NRK > Nyheter

Sunday, 28 November, 03:44

NRK - 24 okt 21 kl. 09:48

Nedgang i antall sykkeltyverier

Tall fra Tryg forsikring viser en nedgang i antall sykkeltyverier på over 16 prosent hittil i år, skriver selskapet i en pressemelding. I fjor ble nesten 15.000 sykler meldt stjålet til forsikringsselskapene, ifølge Finans Norge. Kommunikasjonsrådgiver Torbjørn Brandeggen i Tryg Forsikring tror nedgangen skyldes færre organiserte tyverier, koronastengte grenser og mer bruk av elsparkesykler i byene..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tryg, Finans Norge, Torbjørn Brandeggen, Tryg Forsikring

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Nedgangi , antall, sykkeltyverier
NRK - 15 sep 21 kl. 13:41

Flere innleggelser – færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

NRK - 03 nov 21 kl. 10:56

Utsleppa ned 3,5 prosent i fjor

Endelege tal for 2020 viser ein nedgang i klimagassutsleppa på 3,5 prosent frå 2019, viser tal frå Statistisk sentralbyrå (SSB). Det er ein nedgang på 0,06 prosent frå dei førebelse tala SSB publiserte i juli. Dei oppdaterte tala viser ein nedgang frå alle utsleppskjeldene på hovudnivå.

NRK - 27 okt 21 kl. 09:25

Kraftig nedgang i antall konkurser

Det ble åpnet 660 konkurser i løpet av tredje kvartal. Det er en nedgang på 17,5 prosent sammenlignet med samme periode i fjor. Målt i antall var nedgangen på 140 konkurser, viser tall fra Statistisk sentralbyrå.

Aftenposten - 29 jul 21 kl. 05:44

6630 sykkeltyverier i Oslo: Tyvene straffes nesten aldri

Tidligere i sommer ble tre sykler stjålet fra garasjen til Ole Bruun. Han er ikke alene..

VG - 20 aug 21 kl. 21:30

Frp-topp: Vil at politiet offentliggjør bilder av sykkeltyver

Ketil Solvik-Olsen (Frp) har fått nok av sykkeltyverier som henlegges. Nå foreslår han at politiet begynner å offentliggjøre bilder og videoer av sykkeltyvene..

NRK - 24 sep 21 kl. 17:35

Oslo Børs med nedgang

Oslo Børs runda av ei veke som inkluderte ein av dei verste dagane i år, med ein nedgang på 0.23 prosent til 1155 poeng. Det vart ein tøff start på veka etter nyheita om gjeldskrisa i det enorme kinesiske eigedomsselskapet Evergrande.

NRK - 29 sep 21 kl. 14:25

Nedgang i koronainnleggelser

Det har vært en nedgang i antall nye pasienter innlagt på sykehus de siste to ukene, viser en oversikt fra FHI. Det er foreløpig rapportert om 55 nye pasienter innlagt i sykehus med covid-19 i uke 38, mot 76 uken før. 60 % av de innlagte var fullvaksinert, men andelen fullvaksinerte øker stadig, påpeker FHI.

NRK - 06 okt 21 kl. 14:01

Nedgang i tallet på pasienter

Det har vært en nedgang i antall nye pasienter innlagt i sykehus siste tre uker. Det er foreløpig rapportert om 52 nye pasienter innlagt i sykehus med covid-19 som hovedårsak i uke 39, etter 62 i uke 38 og 77 i uke 37, skriver FHI i ukesrapporten. Vaksinasjonsstatus var tilgjengelig for 46 nye pasienter innlagt med covid-19 som hovedårsak i uke 39.

NRK - 30 jul 21 kl. 10:14

Nedgang i antall arbeidssøkere

Ved utgangen av juli er det registrert 149.300 helt arbeidsledige eller arbeidsledige og arbeidssøkere på NAV-tiltak. Det utgjør 5,3 prosent av arbeidsstyrken.

NRK - 15 sep 21 kl. 13:41

Flere innleggelser - færre smittet

Forrige uke gikk antall meldte smittetilfeller ned etter en økning gjennom de foregående syv ukene. Det er foreløpig meldt 8.518 tilfeller av covid-19 i uke 36, som utgjør 16 prosent nedgang fra uke 35, skriver FHI i sin ukerapport.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt