Vidar Pedersen

Sunday, 19 September, 10:54

Nyheter om Vidar Pedersen

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 aug 21 kl. 03:33

To menn skutt i Oslo

To menn er funnet skutt på Trosterud i Oslo. De to er innlagt på sykehus, og tilstanden deres beskrives som alvorlig, men stabil. Ingen er pågrepet i saken.

NRK - 21 aug 21 kl. 00:53

Roligere i Frognerparken

Oslo-politiet melder at festingen i Frognerparken der opptil 2000 ungdommer var samlet, er i ferd med å løse seg opp. Det ble meldt om slåsskamper, men ingen er pågrepet eller skadet. Like etter midnatt meldte patruljene på stedet at festen var i ferd med å avta og at folk var på vei ut av parken, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NTB..

NRK - 11 jul 21 kl. 02:09

Mann alvorlig skadd i knivstikking

Mannen som ble knivstukket i Torggata i Oslo, er fraktet til sykehus i ambulanse og beskrives som alvorlig skadd. Det var en politipatrulje som kom over den skadde litt før klokka halv 2, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB. Han sier vitner sier at fire eller fem personer løp i retning Domkirken.

NRK - 24 jun 21 kl. 23:47

Fører av båt stakk av

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten har stukket av. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 24 jun 21 kl. 23:47

Båtulykke ved Aker Brygge i Oslo

Nødetaene har rykket ut etter en kollisjon mellom to båter ved Aker Brygge i Oslo. Føreren av den ene båten mistenkes for promillekjøring. Politiet fikk beskjed om ulykken klokken 23.

NRK - 03 jul 21 kl. 15:25

Nærdrukning i Asker

En person er hentet opp av vannet etter en nærdrukning på Sætre i Asker. Det skriver Politiet i Oslo på Twitter. Vedkommende skal være en mann i 50-årene.

NRK - 02 maj 21 kl. 07:30

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket i Osterhaus' gate i Oslo sentrum søndag morgen. En annen mann er anholdt. – Et vitne observerte en person som lå på gata og ropte om hjelp.

NRK - 07 okt 20 kl. 11:20

MC-fører skadd i Oslo

Skadeomfanget er uavklart for en MC-fører etter en ulykke ved Sinsenkrysset i Oslo. – Politiet har sperret området og forbereder å gjennomføre vitneavhør så snart den livreddende behandlingen er gjennomført, ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen..

NRK - 13 sep 20 kl. 17:17

Hardt, men ikke livstruende skadd

Mannen i 20-åra som ble funnet skadd i en leilighet i Oslo, er ikke livstruende skadd. – Ambulansepersonell på stedet beskrev mannen som mulig hardt skadd, men ikke kritisk, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. En mann i 30-åra er pågrepet..

Aftenposten - 25 aug 20 kl. 15:00

Fotballtopp fyrer løs mot TIL: – De som leder klubben må våkne

Ernst Vidar Pedersen er sjokkert over at TIL avbryter Brage Berg Pedersens lån i Alta for å sende han sørover. Han mener det er ødeleggende for fotballen i Nord-Norge..

P4 - 14 aug 20 kl. 05:53

Ingen pågrepet etter skyting på Bjølsen

Ingen er pågrepet etter en skyteepisode på Bjølsen i Oslo i natt. Litt før klokken halv to ble flere skudd avfyrt fra en bakgård og gjennom et vindu i en leilighet i Gjøvikgata. Det var personen som bor i leiligheten som meldte fra til politiet, sier operasjonsleder Vidar Pedersen..

Aftenposten - 18 maj 20 kl. 08:26

Tilløp til fyllebråk da nasjonaldagen ble til natt

– Det har vært en natt med mange meldinger om bråk og støy, og høy grad av beruselse i forbindelse med disse, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt..

P4 - 12 apr 20 kl. 18:51

Angrep med machete i Oslo

På Hasle i Oslo har tre personer blitt angrepet av flere personer som ankom i bil og så forsvant raskt fra stedet. Det skal ha blitt vist frem våpen under hendelsen. Politiet fikk mange tips om hendelser og leter nå etter flere gjerningspersoner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen.

NRK - 30 mar 20 kl. 03:38

Mann pågrepet for karantenebrudd

En 22 år gammel mann er pågrepet i Oslo for gjentatte ganger å ha brutt sin pålagte koronakarantene Mannen ble pålagt karantene etter å ha ankommet fra Sverige, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt..

P4 - 28 mar 20 kl. 07:24

Brann i flere biler i Oslo

Fem biler begynte å brenne på Sletteløkka på Linderud i Oslo i natt. Brannene førte til kraftig røykutvikling og folk ble bedt om å holde vinduer lukket. Operasjonsleder i Oslo-politiet, Vidar Pedersen, mistenker at brannene er påsatt..

NRK - 28 mar 20 kl. 06:05

Ingen mistenkt etter bilbrann

Ingen er så langt pågrepet etter at det natt til lørdag brant i fem biler på Linderud i Oslo. – Ingen er pågrepet, og vi har ingen navngitte mistenkte på blokka. Hovedhypotesen er at brannen er påsatt, sier Vidar Pedersen i politiet til NTB..

P4 - 27 jan 20 kl. 05:52

34 evakuerte etter brann i søppelskur

34 personer ble evakuerte ut av boligene sine etter en kraftig brann i et søppelskur på Bjørndal i Oslo i natt. Ingen ble skadd i brannen, og i firetiden ble brannen slukket, og beboerne fikk vende tilbake. Operasjonsleder i oslopolitiet Vidar Pedersen sier de nå skal undersøke om brannen kan være påsatt..

NRK - 27 jan 20 kl. 04:08

Politiet mistenker ildspåsettelse

Politiet mistenker at brannen i et frittstående bodanlegg på Bjørndal i Oslo kan være påsatt. Det opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Fem bolighus ble evakuert i forbindelse med brannen, men ingen ble skadet.

NRK - 22 nov 19 kl. 23:53

Ungdommer pågrepet i T-banevogn

Flere ungdommer ble sent fredag kveld pågrepet i en T-banevogn på Majorstua. – De er mistenkt for å ha tagget på en annen T-banevogn ved Forskningsparken stasjon tidligere i kveld, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NRK..

NRK - 05 okt 19 kl. 17:55

Beboere ikke gjort rede for

Nødetatene som har ankommet eneboligen i Emma Hjorths vei i Bærum beskriver brannen som kraftig. De som bor i eneboligen er fortsatt ikke gjort rede for. – Det jobbes med å finne ut hvor de er, sier operasjonsleder i oslopolitiet, Vidar Pedersen..

P4 - 22 sep 19 kl. 07:40

Kvinne kastet på sjøen

En kvinne ble kastet på sjøen at to menn i Oslo i natt. Kvinnen har forklart at en av de to mennene skal ha løftet henne opp på skuldrene og kastet henne i sjøen, forteller perasjonsleder Vidar Pedersen. De to mennene har nå meldt seg for politiet og blir avhørt.

P4 - 22 jul 19 kl. 06:43

Mann funnet med stikkskader i Oslo

En ung mann er funnet med stikkskader i buken på gaten på Grønland i Oslo. Mannen var ved bevissthet da han ble sendt til sykehus og ingen er pågrepet av politiet. Politiet har avhørt personen som fant mannen, og ønsker nå kontakt med perosner som har sett eller hørt noe.

NRK - 29 jun 19 kl. 18:41

Åtte personar skadde etter båtkrasj

Åtte personar er skada etter båten Oslo XI køyrde inn i brygga på Hovedøya utanfor Oslo. To personar er alvorleg skadde, seier operasjonsleiar Vidar Pedersen til NRK..

NRK - 17 mar 19 kl. 06:33

Fire menn er pågrepet etter ran

Fire menn er pågrepet etter væpnet ran i en leilighet ved Aker Brygge i Oslo lørdag kveld. Politiet tror ikke ofrene er valgt tilfeldig. – Ifølge de fornærmede ble de truet med pistol, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt..

NRK - 10 feb 19 kl. 04:26

Kritisk for knivstikkingsoffer

En av de tre mennene som er fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikking i Storgata, er kritisk skadet, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NRK. En fjerde mann som ble sett løpende fra stedet, er etterlyst..

NRK - 10 feb 19 kl. 04:26

Kritisk for knivstukket mann i Oslo

En av de tre mennene som er fraktet til Ullevål sykehus etter knivstikking i Storgata, er kritisk skadet, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NRK. En fjerde mann som ble sett løpende fra stedet, er etterlyst..

NRK - 11 jul 18 kl. 20:15

Mann med kniv ropte mot kvinner

En mann skal ha holdt en kniv i hånden mens han ropte ukvemsord etter kvinner i Oslo, skriver VG. Han har ikke vært truende, men vært seksuelt krenkende mot kvinner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Politiet tror de vet hvem personen er..

P4 - 30 jun 18 kl. 07:39

En pågrepet for vold i Oslo

En mann ble sendt bevisstløs til sykehus etter en voldsepisode utenfor Rådhuset i Oslo i natt. Mannen skal ha blitt slått flere ganger i hodet av en annen mann som nå er pågrepet, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen. Politiet vet foreløpig ikke hva som var grunnen til volden..

NRK - 03 mar 18 kl. 00:21

To personer påkjørt av toget i Oslo

To personer er omkommet etter å ha blitt påkjørt av toget nær Alnabru i Oslo, opplyser operasjonsleder i Oslo politidistrikt Vidar Pedersen til NRK..

NRK - 27 jan 18 kl. 04:03

Fotgjenger påkjørt i gangfelt

En fotgjenger er blitt påkjørt i et gangfelt i Hausmanns gate i Oslo, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK ved 04.00 tiden. – Skadeomfanget er foreløpig uklart, men vedkommende er tatt hånd om av ambulanse på stedet, sier han..

P4 - 07 jan 18 kl. 07:34

Isklump kastet på bil fra bro

En bilist fikk en stor isklump gjennom frontruta da han passerte under en gangbru ved Manglerud i Oslo i natt. Politiet mener noen kastet isklumpen med vilje, men ingen er så langt pågrepet. Sjåføren hadde ansiktet fullt av blod og det var kun flaks som gjorde at han ikke ble alvorlig skadd, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen..

NRK - 31 dec 17 kl. 05:03

Brann i villa på Frogner i Oslo

Det brenner i en villa i Signys gate på Frogner i Oslo, melder Politiet i Oslo på Twitter. Alle nødetater er på plass og brannvesen arbeider med slokking. Ifølge operasjonsleder Vidar Pedersen, er det foreløpig uklart om det er personer i huset..

P4 - 24 nov 17 kl. 05:15

Store vannlekkasjer i Oslo

Det har vært en omfattende vannlekkasje på et større område i Nydalen i Oslo i natt. Det skal være snakk om at en hovedvannledning har røket, noe som har gjort at vann har trengt inn i og ned i kjellere på flere næringsbygg. Operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt sier vannmassene har gjort stor skade og at flere eiere må regne med å holde stengt i dag..

NRK - 22 sep 17 kl. 03:17

Mann pågrepet etter voldshendelse

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet etter voldshendelsen utenfor en restaurant i Oslo sent torsdag. Operasjonsleder Vidar Pedersen sier til VG at den pågrepne kommer til å bli siktet for kroppsskade, men at alvorlighetsgraden er ikke klar..

NRK - 22 jul 17 kl. 16:57

Søker etter gjerningspersoner

– Vi søker etter en eller flere gjerningspersoner. Stedet mannen ble funnet, er ikke nødvendigvis åstedet, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen, til NTB. Politiet er i kontakt med flere vitner..

P4 - 17 apr 17 kl. 09:18

Stjålet buss funnet i Oslo

Politiet i Oslo ser alvorlig på hendelsen etter at en ekspressbuss ble stjålet ved Havnelageret i dag formiddag. Politiet ba folk om tips i saken og ble etter hvert funnet like ved Rådhuskaien, forteller operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet:.

NRK - 26 feb 17 kl. 07:04

Voldsoffer er fremdeles bevisstløs

Mannen som ble funnet slått ned og bevisstløs i Oslo sentrum etter kl 03.30 i natt, er fremdeles ikke kommet til bevissthet. Det sier operasjonsleder ved Oslo politidistrikt, Vidar Pedersen..

P4 - 26 feb 17 kl. 07:09

Mann slått bevisstløs i Oslo

En person er bevisstløs etter at han ble slått ned i Uranienborgveien i Oslo i natt. Den fornærmede ble kjørt til sykehus, men er fortsatt bevisstløs. Operasjonsleder ved Oslo Politidistrikt Vidar Pedersen sier til P4 Nyhetene at det var vitner som meldte fra om at det skal ha vært en slåsskamp.

P4 - 24 okt 16 kl. 05:36

Jakter gjerningsmann etter brutalt overfallsran

En kvinne ble brutalt overfalt og ranet i Schweigaardsgate i Oslo i natt. Kvinnen ble kjørt til legevakt med blødninger fra ansiktet og nå jaktes det på gjerningsmannen ,sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo Politidistrikt. De vil blant annet gå igjennom bilder fra overvåkningskamaraer..

NRK - 18 okt 16 kl. 16:20

Mann knivstukket på Grønland

En mann i 20-årene er sendt til sykehus med alvorlige skader. En mann er pågrepet for knivstikkingen. Hendelsen skjedde inne i en leilighet på Grønland i Oslo.

NRK - 19 aug 16 kl. 23:28

E6 stengt etter lastebilulykke

E6 er stengt etter at en lastebil har kjørt i autovernet ved Åsland i Oslo. – Føreren som har kjørt i autovernet er uskadd, men fremstår som godt beruset, sier operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo politidistrikt til NTB.

NRK - 08 aug 16 kl. 09:48

Væpnet aksjon avsluttet

Politiaksjonen på Hauketo i Oslo er avsluttet, uten at noen er pågrepet. Det opplyser Oslo politidistrikt. Operasjonsleder Vidar Pedersen forteller at den fornærmede selv kom seg ut av bilen, som han motvillig satt i..

NRK - 25 sep 15 kl. 14:43

Person fastklemt etter ulykke

Én person er skadd etter at to biler kolliderte ved Bjørvika i Oslo. – Den ene bilen ble liggende på siden etter ulykken, og føreren satt fastklemt, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen i Oslo-politiet til NTB..

NRK - 05 aug 15 kl. 04:08

Vekter skutt på Blindern i Oslo

Væpnet politi leter etter to personer på Blindern i Oslo. En av dem skjøt en vekter ved universitetet. Vekteren bar skuddsikker vest, og ble ikke alvorlig skadd, opplyser operasjonsleder Vidar Pedersen.

P4 - 19 jul 15 kl. 07:06

Knivstikking i Oslo

Politiet søker etter en gjerningsperson etter at en mann i 20-årene ble knivstukket i På Grønland i Oslo i natt. Operasjonsleder Vidar Pedersen sier til VG at de fant en mann med et relativt dypt kutt i låret. Det er uklart hvor alvorlig skaden er..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt