Vellykket

Sunday, 14 July, 13:36

Nyheter om Vellykket

NRK - 27 jun 24 kl. 01:12

Nord-Korea hevder onsdagens rakettoppskyting var Vellykket

Nord-Korea hevder at onsdagens rakettoppskyting var en Vellykket test av et ballistisk våpen med flere stridshoder, ifølge det statlige nyhetsbyrået KCNA. De hevder at tre stridshoder ble separert og traff sine respektive mål. Dagen i forveien hadde Sør-Koreas militære uttalt at raketten trolig eksploderte i lufta og feilet.

Aftenposten - 24 jun 24 kl. 19:13

Vellykket operasjon for Ungarn-spiller

Barnabás Varga har gjennomgått en Vellykket operasjon etter skaden han pådro seg mot Portugal..

VG - 24 jun 24 kl. 19:13

Vellykket operasjon for Ungarn-spiller

Barnabás Varga har gjennomgått en Vellykket operasjon etter skaden han pådro seg mot Portugal..

NRK - 10 jul 24 kl. 12:31

PST skal ha flere aksjoner mot unge

For en måned siden gjennomførte PST en koordinert aksjon mot ungdom over hele landet. Tenåringene som fikk besøk av sivile PST-ansatte, skal blant annet ha oppfordret til terror og drap på homofile. PST hadde lenge fulgt med på det de mener er et nettverk som sprer høyreekstreme ytringer og propaganda på nett.

NRK - 02 jul 24 kl. 22:58

Heart-vokalist Ann Wilson (74) har fått kreft

Ann Wilson, som er vokalist i det amerikanske rockebandet Heart, har fått kreft. Dermed må bandet avlyse turneen sin. – Jeg opererte nylig bort noe som viste seg å være kreft.

NRK - 30 jun 24 kl. 22:40

Nord-Korea med ny rakettutskyting

Nord-Korea avfyrte tidlig mandag en uidentifisert ballistisk missil for øst, melder det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap. For få dager siden hevdet landet å ha utført en Vellykket test med en rakett som kan bære flere stridshoder, mens Sør-Korea hevder at raketten eksploderte mens den var i lufta..

Aftenposten - 24 jun 24 kl. 19:13

Vellykket operasjon for Ungarn-spiller – forlater sykehuset tirsdag

Verden gispet etter den stygge smellen Barnabás Varga (29) fikk mot Skottland..

E24 - 24 jun 24 kl. 16:30

Et strålende eksempel på Vellykket multilateralisme

Vi får stadig høre at multilateralismen er på retrett. Men vi må ikke forskanse oss og la fragmenteringen ta over..

Klartale - 12 maj 24 kl. 06:00

17. mai: – Inviter naboen på en kopp kaffe

Dette er et debattinnlegg. Meningene er skribentens egne. Din klare mening kan sendes inn her.

NRK - 12 jun 24 kl. 15:17

Vellykket test av nødvarsel

DSB sier at de ikke har funnet noen tegn til tekniske problemer etter at de tidligere i dag testet nødvarselet. Det skal riktignok ha variert hvilket språk brukere fikk varselet på, men det er ingenting som tyder på at det var systemtekniske problemer med testen. – Så langt er det ingenting som tilsier at det har vært tekniske problemer i systemet for utsendelse av nødvarsel.

VG - 02 jun 24 kl. 03:48

Kinesisk romsonde har landet på månens bakside

Den kinesiske romsonden Chang’e-6 har foretatt en Vellykket landing på baksiden av månen for å samle prøver, ifølge landets statlige nyhetsbyrå..

NRK - 12 mar 24 kl. 15:35

Kongens livlege: – Operasjonen var Vellykket

Operasjonen for å legge inn en permanent pacemaker hos kong Harald var tirsdag ettermiddag Vellykket, sier kongens livlege Bjørn Bendz. – Operasjonen var Vellykket og tok en times tid, sier han på en pressekonferanse. Han regner med at kongen blir sykemeldt til godt over påske..

NRK - 25 maj 24 kl. 05:33

Kina har avsluttet militærøvelse ved Taiwan

Det kinesiske militæret har avslutte sin to dager lange øvelse rundt Taiwan, melder statlige medier. Kinas væpnede styrker har gjennomført en Vellykket øvelse rettet mot Taiwan, sier en reporter i den statlige kinesiske TV-kanalen CCTV-7, som dekker forsvarsnyheter og landets militære styrker. Meldingen fredag kveld kom etter at Kina i to dager har gjennomført en stor militærøvelse som mer eller mindre har omringet Taiwan.

NRK - 14 apr 24 kl. 09:14

Iran sier operasjonen var Vellykket

Den iranske hæren sier drone- og missilangrepet på Israel var gjengjeldelse for et dødelig angrep på Irans konsulat i Damaskus, og at de oppnådde alle målene. – «Operasjon ærlig løfte» ble Vellykket fra i går kveld til i morges og nådde alle sine mål, sier Mohammad Bagheri, stabssjefen for de iranske væpnede styrkene, til statlig TV..

NRK - 21 maj 24 kl. 06:10

Frank Løke skal ha nådd toppen av Mount Everest.

Tidligere håndballspiller Frank Løke skal ha nådd toppen av Mount Everest mandag kveld rundt klokken 22.00. Frank har ikke bekreftet dette selv, da satellitt-enheten han benytter til kommunikasjon er ute av drift, men 8K bekrefter at laget hadde et Vellykket toppstøt og er nå vei ned fjellet, melder Løkes pressekontakt Torkjel Haabeth i en pressemelding.

NRK - 21 maj 24 kl. 06:10

Frank Løke skal ha nådd toppen av Mount Everest

Tidligere håndballspiller Frank Løke skal ha nådd toppen av Mount Everest mandag kveld rundt klokken 22.00. Løke har ikke bekreftet dette selv, da satellitt-enheten han benytter til kommunikasjon er ute av drift, men 8K bekrefter at laget hadde et Vellykket toppstøt og er nå vei ned fjellet, melder Løkes pressekontakt Torkjel Haabeth i en pressemelding.

VG - 09 apr 24 kl. 13:21

Vellykket operasjon for Vingegaard

Sykkelstjernen Jonas Vingegaard (27) har vært gjennom en Vellykket operasjon i kragebeinet..

NRK - 01 apr 24 kl. 01:00

Netanyahus brokkoperasjon var Vellykket

Israels statsminister ble søndag operert for brokk. En operasjon som var Vellykket, opplyser statsministerens kontor. Tilstanden ble oppdaget under en rutinesjekk, og han gjennomgikk en operasjon etter det offisielle programmet søndag..

NRK - 24 apr 24 kl. 07:12

XXL tapte 209 millioner kroner i første kvartal

Sportskjeden XXL tapte 209 millioner kroner før skatt i første kvartal, mot et tap på 284 millioner kroner i samme periode i fjor. Det opplyser selskapet i en børsmelding onsdag morgen. – Varelager, bruttomargin og kostnadene er stadig under mer kontroll, og vi sikret en Vellykket rettet emisjon i mars.

VG - 19 apr 24 kl. 12:42

TV-anmeldelse «Evig singel»: Lite sex og ufrivillig singelliv

Typete typer og Vellykket tragikomikk..

Dagbladet - 15 apr 24 kl. 18:35

- Villig til å gå lengre

Iran omtaler helgas angrep mot Israel som Vellykket, selv om det ble gjort minimal skade. Men det var heller aldri målet, vurderer eksperter..

NRK - 02 apr 24 kl. 23:25

Nord-Korea melder om oppskyting av hypersonisk rakett

Nord-Korea melder onsdag at landet har gjennomført en Vellykket prøveoppskytning av en ny hypersonisk rakett. Det dreier seg ifølge nyhetsbyrået Yonhap om en mellom- til langdistanserakett. Tirsdag meldte sørkoreanske og japanske myndigheter at Nord-Korea hadde skutt opp en ballistisk rakett.

VG - 01 apr 24 kl. 16:31

Netanyahu skal utskrives fra sykehus tirsdag

Israels statsminister Benjamin Netanyahu blir skrevet ut fra sykehus tirsdag ettermiddag etter en Vellykket brokkoperasjon, opplyser kontoret hans..

NRK - 17 feb 24 kl. 01:56

Vellykket rakettoppskyting i Japan

Alle gode ting er tre for JAXA, Japans nasjonale romforskningsorganisasjon. Natt til lørdag norsk tid melder de at de har hatt en Vellykket oppskyting av H3-raketten, ifølge AFP. Nå går den i bane rundt jorda, iføgle H3-raketten er utviklet for kommersiell bruk og er blitt omtalt som en mulig konkurrent til Falcon 9-raketten som er utviklet av Space X, ifølge Teknisk Ukeblad.

VG - 14 mar 24 kl. 15:56

SpaceX mistet gigantrakett

SpaceX bekrefter at gigantraketten Starship gikk tapt idet farkosten var på vei inn i atmosfæren etter det som startet som en Vellykket oppskyting..

E24 - 14 mar 24 kl. 15:55

SpaceX mistet gigantrakett

SpaceX bekrefter at gigantraketten Starship gikk tapt idet farkosten var på vei inn i atmosfæren etter det som startet som en Vellykket oppskyting..

Klartale - 12 mar 24 kl. 12:18

– Kongen har det bra

– Inngrepet var Vellykket, og kongen har det bra. Kongen vil være på sykehuset i noen dager til, skriver Slottet i en pressemelding.Kongen ble syk med en infeksjon 27.

VG - 12 mar 24 kl. 12:01

Slottet: Inngrepet var Vellykket

Hans Majestet Kongen fikk i dag en permanent pacemaker..

NRK - 12 mar 24 kl. 12:02

Kong Harald har fått permanent pacemaker

Inngrepet var Vellykket, og kongen har det bra. Det melder Slottet i en pressemelding. Kongen vil være på sykehuset i noen dager til..

Aftenposten - 10 mar 24 kl. 20:00

Seks grep som er nødvendige for at Norge skal bli et Vellykket jernbaneland

Hele Norge har nytte av at gods- og persontrafikk på jernbane flyter effektivt på Østlandet, både på vei til andre….

VG - 07 mar 24 kl. 20:48

«Blondinbella» melder om Vellykket brystreduksjon

«Nå er det jeg som eier min egen kropp, og ikke bysten som eier meg», melder gründer og influencer Isabella Löwengrip fra Sverige..

NRK - 02 mar 24 kl. 13:06

Kong Harald har fått lagt inn pacemaker

Hans Majestet Kongen har i dag fått lagt inn en midlertidig pacemaker ved sykehuset Sultanah Maliha på Langkawi. Det skriver kongehuset i en pressemelding. – Pacemakeren ble implantert på grunn av lav hjertefrekvens.

NRK - 21 feb 24 kl. 18:04

Kina og India enige om å ivareta fred og stabilitet

På et møte om grensekonfliktene mellom Kina og India ble militære representanter for de to landene enige om å ivareta freden og stabiliteten i grenseområdene, skriver NTB. Onsdagens møte beskrives som Vellykket, og partene er enige om å fortsette kommunikasjonen gjennom militære og diplomatiske kanaler..

Dagbladet - 18 feb 24 kl. 08:14

Ukrainsk luftforsvarssjef: - Vellykket natt

Ukraina skal ha hatt en «Vellykket» natt med kamparbeid..

NRK - 15 feb 24 kl. 21:37

Russiske forsyninger på vei til Den internasjonale romstasjonen

Russland skjøt torsdag opp en rakett med forsyninger til Den internasjonale romstasjonen (ISS), et av få prosjekter russere og amerikanere samarbeider om. Sojus-2 raketten ble skutt opp fra Bajkonur-basen i Kasakhstan, og oppskytningen var Vellykket, opplyser det russiske romfartsbyrået Roskosmos på Telegram. Raketten med drivstoff, mat og vitenskapelig utstyr til besetningen på romstasjonen ventes å være framme lørdag, blir det opplyst.

NRK - 09 feb 24 kl. 00:58

Putin: Samtaler om løslatelse av den amerikansk journalist

Vladimir Putin sier at det pågår samtaler om å løslate den spionmistenkte amerikanske journalisten Evan Gershkovich, som sitter fengslet i Russland. – Samtaler er allerede i gang. Vi har hatt mange slike situasjoner tidligere, som har endt Vellykket, og denne vil trolig også løses til slutt, sier han i det omstridte intervjuet med Tucker Carlson.

Aftenposten - 06 feb 24 kl. 18:51

Først da aktivisten gikk på scenen, ble Bodø2024 Vellykket

BODØ (AFTENPOSTEN): Hva er poenget med en kulturhovedstad? Det ble tydelig da Bodø tok fyr etter samiske innslag under….

E24 - 30 jan 24 kl. 08:20

Musk-selskap med Vellykket hjerneimplantat-operasjon

Den første menneskelige pasienten til hjerneimplantat-selskapet Neuralink har blitt operert, ifølge selskapets milliardærgründer Elon Musk..

Aftenposten - 30 jan 24 kl. 08:20

Musk-selskap med Vellykket hjerneimplantat-operasjon

Den første menneskelige pasienten til hjerneimplantat-selskapet Neuralink har blitt operert, ifølge selskapets….

NRK - 30 jan 24 kl. 08:03

Musk-selskap med Vellykket hjerneimplantat-operasjon

Den første menneskelige pasienten til hjerneimplantat-selskapet Neuralink har blitt operert, ifølge selskapets milliardærgründer Elon Musk. – De første resultatene er lovende, sier Musk i et innlegg på X/Twitter. Selskapet fikk i fjor tillatelse fra amerikanske myndigheter til å gjennomføre kliniske tester på mennesker.

NRK - 21 jan 24 kl. 23:02

Britisk hertuginne har fått ny kreftdiagnose

Den britiske hertuginnen Sarah Ferguson har fått påvist hudkreft. I juni ble hun operert for brystkreft Ferguson (64) var tidligere gift med kong Charles' yngre bror Andrew. Kreften ble påvist da hun fikk fjernet flere føflekker nylig.

NRK - 20 jan 24 kl. 10:00

Iran hevder å ha skutt opp satellitt

Iran sier de har foretatt en Vellykket oppskyting av satellitten Sorayya, som nå går i bane. Kunngjøringen av satellittoppskytingen ble gjort på statlig TV, og sa at satellittoppskytingen var del av romprogrammet til Irans revolusjonsgarde. USA har tidligere hevdet at Irans satellittoppskytinger bryter med en resolusjon fra FNs sikkerhetsråd, og de ber Iran stanse utviklingen av teknologi som kan brukes i ballistiske raketter.

NRK - 19 jan 24 kl. 19:45

Japansk romfartøy har problemer etter månelandingen

Japan har som femte land i verden gjennomført en månelanding, men det ubemannede fartøyet har problemer, opplyser det japanske romfartsbyrået JAXA. Selve landingen var Vellykket, men det er problemer med strømforsyningen på fartøyet, opplyser JAXA. – Det er etablert kommunikasjon etter landing, men solcellepanelene genererer ikke strøm, heter det i en kunngjøring.

NRK - 19 jan 24 kl. 11:12

Vellykket klokkesalg etter Schwarzeneggers tolltrøbbel

Luksusklokken som skapte problemer med den tyske tollen for Arnold Schwarzenegger, ble solgt på auksjon som planlagt. Inntektene skal gå til klimaprosjekter. Klokken, en Audemars Piguet, gikk under hammeren for 270.

Aftenposten - 19 jan 24 kl. 07:55

Vellykket operasjon for Kilde: – Glad for at han er ferdig

Aleksander Aamodt Kilde ble i går kveld operert i Innsbruck. Nå venter flere uker i rullestol..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com