York

Friday, 17 September, 03:24

Nyheter om York

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 04 sep 21 kl. 21:45

Tiltak mot ekstremvær i New York

Ordfører i New York Bill de Blasio har kunngjordt nye tiltak for ekstremregn drevet av klimaendringer. Tiltakene inkluderer innføring av værrelaterte reiseforbud og rask evakuering av mennesker i kjellerleiligheter og andre områder med høy risiko for flom, skriver New York Times..

NRK - 13 sep 21 kl. 01:34

Donerer to trær til Norge

Minnemuseet for terrorangrepet i New York donerer to trær til Norge som et tegn på solidaritet og fellesskap etter 22. juli-terroren. De to trærne blir gitt til regjeringskvartalet og Utøya, opplyser regjeringen i en pressemelding.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 15:38

11. september i New York: – Minnet om Sarahs heltemodige innsats vil brenne som en evig flamme.

NEW York (Aftenposten): Springsteen, tårer, taler og et flagg hentet ut av ruinene..

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanser stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner, med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i censtral Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. – På grunn av at det er kraftig uvær på vei, må alle som deltar på arrangementet rolig ta seg til nærmeste utgang, heter det i en uttalelse fra New York-politiet.

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanset stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i Central Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær med lyn. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. Konserten ble avbrutt mens Barry Manilow sto på scenen.

NRK - 21 aug 21 kl. 14:54

Koronakonsert i New York

I New York skal det i dag holdes en stor konsert i Central Park med store stjerner som Bruce Springsteen, Paul Simon, Carlos Santana, Andrea Bocelli, Barry Manilow, Wyclef Jean, Elvis Costello og Patti Smith. Dette skjer til tross for høy smitte i byen. Smitten er tidoblet siden juni, med nesten 2000 smittede daglig til troos for at rundt 54 prosent av innbyggerne er fullvaksinerte.

NRK - 04 sep 21 kl. 18:00

Biden til New York etter Ida

USAs president Joe Biden sier han vil dra til New York på tirsdag for å se ødeleggelsene etter orkanen Ida. Biden har lovet føderal hjelp til statene som ble hardest rammet av stormen..

NRK - 03 sep 21 kl. 05:06

Guvernør: – En tung dag

– Det har vært en tung dag for beboere i New York. Ikke bare det å takle været, men å våkne og vite at vi har mistet noen medborgere, fordi de ikke klarte å komme seg ut av bilen, eller hjemmet sitt, sa New York guvernør, Kathy Hochul. Minst 45 mennesker er bekreftet døde etter styrtregnet som fulgte orkanen Ida, melder AP..

NRK - 02 sep 21 kl. 23:23

Dødstallene stiger etter uværet

Antall omkomne etter det kraftige regnværet i New York og New Jersey har steget til minst 41, melder nyhetsbyrået AFP torsdag kveld. Blant de døde er blant annet en to år gammel gutt. Jeg er lei for å rapportere at minst 23 borgere i New Jersey har mistet livet i denne stormen, sier guvernør Phil Murphy.

VG - 02 sep 21 kl. 11:45

Vannmassene flommet inn i New York

Bildene fra New York minner om scener fra en katastrofefilm. Folk står i vann til livet og vannmassene flommer inn på T-banen under millionbyen..

VG - 02 sep 21 kl. 11:45

Vannmassene flommet inn i New York – flere døde i ekstremvær

Bildene fra New York minner om scener fra en katastrofefilm. Folk står i vann til livet og vannmassene flommer inn på T-banen under millionbyen. Samtidig stiger dødstallet etter ekstremværet som har rammet østlige deler av USA..

VG - 02 sep 21 kl. 11:45

Vannmassene flommet inn i New York – flere døde i ekstremværet

Bildene fra New York minner om scener fra en katastrofefilm. Folk står i vann til livet og vannmassene flommer inn på T-banen under millionbyen. Samtidig stiger dødstallet etter ekstremværet som har rammet østlige deler av USA..

VG - 02 sep 21 kl. 11:45

Vannmassene flommet inn i New York – nesten 40 døde i ekstremværet

Bildene fra New York minner om scener fra en katastrofefilm. Folk står i vann til livet og vannmassene flommer inn på T-banen under millionbyen. Samtidig stiger dødstallet etter ekstremværet som har rammet østlige deler av USA..

Dagbladet - 02 sep 21 kl. 08:36

Unntakstilstand i New York

Guvernør Kathy Hochul erklærer unntakstilstand i den amerikanske delstaten New York som følge av ekstremværet Ida..

VG - 02 sep 21 kl. 06:55

Orkanen Ida: Erklærer unntakstilstand i New York

Uværet Ida, som tidligere i uken rammet det sørlige USA, er nå på østkysten. Tusenvis er evakuert i Pennsylvania, og det er unntakstilstand i New York og New Jersey..

NRK - 02 sep 21 kl. 06:31

Unntakstilstand erklært i New York

Guvernøren i New York i USA erklærer unntakstilstand etter orkanen Ida, melder AFP..

NRK - 9 timer siden

Krisetiltak i amerikansk stat

Den amerikanske delstaten Idaho er hardt rammet av koronaviruset. Nå må tilgangen til intensivbehandling rasjoneres. Det største sykehusnettverket i staten har bedt om å få innføre krisetilstand, fordi sykehusene er overveldet av de mange covid-19-tilfellene.

NRK - 21 timer siden

Fordømmer norkoreansk rakettest

FNs sikkerhetsråd er bekymret over Nord-Koreas siste rakettest og kaller testen en stor trussel. Men det ventes ingen felles uttalelse, ifølge Frankrike. Sikkerhetsrådet samlet seg bak lukkede dører i New York til hastemøte for å diskutere Nord-Koreas siste rakettester.

NRK - Igår: 21:21

Vaksinekrav til FNs hovudforsamling

Styresmaktene i New York krev at alle delegatane til FNs hovudforsamling må vise at dei har minst ein dose med koronavaksine. Det blir krav om vaksinepass for å kunne kome inn i salen der hovudforsamlinga går føre seg, og for å kunne bruke restaurantane, treningsromma og andre tilbod i FN-bygninga og elles i byen. FNs 76.

NRK - Igår: 21:21

Vaksinekrav for FNs hovudforsamling

Styresmaktene i New York krev at alle delegatane til FNs hovudforsamling må vise at dei har minst ein dose med koronavaksine, melder AFP. Det blir krav om vaksinepass for å kunne kome inn i salen der hovudforsamlinga går føre seg, og for å kunne bruke restaurantane, treningsromma og andre tilbod i FN-bygninga og elles i byen. FNs 76.

VG - I førrgår: 12:18

Kate Hudson røpet forlovelse – dro på stjernefest

Rett etter at Kate Hudson (42) delte forlovelsesbilde på Instagram, iførte hun seg finstasen og dro på MET-gallaen i New York..

NRK - I førrgår: 04:10

Apple med sikkerhetsoppdatering

Teknologiselskapet Apple sendte mandag ut en nødoppdatering for flere av sine Apple-produkter som skal beskytte mot spionprogrammer fra NSO Group, som er et israelsk selskap. Spionprogrammet har fått navnet «Pegasus». Programmet kan infisere et Apple-produkt ved å slå på kamera, mikrofon, spille inn meldinger og gi tilgang til e-poster.

NRK - 14 sep 21 kl. 00:00

Biden skal tale i FN 21. september

USAs president Joe Biden skal tale på FNs generalforsamling i New York 21. september. Det opplyste Det hvite hus mandag.

NRK - 26 aug 21 kl. 18:26

Journalist: Minst 40 drept

Minst 40 mennesker ble drept i angrepet ved Kabuls flyplass, ifølge en journalist i New York Times. Taliban bekrefter at minst 52 ble såret. New York Times-journalist Fahim Abed skriver på Twitter at minst 40 døde og 120 sårede er blitt fraktet til sykehusene i Kabul.

VG - 13 sep 21 kl. 08:58

Madonna går viralt etter MTV-gallaen

Madonna (63) åpnet MTV Video Music Awards i New York med frekt antrekk og klar tale..

VG - 12 sep 21 kl. 23:34

New York Times: Amerikansk droneangrep drepte hjelpearbeider – ikke terrorist

Til sammen ble ti personer drept i angrepet – syv av dem var barn. USA sier de fremdeles etterforsker angrepet..

Aftenposten - 12 sep 21 kl. 18:30

Har du hørt om slow travel? Det kan bli den nye måten vi reiser på fremover.

– Jeg tror vi vil reise på færre helgeturer til London, Paris og New York..

NRK - 12 sep 21 kl. 04:32

Terrorofre minnes med blå lyssøyler

To blå lyssøyler lyser opp himmelen over World Trade Center i New York under minnemarkeringen for terrorangrepet for 20 år siden..

VG - 11 sep 21 kl. 20:39

20 år siden USAs marerittdag: – Aldri ferdig med sorgen

NEW York (VG) I dag er det 20 år siden det dødeligste terrorangrepet på amerikansk jord noensinne. 2977 personer mistet livet. Irene Smith mistet sin eneste sønn..

NRK - 24 aug 21 kl. 07:17

New Yorks første kvinnelige guvernør

For første gang skal en kvinne lede delstaten New York. Kathy Hochul overtok toppvervet tirsdag, etter at forgjengeren Andrew Cuomo måtte gå. Demokraten fra den vestlige delen av New York, skapte historie da hun tok steget helt til topps i en delstat der kvinner forholdsvis nylig har begynt å bryte ned den mannlige dominansen i politikken.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 11:15

Det var en perfekt morgen i New York. 16 minutter senere lød et voldsomt brak.

Video: AP, CNN, Sarasota County Schools, Transportation Security Administration.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 07:31

New York Times: USAs siste droneangrep i Afghanistan kan ha rammet hjelpearbeider

En videoanalyse viser at USA trolig angrep en hjelpearbeider i stedet for IS-krigere i landets siste angrep i….

NRK - 11 sep 21 kl. 06:15

Droneåtak kan ha ramma hjelpearbeid

Videoanalyse viser at USA truleg angreip ein hjelpearbeidar i staden for IS-krigarar i eit droneåtak i Afghanistan 29. august, skriv New York Times. 10 sivile vart drepne.

Klartale - 11 sep 21 kl. 06:00

Slik skal terrorangrepet markeres

Lørdag er det 20 år siden terrorangrepene på «tvillingtårnene» i New York. Det skal markeres..

NRK - 23 aug 21 kl. 20:30

Mest klikkede lenke spredte tvil

En nyhetsartikkel fra The New York Times om en lege som døde etter å ha mottatt en koronavaksine var lenken flest amerikanske Facebook-brukere trykket på i det første kvartalet av 2021. Det skriver BBC. Lenken ble populær hos vaksineskeptikere, men The New York Times oppdaterte senere artikkelen med en rapport om at det ikke var noe beviselig forhold mellom dødsfallet og koronavaksinen..

NRK - 10 sep 21 kl. 18:09

Mukwege ber om domstol for Kongo

Den kongolesiske legen Denis Mukwege, som vant Nobels fredspris i 2018, ber om at det opprettes en internasjonal straffedomstol for Kongo. I en uttalelse i forkant av FNs hovedforsamling i New York sier Mukwege at straffrihet for brutale forbrytelser er blitt en regel i den østlige delen av Kongo, og at lokalbefolkningen lever i «frykt og skrekk». – Denne tragiske og skandaløse situasjonen kan ikke lenger tolereres, sier han.

VG - 10 sep 21 kl. 09:56

Filmstjernen Kathryn Prescott hardt skadd etter påkjørsel

Kathryn Prescott (30), kjent fra en rekke filmer og serier, ble påkjørt av en sementbil i New York tirsdag..

NRK - 10 sep 21 kl. 04:21

Hackere brøt seg inn i FN

Ukjente hackere klarte i april å bryte seg inn i deler av FNs datasystemer opplyser talsperson Stephane Dujarric i FN i New York. Han sier angrepet ble oppdaget og slått tilbake, men gir ingen detaljer om hvilken informasjon hackerne fikk tilgang til eller om noe ble stjålet. Hackernes metode for å bryte seg inn i FNs nettverk framstår som lite sofistikert, melder Bloomberg.

NRK - 10 sep 21 kl. 01:51

LA vaksinerer alle skoleelever

I Los Angeles skal alle elever fra 12 år og oppover koronavaksineres. Vaksinekravet gjelder på alle offentlige skoler. Alle elever som er eldre enn 12 år må vaksineres mot covid-19 før året er omme, vedtok byens skolestyre torsdag.

NRK - 10 sep 21 kl. 01:51

LA påbyr vaksine for elever over 12

I Los Angeles skal alle elever på offentlig skole koronavaksineres. Alle elever eldre enn 12 år må vaksineres mot covid-19 før året er omme, vedtok byens skolestyre torsdag. Avgjørelsen vil trolig bli utfordret juridisk, skriver The New York Times..

NRK - 22 aug 21 kl. 01:55

Orkan nærmer seg New York

Byen New York har erklært unntakstilstand i påvente at orkanen Henri skal treffe nordøst-kysten av USA søndag. Advarselen om kraftig vind, regn og mulig flom gjelder over 4 millioner innbyggere på New England-kysten, melder CNN. Henri har i løpet av lørdagen bygget seg opp fra å være en tropisk storm til å bli en orkan..

VG - 03 aug 21 kl. 07:15

New York Times: Guvernør avhørt i 11 timer etter anklager om seksuell trakassering

NEW York (VG) Etterforskningen av New York-guvernøren Andrew Cuomo (63) er i full gang etter påstander om seksuell trakassering. Nå kan hans politiske fremtid stå på spill..

NRK - 08 sep 21 kl. 05:21

Biden: – Det blir verre

USAs president Joe Biden advarte om klimaendringer da han tirsdag besøkte New Jersey og New York og så på ødeleggelsene etter ekstremværet «Ida». For noen dager siden besøkte han orkanrammede Louisiana for å se på ødeleggelsene der. Han mener ekstremværet USA har hatt i sommer, er et varsel om at det blir verre.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:41

Tiger King-profil død

Erik Cowie, ein av dyrepassarane kjent frå Netflix-dokumentarserien «Tiger King», er død. Det melder TMZ. Cowie blei 53 år gammal.

NRK - 07 sep 21 kl. 17:41

Tiger King-profil er død

Erik Cowie, ein av dyrepassarane kjent frå Netflix-dokumentarserien «Tiger King», er død. Det melder TMZ. Cowie blei 53 år gammal.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt