E24 > Økonomi

Friday, 02 December, 07:42

E24 - 01 nov 21 kl. 17:30

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal, melder Romerikes Blad

Saken oppdateres..
Les mer på E24


Les mer om:
Nittedal, Romerikes Blad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Økokrim, anker, frifinnelsenav den , tidligere, ordførereni , Nittedal, melder Romerikes Blad
NRK - 11 jul 22 kl. 11:46

Økokrim anker ikke frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører

Det skriver Romerikes Blad. Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, ble i Eidsivating lagmannsrett nylig frifunnet for grov korrupsjon. – Påtalemyndigheten har gjort en grundig vurdering av dommen og har kommet til at den ikke vil bli anket, uttaler førstestatsadvokat Trude Stanghelle i en pressemelding.

Klartale - 16 nov 22 kl. 12:02

John Carew dømt til fengsel for skattesvik

Økokrim mener Carew har betalt 5,4 millioner kroner for lite i skatt. Dette skal ha skjedd i en periode på seks år. Da bodde han formelt sett i Storbritannia.

NRK - 01 nov 21 kl. 17:26

Økokrim anker ordfører-frifinnelse

Økokrim anker frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), skriver Romerikes Blad. Ankefristen går ut tirsdag.Thorkildsen sier til avisa at hun er sønderknust.

E24 - 01 nov 21 kl. 17:30

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal

Korrupsjonssaken mot Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) går videre i rettssystemet. Mandag ble det kjent at Økokrim anker over bevisdømmelsen..

NRK - 04 jul 22 kl. 09:35

Thorkildsen frifunnet for grov korrupsjon

Nittedals tidligere ordfører, Hilde Thorkildsen, er i Eidsivating lagmannsrett frifunnet for grov korrupsjon, melder Romerikes Blad. Thorkildsen har vært tiltalt i forbindelse med en utbyggingssak i kommunen. Hun har vært suspendert fra stillingen som ordfører, men har ikke gjort seg opp en mening om hun vil tilbake til jobben.

NRK - 26 okt 21 kl. 12:16

Anker egen påstand om frifinnelse

Statsadvokaten i Oslo har valgt å anke dommen, etter at en 52 år gammel mann ble frikjent for å ha kidnappet sin egen datter fra moren på Kypros. Dette til tross for at aktor i saken, politiadvokat Håvard Tafjord, selv la ned påstand om å frinnene mannen etter å ha konferert med statsadvokat Jeanette Westlund Hegna, skriver TV 2. – Vi anker fordi vi mener at dommens premisser og dommens slutning er feil.

Aftenposten - 01 nov 21 kl. 18:00

Økokrim anker frifinnelsen av den tidligere ordføreren i Nittedal

Korrupsjonssaken mot Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap) går videre i rettssystemet..

NRK - 20 okt 22 kl. 07:32

Påtalemyndigheten anker frifinnelsen av Sepp Blatter og Michel Platini

Påtalemyndigheten i Sveits anker dommen fra juli i år der fotballtoppene Sepp Blatter og Michel Platini ble frikjent for korrupsjon, melder AFP. Tidligere Fifa-president Sepp Blatter og Michel Platini ble i november i fjor tiltalt for bedrageri og rettssaken ble gjennomført i juni. Påtalemyndigheten hadde lagt ned påstand om 20 måneders betinget fengsel, i tillegg til bøter.

NRK - 23 mar 22 kl. 10:23

Økokrim advarer mot svindlere

Økokrim har avdekket en ny type bedrageri. De advarer nå om at svindlere ringer fra Økokrims telefonnummer, oppgir Økokrims adresse og presenterer seg med tjenestenummer. De oppgir personnummer på den de snakker med, og forklarer at vedkommende har trykket på en lenke og at noen har misbrukt navnet for å skaffe seg lån.

NRK - 29 mar 22 kl. 15:23

Økokrim advarer om hvitvasking

Det er høy risiko for sanksjonsbrudd og hvitvasking knyttet til krigen i Ukraina, advarer Økokrim. De ber folk være oppmerksomme på mistenkelige forhold. Enheten for finansiell etterretning (EFE) i Økokrim minner om forpliktelsene i hvitvaskingsloven, som innebærer krav om selvstendige vurderinger og rapportering av mistenkelige forhold.

Fler nyheter fra E24

E24 - 10 minutter siden

Dette skjer i dag: Hvor mange går arbeidsledig, og hva skjer med Kanye?

Fredag! Straks er det lov å gjemme seg i sofaen og binge julefilmer, men først må vi bidra med ukens aller siste krafttak..

E24 - 30 minutter siden

Aker BP klar for å levere Noaka-plan

Styret i Aker BP har godkjent at selskapet vil stemme for å levere utbyggingsplaner for en rekke prosjekter, inkludert Noaka i Nordsjøen. Totalt venter selskapet å hente ut ressurser på 730 millioner fat oljeekvivalenter..

E24 - 1 time siden

Equinor vil maksimere oljeleveranser i tiden fremover

Letesjefen i Equinor beroliger bekymrede oljetilhengere. – Vi vil maksimere leveransene av olje og gass, sier han..

E24 - 1 time siden

Børsfall etter folkefest i Japan

Etter sterk vekst i flere dager, faller Asia-børsene fredag. På Tokyo-børsen er ikke VM-avansement og en sterk vekst for kringkastingsaksjer nok til å heve indeksen..

E24 - 16 timer siden

Blandet på en rolig handelsdag

Etter gårsdagens rally endte de amerikanske børsene en rolig dag blandet..

E24 - 10 timer siden

Tror boligprisene skal falle videre: – Kan se for oss bratt nedgang frem mot jul

Økonomer venter nedgang i boligprisene de neste månedene og sier det ikke er utenkelig med minustegn foran prisutviklingen i 2023..

E24 - 16 timer siden

Blandet på Wall Street

Etter gårsdagens rally er de amerikanske børsene nå mer rolig..

E24 - 11 timer siden

Storebrand ekskluderer fire gruveselskaper: – Vi ser en skremmende utvikling

Norges største kapitalforvalter vil ikke lenger investere i selskaper som dumper gruveavfall i sjø eller selskaper som vil utvinne mineraler på havbunnen. De vil også følge nøyere med på oljeselskaper som operer i Arktis..

E24 - 11 timer siden

Norske verft klarer ikke å konkurrere. Dette fartøyet skal bygges i utlandet.

Verftene sliter med å fylle ordreboken, men ingen norske verft var interessert i å bygge verdens første frakteskip på hydrogen. Verft i tre andre land kjemper nå om jobben..

E24 - 13 timer siden

En kjærlighetsløs affære

Et pessimistisk og grettent tja til EU..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com