Bekreftet

Mandag, 19 April, 23:33

Nyheter om Bekreftet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 16:09

Fem nye smittede i Midtre Gauldal

Fem nye er Bekreftet smittet så langt i dag i Midtre Gauldal. Dette betyr at i alt 31 personer er Bekreftet smittet så langt i det pågående utbruddet..

NRK - 15 april 21 kl. 16:37

Flere smittet - tester alle på ny

Ringerike folkehøgskole bekrefter at to nye elever og én ansatt har testet positivt for covid-19. I tillegg ble de fire positive hurtigtestene fra i går Bekreftet. Til sammen har skolen 22 elever og to ansatte som er Bekreftet smittet.

Aftenposten - 8 timer siden

Se video: Her flyr helikopteret på Mars

Tidlig mandag ettermiddag fikk Nasa signalene som Bekreftet at den første flyturen på Mars med dronen Ingenuity var….

VG - 12 timer siden

Bekreftet: José Mourinho sparket i Tottenham

José Mourinho er ferdig som manager i Tottenham etter 17 måneder..

Aftenposten - 12 timer siden

Bekreftet: José Mourinho sparket i Tottenham

José Mourinho (58) er ferdig som manager i Tottenham etter 17 måneder..

Aftenposten - Igår: 20:41

– Det som gjør meg mest kvalm, er Liverpool og Manchester United

Sent søndag kveld Bekreftet 12 storklubber at de er enige om å starte en ny turneirng - Super League..

VG - Igår: 20:41

Storklubber bekrefter Super League

Sent søndag kveld Bekreftet 12 storklubber at de er enige om å starte en ny turneirng - Super League..

Aftenposten - I førrgår: 18:32

Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

Bayern München-trener Hansi Flick Bekreftet etter lørdagens 3–2-seier over Wolfsburg at han ikke vil lede den tyske….

VG - I førrgår: 18:32

Hansi Flick bekrefter: Vil ikke være Bayern München-trener neste sesong

Bayern München-trener Hansi Flick Bekreftet etter lørdagens 3–2-seier over Wolfsburg at han ikke vil lede den tyske storklubben neste sesong..

NRK - 16 april 21 kl. 21:16

Flere Pfizer-vaksiner

Som NRK meldte i går, kommer det flere Pfizer-vaksiner til Norge i juli og utover høsten. VG melder i kveld at det betyr 700.000 ekstra vaksinedoser i juli og 700.

NRK - 14 april 21 kl. 14:08

Danmark dropper AstraZeneca

Koronavaksine fra AstraZeneca vil ikke bli tatt i bruk igjen i Danmark. Det Bekreftet myndighetene på en pressekonferanse onsdag ettermiddag. Avisen Politiken hadde erfart dette resultatet tidligere på dagen.

NRK - 14 april 21 kl. 12:38

Putin har fått andre vaksinedose

Russlands president Vladimir Putin har i dag fått den andre dosen med koronavaksine. Det Bekreftet han under et tv-overført møte i dag. Han ba andre russere følge sitt eksempel og la seg vaksinere..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 19:46

Bekreftet: Viking spiller sin første treningskamp lørdag

Politikerne ga grønt lys og NFF svarte med tommel opp. Dermed blir det tillatt med treningskamper igjen fra lørdag..

NRK - 22 mars 21 kl. 12:46

Koronautbrudd i Mjøndalen

Ni Mjøndalen-spillere er smittet av korona. Det skriver Dagbladet mandag ettermiddag. Før helgen Bekreftet klubben selv at én spiller hadde fått påvist smitten.

VG - 13 april 21 kl. 01:26

Mann død etter skyteepisode: – Det er fullstendig tragisk

RØA (VG) En mann er Bekreftet død etter skyting på Røa i Oslo. Nabo Pål-Erik Eidsvig (52) forteller at han hørte flere skudd mandag kveld..

VG - 12 april 21 kl. 21:16

Brønnøy med full nedstenging: Flere smittet i lokalt utbrudd

Brønnøy kommunen innfører full nedstenging etter at det mandag er Bekreftet 23 positive tester på hurtigtest, bekrefter ordfører Eilif Kristian Trælnes overfor VG..

NRK - 12 april 21 kl. 08:46

Iran vil hevne seg på Israel

Iran lover hevn mot Israel etter sabotasje mot atomanlegget Natanz i Iran i går. Israel har ikke offisielt Bekreftet at de sto bak, men tjenestepersoner sier til New York Times at problemene ved anlegget skyldtes en israelsk operasjon..

NRK - 11 april 21 kl. 19:07

Koronasmittet kvinne funnet død

En kvinne som ble funnet død i Gran kommune, var smittet av koronaviruset. Kvinnen i 70-årene ble funnet død i sitt hjem, opplyser kommunen. Rutinemessig ble det tatt koronatest som Bekreftet at hun hadde viruset..

NRK - 09 april 21 kl. 12:19

Ny vaksinert beboer smittet

Ytterligere én fullvaksinert beboer ved Gystadmyr bo- og aktivitetssenter i Ullensaker er Bekreftet koronasmittet. Det skriver VG. Totalt er det 17 personer som er smittet i forbindelse med utbruddet på sykehjemmet nå..

NRK - 09 april 21 kl. 09:31

Ni smittet i Trondheim

Ni personer fikk torsdag Bekreftet koronasmitte i Trondheim. Det er seks kvinner og tre menn. Tre av dem er smittet i utlandet.

NRK - 08 april 21 kl. 19:25

John Arne Riise og kona skilles

John Arne Riise og kona Louise Angelica skilles. Det skriver Louise Angelica Riise i et innlegg på Instagram. John Arne Riise har selv Bekreftet bruddet overfor Se og Hør..

VG - 08 april 21 kl. 16:06

Én død og ti smittet ved sykehjem i Sandnes: – Foreløpig er tilstanden ikke alvorlig

Fem fullvaksinerte beboere ved Rovik bo- og aktivitetssenter er Bekreftet smittet av covid-19. Én fullvaksinert mann er omkommet..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 13:07

Bekreftet: 21-åring klar for Start

Peter Reinhardsen har signert for Start..

NRK - 07 april 21 kl. 22:02

Italia begrenser bruk av vaksine

Italia vil inntil videre bare gi AstraZenecas koronavaksine til personer over 60 år. Beslutningen kom etter at EUs legemiddelverk EMA Bekreftet at det finnes en mulig forbindelse mellom AstraZenecas vaksine og sjeldne blodpropper..

NRK - 07 april 21 kl. 19:34

Belgia stanser vaksinering

Belgia vil fra nå av bare gi AstraZenecas koronavaksine til personer over 55 år, opplyser helsedepartementet i landet. Beslutningen er basert på «nylige vitenskapelige råd», opplyser departementet i en uttalelse onsdag kveld. Belgia vil i stedet tilby vaksiner fra Moderna eller Biontech-Pfizer for personer mellom 18 og 55 år, skriver NTB.

Dagbladet - 07 april 21 kl. 18:06

- Kan være villsmitte

Onsdag ble det Bekreftet 15 nye smittetilfeller i Hardanger-kommunen Kvam. Dermed har 38 personer fått påvist viruset den siste uka. Hvordan utbruddet oppsto, er fortsatt ikke kjent..

NRK - 04 april 21 kl. 09:06

FHI-overlege tror vi er nær toppen

FHI-overlege Preben Aavitsland mener ikke at utviklingen nødvendigvis går i feil retning, selv om over 300 koronapasienter var innlagt på norske sykehus lørdag. Tallet er ikke langt unna toppen på antall innlagte under pandemien, 325 personer 1. april i fjor.

NRK - 03 april 21 kl. 13:39

Fem døde etter bygningskollaps

Minst fem mennesker er Bekreftet omkommet etter at en brannherjet bygning raste sammen i Thailands hovedstad Bangkok. Brannmannskaper fikk kontroll på brannen, som startet lørdag morgen, men bygningen raste sammen da de gikk inn. Fire brannfolk døde..

NRK - 03 april 21 kl. 09:19

Angrep mot militærbaser i Somalia

Opprørere fra al-Shabaab har angrepet to militærbaser sørvest for Somalias hovedstad Mogadishu. Den ytterliggående islamistgruppen hevder at 47 regjeringssoldater ble drept i angrepet, men dette er ikke Bekreftet fra annet hold..

NRK - 02 april 21 kl. 08:54

–Nordmann drept på Filippinene

En nordmann skal ha blitt drept på Filippinene onsdag. Lokale medier melder at mannen ble skutt og drept i sitt eget hjem under et ran. Utenriksdepartementet sier de er kjent med opplysningene, men har ikke fått Bekreftet hendelsen..

NRK - 02 april 21 kl. 08:54

– Nordmann drept på Filippinene

En nordmann skal ha blitt drept på Filippinene onsdag. Lokale medier melder at mannen ble skutt og drept i sitt eget hjem under et ran. Utenriksdepartementet er kjent med hendelsen gjennom lokale medier, men har ikke fått Bekreftet opplysningene.

Aftenposten - 02 april 21 kl. 07:09

Minst 41 Bekreftet døde i togulykke på Taiwan

Minst 41 personer fryktes døde i en togavsporing på Taiwan langfredag, opplyser lokale myndigheter..

Aftenposten - 02 april 21 kl. 07:09

Minst 48 Bekreftet døde i togulykke på Taiwan

Minst 48 personer fryktes døde i en togavsporing på Taiwan langfredag, opplyser lokale myndigheter..

NRK - 02 april 21 kl. 05:23

Minst 4 døde i togulykke i Taiwan

Mins fire togpassasjerer er Bekreftet døde etter at et tog kjørte av sporet i en tunnel øst i Taiwan fredag. Toget skal ha vært fullt med reisende, og det skal være vanskelig for redningsarbeidere å komme til de fire vognene som er i tunnelen..

NRK - 01 april 21 kl. 14:33

– Harde levekår i Nord-Korea

Situasjonen i Nord-Koreas hovedstad Pyongyang er blitt svært vanskelig som følge av drastiske koronarestriksjoner, ifølge Russlands ambassade i byen, melder AFP. Nord-Korea, som fortsatt ikke har Bekreftet et eneste tilfelle av covid-19, har innført svært strenge koronarestriksjoner for å hindre smitte. – Det er mange som ikke tåler den akutte mangelen på nødvendige varer, deriblant medisiner, og den manglende evnen til å takle helseproblemer, skriver ambassaden..

NRK - 31 mars 21 kl. 22:36

Smitteutbrudd Ullensvang

Ullensvang kommune stengte ned tirsdag etter å ha påvist flere smittetilfeller med ukjent smittevei. Utbruddet knyttes til den britiske varianten. – Vi forventer at smittetallet vil øke, sier ordfører Roald Aga Haug (Ap) til Dagbladet.

NRK - 31 mars 21 kl. 06:33

Tidlig aprilsnarr fra Volkswagen

Volkswagens amerikanske avdeling lurte amerikansk presse da selskapet sendte ut meldinger mandag og tirsdag om at det skal bytte navn til Voltswagen. Senere tirsdag Bekreftet en talsmann for selskapet at det hele dreide seg om en spøk og et pr-stunt..

NRK - 31 mars 21 kl. 04:33

Watergate-dømte Liddy er død

G. Gordon Liddy, mannen som i sin tid ble dømt for medvirkning til Watergate-innbruddet, er død, 90 år gammel. Hans sønn Thomas Liddy Bekreftet dødsfallet tirsdag, men oppga ikke noen årsak bortsett fra å si at det ikke var knyttet til covid-19..

NRK - 30 mars 21 kl. 03:47

Organisasjon: Over 50 drept

Over 500 personer er blitt drept av militærregimet i Myanmar siden kuppet 1. februar, ifølge tall som en lokal organisasjon har innhentet. Totalt 510 sivile drap er Bekreftet, ifølge Assistance Association for Political Prisoners, melder AFP..

NRK - 28 mars 21 kl. 18:02

Smitte i fengsler

To nye innsatte i Halden fengsel og 11 innsatte ved Romerike fengsel er siden fredag Bekreftet smittet av Covid-19. En rekke ansatte er også meldt smittet. Av hensyn til sikkerheten kan kriminalomsorgen ikke gi konkrete tall på hvor mange ansatte eller hvor stor andel av staben ved ulike fengsler som er smittet.

NRK - 28 mars 21 kl. 09:14

321.000 koronadødsfall i Mexico

Myndighetene i Mexico opplyser at over 321.000 mennesker har mistet livet i landet i forbindelse med koronapandeminen – 60 prosent flere det som er Bekreftet gjennom testing, melder AP. Overfylte sykehus har ført til at mange har dødd hjemme uten å ha blitt testet..

Dagbladet - 26 mars 21 kl. 13:50

Mann i 30-årene omkom

Føreren av en personbil er Bekreftet omkommet, etter en alvorlig frontkollisjon med en lastebil på E6 ved Melhus i Trøndelag fredag formiddag..

NRK - 25 mars 21 kl. 20:53

40 i karantene på Sunnaas

40 ansatte er i karantene etter et smitteutbrudd på Sunnaas sykehus på Nesodden, melder VG. Det berører flere avdelinger. To pasienter og én ansatt er foreløpig Bekreftet smittet..

Dagbladet - 25 mars 21 kl. 17:50

Rasa (49) Bekreftet omkommet

Politiet kan nå bekrefte at det var Rasa Lasinskiene (49) som ble funnet mandag morgen..

NRK - 23 mars 21 kl. 23:44

3251 døde på en dag i Brasil

Tallene på koronadødsfall satte ny rekord i Brasil tirsdag da 3251 mennesker døde, opplyser landets helsemyndigheter ifølge Reuters. Over 49.000 nye smittetilfeller ble registrert tirsdag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt