Eksplosjoner

Saturday, 21 September, 13:46

Nyheter om Eksplosjoner

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 Sep 19 kl. 10:42

Mange drept i angrep i Afghanistan

Ifølge den afghanske radio- og TV-stasjonen ShamshadNews ble minst 20 mennesker ifølge en lokal kilde drept og 30 såret da Eksplosjoner rammet Ghanis valgkampmøte. 1TVNews melder at minst 24 mennesker er drept og 31 er såret i angrepet. ..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:28

Tre palestinske politibetjenter drept i Eksplosjoner i Gaza by

Tre palestinske politibetjenter er drept i to Eksplosjoner ved politiposter i Gaza by tirsdag, opplyser Hamas. Vitner hevder det er snakk om selvmordsaksjoner..

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:51

Stadig flere Eksplosjoner i Sverige

Sverige rammes stadig oftere av Eksplosjoner. Fra årsskiftet og fram til juli i år har det gått av 120 Eksplosjoner i Sverige. For samme periode i fjor var tallet 83, ifølge tall fra svensk politi som Dagens Nyheter har fått.

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 06:28

Tre palestinske politibetjenter drept i Eksplosjoner i Gaza

Tre palestinske politibetjenter er drept i to Eksplosjoner ved politiposter i Gaza tirsdag, opplyser Hamas' innenriksdepartement. Israel sier de ikke står bak..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 05:52

Antall Eksplosjoner i Sverige øker

Fra årsskiftet og fram til juli i år har det gått av 120 Eksplosjoner i Sverige. For samme periode i fjor var tallet 83, ifølge tall fra svensk politi..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 19:41

Flere skadet i nye Eksplosjoner i Sibir

Ni mennesker er skadd i nye Eksplosjoner i et våpenlager i Sibir der én person mistet livet og 13 ble skadd i massive Eksplosjoner for en ukes tid siden..

P4 - 09 Aug 19 kl. 17:15

Ny eksplosjon i Russland

Nok en gang skal det ha brutt ut brann og Eksplosjoner i et våpenlager i en by i Sibir. Fem personer er skadet, melder nyhetsbyrået Tass. Dette skjer kun fire dager etter at 11 000 mennesker ble evakuert fra byen etter brann og Eksplosjoner i samme lager.

NRK - 28 Aug 19 kl. 00:06

To palestinere drept

To palestinere er drept i to Eksplosjoner ved politiposter i Gaza tirsdag, opplyser Hamas' innenriksdepartement. Israel sier de ikke står bak. Eksplosjonene fant sted med en times mellomrom ved to ulike sjekkpunkter i Gaza by.

Aftenposten - 26 Aug 19 kl. 23:17

Irak har fått et nytt mysterium. Hvorfor blir militærbaser rammet av stadige Eksplosjoner?

ISTANBUL (Aftenposten): Irak kan bli åsted for krigen mellom Iran og landets fiender, advarte ekspertene. Krigen kan allerede være i gang..

NRK - 09 Aug 19 kl. 06:24

Eksplosjoner i våpenlager

Det har vært flere Eksplosjoner i et våpenlager på grensa til Syria i Hatay-provinsen i Tyrkia, melder Reuters. Flere mennesker skal være skadet, men det er ikke meldt om personskader. Årsaken til eksplosjonene er ennå uvisst..

P4 - 23 Aug 19 kl. 05:48

Ny eksplosjon i Sverige

I Sverige eksploderte et gatekjøkken i Solna i natt. Rundt 30 brannmenn er på plass for å slukke brannen som oppsto etter eksplosjonen, melder Aftonbladet. Også politiets bombegruppe er på plass.

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 11:10

Danmark vil ha strengere grenser mot Sverige for å stoppe kriminelle

Sverige har hatt en ny sommer med Eksplosjoner, gjengdrap og knivstikkinger. Men kriminolog Manne Gerell tror krimtoppen er nådd..

Aftenposten - 16 Aug 19 kl. 11:10

Danmark vil ha strengere grensekontroll mot Sverige for å stoppe kriminelle

Sverige har hatt en ny sommer med Eksplosjoner, gjengdrap og knivstikkinger. Men kriminolog Manne Gerell tror krimtoppen er nådd..

NRK - 02 Aug 19 kl. 05:34

Tre skadd i Eksplosjoner i Bangkok

Tre personer er skadd etter tre små Eksplosjoner i Thailands hovedstad Bangkok. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Landets statsminister har beordret etterforskning.

NRK - 02 Aug 19 kl. 05:34

To skadd i Eksplosjoner i Bangkok

To personer er skadd etter flere små Eksplosjoner i Thailands hovedstad Bangkok. Det melder nyhetsbyrået AFP. Bangkok er vertsby for ASEAN-møtet hvor flere leder fra asiatiske land deltar..

NRK - 11 Aug 19 kl. 03:00

Samler sikkerhetsutvalg i Danmark

I Danmark kaller statsminister Mette Frederiksen inn til et ekstraordinært møte i regjeringens sikkerhetsutvalg etter to Eksplosjoner ved offentlige bygg i København på få dager. Det er svært sjelden utvalget hasteinnkalles, skriver Danmarks Radio..

NRK - 09 Aug 19 kl. 17:06

Brann i ammunisjonslager

Det skal på nytt ha brutt ut brann og Eksplosjoner i et ammunisjonslager i Atsjinsk i Sibir, ifølge TASS. Fem mennesker skal være skadet. Dette er andre gang på en uke at ammunisjonslageret rammes.

Klartale - 02 Aug 19 kl. 08:41

Flere Eksplosjoner i Bangkok

Seks bomber har eksplodert i Bangkok i Thailand. Minst fire personer er skadd..

P4 - 05 Aug 19 kl. 20:29

Tusenvis evakuert etter eksplosjon

Åtte personer er skadet etter gjentatte Eksplosjoner på et våpenlager i Sibir i Russland i dag. Enkelte medier melder at en person har omkommet, men russiske myndigheter tilbakeviser dette. Rundt 11 000 personer har blitt evakuert, mens 100 000 har blitt bedt om å forberede seg på å forlate hjemmene sine, melder The Guardian.

NRK - 02 Aug 19 kl. 05:34

Fire skadd i Eksplosjoner i Bangkok

Fire personer er skadd etter at seks bomber gikk av på tre steder i Thailands hovedstad Bangkok, melder Reuters. Statsministeren har beordret etterforskning. Bangkok er vertsby for ASEAN-møtet hvor flere ledere fra asiatiske land deltar..

P4 - 25 Jul 19 kl. 06:46

– Russisk ubåtulykke kunne ført til en global katastrofe

Den mystiske ulykken på en russisk atomubåt som kostet 14 mennesker livet 1. juli, i år, kunne fått langt alvorligere følger. Det skriver Aftenposten, som har samlet informasjon fra en rekke russiske kilder etter at russiske myndigheter har lagt lokk på saken.

Dagbladet - 11 Jul 19 kl. 16:59

Eksplosjoner på industriområde i Bergen

Ber folk holde seg unna området..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 07:12

Storbrann og Eksplosjoner på Haugerud søndag morgen

Det brenner i 18 garasjeplasser på Haugerud øst i Oslo. Det er også hørt Eksplosjoner på stedet..

NRK - 06 Jul 19 kl. 18:54

Eksplosjoner i Florida

Flere skal være skadd etter gassEksplosjoner på et kjøpesenter i Florida, melder RT..

Klartale - 01 Jul 19 kl. 08:53

To kraftige Eksplosjoner i Kabul

Minst 65 mennesker er skadd. Den ene eksplosjonen skjedde i et travelt område..

NRK - 01 Jul 19 kl. 02:54

Hevder å ha skutt ned missiler

En militær kilde sier at Syria skjøt ned missiler som var skutt ut fra israelske fly, og som var rettet mot militære stillinger i Homs og Damaskus. Nyhetsbyrået SANA melder om kraftige Eksplosjoner i nærheten av Damaskus..

NRK - 28 Jun 19 kl. 10:54

Sjekke hydrogenstasjoner i Europa

Hydrogenselskapet NEL skal gå gjennom sine stasjoner i Europa for å unngå Eksplosjoner lik den i Sandvika. Undersøkelsene etter eksplosjonen i Bærum viser at en feilmontert plugg på hydrogentanken var årsaken til hendelsen, skrev Teknisk Ukeblad..

NRK - 28 Jun 19 kl. 10:54

Sjekker hydrogenstasjoner i Europa

Hydrogenselskapet NEL skal gå gjennom sine stasjoner i Europa for å unngå Eksplosjoner lik den i Sandvika. Undersøkelsene etter eksplosjonen i Bærum viser at en feilmontert plugg på hydrogentanken var årsaken til hendelsen, skrev Teknisk Ukeblad..

NRK - 12 Jun 19 kl. 19:45

17 Eksplosjoner i Malmö i år

Kriminelle i Malmö bruker stadig kraftigere eksplosiver i angrep. Det sier politiet til SVT. Før brukte kriminelle blant annet håndgranater, nå bruker samme eksplosiver som brukes ved veiutbygging.

NRK - 24 Jun 19 kl. 11:37

By i Kasakhstan evakuert

Kasakhstanske myndigheter har evakuert en by med 44.000 mennesker, melder Reuters. Byen måtte evakueres på grunn av Eksplosjoner på en militærbase.

