Visepresidentens

Sunday, 14 July, 12:06

Nyheter om Visepresidentens

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence skal vitne

Donald Trump har levert inn en anke på avgjørelsen om at tidligere visepresident Mike Pence skal vitne i etterforskningen av kongresstormingen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

NRK - 10 apr 23 kl. 18:35

Trump har anket avgjørelsen om at Pence må vitne

Donald Trump anker en rettslig kjennelse som krever at Mike Pence vitner for en føderal storjury om stormingen av Kongressen 6. januar 2021. Pence var visepresident under Trump fra 2017 til 2021.

NRK - 07 feb 23 kl. 04:38

USAs visepresident skal skal delta på sikkerhetskonferanse i Tyskland

Senere denne måneden skal USAs visepresident Kamala Harris til Tyskland for å delta på den årlige sikkerhetskonferansen i München. Visepresidenten skal være i Tyskland fra 16. til 18.

NRK - 02 feb 23 kl. 20:44

Medier: Hjemmet til Mike Pence skal ransakes for graderte dokumenter

Tidligere visepresident Mike Pences hjem kommer snart til å bli ransaket for graderte dokumenter, ifølge amerikanske medier. – Det er ventet at FBI snart kommer til å foreta en ransakelse av den tidligere Visepresidentens hjem i Indiana og av kontoret hans i Washington, skal personer med kjennskap til saken ha sagt, ifølge flere medier. Justisdepartementet er i ferd med å avtale med Pences juridiske rådgivere når ransakelsen skal skje, skriver Wall Street Journal.

NRK - 26 dec 22 kl. 23:41

Avviser at Pence har erklært at han stiller som kandidat

Dokumenter levert inn til den føderale valgkommisjonen viser at tidligere visepresident Mike Pence vil stille som presidentkandidat i 2024-valget. The New York Times-journalist Maggie Haberman melder imidlertid på Twitter at Pence sin talsmann avviser at Pence har erklært at han stiller som kandidat. Talsmannen hevder imidlertid overfor NYT-journalisten at noen andre har levert dokumentene i den tidligere Visepresidentens navn.

NRK - 10 nov 22 kl. 04:25

Fortsatt uavklart i senatsvalget i USA

Tre delstater gjenstår når det gjelder avklaring etter Senatsvalget i USA. Stillingen er at Demokratene har sikret seg 48 senatorer og Republikanerne 49. Dersom Republikanerne skal skaffe seg flertall, må de vinne to av de tre setene som er uavklarte.

NRK - 10 nov 22 kl. 04:25

Fortsatt åpent hvem som vinner Senatet i USA

Tre delstater gjenstår når det gjelder avklaring etter Senatsvalget i USA. Stillingen er at Demokratene har sikret seg 48 senatorer og Republikanerne 49. Dersom Republikanerne skal skaffe seg flertall, må de vinne to av de tre setene som er uavklarte.

NRK - 15 sep 22 kl. 17:54

Guvernør sendte busser med migranter til Kamala Harris' hjem

Texas' guvernør Greg Abbott sier han har sendt to busser med migranter som ble sluppet av nær USAs visepresident Kamala Harris' hjem i Washington. Årsaken er at den republikanske guvernøren er sterkt uenig i Biden-administrasjonens innvandringspolitikk. – Vi sender migranter til bakgården hennes for å be Biden-administrasjonen gjøre jobben sin og sikre grensen, skriver Abbott på Twitter.

NRK - 02 sep 22 kl. 04:28

Mann skal ha rettet pistol mot Argentinas visepresident

En mann er pågrepet i Buenos Aires etter å angivelig ha rettet en pistol på kloss hold mot Argentinas visepresident Cristina Fernández. Video av hendelsen viser Fernández som går ut av bilen utenfor boligen sin før hun blir omringet av støttespillere. Så retter en mann ut armen, tilsynelatende bevæpnet med en pistol, og visepresidenten dukker.

NRK - 02 sep 22 kl. 04:28

Argentinas visepresident truet med pistol

En mann er pågrepet i Buenos Aires etter å angivelig ha rettet en pistol på kloss hold mot Argentinas visepresident Cristina Fernández. Video av hendelsen viser Fernández som går ut av bilen utenfor boligen sin før hun blir omringet av støttespillere. Så retter en mann ut armen, tilsynelatende bevæpnet med en pistol, og visepresidenten dukker.

Aftenposten - 16 maj 21 kl. 09:00

Rett før 17. mai: Dette er Visepresidentens beste humørråd

Ingen organiserte fester. Ingen store samlinger. Ingen rulling med bussene..

NRK - 20 jan 21 kl. 23:00

Demokratene kontrollerer Senatet

Demokratene har nå flertall i Senatet med Visepresidentens dobbeltstemme. Tre nye demokratiske senatorer avla eden i dag. Det er Jon Ossoff og Raphael Warnock fra Georgia og Alex Padilla fra California som overtar Kamala Harris' sete..

P4 - 26 okt 20 kl. 05:46

Pence fortsetter tross smitte

USAs visepresident Mike Pence fortsetter sin valgkampturné, tross koronasmitte i staben hans. I helgen ble det kjent at Visepresidentens egen stabssjef er smittet, og fire andre personer som jobber tett på Pence er også smittet. Allikevel fortsetter han sin kampanjeturné som planlagt, noe han får kritikk for av flere eksperter..

VG - 23 dec 19 kl. 13:50

Visepresidentens stabssjef angriper Pelosi: – Uholdbart

I forrige uke ble det stemt for å stille Donald Trump for riksrett. Men så stoppet alt foreløpig opp. Det irriterer stadig flere republikanere..

Aftenposten - 01 apr 19 kl. 15:25

Joe Biden er kjent for å omfavne og klemme. Nå må han forsvare seg.

Den tidligere Visepresidentens væremåte er igjen blitt et stort tema etter at en partifelle anklaget ham for å ha kysset bakhodet hennes under et valgarrangement..

NRK - 29 jul 17 kl. 14:32

Visepresidentens bolig angrepet

Bevæpnede menn har angrepet den kenyanske visepresidenten William Rutos' bolig i byen Eldoret, vest i Kenya, melder lokale medier ifølge Reuters. Ruto og familien var ikke tilstedet, men en politimann som stod vakt ble skadet i angrepet..

Aftenposten - 25 jul 17 kl. 21:16

Visepresidentens dobbeltstemme avgjorde: Senatet behandler ny helselov

President Donald Trump vant en viktig seier da Senatet nå skal behandle å avskaffe Obamacare..

Aftenposten - 25 jul 17 kl. 21:22

Visepresidentens stemme avgjorde: Senatet behandler ny helselov

President Donald Trump vant en viktig seier da Senatet nå skal behandle å avskaffe og erstatte Obamacare..

VG - 27 feb 17 kl. 10:49

Visepresident Mike Pence med flaggtabbe

Forsøket på å sprite opp to Twitter-meldinger med israelske flagg, endret Visepresidentens budskap fullstendig..

Dagbladet - 08 okt 16 kl. 18:35

Minst 82 drept i luftangrep mot en begravelse i Jemen

Visepresidentens far ble begravet..

Dagbladet - 08 okt 16 kl. 18:15

Minst 45 drept i luftangrep mot en begravelse i Jemen

Visepresidentens far ble begravet..

NRK - 11 jul 16 kl. 13:40

Machar anklager Kiir for luftangrep

Sør-Sudans visepresident Riek Machar sier hans tilholdssted i Juba har blitt angrepet av helikoptre tilhørende president Salva Kiirs styrker. Anklagen kommer via Visepresidentens Twitter-konto ved 12-tiden i dag, melder NTB..

Aftenposten - 11 jul 16 kl. 05:40

Harde kamper i Sør-Sudans hovedstad

Det er voldsomme kamper i Sør-Sudans hovedstad. Vitner melder om stridsvogner i gatene. Det skytes fra helikoptre mot Visepresidentens hovedkvarter..

NRK - 25 apr 16 kl. 14:49

Forbereder Riek Machars hjemkomst

Riek Machars stabssjef landet i ettermiddag på flyplassen i Juba med 190 soldater for å forberede Visepresidentens hjemkomst til Sør-Sudan i morgen. Krangel om hvor mye våpen og hvor mange soldater han skal få ta med seg, har forsinket hjemkomsten..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com