Viktig

Tirsdag, 15 Juni, 22:00

Nyheter om Viktig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 juni 21 kl. 15:32

Stoltenberg: – Viktig for Nato

Nato-sjef Jens Stoltenberg sier det er Viktig at Nato er en del av klimaarbeidet i verden. Onsdag kom nyheten kom at Nato for første gang er invitert til FNs klimatoppmøte i Glasgow. Globale klimaendringer skaper konflikt og fører til en mer utrygg verden.

NRK - 11 juni 21 kl. 11:08

Taliban erobret Viktig distrikt

Taliban fortsetter fremmarsjen i Afghanistan mens Nato trekker seg ut. Nå har gruppen erobret det Viktige Ishkimish-distriktet. Distriktet i Afghanistans nordlige Takhar-provins regnes som strategisk Viktig både for Taliban og landets regjering..

NRK - 10 juni 21 kl. 21:37

Viktig oppdrag før klimatoppmøte

Noreg og Singapore skal leie arbeidet med å få framdrift i forhandlingane om ein Viktig del av regelverket for Parisavtalen. Målet er å få til ei rettferdig ordning for registrering av internasjonal handel med utsleppsreduksjonar. Saka blei ikkje løyst verken på klimatoppmøtet i Katowice i 2018 eller Madrid i 2019.

NRK - 08 juni 21 kl. 19:03

Pfizer skal teste vaksine på babyer

Koronavaksinen fra Biontech/Pfizer skal nå testes på babyer ned mot seks måneders alder, opplyser legemiddelgiganten Pfizer., ifølge NTB. Opptil 4.

NRK - 05 juni 21 kl. 13:00

Vedum takker for utnevnelsen

– Når dere også har valgt meg som statsministerkandidat, så takker jeg for det. Men husk at posisjoner er ikke et mål i seg selv, men et middel. Et Viktig middel for folk.

NRK - 05 juni 21 kl. 09:52

Vil utvikle Veterinærinstituttet

Senterpartiet vedtok på landsmøtet lørdag å utvikle Veterinærinstituttet videre. I vedtaket heter det at det for beredskapen i hele Norge er Viktig å sikre nærheten mellom landbruket og beredskapen for både folk og dyr. «Den neste pandemien kan i større grad innvolvere produksjon-, vill- eller husdyr og det er Viktig med tett samarbeid mellom Folkehelseinstituttet, Mattilsynet, Veterinærinstituttet og lokale helsetjenester gjennom Verdens Helseorganisasjon sin «En helse» tilnærming.

NRK - 02 juni 21 kl. 15:49

Viktig å ha oppdatert DNA-profil

Det er Oslo politidistrikt som holder i i den nye etterforskningen av Viggo Kristiansens straffesak, etter at straffesaken ble gjenopptatt. I en pressemelding skriver politiet at det er satt sammen et team av erfarne etterforskere, analytikere og politiadvokater for å se på saken. De vil for øvrig ikke gå nærmere inn på hva som gjøres, men bekrefter at man har bedt om en ny referanseprøve (DNA) av Kristiansen.

Aftenposten - 02 juni 21 kl. 12:00

Scoret ni mål i en kamp. Én Viktig egenskap ble aldri den samme igjen.

Det er én Viktig forskjell mellom Erling Braut Haaland (18) og Erling Braut Haaland (20), ifølge stjernespissens….

Aftenposten - 28 mai 21 kl. 07:00

Er økologisk mat bedre for helsen enn vanlig mat? Dette svarer eksperten.

Hvor Viktig er det egentlig å spise økologisk, undrer leser. Og er det ekstra Viktig for små barn?.

NRK - 27 mai 21 kl. 18:04

Astrup: Viktig enighet

Kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup (H) sier i en pressemelding han er glad for enigheten i lønnsoppgjøret i staten. – Jeg er glad for at vi har oppnådd enighet med både LO, Akademikerne, Unio og YS i lønnsoppgjøret i staten. Dette er Viktig etter et svært krevende år der spesielt privat sektor er hardt rammet på grunn av pandemien, sier Astrup..

Aftenposten - 5 timer siden

Tufte & co. fikk treningsforbud. Det var det en Viktig grunn til.

Olaf Tufte & co. har jobbet så intenst siden første samling på vannet i mars, at treneren mente roerne trengte en pause….

E24 - 7 timer siden

Varsler ny melding om helse og sikkerhet i oljebransjen: – Jeg blir selvfølgelig bekymret

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) varsler en ny stortingsmelding om helse, miljø og sikkerhet (HMS) i petroleumsvirksomheten. – Viktig at sikkerhetsregimet blir jevnlig forankret, sier han..

NRK - 12 timer siden

Oslofjorden gror igjen

Flere oppvekst- og leveområder for fisk og andre arter holder på å dø ut i Oslofjorden, ifølge Miljødirektoratet. – Resultatene viser en tydelig negativ utvikling i Oslofjorden. Derfor er det Viktig med nye tiltak, sier Ellen Hambro, direktør for Miljødirektoratet..

VG - Igår: 14:01

Jeg var heldig som fikk overgrepet etterforsket

Vi trenger en lov som samsvarer med folks oppfatning av voldtekt. Det er Viktig slik at alle seksuelle overgrep kan etterforskes og dømmes..

Aftenposten - Igår: 11:23

Ble nektet overgang til seriemesteren – nå imponerer han for LSK

LILLESTRØM/OSLO (VG) Lars Ranger (22) har etablert seg som en Viktig brikke i LSK..

VG - Igår: 11:22

Ble nektet overgang til seriemesteren – nå imponerer han for LSK

LILLESTRØM/OSLO (VG) Lars Ranger (22) har etablert seg som en Viktig brikke i LSK. Men historien kunne fort sett helt annerledes ut..

E24 - Igår: 07:06

Prestisjeprosjekt til Stavanger: - Viktig at vi lykkes

Northern Lights ønsker å bli en av Nord-Europas største aktører på karbonfangst og lagring. I august flytter de inn i Stavanger: - Vi kan være en foregangsfigur, sier direktør.

NRK - 12 juni 21 kl. 16:34

Slår alarm om vannet i Mjøsa

I en fersk rapport slår forskere alarm om miljøsituasjonen i Mjøsa. Miljødirektoratet fraråder bading i innsjøen, skriver Dagbladet. Blågrønnalger farger vannet grønt og kan inneholde bakterier som produserer stoffer som er giftig for både mennesker og dyr.

VG - 11 juni 21 kl. 15:26

Ropstad ble parkert i «Mario Cart»

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad vil lære mer om hvorfor gaming er så Viktig for mange unge. Men først måtte han ta en utfordring..

VG - 11 juni 21 kl. 15:26

Ropstad ble parkert i «Mario Kart»

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad vil lære mer om hvorfor gaming er så Viktig for mange unge. Men først måtte han ta en utfordring..

VG - 11 juni 21 kl. 14:59

Nei til boikott av VM i Qatar!

Vi er alle enige i at denne tildelingen av fotball-VM til Qatar aldri skulle ha skjedd. Det er Viktig at debatten handler om hvilke virkemidler som er best egnet til å bidra til endringer i Qatar og FIFA..

Aftenposten - 11 juni 21 kl. 05:43

Langer ut mot Kina før Viktig toppmøte. – En væremåte overfor andre land som er helt uakseptabel

WASHINGTON D.C. (Aftenposten): Sammen med USA har Jens Stoltenberg presset på for at Nato skal bli et verktøy i….

NRK - 10 juni 21 kl. 13:38

EU krever virusgransking

EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen er blant EU-toppene som nå gjør som USAs president Joe Biden og krever granskning av hvor koronaviruset kom fra. – Det er svært Viktig at vi lærer om koronavirusets opprinnelse, sa von der Leyen torsdag, foran G7-toppmøtet i Storbritannia. Også EU-president Charles Michel sier det trengs full åpenhet..

NRK - 10 juni 21 kl. 12:49

Går av etter Alzheimers-medisin

To medlemmer av en Viktig komité i USAs legemiddeltilsyn (FDA) har trukket seg etter at tilsynet godkjente den omstridte Alzheimers-medisinen Aduhelm. Onsdag skrev nevrologen David Knopman ved den anerkjente Mayo-klinikken i en epost at han ikke ønsket å være del av det han kaller en skinnprosess, skriver Washington Post..

NRK - 09 juni 21 kl. 14:54

Regjeringen åpner for oljeleting

Regjeringen åpner opp for oljeleting i 84 nye blokker i det såkalte TFO-området i årets konsesjonsrunde. Det er foretatt en utvidelse av det forhåndsdefinerte området med 84 blokker, hvorav fire i Nordsjøen, ti i Norskehavet og 70 i Barentshavet, skriver Olje- og energidepartementet i en pressemelding. – Utlysning og tildeling av areal er Viktig for å opprettholde aktivitetsnivået på norsk sokkel.

NRK - 09 juni 21 kl. 11:49

Tester varslingsanlegg kl. 12.00

I dag klokken 12.00 tester Sivilforsvaret signalet «Viktig melding – søk informasjon». Varslingsanleggene testes fast i januar og juni hvert år.

NRK - 09 juni 21 kl. 11:22

Rammene for 5G-auksjon klare

Auksjonsreglene for 5G-auksjonen som holdes i høst, ble lagt fram onsdag. Auksjonen har startskudd 27. september.

NRK - 09 juni 21 kl. 08:36

Biden på Europa-turné

Onsdag reiser Biden på sin fyrste utanlandstur som president. Turen startar med G7-toppmøtet i St. Ives.

Aftenposten - 09 juni 21 kl. 07:15

Pride er ikke et «skrulletog». Her er noen av grunnene til at Pride fortsatt er Viktig.

I seksualundervisningen på skolen lærte jeg aldri om skeive..

NRK - 09 juni 21 kl. 07:17

Tester varslingsanleggene

Onsdag klokka 12.00 tester Sivilforsvaret signalet «Viktig melding – søk informasjon» i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg. Dette skjer fast to ganger i året..

E24 - 08 juni 21 kl. 13:29

Britisk ambassadør om ny handelsavtale: Mener det ble for mye fokus på ost og fisk i debatten

Etter nesten et år er med forhandlinger er frihandelsavtalen klar. Den britiske ambassadøren tror ikke nordmenn forstår hvor Viktig avtalen er for Storbritannia..

NRK - 08 juni 21 kl. 12:56

Tyfonene testes onsdag

Onsdag klokka 12 tester Sivilforsvaret landets tyfoner rundt omkring i hele landet. Sivilforsvaret tester signalet «Viktig melding – søk informasjon» i alle kommuner der det er montert varslingsanlegg, også kalt flyalarmer..

NRK - 18 mai 21 kl. 12:15

Oslo-ordfører fornøyd med flytting

– Dette er veldig gode nyheter. Jeg er glad for at NRK har funnet en tomt i Oslo, som er tilpasset deres behov. NRK er en Viktig kultur- og medieinstitusjon som kan bidra til byutviklingen av hele Ensjø området og bydel Gamle Oslo, sier Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV).

NRK - 07 juni 21 kl. 14:08

Vil forby russen å rulle

– Alt tyder på at det er veldig vanskelig å kombinere rulling og russefeiring med godt smittevern. Vi kommer til å ta initiativ til å forby rulling, sa byrådsleder Raymond Johansen i forretningsutvalget i ettermiddag. Et stort utbrudd av covid-19 blant russ i Oslo vest er en Viktig del av forklaringen på at smitten i Oslo har økt noe den siste tiden..

