NRK > Nyheter

Thursday, 25 July, 15:02

NRK - 10 jul 24 kl. 09:56

Personbil dundret inn i Burger King i Bodø

En personbil har kjørt inn i lokalet til Burger King på City Nord. Bilen har også vært borti andre parkerte biler, opplyser politiet. Fører var alene i bilen og er under tilsyn av helse på stedet. Det er ikke rapportert om andre personskader, skriver politiet. Brannvesen er på stedet og håndterer den involverte bilen, som er en elbil..
Les mer på NRK


Les mer om:
Burger King, City Nord, Bodø

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Personbil, dundret, inni , Burger, Kingi , Bodø
Aftenposten - 26 apr 24 kl. 12:24

Burger-favoritt åpner ny restaurant. Dette skjer i Oslo i helgen.

Løkka-bar gjenåpner, trippel-marked i Gamle Oslo og burger-favoritt åpner ny filial..

Aftenposten - 03 jun 24 kl. 06:30

Er det greit å spise burger og pølse på bussen? Dette svarer eksperten.

Medpassasjeren slafset i seg en stor burger. Leseren lurer på hvor grensen går for å spise mat som lukter og kan sjenere….

NRK - 11 jul 24 kl. 04:45

Politiet jakter måkedrapsmann i Stavanger

Politiet vil gjennomgå videoopptak for å finne identiteten på en mann som knakk nakken på en nærgående måke utenfor Burger King i Stavanger natt til torsdag. Flere personer ble vitne til at en mann som satt og spiste utenfor Burger King, tok tak i en måke, knakk nakken på den og kastet den i søppelbøtta på stedet, forteller operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB..

NRK - 03 apr 24 kl. 12:29

Biltrafikken aukar i Noreg – sentrale strok køyrde mest

Bilbruken auka med 1,6 prosent i fjor, viser tal frå Statistisk sentralbyrå. I snitt køyrde norske personbilar 11.274 kilometer i 2023.

NRK - 29 jun 24 kl. 04:29

Fire omkom da bil braste inn i neglesalong i New York

En bil dundret inn i en neglesalong på Long Island i New York natt til lørdag norsk tid. Fire personer omkom, og ni ble skadet. Politiet i byen har ikke slått fast om hendelsen var en ulykke eller skjedde med vilje.

NRK - 10 apr 24 kl. 07:42

Trafikkulykke mellom personbil og lastebil på E6 i Råde

Det er saktegående trafikk forbi ulykkesstedet på E6 mellom Jonsten og Halmstad. En personbil kjørte inn i en lastebil i nordgående felt av E6. Det er store materielle skader på personbilen, men foreløpig ikke klart om det har skjedd personskader.

Aftenposten - 23 jun 24 kl. 18:57

Stanset åtte måneder langt bortemareritt

John Hou Sæter dundret inn straffemålet som sikret seieren fem minutter på overtid..

Aftenposten - 23 jun 24 kl. 18:57

- Jeg så ikke straffen. Det har jeg ikke hjerte til

John Hou Sæter dundret inn straffemålet som sikret seieren fem minutter på overtid..

Dagbladet - 26 jun 24 kl. 22:45

Dundret mot regjeringsbygget

TV-bilder viste stridsvogner som kjørte inn i regjeringsbygget i La Paz. Presidenten ba folket om å mobilisere for å forsvare landets demokrati..

NRK - 23 feb 24 kl. 19:57

Personbil truffet av steinskred på E39

I Duvedalen, mellom Kringla og Instefjord, har en personbil blitt truffet av et steinskred. Det melder Vegtrafikksentralen Vest på X. Politi er på vei til stedet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Tre til sjukehus etter trafikkuhell – full stans i trafikk i Sandnes

Ei trafikkulukke i Sandnes på fylkesveg 444 fører til at trafikken står i begge retningar. Naudetatane er på staden. Det er to bilar involvert med til saman tre personar.

NRK - 15 minutter siden

Tyfonen Gaemi: Øker beredskapsnivå i Kina

Den kinesiske byen Fuzhou har økt beredskapsnivået til nivå 1 - det høyeste mulige, melder Reuters. Den tropiske stormen «Gaemi» er ventet å treffe østlige Kina torsdag. Lokale myndigheter har uttalt at de jobber med å styrke varsling og koordinering med andre avdelinger, og veilede lokale transportmyndigheter om tyfonforebygging og respons, skriver de på egne nettsider..

NRK - 30 minutter siden

Iran fordømmer USA for Netanyahu-besøk

– Den kriminelle statsministeren til et falskt regime blir omfavnet av sine støttespillere etter ni måneder med folkemord og barnedrap, skriver Nasser Kanaani, en talsmann for Irans utenriksdepartement, på X. Uttalelsen kommer kun én dag etter at Netanyahu tok til orde i Kongressen for å skape en ny sikkerhetsallianse i Midtøsten for å «bekjempe den iranske trusselen». – I Midtøsten truer Irans terror USA, Israel og våre arabiske venner.

NRK - 1 time siden

Haier i Brasil tester positivt for kokain

13 haier utenfor kysten av storbyen Rio de Janeiro i Brasil ble testet mellom september 2021 og august 2023. I samtlige ble det funnet kokain i musklene og leveren, viser en ny studie utført av Oswaldo Cruz-stiftelsen. Det er ikke helt sikkert hvordan haiene har fått kokainen i seg, men studien viser til at stoffet kan havne i sjøen og skape forurensning som følge av utilstrekkelige kloakkrenseanlegg og utslipp fra ulovlige raffinerier som fremstiller stoffet.

NRK - 45 minutter siden

Alvorlig trafikkulykke i Sandnes

Politiet melder om en alvorlig trafikkulykke i Sandes. Det skal ha vært to personer i bilen, en er ikke ved bevissthet. En bil skal ha krasjet hardt, skriver de.

NRK - 1 time siden

Minst 30 palestinarar drepne på Gaza siste døgnet

Ifølge Gazas helsedepartement er over 30 palestinarar drepne på Gazastripa siste døgnet. Til no har 39.175 palesinarar blitt drepne sidan krigen starta 7.

NRK - 1 time siden

Framleis over 150 sakna etter migrantforlis i Mauritania

Minst 150 personar er enno sakna etter at ein migrantbåt gjekk ned utanfor kysten til Mauritania måndag, skriv Reuters. Så langt er kring 15 personar stadfesta døde. – Det var 300 migrantar på båten som forliste.

NRK - 2 timer siden

Bybanen spora av etter trafikkulukke på Slettebakken

Klokka 12.55 blei det meldt om samanstøyt mellom bybanen og ein campingbil ved Slettebakken kirke i Bergen. Ifølgje 110-sentralen har eitt togsett spora av, og brannvesenet jobbar med å få det på sporet av.

NRK - 2 timer siden

Stans på bybanen etter trafikkulukke på Slettebakken

Bybanen og ein campingbil har hatt ein samanstøyt ved Slettebakken kirke i Bergen. Bybanen stansar all trafikk på linjene sine i området. Politiet meldte først at bybanen hadde spora av, men det er noko uavklart melder Vest politidistrikt.

NRK - 2 timer siden

Røykutvikling var vanndamp

Brannvesenet rykket ut til et næringsbygg på Tjuvholmen i Hamar etter en melding om røykutvikling. Brannvesenet melder at det er vanndamp i ett fyrrom. Både politiet og brannvesenet er på stedet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com