Ytterligere

Mandag, 17 Mai, 06:42

Nyheter om Ytterligere

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 timer siden

Søreide krever deeskalering

I sitt innlegg i FNs sikkerhetsråd søndag krever utenriksminister Ine Eriksen Søreide umiddelbar de-eskalering i krigen mellom Israel og grupper på Gazastripen. – Norge er dypt bekymret for utviklingen, inkludert risikoen for Ytterligere opptrapping, sa Søreide. Hun fordømte Hamas' angrep på sivilbefolkningen i Israel og ba samtidig Israel være tilbakeholden i sin respons for å beskytte sivile i tråd med folkeretten..

NRK - Igår: 22:12

Maskerte menn tok seg inn i bolig

Flere maskerte menn skal ha tatt seg inn i en bolig i Hokksund, skriver politiet på Twitter. Personen som meldte inn hendelsen skal være noe skadet av kniv, men politiet skriver videre at skadeomfanget er ukjent. Personen får behandling av ambulansepersonell.

NRK - I førrgår: 01:58

FN ber om umiddelbar våpenhvile

FNs generalsekretær António Guterres ber om umiddelbar våpenhvile mellom Israel og palestinerne og sier han frykter konsekvensene av fortsatte kamper. – Kampene kan potensielt føre til en ukontrollerbar sikkerhets- og humanitær krise og føre til Ytterligere ekstremisme, ikke bare på det okkuperte palestinske området og i Israel, men i regionen som helhet, sier Guterres videre. Guterres sier også at FN aktivt forsøker å mekle fram en våpenhvile.

VG - I førrgår: 07:55

Det blir mer «Pørni»

Viaplay har bestilt Ytterligere to sesonger av suksessen.

VG - 13 mai 21 kl. 04:20

Nye rakettangrep: Bombet viktige Hamas-bygg

Høye smell, luftvernsirener og livredde borgere på begge sider. Konflikten mellom Israel og militante grupper i Gaza eskalerer Ytterligere med kraftige rakettangrep natt til torsdag..

NRK - 12 mai 21 kl. 15:43

Smitten sprer seg i Risør

Risør varsler at det kan bli aktuelt å innføre forsterkede smitteverntiltak i kommunen, etter at tre nye personer det siste døgnet er smittet av koronavirus. De tilhører ulike familier, og kommunen opplyser at faren er stor for Ytterligere spredning..

VG - 12 mai 21 kl. 12:49

Retten om Kjærviks sønn: Sannsynligvis skyldevne i gjerningsøyeblikket

Den drapssiktede sønnen til advokaten Tor Kjærvik er varetektsfengslet i Ytterligere fire uker, har Oslo tingrett bestemt..

NRK - 12 mai 21 kl. 08:18

1000 raketter skutt mot Israel

Ifølge den israelske hæren har over 1000 raketter blitt avfyrt fra Gaza mot Israel siden mandag, melder AFP. Hærens talsmann Jonathan Conricus sier at 850 raketter avfyrt av diverse væpnede grupper på Gazastripen har landet i Israel eller er blitt avskåret av israelsk luftvern. Ytterligere 200 falt ned i Gaza..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:54

Passert 2 millioner vaksinedoser

Over 2 millioner doser med koronavaksine er nå satt i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet (FHI). 27. desember 2020 ble første koronavaksine satt i Norge, og natt til onsdag var det oppdaterte tallet på satte doser 2.

NRK - 12 mai 21 kl. 03:08

Hamas: Over 200 raketter mot Israel

Hamas meldte natt til onsdag at over 200 raketter var blitt avfyrt mot mål i Israel som svar på et angrep mot Gaza. Meldinger om angrep, luftvernsirener og evakuering av sivile til tilfluktsrom flere steder i Israel preget natt til onsdag. Hamas gikk ut med melding om at de hadde skutt over 200 raketter mot mål inne i Israel som svar på angrep mot Gaza.

Dagbladet - 12 mai 21 kl. 00:45

- Hele huset ristet

Tirsdag eskalerte konflikten på begge sider av Gazastripen Ytterligere, med omfattende luftangrep, trusler og Ytterligere døde og sårede..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:07

44 døde med korona i Sverige

Ytterligere 44 dødsfall har blitt rapportert inn i Sverige siden fredag, viser tall fra Folkhälsomyndigheten. Totalt har 14.217 personer med covid-19 dødd i Sverige, melder SVT.

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 06:49

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i koronastøtte

Regjeringen bevilger Ytterligere 7,3 milliarder kroner til koronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

VG - 11 mai 21 kl. 06:40

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i coronastøtte

Regjeringen bevilger Ytterligere 7,3 milliarder kroner til coronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

E24 - 11 mai 21 kl. 06:39

Kommunene får 7,3 milliarder kroner mer i Coronastøtte

Regjeringen bevilger Ytterligere 7,3 milliarder kroner til coronahåndtering i kommunesektoren i årets budsjett..

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 12:54

Regjeringens første store valgløfte

I revidert nasjonalbudsjett blir det blant annet 300 flere varig tilrettelagte arbeidsplasser. Nå lover de tre regjeringspartiene Ytterligere satsing på dette, dersom de får fortsette i regjering..

NRK - 10 mai 21 kl. 11:05

Kan få strengere tiltak

De siste dagene har det blitt registrert rekordmange koronatilfeller i Grenland-distriktet. Nå kan det bli aktuelt å innføre tiltaksnivå 5A i området. Tiltaksnivå A er det strengeste tiltaksnivået i landet.

NRK - 10 mai 21 kl. 07:22

115 russ koronasmittet

I løpet av helgen har Ytterligere 31 russ testet positivt for covid-19 i smitteutbruddet etter russefeiringer sist helg. Ti nærkontakter har også fått påvist koronasmitte. Dermed er 115 russ blitt koronasmittet, og 16 nærkontakter av russ..

NRK - 10 mai 21 kl. 06:52

Flere tilrettelagte arbiedsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås Ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

NRK - 10 mai 21 kl. 06:52

Flere tilrettelagte arbeidsplasser

I revidert nasjonalbudsjett foreslås Ytterligere 300 varig tilrettelagte arbeidsplasser (VTA). Samtidig går regjeringspartiene til valg med løfte om flere. Ifølge Dagbladet er dette det første felles valgløftet fra Høyre, KrF og Venstre.

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 17:34

«Mørkets fyrste» fikk rett: - Katastrofalt

«Den røde muren» ble revet i stykker i 2019, og ble Ytterligere rasert denne uka. For å unnslippe «skyggenes dal», er Labour-lederen selv nødt til å tvinge seg ut av skyggen, ifølge norsk ekspert..

Dagbladet - 08 mai 21 kl. 15:53

Kvinneopprør i Frp

Sylvi Listhaug var foreslått som eneste kvinne i Frp's sentralstyre. Da reiste Frp-folket seg. Nå blir det kampvoteringer og Ytterligere tre kvinner kjemper en plass i Frp-ledelsen..

NRK - 07 mai 21 kl. 19:42

Ni utbryterklubber får kjempebøter

Det europeiske fotballforbundet (Uefa) har bestemt at ni av de tolv klubbene som ville bryte ut og danne en superliga slipper unna med en bot, melder NTB. Det er imidlertid ikke snakk om småpenger. Hver av klubbene må betale 15 millioner euro, altså nærmere 150 millioner kroner, som skal gå til gressrotfotballen i Europa.

E24 - 05 mai 21 kl. 13:07

Erna Solberg: Tror på mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om Ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden. Snart håper regjeringen også på å ha et sertifikat klart for de som er vaksinert..

VG - 05 mai 21 kl. 13:05

Erna Solberg: Tror på mer åpning mot slutten av mai

Det såkalte R-tallet i Norge ligger nå på 0,7. Det gir statsministeren håp om Ytterligere lettelser i coronatiltakene mot slutten av denne måneden..

Dagbladet - 05 mai 21 kl. 12:28

- 17. mai blir annerledes

Oslo tar et nytt steg i gjenåpningen - men det blir ingen Ytterligere 17. mai-lettelser..

Aftenposten - 04 mai 21 kl. 08:14

Danskene våknet opp til gladnyhet om Ytterligere gjenåpning

Partiene i Folketinget er enige om gjenåpning av Danmark. Torsdag åpner grunnskolen på heltid, i tillegg blir det….

NRK - 04 mai 21 kl. 02:54

Ni til sykehus etter brann i blokk

En person er innlagt på sykehus med brann- og røykskader etter brann i en boligblokk på Cicignon i Fredrikstad i natt. Ytterligere åtte beboere er kjørt til sykehus etter å ha fått i seg røyk, opplyser Øst politidistrikt..

NRK - 03 mai 21 kl. 20:41

Seks personer i barnehage smittet

Seks personer i Leie barnehage i Fredrikstad har fått påvist koronasmitte. Fredriksstad Blad skriver at to av disse var smittet i helgen, og at det nå er bekreftet Ytterligere fire smittet. Det er uvisst om det er barn eller voksne som først ble smittet..

VG - 03 mai 21 kl. 10:00

Færre bostedsløse: – Vårt verste sosiale problem

Det har de siste årene blitt langt færre bostedsløse personer i Norge. Statsministeren mener mer ettervern og hjelp til rusavhengige er nødvendig for å få ned tallene Ytterligere..

NRK - 30 april 21 kl. 22:25

Får en måned ekstra flytid

Etter en vellykket flytur fredag vil Mars-helikopteret Ingenuity få en måned ekstra med testflygninger. Helikopteret vil gjennomføre sin femte prøveflygning neste uke. I utgangspunktet var fem satt som grense for antall flyginger, men nå planlegger Nasa å gjennomføre Ytterligere to flyginger i mai..

NRK - 30 april 21 kl. 19:06

Målt til 86 km/t i 40-sone

En person mista lappen etter å ha blitt målt til 86 km/t i ei 40 sone ved Fagernes skole i dag. I tillegg fikk 19 sjåfører forenkla forelegg, og Ytterligere to personer ble fratatt førerkortet da utrykningspolitiet hadde kontroll..

NRK - 30 april 21 kl. 18:16

27 personer drept i Afghanistan

Minst 27 personer er drept i en eksplosjon i Logar-rpvinsen, øst i Afganistan. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Ytterligere 60 personer ble skadet da en bilbombe eksploderte i provinshovedstaden Pul-e Alam, ifølge lokale myndigheter..

NRK - 30 april 21 kl. 16:36

Regjeringen gjør endringer i tiltak

Regjeringen gjør endringer i tiltaksnivået i seks Viken-kommuner. Lillestrøm, Lørenskog og Rælingen flyttes fra tiltaksnivå A til B fra og med torsdag 6. mai, under forutsetning at de innfører Ytterligere lokale tiltak som samordnes med hverandre og Oslo kommune, står det i pressemeldingen..

NRK - 29 april 21 kl. 21:33

Usikkert om Norge vil masseteste

Systematisk massetesting brukes i Storbritannia for å kunne åpne opp samfunnet Ytterligere. Foreløpig er det uvisst om Norge vil gjøre det samme, skriver VG. Butikker, frisører, treningssentre, biblioteker og uteserveringer åpnet igjen i England i midten av april.

NRK - 29 april 21 kl. 00:58

Åtte venezuelanske soldater drept

Åtte soldater fra Venezuela er drept i sammenstøt med væpnede grupper som er aktive på grensen til Colombia, ifølge myndighetene i Caracas. Forsvarsdepartementet i Venezuela kom med kunngjøringen onsdag, men uten å oppgi Ytterligere detaljer..

NRK - 28 april 21 kl. 19:38

Bestiller booster-vaksiner

Storbritannia har bestilt Ytterligere 60 millioner doser med Biontech-Pfizer-vaksinen som skal brukes for å gi de mest sårbare beskyttelse før vinteren. – Vaksinen hjelper oss med å gi oss friheten tilbake, og vi må beskytte denne framgangen, sier helseminister Matt Hancock onsdag..

NRK - 28 april 21 kl. 11:04

UD skjerper reiseråd

Alle reiser til India, Pakistan, Bangladesh, Nepal og Irak frarådes av Utenriksdepartementet på grunn av den dramatiske smitteøkningen i India. Fra før frarådes alle unødvendige reiser. – Av hensyn til den enkeltes sikkerhet, fare for importsmitte til Norge og for ikke å belaste landenes helsevesen Ytterligere, fraråder vi alle reiser dit, sier utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) i en pressemelding.

Dagbladet - 27 april 21 kl. 06:55

- Et spill for galleriet

FHI vurderer en Ytterligere skjevfordeling av landets vaksiner, og ser også på muligheten for å endre aldersrekkefølgen. Professor Steinar Westin mener diskusjonen er «støy», og at løsningen fortsatt er strenge tiltak..

NRK - 24 april 21 kl. 23:49

Minst ti døde i sykehusbrann

Mins ti mennesker ble drept og Ytterligere 30 såret i en brann på sykehuset Ibn Khatib sørøst i Bagdad i Irak lørdag. Brannen skal ha oppstått etter at oksygenbeholder eksploderte, ifølge kilder fra tre andre sykehus i nærheten, skriver Reuters..

NRK - 24 april 21 kl. 23:49

Minst 23 døde i sykehusbrann

Mins 23 mennesker ble drept og Ytterligere 30 såret i en brann på sykehuset Ibn Khatib sørøst i Bagdad i Irak lørdag. Brannen skal ha oppstått etter at oksygenbeholder eksploderte, ifølge kilder fra tre andre sykehus i nærheten, skriver Reuters..

NRK - 23 april 21 kl. 13:51

1,8 milliarder nye Pfizer-doser

EU-kommisjonen har inngått avtale med Biontech og Pfizer om levering av Ytterligere 1,8 milliarder vaksinedoser, melder Reuters. Tidligere har EU-kommisjonen inngått to kontrakter med de to selskapene som omfatter 600 millioner doser..

NRK - 23 april 21 kl. 13:51

1,8 milliarder flere Pfizer-doser

EU-kommisjonen har inngått avtale med Biontech og Pfizer om levering av Ytterligere 1,8 milliarder vaksinedoser for perioden til og med 2023, melder Reuters. Tidligere har EU-kommisjonen inngått to kontrakter med de to selskapene som omfatter 600 millioner doser..

Dagbladet - 22 april 21 kl. 14:26

- Kan ikke bli behandlet slik

Lillestrøm-ordfører Jørgen Vik vil ha makta over tiltakene i egen kommune tilbake, og forventer å kunne løsne noe på det stramme grepet. FHI har imidlertid anbefalt regjeringen å forlenge det strengeste nivået i flere Viken-kommuner i Ytterligere to uker..

Dagbladet - 19 april 21 kl. 11:54

1,2 millioner ekstra doser til Norge

Mandag ble det kjent at EU har inngått avtale med Pfizer om levering av Ytterligere 100 millioner vaksinedoser i 2021..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt