VG > Debatt

Sunday, 29 January, 06:16

VG - 26 nov 22 kl. 14:36

Hermstads tynne mandat

Arild Hermstad ble valgt til partileder i Miljøpartiet De Grønne med én stemmes overvekt. Det kan knapt kalles et tillitsvotum til mannen som skal lede arbeidet med å gjøre partiet relevant igjen..
Les mer på VG


Les mer om:
Hermstad, Miljøpartiet De Grønne

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Hermstads, tynne, mandat
NRK - 11 sep 22 kl. 22:43

Sverige: Kun ett mandat skiller blokkene

Foreløpige tall viser et jevnt valgresultat i Sverige. I skrivende stund skiller kun ett mandat blokkene til Magdalena Andersson og Ulf Kristersson. Etter at 40 prosent av stemmene er talt opp ligger Anderssons blokk an til å få 175 mandater i riksdagen, mens Ulf Kristerssons blokk ligger an til å få 174 mandater..

NRK - 11 sep 22 kl. 22:43

Kun ett mandat skiller blokkene

Foreløpige tall viser et svært jevnt valgresultat i Sverige. I skrivende stund skiller kun ett mandat blokkene til Magdalena Andersson og Ulf Kristersson. Etter at 44 prosent av stemmene er talt opp ligger venstresidenan til å få 175 mandater i riksdagen, mens høyresiden ligger an til å få 174 mandater..

NRK - 19 sep 22 kl. 02:42

SV vil gi Norges Bank grønt mandat

SVs Kari Elisabeth Kaski vil at Norges Bank skal bidra til den grønne omstillingen, men regjeringspartiene vil ikke endre bankens mandat. Kaski synes ikke det er nok at sentralbanken skal ta hensyn til prisvekst og økonomisk stabilitet når styrkingsrenten fastsettes, skriver Dagens Næringsliv. – Det er på høy tid å gi sentralbanken i oppdrag å jobbe for grønn omstilling av økonomien.

NRK - 12 okt 22 kl. 12:15

Enova skal gi støtte til energieffektivisering

Enova skal heretter også gi støtte til tiltak for energieffektivisering. Et flertall på Stortinget stiller seg bak Høyres forslag om å utvide foretakets mandat. I praksis betyr det at Enova, som de siste årene har hatt i sitt mandat å redusere klimagassutslipp og bidra til utvikling av ny klimateknologi, nå også får i oppgave å bidra til bedret forsyningssikkerhet gjennom flere tiltak for energieffektivisering, skriver NTB..

Klartale - 21 okt 22 kl. 11:23

Dette skjer i Storbritannia nå

I går ble det klart at Liz Truss slutter som statsminister. Hun har kun vært statsminister i 45 dager. – Jeg klarer ikke å levere det jeg lovet da jeg ble valgt.

NRK - 22 jul 22 kl. 09:09

Storker i Spania har sluttet å migrere til Afrika om vinteren

Storker i Spania drar ikke lenger sørover til afrikanske land om vinteren. Varmere klima og mat på søppelfyllinger har ført til at fuglene dropper turen. De karakteristiske fuglene er kjent for de lange beina og det spisse, tynne nebbet.

Klartale - 11 sep 22 kl. 06:00

TV-seriene du kan glede deg til

Høsten nærmer seg. Det betyr gråere, våtere og kaldere vær. Da passer det perfekt å nyte gode serier på TV.

Klartale - 23 sep 22 kl. 06:00

Nå blir det også en kamp mot kulden

– Jeg føler at vi fortsatt er langt unna en fred. Det ville være løgn om jeg sa at det kan skje raskt. Det sier Antonio Guterres om krigen i Ukraina.

E24 - 21 dec 22 kl. 17:48

Dubai-investors forsvarer: – Fremstår som en gjettelek

Mens Økokrim ber om fem års fengsel for Dubai-investoren Rolf Gunnar Hultin (73), mener forsvarerne bevisene er tynne og at saken fremstår som en «gjettelek». I dag avsluttes rettssaken i Kristiansand..

Fler nyheter fra VG

VG - 23 timer siden

Dette løser ikke regjeringens strømfloke

Regjeringen har lagt frem en ordning for å sikre nok strøm. Det er bra, men stagger ikke strømopprøret i egne kretser..

VG - Igår: 15:18

ABC-klinikken: – Det er ikke for sent å snu

Alle vet at det å legge ned ABC-klinikken et feilskritt i mange retninger. Hvorfor gjør vi det? Er det prestisje som står i veien for human handling, særlig mannlig prestisje?.

VG - I førrgår: 20:04

Morsom til å være kvinne

Kjønnet mitt er alltid med i beregningen. Enten er jeg morsom til å være kvinne, eller så er jeg ikke noe morsom fordi jeg er kvinne..

VG - I førrgår: 16:53

Et utdanningsløft for kvinnene

De som har mulighet, må strekke seg langt for å sørge for at kvinnene som ikke lenger får utdanning i Afghanistan, likevel kan få fullført sine studier. I andre land. Eller på andre måter..

VG - I førrgår: 14:06

Dette er en turistfelle

De som tar Flytoget har for god råd. Eller de slipper å betale selv..

VG - 25 jan 23 kl. 19:54

Leder: Erdogans farlige spill

Tyrkias autoritære og egenrådige president Recep Tayyip Erdogan blokkerer, enn så lenge, døren for svensk og finsk medlemskap i Nato. Slik svekker Erdogan den vestlige alliansen og sikkerheten i nord. Det er særlig alvorlig fordi det skjer i et kritisk og historisk øyeblikk for Europa..

VG - 25 jan 23 kl. 13:43

Kan ikke lederne sin ABC?

Det ser ut som staten Norge sliter med å finansiere grunnleggende helsetilbud. Jeg har et genialt forslag; kutt i lederlønningene, ikke i kvinnehelsen!.

VG - 25 jan 23 kl. 12:27

Fanget av økonomisk vold

Det er umulig å lese innlegg om samliv og personlig økonomi i ulike kvinnegrupper uten å komme over beskrivelser av økonomisk vold..

VG - 25 jan 23 kl. 09:01

Ingen kan hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen

Ideen om å gi afghanske kvinner studentvisum i Norge er for god til ikke å utvikles og vurderes videre. Universitetet i Oslo bli gjerne med..

VG - 25 jan 23 kl. 08:39

Ukraina trenger tyske stridsvogner

Russland planlegger for nye militære offensiver i Ukraina. En opptrapping i den militære støtten til Ukraina fra vestlige land er nødvendig for å stanse Vladimir Putins planer. Kampen står om Ukrainas selvstendighet og uavhengighet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com