Viktig

Tuesday, 26 October, 17:43

Nyheter om Viktig

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 14 okt 21 kl. 06:15

Når ikke frem til innvandrerne

SPRÅK: Det har vært <strong>Viktig</strong> å tilby informasjon om vaksinen på flere språk.Flere og flere har fått to doser med korona-vaksine i Norge. Nesten 90 prosent av norskfødte nordmenn er nå vaksinerte. For de med innvandrer-bakgrunn er tallene lavere.

Klartale - 14 okt 21 kl. 15:27

Vil sikre god beredskap etter angrepet

Torsdag ble den nye regjeringen presentert. Foran Slottet talte den nye statsministeren, Jonas Gahr Støre. Han sa at dette er en spesiell dag å overta ansvaret på.

Klartale - 10 okt 21 kl. 06:00

Sier valget i Somalia blir utsatt nok en gang

Somalia skulle ha holdt valg i 2020. Folk skulle velge både president og en ny nasjonal-forsamling. Men de må vente på å få stemme.

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

Disse fikk Nobels fredspris

AVIS: Komiteen kalte Dmitrij Muratovs avis for «den mest selvstendige i Russland i dag».Maria Ressa og Dmitrij Muratov får årets Nobels fredspris. Den får de «for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland». Leder av Nobelkomiteen, Berit Reiss-Andersen, kunngjorde prisen.

Klartale - 08 okt 21 kl. 11:23

De vant Nobels fredspris

AVIS: Komiteen kalte Dmitrij Muratovs avis for «den mest selvstendige i Russland i dag».Journalistene Maria Ressa og Dmitrij Muratoy får Nobels fredspris for i år. De vinner for deres modige kamp for ytringsfrihet i Filippinene og Russland.Berit Reiss-Andersen kunngjorde prisen fredag.

Aftenposten - 07 okt 21 kl. 08:00

Fraværsgrensen er ikke bare Viktig på skolen. Det kan være Viktig for livet videre!

Fraværsgrensen er ikke bare Viktig for å få karakter til sluttvurdering, men også for livet videre..

Klartale - 15 okt 21 kl. 09:00

Kongsberg-siktede skal sjekkes psykisk

I går fikk politiet meldinger om en mann som skjøt på folk med pil og bue. Senere kom det fram at mannen var Espen Andersen Bråthen.Fem personer ble drept.

NRK - 13 okt 21 kl. 16:49

Nøgd med olje- og gasspolitikken

– Vi er nøgde med at den nye regjeringa vidareføre hovudlinjene i olje- og gasspolitikken, seier leiar for Norsk olje og gass, Anniken Hauglie. Organisasjonen meiner at å sikre aktiviteten på sokkelen vil gi store inntekter til fellesskapet og sikrar arbeidsplassar, men også vere Viktig for å finansiere den grøne omstillinga. – Difor er det Viktig at regjeringa slår fast at det framleis skal bli gitt tillating til å leite etter olje og gass, seier Hauglie..

NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Johansen ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var Viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er Viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa..

NRK - 13 okt 21 kl. 11:22

Ap-Raymond ikke med i regjeringen

Oslos byrådsleder Raymond Johansen (Ap) blir ikke en del av den nye Ap-Sp-regjeringen, bekrefter han selv til Avisa Oslo. – Jonas og jeg snakket gjennom valgkampen at det var Viktig at jeg var i Oslo. Landets hovedstad er Viktig for Arbeiderpartiet, skriver Johansen i en tekstmelding til avisa.

NRK - 03 sep 21 kl. 11:38

Solberg: – Viktig å få svar

Statsminister Erna Solberg kommenterer den nyaste utviklinga i sakene om Birgitte Tengs og Tina Jørgensen hos Dagbladet. Ho meiner det er Viktig at vi kjem i mål med sakene. – Eg tenker at det er utruleg Viktig for dei som er nærmaste pårørande til Birgitte Tengs og Tina Jørgensen.

VG - 08 okt 21 kl. 17:27

Viktig pris i rett tid

Hvor Viktig pressefriheten er ser vi best når kommer under angrep. Dmitrij Muratov og Maria Ressa står i frontlinjen i forsvaret av pressefrihet, under svært krevende forhold. Nobelkomiteen har gjort et svært godt valg når de gir årets fredspris til Ressa og Muratov..

E24 - 07 okt 21 kl. 08:28

Varslet om Viktig nyhet to uker for sent - får gebyr av Oslo Børs

Oslo Børs mener Lifecare informerte markedet for sent om en Viktig nyhet, og ilegger selskapet et overtredelsesgebyr på 100.000 kroner..

NRK - 4 timer siden

Mehl bekymret etter skyteepisoder

Justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl er bekymret over de mange skyteepisodene i Oslo den siste tiden. De siste ukene og månedene har i underkant av ti personer blitt skutt på litt over to måneder. – Det er bekymringsfullt at vi har opplevd så mange skytinger i løpet av de to siste månedene.

VG - 7 timer siden

Den underspilte teaterstreiken

Kulturstreiken er over, med seier for de streikende. Dette var ikke første gang kulturarbeidere har gått til streik. Teaterstreiken i 1941 er en oversett hendelse i norsk historie – og en Viktig fortelling om den sivile motstanden mot nazistene..

NRK - Igår: 13:50

Frifunnet for halsgrep under avhør

En politimann som tok halsgrep på en 24-åring i et avhør, er frikjent i lagmannsretten. Retten mener at politimannen utførte «en korrekt tjenestehandling», skriver TV 2. Både Spesialenheten og Kristiansand tingrett mente at politimannen handlet i ren irritasjon, og han ble i tingretten i februar i år dømt til 24 dagers betinget fengsel.

NRK - I førrgår: 17:17

Finland om Erdogans ordre

Finlands statsminister kallar Tyrkias president Recep Tayyip Erdogans ordre om å kaste ut ti ambassadørar, beklageleg. Sanna Marin seier det er Viktig at slutningane til Den europeiske menneskerettsdomstolen blir respektert, og har difor bedt om at aktivisten blir lauslaten..

Aftenposten - 03 okt 21 kl. 11:00

Når noe ligner på en Viktig og god film, er det lett å tro at den er det

En rotete film som ikke helt vet hva den vil og som blir hausset opp fordi tematikken er Viktig..

NRK - 22 okt 21 kl. 12:11

Ansatte får gratis influensavaksine

Det kan bli en tøff influensasesong i år. Nå får alle ansatte på skolene i Oslo tilbud om gratis influensavaksine. – Når vi vet at Osloelevene har vært hardest rammet av pandemien, er det Viktig at vi gjør alt vi kan for at dette skoleåret skal bli normalt.

VG - 22 okt 21 kl. 10:18

Farlig alenegang i NATO

Det er oppsiktsvekkende at tidligere statsminister Jens Stoltenberg åpent skiller lag med tidligere utenriksminister Jonas Gahr Støre. Særlig alvorlig er det at det skjer på et så Viktig område som i forsvars- og sikkerhetspolitikken..

NRK - 22 okt 21 kl. 09:14

Evergrande rakk betaling

Den kinesiske eiendomsutvikleren Evergrande unngår foreløpig konkurs etter å ha klart en Viktig nedbetaling rett før forfall denne helgen, skriver NTB..

NRK - 22 okt 21 kl. 09:04

Ruth Grung ny sosialbyråd i Bergen

Ruth Grung (Ap) er utnevnt som ny byråd for arbeid, sosial og bolig i Bergen. Grung har vært stortingsrepresentant fra Hordaland fra 2013 til 2021. – Jeg gleder meg stort.

NRK - 21 okt 21 kl. 11:56

NVE spår høyere strømpriser

NVE spår langvarig høyere strømpriser, med en snittpris på 50 øre per kWt i 2040. Det er høyere enn prisene man gjennomsnittlig har sett i Norge til nå. Kjetil Lund i NVE sier til NRK at vi må belage oss på store variasjoner i tiden som kommer.

NRK - 21 okt 21 kl. 11:07

Sør-Korea til himmels

Sør-Korea har for første gang skutt opp en romrakett som landet selv har utviklet og produsert. Utskytingen beskrives som et Viktig skritt i landets vei mot et satelittutskytingsprogram. Sørkoreanske medier melder at raketten greide å levere den 1,5 tonn tunge lasten som skal gå i bane rundt jorden, og som består av en klump med rustfritt stål og aluminium.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:40

Vil bedre forholdet til Russland

Støre-regjeringen varsler opprustning i nord. Men forsvarsminister Odd Roger Enoksen (Sp) vil også pleie forholdet til Russland. I dag og i morgen deltar Enoksen på sitt første forsvarsministermøte i Nato, bare en uke etter at den nye Ap-Sp-regjeringen tiltrådte.

Aftenposten - 21 okt 21 kl. 05:50

Klimatiltak kan koste Oslo flere hundre millioner kroner. Effekt? Ingen.

Oslo-byrådet møter nye skjær i sjøen for å nå klimamålene sine. Nå kan det bli nødt til å fjerne et Viktig klimatiltak..

NRK - 20 okt 21 kl. 09:55

Klima og korona på G20-toppmøte

G20-toppmøtet i Roma i slutten av månaden skal fokusere på kampen mot klimaendringar, korona og tiltak for å få samfunnet i gang igjen etter pandemien, seier den italienske statsministeren Mario Draghi til Reuters. Møtet blir sett på som særleg Viktig fordi det kjem rett før klimatoppmøtet i Glasgow..

Klartale - 20 okt 21 kl. 08:59

Samene feiret at et Viktig dokument er sendt hjem

Dokumentet er det Viktigste for samene. Tirsdag fikk de det, etter 270 år. – En stor dag for samene, sa kongen..

VG - 20 okt 21 kl. 08:40

Kulturministerens vanskelige og Viktige jobb

Motkulturer har aldri vært Viktigere enn i dag. Derfor er det særlig Viktig at vi får en kulturminister som er i stand til å holde tunga rett i munnen, og se videre og utover landskapet der et taleført og mektig flertall som oftest setter agendaen..

VG - 30 sep 21 kl. 05:06

Roser Solskjær: – Byttene endret kampen

(Manchester United – Villarreal 2–1) En overtidsscoring fra Cristiano Ronaldo sørget for en svært Viktig seier for Ole Gunnar Solskjær (48) og Manchester United. Nordmannens bytter viste seg å ha en svært Viktig rolle..

NRK - 19 okt 21 kl. 07:59

Lovar straumpristiltak

Folk som strevar med høge straumrekningar må få hjelp på kort sikt, seier olje- og energiminister Marte Mjøs Persen (Ap). Ho seier det kan skje i form av auka bustøtte eller andre ordningar. Straumprisen i Sør-Noreg er på det høgaste så langt i år, og Mjøs seier det er tøft for mange å få straumrekningar som er enn dei regna med.

NRK - 19 okt 21 kl. 02:42

Mexico støtter Bidens klimaplan

Mexicos president Andrés Manuel López Obrador lover å støtte USA i kravet om at land må ta større klimagrep på toppmøtet i høst. Presidenten deltok på et arrangement med USAs klimautsending John Kerry da han kom med løftet. Obrador og Kerry deltok på en seremoni for Mexicos program for å plante trær, som den mexicanske presidenten mener er en Viktig løsning på klimaproblemene.

NRK - 18 okt 21 kl. 15:50

Per-Willy Amundsen beklager

Stortingsrepresentant Per-Willy Amundsen fra Fremskrittspartiet beklager kritikken han rettet mot partiets ungdomsorganisasjon (FpU) tidligere i høst. I en diskusjon på Facebook i september skrev Amundsen at FpU ikke lenger var «til nytte for Frp», og at FpU ikke hadde «bidratt med noe som helst» til hans valgkamp. I dag, i et innlegg på samme nettsted der han takker for vervet som leder for Stortingets justiskomité, skriver Amundsen at han har fått mange rekaksjoner etter FpU-kritikken: – Jeg vil beklage for det jeg har sagt, og vil bygge et godt forhold til vår ungdomsorganisasjon fremover.

E24 - 18 okt 21 kl. 15:30

Wall Street innleder Viktig resultatuke med nedgang

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, men denne uken starter med surere stemning..

E24 - 18 okt 21 kl. 15:30

Wall Street innleder Viktig resultatuke blandet

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, men denne uken starter med noe surere stemning..

E24 - 18 okt 21 kl. 15:30

Wall Street snur opp i inngangen til Viktig resultatuke

Sterke resultatrapporter bidro til en positiv ukeavslutning på Wall Street før helgen, og etter en vinglete start peker pilene oppover også mandag..

NRK - 18 okt 21 kl. 10:23

Bollestad til kamp mot abortendring

Fungerende KrF-leder Olaug Bollestad går inn i Stortingets helse- og omsorgskomite. Hun vil jobbe for en bedre eldreomsorg og et styrket tilbud for unges psykiske helse. – Det vil også være Viktig for KrF å være representert i akkurat denne komiteen for å forhindre en utvidelse av abortloven til uke 18 og et svekket rettsvern for det ufødte liv, sier Bollestad til NRK.

Aftenposten - 18 okt 21 kl. 07:00

Aftenposten mener: En god vei videre for abortdebatten

En Viktig debatt før valget fortjener en god oppfølging nå..

VG - 28 sep 21 kl. 08:03

Ordfører før Gjerdrum-rapporten: – Viktig å få svar

Onsdag kommer ekspertutvalgets rapport om kvikkleireskredet i Gjerdrum. – Det er Viktig å få svar på hvordan det kunne skje, sier ordføreren..

NRK - 26 sep 21 kl. 21:02

IAEA nekta tilgang i Iran

FNs atombyrå IAEA seier dei blei nekta Viktig tilgang til ein fabrikk i Iran som lagar sentrifugekomponentar. I ei fråsegn skriv byrået at dei på førehand hadde ein avtale om at dei skulle få sjå fabrikken. IAEA-direktøren Rafael Grossi seier det er Viktig at dei får tilgang til alle atomrelaterte fasilitetar i Iran.

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 17:35

Her er tallene som viser hvor Viktig Haaland er for laget

Erling Braut Haaland scoret to mål i sin første kamp etter skaden..

Aftenposten - 16 okt 21 kl. 17:00

Her er Gjert Ingebrigtsen i ny rolle: – Dette er veldig Viktig

Alexander Dale Oens dødsfall i 2012 ble en vekker for Ingebrigtsen-familien..

NRK - 16 okt 21 kl. 11:47

Patel vil ha på plass tryggingstiltak

Den britiske innanriksministeren Priti Patel besøkte laurdag staden der parlamentsmedlemmen David Amess blei drepen under eit møte i valkrinsen hans fredag. Der sa ho at det var Viktig å få på plass tiltak som gjer det trygt for politikarar å gjere jobben sin. – Vi kan ikkje la slike handlingar hindre oss i å ha eit velfungerande demokrati, sa ho, ifølge Reuters.

Dagbladet - 16 okt 21 kl. 02:04

- Vi må tilpasse oss eller dø

Det britiske miljødirektoratet mener det er like Viktig å tilpasse seg klimaendringene som å kutte karbonutslipp..

NRK - 25 sep 21 kl. 18:23

Miljø blir Viktig for SV

Landsstyret i SV har samrøystes vedteke eit forhandlingsmandat dersom partiet skulle gå i forhandlingar med Ap og Sp etter sonderingane. Dei meiner det er særleg Viktig at SV får gjennomslag i område som miljø og ulikskap. Sonderingane på Hurdalsjøen hotell tok ein pause fredag, og skal etter planen takast opp igjen måndag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt