NRK > Nyheter

Lørdag, 08 Mai, 09:40

NRK - 21 april 21 kl. 12:49

Ny rapport om fregattforliset

Havarikommisjonen legg onsdag klokka 13 fram andre del av sin rapport av kva som skjedde då fregatten KNM Helge Ingstad kolliderte med tankskipet TS Sola i november 2018..
Les mer på NRK


Les mer om:
KNM Helge Ingstad, TS Sola

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ny rapportom , fregattforliset
VG - 27 jan. 21 kl. 13:32

Ny rapport: Veiene har blitt bedre

Redusert ulykkesrisiko og en tydelig forbedring av veinettet fra 2014 til 2019. Det er gladmeldingen fra en rapport utført for Opplysningsrådet for veitrafikkloven (OVF)..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 20:56

Rapport: Veiene ble klart bedre fra 2014 til 2019

Veiene er blitt klart bedre mellom 2014 og 2019, ifølge en ny rapport..

NRK - 28 jan. 21 kl. 07:05

Ny rapport om Ringeriksbanen

Prosjekteringa av Ringeriksbanen og ny E16 bør gjerast på nytt, foreslår ekspertar i ein ny rapport. Dei grunngir det med at det ikkje er gitt at eit jernbaneprosjekt er eit godt miljøtiltak. Prosjektet skal gi kortare reisetid mellom Oslo og Bergen..

NRK - 05 feb. 21 kl. 23:55

Avis: Sørafrikansk variant i Oslo

Ifølge en intern rapport fra Oslo kommune ble det torsdag påvist to tilfeller av smitte med det sørafrikanske muterte viruset, skriver Nordre Aker Budstikke. Det skriver kommunen i en intern rapport om koronasituasjonen i hovedstaden som Nordre Aker Budstikke har fått tilgang til. I rapporten skriver kommunen også at det til nå er oppdaget 88 tilfeller av det britiske mutantviruset i hovedstaden..

VG - 10 feb. 21 kl. 10:50

Knusende rapport om idretten: Tendenser til strukturell rasisme

En ny rapport som presenteres onsdag, konkluderer med at det er «tendenser til strukturell rasisme» i norsk idrett..

Aftenposten - 10 feb. 21 kl. 10:50

Knusende rapport om idretten: Tendenser til strukturell rasisme

En ny rapport som presenteres onsdag, konkluderer med at det er «tendenser til strukturell rasisme» i norsk idrett..

NRK - 17 feb. 21 kl. 23:31

Ny rapport om koronavaksiner

En ny rapport, som har blitt publisert i New England Journal of Medicine onsdag, antyder at Pfizer-Biontech og Moderna vaksinen kan beskytte mot nye koronavirusvarianter. Inkludert varianten som først ble sett i Sør-Afrika, kalt B. 1.

NRK - 20 feb. 21 kl. 00:04

Rapport om Trumps miljøpolitikk

22.000 mennesker mistet livet i USA i 2019 på grunn av at president Trump lettet på regler innen miljø og sikkerhet på jobben. Det er en av konklusjonene i en ny rapport..

Aftenposten - 24 feb. 21 kl. 23:20

Amerikansk Khashoggi-rapport offentliggjøres

Biden-administrasjonen ventes torsdag å offentliggjøre en rapport som sier at Saudi-Arabias kronprins godkjente drapet….

NRK - 25 feb. 21 kl. 11:47

EOS rapport om Frode Berg

Stortingets overvåkingsorgan for de hemmelige tjenester får ikke offentliggjøre rapporten om Frode Berg-saken. EOS-utvalget har nå overlevert sin rapport, og Frode Bergs advokat Brynjulf Risnes sier det er absurd at konklusjonen ikke er offentlig..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sentrum støtter venstresiden

– I dagens situasjon ønsker vi en sentrum-venstreregjering, sa partileder Geir Lippestad i sin første landsmøtetale til partiet Sentrum. Det nye partiet har 850 medlemmer, ifølge NTB. Hovedsaker er kampene mot klimaendringene og sosialt utenforskap..

NRK - 15 minutter siden

440 arrestert og siktet – så langt

Fire måneder etter stormingen av Kongressen i Washington D.C. er 440 mennesker arrestert for å ha forsøkt å hindre godkjenningen av Joe Biden som president.

NRK - 15 minutter siden

Samarbeider om byjubileene

Arendal og Risør skal samarbeide om deler av feiringen av byjubileene om to år. I 2023 blir både Arendal og Risør 300 år, og byene inviterer kongehuset på besøk i forbindelse med feiringen..

NRK - 15 minutter siden

På Mount Everest for 25. gang

Kami Rita fra Nepal har vært på Mount Everest for 25. gang. 51-åringen har dermed besteget verdens høyeste fjell flest ganger, melder AP.

NRK - 30 minutter siden

Strømbrudd ødela vaksinedoser

I Måsøy kommune i Finnmark ble 48 vaksinedoser som sto i et kjøleskap ødelagt etter et strømbrudd denne uka. Det skriver ordfører Bernth R. Sjursen i sitt ukentlige brev til innbyggerne.

NRK - 30 minutter siden

Forbrukerrådet kritiserer 3-for-2

Tilbud som lar kunder kjøpe tre produkter for prisen av to bidrar til økt matsvinn, mener Forbrukerrådet. 3-for-2-kampanjene til Rema 1000 og Coop fører til at folk kjøper mer enn de trenger, sier direktør Inger Lise Blyverket til Nettavisen..

NRK - 45 minutter siden

Gjenforent med amerikansk familie

En kvinne som ble deportert i 2018 er den første som har fått komme tilbake etter at president Joe Biden innførte et program for gjenforening av familier. Alejandra Juarez ble sendt bort fra sin ektemann og to døtre til Mexico, melder the Guardian..

NRK - 1 time siden

– Utryddet i Storbritannia i august

I løpet av august vil det ikke lenger være koronavirus i omløp i Storbritannia, mener den avtroppende sjefen for landets vaksineprogram. Clive Dix sier til the Daily Telegraph at alle briter skal ha fått minst én dose koronavaksine før den tid..

NRK - 1 time siden

Nytt prosjekt skal trygga pasientar

Eit nytt register skal innehalde oversikt over alle medisinane kvar pasient tek. Lista skal delast med sjukehus, fastlege, legevakt, heimesjukepleie, sjukeheim og pasienten sjølv. Om lag 12 prosent av alle pasientskadar skuldast feil legemiddelbruk..

NRK - 1 time siden

Grunnleggeren av Vans er død

Paul Van Doren, som grunnla det amerikanske skomerket Vans, er død, 90 år gammel. Sammen med sin bror James startet han opp selskapet i 1966. Vans-sko ble kjent gjennom amerikansk populærkultur, både i filmer, i musikkmiljøet og blant skatere..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt