V��lerengtunnelen

Wednesday, 06 December, 07:55

Nyheter om V��lerengtunnelen

NRK - 17 nov 23 kl. 13:11

Vålerengtunnelen i Oslo skal være delvis stengt på grunn av glass på veibanen

Vålerengtunnelen i Oslo skal være stengt på grunn av glas på veibanen etter at en lastebil skal ha kommet borti tunneltaket i Ekebergtunnelen, melder Oslo Politidistrikt på Twitter/X. De opplyser også at et løp i tunnelen er stengt..

NRK - 17 nov 23 kl. 13:11

Vålerengtunnelen i Oslo var delvis stengt på grunn av glass på veibanen

Vålerengtunnelen i Oslo åpnet like etter kl. 13 for trafikk igjen, etter å ha vært stengt på grunn av glass i veien. Det skriver Vegtrafikksentralen på X/Twitter.

NRK - 08 jun 23 kl. 18:32

Vålerengtunnelen stengt pga branntilløp i vogntog

Vålerengtunnelen er foreløpig stengt i begge retninger etter branntilløp i et vogntog. – Vogntoget står ca 100m fra utløpet av tunnelen mot Lodalen, skriver politiet på Twitter. Nødetatene er på vei..

NRK - 08 jun 23 kl. 18:32

Vålerengtunnelen delvis stengt etter brann

Nordgående løp i Vålerengtunnelen holdes midlertidig stengt, etter at det begynte å brenne i et vogntog i tunnelen for kort tid siden. Sjåføren fikk slått ned branntilløpet på egen hånd, men nødetatene er på stedet og brannvesenet etterslukker. Det er ingen personskade.

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke ved Vålerengtunnelen

Nødetatene er på vei til strekningen mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen etter at flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter. Det er ukjent skadeomfang.

NRK - 28 maj 22 kl. 03:19

Trafikkulykke i Vålerengtunnelen i Oslo

To biler er involvert i en trafikkulykke i Vålerengtunnelen i Oslo natt til lørdag. Alle passasjerer er bevisst og blir sjekket av ambulansepersonell, melder politiet i Oslo på Twitter. Nordgående kjørefelt er midlertidig stengt i forbindelse med ulykken..

NRK - 24 jun 22 kl. 22:53

Kvinne til sykehus etter trafikkulykke i Oslo

En kvinne er sendt til sykehus, mens to andre kvinner er sendt til legevakten, etter en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo fredag kveld. – Mye tyder på at det har vært meget høy hastighet og mye energi i denne ulykken og dermed store materielle skader, skriver politiet på Twitter. Veien er fortsatt stengt, ifølge Vegtrafikksentralen..

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – ambulansen jobber med en person

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

Flere biler involvert i trafikkulykke i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter.

NRK - 24 jun 22 kl. 21:42

En bil kjørt i tunnelvegg i Oslo – E6 stengt en tid fremover

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke mellom Operatunnelen og Vålerengtunnelen i Oslo. Flere biler skal være involvert i en trafikkulykke. Det melder politiet på Twitter fredag kveld.

NRK - 28 maj 22 kl. 03:30

Fem personer til legevakt etter trafikkulykke i Oslo

Fem personer ble kjørt til legevakt for sjekk etter en trafikkulykke i Vålerengtunnelen i Oslo natt til lørdag. Bilene er tauet bort og tunnelen åpnes så snart feiebil har fått ryddet veien, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 10 jul 21 kl. 01:42

Vålerengtunnelen åpnet etter et år

Sent fredag kunne Vålerengtunnelen i Oslo åpnes for trafikk i begge løp etter å ha vært delvis stengt fra juni i fjor. – Hurra! skriver Vegtrafikksentralen.

NRK - 10 dec 20 kl. 05:17

Vålerengtunnelen stengt

På grunn av reparasjonsarbeid er E6 Vålerengtunnelen i Oslo stengt i retning mot sentrum. Bilister som skal i retning Drammen, bes å kjøre om Ryen, melder Vegtrafikksentralen..

Aftenposten - 21 nov 20 kl. 16:48

Vålerengtunnelen stenger lørdag kveld

Lørdag klokken 18 stenger Vålerengtunnelen for all trafikk..

P4 - 08 jun 20 kl. 12:33

Full stans i Vålerengtunnelen

Det er full stans i Vålerengtunnelen i retning Oslo sentrum. På grunn av reparasjonsarbeid er det kun ett felt som er i bruk, og nå er også dette stengt, og tunnelen er helt blokkert, opplyser politiet..

Aftenposten - 08 jun 20 kl. 08:49

Vålerengtunnelen bestod første rushtid

Første rushtid med halvert tunnelkapasitet: - Foreløpig ser det veldig bra ut, over all forventning..

P4 - 07 jun 20 kl. 16:08

Venter kjempekø i Oslo

I morgen- og åtte uker framover - bør du velge noe annet enn bil hvis du skal på jobb i Oslo. I alle fall om du har tenkt deg gjennom den viktige Vålerengtunnelen, for den stenges nemlig i ett felt fra i natt for reperasjonsarbeid. Og med halvert kapasitet i en så trafikkert tunnel, er det ventet lange køer både i og utenfor byen, sier prosjektleder Stian Ellingsen i Statens vegvesen..

Aftenposten - 18 maj 20 kl. 13:21

Tunnelkapasiteten halveres – åpner ikke før mars 2021

Alt tyder på kø når Statens vegvesen skal oppgradere Vålerengtunnelen. 8. juni stenger omsider nordgående løp, måneder på overtid etter koronakarantene på flere involverte i prosjektet..

Aftenposten - 18 maj 20 kl. 13:21

Tunnelkapasiteten halveres – åpnes ikke før mars 2021

Alt tyder på kø når Statens vegvesen skal oppgradere Vålerengtunnelen. 8. juni stenges omsider nordgående løp, måneder på overtid etter koronakarantene på flere involverte i prosjektet..

P4 - 18 maj 20 kl. 08:42

Nå blir det kø på Oslo Øst

Fra natt til 8. juni og frem til mars 2021 ventes det kø på Oslo øst, det advarer nå Statens Vegvesen. Årsaken er at nordgående løp i Oslos mest trafikkerte tunell Vålerengatunnelen på E6 stenger.

NRK - 10 okt 19 kl. 00:07

Elsparkesyklet med nær 2 i promille

En elsparkesyklist med nær 2 i promille ble stanset i Vålerengtunnelen i Oslo, natt til søndag. Hendelsen førte til at Vegtrafikksentralen stengte tunnelen, skriver Aftenposten. Da politiet ankom og målte syklistens promille, var den på 1,88..

Aftenposten - 09 okt 19 kl. 09:13

Elsparkesyklist ble stoppet i Oslo-tunnel – hadde 1,88 i promille

En forferdet bilist ringte Vegtrafikksentralen for å melde ifra om elsyklisten som bilisten var i ferd med å kjøre ned i Vålerengtunnelen..

Aftenposten - 09 sep 18 kl. 13:45

Vålerengtunnelen stengt etter trailervelt

Vålerengtunnelen er stengt i begge retninger etter en omfattende trafikkulykke med semitrailer. Det skal være store materielle skader..

Aftenposten - 09 sep 18 kl. 13:45

Trafikkaos i Oslo etter trailervelt ved Vålerengtunnelen

To av de seks feltene i Vålerengtunnelen er stengt etter en omfattende trafikkulykke med vogntog. Det skal være store materielle skader..

Aftenposten - 09 sep 18 kl. 13:45

Trafikkaos i Oslo etter at vogntog veltet ved Vålerengtunnelen

To av de seks feltene i Vålerengtunnelen er stengt etter en omfattende trafikkulykke med vogntog. Det skal være store materielle skader..

Aftenposten - 10 aug 18 kl. 12:25

Ulykke i Vålerengtunnelen skaper trafikkproblemer

Vålerengtunnelen er stengt i sørgående retning etter at en lastebil kjørte inn i tunnelveggen..

Aftenposten - 10 aug 18 kl. 12:25

Ulykke i Vålerengtunnelen skaper store trafikkproblemer

Vålerengtunnelen er stengt i sørgående retning etter at en lastebil kjørte inn i tunnelveggen..

VG - 09 sep 18 kl. 13:58

Lastebil veltet på E6 – tunnel stengt

Vålerengtunnelen langs E6 i Oslo er stengt i begge retninger som følge av et trafikkuhell med en lastebil, melder Vegtrafikksentralen Øst..

NRK - 09 sep 18 kl. 13:41

E6 stengt etter ulykke

E6 er stengt i begge retninger i Vålerengtunnelen i Oslo etter en lastebil kolliderte. Brannvesenet sier ulykken er omfattende med store materielle skader..

Aftenposten - 06 aug 18 kl. 07:07

Eldre bilist sørget for at mange kjørte på rødt

Bilisten i 70-årene ville ikke vente på at bommen i Vålerengtunnelen gikk opp. Han åpnet den fysisk og kjørte på rødt. Nå er han uten førerkort..

Aftenposten - 06 aug 18 kl. 07:07

Eldre bilist åpnet stengt tunnel på egen hånd

Bilisten i 70-årene ville ikke vente på at bommen i Vålerengtunnelen gikk opp. Han åpnet den fysisk og kjørte på rødt. Nå er han uten førerkort..

Aftenposten - 30 dec 17 kl. 13:22

Mann tiltalt etter frontkollisjon i Oslo-tunnel

En mann (30) er tiltalt for uaktsom grov legemsbeskadigelse etter en frontkollisjon i Vålerengtunnelen i Oslo. To personer ble livstruende skadd i ulykken..

Aftenposten - 02 sep 17 kl. 07:16

Lastebil veltet foran Vålerengtunnelen

En lastebil veltet foran Vålerengtunnelen og førte til at sørgående løp ble stengt i flere timer. Løpet er nå åpnet, melder politiet i Oslo..

Aftenposten - 02 sep 17 kl. 07:16

E6 stengt i sørgående retning

En lastebil har veltet rett før Vålerengtunnelen. Sørgående løp er stengt og trafikken dirigeres om Vålerenga, melder politiet i Oslo..

NRK - 02 sep 17 kl. 05:30

Trailervelt rett før tunnel

En trailer har veltet rett før Vålerengtunnelen inngående. Det lekker drivstoff av traileren, nødetatene er på vei til stedet, skriver politiet på Twitter. Sørgående løp er stengt, nordgående løp er åpent..

NRK - 25 jul 17 kl. 08:46

Helsfyr: trafikkproblemer løst

Bussen og personbilen som kolliderte på E6 inngående mellom Alnabru og Vålerengtunnelen er nå fjernet, melder politiet. Trafikken skal nå flyte som normalt..

NRK - 25 jul 17 kl. 08:10

Kollisjon ved Helsfyr

På E6 ved Helsfyr i Oslo, mellom Alnabru og Vålerengtunnelen, er det en kollisjon mellom en buss og en personbil. En person er lettere skadet. Det er store trafikale problemer..

Aftenposten - 12 jul 16 kl. 23:05

Vålerengtunnelen stengt natt til onsdag

Vålerengtunnelen på E6 ut av Oslo er stengt i natt. Tunnelen åpner igjen kl. 05.

Aftenposten - 02 sep 15 kl. 04:55

To kritisk skadet etter kollisjon i Vålerengtunnelen

To personer er kritisk skadet etter at to biler kolliderte i Vålerengtunnelen i Oslo natt til onsdag..

Aftenposten - 02 sep 15 kl. 04:55

To kritisk skadet etter kollisjon i Vålerengtunnelen

To personer er kritisk skadet etter at to biler kolliderte i Vålerengtunnelen i Oslo natt til onsdag..

NRK - 02 sep 15 kl. 03:53

Ulykke i Vålerengtunnelen

En person sitter fastklemt og to er berget ut etter at to biler har kollidert i Vålerengtunnelen i Oslo. Det kan se ut som om dette er en front-mot-front-ulykke, opplyser politiet til NTB. Politiet fikk melding om ulykken kl.

NRK - 02 sep 15 kl. 07:36

To alvorlig skadd i tunnelulykke

En mann (53) og en kvinne (47) er alvorlig skadet etter at to biler kolliderte i Vålerengtunnelen i Oslo natt til onsdag. Én person ble sittende fastklemt en stund etter ulykken. Tunnelen var stengt etter ulykken, men er nå åpnet igjen..

P4 - 02 sep 15 kl. 05:18

To kritisk skadd etter kollisjon

To personer er kritisk skadd etter en kollisjon i Vålerengtunnelen i Oslo i natt. De to satt i samme bil. Føreren av den andre bilen slapp fra ulykken med lettere skader.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com