Vises

Monday, 20 September, 01:58

Nyheter om Vises

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 17:22

Jordbruksoppgjøret skyves

Landsbruks- og matminister Olaug Bollestad (KrF) opplyser fredag ettermiddag at årets landbruksoppgjør må sluttføres på en senere tidspunkt. – Regjeringen startet tilleggsforhandlinger med sikte på å bli enige med jordbruket om en kompensasjon for økte kostnader. I lys av det kommende regjeringsskiftet, mener jeg det er ryddigst at forhandlingene sluttføres på et senere tidspunkt i et så viktig spørsmål som bondens inntektsmuligheter, sier Bollestad.

NRK - 17 sep 21 kl. 00:43

«Ny» tegning av Van Gogh oppdaget

En blyanttegning av en eldre mann, som sitter med hode i hendene, har blitt identifisert som et verk av Vincent van Gogh, skriver The Guardian.Tegningen har vært i privat eierskap siden 1910, og Vises nå frem på et museum i Amsterdam. Seniorforsker ved Van Gogh museet i Amsterdam sier det er en spektakulær oppdagelse fra den tiden kunstneren bodde i Haag.

NRK - 15 sep 21 kl. 22:34

Mann fengslet etter brann i Oslo

En 20 år gammel mann er varetektsfengslet i to uker etter at politiet har siktet ham for brannstiftelse i en bygård på Torshov i Oslo natt til tirsdag. Ti personer ble evakuert og fikk annet husly av kommunen, skriver Sagene Avis. Den siktede har forklart at han befant seg på toalettet i leiligheten sin, men retten deler politiets syn og skriver at det er «mer sannsynlig at siktede har forårsaket brannen enn at han ikke har det».

NRK - 14 sep 21 kl. 10:35

FHI om tredje vaksinedose

Personer som tilhører en utvalgt gruppe med alvorlig nedsatt immunforsvar skal tilbys en tredje dose. FHI har nå utarbeidet en oversikt over hvilke sykdommer personer som anbefales en 3. dose har og hvilke medisiner de bruker.

NRK - 08 sep 21 kl. 15:51

Vil nekte kvinner å drive idrett

En talsmann for Taliban og den nye regjeringens kulturdepartement, uttalte til den australske kanalen SBS at idrett med kvinnelige utøvere hverken sømmer seg, eller er nødvendig. Det skriver BBC. Ahmadullah Wasiq uttalte at kvinner blant annet ikke skal få spille cricket, til tross for at det er en svært populært sport i landet.

NRK - 29 aug 21 kl. 19:41

Taliban: Nordmenn skal få reise

Taliban sier at alle utlendinger og afghanere med reisedokumenter fra USA, Norge og en rekke andre land, vil få forlate Afghanistan. Det kommer fram i en uttalelse fra amerikanske myndigheter og drøyt 100 andre land. Utenriksdepartementet bekrefter at Norge er ett av landene.

NRK - 23 aug 21 kl. 11:17

Disse blir flaggbærere for Norge

Rytter Jens Lasse Dokkan og friidrettsutøver Ida Louise Øverland skal være Norges flaggbærere under åpningsseremonien for Paralympics i Tokyo. Åpningsseremonien går i gang tirsdag kl. 12.

Aftenposten - 19 aug 21 kl. 16:54

Stiller ut Munchs sigarettsneiper og over 100 andre objekter i det nye museet: – Kommer tett på livet hans

Også stolen som søsteren Sophie Munch døde i, skal Vises i det nye museet i Bjørvika..

NRK - 18 aug 21 kl. 13:33

Komikeren Sean Lock er død

Den britiske komikeren Sean Lock er død. Han ble 58 år gammel. Ifølge BBC døde Lock av kreft.

NRK - 13 aug 21 kl. 05:36

San Francisco innfører vaksine-krav

San Francisco vil som første by i USA innføre krav om fullvaksinering mot covid-19 for å spise på restaurant og benytte seg av andre tilbud innendørs. Barer, restauranter, nattklubber, kinosaler og treningssentre er blant stedene der bevis på fullvaksinering må Vises fram fra 20. august..

NRK - 08 aug 21 kl. 23:30

Cuomo-anklager står frem

Kvinnen som har anmeldt New Yorks guvernør, Andrew Cuomo, for seksuell trakassering har nå stått fram med navn. Brittany Commisso mener hun gjorde det rette. – Guvernøren må holdes ansvarlig.

Aftenposten - 18 jun 21 kl. 07:00

I kontorbygg over hele Oslo har det hengt ikoniske fotografier. Nå skal de Vises for offentligheten.

I kontorbygg over hele Oslo har det hengt ikoniske fotografier. Nå skal de Vises for offentligheten..

NRK - 03 aug 21 kl. 17:22

McDonalds med reklameblemme

McDonalds reklamerer med gode tilbud ved et av busstoppene på UiT - Norges arktiske universitet i Tromsø. Dette til tross for at nærmeste restaurant ligger 690km sør, i Steinkjer. – Denne utendørskampanjen skulle Vises i områder i tilknytning til våre restauranter, og siden vår nordligste restaurant ligger i Steinkjer kan man trygt si at man i dette tilfelle har definert nærområdet litt vel bredt, sier talsperson Veronika Skagestad til NRK..

NRK - 30 jul 21 kl. 02:32

Scarlett Johansson saksøker Disney

Hollywood-skuespilleren Scarlett Johansson går til rettssak mot Disney fordi filmgiganten har valgt å tilby filmen «Black Widow» på nett samtidig som den Vises på kino, melder BBC. Da filmen åpnet, satte den rekord under pandemien, men billettsalget falt brått da filmen også ble tilgjengelig på nett. Johansen mener dette er kontraktbrudd og fratar henne inntekter.

Aftenposten - 29 jul 21 kl. 19:41

Warholm og håndballherrene Vises ikke på lineær TV

Karsten Warholms forsøksheat på 400 meter hekk sendes ikke på de lineære TV-kanalene TVNorge eller Eurosport Norge..

VG - 29 jul 21 kl. 19:41

Warholm og håndballherrene Vises ikke på lineær TV

Karsten Warholms forsøksheat på 400 meter hekk sendes ikke på de lineære TV-kanalene TVNorge eller Eurosport Norge. Det gjør heller ikke håndballherrenes kamp mot Tyskland torsdag. De sendes derimot gratis på strømmetjenesten Discovery+..

NRK - 23 jul 21 kl. 11:31

Frogner-siktet er tilregnelig

Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige. Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker. I kjennelsen Vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6.

NRK - 19 jul 21 kl. 08:52

Krever slutt på Taliban-offensiv

En rekke lands ambassader i Afghanistan krever at Taliban straks avslutter sin offensiv og vender tilbake til forhandlingsbordet. I en felles uttalelse, undertegnet blant andre av USAs og EUs ambassader i Kabul, Vises det til at Talibans militæroffensiv strider mot tidligere kunngjøringer om at de ønsker en forhandlingsløsning..

Aftenposten - 16 jul 21 kl. 13:32

Nå skal «Verdens verste menneske» på kino i USA

Joachim Triers «Verdens verste menneske» skal Vises på kino i Nord-Amerika..

VG - 14 jun 21 kl. 19:59

Fengslet aktivist møtte pressen – Han Vises frem som et trofé

Sittende ved siden av uniformskledd sikkerhetspoliti sier den hviterussiske aktivisten Roman Protasevitsj at «ingen har slått meg»..

Dagbladet - 09 jun 21 kl. 21:43

Sikrer seg fotballrettigheter

Norsk Tipping lanserer i disse dager en egen strømmetjeneste der blant annet LaLiga og håndballigaene skal Vises. TV 2 har i dag rettigheter til LaLiga i Norge..

NRK - 09 jun 21 kl. 14:32

Høie etablerer nytt testsystem

Det blir etablert et system for testing til koronasertifikat med statlig finansiering av testing utført av private aktører. – Det skal brukes antigen hurtigtester, og resultatet skal registreres i MSIS slik at det Vises i koronasertifikatet, sa helseminister Bent Høie (H) på regjeringens pressekonferanse om Janssen-vaksinen onsdag ettermiddag..

Dagbladet - 03 jun 21 kl. 12:51

Joachim Trier plukket ut til hovedkonkurransen i Cannes

Regissøren Joachim Triers siste film «Verdens verste menneske» skal Vises i hovedkonkurransen under filmfestivalen i Cannes i sommer..

Aftenposten - 03 jun 21 kl. 12:27

Joachim Triers siste film plukket ut til hovedkonkurransen i Cannes

Regissøren Joachim Triers siste film «Verdens verste menneske» skal Vises i hovedkonkurransen under filmfestivalen i….

Dagbladet - 01 jun 21 kl. 15:58

Deler sjokkbilde av monsterlår

I et nytt bilde fra Dwayne Johnson Vises det tydelig at han har pumpet jern den siste tiden..

VG - 23 apr 21 kl. 15:26

Bernard Torres viser seg frem for stjernepromotor i kveld

I kveld går proffbokser Bernard Torres (24) fra Gran sin 14. proffkamp. Stevnet Vises på DAZN for «hele bokseverden», og med stjernepromotor Eddie Hearn ringside håper Team Torres på at karrieren skal skyte fart..

Klartale - 30 mar 21 kl. 14:02

Klar med film om drapstruet kvinnelig imam

Nefise Özkal Lorentzen har jobbet med sin nye dokumentarfilm i seks år. Nå skal den Vises over hele verden..

NRK - 12 mar 21 kl. 19:38

Årets beste pressebilder er kåret

Korona har preget nyhetsbildet det siste året, noe som også Vises i kåringen av de aller beste bildene som ble tatt i 2020. Vinnerbildene kan du se på nrk.no..

NRK - 15 jan 21 kl. 21:44

Stort antall falske attester Vises

En rapport fra Helsedirektoratet viser at mange tar med seg falske attester på fersk negativ koronatest ved ankomst Norge, melder VG. Attestene som skal Vises fram må vise at en har testet negativt for viruset innen de siste 72 timene før ankomst..

NRK - 25 feb 21 kl. 10:13

21 mutasjoner påvist i Helse Bergen

Helse Bergen har påvist 21 tilfeller av koronamutasjoner siden forrige rapport. 18 er den engelske varianten og tre er den sørafrikanske. Mutasjonene påVises etter analyser av positive koronaprøver fra hele Vestland og flere kommuner i Helse Fonna..

VG - 16 feb 21 kl. 18:23

Norsk storfilm solgt til USA: – Jeg er veldig glad

Den norske storfilmen «Amundsen», med Pål Sverre Hagen i hovedrollen, skal Vises på amerikanske kinoer..

VG - 16 feb 21 kl. 18:23

Norsk storfilm solgt til USA: – Veldig glad

Den norske storfilmen «Amundsen», med Pål Sverre Hagen i hovedrollen, skal Vises på amerikanske kinoer..

NRK - 10 feb 21 kl. 05:56

Forsvaret kaster ett tonn utstyr

Hver dag kaster Forsvaret i snitt ett tonn med utstyr. Det går fram av programmet «Sløsesjokket» som Vises på NRK1 i kveld. Forsvaret reparerer ikke skadde klær, telt eller ryggsekker.

Dagbladet - 02 feb 21 kl. 11:30

Gravlegges i dag:- Vises en enorm omsorg

I dag må innbyggerne i Vågan kommune ta farvel med nok en av sine ungdommer. Tirsdag klokka 12 gravlegges 15 år gamle Henning Christian Bang Johansen, som mistet livet i hyttebrannen i Andøy..

NRK - 01 feb 21 kl. 23:36

Ny hurtigtest for mutert virus

Folkehelseinstituttet har funnet ut hvordan mutantviruset kan påVises mye raskere enn til nå. Laboratoriene som gjennomfører testing har fått beskjed og kan være i gang i løpet av uken, sier seksjonsleder Karoline Bragstad i FHI..

Aftenposten - 18 dec 20 kl. 10:47

Her skjønner danskene at de kan vinne over Norge

I to treningskamper før EM forsto Danmark plutselig at Norge ikke lenger er et uoppnåelig lag. Det skal Vises i semifinalen..

Aftenposten - 13 dec 20 kl. 20:13

Kritisk til fjerningen av NS-ordfører: – Dette er frisering av historien

Historien må Vises frem slik den var, og ikke tilpasses et «utstillingsvindu» av i dag, mener historikere..

Aftenposten - 11 dec 20 kl. 07:00

– Dette er «frisering av historien»

Historien må Vises frem slik den var, og ikke tilpasses et «utstillingsvindu» av i dag, mener historiker..

Aftenposten - 10 dec 20 kl. 15:00

De første tegningene: Planlegger ny milliardhall i skallet av Telenor Arena

Håndball-VM for herrer i 2025 kan komme til å arrangeres her. Nå Vises de første tegningene av det som trolig blir en nesten helt ny arena på Fornebu. Den vil koste over 1 milliard kroner..

Aftenposten - 10 dec 20 kl. 11:43

Edvard Munchs reisekister skal Vises i det nye museet

Kistene og over 100 andre objekter fra Munchs dødsbo på Ekely i Oslo blir del av en permanent utstilling i det nye museet i Bjørvika..

E24 - 01 dec 20 kl. 15:33

Høyre og KrF ber om full oversikt over nordmenns gjeld

Under budsjettarbeidet har de to regjeringspartiene bedt forbrukerminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF) foreslå for Stortinget at alt vi skylder skal Vises frem i gjeldsregisteret..

VG - 29 nov 20 kl. 10:09

Stjele-trend på TikTok: – Vi er klar over metodene, sier vekter

I videoer Vises stjålet energidrikk, klær og sminke sammen med tips for å stjele uten å bli oppdaget. – Det brukes mange ressurser på stoppe tyveri blant unge, sier fagleder i Skan-kontroll..

E24 - 25 nov 20 kl. 12:41

Mange kjøpte sin første båt i år. Det Vises på skadetallene.

Koronaen har slått ut på forsikringstallene. Mens noen erstatninger har økt kraftig, har det vært betydelig nedgang i andre utbetalinger..

Dagbladet - 16 nov 20 kl. 11:32

Beskyldes for å forfalske historien

- At «Atlantic Crossing» skal Vises over hele verden er pinlig, sier en av Norges aller fremste historiske eksperter på kongehuset, Tor Bomann-Larsen..

P4 - 12 nov 20 kl. 06:39

Ap vil ha billigere tannhelse

- Ikke riktig at det Vises på smilet om du har dårlig råd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt