Video

Saturday, 02 December, 13:08

Nyheter om Video

Klartale - 10 nov 23 kl. 13:49

Barn blant drepte ved sykehus i Gaza, ifølge Videoer

Verdens helseorganisasjon (WHO) bekrefter at sykehuset er blitt angrepet. Men de vil ikke bekrefte at Israel står bak angrepet.Margaret Harris jobber i WHO.

Klartale - 12 okt 23 kl. 13:30

En mann ble dømt for koranbrenning i Sverige

Mannen delte en Video der en koran ble brent på en grill. Koranen ble brent sammen med bacon. Lydsporet i filmen var sangen «Remove kebab».

NRK - 14 nov 23 kl. 14:25

Israelsk soldat (19) død i fangenskap i Gaza

En 19 år gammel israelsk soldat som ble tatt til fange av Hamas 7. oktober, er død, bekrefter både Israel og Hamas. Noa Marciano er den første av de om lag 240 gislene og fangene som er bekreftet død.

NRK - 07 nov 23 kl. 13:21

Danby Choi beklager Video med overgrepsdømt

Søndag publiserte en mann som i juni ble dømt til ett års fengsel for grov seksuell omgang med en mindreårig en Video av seg selv og Subjekt-redaktør Danby Choi på sin TikTok-profil, skriver VG. I Videoen sier Choi «du har blitt kansellert» til mannen mens de sitter sammen i en sofa. Så klapper Choi mannen på ryggen og sier «dette går bra».

VG - 07 nov 23 kl. 12:04

Danby Choi etter Video med overgrepsdømt: – Jeg har utvist dårlig dømmekraft

I en Video sier Danby Choi til en av de dømte i den mye omtalte overgrepssaken i Bergen at «du har blitt kansellert». Så klapper han mannen på ryggen og sier «dette går bra». Nå beklager Subjekt-redaktøren..

NRK - Igår: 18:51

Ansatt på bensinstasjon i Drammen utsatt for vold

En ansatt på en Circle K bensinstasjon i Drammen skal torsdag kveld ha blitt utsatt for vold. – Politiet mottok klokken 18.20 melding om at det har vært en voldsepisode på Circle K på Rundtom i Drammen.

NRK - 29 nov 23 kl. 10:40

Dansk astronaut VM-appell fra verdensrommet

De danske VM-spillerne i håndball fikk lykkønskninger i en Video fra verdensrommet. Den danske astronauten Andreas Mogensen oppholder seg for tiden på Den internasjonale romstasjonen (ISS). Tirsdag overrasket han den danske VM-troppen under et spillermøte.

NRK - 27 nov 23 kl. 13:56

Gransking tyder på at eit palestinsk missil trefte al-Ahli-sjukehuset

Det har vore usemje rundt kven som stod bak eksplosjonen ved al-Ahli-sjukehuset i Gaza 19. oktober. Hamas hevdar at det var eit israelsk angrep, medan Israel peikte mot den palestinske, militante gruppa Islamsk heilag krig.

Aftenposten - 26 nov 23 kl. 16:16

Hun la ut en Video av egg og et palestinsk flagg. To uker senere ble hun arrestert.

HAIFA/NASARET, ISRAEL (Aftenposten): Israelere med arabisk bakgrunn straffes for å ytre seg om krigen..

NRK - 24 nov 23 kl. 22:38

17-åring varetekstfengsla i to veker etter dødsfall

Hordaland tingrett gav seint fredag kveld politiet medhald i to veker varetekstfengsling av 17-åringen som er sikta etter at ein 18-åring mandag vart funnen død i ein bustad i Bergen sentrum. 17-åringen, og ein mann og ei kvinne i 20-åra, er sikta for å ha etterlate 18-åringen i hjelpelaus tilstand, og for å ha delt ein krenkande Video av han. Det er ikkje mistanke om drap.

VG - 30 okt 23 kl. 15:39

Hamas viser frem tre gisler i ny Video

Hamas har publisert en Video de sier viser tre kvinner som ble bortført under angrepet mot Israel 7. oktober, og kaller kvinnene for «sionistiske fanger»..

NRK - 24 nov 23 kl. 13:02

Nice-spiller pågrepet av politiet etter deling av antisemittisk budskap

Nice-spilleren Youcef Atal (27) er pågrepet av fransk politi og mistenkt for rettferdiggjøring av terrorisme på grunn av et innlegg om krigen på Gazastripen. Forsvarsspilleren fra Algerie ble i oktober utestengt i sju kamper etter å ha publisert en antisemittisk Video i sosiale medier. Atal slettet innlegget raskt og har beklaget det, men han ble likevel etterforsket av fransk politi på oppfordring fra lokale myndigheter i Nice.

NRK - 24 nov 23 kl. 10:42

IDF hevder å ha sprengt det de mener er Hamas-tunnel under Shifa-sykehuset

Et underjordisk tunnelkompleks som Israel hevder ligger i nærheten av Shifa-sykehuset i Gaza by, ble fredag ødelagt, ifølge den israelske hæren (IDF). En Video viser en stor eksplosjon i et bygningskompleks. Minst én av bygningene med flere etasjer så ut til å ha blitt alvorlig skadd i eksplosjonen, men Videoen er kun noen sekunder land.

Dagbladet - 23 nov 23 kl. 15:33

Arrestert etter Gaza-tirade

En tidligere sikkerhetsrådgiver for administrasjonen til Barack Obama er arrestert for hatkriminalitet etter at en Video ble lagt ut på nett..

NRK - 20 nov 23 kl. 20:43

Snoop Dogg's røykestopp var reklamestunt

Fredag erklærte rapperen Snoop Dogg, som er en av USAs største forkjempere for cannabis, at han skulle slutte å røyke. Det meldte han på sosiale medier. Nå viser det seg at det hele var et reklamestunt for et utepeismerke.

NRK - 19 nov 23 kl. 18:38

IDF: Har funnet en 55 meter lang tunnel under Shifa-sykehuset i Gaza

Den israelske hæren sier de har funnet en 55 meter lang tunnel under Gazastripens største sykehus Shifa. Det israelske militæret (IDF) publiserte søndag en Video av det de beskriver som en tunnel gravd ut av væpnede palestinere under Shifa-sykehuset. Tunnelen er 10 meter dyp og strekker seg 55 meter fram til en eksplosjonssikret dør, ifølge IDF.

NRK - 25 okt 23 kl. 10:47

NYT: Tviler på at Video viser rakettangrep mot sykehus

En Video som er lagt fram av Israels hær som bevis på at en palestinsk rakett rammet Al-Ahli-sykehuset i Gaza, viser en annen rakett, mener The New York Times. Storavisa har gransket et Videoklipp som stammer fra en direktesending på Al Jazeera. Den viser en rakett som tilsynelatende er skutt opp fra Gaza, som går i oppløsning i lufta.

Dagbladet - 17 nov 23 kl. 16:40

Avslørt på Video: «Desperat»

Da USAs president Joe Biden på ny kalte Kinas president Xi Jinping en «diktator», ble USAs utenriksminister tydelig ukomfortabel..

NRK - 17 nov 23 kl. 15:36

Hamas: 24 døde på sykehuset i Gaza grunnet strømbrudd

24 mennesker skal ha dødd på Shifa-sykehuset i Gaza grunnet strømbrudd, ifølge Gazas helsedepartement. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Det israelske militæret opplyste sist onsdag at de hadde satt i gang en målrettet aksjon mot Hamas i en del av Shifa-sykehuset på Gazastripen.

NRK - 17 nov 23 kl. 07:08

Israel hevder å ha funnet kroppen til bortført soldat

Det israelske forsvaret (IDF) hevder fredag morgen å ha funnet kroppen til en bortført israelsk soldat i nærheten av Shifa-sykehuset i Gaza by. IDF bekreftet at den bortførte soldaten var død på tirsdag, etter at Hamas sendte ut en Video av henne i live, fulgt av bilder av kroppen hennes. Ifølge Hamas ble soldaten drept i et israelsk luftangrep..

NRK - 17 nov 23 kl. 03:48

IDF hevder de fant tunnelsjakt ved al-Shifa sykehuset

Den israelske hæren (IDF) hevder at de fant en operativ tunnelsjakt og et kjøretøy med store mengder med våpen inne i al-Shifa sykehuskomplekset i Gaza torsdag. De hevder de har foto og Video som dokumenterer det hele. Torsdag kveld sa talsperson for IDF, Daniel Hagari, at hærens ingeniører jobber med å avsløre tunnelinfrastrukturen, skriver CNN.

NRK - 16 nov 23 kl. 15:47

IDF hevder de har funnet nye bevis på Shifa-sukehuset

IDF hevder de har funnet opptak som ble beslaglagt fra gislene som ble tatt under angrepet mot Israel 7. oktober. Bildematerialet hevder de at er funnet på datamaskiner på Shifa-sykehuset.

NRK - 16 nov 23 kl. 08:52

David Cameron besøker Kyiv

Storbritannias nyutnevnte utenriksminister, David Cameron, landet torsdag i Kyiv, melder Reuters. Det er den tidligere statsministerens første arbeidsreise etter at han ble utnevnt som utenriksminister mandag. Cameron reiste til Ukraina for å møte president Volodymyr Zelenskyj.

NRK - 15 nov 23 kl. 20:21

Helsemyndigjetene i Gaza: Ingen våpen på sykehuset

Helsedepartementet i Hamas-styrte Gaza sier onsdag at det israelske militæret (IDF) ikke fant våpen da de stormet det palestinske territoriets største sykehus. – Okupasjonsstyrken fant ikke noe militært utstyr eller våpen på sykehuset. Vi tillater i hovedsak ikke dette, sier Munir al-Bursh, direktør for helsedepartementet, i en uttalelse som AFP referer til.

NRK - 15 nov 23 kl. 19:34

IDF hevder de fant militært utstyr fra Hamas på Shifa-sykehuset

Det israelske militæret (IDF) har lagt frem Video og bilder av våpen og militært utstyr som de hevder tilhører Hamas og som de fant på Shifa-sykehuset. De skal blant annet ha funnet en operativ kommandosentral og teknologiske eiendeler. Røde Kors, WHO og OCHA har uttrykt sterk uro over de militære aktivitetene ved Gazastripens største sykehus, der israelske styrker rykket inn natt til onsdag..

NRK - 14 nov 23 kl. 11:22

IDF: Israelsk soldat som var gissel er drept

Det israelske forsvaret bekrefter tirsdag at en kvinnelig soldat som var gissel i Gaza er drept. Bekreftelsen kommer etter at det ble publisert en Video hvor hun ber Israel stoppe bombing. Hamas hevder hun ble drept i et angrep fra Israel.

NRK - 13 nov 23 kl. 14:37

Brann i elsparkesykkel

Det brenner i en elektrisk sparkesykkel på Majorstua i Oslo. Bilder og en Video NRK har fått viser flammer som står ut fra elsparkesykkelen, som står på et fortausområde. Politiet fikk melding klokken 14.

Klartale - 17 okt 23 kl. 12:08

Hamas har lagt ut Video av bortført kvinne

Hamas er en bevegelse. De styrer på Gaza. Lørdag 7.

NRK - 10 nov 23 kl. 18:17

Russland dømmer urfolksaktivist til 7 års fengel for «falske krigsnyheter»

En domstol i den sibirske republikken Burjatia dømte fredag lederen av antikrigsorganisasjonen «Free Buryatia Foundation» til syv års fengsel in absentia for å ha spredd «falske krigsnyheter», skriver The Moscow Times. Russiske myndigheter anklaget aktivisten Alexandra Garmazhapova for å spre «bevisst falsk informasjon» om de russiske væpnede styrker i en Video om russiske tjenestemenn som ble arrestert i Øst-Ukrainas Luhansk-region i fjor etter å ha nektet å fortsette å kjempe i krigen. – Jeg anser ikke denne dommen som et juridisk dokument, som kan tas på alvor.

Dagbladet - 10 nov 23 kl. 02:57

Setter fyr på ryktene

«Hva skjer med Putins kinn?» spør ukrainsk rådgiver seg. En ny Video av den russiske presidenten får igjen ryktene til å svirre..

NRK - 09 nov 23 kl. 16:21

En pågrepet etter knivtrussel ved Oslo S

Politiet har pågrepet en person som de anser som mistenkt etter en knivtrussel ved Oslo S. Politiet rykket i 16-tiden ut etter melding om at en person var blitt truet med kniv. Hendelsen har sannsynligvis skjedd i forbindelse med en krangel mellom noen ungdommer, opplyser politiet.

NRK - 09 nov 23 kl. 03:14

Israel hevder å ha ødelagt 130 Hamas-tunneler

Den israelske hæren (IDF) sier den har ødelagt til sammen 130 av Hamas' tunneler på Gazastripen siden krigsutbruddet for en måned siden. Onsdag publiserte IDF en Video som viser anleggsmaskiner som graver opp tunnelinnganger og løfter vekk en betongplate. I en uttalelse sier hæren at luft- og vannforsyninger til tunnelen er bevis for at de var ment for langvarige opphold.

NRK - 07 nov 23 kl. 20:53

Avis om Hamas-tunnel under sykehus: – En vanntank

Det israelske forsvaret (IDF) hevdet nylig å ha oppdaget tunneler brukt av Hamas under Sheikh Hamad-sykehuset på Gaza. For å underbygge påstandene, viste IDF frem flere Videoer som de mente beviste påstanden om tunnelene. NRK skrev om påstandene fra IDF i går.

VG - 06 nov 23 kl. 18:09

Flyktet for trygghet: Massedrapene langs kystveien

En Video fra Gaza har sjokkert verden. VG har snakket med vitner og overlevende fra området..

NRK - 05 nov 23 kl. 23:34

15-åring utnevnt til sikkerhetssjef i Tsjetsjenia

En 15 åring er utnevnt som sikkerhetssjef i Tsjetsjenia, det melder Reuters. Adam Kadyrov er sønn av den tsjetsjenske lederen Ramzan Kadyrov. I 20 år har familien Kadyrov styrt landet.

VG - 05 nov 23 kl. 16:59

Trampet på israelsk flagg med hakekors – ambassadør reagerer

Palestinakomiteen tar avstand fra en Video av et Israel-flagg med hakekors som skal ha blitt trampet på i Oslo fredag. – Bruken av denne typen antisemittiske symboler er farlig, sier komiteens leder..

VG - 05 nov 23 kl. 08:26

Mia Hundvin sa ja: – Okei da

Den tidligere håndballstjernen Mia Hundvin ble ifølge en Video delt av komiker Morten Ramm lørdag fridd til av «bordtennisstjernen» Jørgen Høst - på scenen foran et stort publikum i Trondheim..

NRK - 04 nov 23 kl. 21:41

Flyplass i Hamburg stengt – en pågående trusselsituasjon, melder Bild

Flyplassen i Hamburg er stengt for all flytrafikk som følge av en «hendelsen», bekrefter av Eurocontrol. Tyske Bild melder at en væpnet mann ble observert på flyplassen klokken 20.12.

Klartale - 09 okt 23 kl. 08:18

Over 500 angrep mot Gazastripen i natt

Det er kamper flere steder nær Gazastripen mandag morgen. Det sier Israels hær. Israel har angrepet 500 mål på Gazastripen i løpet av natta.

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video viser Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en Video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

NRK - 12 sep 23 kl. 17:53

Video skal vise Kim Jong-un i Russland

Nord-Koreas leder Kim Jong-un skal ha kommet til Russland. På en Video ser man Kim som trer ut av det skuddsikre toget han reiser med og blir tatt imot av russiske embetsmenn på et ikke navngitt sted. Videoen er ifølge nyhetsbyrået Reuters offentliggjort av en journalist i russisk statlig TV.

NRK - 01 nov 23 kl. 21:22

Israel hevder å ha drept Hamas' panservernsjef

Den israelske hæren (IDF) sier lederen for Hamas' panservernstyrke på Gazastripen er drept i et flyangrep. Kunngjøringen fra IDF kom onsdag, og de publiserte samtidig en Video tatt fra luften av en bygning som eksploderer. Muhammad A'sar var en høyt plassert kommandant i Hamas, som kontrollerer den beleirede enklaven.

NRK - 31 okt 23 kl. 22:31

Fredsprisvinneren har fått ut et takkebrev

Den iranske kvinnerettighetsaktivisten Narges Mohammadi, som ble tildelt årets Nobels fredspris, har fått smuglet ut et takkebrev fra fengsel. I brevet, som blir lest opp av datteren Kiana i en Video lagt ut på Nobelinstituttets nettsted tirsdag kveld, skriver Mohammadi at nyheten om prisen ble møtt med «Woman, Life, Freedom»-rop fra cellekameratene hennes i fengselet i Teheran. De tre ordene er kjennetegnet til demokratibevegelsen som 51-åringen leder.

NRK - 31 okt 23 kl. 15:40

50 menneske drepne i flyktningleir på Gazastripa

Helsedepartementet på den Hamas-styrte Gazastripa seier at minst 50 menneske er drepne i eit israelsk luftåtak mot flyktningleiren Jabalia, nord på Gazastripa. Ein Video frå Nyheitsbyrået AFP viser i alle fall 47 døde som vorte redda frå ruinane etter åtaket som øydela fleire hus inne i flyktningleiren. IDF har ikkje kommentert åtaket ifølgje AFP.

Dagbladet - 30 okt 23 kl. 15:47

Skal vise gislene: Israel raser

Hamas skal ha sluppet Video av tre kvinnelige gisler. «Ondskapsfull propaganda», sier statsminister Benjamin Netanyahu, som er under press fra pårørende..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com