Veldig

Tirsdag, 18 Mai, 22:40

Nyheter om Veldig

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Rallyfører Mikkelsen virussmittet

Rallyfører Andreas Mikkelsen er smittet av koronaviruset og kommer ikke til start i denne ukens VM-runde i Portugal. Det bekrefter motorsportprofilen på sin YouTube-kanal. «Jeg er selvsagt Veldig, Veldig skuffet over å gå glipp av Rally Portugal, men vi kommer tilbake til Sardinia», sier Mikkelsen.

NRK - 08 mai 21 kl. 23:04

FHI: Mulig barn slipper vaksine

En ny studie fra Israel, publisert i tidsskriftet The Lancet, viser at Pfizer-vaksinen omtrent utrydder corona i et samfunn, så lenge halvparten er vaksinert. I april var 4,7 millioner av Israels 6,5 millioner innbyggere over 16 år ferdigvaksinert. FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm sier til VG at hvis man oppnår flokkimmunitet allerede når den voksne delen av en befolkning er vaksinert, trenger man ikke vaksinere barn og unge under 18 år.

Dagbladet - 10 april 21 kl. 23:38

- Veldig, Veldig, Veldig krevende forhold

For en kvinne på tur på Sulafjellet i Møre og Romsdal lørdag kveld, kom et voldsomt uvær brått på..

NRK - 2 timer siden

Venter 4,5 millioner vaksinedoser

Overlege Preben Aavitsland i Folkehelseinstituttet avfeier frykten for vaksinering utover høsten og vinteren. Millioner av doser ventes til Norge i sommer. Aavitsland skriver i en epost til NTB at leveransene fra de to produsentene, Pfizer og Moderna, nå er Veldig stabile.

NRK - 8 timer siden

Tix: I dag skjer det

– Jeg føler meg Veldig trygg, og jeg tror ikke noen av oss er nervøse i det hele tatt, sier Tix på vei til siste prøve før Eurovision-semifinalen tirsdag kveld..

NRK - 10 timer siden

Oslo-ordfører fornøyd med flytting

– Dette er Veldig gode nyheter. Jeg er glad for at NRK har funnet en tomt i Oslo, som er tilpasset deres behov. NRK er en viktig kultur- og medieinstitusjon som kan bidra til byutviklingen av hele Ensjø området og bydel Gamle Oslo, sier Oslo-ordfører Marianne Borgen (SV).

NRK - Igår: 20:46

Mange unge samla i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at det er Veldig mange ungdom i sentrum av Kristiansand. Mange er rusa, og smittevern er fråverande mange stader, skriv politiet. Dei oppmodar foreldre om å ta kontakt med borna sine og henta dei..

NRK - Igår: 19:52

FHI: Vil gjøre jobben enklere

Det europeiske legemiddeltilsynet (EMA) har godkjent at Pfizers koronavaksine kan lagres i kjøleskap i inntil en måned. Det gleder norske helsemyndigheter. – Det er Veldig godt nytt, det skaper en større fleksibilitet rundt kommunenes vaksinasjon hvis de kan ha vaksinedosene hos seg i lengre tid, sier overlege Are Stuwitz Berg i Folkehelseinstituttet (FHI) til NTB..

NRK - Igår: 16:52

Flammande generalprøve for Tix

Tix har hatt sin fyrste generalprøve, der heftig pyroteknikk var ein del framføringa. Tix er niande artisten i eit semifinalefelt beståande av 16 land i morgon tysdag 18. mai.

E24 - Igår: 07:59

Telenor og Telia kan realisere milliardverdier ved tårnsalg: – Kan vel trygt si at interessen er Veldig sterk

Telia jakter åpent på investorer som vil kjøpe seg inn i selskapets tårnvirksomhet. Det kan utløse milliardverdier, spår DNB Markets. Telenor jobber med samme grep over hele Norden, men er ikke klare til å invitere andre inn helt ennå..

Aftenposten - 15 mai 21 kl. 19:37

Litt mer alkohol i butikkølet, takk!

Høyre går for Veldig stø kurs. Tross litt høyere promille..

E24 - 15 mai 21 kl. 12:41

Fikk gründeridé fra kona: – Tror hun var Veldig skeptisk til å jobbe med meg

Arnulf Refsnes har utviklet business-ideer siden han var 10 år, og har vært alt fra travtrener til modell. Nå er det konas gründerprosjekt som står i sentrum..

NRK - 14 mai 21 kl. 19:48

Ble gravd frem for hånd

– Det var Veldig vanskelige arbeidsforhold på stedet. Mannen ble gravd frem for hånd, sier Wenche Johnsen til NRK. Politiet skal nå avhøre vitner for å få klarhet i hva som har skjedd..

NRK - 14 mai 21 kl. 14:37

Anker drapsdom i Kristiansand

55-åringen som ble dømt til 15 og et halvt års fengsel for drap og grovt ran i Kristiansand tidligere i dag, anker dommen. Det skriver Fædrelandsvennen. – Han er Veldig skuffet over tingrettens vurdering, sier mannens forsvarer, advokat Torleiv Drangsland..

NRK - 14 mai 21 kl. 09:24

Vil undersøke virusets opprinnelse

En gruppe forskere mener at det er nødvendig med en ordentlig undersøkelse for å fastslå hva som har skapt koronaviruset, melder Reuters. I et brev skriver 18 forskere innen feltet at man ikke ennå kan utelukke teorier om at en feilaktig spredning fra en lab kan være en årsak. WHO har tidligere erklært at viruset mest sannsynlig har spredd seg fra flaggermus til mennesker, og at en lekkasje fra et laboratorium er Veldig usannsynlig..

E24 - 14 mai 21 kl. 09:08

Dobbelt så høy strømpris i første kvartal

Strømprisen i første kvartal i år var Veldig høy, sammenlignet med fjorårets ekstra lave priser. Toppen ble nådd i de kalde månedene januar og februar..

VG - 13 mai 21 kl. 21:32

Kourtney Kardashian tatoverer kjæresten

Den eldste Kardashian-søsteren delte den Veldig varige kjærlighetserklæringen på Instagram. «Jeg elsker deg», står nå i hennes håndskrift på Travis Barkers arm..

VG - 22 april 21 kl. 12:10

Gyldendals advokat: – Helt uvanlig, Veldig aggressivt – og det ser Veldig suspekt ut

Hvis forfatter Jørn Lier Horst får medhold i saken mot Gyldendal og Lydbokforlaget, kan det utløse en situasjon helt ute av kontroll, mener forlagenes advokat som også var nådeløs mot Strawberry og Jørn Lier Horst metoder..

NRK - 12 mai 21 kl. 20:39

Tapper Nord-Norge for vaksinedoser

Ingen kommuner i hele Nord-Norge er oppført på listen over de som får fler, eller likt antall, vaksinedoser. Det kan tyde på at alle i Nord-Norge får 35 prosent færre vaksinedoser framover. Tromsøs ordfører Gunnar Wilhelmsen beskriver det som historieløst, ut fra de store utbruddene byen har hatt.

NRK - 12 mai 21 kl. 18:47

Søreide: Eksplosiv situasjon

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) sier situasjonen i Midtøsten-regionen er eksplosiv. Søreide snakket onsdag med den palestinske utenriksministeren Riyad Al-Maliki og skal etter planen snakke med den israelske utenriksministeren Gabi Ashkenazi torsdag. – Vi er Veldig klare på vår henstilling til både politiske og religiøse ledere om at de har et ansvar for å bidra til å roe ned, sier Søreide til NTB.

NRK - 12 mai 21 kl. 18:33

Gode nyheter for Oslos gjenåpning

Byrådsleder Raymond Johansen peker på stort behov for den skjevfordelingen regjeringen nå går inn for, og sier det er gode nyheter for gjenåpningen av Oslo. – Dette har vi ventet på lenge, og jeg er selvfølgelig Veldig glad for at Oslo og andre områder i Norge med høyt smittetrykk får flere vaksiner, sier Johansen til NTB..

E24 - 12 mai 21 kl. 15:11

Utvikler nytt ladesystem for elbiler: Beyonder får EU-støtte

Ti selskaper med norske Beyonder i spissen får drøye 40 millioner i EU-støtte til å utvikle elbillading kombinert med energilagring. – Et Veldig viktig prosjekt, sier Beyonder-grunnlegger Svein Kvernstuen til E24..

E24 - 12 mai 21 kl. 06:04

Tatt på sengen av oljesmell i Afrika: BW Energy-aksjen fortsatt tungt ned tross «overreaksjon»

BW Energy faller videre på børs etter at oljeselskapet raste nær 20 prosent på én dag i kjølvannet av sjokkmeldingen om tørr brønn. – Veldig fort å miste tilliten hvis du gjør en feil, sier finansdirektøren..

NRK - 12 mai 21 kl. 04:54

Passert 2 millioner vaksinedoser

Over 2 millioner doser med koronavaksine er nå satt i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet (FHI). 27. desember 2020 ble første koronavaksine satt i Norge, og natt til onsdag var det oppdaterte tallet på satte doser 2.

NRK - 11 mai 21 kl. 21:52

Netanyahu med nye Hamas-trusler

Statsminister Benjamin Netanyahu sier tirsdag kveld at Hamas og Isamsk jihad vil «betale en Veldig høy pris» etter rakettangrepene mot Israel..

Aftenposten - 11 mai 21 kl. 15:52

Fra tre måneders pause til seriefinale: – Veldig spesielt

Kenneth Gabrielsen (46) ledet Vipers til toppen av norsk håndball. Tirsdag møter Storhamar-treneren for første gang sin….

VG - 11 mai 21 kl. 15:52

Fra tre måneders pause til seriefinale: – Veldig spesielt

Kenneth Gabrielsen (46) ledet Vipers til toppen av norsk håndball. Tirsdag møter Storhamar-treneren for første gang sin gamle klubb. Hamar-klubben går inn i seriefinalen uten å ha spilt en eneste kamp de siste tre månedene..

VG - 20 april 21 kl. 12:12

Johaug har ombestemt seg og tester piggsko: – Har Veldig lyst til å løpe EM

Therese Johaug (32) skulle ikke løpe med piggsko som «proffe» løpere. Nå skal hun likevel teste ut det – og har Veldig lyst til å delta på 10.000 meter i friidretts-EM..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 19:59

Israel varsler «Veldig kraftig respons» etter rakettangrep fra Hamas

Ni personer skal være drep etter at Israel gikk til motangrep mot Hamas..

NRK - 10 mai 21 kl. 19:25

Søreide: Ber partene roe ned

Utenriksminister Ine Erksen Søreide (H) ser med stor bekymring på den eskalerende voldsbruken i den israelsk-palestinske konflikten. – Vi har reagert Veldig sterkt og bedt begge parter gjøre det de kan for å roe ned situasjonen, sier Søreide i Dagsnytt 18. FNs sikkerhetsråd holdt mandag et hastig sammenkalt møte for å diskutere uroen i Jerusalem.

Dagbladet - 10 mai 21 kl. 11:45

Klart signal til regjeringen

Overlege og professor Pål Andre Holme stiller seg bak ekspertutvalgets konklusjon, og sier det vil være «Veldig dumt» å gå imot utvalget..

Aftenposten - 10 mai 21 kl. 11:00

– Det så Veldig mørkt ut

André Hansen forteller om stor usikkerhet i timene før avspark..

VG - 10 mai 21 kl. 09:16

Fim fikk under halvparten av tilskuddet de søkte om: – Kan bli utfordrende

– Det ville jo være Veldig trist om vi som følge av ressursmangel eller andre prioriteringer så oss nødt til å legge ned Fim, sier Jan Morten Drange..

NRK - 10 mai 21 kl. 02:35

Oslo Frp halvert

Fremskrittspartiet får en oppslutning på 4,7 prosent på en ny Oslo-måling fra Opinion. Det er under halvparten av oppslutningen ved stortingsvalget i 2017. Frps førstekandidat i Oslo, Christian Tybring-Gjedde, sier at han ikke tar målingen Veldig seriøst..

VG - 09 mai 21 kl. 22:48

Fagermo roser VIF-stjernens tilt: – Veldig bra

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Ifølge sjefen var ikke Amor Layouni (28) forbannet over å bli byttet ut, men sint på seg selv da han gikk løs på både innbytterbenken og en klappstol etter en skuffende Vålerenga-debut..

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 22:48

Fagermo roser VIF-stjernens tilt: – Veldig bra

VALLE (VG) (Vålerenga – Rosenborg 1–1) Ifølge sjefen var ikke Amor Layouni (28) forbannet over å bli byttet ut, men sint….

Aftenposten - 09 mai 21 kl. 19:51

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Veldig fornøyd

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland….

VG - 09 mai 21 kl. 19:51

Gullfavoritt Molde innfridde i premieren: – Veldig fornøyd

AKER STADION (VG) (Molde-KBK 2–0) Heiet frem av Di Derre-låten «Her kommer Molde» før avspark, satte Eirik Ulland Andersen (28) og Ola Brynhildsen (22) tonen i lokaloppgjøret mot Kristiansund..

Dagbladet - 09 mai 21 kl. 19:28

Trøblete smittesporing: - Veldig uheldig

I Skien har smitten økt kraftig den siste tida. For smittesporerne har arbeidet vært alt annet enn enkelt..

E24 - 09 mai 21 kl. 14:20

Klimaministeren til kamp mot «Tesla-avgiften»

Sveinung Rotevatn (V) kaller 2022 et «Veldig dårlig tidspunkt» for elbilmoms – og sier Venstre vil stritte imot dersom de rødgrønnes plan omfavnes av blå regjeringskolleger..

VG - 08 mai 21 kl. 11:17

Bryte-Berge ikke til OL i Tokyo: – Veldig skuffende

Det blir ikke noe OL i Tokyo for Stig-André Berge etter tapet mot Murad Mammadov i kvalifiseringen lørdag formiddag..

Aftenposten - 08 mai 21 kl. 11:18

Bryte-Berge ikke til OL i Tokyo: – Veldig skuffende

Det blir ikke noe OL i Tokyo for Stig-André Berge etter tapet mot Murad Mammadov i kvalifiseringen lørdag formiddag..

NRK - 07 mai 21 kl. 18:10

Bra resultat for Eidsiva

Høye strømpriser har bidratt til et Veldig bra resultat for Eidsiva. Konsernet har et resultat på 794 millioner kroner etter skatt i første kvartal i år. Driftsinntektene var 35 millioner kroner høyere enn på samme periode i fjor..

E24 - 07 mai 21 kl. 11:07

Kaldt vær bidrar til uvanlig høy mai-strømpris: – Helt ellevilt

Kaldt vær og høyere CO₂-kostnad i kraftbransjen sender strømprisen til sitt høyeste nivå siden midten av februar. – En Veldig høy pris til mai å være, sier kraftanalytiker..

E24 - 07 mai 21 kl. 09:02

St1 vil bygge fyllestasjoner for biogass: – Veldig spennende

Finske St1 skal bygge ut et nettverk av fyllestasjoner for biogass til norske lastebiler, sammen med Nor-log Gruppen og Knapphus Energi..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt