E24 > Økonomi

Saturday, 02 December, 13:06

E24 - 07 feb 23 kl. 06:45

Statsbygg planlegger salg av Victoria terrasse

Utenriksdepartementet skal flytte fra Victoria terrasse til det nye regjeringskvartalet i 2025. Nå har Statsbygg fått i oppdrag å forberede et salg..
Les mer på E24


Les mer om:
Victoria, Statsbygg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Statsbygg, planlegger, salgav , Victoria, terrasse
NRK - 07 feb 23 kl. 06:43

Victoria terrasse skal selges når UD flytter ut

Utenriksdepartementet skal flytte fra Victoria terrasse til det nye regjeringskvartalet i 2025. Nå har Statsbygg fått i oppdrag å forberede et salg. Victoria terrasse ble bygd i perioden 1884–1890.

Aftenposten - 07 feb 23 kl. 06:47

Statsbygg planlegger salg av Victoria terrasse

Utenriksdepartementet skal flytte fra Victoria terrasse til det nye regjeringskvartalet i 2025..

Klartale - 08 dec 22 kl. 06:00

Victoria og mange andre ber om klær og mat til jul

– Hvis jeg hadde vunnet en sum penger, så hadde jeg gitt bort mer enn jeg hadde beholdt selv, sier Victoria Johansen.Hun har et hjerte som banker for alle andre. Johansen vil belyse viktige saker som kan være vanskelig for andre å snakke om.

NRK - 21 nov 22 kl. 13:30

Vektgrense stanset Slottets solcellepanel

Kongehuset ville ha solcellepaneler på taket av Slottet i Oslo, men Statsbygg har konkludert med at de ville blitt for tunge. Europower skriver at det i 2017 ble startet planleggingen av et prosjekt hvor det skulle legges solcellepaneler på taket av Det kongelige slott i Oslo. Året etter fikk Sveriges kong Carl Gustaf et solcelleanlegg i 70-årsgave og 600 solcellepaneler leverer i dag strøm til det svenske slottet.

NRK - 14 mar 23 kl. 12:35

Utvidelse av Ullersmo fengsel skal koste over 300 millioner kroner

Ullersmo fengsel i Ullensaker skal få 76 nye fengselsplasser, og bygningsmassen skal rustes opp. Kontrakten til Statsbygg ligger på 320 millioner – pluss moms. Statsbygg skal bygge 96 celler, ny helseavdeling, undervisningsrom, verksteder og kontorer.

NRK - 07 apr 23 kl. 10:16

Slottet skal bli mer tilgjengelig for rullestolbrukere

Statsbygg har startet et kartleggingsarbeid for å se på tiltak som skal gjøre Slottet mer tilgjengelig for alle. – Slottet er en eiendom som omfattes av intensjonen om at offentlige bygg skal være universelt utformet, forteller Guri Varpe, kommunikasjonssjef ved Det kongelige hoff til Dagsavisen. Så langt har Statsbygg identifisert 44 aktuelle tiltak.

Klartale - 12 apr 23 kl. 12:15

Slottet skal bli mer tilgjengelig for rullestolbrukere

Slottet skal bli mer tilgjengelig for alle. Det er bedriften Statsbygg som skal se på hva de kan gjøre for å få det til. Guri Varpe sier at Slottet bør stå fram som et godt eksempel på et bygg som skal være tilgjengelig for alle.

Aftenposten - 17 apr 23 kl. 16:53

Statsbygg skal leie ut Nasjonalgalleriet – i juni blir det bokfestival

Statsbygg skal nå leie ut Nasjonalgalleriet på ubestemt tid. – Jeg hadde i det lengste håpet at bygget skulle brukes til….

NRK - 17 apr 23 kl. 17:42

Leier ut Nasjonalgalleriet på ubestemt tid

Statsbygg skal leie ut Nasjonalgalleriet etter at leieavtalen med Nasjonalmuseet gikk ut ved årsskiftet, skriver Aftenposten. Statsbygg har fått i oppdrag å se på muligheten til å bygge en underjordisk teaterscene for Nationaltheatret under det gamle galleribygget og. Derfor ønsker de at bygget i bruk i mellomtiden.

VG - I førrgår: 15:13

Statsbygg bekymret for brannsikkerheten ved Bredtveit kvinnefengsel

På bakgrunn av en ny risikoanalyse for branntilløp, anbefaler Statsbygg at Bredtveit fengsel og forvaringsanstalt for kvinner stenges midlertidig..

Fler nyheter fra E24

E24 - 2 timer siden

Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen hjelper hjemløse katter. I tillegg har de gitt private lån med kredittkortrente til nordmenn i gjeldstrøbbel..

E24 - 3 timer siden

Mener regjeringen bruker klima som salderingspost

Staten tjener ti milliarder kroner på klima i 2024, ifølge miljøstiftelsen Zero. Nå ber de og Fornybar Norge regjeringen om å bruke mer av klimaprofitten på klimatiltak..

E24 - 4 timer siden

Norge bidrar med 270 millioner i klimafond til fattige land

270 millioner kroner blir Norges bidrag til det nye internasjonale tap og skade-fondet som skal sikre støtte til fattige land som rammes av klimakatastrofer..

E24 - 3 timer siden

Rekordmegleren

75 år gammel solgte Tom Elliot Johnsen norgeshistoriens dyreste eiendom. I 46 år har han jobbet for suksessen – også på bryllupsdagen..

E24 - 4 timer siden

Bill Gates satser grønt i Sverige

Milliardæren investerer over 200 millioner euro, tilsvarende 2,3 milliarder kroner, i flere prosjekter. Et av dem ligger i den svenske småbyen Örnsköldsvik..

E24 - 5 timer siden

Truer med å ta filmeren av «zombilaks» til retten

Bakkafrost viser til sikkerhetshensyn for å holde aktivisten på avstand. Storeier Folketrygdfondet sier det er «viktig at kritikkverdige forhold avdekkes»..

E24 - 5 timer siden

Zelenskyjs stabssjef sier at Kyiv-flyplassen kan åpnes snart

Ukraina vil snart være i stand til å gjenåpne Kyivs internasjonale lufthavn, uttaler president Volodymyr Zelenskyjs stabssjef..

E24 - 7 timer siden

Mellom barken og systemet

Kan vi ikke få litt medmenneskelighet for en tredjedel av statsbudsjettet?.

E24 - 21 timer siden

Oppgang på Wall Street: – Markedet tror ikke på Powell

USAs sentralbanksjef mener det er for tidlig å spekulerer i når rentekuttene kan komme. Aksjemarkedene avsluttet like vel uken opp etter Jerome Powells tale..

E24 - 15 timer siden

«Skrekkscenario» for kronen kan føre til ytterligere rentehevinger

Rentekutt er et ord som stadig brukes oftere blant økonomene. Men hva skal gå galt for at det går andre veien? Kronekursen kan bli avgjørende..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com