Dette

Tuesday, 21 September, 09:50

Nyheter om Dette

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 sep 21 kl. 22:17

Skei Grande: – Dette er som ventet

Trine Skei Grande sier hun visste det kom til å bli en spennende valgvake allerede siden mai. – Dette er som ventet. Vi får flest stemmer i de store byene, og de stemmene blir senest ferdigtelt.

NRK - 12 sep 21 kl. 19:08

Politikere tilbakebetaler etterlønn

Frps Helge Thorheim og Aps Christian Tynning Bjørnø skal betale tilbake etterlønnsytelser på flere titalls tusen kroner til Stortinget. Det skriver Dagens Næringsliv. Thorheim meldte ikke fra om inntekter fra styreverv, pensjon, livsforsikring, møtegodtgjørelse og arbeid for Karmøy kommune etter at han hadde forlatt Stortinget.

NRK - 17 timer siden

FO-leder: Lever med Dette daglig

Leder i Fellesorganisasjonen (FO) Mimmi Kvisvik kaller drapet på et Nav-kontor i Bergen tragisk. – På mange Nav-kontorer lever ansatte med Dette i det daglige og er redd ting kan skje. Nå har vi også en bekreftelse på at det skjer, sier Kvisvik til Fontene.

E24 - 19 timer siden

Bare ett menneske vet hvordan Dette ender

Evergrande-krisen drar med seg verdens børser. Dessverre kan selv ikke norske småsparere ta for gitt at Dette ender bra..

NRK - 20 timer siden

Meir kvelds- og nattarbeid

Fleire nordmenn jobbar meir kveld og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har Dette stige til 58 prosent.

NRK - 20 timer siden

Vi jobbar meir ulempe

Fleire nordmenn jobbar meir kveld, helg og natt no enn for seks år sidan, viser arbeidslivsbarometeret frå YS, skriv FriFagbevegelse. I 2015 jobba 52 prosent av norske arbeidstakarar kveld. I 2021 har Dette stige til 58 prosent.

NRK - Igår: 09:50

USA og EU avtalte metankutt

USA og EU har inngått en avtale om å kutte sine metanutslipp med minst 30 prosent innen 2030. Dette skal ha potensialet til å redusere den globale oppvarmingen med 0,2 grader innen 2040, sammenlignet med sannsynlig temperaturstigning innen samme tid. Klimaforskere mener Dette er et noe av det mest virkningsfulle som hittil er lovet for nå målene i Parisavtalen, skriver The Guardian..

Aftenposten - I førrgår: 09:00

Frivekter, apparat eller egen kroppsvekt? Dette er best for å øke muskelmasse og styrke.

Hilde Rongevær (55) har løftet tungt i nesten 40 år. Dette mener ekspertene er den beste styrketreningen..

NRK - I førrgår: 18:02

Ubåtsaken kan skade Nato

Den diplomatiske krisen mellom Frankrike, USA og Australia har skapt dyp splittelse mellom sentrale Nato-land. Frankrikes tilbakekalling av sine ambassadører til USA og Australia vekket stor oppsikt fredag kveld. Årsaken var at Australia vraket en fransk ubåtkontrakt verdt flere hundre milliarder kroner og heller inngikk et strategisk partnerskap med USA og Storbritannia.

Aftenposten - I førrgår: 15:40

Dette viser at han setter partiet foran seg selv

– Jeg kjenner at Dette er en vond og vanskelig dag, sier tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide..

NRK - I førrgår: 15:18

Hareide: – Vond og vanskelig dag

Tidligere KrF-leder og samferdselsminister Knut Arild Hareide sier til NTB etter Kjell Ingolf Ropstads avgang at denne dagen er vond og vanskelig. – Jeg kjenner at Dette er en vond og vanskelig dag. Men mest krevende er det for Kjell Ingolf og familien.

NRK - 17 sep 21 kl. 18:15

Mener Ropstad må trekke seg

Gruppeleder for KrF Skien, Erik Næs, sier til NRK at han ikke lenger har tillit til Kjell Ingof Ropstad som partileder. – Før valget syntes jeg Dette var alvorlig, men når jeg hørte det jeg hørte i dag og så pressekonferansen, så må jeg si at min tillit forsvant, sier Næs. – Vi er et vedriparti, det er derfor jeg fremdeles står på vårt program, fordi vi er et verdiparti.

NRK - 17 sep 21 kl. 11:27

Vil myke opp innreiseregistrering

Helsedirektoratet anbefaler at barn under 16 år som reiser sammen med fullvaksinerte voksne ikke trenger å registrere seg i innreiseregistreringssystemet (IRRS) når de ankommer landet. Det kommer frem i et faglig grunnlag fra direktoratet til Helse og omsorgsdepartementet. – Selvstendig registreringsplikt i IRRS for barn under 16 år som reiser sammen med fullvaksinerte voksne, fører til at barn i praksis får en mer omfattende registreringsplikt enn tidligere.

NRK - 17 sep 21 kl. 07:52

Politikarar bryt informasjonsplikta

Over 20 politikarar har brote informasjonsplikta overfor Stortinget, melder Dagens Næringsliv. Politikarar som går frå regjering til nye jobbar har plikt til å opplyse om Dette til Karantenenemnda. Dei som ikkje har informert om Dette, har fått refs..

NRK - 16 sep 21 kl. 23:50

Fordømmer deflin-drapene

Regin Jacobsen som er laksedirektør på Færøyene fordømmer drapet på over 1400 delfiner som fant sted sist søndag, skriver DR. Han understreker at selskapet hans, som selger oppdrettslaks til hele verden, ikke hadde noe med hendelsen søndag å gjøre. Men opplever at bildene av slaktede delfiner som har gått verden rundt er et økende press.

NRK - 08 sep 21 kl. 07:45

Støre snur om pendlerboliger

Arbeiderpartileder Jonas Gahr Støre mener det er på tide å gå gjennom ordningen med pendlerboliger for stortingsrepresentantene. Dagens regler er ikke gode nok. Det sier han i NRKs partilederutspørring onsdag.

Klartale - 16 sep 21 kl. 15:30

Dette skjer før Støre blir statsminister

Jonas Gahr Støre og Arbeiderpartiet ble største parti etter valget. Dette er hva han må gjøre for å få makten..

NRK - 07 sep 21 kl. 13:28

Har fått 25 tips etter pågripelse

Politiadvokat Fredrik Martin Soma sier man har fått inn 25 tips som handler om mannen som nå er siktet for drapet på Birgitte Tengs. Politiet er tydelige på at Dette betyr at mannen er mistenkt i flere saker. – Det er tips som går på straffesaker som man mener politiet bør sjekke opp mot siktede i Birgitte Tengs saken.

E24 - 15 sep 21 kl. 10:59

Investtech: Dette sier teknisk analyse om Røkke-aksjene

Det er blitt mange Aker-selskaper på børsen, og ikke alle har vært en like god investering. Dette sier teknisk analyse om fem av aksjene nå..

NRK - 14 sep 21 kl. 02:10

Godt valg for Nordkalottfolket

Da nær halvparten av stemmene var talt opp viste prognosen at Nordkatlottfolket er det nest største partiet på Sametinget. – Jeg tror Dette er starten på noe helt nytt i sametingspolitikken. Dette er starten på å få bort alle tabuene som er forbundet med å være norsk same som har vært gjennom en hard fornorskningsperiode, sier Toril Bakken Kåven i Nordkalottfolket til NRK..

Aftenposten - 13 sep 21 kl. 22:13

For tidlig å feire, mener valgekspertene: – Dette er fortsatt åpent

Valgforskerne mener bare en ting er klart foreløpig: Dette valget er ikke avgjort ennå..

NRK - 13 sep 21 kl. 12:06

21 nye smittetilfeller i Bergen

Kommunen melder om 21 nye smittetilfeller i Bergen. 15 er nærkontakter, 3 er importsmitte og 3 har ukjent smittevei. 1124 personer testet seg søndag.

VG - 13 sep 21 kl. 01:32

Slapp første hemmelige terrordokument i USA: – Dette er følsomt

FBI har offentliggjort et hemmelig 11. september-dokument som kan forverre forholdet mellom USA og Saudi-Arabia. Men USA hemmeligholder dokumenter med langt mer sprengkraft enn Dette, mener ekspert..

NRK - 1 time siden

Fleire får gratis SFO

Regjeringa set av 15 millionar kroner til kommunar som ønsker å gi gratis SFO til førsteklassingar frå låginntektsfamiliar, ifølge ei pressemelding. Oslo, Drammen, Stavanger og Trondheim har hatt forsøk med gratis deltid i SFO. No har regjeringa sett av ein eigen pott for Dette..

VG - 3 timer siden

Dette skjedde i natt: 21. september

FBI har mandag tatt seg inn i og gjennomsøkt huset der en amerikansk Instagram-eventyrer og hennes kjæreste bodde..

VG - 3 timer siden

Støre: – Jeg forsto at Dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..

E24 - 3 timer siden

Dette forventer jobbsøkerne nå

Hvilke ord folk bruker til å søke blant stillingsannonsene avdekker en tydelig trend i kjølvannet av pandemien..

VG - 3 timer siden

Støre: – Dette var min siste sjanse

BÅNTJERN (VG) Jonas Gahr Støre (61) vant valget på det som var hans siste forsøk på å bli statsminister. Han sier at han er forberedt på kriser og hardt arbeid, men vil rydde plass for tid til å tenke i skogen..

Aftenposten - 10 timer siden

Flere ungdomsran i helgen. Dette vet vi om ran av unge i Oslo.

Bevæpnet med kniver og slagvåpen drar de ut for å rane andre unge. I helgen var det åtte ran av unge i Oslo..

Aftenposten - 11 timer siden

– Jeg kan ikke se at det skal gå, sier Sp-ordfører om samarbeid med SV

– Sett fra min virkelighet er Dette uklokt av Sp. Det sier partiets ordfører i Lyngen om de kommende….

NRK - 13 timer siden

Reagerer på pisking av migranter

Det hvite hus reagerer kraftig på en video av det som skal være amerikanske grensevakter som bruker pisk mot haitiske migranter i det de krysser grensen fra Mexico. – Jeg har sett deler av opptaket, og kjenner ikke hele konteksten. Men jeg kan ikke se for meg i hvilken kontekst Dette ville vært passende, sier talsperson for Det hvite hus Jen Psaki.

E24 - 14 timer siden

Regjeringen vil blokkere nettsider: – Dette er spikeren i kisten

Nettsidene til utenlandske spillselskaper skal blokkeres, foreslår regjerigen. Formålet er å hindre norske kunder tilgang til spillene de tilbyr..

Aftenposten - 13 timer siden

Regjeringen vil blokkere nettsider: – Dette er spikeren i kisten

Nettsidene til utenlandske spillselskaper skal blokkeres, foreslår regjerigen..

NRK - 14 timer siden

Solberg: Førstelinjen mest utsatt

Statsminister Erna Solberg sier knivstikkingen på et Nav-kontor i Bergen er en påminnelse om hva ansatte i førstelinjen i helse- og velferdstjenestene står overfor. – Det er de som er oftest utsatt for trusler og voldelige hendelser. Det er tøft å møte folk som kanskje er ustabile eller ute av seg, sier Solberg til NRK.

NRK - 15 timer siden

EU og USA kritiske til valget

EU fordømmer det de mener har vært et skremselsklima i forkant av valget på ny nasjonalforsamling i Russland. Også USA er kritiske. – Det vi har sett i forkant til Dette valget, er en atmosfære preget av trusler mot alle kritiske, uavhengige stemmer, sier EUs utenrikspolitiske talsmann Peter Stano.

Aftenposten - 15 timer siden

Oslo kommune ville rive 6000 boliger i sentrum. Det de planla å bygge, var Dette.

Etter en studietur til Amerika bestemte Oslo kommune seg for å rive 6000 boliger og bygge et monster av en vei tvers….

NRK - 15 timer siden

Person funnet død i Vågå

En person er funnet død sør for Tesse i Vågå kommune, opplyser politiet i en pressemelding. I juni i år ble en person meldt savnet i området, og politiet undersøker om funnet har sammenheng med Dette..

NRK - 16 timer siden

– En mørk dag for Bergen kommune

Byråd for arbeid, sosial og bolig Lubna Boby Jaffery i Bergen sier knivangrepet berører mange. – Dette er en mørk dag for Bergen kommune. Vi har mistet en god kollega og ansatt, sier Jaffery.

NRK - 17 timer siden

Isaksen: Veldig tragisk hendelse

– Det vi har vært vitne til i dag er en veldig tragisk hendelse. En person er drept og en person er skadet. Tankene våre går først og fremst til pårørende, familie og kolleger, sier arbeidsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Aftenposten - 18 timer siden

Dette dokumentet viser at Stortinget fikk vite om skatteplikt på pendlerbolig allerede i 2003

Stortingets ledelse sier det er helt nytt for dem at politikere som bor gratis hjemme, må betale skatt av pendlerboligen..

NRK - 20 timer siden

Bollestad i tenkeboksen

Olaug Bollestad tek over som fungerande KrF-leiar etter Kjell Ingolf Ropstad fredag, men foreløpig ikkje avklare om ho kunne tenke seg å overta permanent. – Eg må bruke tid til å tenke meg om, seier ho til NTB. Ho seier det er viktig å følge prosessane internt i partiet, og at ho ikkje ønsker å flagge om det er aktuelt for henne å ta over permanent.

E24 - 21 timer siden

Equinor får levere mer gass: – Uvanlig stramt

Equinor har fått tillatelse fra staten til å øke gasseksporten i et stramt gassmarked med uvanlig høye priser. – Dette kommer på et godt tidspunkt, sier Helge Haugane, Equinors direktør for gass- og krafthandel..

NRK - 22 timer siden

Trondheim dropper munnbind

Kommuneoverlege i Trondheim, Tove Røsstad, anbefaler at lokale koronaregler droppes. Dette gjelder blant annet kravet om munnbind. Tirsdag møtes formannskapet for å ta stilling til forslaget..

NRK - Igår: 09:48

Døde med korona på sykehuset

En pasient med covid-19 døde ved Sørlandet sykehus i Flekkefjord søndag 19. september. Det melder sykehuset i en pressemelding.

Dagbladet - Igår: 08:30

Spytter ut ordene

Dette er dikt som gir effektivt uttrykk for raseriet hos en ufrivillig barnløs..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt