Voldshendelse

Sunday, 19 May, 03:35

Nyheter om Voldshendelse

NRK - 14 maj 24 kl. 13:11

Voldshendelse i Horten

En mann i 30-årene kjøres til sykehus i ambulanse etter en Voldshendelse utendørs i Horten tirsdag ettermiddag. Politiet er på stedet. Trolig ingen alvorlig skadet.

NRK - 13 maj 24 kl. 15:13

Voldshendelse i Tromsø

Politiet mottok mandag ettermiddag melding om en Voldshendelse på et kjøpesenter i Tromsø. – En ansatt på en forretning ble slått i ansiktet av en mann i 40 årene, skriver politiet på X. Politiet har vært på stedet, og opplyser at de har sikret forklaring fra partene.

NRK - 12 maj 24 kl. 16:27

Voldshendelse i Harstad

Politiet har kontroll på flere personer etter en Voldshendelse i Harstad. – Jobber med å få oversikt over hendelsen, skriver politiet på X..

NRK - 12 maj 24 kl. 12:52

Voldshendelse på Eiganes i Stavanger

Det har vært en Voldshendelse på Eiganes i Stavanger. En person er skadd og ambulanse er tilkalt. Politiet har pågrepet tre involverte personer.

NRK - 02 maj 24 kl. 14:44

Toten: Mann pågrepet etter Voldshendelse

En mann i 50-årene er pågrepet etter en Voldshendelse på Lena i Østre Toten kommune. Ingen er alvorlig skadd, den fornærmede er lettere skadd, ifølge politiet. Hendelsen skal ha skjedd i sentrum.

NRK - 01 maj 24 kl. 17:08

Tre personer fengslet etter Voldshendelse i Oslo

Tre menn i 20-årene er fengslet i fire uker etter en Voldshendelse på Furuset i Oslo i forrige uke. Hendelsen skjedde fredag i forrige uke, skriver Avisa Oslo. Søndag ble de tre mennene, som er henholdsvis 22, 25 og 26 år gamle, fengslet i Oslo tingrett.

NRK - 01 maj 24 kl. 00:54

Tenåring til sykehus etter Voldshendelse

En gutt i tenårene er kjørt til sykehus med ambulanse etter en Voldshendelse i Sandefjord, skriver politiet i Sør-Øst på X litt før klokka 01. – Politiet er på stedet etter melding om en voldsepisode hvor en gutt skal ha blitt slått ned, skriver politiet i meldingen. Tenåringen har trolig fått hjernerystelse og kjøres derfor til sykehus med ambulanse.

NRK - 01 maj 24 kl. 00:47

Mann hentet av ambulanse etter Voldshendelse

En mann er hentet av ambulanse etter en Voldshendelse ved Paradisbukta i Steinkjer. Det skriver Trøndelag politidistrikt på X 00.39.

Aftenposten - 27 apr 24 kl. 20:52

Politiet: Alvorlig Voldshendelse i Oslo sentrum – mann skadet med skarp gjenstand

Politiet og ambulanse er i Møllergata i Oslo, etter melding om at en mann er blitt utsatt for en Voldshendelse med skarp….

NRK - 26 apr 24 kl. 18:24

Drapssiktet etter Voldshendelse i Oslo

To menn er i Oslo tingrett varetektsfengslet i fire uker, siktet for drapsforsøk etter en Voldshendelse på Hauketo i Oslo natt til onsdag. Den ene av de siktede, en 50 år gammel mann, ble pågrepet onsdag og varetektsfengslet torsdag med brev- og besøksforbud. Den andre, en 19 år gammel mann, ble pågrepet torsdag.

NRK - 21 apr 24 kl. 11:39

Voldshendelse med kniv i Oslo – en person pågrepet

Politiet har pågrepet en person etter en Voldshendelse i Oslo sentrum søndag formiddag. En kniv har vært involvert i hendelsen. Det er ikke meldt om alvorlige skader.

Dagbladet - 19 apr 24 kl. 12:45

Voldshendelse i Oslo: - Alvorlig

Politiet er på Vålerenga i Oslo i forbindelse med en Voldshendelse fredag ettermiddag. En person er fraktet til sykehus..

VG - 19 apr 24 kl. 12:40

En person alvorlig skadet etter Voldshendelse på Vålerenga

En person er alvorlig skadet etter en Voldshendelse på Vålerenga i Oslo..

NRK - 18 apr 24 kl. 21:34

Kvinne siktet for drapsforsøk etter Voldshendelse i Kvam

Det skriver politiet i en pressemelding. Kvinnen er foreløpig ikke avhørt. Politiet rykket ut rundt klokken 13 i dag etter melding om en Voldshendelse.

NRK - 16 apr 24 kl. 13:01

Person pågrepet, mistenkt for Voldshendelse i Strand

Politiet rykker ut til melding om en Voldshendelse på Tau i Strand kommune. En person skal ha blitt utsatt for vold. Personen skal ikke være alvorlig skadd, men er fraktet til Stavanger universitetssjukehus for videre undersøkelser.

NRK - 14 apr 24 kl. 15:55

Fraktes til sykehuset etter Voldshendelse i Kristiansand

En person er kjørt til sykehus etter melding om en Voldshendelse i Kristiansand. Det melder Agder politidistrikt. – Politiet er på stedet og er i kontakt med fornærmede, skriver politiet..

VG - 12 apr 24 kl. 18:51

Voldshendelse mellom ungdommer i Trondheim

Politiet og ambulanse er på stedet i forbindelse med en Voldshendelse mellom ungdommer i Trondheim..

VG - 4 timer siden

Mann slått rett ned i Bergen natt til 18. mai

Mannen prøvde trolig å stanse en Voldshendelse i Bergen sentrum. Så fikk han en knyttneve i ansiktet og gikk rett i bakken..

NRK - 11 apr 24 kl. 13:22

Mann varetektsfengslet etter Voldshendelse

En mann i 40-årene er varetektsfengslet i fire uker, siktet for grov kroppsskade. Bakgrunnen er at politiet onsdag rykket ut til en alvorlig Voldshendelse på Finnsnes i Senja kommune. Mannen er fengslet med brev- og besøksforbud.

NRK - 11 apr 24 kl. 05:00

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en Voldshendelse på en privat adresse i Trondheim. En person er pågrepet og en annen er frakta til legevakt for helseundersøkelse. Skadegraden er ukjent, melder Trøndelag politidistrikt..

NRK - 11 apr 24 kl. 00:39

Voldshendelse ved Stord hotell

Politiet i Sør-Vest melder at det har vært en Voldshendelse ved Stord hotell. Fornærmede er ikke alvorlig skadet, og den politiet mener er gjerningsmannen har stukket fra stedet. Politiet oppretter sak på forholdet..

NRK - 10 apr 24 kl. 09:56

En person pågrepet etter Voldshendelse

Troms politidistrikt melder at det har vært ei alvorlig Voldshendelse på Finnsnes i Senja kommune i natt. En person er pågrepet, og politiet har startet etterforskning. Det melder de på X..

VG - 10 apr 24 kl. 09:55

Alvorlig Voldshendelse i Senja

Det har vært en alvorlig Voldshendelse på Finnsnes i Senja kommune natt til onsdag..

NRK - Igår: 17:54

Person skadd etter Voldshendelse i Bærum

Det melder politiet. De skriver at det trolig er brukt en skarp gjenstand. Den skadde blir ivaretatt av helsepersonell.

NRK - 09 apr 24 kl. 20:33

Fire pågrepet etter Voldshendelse i Halden: Én til sykehus

Fire personer er pågrepet etter en Voldshendelse på en privatadresse i Halden, melder politiet. – En annen person som også var på adressen har status som fornærmet og er fraktet til sykehus. Politiet har kontroll på situasjonen.

NRK - 14 maj 24 kl. 12:44

Voldshendelse Stavanger

Væpnet politi er på stedet etter melding om vold på en adresse i Hillevåg. En person skal ha blitt slått og er kjørt til legevakten for undersøkelser. En mistenkt er pågrepet av politiet..

NRK - 06 apr 24 kl. 21:41

Voldshendelse i Trondheim

Det har vært en Voldshendelse ved Solsiden i Trondheim. En person skal være skadet, melder politiet. Flere patruljer er på oppdraget.

VG - 14 maj 24 kl. 06:31

BT: Væpnet aksjon etter Voldshendelse

Flere patruljer jakter mulige gjerningspesoner, skriver Bergens Tidende..

NRK - 06 apr 24 kl. 09:06

Melding om Voldshendelse i Sandefjord

Politiet har flere patruljer i Sandefjiord etter melding om en Voldshendelse. – Det er kontroll på situasjonen. Mer info kommer, melder Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 06 apr 24 kl. 09:06

Voldshendelse i Sandefjord – truet med skytevåpen

Politiet har flere patruljer i Sandefjord etter melding om en Voldshendelse på en privat adresse i sentrum like etter klokka 07. Ved politiets ankomst ble det opplyst at en person skulle ha blitt truet med et skytevåpen i forkant. Det er funnet og beslaglagt våpen.

NRK - 05 apr 24 kl. 23:50

Voldshendelse på utested på Notodden

En person er skadet etter en Voldshendelse på et utested på Notodden fredag kveld. Personen blir undersøkt av ambulansepersonell, ifølge politiet i Sør-Øst. Politiet opplyser videre at de undersøker hva som har skjedd..

NRK - 05 apr 24 kl. 15:48

Ønsker kontakt med flere fornærmede etter Voldshendelse

Politiet i Agder ønsker å komme i kontakt med flere mulige fornærmede etter en Voldshendelse ved Grim skole i Kristiansand lørdag 30. mars. Det skriver politiet i en pressemelding.

NRK - 05 apr 24 kl. 11:53

Voldshendelse i Sandviken

Det har vært en Voldshendelse i en leilighet i Sandviken i Bergen. Og muligens ute på gaten mellom flere personer, melder Vest politidistrikt på X. Politiet er på stedet og har kontroll på tre personer.

NRK - 12 maj 24 kl. 16:27

Slåsskamp i Harstad

Politiet har kontroll på flere personer etter en Voldshendelse i Harstad. – Vi har kontroll på stedet, sier operasjonsleder i Troms politidistrikt, Robin Lindberg, til NRK. Flere personer skal være involvert i hendelse.

VG - 11 maj 24 kl. 12:07

Fikk bruddskader etter slag på motorfestival

Politiet melder på X at de har fått informasjon om en Voldshendelse sist natt på Otta Motorfestival..

NRK - 11 maj 24 kl. 12:16

Fikk bruddskader i ansiktet etter slag på motorfestival på Otta

Det var en Voldshendelse sist natt på Otta Motorfestival, melder politiet. En fornærmet gutt i tenårene er påført slag i ansiktet med bruddskader. En mann i slutten av 20-årene er mistenkt i saken.

VG - 11 maj 24 kl. 05:04

Russ til sykehus etter Voldshendelse i Innlandet

– Fremstår uprovosert, sier politiet..

Dagbladet - 09 maj 24 kl. 10:33

- Fortsatte å sparke ham i hodet

26-åring hevdet nødverge da to personer havnet på Ullevål sykehus etter grov Voldshendelse i Oslo. Han er nå løslatt..

NRK - 31 mar 24 kl. 21:08

Erkjenner ikke straffskyld etter Voldshendelse

Politiet har søndag avhørt de to siktede etter en Voldshendelse på Grim i Kristiansand lørdag kveld, skriver Fædrelandsvennen. Det er en ung kvinne og en ung mann som er siktet for grov kroppsskade etter Voldshendelsen. En mann i 50-årene ble sendt til sykehus med skader.

NRK - 30 mar 24 kl. 20:45

Pågrepet etter Voldshendelse i Kristiansand

Politiet har pågrepet en person etter en Voldshendelse på Grim i Kristiansand lørdag kveld. En person skal være utsatt for vold. Vedkommende er sendt til sykehus for behandling.

NRK - 30 mar 24 kl. 20:45

Tenåring pågrepet etter Voldshendelse i Kristiansand

Politiet har pågrepet en person etter en Voldshendelse på Grim i Kristiansand lørdag kveld. En person skal være utsatt for vold. Vedkommende er sendt til sykehus for behandling.

NRK - 28 mar 24 kl. 21:55

Voldshendelse i Bergen - politiet bevæpnet seg

Politi og ambulanse har torsdag kveld rykket ut til en adresse i Fana i Bergen etter melding om en Voldshendelse innendørs. To personer er skadd, men er oppegående og ved bevissthet, ifølge politiet. Politiet har kontroll på de involverte personene og jobber nå med etterforskning på stedet.

NRK - 05 maj 24 kl. 03:17

Mann til sykehus etter Voldshendelse i Trondheim

En mann i 30-årene har blitt utsatt for vold i Trondheim sentrum natt til søndag. Mannen kjøres til St. Olavs hospital for undersøkelse.

NRK - 03 maj 24 kl. 00:26

Polititjenesteperson utsatt for Voldshendelse på utsted i Oslo sentrum

En polititjenesteperson har blitt fraktet til legevakt for behandling etter å ha blitt angrepet og bitt av en person som utagerte på et utested i Oslo sentrum. – Vi har kontroll på den utagerende personen, melder Oslo politidistrikt på X natt til fredag..

NRK - 02 maj 24 kl. 20:14

Slo person med rake og kastet stein - én person kjørt i arresten

Politiet har vært på Mørkved i Bodø kommune i forbindelse med en Voldshendelse mellom tre parter. – Den ene ble slått med en rake og kastet stein på. Personen har fått små skader i ansikt og på kropp, ønsket ikke disse sjekket av helsepersonell.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com