NRK - 07 juni 21 kl. 08:14

Smitte blant russen

Mens smittetallene nasjonalt synker, har de steget med 87 prosent i Oslo fra uke 21 til uke 22. Et stort utbrudd av covid-19 blant russ i Oslo vest er en Viktig del av forklaringen. Det er bydel Vestre Aker som nå har det høyeste smittetrykket.

NRK - 07 juni 21 kl. 07:07

Tre millioner vaksinedoser

Nå er det snart satt tre millioner vaksinedoser mot covid-19-sykdom her i landet. Det betyr at 25 prosent av den voksne befolkningen er fullvaksinert, mens 40 prosent har fått minst en dose. Dette er Viktig for gjenåpningen sier statsminister Erna Solberg.

NRK - 06 juni 21 kl. 16:46

NHO og Virke jubler for bruskutt

Både Virke og NHO synes det er gledelig Frp og regjeringen er enige om å fjerne avgiften på alkoholfrie drikkevarer i det reviderte budsjettet. Dette vil være svært Viktig for næringene det gjelder, sier administrerende direktør i Virke, ifølge NTB..

NRK - 06 juni 21 kl. 10:05

Vil ha hyttestrid til Høyesterett

De norske hytteeierne i Sverige venter på avgjørelsen om karantenestriden. – Hvis lagmannsretten går imot tingrettens vurdering, så er jo dette prinsipielt såpass Viktig for rettsstaten Norge at det vil være et spørsmål for Høyesterett, mener Heidi Furustøl. Furustøl er talsperson for foreningen Norsk Torpare og med i gruppen med hytteeiere i Sverige som fronter søksmålet mot staten.

E24 - 06 juni 21 kl. 08:45

Den britiske ambassadøren om ny handelsavtale: Mener det ble for mye fokus på ost og fisk i debatten

Etter et år er med forhandlinger er frihandelsavtalen klar. Den britiske ambassadøren tror ikke nordmenn forstår hvor Viktig avtalen er for Storbritannia..

Dagbladet - 05 juni 21 kl. 14:42

- Veldig tragisk og vond situasjon

­- Vi føler alle med og vil vise omsorg med de berørte. Nå er det Viktig å sørge for at familien kommer seg gjennom dette, sier ordfører Anita Ihle Steen, etter at et barn på 1,5 år døde etter angrep av to hunder ..

NRK - 04 juni 21 kl. 19:08

Russen forstår rulleforbudet

Russepresident på Bryne vgs Pernille Braut Tjåland sier det er Viktig at russen nå følger rulleforbudet som kommunene har bestemt. De hadde gledet seg til siste del av russefeiring, og nå må de feire på en smittevernmessig forsvarlig måte..

E24 - 04 juni 21 kl. 18:20

Eitt møkkalass nærare ei Viktig klimaløysing for jærske bønder

Produksjon av biogass skal bidra til lågare utslepp i landbruket. Å få på plass eit tilbod på Jæren, har tatt si tid. Men no kan snart jærske bønder gje gass..

NRK - 04 juni 21 kl. 13:25

Milliongave til KrFs valgkamp

To av Norges rikeste menn, milliardærene Stein Erik Hagen og Christen Sveaas, gir én million hver til KrFs valgkamp i håp om å få statsminister Erna Solberg (H) gjenvalgt. – KrF er en Viktig del av den borgerlige regjeringen, og vi ønsker å bidra til at den kan fortsette sitt gode arbeid også etter valget, sier Sveeas til Dagen. Pengene skal gå til KrFs mest påkostede valgkampanje noensinne, ifølge partiet..

Aftenposten - 04 juni 21 kl. 07:00

Lørdag går Stolthetsparaden av stabelen. Derfor er den Viktig.

Sammen kan vi få til endring. Er du med?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt