NRK > Nyheter

Monday, 29 November, 16:30

NRK - 22 okt 21 kl. 14:26

Fryktar inkasso boom

Geir Grindland i Inkasso Partner fryktar inkasso boom etter dei høge straumrekningane den siste tida. – Det hastar å hjelpe både einslege, dei med lav inntekt og småbarnsfamiliar som ikkje har bustøtte med straumrekninga, for å unngå å lage fleire gjeldsslavar, seier han. Grindland seier det er fantastisk at 66.000 får hjelp, men at det er stadig fleire som ikkje klarar å betale straumrekninga og som dei forventa kjem til å gå til inkasso. Straumrekninga er vanlegvis noko folk prioriterer, men Grindland meiner at prisar dette nivået legger eit stort press på folk.
Les mer på NRK


Les mer om:
Grindland, Inkasso Partner

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fryktar, inkasso, boom
NRK - 11 okt 21 kl. 07:58

Fryktar villreinen kan bli utrydda

Trass i 1300 negative prøvar og at det ikkje er felt villrein med skrantesjuke under årets jakt på Hardangevidda, fryktar Villreinnemnda for Hardangerviddaområdet for villreinstamma. – Me fryktar at eit fåtal personar skal klara å overtala ein statsråd om at det er lurt å utradera stamma på Hardangervidda før ein har eit grunnlag som er godt for å forsvara eit slikt tiltak, seier leiar Endre Lægreid til NRK. Avgjerda om vidare jakt skal takast av Landbruks- og matdepartementet..

E24 - 12 okt 21 kl. 15:25

Gartneri fryktar ny klimaavgift: – Vil ha store konsekvensar for oss

Gartnerforbundet fryktar at ei ny CO₂-avgift vil gje store drivhus ei ekstrarekning på ein halv million kroner neste år..

NRK - 31 okt 21 kl. 00:43

Politiet fryktar hemnaksjonar

På ti veker er åtte unge menn skotne og drepne i Oslo. Politimeister Beate Gangsås seier til TV 2 seier at konfliktnivået mellom dei kriminelle miljøa i hovudstaden har auka og ho fryktar hemnaksjonar. Ho varslar «knallharde» tiltak mot valden..

E24 - 03 jul 21 kl. 06:00

Storeulvs nye jafs

Han er blitt Norges rikeste på shipping, fisk, rigg og inkasso – og satser nå i flybransjen. John Fredriksen (77) er igjen på raid i norsk næringsliv..

Aftenposten - 03 jul 21 kl. 08:40

Tidligere kollega om Norges rikeste: – Han har en enorm hukommelse. Han husker 40 år gamle tall.

Han er blitt Norges rikeste på shipping, fisk, rigg og inkasso – og satser nå i flybransjen..

NRK - 21 okt 21 kl. 08:18

Gammal inkassogjeld veks

Inkassogjelda som er over halvanna år gammal, auka frå 66 til 76 milliardar kroner frå 2019 til 2020, melder P4. Sidan 2018 har den gamle inkassogjelda auka med 20 milliardar kroner. Nordmenn skuldar i alt 114 milliardar kroner i inkasso, ifølge Finanstilsynet..

Dagbladet - 08 jul 21 kl. 17:17

Smitte-boom: Tar fest-grep

Smitten øker kraftig i Spania. Nå tar flere regioner grep mot fest-smitten..

E24 - 09 aug 21 kl. 06:35

Opplever turist-boom: – Det ble fullbooket rimelig fort

De Historiske-hotellene kan skilte med 26 prosent flere bookinger i sommer. – Man blir sliten, det er tross alt fullt hver dag, sier servitør Inge Solmo..

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 06:35

Opplever turist-boom: – Det ble fullbooket rimelig fort

De Historiske-hotellene kan skilte med 26 prosent flere bookinger i sommer..

E24 - 21 aug 21 kl. 07:39

Boom for sport med godt smittevern

Nordmenn strømmer til golfbanen. Stadig flere unge kommer til..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt