Bekreftet

Lørdag, 15 Mai, 01:15

Nyheter om Bekreftet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 mai 21 kl. 15:22

Bekreftet omkommet

Mannen som lørdag ble funnet livløs i sjøen ved Kristiansand, er Bekreftet død, opplyser politiet. Mannen i 50-årene var bosatt i Kristiansand, og de pårørende er varslet. Politiet sier det ikke er noe som tyder på at han er utsatt for noe straffbart..

NRK - 3 timer siden

Mann død i gravemaskin-ulykke

Det er Bekreftet at en mann er omkommet ifm graving på en privatadresse. Kommunens kriseteam er etablert for å følge opp de pårørende. Politiet foretar undersøkelser på stedet for å klarlegge årsaken til ulykken..

NRK - 4 timer siden

122 palestinere drept

Helsedepartementet i Gaza skriver i en pressemelding at 122 palestinere har så langt Bekreftet drept, inkludert 31 barn og 20 kvinner. 900 er såret, inkludert 254 barn og 168 kvinner. Av disse er det 33 kritiske og 218 moderate skader..

NRK - 7 timer siden

Massetester en hel region

Smitteutbruddet i Tynset spores til et eller flere religiøse arrangement. En firedel av innbyggerne i fire kommuner er i karantene. Fredag ettermiddag var 27 innbyggere i Tynset Bekreftet smittet.

NRK - 7 timer siden

En fra malmbåten til sykehus

En av de koronasmittede blant mannskapet om bord på malmskipet «Pebble Beach» er fraktet til sykehuset i Narvik. Besetningen meldte selv fra til land om forverringen av symptomer. – Personen tas til vurdering og eventuell behandling på UNN Narvik, sier kommuneoverlege Sverre Håkon Evju.

NRK - 9 timer siden

Brann i Fredrikstad

Det brenner kraftig i en enebolig på Rolvsøy i Fredrikstad. Politiet ber beboere i området om å lukkevinduer på grunn av røyken. Det er Bekreftet full overtenning i boligen som ligger langs Soliveien..

NRK - 13 timer siden

Journalist løslatt i Myanmar

Den japanske journalisten Yuki Kitazumi er løslatt fra fengsel i Myanmar og sendt ut av landet. Japans utenriksminister Toshimitsu Motegi Bekreftet fredag at journalisten var på vei hjem, skriver NTB. Kitazumi har vært siktet for spredning av falske nyheter og anklaget for å ha støttet demonstrantene i Myanmar.

NRK - Igår: 16:20

25 koronasmittet i Tynset

Torsdag ettermiddag er 25 innbyggere Bekreftet smittet av covid-19. En femtedel av innbyggerne er i karantene, over 1000 personer. 350 er i karantene og 7–800 i ventekarantene.

NRK - I førrgår: 16:29

Hamas-ledere Bekreftet drept

Flere høytstående Hamas-ledere er drept i de israelske luftangrepene. Det bekrefter Hamas onsdag. Blant de drepte er gruppens militære leder i Gaza by, Bassem Issa, ifølge opplysningene..

NRK - I førrgår: 10:57

Døde om bord i malmskip

Et besetningmedlem om bord i et polsk malmskip i Narvik havn er Bekreftet omkommet, melder Narvik kommune. Skipet ble i går pålagt smittekarantene tirsdag. 21 personer er i karantene..

NRK - I førrgår: 01:38

Canada begrenser bruk av vaksine

Helsemyndighetene i Canadas største provins vil slutte å bruke AstraZeneca-vaksinen som første injeksjon etter økt forekomst av blodpropp. Helsedirektøren i Ontario, David Williams, uttalte tirsdag at beslutningen var tatt etter det også der har blitt registrert økt forekomst av den samme type blodpropp som også ble påvist i Norge. I Canada er minst tolv tilfeller Bekreftet av mer enn 2 millioner doser gitt.

VG - 11 mai 21 kl. 23:19

Utbrudd blant russen i Vennesla: – Situasjonen er alvorlig

Seks russ – alle fra samme buss – er Bekreftet smittet i den lille bygda Vennesla. Testkapasiteten i kommunen er i ferd med å bli sprengt..

NRK - 11 mai 21 kl. 21:28

Israelsk avis: Nytt høyhus angrepet

Avisa The Times of Israel hevder at det israelske forsvaret har angrepet og ødelagt nok et høyhus på Gazastripen. Det skal være Al-Jawhara-bygningen i Gaza som er angrepet, hevder den israelske avisen. Meldingene om angrepet er ikke Bekreftet.

NRK - 11 mai 21 kl. 17:10

Russ smittet i Vennesla

En russ tilknyttet Vennesla videregående skole er Bekreftet koronasmittet. Det skriver fylkeskommunen. Alle elever som har rullet med venneslarussen skal i forebyggende karantene.

VG - 11 mai 21 kl. 09:36

Bekreftet: Syv barn og én lærer drept i skoleskyting i Russland

En tenåring er pågrepet etter skoleskyting i Russland. Presidenten i republikken melder om minst syv drepte barn - fire gutter og tre jenter..

NRK - 10 mai 21 kl. 22:55

23 nye smittede i Porsgrunn

I Porsgrunn er det registrert 23 nye covid-19-tilfeller det siste døgnet. – Majoriteten av tilfellene er med kjent smittevei. De aller fleste positive er kjente nærkontakter, mange av dem barn og unge.

NRK - 10 mai 21 kl. 21:46

Over 100 raketter avfyrt fra Gaza

Mer enn 100 raketter har blitt avfyrt fra Gazastripen mot Israel i løpet av mandag kveld, melder nyhetsbyrået AFP. Den israelske hæren har tidligere Bekreftet at minst 45 raketter har blitt avfyrt. Det er foreløpig ikke meldt om israelske dødsfall etter det omfattende angrepet..

NRK - 10 mai 21 kl. 21:46

Over 150 raketter avfyrt fra Gaza

Mer enn 150 raketter skal ha blitt avfyrt fra Gazastripen mot Israel i løpet av mandag kveld, skriver Israel Defense Forces på Twitter. Tidligere ble det Bekreftet at minst 45 raketter har blitt avfyrt. Det er foreløpig ikke meldt om israelske dødsfall etter det omfattende angrepet..

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 18:43

Ni skal være drept

Ni sivile, blant dem tre barn, er ifølge palestinske medier drept i et israelsk angrep på Gazastripen. Israel har ikke Bekreftet angrepet..

NRK - 10 mai 21 kl. 15:57

Oljeprisen stiger etter nettangrep

Oljeprisen steg mandag etter at en viktig amerikansk rørledning ble satt ut av drift i et nettangrep i helgen. Markedet reagerte med å sende oljeprise opp rundt 0,4 prosent mandag. Både prisen på amerikanske lettolje og nordsjøolje steg mandag.

NRK - 10 mai 21 kl. 16:08

Nasjonal Samling øker i Frankrike

Det ytterliggående franske partiet Nasjonal Samling øker sin oppslutning, viser en ny måling. 29 prosent av de spurte sier de støtter programmet til Nasjonal Samling, melder NTB. Partileder Marine Le Pen kan dermed notere seg en økning på 3 prosent sammenlignet med i fjor.

NRK - 10 mai 21 kl. 16:08

Nasjonal Front øker i Frankrike

Det ytterliggående franske partiet Nasjonal Front øker sin oppslutning, viser en ny måling. 29 prosent av de spurte sier de støtter programmet til Nasjonal Front, melder NTB. Partileder Marine Le Pen kan dermed notere seg en økning på 3 prosent sammenlignet med i fjor.

NRK - 10 mai 21 kl. 11:57

Deep Purple til Tons of Rock

Faith No More, Bring Me The Horizon, Five Finger Death Punch og Deep Purple kommer til Tons of Rock neste sommer. Tidligere er det Bekreftet at også Iron Maiden kommer til festivalen som samler 25.000 daglige besøkende på Ekeberg i Oslo..

NRK - 10 mai 21 kl. 12:07

Bekrefter samtaler med Saudi-Arabia

Irans utenriksminister bekrefter for første gang at landet fører samtaler med Saudi-Arabia, men at det er for tidlig å snakke om resultater. Meldinger i flere medier ble etter hvert Bekreftet av regjeringskilder. De går ut på at representanter for Iran og Saudi-Arabia møttes i Bagdad i april..

NRK - 10 mai 21 kl. 00:59

Hackergruppe bak rørledningsangrep

Hackergruppen «Darkside» står bak dataangrepet mot Colonial Pipeline, som har ført til stans i driften av rørledninger i USA, sier en anonym kilde til AP. Colonial Pipeline Bekreftet lørdag at det dreier seg om et angrep med såkalte «løsepengevirus». De rammede rørledningene leverer rundt 45 prosent av alt drivstoff på USAs østkyst..

NRK - 09 mai 21 kl. 21:34

Smitteutbrudd etter kristen vårfest

Flere er Bekreftet smittet etter et arrangement på Hamar forrige helg. Det var 120 deltakere på arrangementet, og nå har fire testet positivt på korona. Smittesporingsteamet jobber nå på spreng for å få fullstendig oversikt..

NRK - 17 april 21 kl. 16:09

Fem nye smittede i Midtre Gauldal

Fem nye er Bekreftet smittet så langt i dag i Midtre Gauldal. Dette betyr at i alt 31 personer er Bekreftet smittet så langt i det pågående utbruddet..

NRK - 08 mai 21 kl. 12:50

EU bekrefter stor avtale med Pfizer

EU-kommisjonen har Bekreftet avtalen med Pfizer om kjøp av 1,8 milliarder doser koronvaksine fram til 2023. Det skriver kommisjonens leder Ursula von der Leyen på Twitter. De 27 EU-landene regner med å ha vaksinert 70 prosent av befolkningen i juli..

NRK - 08 mai 21 kl. 12:10

Minst 20 soldater Bekreftet smittet

Det svenske forsvaret sier at «et tjuetalls» soldater er smittet av koronavirus under den store militærøvelsen i landet. Det gir et smittenivå som i samfunnet forøvrig, sier en talsmann til TT. Om lag 200 soldater ble sendt hjem på grunn av smitten..

NRK - 07 mai 21 kl. 10:30

Vil sikre vaksinering av utøverne

Norges idrettsforbund rettet fredag en konkret henvendelse til norske myndigheter i håp om å sørge for at norske OL-utøvere får vaksine før avreise til Tokyo. Det Bekreftet idrettspresident Berit Kjøll da hun møtte pressen til åpen time. – Vi har rettet en henvendelse til myndighetene i dag hvor vi ber om et møte for å kartlegge og sikre at vaksinering av våre utøvere skjer i god tid før avreise, sa Kjøll..

NRK - 15 april 21 kl. 16:37

Flere smittet - tester alle på ny

Ringerike folkehøgskole bekrefter at to nye elever og én ansatt har testet positivt for covid-19. I tillegg ble de fire positive hurtigtestene fra i går Bekreftet. Til sammen har skolen 22 elever og to ansatte som er Bekreftet smittet.

NRK - 07 mai 21 kl. 02:40

Ni nye smittet i Lindesnes

Ni personer testet positivt for koronavirus i Lindesnes torsdag. Alle er nærkontakter av andre smittede. Kommunen opplyser i en pressemelding at blant de nye smittede er det én russ.

E24 - 06 mai 21 kl. 15:41

Bøndene vil ikke starte jordbruksforhandlinger med staten: – Et skikkelig inntektsløft må på plass

Bøndene aksepterer ikke statens tilbud i jordbruksoppgjøret og vil ikke starte forhandlinger. Det Bekreftet Norges Bondelag torsdag..

VG - 06 mai 21 kl. 08:57

Utbrudd i flere kommuner etter russefester i Rogaland: 58 russ smittet

Smittetallene fortsetter å stige etter festingen forrige helg. Nå er 58 russ fra syv kommuner i Rogaland Bekreftet smittet..

VG - 06 mai 21 kl. 08:57

Utbrudd i flere kommuner etter russefester på Jæren: 58 russ smittet

Smittetallene fortsetter å stige etter festingen forrige helg. Nå er 58 russ fra syv kommuner i Rogaland Bekreftet smittet..

NRK - 05 mai 21 kl. 21:53

Nordlys: Atomubåt kommer mandag

Den første amerikanske atomubåten kommer til Tromsø mandag, ifølge Nordlys. Det er kilder som skal ha Bekreftet dette til avisa. Det innføres også flyforbud over Grøtsund i tre dager.

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:19

Topphåndballen får avslutte sesongen

Regjeringen Bekreftet onsdag at de gir grønt lys for at topphåndballen får spille de avsluttende seriekampene..

VG - 05 mai 21 kl. 13:18

Topphåndballen får avslutte sesongen

Regjeringen Bekreftet onsdag at de gir grønt lys for at topphåndballen får spille de avsluttende seriekampene. Også fotballen fikk et ventet klarsignal til å starte sesongen for de to øverste nivåene på herre- og kvinnesiden..

VG - 05 mai 21 kl. 13:18

Topphåndballen får avslutte sesongen – 2. divisjon utsettes noen uker

Regjeringen Bekreftet onsdag at de gir grønt lys for at topphåndballen får spille de avsluttende seriekampene. Mens de to øverste divisjonene i fotball får gå i gang, kan 2. divisjon for menn begynne treningskamper siste uken i mai..

Aftenposten - 05 mai 21 kl. 13:19

Topphåndballen får avslutte sesongen – 2. divisjon utsettes noen uker

Regjeringen Bekreftet onsdag at de gir grønt lys for at topphåndballen får spille de avsluttende seriekampene..

NRK - 05 mai 21 kl. 10:56

Fransk journalist kidnappet i Mali

Den franske journalisten Olivier Dubois ble kidnappet i Mali 8. april, sier han selv i en kort video. Han ble bortført av en gruppe som er tilknyttet al-Qaida i det islamske Magreb, melder Le Figaro.

NRK - 04 mai 21 kl. 14:16

23 døde etter ulykke i Mexico

Minst 23 mennesker er Bekreftet omkommet og nærmere 70 er skadet etter at en bru kollapset og et vognsett på T-banenettet i Mexicos hovedstad falt ned over biler. Landets utenriksminister kaller ulykken landets verste av sin type, ifølge Reuters..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 10:45

23 personer skal være døde etter at T-banebro kollapset

23 mennesker er Bekreftet omkommet og nærmere 70 er skadd etter at en bru kollapset og et vognsett på T-banenettet i….

NRK - 04 mai 21 kl. 08:57

T-bane-ulykke krevde mange liv

20 mennesker er Bekreftet omkommet og nærmere 70 er skadet etter at en bru kollapset og et vognsett på T-banenettet i Mexico-by falt ned over biler. Minst én bil ble knust da de fikk brua og vognsettet over seg. Ulykken langs T-banens linje 12 skjedde i 22.

Dagbladet - 04 mai 21 kl. 07:01

T-bane styrtet i bakken etter brokollaps

13 personer er Bekreftet omkommet etter ulykken i Mexico City. Over 70 skal være skadd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt