William Rutos

Sunday, 14 July, 13:54

Nyheter om William Rutos

NRK - 03 jul 24 kl. 09:54

Mer enn 270 personer arrestert etter demonstrasjoner i Kenya

Tirsdag ble over 270 personer arrestert etter store demonstrasjoner i flere byer i Kenya. Disse er mistenkt for å ha gjort kriminelle handlinger under demonstrasjonene, skriver AFP. Kenya har vært rammet av store demonstrasjoner den siste tiden.

NRK - 27 jun 24 kl. 13:00

AFP: Politiet i Kenya skyter gummikuler mot demonstranter

Politiet skyter gummikuler mot demonstranter som igjen har samlet seg i Kenyas hovedstad Nairobi, melder nyhetsbyrået AFP. Tidligere ble det meldt at politiet brukte tåregass for å spre demonstrantene. Demonstrantene samlet seg torsdag i et forretningsområde i sentrum av byen, der det også er utplassert opprørspoliti.

NRK - 25 jun 24 kl. 19:36

Kenya setter inn militæret mot «voldelige demonstrasjoner»

Det kenyanske militæret skal nå støtte politiet i håndteringen av de store demonstrasjonene mot regjeringens økonomiske politikk. Det varsler landets forsvarsminister ifølge nyhetsbyrået AFP. Også avisa Daily Nation skriver at forsvarets soldater allerede er satt inn.

NRK - 19 jul 23 kl. 15:46

Tåregass mot demonstranter i Kenya

Kenyansk politi avfyrte tåregass mot demonstranter som onsdag flommet ut i gatene i protest mot regjeringen. Det har vært kraftige opptøyer i landet i det siste, blant annet i protest mot skatteøkningen og andre økte levekostnader. Skoler og butikker var stengt i hovedstaden Nairobi og i opposisjonsbastionene Mombasa og Kisumu, der mindre grupper av stort sett unge menn tente på bildekk og havnet i klinsj med politiet.

NRK - 16 apr 23 kl. 22:27

Tre presidenter planlegger å reise til Sudan

Presidentene i Djibouti, Kenya og Sør-Sudan planlegger å reise til Sudan så fort som mulig for å få fart på forhandlinger mellom de stridende gruppene. De reiser på vegne av den regionale organisasjonen IGAD, sier Kenyas president William Rutos kontor på Twitter. Sudan er preget av harde kamper mellom hæren og paramilitære RSF, som startet lørdag og har krevd mange titalls menneskeliv.

NRK - 29 jul 17 kl. 14:32

Visepresidentens bolig angrepet

Bevæpnede menn har angrepet den kenyanske visepresidenten William Rutos' bolig i byen Eldoret, vest i Kenya, melder lokale medier ifølge Reuters. Ruto og familien var ikke tilstedet, men en politimann som stod vakt ble skadet i angrepet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com