P4 - 10 Jun 19 kl. 19:35

Fare for nye Eksplosjoner

Brannen i hydrogenstasjonen som eksploderte i Bærum rundt klokken halv seks kveld er fortsatt ikke under kontroll. Og det er fare for nye Eksplosjoner. Brannvesenet har tatt i bruk en slokkerobot som har kamera som vil gi dem bedre oversikt, og de håper den skal kunne kjøle ned de gjenværende tankene på anlegget.

VG - 21 Jun 19 kl. 13:42

Massiv eksplosjon på gassanlegg i USA

Gigantiske flammer blusser opp fra et gassraffineri i Philadelphia i USA etter meldinger om flere Eksplosjoner..

P4 - 16 Jun 19 kl. 09:13

Mannskap i Dubai

Mannskapet på det norskeidet tankskipet Front Altair har nå landet i Dubai, etter å ha tilbrakt to dager i Iran etter angrepet i Omanbukta torsdag. To tankskip ble rammet av Eksplosjoner utenfor den iranske sørkysten, men ingen av de 23 om bord på det norskeide skipet ble skadet. Iran har avvist anklager fra USA om at de angrep skipene..

NRK - 14 Jun 19 kl. 14:43

Ny bergingsbåt skal hjelpe oljetank

Representanter for rederiet Frontline er på vei til den brannherjede oljetankeren Front Altair utenfor kysten av Iran. To tankskip ble torsdag rammet av Eksplosjoner. USA har anklaget Iran for å stå bak angrep på tankskipene, noe Iran benekter..

NRK - 15 Jun 19 kl. 19:42

Frontline-mannskap landet i Dubai

Mannskapet på Front Altair har landet i Dubai etter å ha tilbrakt to dager i Iran etter angrepet i Omanbukta. To tankskip ble rammet av Eksplosjoner idet de seilte over Omanbukta torsdag. Besetningen ble evakuert og satt i land i Iran..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:55

Iransk nyhetsbyrå: Fredriksen-kontrollert tankskip synker i Omanbukta

Det John Frederiksen-kontrollerte tankskipet Front Altair står i brann, bekrefter Sjøfartsdirektoratet. Det er rapportert om tre Eksplosjoner på skipet..

NRK - 10 Jun 19 kl. 23:08

Eksplosjonsfaren over

Brannvesenet anser faren for nye Eksplosjoner ved den brennende hydrogenstasjonen i Bærum for over. Det opplyser Sverre Junker, vakthavende brannsjef i Akser og Bærum brannvesen til NRK, ved 23-tiden mandag kveld..

P4 - 13 Jun 19 kl. 16:20

Ingen forurensing etter angrep

Det er ikke rapportert om forurensing i sjøen etter at to oljetankere ble angrepet i Omanbukten utenfor Iran i dag. Det melder nyhetsbyrået DPA. Det var tre Eksplosjoner på en norskeid oljetanker som førte til brann.

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:55

Fredriksen-kontrollert tankskip i brann i Omanbukten

Det John Fredriksen-kontrollerte tankskipet Front Altair står i brann, bekrefter Sjøfartsdirektoratet. Det er rapportert om tre Eksplosjoner på skipet..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:55

Frederiksen-kontrollert tankskip i brann i Oman-bukten

Det John Frederiksen-kontrollerte tankskipet Front Altair står i brann, bekrefter Sjøfartsdirektoratet. Det er rapportert om tre Eksplosjoner på skipet..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 08:55

Fredriksen-kontrollert tankskip i brann i Oman-bukten

Det John Fredriksen-kontrollerte tankskipet Front Altair står i brann, bekrefter Sjøfartsdirektoratet. Det er rapportert om tre Eksplosjoner på skipet..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 22:42

Sverige rystes av stadig kraftigere Eksplosjoner. Politiet jobber på spreng med å finne gjerningsmennene.

Politikerne i Riksdagen krangler om de siste dagers skyteepisoder og sprengninger i Sverige. Etterforskningen pågår for fullt etter den voldsomme eksplosjonen i Linköping i forrige uke..

Hegnar.no - 11 Jun 19 kl. 05:48

Liten fare for ny hydrogeneksplosjon i Sandvika

Faren for nye Eksplosjoner ved hydrogenstasjonen i Sandvika er nå liten, opplyser brannvesenet. De har god kontroll på brannen..

P4 - 14 Jun 19 kl. 13:20

Ble truffet av flygende gjenstander

Det japanske skipet som ble angrepet i Omanbukten utenfor Iran i går ble truffet av to flygende objekter. Det har besetningen på skipet fortalt, melder nyhetsbyrået Reuters. Det var to Eksplosjoner på skipet før mannskapet ble evakuert.

P4 - 10 Jun 19 kl. 21:34

Ikke hørt om lignende Eksplosjoner

Det er svært overraskende at en hydrogentank eksploderte i Bærum i dag. Det mener flere hydrogeneksperter. Blant disse er Sindre Østby Stub, som er rådgiver for hydrogen i Zero.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt