NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 09:04

NRK - 15 jul 21 kl. 16:24

Åpner for testing uten dokumenter

Reisende som mangler koronasertifikat, får nå muligheten til å hurtigteste seg før de skal ut å reise med Fjord Line fra Kristiansand. – Vi har valgt å opprette en midlertidig teststasjon i tilknytning til terminalen i Kristiansand. Vårt mål er å hjelpe våre passasjerer med å få en mest mulig sømløs reise, sier konsernsjef i Fjord Line, Brian Thirsted Hansen, i en pressemelding..
Les mer på NRK


Les mer om:
Fjord Line, Kristiansand, Thirsted Hansen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, testing, uten, dokumenter
NRK - 09 aug 21 kl. 16:06

Driller skoler før grønn skolestart

I et brev sendt til norske kommuner mandag, redegjør Helsedirektoratet for hvilke regler de anbefaler til skolestart og hvordan et testregime skal gjennomføres. – Ved skolestart anbefales det at skoler og barnehager åpner på grønt nivå, men kommunene må selv vurdere egen smittesituasjon ved utbrudd om dette er forsvarlig, heter det i brevet. Direktoratet ber skolene opprettholde god håndhygiene og unngå håndhilsning og klemming.

NRK - 03 feb 24 kl. 20:04

Minst 16.700 husstander har vært uten strøm lørdag – flere mister strømmen over natta

Minst 16.747 husstander har vært uten strøm lørdag. Det viser tall NRK har hentet inn fra ulike strømleverandører i løpet av dagen.

NRK - 20 apr 21 kl. 19:28

Kan bli testing av yrkessjåfører

Ulovlige passasjerer sitter på med lastebiler inn i landet, for å unngå innreiseforbud og karantene. Det bekrefter politiet, men de har ikke informasjon om at dette er omfattende. Ikke alle vogntog blir kontrollert på grensa for ekstra passasjerer, men det tas stikkprøver De som eventuelt er om bord, i tillegg til sjåføren, slipper også å teste seg for covid-19, fordi yrkessjåfører er unntatt for testing.

NRK - 23 apr 21 kl. 12:59

Blir ikke testing av yrkessjåfører

Regjeringen viderefører fritaket fra koronatesting for yrkessjåfører på grensa. – For å opprettholde vareberedskapen har det vært gitt unntak for testing ved grensen for yrkessjåfører. Det viderefører vi etter råd fra Helsedirektoratet, sier helseminister Bent Høie.

NRK - 18 jun 21 kl. 13:18

Vaksinerte slipper testing

Regjeringen endrer reglene som dreier seg om testing på grensen, slik at de med godkjente koronasertivikater slipper testing på grensen. Dette vil lette reisekøen, håper Melby..

Klartale - 06 dec 22 kl. 11:05

Dette er rådene mot korona-viruset nå

– Hold deg hjemme hvis du får nye luftveis-symptomer og føler deg syk. Du kan gå tilbake på skole eller jobb når du føler det bedre. Selv om symptomene ikke har gått helt over.

NRK - 30 mar 21 kl. 01:14

Cuba tester egne koronavaksiner

Cuba har startet testing på tusener av helsearbeidere av to egenproduserte vaksiner mot koronaviruset. I forrige uke startet vaksineringen av 150.000 helsearbeidere med Soberana 2-vaksinen som ennå er i tredje fase av klinisk testing..

NRK - 29 apr 21 kl. 09:40

Stenger verft på grunn av smitte

En leverandør som har vært på jobboppdrag ved Vard Brattvaag fikk i går ettermiddag påvist koronasmitte. Verftet iverksatte umiddelbart intern testing, og seks arbeidere testet i går kveld positivt på hurtigtester. Ledelsen har på eget initiativ, men i samråd med lokale smittevernmyndigheter og FHI, besluttet å midlertidig stenge verftet for å gjøre systematisk testing og hindre smittespredning.

NRK - 05 maj 21 kl. 13:18

Vurderer testing ved arrangement

Regjeringen vurderer bruk av koronasertifikater og testing ved inngangen til større utendørsarrangementer i sommer, opplyser kulturminister Abid Raja. – Vi må utrede mer hvordan vi praktisk og juridisk skal få det til, sier Raja..

Aftenposten - 09 maj 21 kl. 18:00

Debatten rundt jevnlig testing har vært preget av flere misforståelser. Vi ønsker å klargjøre.

Dessverre har debatten rundt jevnlig testing vært preget av flere misforståelser som vi ønsker å klargjøre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Stadig vanskeligere boligmarked for single førstegangskjøpere

For åttende året på rad er Oslo kommunen det er vanskeligst å komme seg inn på boligmarkedet i, viser Førstehjemindeksen til Norske Boligbyggelags Landsforbund (NBBL). I 2023 hadde single førstegangskjøpere i Norge i gjennomsnitt råd til 14,2 prosent av boligene – i Oslo kun 3,1 prosent, viser tallene..

NRK - 1 time siden

E18 åpnet igjen etter elbilbrann

Nødetatene har rykket ut til brann i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning var en periode sperret. Veien er nå åpnet igjen, men politiet dirigerer trafikken forbi.

NRK - 1 time siden

E18 sperret – brann i elbil

Det brenner i en elbil på E18 i Sandefjord ved avkjøring Tassebekk. Veien i sydgående retning er sperret, skriver Sør-Øst politidistrikt på X. To personer var inne i bilen, men ingen skal ha inhalert røyk.

NRK - 1 time siden

YouTube krever merking av KI-innhold

De som publiserer på YouTube fremover, må huke av om innholdet er manipulert eller endret for å tydeliggjøre hva som er skapt ved hjelp av kunstig intelligens. – Seerne får stadig mer behov for åpenhet om hvorvidt det de ser på, er manipulert eller syntetisk, skriver selskapet på sin blogg. Den nye merkingen vil gjelde videoer hvor det kan være tvil om det man ser virkelig er ekte, for eksempel såkalt deepfake, hvor en kjent person sier noe vedkommende aldri har sagt.

NRK - 1 time siden

Blinken: Akutt matusikkerhet i Gaza

USAs utenriksminister Antony Blinken sier at Gazas befolkning lider under alvorlige nivåer av det han kaller akutt matusikkerhet. Blinken skal denne uken reise til Saudi-Arabia og Egypt for å diskutere våpenhvile og nødhjelp for Gazastripen. Ifølge FN opplever halvparten av befolkningen i Gaza nå matusikkerhet, og om ikke nødhjelp slipper inn vil det om kort tid resultere i hungersnød..

NRK - 2 timer siden

Funnet miljøgifter – stenger populær øy i Oslofjorden

Deler av den populære badeøya Gressholmen blir stengt for publikum fordi det kan være helseskadelig å oppholde seg der. Årsaken er forurensning fra en gammel skytebane på øya i Indre Oslofjord, skriver Aftenposten. Oslo kommune ber folk unngå å spise bær, sopp, fisk, skjell og skalldyr fra Gressholmen og Rambergøya.

NRK - 3 timer siden

Kontroll på brannar

Både i Aureosen i Hustadvika og i Breivika i Ålesund har brannvesenet kontroll på to brannar i bustadhus. I Aureosen ryk det litt frå taket framleis, men ettersløkking har starta. Også i Breivika er brannen slått ned.

NRK - 1 time siden

Folk lever lengst i Akershus

FHIs folkehelseprofil viser at folk er sunnest i Akershus. De lever lenger og er friske lenger. De som sliter mest med helsa bor i Østfold og Finnmark.

NRK - 2 timer siden

Vil ha fleire lovar på nynorsk

Både Noregs Mållag og Juristmållaget meiner altfor få av norske lover er på nynorsk, skriv Bladet Tysnes. Berre 14 prosent av norske lover er på nynorsk, resten er på bokmål. Dei viser mellom anna til at både arvelova og trussamfunnslova tidlegare var på nynorsk, men når desse lovane vart reviderte i 2019 og 2020, vart begge på bokmål..

NRK - 3 timer siden

VG: 5000 leger usikre på framtida i yrket

Nesten 5000 leger svarer i en spørreundersøkelse at de ikke er sikre på om de er i yrket om to år, skriver VG. Det er nesten halvparten av de som svarte i medlemsundersøkelsen til Legeforeningen Legene beskriver blant annet en arbeidshverdag preget av stress og med liten mulighet til å styre tiden selv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com