NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:35

NRK - 06 mars 21 kl. 12:31

Kjøttdeig førte til evakuering

Nødetatene i Troms rykket ut til en bolig etter melding om røykutvikling. Både folk og dyr tok seg ut mens de ventet på brannvesenet. Det ble etterhvert klart at naboen hadde stekt kjøttdeig, og at stekeos hadde kommet inn i melders leilighet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Troms

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Kjøttdeig, førte, til, evakuering
NRK - 06 mars 21 kl. 12:31

Rykket ut til kjøttdeig-steking

Nødetatene i Tromsø rykket ut til en bolig etter melding om røykutvikling. Både folk og dyr tok seg ut mens de ventet på brannvesenet. Det ble etterhvert klart at naboen hadde stekt kjøttdeig, og at stekeos hadde kommet inn i melders leilighet..

NRK - 11 mars 21 kl. 18:18

Knytter utbrudd til tysk kjøttdeig

Salmonellautbruddet som har rammet flere norske fylker knyttes til storfekjøtt fra Tyskland, melder NTB. Nå trekkes kjøttdeig fra markedet..

Klartale - 17 mars 21 kl. 16:15

Trekker tilbake kjøtt

Har du biff, burger, kjøttdeig eller fileter av kjøtt i fryseren? De kan ha bakterien salmonella..

NRK - 20 mars 21 kl. 17:00

Følger opp kjøttprodusenter

Mattilsynet undersøker om flere produkter må trekkes tilbake etter salmonella-utbruddet som rammet flere norske fylke, skriver tilsynet i en pressemelding. Norgesgruppen trakk tilbake flere kjøttdeig-produkter etter funn av bakterien i forrige uke..

Dagbladet - 11 mars 21 kl. 18:24

Salmonellautbrudd: Kjøttdeig trekkes

Salmonellautbruddet knyttes til storfekjøtt fra Tyskland - produkter tilbakekalles..

NRK - 09 feb. 21 kl. 16:42

Evakuering på NTNU

Det er hørt flere smell i et bygg på NTNU Gløshaugen. Det skal være røykutvikling på stedet. Det er starta opp med evakuering.

NRK - 27 april 21 kl. 18:53

Vurderer evakuering av boliger

Politiet vurderer evakuering av boliger etter utslipp av en farlig damp ved Fagerstand på Nesodden. – Gassen medfører middels fare for miljø- og helseskader, og stor fare for brann og eventuelt eksplosjon, sier politiets operasjonsleder Tom Sandberg til NTB..

NRK - 15 feb. 21 kl. 10:25

Evakuering etter ras i Sunnfjord

Naudetatane er på plass ved Magnhildskartunnelen i Sunnfjord etter eit snøras på fylkesveg 614. Det er starta evakuering av området, seier politiet. Raset er 200 meter breitt, ifølge brannvesenet..

NRK - 28 mars 21 kl. 22:25

Evakuering i Nordkjosbotn

Politiet iverksetter evakuering av bebyggelse i Nordkjosbotn i Balsfjord, på grunn av brann i et industribygg hvor det produseres isoporkuler. Røyken er ifølge politiet ikke heldig å puste inn, derfor bes folk om å holde vinduer og dører lukket..

NRK - 04 april 21 kl. 01:53

Kjørte i motgående retning på E6

En sjåfør kjørte i motgående felt fra Vestby og nordover til Langhus. En bom som ble brukt for stenge E6 ved Nøstvet tunnelen ble kjørt ned. Bilen endte i Drøbak der den kjørte inn i en lyktestolpe.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 15 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 2 timer siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt