maj 24 kl. 03:55

Minst 14 døde etter brann i boligblokk i Hanoi

Minst 14 personer mistet livet og tre andre ble skadd etter brann i en boligblokk i hovedstaden Hanoi i Vietnam, melder statligem medier fredag. Den kraftige brannen brøt ut klokken 12.30.

VG - 22 maj 24 kl. 18:09

Brann i industrimaskin i Sarpsborg: – Kraftige Eksplosjoner

Det brenner i flere industrimaskiner i Sarpsborg ikke langt fra E6..

VG - 21 maj 24 kl. 05:34

Eksplosjoner i Kharkiv og Odesa

Minst tre personer er skadet i et russisk droneangrep mot Kharkiv nordøst i Ukraina natt til tirsdag, opplyser byens ordfører..

NRK - 07 mar 24 kl. 12:12

Sverige innfører nye tiltak etter Eksplosjoner

De siste dagene har det skjedd flere Eksplosjoner knyttet til gjengkriminalitet i Sverige. Regjeringen innfører nå nye tiltak for å unngå nye Eksplosjoner, uttaler justisminister Gunnar Strömmer torsdag. – Dette tolererer vi ikke, sier han...

NRK - 11 apr 24 kl. 04:49

Meldinger om angrep mot Kharkiv

Det er hørt Eksplosjoner i den ukrainske byen Kharkiv torsdag morgen, melder Reuters. Ordfører Ihor Terekhov skriver på Telegram at eksplosjonene stammer fra russiske raketter. Kharkiv ligger nordøst i Ukraina og grenser til den russiske Belgorod-regionen.

VG - 07 maj 24 kl. 07:15

Israel: Har tatt kontroll over den palestinske siden av grenseovergangen Rafah

Israelske stridsvogner har natt til tirsdag gått inn i Rafah, skriver AP. Samtidig meldes det om Eksplosjoner og flere drepte..

NRK - 24 feb 24 kl. 03:47

Meldinger om Eksplosjoner og brann ved stålverk i Russland

En større brann brøt ut på et stålverk i en russisk by sør for Moskva og det ble Eksplosjoner der, opplyser lokale myndigheter og ukrainske medier. Meldingene går ut på at det ble hørt Eksplosjoner i byen Lipetsk, som ligger rundt 400 kilometer sør for Moskva, fredag kveld. En større brann brøt ut på et stålverk i byen, ifølge meldingene.

NRK - 30 mar 24 kl. 05:49

To Eksplosjoner i Sverige – ikke meldt om skadde

Det har vært to Eksplosjoner i Sverige natt til lørdag. Et kraftig smell er hørt nord for Stockholm i Åkersberga, og en lengre sør i Värnamo i Jönköping. Det er så langt ikke meldt om skadde.

Klartale - 22 mar 24 kl. 08:33

Russiske raketter traff flere Ukrainske mål

Det opplyser Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj.– Verden ser målene til russiske terrorister klart og tydelig: kraftverk og kraftlinjer, en demning, vanlige boligbygg, til og med en elektrisk buss. Det skriver presidenten på meldings-tjenesten Telegram.

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

AFP: Eksplosjoner hørt i Kyiv

Eksplosjoner er hørt i sentrum av Ukrainas hovedstad Kyiv, melder AFP..

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

Åtte personer skal være skadet i Kyiv etter rakettangrep

Ukrainas hovedstad Kyiv er ifølge ordfører Vitalij Klitsjko rammet av et russisk rakettangrep. Luftvernsystemet i byen skal ifølge ham ha fungert, men flere bygg skal være truffet av rester fra nedskutte raketter. Ifølge ham er Åtte personer så langt meldt skadet.

NRK - 21 mar 24 kl. 04:15

Ti personer skal være skadet i Kyiv etter rakettangrep

Ukrainas hovedstad Kyiv er ifølge ordfører Vitalij Klitsjko og det ukrainske luftforsvaret rammet av et russisk rakettangrep. Luftvernsystemet i byen skal ifølge Klitsjko ha fungert, men flere bygg skal være truffet av rester fra nedskutte raketter. Ifølge ham er ti personer så langt meldt skadet.

NRK - 19 mar 24 kl. 00:58

Meldt om Eksplosjoner i Damaskus

Folk har hørt Eksplosjoner i nærheten av Syrias hovedstad Damaskus, ifølge den iranskvennlig libanesiske TV-stasjonen Mayadeen. Meldingen kom tidlig natt til tirsdag. Det forelå ved 0.

NRK - 23 apr 24 kl. 05:04

Flere såret i angrep mot Odesa

Minst sju personer ble såret i et russisk angrep på havnebyen Odesa sør i Ukraina natt til tirsdag, opplyser ukrainske myndigheter. 2 av de skadde skal være barn, opplyser nettavisen The Kyiv Independent. Mens angrepet på gikk, kunne man høre Eksplosjoner i byen.

NRK - 20 apr 24 kl. 00:23

Meldinger om Eksplosjoner på base i Irak

Reuters melder om en stor eksplosjon på en militærbase brukt av PMF sør for Bagdad i Irak. Det er to militærkilder som har opplyst dette til nyhetsbyrået. PMF (Popular Mobilization Forces) er en regjeringsstøttet sjiamilits.

Dagbladet - 19 apr 24 kl. 04:25

Medier: Har angrepet mål i Iran

Israelske raketter har truffet et mål i Iran, ifølge ABC News, som får opplysningen bekreftet fra amerikanske myndigheter. Deler av iransk luftrom er stengt og det meldes om Eksplosjoner..

NRK - 19 apr 24 kl. 03:47

ABC: Israelske missiler har truffet Iran

En amerikansk offentlig kilde har bekreftet til ABC News at israelske missiler har truffet mål i Iran. Kilden kan ikke bekrefte om Syria og Irak også er truffet. Jerusalem Post har skrevet at det er hørt Eksplosjoner der også.

NRK - 18 apr 24 kl. 04:44

Flere Eksplosjoner i Sverige

Det har gått av en eksplosjon i et boligområde i Trelleborg, som ligger helt sør i Sverige. Det skriver SVT. Ingen skal ha blitt skadet, men et kontorbygg skal ha fått omfattende skader, ifølge politiet.

NRK - 04 feb 24 kl. 20:43

Zelensky skal ha vært «nærme» Eksplosjoner da han besøkte fronten

Volodymyr Zelensky var ganske nærme Eksplosjoner på fronten i Ukraina søndag. Det sier den ukrainske presidentens talsperson, Sergiy Nykyforov, ifølge AFP. Zelensky besøkte da landsbyen Robotyne på den sørlige frontlinjen.

NRK - 04 feb 24 kl. 20:43

Zelenskyj skal ha vært «nærme» Eksplosjoner da han besøkte fronten

Volodymyr Zelenskyj var ganske nærme Eksplosjoner på fronten i Ukraina søndag. Det sier den ukrainske presidentens talsperson, Sergiy Nykyforov, ifølge AFP. Zelenskyj besøkte da landsbyen Robotyne på den sørlige frontlinjen.

NRK - 14 apr 24 kl. 02:22

Israel hevder at Iran har sendt ut over 200 droner og raketter

Israel har med hjelp fra USA og Storbritannia skutt ned mer enn 100 droner før de kom seg inn i israelsk luftrom, sier det israelske militæret natt til søndag. Budskapet er gitt på den israelske militærradioen Galatz, ifølge Haaretz. Også jordanske fly har ifølge Reuters vært på vingene for å avskjære flere droner.

Dagbladet - 14 apr 24 kl. 01:35

Meldinger om flere Eksplosjoner

Natt til søndag skriver ulike medier at flyalarmen går i flere områder i Israel. Det er også meldt om én skadd person..

Dagbladet - 14 apr 24 kl. 01:35

Flere Eksplosjoner over Jerusalem

Ifølge den israelske hæren skal Iran ha sendt over 200 droner og raketter mot Israel natt til søndag..

Aftenposten - 13 apr 24 kl. 22:07

Iranske droner over Israel – varsler «betydelig respons»

Storstilt iransk luftangrep mot Israel er i gang. Flyalarmen går og det meldes om Eksplosjoner flere steder i landet..

NRK - 07 mar 24 kl. 12:12

Sverige tar grep etter Eksplosjoner

De siste dagene har det skjedd flere Eksplosjoner knyttet til gjengkriminalitet i Sverige. Det har ført til at den svenske regjeringen nå innfører nye tiltak. – Dette tolererer vi ikke, sier justisminister Gunnar Strömmer under et pressetreff torsdag.

NRK - 11 apr 24 kl. 07:27

Oslo flommer over av lystgassflasker

Stadig flere ser ut til å bruke lystgass som rusmiddel og flaskene kan ses over hele byen, skriver Oslo kommune. Flere beholdere med lystgass ender nemlig som avfall. I 2023 mottok Renovasjons- og gjenvinningsetatens mottak for farlig avfall 17 tonn lystgassbeholdere, mot ett tonn i 2021.

NRK - 11 apr 24 kl. 04:49

Angrep mot Kharkiv

Det er hørt Eksplosjoner i den ukrainske byen Kharkiv torsdag morgen, melder Reuters. Ordfører Ihor Terekhov skriver på Telegram at eksplosjonene stammer fra russiske raketter..

VG - 06 mar 24 kl. 06:14

To Eksplosjoner i Göteborg

Med få minutters mellomrom inntraff to Eksplosjoner ved portene til to boliger i bydelen Västra Frölunda i Göteborg..

NRK - 06 mar 24 kl. 04:59

To Eksplosjoner i samme gate i Göteborg

Med noen minutters mellomrom har det vært to Eksplosjoner i to rekkehus i samme gate i sydvest i Göteborg natt til onsdag, melder SVT. Det er ikke meldt om personskade, og ingen er heller pågrepet..

VG - 24 feb 24 kl. 03:48

Meldinger om Eksplosjoner og brann ved stålverk i Russland

En større brann brøt ut på et stålverk i en russisk by sør for Moskva og det ble Eksplosjoner der, opplyser lokale myndigheter og ukrainske medier..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com