Haugesund

Thursday, 09 February, 01:08

Nyheter om haugesund

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 31 jan 23 kl. 17:16

FK haugesund dropper hvit shorts

FK haugesund bytter permanent tilbake til blå shorts, melder klubben på sine nettsider. – For det første er det FK haugesunds originalfarge, slik vedtektene tilsier at vi skal stille på hjemmebane, sier daglig leder Martin Fauskanger i FKH. Sist uke gjorde Bryne det kjent at også de bytter shortsfarge fra hvit til rød.

Aftenposten - 04 feb 23 kl. 13:39

Gutt alvorlig skadet i ulykke på gokartbane i haugesund

En gutt fremstår som alvorlig skadet etter en ulykke på en gokartbane i haugesund..

NRK - 04 feb 23 kl. 12:51

Mindreårig alvorleg skadd i ulykke på gokart-bane i haugesund

Ein mindreårig person framstår som alvorleg skadd etter ei trafikkylukke på ein gokart-bane i haugesund, melder politiet i Sør-Vest. Den skadde er frakta til sjukehus. Politiet blir på staden for å finna ut kva som har skjedd..

NRK - 04 feb 23 kl. 12:51

Mindreårig gut alvorleg skadd i ulykke på gokart-bane i haugesund

Ein mindreårig gut framstår som alvorleg skadd etter ei ulykke på ein gokart-bane i haugesund, melder politiet i Sør-Vest. Politiet kjenner ikkje skadeomfanget, men den skadde er frakta til sjukehus. Guten skal vera medviten, opplyser politiet.

NRK - 04 feb 23 kl. 12:51

Mindreårig gut til sjukehus etter gokart-ulykke i haugesund

Ein mindreårig gut framstod alvorleg skadd etter ei ulykke på ein gokart-bane i haugesund, melde politiet i Sør-Vest laurdag ettermiddag. Berre ein person er involvert, opplyser politiet. Då politiet kom på staden var guten køyrd avgårde til sjukehuset, fortel innsatsleiar Hennig Vik.

NRK - 03 feb 23 kl. 13:19

Dømt for drap i haugesund

Britisk statsborger dømt til tvungent psykisk helsevern for drap i haugesund 1. januar 2022.

NRK - 23 jan 23 kl. 17:43

Wichne til FK haugesund

Tidligere Viking-keeper Amund Wichne er klar for FK haugesund. Det skriver Lindesnes Avis. Keeperen spilte sist for Jerv, men har etter 2022-sesongen vært klubbløs..

NRK - 17 jan 23 kl. 07:53

Fly omdirigert til Stavanger

SAS sin avgang, SK305, fra haugesund til Oslo måtte rutes om og lande i Stavanger. Etter avgang fra haugesund lufthavn fikk ikke flyet opp landingshjulene. – Flyet sirklet en stund over flyplassen, som er prosedyren, men da hjulene ikke gikk opp, så bestemte de seg for å fly til Stavanger.

NRK - 16 dec 22 kl. 09:13

Mann siktet for brann i haugesund

– En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter brannen i et rekkehus i haugesund i natt. Han er siktet for fremkalling av fare for allmennheten, den såkalte brannparagrafen, sier Kjetil Solhaug, jourhavende jurist ved felles straffesaksinntak i Sør-Vest politidistrikt. Nødetatene fikk i natt klokken 02.

NRK - 16 dec 22 kl. 09:13

Mann i 20-årene siktet for brann i haugesund

– En mann i 20-årene er pågrepet og siktet etter brannen i et rekkehus i haugesund i natt. Han er siktet for fremkalling av fare for allmennheten, den såkalte brannparagrafen. Det sier Kjetil Solhaug, jourhavende jurist ved felles straffesaksinntak i Sør-Vest politidistrikt i en pressemelding.

NRK - 12 jan 23 kl. 14:35

Syklende jente påkjørt i haugesund - bilfører stakk av

En jente som syklet ble påkjørt i Ryfylkegata i haugesund. – Bilen som var involvert i ulykken har kjørt fra stedet, skriver politiet på Twitter. Jenta vil bli sjekket av helse, skriver de videre..

NRK - 12 jan 23 kl. 14:35

Syklende kvinne påkjørt i haugesund - bilfører stakk av

En kvinne som syklet ble påkjørt i Ryfylkegata i haugesund. Kvinnen er i slutten av tenårene. – Bilen som var involvert i ulykken har kjørt fra stedet, skriver politiet på Twitter.

VG - I førrgår: 16:50

Forsvarer om Tengs-dommen: – Knusende for ham

haugesund TINGHUS (VG) Johny Vassbakk ble dømt for drapet på Birgitte Tengs i 1995, men foreldrene hennes er forberedt på en ny runde i retten..

Aftenposten - I førrgår: 08:41

Dommerne har bestemt seg: Blir 52-åringen dømt for drapet på Birgitte Tengs?

haugesund TINGHUS (Aftenposten): I formiddag faller dommen mot mannen som er tiltalt for å ha drept 17 år gamle Birgitte….

Aftenposten - I førrgår: 08:41

52 år gammel mann dømt for drapet på Birgitte Tengs i 1995

haugesund TINGHUS (Aftenposten): Dommerne mener det er bevist at mannen (52) drepte 17 år gamle Birgitte Tengs i mai….

Aftenposten - I førrgår: 08:41

Gikk i bakken da han fikk dommen: – Han er veldig, veldig skuffet, sier forsvarer.

haugesund TINGHUS (Aftenposten): Dommerne mener det uten tvil er bevist at mannen (52) drepte 17 år gamle Birgitte Tengs….

Aftenposten - 04 feb 23 kl. 13:39

Gutt til sykehus etter ulykke på gokartbane

En gutt ble sendt til sykehus etter en ulykke på en gokartbane i haugesund..

Klartale - 03 feb 23 kl. 16:30

Disse skal kjempe om å representere Norge

Det er finale i Melodi Grand Prix (MGP) lørdag. Etter tre delfinaler, skal ni artister kjempe om å vinne. Vinneren får være med i den internasjonale finalen Eurovision.

NRK - 03 feb 23 kl. 10:01

Tengs: Ankesaken i Stavanger tinghus

Gulating lagmannsrett har bestemt at en eventuell ankesak mot mannen som er tiltalt for drapet på Birgitte Tengs, skal gå i Stavanger tinghus fra mandag 4. september 2023. Det er satt av 12 uker til rettssaken.

NRK - 02 dec 22 kl. 15:34

Brann i flermannsbolig i haugesund

Det er full overtenning i flere leiligheter i flermannsbolig i området Rektor Steens gate og Bjørgvingata i haugesund. Nødetatene er på stedet, og brannmannskap fra haugesund har rykket ut. Totalt skal det være fire boenheter som er berørt av brannen.

NRK - 26 jan 23 kl. 11:20

Vil ha tvungent psykisk helsevern for nyttårsdrapet

Aktoratet ber om tvungent psykisk helsevern for den 21 år gamle britiske statsborgeren som er tiltalt for å ha drept 28 år gamle Kjetil André Østhus fra Torvastad, skriver haugesunds Avis. Det var natt til første nyttårsdag i fjor at Kjetil André Østhus ble stukket med kniv utenfor Presthaug-blokkene i haugesund. Han døde kort tid etter av skadene..

NRK - 25 dec 22 kl. 12:40

Røykutvikling i haugesund

Politiet melder om røykutvikling fra en enebolig på Svehaug i haugesund rundt 12:30 på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet. En forbipasserende ringte 110 og sa at vedkommende hadde slukket en brann på utsiden av den samme boligen..

NRK - 25 dec 22 kl. 04:03

Mann skadd i garasjebrann i haugesund

En mann er fraktet til sykehus i haugesund etter at det begynte å brenne i en garasje på Kattenakk. Mannens har fått brannskader, og hans tilstand er uavklart, Brannårsaken er usikker, men den kan ha oppstått på bakgrunn av privat arbeid som pågått i garasjen, opplyser politiet i Rogaland..

VG - 23 dec 22 kl. 11:13

Britisk mann tiltalt for nyttårsdrapet i haugesund

En britisk statsborger i 20-årene er tiltalt for drapet i haugesund natt til 1. nyttårsdag i år..

NRK - 16 jan 23 kl. 10:09

Erklærte seg ikke skyldig

Den 21 år gamle engelskmannen som er tiltalt for drapet på Kjetil André Østhus i haugesund natt til første nyttårsdag 2022, erklærte seg ikke skyldig da rettssaken mot ham startet i Haugaland og Sunnhordland tingrett i formiddag. Det er satt av sju dager til rettssaken..

NRK - 16 dec 22 kl. 02:26

Brann ved omsorgsbolig i haugesund slukket

Nødetatene har rykket ut etter melding om en brann i en omsorgsbolig i haugesund, melder politiet Sør-Vest på Twitter natt til fredag. Så langt har ni personer blitt evakuert, ingen av dem har hatt behov for helsehjelp. Brannvesenet meldte da de kom frem til stedet at det var en kraftig brann.

NRK - 12 jan 23 kl. 13:49

Gul beredskap i Helse Fonna

Helse Fonna hever beredskapen. Pågangen av pasienter er nå så stor at det er vanskelig å finne plass til alle, skriver helseforetaket i en pressemelding. Beredskapen heves derfor fra grønn til gul.

NRK - 10 dec 22 kl. 21:10

Politiet får kritikk for halsgrep

Politiet i haugesund får kritikk for å ha brukt et spesielt halsgrep, kalt kyllinggrep, i en dom fra Haugaland og Sunnhordland tingrett. Det skriver haugesunds Avis. Natt til 1.

NRK - 09 dec 22 kl. 14:21

Drapet på Birgitte Tengs: Fetteren vil forklare seg

Det har lenge vært usikkert om fetteren til Birgitte Tengs ville stille fysisk og forklare seg i retten i haugesund. Nå bekrefter advokat Brynjar Meling at fetteren vil komme til vitneboksen i haugesund tinghus kommende onsdag formiddag, melder Aftenposten..

NRK - 03 jan 23 kl. 13:40

Helse Fonna øker beredskapen

Helse Fonna er i grønn beredskap. Kombinasjonen av høyt sykefravær, mange pasienter med smitte og stort overbelegg er hovedårsakene. Det har vært flere uker med en utfordrende driftssituasjon på haugesund sjukehus.

NRK - 01 jan 23 kl. 11:21

Kvinne døde etter fall fra 2. etasje

Klokken 09.40 søndag ble politiet kontaktet etter at en kvinne i begynnelsen av 80-årene var blitt funnet med skader utenfor sin egen bolig. Kvinnen ble fraktet til haugesund sykehus for behandling.

NRK - 01 jan 23 kl. 05:34

Mann pågrepet – Skal ha bitt av deler av øret til en annen mann

En mann er pågrepet etter at han skal ha bitt av deler av øret til en annen mann. Hendelsen skjedde på et utested i haugesund natt til søndag. Begge de involverte er menn i 20-årene.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

NRK - 25 dec 22 kl. 04:54

Brann i enebolig på Karmøy

Rett før klokka 4 fikk brannvesenet i haugesund melding om brann i en enebolig på Spanne på Karmøy. Brannen er nå slukket. Begge beboerne i huset kom seg ut og blir sjekket for røyk, opplyser politiet..

Aftenposten - 29 okt 22 kl. 19:55

Selvik sto som en vegg da haugesund slo Strømsgodset

(Strømsgodset – haugesund 1–2) haugesund hadde en matchvinner i hver ende i en sjeldent sjansefull kamp: Egil Selvik….

VG - 29 okt 22 kl. 19:55

Selvik sto som en vegg da haugesund slo Strømsgodset

(Strømsgodset – haugesund 1–2) haugesund hadde en matchvinner i hver ende i en sjeldent sjansefull kamp: Egil Selvik (25) var nærmest ustoppelig bakerst, mens Bilal Nije (24) avgjorde med en lekker stuss..

VG - 29 okt 22 kl. 19:55

Selvik sto som en vegg da haugesund slo Strømsgodset: – Kaotisk til tider

(Strømsgodset – haugesund 1–2) haugesund hadde en matchvinner i hver ende i en sjeldent sjansefull kamp: Egil Selvik (25) var nærmest ustoppelig bakerst, mens Bilal Nije (24) avgjorde med en lekker stuss..

NRK - 26 nov 22 kl. 03:27

Fotgjenger påkjørt i haugesund

En fotgjenger skal være påkjørt av en bil i haugesund ved 03.00-tiden natt til lørdag. Fotgjenger klager på smerter i en fot.

NRK - 23 dec 22 kl. 11:01

Påstand om tvungen psykisk helsevern for drap i haugesund

En britisk mann i 20-årene er tiltalt for drapet på Kjetil André Østhus natt til 1. januar i år. Etter det NRK erfarer vil statsadvokaten legge ned påstand om tvungen psykisk helsevern..

NRK - 20 dec 22 kl. 08:39

Stor pågang på legevaktene

Legevaktene i Sandnes, Stavanger og haugesund opplever stor pågang. Det er mye RS-virus, covid-19 og flere forkjølelsesvirus i omløp som at pågangen er stor. Legevaktene oppfordrer folk om å tenke seg om før de kontakter legevakten fordi stor pågang gjør det vanskelig å komme igjennom på telefon for de som trenger hjelp.

NRK - 20 dec 22 kl. 08:17

Sluttprosedyrar i Tengs-rettssaka

Tysdag og onsdag legg aktor og forsvarar fram sine sluttprosedyrar i Tengs-rettssaka. Ein mann i 50-åra er tiltalt for drapet på Birgitte Tengs i 1995. Rettssaka går i Tingretten i haugesund.

VG - 16 dec 22 kl. 06:25

Fredag 16. desember: Dette skjedde i natt

En person er pågrepet etter en brann i et rekkehus med omsorgsboliger i haugesund..

VG - 16 dec 22 kl. 04:01

Pågrepet etter brann i omsorgsbolig

Flere ble evakuert etter en brann i et rekkehus i haugesund. En person er pågrepet..

NRK - 16 dec 22 kl. 02:26

Brann ved omsorgsbolig i haugesund – evakuering pågår

Nødetatene har rykket ut etter melding om en brann fra en omsorgsbolig. Evakuering pågår, melder politiet Sør-Vest på Twitter natt til fredag. Det skal være synlig flammer på stedet..

VG - 14 dec 22 kl. 09:17

Fetteren tilbake i retten etter 24 år

haugesund (VG) Foran et samlet pressekorps og Birgitte Tengs sine foreldre inntok mannen som kun blir omtalt som fetteren, vitneboksen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com