Vise

Monday, 20 September, 01:23

Nyheter om Vise

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 14 sep 21 kl. 16:18

Taliban takker for bistandsløfter

Taliban takker for løfter om flere milliarder i nødhjelp. Mandag ble det holdt en internasjonal giverkonferanse for Afghanistan, og FN opplyser at det har kommet inn løfter om 1,2 milliarder dollar – drøyt 10 milliarder kroner. – Det islamske emiratet vil gjøre sitt beste for å levere bistand til dem som trenger det, sa fungerende utenriksminister Amir Khan Muttaqi på en pressekonferanse tirsdag.

E24 - 13 sep 21 kl. 06:28

Dette skjer denne uken: Regionalt nettverk og inflasjonstall

Regionalt nettverk vil Vise hvor mye mer potensial bedriftene ser for seg, mens handelstall fra USA kan Vise hvor hardt den økende smitten treffer befolkningen..

VG - 9 timer siden

Nektes å gå inn på restaurant uten vaksine: – En kamp man ikke kan vinne

NEW YORK CITY (VG) Hvis du vil gå på kino, trene på treningssenter eller spise et bedre måltid inne i New York City – slipper du nå ikke inn hvis du ikke kan Vise at du er vaksinert..

NRK - Igår: 20:31

Få Trump-tilhengere møtte opp

Noen få hundre Trump-støttespillere hadde lørdag ettermiddag møtt opp for å demonstrere ved Kongressen. Det var flere politi- og pressefolk til stede enn demonstranter, melder nyhetsbyrået AP. Trump-supporterne hadde varslet at de ville Vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6.

NRK - Igår: 18:26

To jenter mistenkt for brannar

To tenåringsjenter er mistenkt for å ha stifta to av dei tre brannane i Trondheim sentrum i dag. Det melder politiet på Twitter. – Etterforskinga vil Vise om vi kan knytte dei til den tredje brannen og, skriv politiet..

Aftenposten - Igår: 08:00

«Hold på rutinene», sa søvnekspertene. Det var nok av skrekkeksempler å Vise til.

Vi sto i det og holdt på reglene, helt til for to dager siden..

NRK - Igår: 02:43

Full beredskap i Washington

Politiet i Washington tar alle forholdsregler før Donald Trump-supportere lørdag skal demonstrere ved USAs kongressbygning. Trump-supporterne har varslet at de vil Vise sin støtte til dem som er fengslet og stilt for retten etter kongresstormingen 6. januar.

NRK - I førrgår: 14:52

Russland om valget

Russiske myndigheter sier de har notert seg at representanter for Det norske Arbeiderparti har tatt til orde for å forbedre forholdet til Russland. Pressetalskvinne Maria Zakharova sier i en kommentar til valgresultatet, at det nå vil Vise seg hvordan den nye regjeringskoalisjonen vil forholde seg til Russland. – Det er viktig ikke bare å se hva som blir sagt, men hva som blir gjort sier Zakharova, i den første offisielle russiske kommentaren til at sentrum-venstresiden med Arbeiderpartiet i spissen etter alt å dømme nå overtar makten i Norge.

Dagbladet - I førrgår: 13:17

Bildet sjokkerte - tatt i løgn

Bildet ble delt av politiet på Facebook. Men historien bak bildet skulle Vise seg å være en helt annen sannhet, enn den som ble fortalt..

NRK - 15 sep 21 kl. 21:21

Vaksinekrav til FNs hovudforsamling

Styresmaktene i New York krev at alle delegatane til FNs hovudforsamling må Vise at dei har minst ein dose med koronavaksine. Det blir krav om vaksinepass for å kunne kome inn i salen der hovudforsamlinga går føre seg, og for å kunne bruke restaurantane, treningsromma og andre tilbod i FN-bygninga og elles i byen. FNs 76.

NRK - 15 sep 21 kl. 21:21

Vaksinekrav for FNs hovudforsamling

Styresmaktene i New York krev at alle delegatane til FNs hovudforsamling må Vise at dei har minst ein dose med koronavaksine, melder AFP. Det blir krav om vaksinepass for å kunne kome inn i salen der hovudforsamlinga går føre seg, og for å kunne bruke restaurantane, treningsromma og andre tilbod i FN-bygninga og elles i byen. FNs 76.

NRK - 14 sep 21 kl. 16:23

Venstre klare for opposisjon

Venstre klarte å komme over sperregrensa, trass i dårlege målingar tidleg i valkampen. Venstre-leiar Guri Melby trur mange stemte på partiet på grunn av klimasaka. Ho seier til NRK at ho vil bruke den neste perioden til å vere det leiande klimapartiet i opposisjon.

NRK - 14 sep 21 kl. 12:40

Lysbakken: – Politikken må gjelde

– Vårt mål er å etablere ei raudgrøn regjering, men det er politikken som vil Vise om det lar seg gjere. Det sa SV-leiar Audun Lysbakken i møte med pressa tysdag. Lysbakken fortel at det ikkje er eit mål i seg sjølv å gå i regjering.

E24 - 14 sep 21 kl. 09:00

Kraftig vekst for Magnus Carlsens investeringsselskap

Sjakkprofilen tjente og investerte mer penger i fjor, og kan Vise til en syvdobling på bunnlinjen. Han tok ut 15 millioner kroner i utbytte..

NRK - 11 sep 21 kl. 14:16

Disney tilbake i kinosalene

Resten av Disneys filmer som har premiere i 2021 vil vist på kino før de blir gjort tilgjengelige for streaming. Det opplyste underholdningsgiganten på fredag. Gjennom pandemien har mange filmer blitt gjort tilgjengelige på nett samtidig som de hadde premiere i kinosaler.

VG - 09 sep 21 kl. 18:53

Bygger mur mot afghanske flyktninger: – De tyrkiske soldatene slo oss med kjetting

IRAN/TYRKIA-GRENSEN (VG) Mens afghanske flyktninger sier de blir utsatt for vold, er tyrkiske myndigheter mest opptatt av å Vise frem sin nybygde mur mot de samme menneskene..

NRK - 14 aug 21 kl. 17:39

Nye protester mot koronatiltak

For femte helg på rad har tusener av franskmenn strømmet ut i gatene for å protestere mot strengere koronatiltak. Myndighetene ventet at rundt 250.000 mennesker ville delta lørdag i demonstrasjonene mot tiltakene som er innført for å beskytte befolkningen mot viruset og få bukt med pandemien.

Klartale - 08 sep 21 kl. 16:30

Skal lage film om livet til Michael Schumacher

Netflix skal Vise en dokumentar om livet til Michael Schumacher. Den skal ha mye fokus på tiden i Formel 1 og på det som har skjedd etter skiulykken..

NRK - 08 sep 21 kl. 15:51

Vil nekte kvinner å drive idrett

En talsmann for Taliban og den nye regjeringens kulturdepartement, uttalte til den australske kanalen SBS at idrett med kvinnelige utøvere hverken sømmer seg, eller er nødvendig. Det skriver BBC. Ahmadullah Wasiq uttalte at kvinner blant annet ikke skal få spille cricket, til tross for at det er en svært populært sport i landet.

NRK - 13 aug 21 kl. 14:57

Skal Vise Norge som lavutslippsland

Regjeringen ber et ekspertutvalg Vise hvordan Norge i 2050 kan bli et samfunn med 90–95 prosent lavere klimautslipp enn i 1990. Utvalget ledes av siviløkonom Martin Skanke, og med seg på laget har han 13 eksperter. Blant dem er tidligere SV-leder Kristin Halvorsen, som nå leder klimaforskningssenteret Cicero, og astrofysiker Eirik Newth.

VG - 07 sep 21 kl. 12:36

Pogba om Frankrike-formen: – Gjør meg forbannet

Frankrike har fortsatt den dårlige trenden etter EM og midtbanedynamoen Paul Pogba (28) insisterer på at hans lagkamerater må Vise mer stolthet..

VG - 12 aug 21 kl. 10:36

VG skal Vise Coppa Italia i tre sesonger

I sommer ble de europamestere. Nå er det klart at VG+ Sport skal Vise noen av de største italienske stjernene live og eksklusivt..

E24 - 06 sep 21 kl. 21:11

Lundins Alta-funn rekker ikke «skattefristen»: Satser stort på Edvard Grieg-området

Mens oljeselskapet Lundin gang etter gang har kunnet påVise mer utvinnbar olje på Edvard Grieg-feltet har ikke Alta-funnet i Barentshavet vært like suksessfylt..

Dagbladet - 06 sep 21 kl. 20:34

Sporene som gir politiet håp

DNA-materiale finnes ikke og deler av beVisene er kastet. Et tapt anrop bare minutter før Tina Jørgensen sist ble sett, kan sammen med nye spor Vise seg å bli sentralt..

NRK - 04 sep 21 kl. 20:56

Demonstrerte mot ytre høyre

Tusenvis av mennesker marsjerte gjennom Berlins gater lørdag for å Vise sin motstand mot høyreekstremisme i Tyskland. Ifølge politiet deltok om lag 10.000 mennesker i demonstrasjonen, mens arrangøren hevder over 30.

Dagbladet - 04 sep 21 kl. 07:17

Åpner opp om festlivet

Stjernekamp-aktuelle Carina Dahl tror tidligere synder har satt en stopper for henne som artist. Men nå vil hun Vise at man både kan drive med rølp og være seriøs..

Aftenposten - 27 aug 21 kl. 18:41

Tre gode grunner til at Ronaldo er perfekt for Solskjær

ANALYSE: Ronaldos comeback kan Vise seg å bli akkurat det Ole Gunnar Solskjær trenger for å nå målet om å vinne pokaler..

VG - 25 aug 21 kl. 18:13

Det er verdt å være åpen om det vanskelige

Jeg har gjennom 25 år i arbeidslivet oppfattet at det absolutt ikke passer seg å Vise følelser eller være åpen om mentale utfordringer. Det tar seg ikke så godt ut på CV-en, skriver Lars Erik Lund i denne åpenhjertige kronikken..

VG - 30 jul 21 kl. 11:01

VG skal Vise Liverpools TV-kanal og Liverpool-kamper i to sesonger

VG+ Sport fortsetter sin satsing på internasjonal toppfotball, og har inngått en toårsavtale med Liverpool om å Vise alt fra Liverpools offisielle TV-kanal LFCTV..

Aftenposten - 30 jul 21 kl. 11:01

VG skal Vise Liverpools TV-kanal og Liverpool-kamper i to sesonger

VG+ Sport fortsetter sin satsing på internasjonal toppfotball, og har inngått en toårsavtale med Liverpool om å Vise alt….

E24 - 23 aug 21 kl. 21:02

Ønsker Oljefondet-grep på viktig klimamøte: – Norge kan sette et eksempel

Toppøkonomer ber Norge melde Oljefondet inn i FNs investorallianse for globale nullutslipp. – En mulighet til å virkelig Vise globalt lederskap under klimatoppmøtet COP26, sier OECD-seniorøkonom Håvard Halland..

VG - 23 aug 21 kl. 17:36

Brann-krisen: Feighet fungerer ikke

Brann vil gjerne sette punktum for nachspiel-saken. Da må en gjeng med spillere Vise at de har mot og ryggrad..

NRK - 23 aug 21 kl. 06:30

NIPT-test blir tilgjengelig på OUS

Alle kvinner som fra og med mandag skal ta tidlig ultralyd ved Oslo universitetssykehus vil også få tilbud om NIPT-test, opplyser sykehuset til NRK. Undersøkelsen kan Vise om fosteret har kromosomavvik som for eksempel Downs Syndrom. Tilbudet vil kun gis til dem som allerede har krav på å få tidlig ultralyd ved offentlige sykehus..

NRK - 18 aug 21 kl. 23:36

Hærverk på Olof Palmes grav

Olof Palmes grav på Adolf Fredriks kyrkogård i Stockholm er blitt utsatt for hærverk. Et tre like ved den tidligere statsministerens grav er også saget ned. Hærverket skjedde i løpet av natt til tirsdag.

NRK - 18 aug 21 kl. 03:17

Mye nattebråk i Trondheim

Politiet i Trondheim opplyser at de har fått over 30 meldinger fra beboere som får natteroen forstyrret. – Vi rykker ut til så mange adresser vi klarer, men har ikke kapasitet til å rekke alle, skriver politiet i Trøndelag. De oppfordrer folk til å Vise hensyn..

NRK - 18 aug 21 kl. 03:17

Mye bråk fra studenter i Trondheim

Politiet i Trondheim opplyser at de har fått over 40 meldinger fra beboere som får natteroen forstyrret av studentfester – Vi rykker ut til så mange adresser vi klarer, men har ikke kapasitet til å rekke alle, skriver politiet i Trøndelag. Nesten alle meldingene er utløst av studentfester, opplyser politiet, som oppfordrer studentmiljøene om å Vise hensyn..

E24 - 17 aug 21 kl. 17:06

Solvang konfronterte MDG med rapport bestilt av oljelobbyen

NRK-programleder Fredrik Solvang konfronterte MDG-leder Une Bastholm med en upublisert Rystad-rapport i mandagens partilederdebatt, som angivelig skal Vise en norsk olje-exit har negativ klimaeffekt. Han nevnte ikke at rapporten er bestilt at Norsk olje og gass..

VG - 17 aug 21 kl. 15:27

Thorisdottir har lagt bak seg den vonde tiden

Fjorårssesongen ble vond og tung for Maria Thorisdottir (28). Denne sesongen har Manchester United-proffen ambisjoner om Vise seg frem igjen..

NRK - 16 aug 21 kl. 00:06

Ber Taliban Vise tilbakeholdenhet

Taliban må utøve full tilbakeholdenhet i Afghanistan, oppfordrer FNs generalsekretær António Guterres. – Guterres er spesielt bekymret for fremtiden til kvinner og jenter, hvis hardt opparbeidede rettigheter må beskyttes, heter det i en uttalelse fra FN..

NRK - 15 aug 21 kl. 15:15

Jobber på spreng med redningsarbeid

Haitiere jobbet på spreng i natt for å søke etter overlevende i restene av de kollapsede bygningene etter det kraftige jordskjelvet som traff Haiti på lørdag. Foreløpig har myndighetene meldt om 304 døde, men det ventes at tallet vil fortsette å stige i løpet av søndagen. – Vi må Vise mye solidaritet med de rammede, sa Haitis statsminister Ariel Henry, en neurokirurg som ble landets øverste leder etter at president Jovenel Moïse ble myrdet i sitt eget hjem 7.

NRK - 15 aug 21 kl. 12:13

Bataljonen Viser misnøye mot Brann

Bataljonen skal i dag Vise sin misnøye med stillhet frem til kampklokken har bikket 19:08, med henvisning til året klubben er stiftet. Markeringen skjer etter den famøse nachspiel-skandalen på Brann Stadion natt til mandag som nå politietterforskes. «Den siste ukens hendelser er fullstendig uakseptable og et svik mot alle som er glad i klubben.

Aftenposten - 14 aug 21 kl. 07:30

Gripende girl power i britiske «Rocks»

Hvis du skal Vise én film til en ungdomsklasse i høst, er London-dramaet Rocks et utmerket valg..

NRK - 19 jul 21 kl. 07:13

Toyota skal ikke Vise OL-reklame

OL-sponsor Toyota skal ikke Vise TV-reklame knyttet til lekene, skriver Kyodo News. Presidenten i selskapet Akio Toyoda skal heller ikke delta i åpningsseromonien. – OL blir en begivenhet som ikke har fått folkets forståelse, sa en toppsjef i selskapet, ifølge avisa Yomiuri Shimbun..

NRK - 12 aug 21 kl. 13:12

Krever koronatesting av barn

Israel vil fra neste uke kreve koronatesting av barn ned i treårsalderen før adgang til blant annet skoler, svømmebassenger, biblioteker og hoteller, skriver NTB. Onsdag registrerte Israel 5.946 nye smittetilfeller.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt