York

Wednesday, 20 October, 18:50

Nyheter om York

Sortering: Relevans | Senaste
VG - I førrgår: 21:14

Trøbbel for Deila - playoff-plassen kan ryke

(NY Red Bulls - New York City 1–0) Ronny Deila og New York City FC har en utfordrende tid i vente etter kveldens tap mot erkerival New York Red Bulls..

NRK - 6 timer siden

New York med vaksinekrav

Offentleg tilsette i New York by må vere fullvaksinerte for å kunne gå på jobb, skriv Wall Street Journal. Avisa skriv at ordførar Bill de Blasio kjem til å fremje kravet onsdag. Alle som ikkje har fått første dose innan 29.

Aftenposten - I førrgår: 21:14

Trøbbel for Deila - playoff-plassen kan ryke

(NY Red Bulls - New York City 1–0) Ronny Deila og New York City FC har en utfordrende tid i vente etter kveldens tap mot….

NRK - 28 sep 21 kl. 21:56

Vaksinasjonsraten øker i New York

Tall offentliggjort etter innføring av et vaksinekrav for helsearbeidere i New York, viser at bare 8 prosent er uvaksinert. Guvernør Kathy Hochul har lagt fram tall som viser at vaksinasjonsraten øker blant delstatens 450.000 sykehusansatte og andre som jobber innen helsesektoren.

Aftenposten - 02 okt 21 kl. 14:23

Nå reiser like mange utenlands som innenlands fra Gardermoen. Anastasia (8) gleder seg til å besøke pappa i New York.

Høstferie og opphevelse av reiserestriksjoner gjør at mange vil reise til utlandet. Anastasia (8) skal til New York for å besøke faren sin..

NRK - 10 timer siden

Vil tiltale Bolsonaro for massedrap

Ein komite i den brasilianske nasjonalforsamlinga vil tiltale Jair Bolsonaro for massedrap som følge av koronapandemien, skriv New York Times. Dei meiner han med vilje har late brasilianarar døy av viruset for å oppnå flokkimmunitet. Komiteen består av i alt elleve medlemmar av nasjonalforsamlinga, sju frå opposisjonen.

NRK - 21 timer siden

Filip August Bendi er Årets kokk

Filip August Bendi er kåret til Årets Kokk 2021. Totalt kjempet fem kokker om tittelen på Vulkan Arena i Oslo tirsdag kveld. Filip August Bendi (32) kommer fra Sandnes jobber til daglig som kreativ utvikler for Thon Hotels, med base på Hotel Bristol i Oslo.

NRK - Igår: 01:29

USA vil tillate å blande vaksiner

Den amerikanske helsetilsynet FDA vil tillate at flere typer koronavaksiner blir gitt til samme pasient, melder New York Times. Erfaring viser at blandingsvaksinering mangledobler produksjonen av antistoffer..

E24 - I førrgår: 16:02

Equinor velger Vestas-turbiner til USA-vindkraft

Equinor og BP foretrekker kjempeturbiner på 15 megawatt fra danske Vestas til de enorme havvindprosjektene Empire Wind 1 og 2 utenfor New York..

NRK - I førrgår: 19:52

Bill Clinton ute av sykehuset

USAs tidligere president Bill Clinton er skrevet ut fra sykehuset. Han ble lagt inn på et sykehus i California tirsdag for å bli behandlet for en infeksjon. Etter utskrivingen vil han dra til New York for å fortsette restitusjonen, opplyser en talsmann for Clinton på Twitter.

VG - 17 okt 21 kl. 10:03

New York Times: Instagram er redd for å miste unge brukere

I interne dokumenter skal Facebook uttrykke bekymring for at deres nøkkelprodukt for å nå ut til unge forbrukere – Instagram – er i ferd med å miste grepet..

NRK - 17 okt 21 kl. 01:42

En natt til på sykehus for Clinton

Tidligere president Bill Clinton skal tilbringe enda en natt på sykehus i California der han får behandling for blodforgiftning. Clinton ble tirsdag lagt inn på sykehuset i Irvine, sør for Los Angeles. Ureña sa lørdag at Clinton blir en natt til på sykehuset for å fortsette antibiotikabehandlingen han får.

E24 - 15 okt 21 kl. 05:59

Tiltale mot testpilot for feilinfo om Boeing 737 Max

En storjury i New York har tatt ut tiltale mot Boeings tidligere sjefstestpilot for å ha villedet reguleringsmyndighetene om Boeing 737 Max-flyet..

NRK - 15 okt 21 kl. 02:23

Tiltale mot Boeings testpilot

En storjury i New York har tatt ut tiltale mot Boeings tidligere sjefstestpilot for å ha villedet reguleringsmyndighetene om Boeing 737 Max-flyet. Mark Forkner var bindeleddet mellom flyprodusenten og luftfartstilsynet FAA om hvordan flygere skulle læres opp til å fly sine fly. Ifølge rettspapirene hadde Forkner oppdaget informasjon om en vesentlig endring i MCAS-leddet som skulle hindre at flyet steilet, men han unnlot å dele opplysningene med FAA..

E24 - 26 sep 21 kl. 17:03

Solberg besøkte norske bedrifter i New York: – Vi må bli større

NEW York (E24): Pledd, stoler og uteklær. Interessen for norsk design og møbler øker i USA. – Varer som andre land er interessert i, sier statsminister Erna Solberg..

E24 - 14 okt 21 kl. 15:35

Wall Street stiger fra start

New York-børsene stiger fra start etter sterke kvartalsrapporter fra storbanker og oppløftende trygdetall..

E24 - 14 okt 21 kl. 15:35

Oppgang på Wall Street etter sterk start på resultatsesongen

New York-børsene steg markert torsdag, etter solide kvartalsrapporter fra storbanker og oppløftende trygdetall..

Klartale - 13 okt 21 kl. 10:16

100.000 dør av dette hvert år

Vi er omringet av plast overalt. Det kan være skadeligere enn vi tror.I mye plast finnes det ftalater.

NRK - 04 sep 21 kl. 21:45

Tiltak mot ekstremvær i New York

Ordfører i New York Bill de Blasio har kunngjordt nye tiltak for ekstremregn drevet av klimaendringer. Tiltakene inkluderer innføring av værrelaterte reiseforbud og rask evakuering av mennesker i kjellerleiligheter og andre områder med høy risiko for flom, skriver New York Times..

NRK - 22 sep 21 kl. 13:36

Trump saksøker niese og avis

USAs tidligere president Donald Trump går til søksmål mot sin niese Mary Trump og New York Times for å ha samarbeidet for å få tak i skatteopplysninger. Søksmålet er på 100 millioner dollar, om lag 868 millioner kroner. I papirene står det at tre New York Times-journalister gjennomførte «et omfattende korstog for å få tilgang på Donald J.

NRK - 20 sep 21 kl. 20:33

Serveringsnekt for Bolsonaro

Brasils president Jair Bolsonaro har støtt på utfordringer som uvaksinert statsleder under ukens FN-møte i New York. Bolsonaro har gjort et poeng ut av at han ikke vil la seg vaksinere mot korona. Men siden alle restaurantene i New York krever at man er vaksinert for å slippe inn, må Brasils president se langt etter middag med bordservering.

VG - 19 sep 21 kl. 15:27

Nektes å gå inn på restaurant uten vaksine: – En kamp man ikke kan vinne

NEW York CITY (VG) Hvis du vil gå på kino, trene på treningssenter eller spise et bedre måltid inne i New York City – slipper du nå ikke inn hvis du ikke kan vise at du er vaksinert..

NRK - 07 okt 21 kl. 14:17

Vil ha vaksinegodkjenning for born

Pfizer har bede helsemyndigheiter i USA om godkjenning av koronavaksinen for born mellom fem til ti år, melder New York Times..

E24 - 07 okt 21 kl. 06:00

– Mange investorer er naive og arrogante

Norsk-indiske Vaishali Lara Kathuria jobber i New York med investeringer i fremvoksende markeder. Hun mener norske investorer risikerer å gå glipp av store verdier ved å overse dette feltet. Her er henne tips for de som vil prøve seg..

NRK - 05 okt 21 kl. 22:08

Wall Street hentet seg inn

Etter et tungt teknologi-drevet fall i går, snudde pilene i dag til oppgang på New York-børsen. Teknologi-indeksen Nasdaq endte opp 1,25 prosent, den brede S&P 500 opp 1,05 prosent mens industriindeksen Dow Jones steg 0,82 prosent. Facebook reverserte deler av gårsdagens fall med en oppgang på rundt 2 prosent.

NRK - 17 sep 21 kl. 07:41

Uvaksinert Bolsonaro i FN

Brasils president Jair Bolsonaro seier han skal delta på FNs hovudforsamling i New York. Han er uvaksinert, og bryt med det lovverket i byen, melder AFP. Styresmaktene i New York har kravd at alle diplomatar og statsleiarar som deltek må vere vaksinerte mot viruset.

NRK - 04 okt 21 kl. 22:29

Teknologifall på Wall Street

Alle de tre ledende indeksene på New York-børsen endte i rødt mandag. Særlig den teknologitunge Nasdaq-indeksen falt markant og endte ned 2.14 prosent.

NRK - 03 okt 21 kl. 00:07

Abort-protester i 50 delstater

I 50 amerikanske delstater har kvinner lørdag demonstert for retten til abort og mot nye innstramminger. Flere tusen marsjerte i storbyer som Washington, New York og Chicago. I høst skal høyesterett behandle en sak om å omgjøre Roe mot Wade-dommen fra 1973 som legaliserte abort i USA..

NRK - 01 okt 21 kl. 12:55

Nytt legemiddel mot korona

Legemiddelprodusenten Merck vil søke autorisasjon for den første antivirale pillen mot Covid-19, skriver New York Times. En klinisk studie skal ha vist at legemiddelet halverer risikoen for sykehusinnleggelse eller død når den blir gitt til høy-risiko-pasienter tidlig i infeksjonen..

NRK - 13 sep 21 kl. 01:34

Donerer to trær til Norge

Minnemuseet for terrorangrepet i New York donerer to trær til Norge som et tegn på solidaritet og fellesskap etter 22. juli-terroren. De to trærne blir gitt til regjeringskvartalet og Utøya, opplyser regjeringen i en pressemelding.

Aftenposten - 11 sep 21 kl. 15:38

11. september i New York: – Minnet om Sarahs heltemodige innsats vil brenne som en evig flamme.

NEW York (Aftenposten): Springsteen, tårer, taler og et flagg hentet ut av ruinene..

VG - 28 sep 21 kl. 17:55

Renate Reinsve da telefonen fra Trier kom: – Hadde gitt opp

MANHATTAN (VG) For to år siden hadde hun nesten gitt opp skuespillerkarrieren, og ville bli snekker. Søndag mottok hun og Triers filmteam stående applaus under New York Filmfestival..

VG - 28 sep 21 kl. 17:55

Renate Reinsve da telefonen fra Trier kom: – Hadde gitt opp

MANHATTAN (VG) For to år siden hadde hun nesten gitt opp skuespillerkarrieren, og ville bli snekker. Søndag mottok hun og Triers filmteam stående applaus under New York Filmfestival..

E24 - 28 sep 21 kl. 09:51

Stavanger-mann bak selskap som verdsettes til 28 milliarder

Lasse Andresen er en rik rocker fra Stavanger. Og så er han en av fem gründere bak Forgerock - et teknologiselskap som for kort tid siden gikk på børs i New York. Verdi: 28 milliarder..

NRK - 28 sep 21 kl. 02:38

USA: Lærere kan pålegges vaksine

En amerikansk appelldomstol har bestemt at New York City kan pålegge alle lærere og skoleansatte å ta koronavaksine, melder Reuters. Domstolen har dermed omgjort en avgjørelse fra en lavere rettsinstans..

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanser stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner, med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i censtral Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. – På grunn av at det er kraftig uvær på vei, må alle som deltar på arrangementet rolig ta seg til nærmeste utgang, heter det i en uttalelse fra New York-politiet.

NRK - 22 aug 21 kl. 02:33

Uvær stanset stjernekonsert i NYC

En rekke superstjerner med Bruce Springsteen og Paul Simon i spissen, skulle lørdag stått på scenen i Central Park i New York, men konserten ble stanset på grunn av kraftig uvær med lyn. Den såkalte Homecoming-konserten var ment som en feiring av at koronapandemien er på hell og at livet i New York igjen kan vende tilbake til det normale. Konserten ble avbrutt mens Barry Manilow sto på scenen.

NRK - 21 aug 21 kl. 14:54

Koronakonsert i New York

I New York skal det i dag holdes en stor konsert i Central Park med store stjerner som Bruce Springsteen, Paul Simon, Carlos Santana, Andrea Bocelli, Barry Manilow, Wyclef Jean, Elvis Costello og Patti Smith. Dette skjer til tross for høy smitte i byen. Smitten er tidoblet siden juni, med nesten 2000 smittede daglig til troos for at rundt 54 prosent av innbyggerne er fullvaksinerte.

NRK - 26 sep 21 kl. 05:02

Flere døde etter togulykke i USA

Et Amtrak-tog som var på vei mellom Seattle og Chicago, sporet lørdag av i Montana. Det meldes om flere døde og mange skadde etter ulykken. Avsporingen skjedde klokken 16 nær Joplin, et avsidesliggende sted i delstaten Montana, om lag 50 kilometer fra grensa til Canada.

NRK - 25 sep 21 kl. 09:55

Bolsonaros sønn koronasmittet

Sønnen til Brasils president Jair Bolsonaro er smittet av koronaviruset. 37 år gamle Eduardo Bolsonaro, som er medlem av nasjonalforsamlingen, mener det er et argument mot vaksinepass, siden han har fått første dose. President Bolsonaro, som selv har hatt covid-19, var sterkt kritisk til smittevernreglene som gjaldt i FN i New York.

NRK - 24 sep 21 kl. 19:05

Huawei-topp sett fri

Huaweis finansdirektør Meng Wanzhou kan bli sett fri etter tre år i varetekt i Canada. Det melder fleire amerikanske nettstader. Meng skal ha gjort ein avtale med justisdepartementet i USA som gjer at ho får reise tilbake til Kina mot at ho vedgår enkelte av skuldingane mot henne, skriv The New York Times.

NRK - 24 sep 21 kl. 15:45

Iran vil ta opp att atomsamtalar

Iran ønsker å ta opp at forhandlingane om atomavtalen frå 2015 snart. Det seier den iranske utanriksministeren Hossein Amirabdollahian, ifølge Reuters. Han snakka med journalistar under FNs generalforsamling i New York.

Aftenposten - 24 sep 21 kl. 06:18

«Dobbeltspill», «forakt» og «løgner». Trump er borte, men splittelsene er like store som før.

NEW York (Aftenposten): Jens Stoltenberg mener det er alvorlig at Nato ikke forutså det afghanske regimets raske fall..

NRK - 23 sep 21 kl. 07:37

Britney: Fjern faren umiddelbart

Britney Spears ber dommeren i rettssaken om at faren Jamie Spears, må fratas vergemålet over henne innen 29.september. Advokaten hennes ber dommeren overføre vergemålet til noen andre som kan påta seg oppgaven med å ivareta artistens økonomiske interesser på midlertidig og kortvarig basis, skriver New York Daily News.

NRK - 23 sep 21 kl. 01:42

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt