Vel

Sunday, 05 December, 05:34

Nyheter om Vel

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 sep 21 kl. 00:23

Alt Vel med romturistene

Alt er Vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet. Mannskapet er «friske, fornøyde og hviler», heter det i en uttalelse torsdag, den første siden avreisen fra Cape Canaveral kVelden i forveien. De fire amerikanerne har «reist 5,5 ganger rundt jorden, fullført den første runden med vitenskapelige undersøkelser, og nytt et par måltider» før de gikk til sengs, heter det videre.

VG - 09 nov 21 kl. 07:03

Treneren røper ukjent Johaug-side: – Kan matche Bjørgens bidrag

LIVIGNO (VG) Therese Johaug (33) fantastiske resultater i løypa kjenner hele Norge. Landslagstrener Ole Morten Iversen mener Johaugs bidrag innad i laget er Vel så sterkt..

NRK - 09 nov 21 kl. 05:38

461.000 døde av korona i India

India melder om 332 nye koronadødsdall siste døgn, og Vel 10.000 nye smittetilfeller. I alt er 461.

NRK - 07 nov 21 kl. 09:29

Nytt koronadødsfall i Bodø

Det er registrert ett nytt koronarelatert dødsfall ved Nordlandssykehuset i Bodø. Det bekrefter sykehuset til Avisa Nordland. Dette er det femte dødsfallet i Bodø siden pandemien startet i fjor, og det andre dødsfallet på Vel en uke..

NRK - 04 nov 21 kl. 09:59

Norske vintrar er blitt kortare

Oslo-vinteren har krympa med tre veker. I Bodø er vinteren to månadar kortare enn for 30 år sidan, skriv Meteorologane på Twitter. – Klimaendringane gjer at gummistøvlar kan bli Vel så anvendelege som fôra vinterstøvlar framover, skriv dei..

NRK - 03 nov 21 kl. 08:11

Lufthansa nærmar seg balanse

Den tyske luftfartsgiganten Lufthansa har opplevd stor framgang i tredje kvartal, og nærmar seg ein rekneskap i null etter ein hard periode under pandemien. Omsetninga i tredje kvartal har stige med 96 prosent til 51,4 milliardar kroner. Selskapet går framleis med underskot, men dette er kraftig redusert frå same periode i fjor.

NRK - 03 nov 21 kl. 01:49

Australsk fireåring funnet i live

En fire år gammel jente ble funnet i live Vel to uker etter at hun forsvant fra familien på en campingtur vest i Australia. Jenta, som heter Cleo Smith, ble funnet tidlig onsdag morgen lokal tid i et låst hus i kystbyen Canarvon, ikke langt unna der hun sist ble sett, opplyser politiet i delstaten Western Australia. Hun skal ha det bra, forholdene tatt i betraktning.

NRK - 02 nov 21 kl. 19:33

Unntakstilstand i Etiopia

Etiopias regjering er har erklært en nasjonal unntakstilstand. Det innføres portforbud og vil bli satt opp veisperringer. Folk som tilhører grupper som står på regjeringens terrorliste kan nå bli arrestert uten rettskjennelse.

NRK - 02 nov 21 kl. 12:14

Selger vaksiner for 300 milliarder

Vaksineprodusenten Pfizer hever anslaget for salget av koronavaksinen sin i 2021. Selskapet regner nå med å selge vaksiner for 36 milliarder dollar, Vel 300 milliarder kroner. Det er en økning i selskapets anslag på 20 milliarder kroner fra juli i år.

NRK - 02 nov 21 kl. 11:43

Thunberg tok snarveien i Glasgow

Klimaaktivisten Greta Thunberg gikk gjennom VIP-inngangen i sikkerhetskontrollen da hun kom til dagens sesjon av klimatoppmøtet i Glasgow. Vel inne på toppmøtet ble hun eskortert av en sikkerhetsvakt..

NRK - 29 sep 21 kl. 16:37

LO-leiar om SV-brot: – Beklageleg

– Det er beklageleg at SV Vel å trekkja seg frå vidare forhandlingar, seier LO-leiar Peggy Hessen Følsvik til NRK. Ho fortel at ho hadde håpa på eit anna utfall, samstundes som ho er glad for at Lysbakken er tydeleg på at han og SV ynskjer ei Ap-regjering leia av Jonas Gahr Støre. – Sjølv om SV no Vel å seia nei til regjeringssamarbeid så rokker ikkje dette ved det massive fleirtalet i Stortinget, som ynskjer ny politikk som kan gjera noko med dei auka forskjellane, skapa nye grøne arbeidsplassar og få til ein storreingjering i arbeidslivet, seier ho..

Aftenposten - 29 okt 21 kl. 15:00

Vel trygg selvransakelse fra Ed Sheeran

Ed Sheeran er best når han fargelegger utenfor linjene..

Aftenposten - 26 sep 21 kl. 20:00

Jeg redigerer meg selv. Jeg har Vel ikke noe ansvar. Eller?

Jeg har Vel ikke noe ansvar. Eller?.

NRK - 27 okt 21 kl. 11:20

Støre: Ikke presset Nobelkomiteen

– Jeg vil avvise at jeg har lagt press på Nobelkomiteen i noen sammenheng, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Nobelkomiteens tidligere leder Thorbjørn Jagland skriver i sin ferske bok at Støre, da han var utenriksminister, henvendte seg til Jagland og sa: «Dere har Vel ikke tenkt å ødelegge vårt forhold til dette store landet?» – Jeg sa ingenting, men reagerte sterkt inni meg, skriver Jagland.

VG - 26 okt 21 kl. 08:52

FarVel til skatteparadiset

Etter bare ett år i Vesterålen flytter skikongen Bjørn Dæhlie og kona. Det ble Vel for langt å pendle..

NRK - 23 okt 21 kl. 17:11

Frp reagerer på stopp av gardssal

Frp meiner regjeringa handla feil då dei i siste liten stoppa salet av Løken gard, som den forrige regjeringa la ut for sal. Landbrukspolitisk talsperson Bengt Rune Strifeldt lurar på om salet kan handle om at statsråd og Sp-leiar Trygve Slagsvold Vedum kan ha følelser knytta til garden. Garden er der far til Vedum vaks opp.

NRK - 21 okt 21 kl. 10:44

Vil ikke hente hjem Syria-farere

– Det er ikke Norges politikk å hente hjem folk som har sluttet seg til IS eller andre terrorbevegelser, sier statsminister Jonas Gahr Støre (Ap). Frp-leder Sylvi Listhaug krevde i et ordskifte i Stortinget i dag svar på om Støre kan garantere «at regjeringen ikke vil hente IS-kvinner til Norge». – Det er ikke noe Norge er forpliktet til å gjøre.

NRK - 21 okt 21 kl. 06:03

Kongen vil ikke inn i trommestrid

Sametinget har sendt krav til danskedronningen om å få beholde en sjelden tromme. Men kong Harald tror ikke hun vil blande seg, og han vil ikke gjøre det selv. – Jeg har Vel de samme tankene som hun har, tenker jeg, at det blander hun seg ikke borti.

VG - 17 sep 21 kl. 02:51

Alt Vel med romturistene

Alt er Vel med de fire sivile romturistene som onsdag ble skutt opp fra Florida med en Falcon 9-rakett fra SpaceX, ifølge selskapet..

NRK - 15 okt 21 kl. 18:13

Nytt kinesisk selskap i trøbbel

Eiendomsselskapet China Properties Group har misligholdt et lån på 226 millioner dollar, eller 1,9 milliarder norske kroner. Dermed føyer selskapet seg inn i rekken av kinesiske eiendomsselskaper som sliter med å håndtere gjelden. Tidligere denne uka kunngjorde selskapet Sinic Holdings at det sannsynligvis ville misligholde et lån på 250 millioner dollar.

NRK - 15 okt 21 kl. 07:12

Utdanning blir distriktspolitikk

Sentrale personar i høgare utdanning uttrykk uro for at utdanningspolitikken blir for mykje prega av distriktspolitikk. Den nye regjeringa ynsker at utdanningstilbodet på Nesna på Helgelandskysten skal gjenopprettast. Dei vil og at Stortinget skal ha siste ord dersom ein utdanningsinstitusjon vil legge ned ein lærestad.

Aftenposten - 12 okt 21 kl. 07:37

Solbakken om landslagsjobben: – Har litt vondt med det

ULLEVAAL STADION (VG) – Det er Vel ikke synd på meg, det er det ikke, sier Ståle Solbakken – før han drar på det..

VG - 12 okt 21 kl. 07:37

Solbakken om landslagsjobben: – Har litt vondt med det

ULLEVAAL STADION (VG) – Det er Vel ikke synd på meg, det er det ikke, sier Ståle Solbakken – før han drar på det..

Aftenposten - 08 okt 21 kl. 09:00

Gavepakke til fansen, men det blir Vel mye politikk

Konsertfilmen fra Madame X-turneen får meg til å ønske at jeg hadde fått oppleve den live..

NRK - 03 okt 21 kl. 16:28

Fire millioner i skadekostnader

I løpet av helgen er det meldt inn rundt 100 skadesaker etter uværet Sør-Norge, forteller Tryg Forsikring. Skadekostnadene hittil er estimert til Vel 4 millioner kroner, og forsikringsselskapet forventer langt flere henvendelser det neste døgnet. – De fleste skadene er i kystområdet langs Oslofjorden samt Østfold, Vestfold, Telemark og Agder, sier Torbjørn Brandeggen, kommunikasjonsrådgiver i Tryg Forsikring..

Aftenposten - 02 okt 21 kl. 11:30

Vi svømmer i selvhjelpsbøker. Jeg tror det finnes en Vel så givende vei.

Vi svømmer i selvhjelpsbøker, artikler og kurs som skal gjøre oss rolige, trygge og til stede..

VG - 29 sep 21 kl. 07:35

På randen av katastrofe

Hvis ikke de folkevalgte blir enige må USA på fredag stenge offentlige kontorer. Og hvis ikke Kongressen hever gjeldstaket vil USA om Vel to uker ikke lenger være i stand til å betjene statsgjelden..

Aftenposten - 29 sep 21 kl. 07:00

Hva vil han bruke i stedet for ostehøVel?

I en stor offentlig sektor må det alltid være en ambisjon å bruke ressursene bedre..

Aftenposten - 26 aug 21 kl. 10:00

Ingvild Tennfjord smaker seg gjennom Vel 1000 nye viner for å finne ut hva hun vil anbefale oss i høst. Hvordan er det mulig?

Ingvild Tennfjord smaker seg gjennom Vel 1000 nye viner for å finne ut hva hun vil anbefale oss i høst..

VG - 27 sep 21 kl. 10:40

Manglet selvinnsikt? Bokanmeldelse: Tore Rem: «Olav V. Krigeren 1940-1945»

Tore Rem er kommet halvveis og Vel så det i sitt store biografiverk om Olav V, og beretningen om kronprins Olavs krigsår preges av intriger og rastløshet..

Aftenposten - 24 sep 21 kl. 07:00

Ingeborg Senneset: – Hva er Vel et par kritiske røster sammenlignet med tusenvis av likes?

Halvsannheter og sympatiske smil selger. Og det er du som betaler..

NRK - 21 sep 21 kl. 02:57

Brann på omsorgssenter i Bergen

Flere beboere ble evakuert til en annen etasje etter at det begynte å brenne i en leilighet i Fantoft omsorgssenter i Bergen natt til tirsdag. Nødetatene fikk melding om hendelsen klokken 2.06.

Aftenposten - 20 sep 21 kl. 21:21

Derfor er Kreftregisteret «lettet» over høye krefttall under pandemien

– Det har Vel aldri skjedd tidligere at vi er blitt «lettet» over å se høye krefttall, men denne gangen er vi faktisk….

NRK - 20 sep 21 kl. 00:21

Strømmen tilbake i Oslo

I alt 439 strømkunder var rammet av et strømbrudd på Sofienberg i Grünerløkka bydel i Oslo like før midnatt søndag kVeld. Klokken 00.15 var feilen rettet.

NRK - 19 sep 21 kl. 10:44

Kabul: Kvinner skal ikke på jobb

Kvinnelige ansatte i Kabul er bedt av Taliban om å holde seg hjemme fra arbeidet, sier byens fungerende ordfører. Ordfører Hamdullah Namony fortalte pressen søndag at bare kvinner som ikke umiddelbart kan erstattes av menn, har lov til å arbeide. Det inkluderer faglærte ansatte i design- og ingeniøravdelingen, så Vel som vakter i toaletter for kvinner.

NRK - 18 sep 21 kl. 14:54

Melby takker Ropstad for samarbeid

Venstre-leder Guri Melby takker avtroppende KrF-leder og statsråd Kjell Ingolf Ropstad for samarbeidet i regjering. – Som ny partileder har det vært fint å ha ham som kollega, både i det daglige arbeidet med politikken, men også som to småbarnsforeldre som skal få hverdagen til å gå rundt, sier Melby i en uttalelse til NTB etter at det ble klart at Ropstad går av som både KrF-leder og barne- og familieminister. – Jeg kjenner Kjell Ingolf som en som brenner for politikken til partiet sitt og jeg er helt sikker på at han vil fortsette med det.

VG - 17 sep 21 kl. 23:35

Fryktet krig, kupp og kaos

Hva gjør USAs militære ledelse hvis de mener at en president er mentalt svekket? Forsvarssjef Mark Milley ringte Kina for å berolige. To ganger på Vel to måneder..

NRK - 17 sep 21 kl. 08:04

Krev gjennomslag for saker

Raudt har ønska seg ein samarbeidsavtale med den nye regjeringa. Det har Ap-leiar Jonas Gahr Støre avvist, seinast etter eit møte med Raudt-leiar Bjørnar Moxnes torsdag. Men for Raudt er det viktigaste at dei får gjennomslag på viktige politiske område som fordeling, klima og arbeidsrettar, seier Moxnes til NRK.

VG - 16 sep 21 kl. 07:49

Vil ha behandlingstilbud for tapt luktesans

Tap av luktesansen påvirker deg så Vel fysisk som psykisk. Det har mange med covid-19 fått erfare. Fagfolk etterlyser nå et spesialistsenter for lukt i Norge..

Aftenposten - 14 sep 21 kl. 18:34

MDG fremstilles som et rent byparti. Hadde det bare vært så Vel.

Kommer partiet noen gang over sperregrensen?.

NRK - 14 sep 21 kl. 13:22

– Har visst det var vanskelig

Høyre-leder Erna Solberg fikk tirsdag spørsmål om hvordan det har vært å drive valgkamp i en situasjon der det ville blitt betegnet som et mirakel om man klarte å hale i land en ny seier. – Vi har drevet valgkamp med troen på at vi skal kunne vinne den. Den mirakel-analogien var det Vel noen journalister som kom med før sommeren.

NRK - 12 sep 21 kl. 22:51

Etterlyser 13-åring i Bergen

Ein 13 år gamal gut er sakna frå bustaden til familien i Bergen. Guten er lettare psykisk utviklingshemma. Han har på seg hettegenser og rosa sandalar.

NRK - 11 sep 21 kl. 06:45

45 meldingar om festbråk i fylket

Politiet har behandla 45 meldingar om forstyrring av natteroa i Trøndelag i natt. Majoriteten av meldingane kjem frå Møllenberg og Trondheim sentrum. Politiet skriv på Twitter at det verkar som om mange ikkje Vel å ta omsyn til naboane sine for tida..

NRK - 11 sep 21 kl. 05:46

Innvandrere fikk 58% av hjelpen

Over halvparten av sosialhjelpen som utbetales i Norge går til personer med innvandrerbakgrunn. Tall fra Statistisk sentralbyrå hentet ut for Frp viser at 58 prosent av sosialhjelpen i 2019 gikk til personer med innvandrerbakgrunn. Gruppen utgjør Vel 17 prosent av befolkningen, men fikk i utbetalt 58 prosent av all sosialhjelp, skriver Nettavisen..

NRK - 11 sep 21 kl. 05:46

Innvandrere får mest sosialhjelp

Over halvparten av sosialhjelpen som utbetales i Norge går til personer med innvandrerbakgrunn. Tall fra Statistisk sentralbyrå hentet ut for Frp viser at 58 prosent av sosialhjelpen i 2019 gikk til personer med innvandrerbakgrunn. Gruppen utgjør Vel 17 prosent av befolkningen, skriver Nettavisen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt