Voldshendelse

Tuesday, 07 December, 12:42

Nyheter om Voldshendelse

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 01 nov 21 kl. 22:39

Voldshendelse i Oslo sentrum

Politiet melder om en Voldshendelse ved sentralstasjonen i Oslo sentrum. De vil ikke si noe mer om hva slags Voldshendelse det gjelder, eller skadeomfanget. De har kontroll på en fornærmet og en mulig gjerningsperson..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter alvorlig Voldshendelse i Grimstad

Tre voksne menn er siktet etter en alvorlig Voldshendelse i Grimstad lørdag..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

Tre siktet etter Voldshendelse i Grimstad - én livstruende skadet

Tre voksne menn er siktet etter en alvorlig Voldshendelse i Grimstad lørdag..

NRK - 06 nov 21 kl. 20:39

Voldshendelse: – Alvorlige skader

To personer er fraktet til sykehus etter en Voldshendelse i Grimstad lørdag. – Foreløpige tilbakemelding tyder på at det er alvorlige skader og derfor har vi også sendt ut krimteknikere, sier jourhavende Geir Magne Søfteland i Agder politidistrikt til NRK..

NRK - 06 nov 21 kl. 18:38

Voldshendelse i Grimstad

Politi og ambulanse har rykket ut til en privat adresse i Grimstad etter melding om en Voldshendelse. To personer er kjørt til sykehus for sjekk og behandling. Skadegraden er uavklart.

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 17:01

Fem anholdt etter Voldshendelse i Oslo

Politiet har anholdt fem personer i forbindelse med en Voldshendelse ved Kongshavn videregående skole i Oslo..

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Voldsepisode i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut til Pilestredet etter en melding om en Voldshendelse på en adresse der. En person er betegnet som alvorlig skadet. – Vi har rykket ut til en adresse i forbindelse med Voldshendelse.

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Person knivstukket i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut til Pilestredet etter en melding om en Voldshendelse på en adresse der. En person er knivstukket. Tilstanden betegnes som alvorlig.

NRK - 03 nov 21 kl. 16:13

Person alvorlig skadet etter Voldshendelse

Politiet i Oslo har rykket ut til Pilestredet etter en melding om en Voldshendelse på en adresse der. En kvinne i 50-årene er skadd etter det politiet sier er en hendelse med en skarp gjenstand. Tilstanden betegnes som alvorlig.

NRK - 01 nov 21 kl. 13:04

Sjekker video etter Voldshendelse

Politiet i Tromsø har åpnet full etterforskning etter en Voldshendelse i en taxi-kø natt til lørdag. En mann i 30-årene ble livstruende skadd i forbindelse med hendelsen. En 18 år gammel mann ble pågrepet Voldshendelsen, men ble søndag løslatt.

NRK - 29 okt 21 kl. 06:46

Voldshendelse i Oslo

Politiet er på Esso på Ryen i Oslo hvor det har vært en Voldshendelse natt til fredag. En person har skader i en hånd. Politiet skriver at de leter i området etter gjerningspersoner.

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig Voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en Voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus.

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter Voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

NRK - 10 okt 21 kl. 17:20

Politiet etterforsker Voldshendelse

Politiet har igangsatt etterforskning etter en alvorlig Voldshendelse på Raufoss i innlandet. Taktisk og tekniske undersøkelser pågår. Saken vil bli oppdatert i løpet av ettermiddagen, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 30 sep 21 kl. 20:14

Etterforsker Voldshendelse

Troms politidistrikt har pågrepet to personer og startet etterforskning etter en Voldshendelse på en privat adresse i Tromsø torsdag ettermiddag. En person ble fraktet til legevakt med ambulanse, skriver politiet på Twitter. De to personene som er pågrepet er siktet i saken..

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 08 nov 21 kl. 19:45

Varsler slått ned av maskert mann

En 28 år gammel kvinne som har varslet om seksuell trakassering i fiskerinæringen, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann i Bodø. Ania Nikolaisen (28), som i oktober sto fram i Fiskeribladet med sine opplevelser, ble natt til onsdag slått ned av en maskert mann, skriver TV 2. Nikolaisen sier hun er rystet over hendelsen der hun endte opp med et blått og hovent øye.

Dagbladet - 07 nov 21 kl. 11:57

Én død etter alvorlig Voldshendelse

En person er død etter den alvorlige Voldshendelsen i Grimstad lørdag..

VG - 07 nov 21 kl. 10:26

En død etter Voldshendelse i Grimstad lørdag

Tre voksne menn er siktet etter hendelsen..

NRK - 06 nov 21 kl. 22:55

To pågrepet etter slagsmål

To personer er pågrepet etter en Voldshendelse i en leilihet i Grimstad lørdag kveld. – To personer er pågrepet og sitter i arrest. De to andre som har vært involvert i slagsmålet, er på sykehus.

NRK - 06 nov 21 kl. 22:55

To personer pågrepet i Grimstad

To personer er brakt til sykehus med alvorlig skadeomfang etter en Voldshendelse i Grimstad lørdag kveld To personer er pågrepet i saken. – To personer er pågrepet og sitter i arrest. De to andre som har vært involvert i slagsmålet, er på sykehus.

NRK - 06 nov 21 kl. 20:39

– Kan fremstå som alvorlige skader

To personer er fraktet til sykehus med ukjent skadeomfang etter en Voldshendelse i Grimstad lørdag. – Når vi velger å sende teknikere dit, så er det fordi det kan fremstå som alvorlige skader. Derfor har vi mobilisert, sier operasjonsleder Knut Odde i Agder-politiet til Agderposten..

Aftenposten - 03 nov 21 kl. 17:00

Én person skadet etter Voldshendelse i Oslo. Politiet tror det er brukt saks.

Politiet rykket ut til en hendelse i Pilestredet i Oslo. En kvinne i 50-årene er skadet, mens en kvinne i 30-årene er….

NRK - 31 okt 21 kl. 17:48

Voldssiktet løslatt i Tromsø

Mannen i slutten av tenårene som er siktet etter en Voldshendelse i en taxikø i Tromsø natt til lørdag, løslates søndag. Mannen blir heller ikke begjært varetektsfengslet, opplyser mannens forsvarer til VG. En mann i 30-årene er livstruende skadet etter hendelsen.

VG - 30 okt 21 kl. 20:22

Mann livstruende skadet etter alvorlig Voldshendelse i taxikø

Politiet vet hvem voldsutøver og fornærmede er, og etterlyser vitner til hendelsen..

NRK - 30 okt 21 kl. 19:46

Mann livstruende skadet etter vold

En mann i 30-årene er livstruende skadet etter en Voldshendelse i Tromsø natt til lørdag, skriver Nordlys. Hendelsen skjedde litt etter halv tre i en drosjekø på Stortorget, opplyser politiet. En tenåring ble pågrepet på stedet etter hendelsen, og politiet etterlyser nå vitner.

VG - 25 okt 21 kl. 13:27

Fire personer siktet etter grov Voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

VG - 25 okt 21 kl. 13:27

Trondheim: Fire personer siktet etter grov Voldshendelse

De fire personene er siktet for grov kroppsskade, eller medvirkning til dette, etter at en mann i 20-årene forrige lørdag ble alvorlig skadet på Møllenberg i Trondheim..

NRK - 21 okt 21 kl. 20:33

Voldelig mot politiet

En person er pågrepet av politiet etter en Voldshendelse ved Alleen i Lyngdal. Agder politidistrikt melder om at personen skal ha vært voldelig mot politiet..

VG - 25 aug 21 kl. 03:04

Melding om alvorlig Voldshendelse

Politiet er på plass med mange patruljer etter melding om en Voldshendelse og skudd avfyrt i Oslo..

NRK - 25 aug 21 kl. 02:31

Voldshendelse i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut med store mannskaper på Trosterud etter melding om en alvorlig Voldshendelse, skriver VG. Politiet skal ha fått melding om skudd, men de kan foreløpig ikke si om det erfunnet noen skadede..

NRK - 10 okt 21 kl. 05:56

Voldshendelse i Trondheim

Politiet søker etter tre gjerningsmenn som skal ha vært voldelig mot en mann på Møllenberg i Trondheim. Personene skal ha utøvd skadeverk i forkant av dette. Den fornærmede blir tilsett av ambulanse, opplyser politiet i Trøndelag på Twitter søndag morgen..

NRK - 22 aug 21 kl. 13:41

Alvorlig Voldshendelse i Horten

Politiet er på plass med flere patruljer i Eikveien i Horten, etter at det er meldt om en alvorlig Voldshendelse på stedet. Ambulansepersonell behandler den skadde, og politiet leter etter gjerningspersonen..

NRK - 22 aug 21 kl. 04:48

Alvorlig Voldshendelse i Sandnes

Politiet i Sandnes har pågrepet en person i forbindelse med en alvorlig Voldshendelse i et privathus. Et område rundt huset som ligger nær Sandnes sentrum, er sperret av. Operasjonsleder Nikolai Austerheim sier at en person er fraktet til sykehus.

Aftenposten - 02 okt 21 kl. 09:28

Mann til sykehus i Oslo – etterforskes som drapsforsøk

En mann er fraktet til sykehus etter en Voldshendelse i Vika i Oslo. Skadene er forenlig med skuddskader, ifølge….

NRK - 02 okt 21 kl. 05:41

Mann på sykehus – trolig skuddskadd

En mann er fraktet til sykehus etter en Voldshendelse i Vika i Oslo. Skadene er forenlig med skuddskader, ifølge politiet. Mannen var ved bevissthet.

NRK - 02 okt 21 kl. 05:41

Mann til sykehus, trolig skuddskadd

En mann er fraktet til sykehus etter en Voldshendelse i Vika i Oslo. Skadene er forenlig med skuddskader, ifølge politiet. Mannen var ved bevissthet.

NRK - 30 sep 21 kl. 21:26

Våpenbeslag etter Voldshendelse

– Vi har pågrepet to personer, og gjort beslag i et knokejern. Vi har også tatt beslag i andre gjenstander, sier Karl Erik Thomassen, operasjonsleder i Troms politidistrikt. Politiet vil avhøre de to iløpet av kvelden..

Dagbladet - 30 sep 21 kl. 13:21

Sunniva (23) bisettes: - Elsker deg

Sunniva Borgen døde av skadene hun ble påført etter en Voldshendelse natt til 12. september. Torsdag bisettes hun i Eidsvåg kirke..

Aftenposten - 27 sep 21 kl. 13:50

Spiller bøtlagt med 10.000 kr for Voldshendelse under Brann-nachspiel

Politiet har avsluttet etterforskningen i straffesakene som ble opprettet etter nachspielet på Brann stadion, som….

VG - 27 sep 21 kl. 13:50

Spiller bøtlagt med 10.000 kr for Voldshendelse under Brann-nachspiel

Politiet har avsluttet etterforskningen i straffesakene som ble opprettet etter nachspielet på Brann stadion, som omhandler voldtekt og vold..

VG - 27 sep 21 kl. 13:50

Spiller bøtelagt med 10.000 kr for Voldshendelse under Brann-nachspiel

Politiet har avsluttet etterforskningen i straffesakene som ble opprettet etter nachspielet på Brann Stadion, som omhandler voldtekt og vold..

Aftenposten - 27 sep 21 kl. 13:50

Spiller bøtelagt med 10.000 kr for Voldshendelse under Brann-nachspiel

Politiet har avsluttet etterforskningen i straffesakene som ble opprettet etter nachspielet på Brann Stadion, som….

VG - 27 sep 21 kl. 13:50

Spiller bøtelagt med 10.000 kr for Voldshendelse under Brann-nach - voldtektssak har fått prioritet

Politiet har avsluttet etterforskningen i straffesakene som ble opprettet etter nachspielet på Brann Stadion, som omhandler voldtekt og vold..

NRK - 26 sep 21 kl. 03:25

Mann alvorlig skadd i Voldshendelse

En mann behandles for hodeskader etter at han ble utsatt for vold ved Stortorget i Oslo. Ifølge politiet dreier det seg om alvorlige skader. Oslo-politiet meldte om saken rett før klokka 3 natt til søndag.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt